Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Munkálkodtak ismét a Vitézy-pribékek!
  2013-12-20 19:14:36, péntek
 
 
Munkálkodtak ismét a Vitézy-pribékek!

Posted on 2013/12/20 Szerző: Admin

“Oktogon megállóhelynél bérletvásárlás után lökdösődésre lettem figyelmes egy úr és a biztonsági őrök között. Megkérdeztem mi történik, erre kiabálni kezdett K. GY ...... jelszámú biztonsági őr, fenyegetőleg felém jött, agresszívan felém hajolt erőt mutatva, majd lefejelt. Orromból azonnal elkezdett folyni a vér. Ezek után a biztonsági őrök egymás között arról beszéltek előttem, hogyan biztosítsanak alibit a társuknak"

- írta az BKV egyik utasa a tömegközlekedési társaság panaszirodájának, a levelet az Indexnek is elküldte. Az utas azt írta, a kihívott mentő a Baleseti Intézetbe szállította, ahol elláttak, majd az ügyeletes kórház osztályán kiderült, az orra eltört, nyolc napon túlgyógyuló sérülést szenvedett. Úgy tudja, hogy a szintén a helyszínre hívott rendőrség az elkövetőt elvezette.

Az ügyben kerestük a Budapesti Közlekedési Központ sajtóosztályát is, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.
(Index)

Bal-Rad komm: Jól és módszeresen válogatják ki a Vitázy-klán pribékjeit! Csak az utóbbi fél évben minden hónapra jutott egy emlitésre méltó utasverés!

http://balrad.wordpress.com/2013/12/20/munkalkodtak-ismet-a-vitezy-pribekek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Luxushotelbe viszi Balog Zoltán a szegény gyerekeket
  2013-12-20 19:09:13, péntek
 
  Luxushotelbe viszi Balog Zoltán a szegény gyerekeket

-Az lesz.Felejthetetlen.Meg egy kicsit megalázó.-(a szerk)

,,Felejthetetlen estét" szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és ,,más közéleti személyiségekkel", sajtónyilvánosan egy budapesti luxusszállodában.

,,Negyven nehéz körülmények között élő gyermeket ajándékoz meg a Református Szeretetszolgálat egy különleges vacsorával, melynek fővédnöke Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere" - olvasható a Református Szeretetszolgálat sajtóközleményében. A szeretetszolgálat a Hilton Budapestbe szervez a szegény gyerekeknek ,,egy felejthetetlen estét", interaktív gyerekműsorral, és ajándékokkal, többek között ,,Nyilas Misi-Pakkokkal". Balog miniszter mellett közéleti személyiségek is ellátogatnak majd az alkalomra, akik ,,a szívükön viselik az elesettek sorsát". A gyermekek jó hangulatát a fentiek mellett bizonyára az is garantálja majd, hogy az esemény sajtónyilvános lesz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hétszázötvenezren már húsz napig ki tudják húzni havonta!
  2013-12-20 19:03:28, péntek
 
  Hétszázötvenezren már húsz napig ki tudják húzni havonta!

Posted on 2013/12/20 Szerző: Admin

A kormány, a munkaadók és a munkavállalók december elején állapodtak meg abban, hogy 2014-ben a minimálbér 3,6 százalékkal 101 500, a garantált bérminimum (vagyis a szakmunkás minimálbér) 3,5 százalékkal 118 ezer forintra emelkedik. A családi adókedvezmény hatásait nem számolva a minimálbért keresők valamivel több mint 66 ezer forintot tehetnek zsebre.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter arról beszélt, miután az infláció 2,4 százalék lehet, a minimábéremelés reálbérnövekedést jelent. A minimálbér az ideihez képest bruttó 2500 forinttal emelkedik.

A munkaadói oldalról Zs. Szőke Zoltán arról beszélt, olyan megállapodás született, amely segít a munkahelyek megőrzésében és újak létrehozásában.

Palkovics Imre szakszervezeti vezető szerint korrekt, tisztességes megállapodás született, bár a megemelt bér közelít a létminimum összegéhez, de még csak a 73 százalékát éri el. A KSH júliusban azt közölte, 2012-ben a szerény megélhetéshez nagyjából 86 ezer forintra volt szükség egy egyszemélyes háztartásban.

A változás 750 ezer embert érint.
(vs)

Bal-Rad komm: Igy aztán viszonylag könnyedén kiszámitható, hogy ennek az érintett 750 ezer embernek a havi megélhetése MÁR HÚSZ NAPRA BIZTOSITOTT! Azért ez nem semmi ám!

Hogy a hónap többi hátralévő-mondjuk tiz-napján miből él?
Hát imádságból! Döbrögi-imádatból!
Hogy ez talán kevés lehet?
Ugyan már! Legyünk optimisták!
Hiszen Magyarország jobban teljesit!

http://balrad.wordpress.com/2013/12/20/hetszazotvenezren-mar-husz-napig-ki-tudjak -huzni-havonta/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pár szó a Karácsonyról
  2013-12-20 18:54:58, péntek
 
 
Pár szó a Karácsonyról
2011. december 21., szerda

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.

http://hircsarda.blog.hu/2011/12/21/par_szo_a_karacsonyrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utazzon Ön is a Gyermekrák Taxival!
  2013-12-20 18:17:59, péntek
 
 
Utazzon Ön is a Gyermekrák Taxival!

2013. december 18., szerda

Kihasználatlan gyerekmentőnkkel Ön is gyorsabban célbaér! (Fizetett hirdetés)

gyermekrak taxi.jpg

Dugó, csúcsforgalom, araszolás, miközben üres a buszsáv, senki nincs a villamossíneken, és Ön egyébként is egy faszagyerek vagy egy gátlástalan senkiházi? Itt a megoldás! Hívja a Gyermekrák Taxit! Megkülönböztető jelzésünket használva Ön a nap bármely szakában gyorsan célhoz ér. VIP-ügyfeleink számára biztosítjuk a járművek gyermekrákmentesítését, lélegeztető gép helyett pedig pezsgőt és homársalátát szolgálnak fel szakképzett ápolóink. Járművünk hívásra házhoz megy*!


* ... ha a főnöknek épp nem kell a kocsi. De nem olyan büdös, ki lehet bírni mellette.

http://hircsarda.blog.hu/2013/12/18/utazzon_on_is_a_gyermekrak_taxival_x
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az antifákkal "védi a demokráciát", a nemi erőszak vádja elő
  2013-12-20 18:10:07, péntek
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-12-20. 16:53
Az antifákkal "védi a demokráciát", a nemi erőszak vádja elől Izraelbe szökik a gyermekrákos Balogh

Többször felbukkant az MSZP rendezvényein Mesterházy Attila társaságában a Gyermekrák Alapítvány vezetője, aki a hírek szerint magáncélra használta a szervezet egyik mentőautóját. Balogh István előéletét ezen túl pedig számos bűncselekmény terheli.
Az érintett alapítvány a napokban került az érdeklődés középpontjába, amikor az Index.hu nyilvánosságra hozott egy videót, amely szerint reggelente az adományokból vásárolt betegszállító autóval teszi meg a Gyermekrák Alapítvány elnöke a háza és munkahelye közti távolságot. A felvételekből kiderült, hogy az alapítványi vezetőt szállító jármű a megengedett sebességet meghaladva, a villamossínen és a buszsávban kerülte ki a reggeli dugót. Balogh ugyanakkor tagadta, hogy magáncélra használná az autót. Közben az is kiderült, hogy a minél hathatósabb segítség helyett a Gyermekrák Alapítvány évek óta pénzt gyűjt a számláján, amelyen már 850 millió forint halmozódott fel. Balogh ezt már elismerte az MNO-nak, és arra hivatkozott, hogy a terveik között szerepelt egy saját kórház felállítása, ezért nem költötték el a kapott adományokat.

Beszédes arcél
Az egészségügyért felelős államtitkárság már nyomatékosította, hogy mélységesen elítélik, ha a beteg gyermekek gyógyításáért adományokat gyűjtő szervezetek visszaélnek a támogatók bizalmával. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nemrég több jótékonyságú célú, rákos gyermekek gyógyításáért pénzt gyűjtő alapítványnál is tapasztalt visszaélést. Szócska Miklós államtitkár nemrég ezért bejelentette: a transzparens adományozás és a ,,szolidaritási hiénák" kiszűrése érdekében januárban megkezdik a Semmelweis-garanciavédjegy kidolgozását.
Balogh István felbukkant már az MSZP rendezvényein, volt, hogy Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezetővel pózolt.
Politikai beállítottságát az is mutatja, hogy 2011-ben egyik elindítója volt a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége által kezdeményezett Összefogás a demokráciáért című felhívásnak is. Az írás úgy kezdődik, hogy az aláírók tapasztalják hazánkban az ,,antidemokratikus törekvések elterjedését", illetve olyan változásoknak és változtatásoknak a tanúi, amelyek ,,veszélyeztetik demokráciánkat". Baloghról még évekkel ezelőtt írták meg, hogy előéletét több bűncselekmény terheli. Ezek között van még 1961-ből lopás, három évvel később deviza-bűncselekmények, illetve bűnszövetségben elkövetett üzérkedés miatt folyt ellene eljárás. Emellett foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és erőszakos nemi közösülés kísérlete terheli múltját, közúti veszélyeztetés miatt pedig mint többszörös visszaesőt két év négy hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. Baloghot a rendőrség számos alkalommal érte ittas vezetésen. Balogh István házán egyébként Fegyverrel őrzött terület felirat olvasható, és ezt a teraszán egy életnagyságú őrbábu is nyomatékosítja.
Olvasónk kiegészítése: Balogh Izraelbe menekült a nemi erőszak elől
Üdv Kurucok!
Amikor újságíró voltam, első munkának a Gyermekrák Alapítvány visszaéléseinek a vizsgálatát kaptam. Sajnos többen dolgoztunk rajta, így el lett kapkodva és meg is rekedt a dolog.
Pedig Balogh úr igen érdekes... A '80-as években, vagy a '70-es évek végén megvádolták nemi erőszakkal. Egy buliban megerőszakolt egy nőt. A vád elég erős volt, mert Balogh elmenekült Izraelbe. Onnan később a vihar elülte után visszajött. A fia rákos lett és nem vitatom, hogy törődött vele, de ez adta az ötletet, hogy beteg gyerekek fedősztori alatt csináljon sok pénzt.
Baloghnak elég befolyásos zsidó politikus barátai vannak, mind itt, mind Izraelben. Pózolt fotókon izraeli, amerikai nagykövettel, bankárokkal stb. Megkerestem egy volt üzlettársát. Sajnos már nem emlékszem a nő nevére, de a Jókai tér környékén lakott. Az asszony szabályosan megrémült, amikor Balogh felől kérdeztem, és óva intett tőle. Érezhető volt a hangján, hogy fél ettől az embertől.
Beszéltem a Madarász utcai kórház igazgatójával, aki a többi budapesti gyerekkórház igazgatója "nevében is" úgy nyilatkozott, hogy rühellik és bűnözőnek tartják Baloghot. Ő két dolgot mondott, amivel jól lehet sikkasztani. Az egyik az egyszer használatos egészségügyi eszközök: tűk, fecskendők, pólyák stb., illetve a műszeres adományok. Pl. egy inkubátor egymillió forint, a kórháznak nincs pénze, kap egyet az alapítványtól, akik megmondják, hogy a sajtó felé azt állítsák, hogy két és fél millió forintos gépet kaptak.
Megnéztük az adománylistát. Hát igen szánalmas volt. Bicikli, néhány kifizetett éjszaka a szülőknek, egy-két Mikulás, karácsonyi program... Az alapítvány nevére be volt jelentve egy fullextrás Mercedes. Balogh elmondása szerint azért, hogy a kis betegek nagy kényelemben utazhassanak.
Ez a mentős ügy szánalmasan piti indok egy ekkora vizsgálathoz. Valószínű, hogy Baloghot a saját fajtársai akarják kicsinálni, mert valami csúnyaságot csinált.
Üdvözlettel,
J.
Másik olvasónk levele: Balogh kampányfilmforgatásra is az adományokból fizetett mentőt használja
Tisztelt Szerkesztőség!
Az Így könnyű: az adományokból vásárolt mentővel furikázik Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány elnöke című cikkhez pár kiegészítést írnék.
Idén, 2013.07.26-án Balogh úr tiszteletét tette a "Második Otthon" Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában. Ez Budapesttől mintegy 140-150 kilométerre van úttól függően.
Természetesen az ominózus autóval érkezett, amiről képet is küldök. Balogh úr annyira otthonának érzi a kocsit, hogy kb. 150 méterrel a bejáratunk mellett nyitott ajtónál cserélt inget is mellette. A légkondi és a motor természetesen szinte egész nap járt, nehogy meleg kocsiba kelljen beülnie.
Természetesen nem a szeretet jegyében érkezett, ugyanis forgatni jöttek, mivel a Mixonline-val csináltattak egy kampányfilmet, amit ide kattintva el is érnek, abban is feltűnik a jármű.
A végére én is küldök egy képet amin jól látható az autó amint az otthon egyik épülete mellett parkol, de a videóban is feltűnik.
Zoom
Tisztelettel,
A.

További részletek: http://kuruc.info/r/6/121769/#ixzz2o2I8QzvI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felejteni tilos, emlékezni szigorúan kötelező!" - A holomúze
  2013-12-20 18:07:52, péntek
 
  2013-12-20. 13:00
"Felejteni tilos, emlékezni szigorúan kötelező!" - A holomúzeum még a kampánynál is fontosabb

Cáfolta azokat a feltételezéseket a kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztos az MTI-nek, amelyek szerint a Sorsok Háza építését a választásokhoz igazítanák. Fürjes Balázs kijelentette: a kivitelezésnél nem a gyorsaság, hanem a jó és alapos munka a fő szempont. A fontos intézményt "százados távlatokkal", hihetetlen lelkiismerettel és kiemelt figyelemmel építi a magát nemzetinek hazudó kormány. Bárcsak tizedennyi lelkesedéssel fognának bele egyszer a még mindig nem létező állami tulajdonú Trianon-múzeum építésébe...
"Fontos intézményt építünk, évtizedekre, reméljük, százados távlatokkal - az átgondoltság, minőség és a felelős gazdálkodás a legerősebb szempontok. Mindazonáltal bizakodhatunk: a holokauszt-emlékév során, 2014-ben megnyithatja kapuit az új holokauszt-emlékhely" - jelentette ki leplezetlen áhítattal a kormánybiztos.

Fürjes tudja, hogyan járhat kenyéradói kedvében
A MÁV "hihetetlen lelkiismeretesen, kiemelt figyelemmel" valósítja meg az építkezést, F. Kovács Attila vezető tervező irányításával a héten elkészültek az építészeti tervek, hamarosan építési engedélyt kap az épület - közölte rákosista sikerpropagandára hasonlító stílusban.
Fürjes Balázs úgy fogalmazott: a tartalomfejlesztés tekintetében Schmidt Mária és munkatársai akkor járnak el helyesen, ha néhány hónap előkészítés után egy strukturált, rendezett, átgondolt tervezetet raknak le az asztalra, most pedig "az alkotás folyamata zajlik". A "vendégeknek sem félkész ételt tálal fel a házigazda", amikor a belső tartalom tervezete kész, ahhoz hozzászólhat mindenki, akinek mondanivalója van, és aki nyitott a közös gondolkodásra - jelentette ki.
A kormánybiztos hozzátette: a Holokauszt Emlékbizottságban eddig is nyitott párbeszéd zajlott az emlékév előkészítéséről, ez így lesz ezután is. Kifejezetten sértő lenne a zsidó szervezetek és mások irányában, ha végiggondolatlan, kimunkálatlan ötleteket kellene bárkinek is véleményeznie - bökte ki végül a kormánybiztos, hogy kivételesen miért nem a választásokhoz időzítik a "nagy mű" elkészültét. Előkészítés, párbeszéd, megvalósítás a helyes sorrend - mondta a kormánybiztos, hozzátéve "és a közvélemény tájékoztatása".
A kormánybiztos hangsúlyozta, hogy a MÁV rendkívül figyelmesen járt el a bezárt pályaudvarban lakó családokkal. A pályaudvar épületében 23 szolgálati lakás volt. A MÁV-nak ugyan lett volna lehetősége a lakásbérleti szerződések egyoldalú felmondására, de nem ezt tette, hanem minden lakóval egyezséget kötött, konszenzust ért el az augusztus óta tartó tárgyalások során a kiköltözés időpontjáról, a csere bérlakásról vagy a pénzbeli megváltásról, mára pedig mindenki kiköltözött az épületből - ismertette.
Fürjes Balázs azt hazudta: az ügyben semmiféle titkosítás nem történt, a közpénzekkel pedig nyilvánosan elszámolnak. Az építkezés nettó ötmilliárd forintba kerül, a működtetés és az üzemeltetés kérdéseit pedig időben megoldják, az építkezés elindításával párhuzamosan. Ez a logikus sorrend - jegyezte meg.
Zoom
Fürjes Balázs célként fogalmazta meg, hogy az intézmény meglátogatása keltse azt az érzetet a fiatalokban, hogy "ha felülkerekedik a gonosz, a holokauszt tragédiája velük vagy bármelyik barátjukkal, ismerősükkel is megtörténhetett volna 70 évvel ezelőtt. Sejtsék meg a borzalom és kiváltó okainak lényegét, döbbenjenek bele a soá valóságába, embertelenségébe" - biztosította közéleti szerepét további hosszú évekre a "nemzetiek" kormánybiztosa.
A kormánybiztos kampánybeszéde szerint az emlékévben lesznek olyan rendezvények, amelyek a múlt egy napjára, hetére emlékeztetnek majd, de olyanok is, amelyek állandósítják az emlékezést a "Felejteni tilos, emlékezni szigorúan kötelező!" "erkölcsi parancs" alapján. A Sorsok Háza éppen ez utóbbi célt szolgálja, hogy nap mint nap, évről évre emlékezzünk, és ne felejtsünk, és soha ne történhessen velünk semmi hasonló embertelenség - mondta hason csúszva Fürjes Balázs, a "nemzeti kétharmad" kormánybiztosa.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/121759/#ixzz2o2HTn7FF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik kitiltatná az agresszív zsidó vezetőt
  2013-12-20 18:00:42, péntek
 
 
A Jobbik kitiltatná az agresszív zsidó vezetőt
2013, december 20 - 13:18



Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke a Kulturális és Sajtóbizottság ülésén nemes egyszerűséggel szájba veréssel fenyegette meg Novák Elődöt, akit többször ,,mocskos nyilasnak" nevezett és egyéb trágárságokkal illetett - emlékeztet Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselőnek, a Jobbik szóvivőjének pénteki közleménye.

Mirkózcki rámutat: Szabó láthatóan nem bírta elviselni a korábban Kertész Imre által is használt ,,holokausztipar" kifejezést, amelyet Novák is szóvá tett a vitában.

A Jobbik szerint a ,,kettős mérce csúcsa", amit a Fidesz csinál, hiszen míg ellenzéki képviselőket rendszeresen megbüntetnek, addig ,,némán és cinkosan szemet hunynak más, kirívóan sértő" esetekben. A Jobbik szóvivője úgy véli: Szabó meghívott vendégként ,,példátlan pofátlanságra ragadtatta magát", amelyet a bizottság elnöke, L. Simon László házszabályellenesen, minimális következményeket sem foganatosítva megengedett számára. Mirkóczki Ádám leszögezi: ,,a MAZSÖK elnöke tökéletes példája azoknak, akik származásukra hivatkozva úgy gondolják, hogy bárhol, bármit a legkisebb szankciók terhe nélkül megtehetnek".

A Jobbik követeli, hogy a következetesség jegyében tiltsák ki az Országgyűlés épületeiből Szabó Györgyöt, mint ahogy azt korábban indokolatlanul megtették a Jobbik munkatársaival - zárul Mirkóczki Ádám közleménye.

Az MTI az ügyben telefonon megkereste Szabó Györgyöt, aki azt mondta, továbbra is vállalja és vállalni is fogja az elmondott véleményét, annak "minden egyes betűjét, hangját, mondatát".

A Mazsök elnöke szerint Novák Előd és társai azt a látszatot próbálják kelteni a világban, hogy a magyarság egyenlő a nácizmussal, ami természetesen nem igaz. (Valójában ezt látszatot pont a hazai zsidóság hangadó szervezetei és a szélsőliberálisok keltik - szerk.)

"Ezeknek az embereknek köszönhető az, hogy ma Magyarországról rossz nemzetközi vélemény alakult ki, ezek az emberek a magyar nemzet szégyenei, (...) ezek az emberek Szálasi Ferenc és a Nyilaskeresztes Párt utódai" - fogalmazott a frusztrált Szabó. Közölte azt is, ha az illetékesek úgy döntenek, hogy véleményéért kitiltják az Országgyűlés épületeiből, akkor azt tudomásul fogja venni.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/a_jobbik_kitiltatna_az_agressziv_zsido_vezetot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A bajor város elutasította, hogy megfosszák címétől, így Ad
  2013-12-20 17:59:56, péntek
 
  A bajor város elutasította, hogy megfosszák címétől, így Adolf Hitler Dietramszell díszpolgára marad


Egy bajor város vezetése a múlt héten visszautasította, hogy elvegyék Adolf Hitler díszpolgári címét, a Führer így továbbra is megbecsült "városlakó" marad.

A német vezér 1933 környékén vált a környék díszpolgárává, de a városvezetés ma is visszautasította, hogy a múltjukat megtagadva beálljanak a megfelelési kényszerben szenvedők sorába. Az egész úgy úgy pattant ki, hogy egy Agnes Wagner nevű helyi levéltáros korabeli iratok között kutakodva rátalált a Münchener Merkur egy újságcikkére, amiben azt írták, hogy 1933 márciusában Adolf Hitlert a városka díszpolgári címmel jutalmazta meg.

A közeli Münsing városkában néhány nappal korábban mindenféle vita nélkül végigvittek egy hasonló szavazást, azonban Dietramszell városvezetése visszautasította ezt az eljárást.

“A címfosztás a történelem megcsúfolása lenne, az egész szavazósdi nevetséges" - mondja Traudi Fröstl városatya. Egy másik városvezető, Josef Hauser úgy gondolja, hogy "a díszpolgári cím az ember halálával elszáll és különben is olyan rég volt már ez az egész".

Egy harmadik címfosztás ellen szavazó pedig arról beszélt, hogy "okosabb lenne a mai politikusoktól elhatárolnunk magunkat".

A kezdeményező Gröbmaier polgármesternek ugyan továbbra is szúrja a szemét a cím, ezért próbálta maga mellé állítania a városatyák többségét, de mivel ez nem sikerül, az egykori német vezér és kancellár továbbra is a városka megbecsült polgára marad.

(TheLocal.de nyomán)

http://harcunk.info/index.php/hirek/247-hitler-dietramszell-diszpolgara-marad
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legcsúnyább dolog a világon az árulkodás
  2013-12-20 17:55:18, péntek
 
  - A legcsúnyább dolog a világon az árulkodás - nyilatkozta a Cégünk Baszik Adózni (CBA) nagynemzeti kiskereskedelmi üzletlánc vezetője, BL (akinek nevét személyiségi jogi okok miatt nem írhatjuk ki), amikor egykori általános iskolájában műmárvány emléktáblát avatott, amelyen az "Ebben az intézményben lopta el először a kis Laci iskolatársa uzsonnáját, majd a tanárnéni és osztálytársai szeme közé röhögött" felirat olvasható, valamint egy ismert dakota mondás: "Apró magból serked a terebélyes szőrös disznóparéj". - Cégünk filozófiája, hogy rossz minőségű, olcsó árut forgalmazunk pofátlanul drágán; ehhez persze szükség van nacionalista lózungokra, pirosfehérzöld pántlikákra és rovásírásos címkékre, de arra is, hogy minden létező tendert, dohánybolt-kiírást és támogatást elnyerjünk, hiszen belátható: ilyen módszerekkel bárhol máshol már régen el kellett volna tűnnünk az üzleti süllyesztőben. Nem azért nyúltuk le cimboráinkkal és üzletfeleinkkel cakpakk az egész magyar államot, hogy utána mindenféle idétlen adókat fizessünk. Ez egyszerűen nem fér össze az üzletről alkotott képünkkel - mutatott rá a neves Gazdasági Tényező. - Azt viszont nehezen toleráljuk, ha valaki a személyes cégadatainkat firtatja - vonta össze szemöldökét az Elnök Úr. - Az ilyen fináncok adták Jézus Urunkat is a római adóhatóság kezére egy bagatell, harminc ezüstre rúgó adótartozás miatt. Véleményem szerint az államnak igen határozottan, erővel fel kell lépnie a terrorizmus határát súroló kiszivárogtatóbűnözéssel szemben!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2011
  • e Hét: 5113
  • e Hónap: 16224
  • e Év: 169720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.