Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Az elveszett gyermekek lelkei leszálltak űrhajóval
  2013-12-26 08:20:04, csütörtök
 
  Elveszett gyermekek lelkei

1995-ben, a földönkívüliek magát esernyővel védő értelmiség legyőző Szandi helyetti rám szállításakor landolt Piripócs városban egy űrhajó. Ma éjszaka róla álmodtam. A menhely ekkor már javában tisztította Dávid Szörnyeteg koporsója Mónika Shhowban láthatott féktelen elmeosztályával, a román-magyar börtön misztikus kígyós rontásával rima Jeruzsálemet, ami persze nem a mostani Jeruzsálem, melynek szülöttjei ekkor kártalanították magukat. Azok a születésem óta emelkedő, tisztuló Barack néven ismételt Nyomorultak. A régi Jeruzsálem ide volt szabva az országra, reformátusok és németek lettek volna. A Bestia, a menhely médiában is suttogó elektromos dögjével és a börtön a sátánistákkal, élővilág ellenes csapásokkal vannak a lakásomban. Együtt váltják meg a világot, közvetítenek, mennek végig a lakosokon, városokon.

A menhely és az ország fölött a börtön áll, a börtönt vitték ki Piripócs városából, a téglásokat, ezekkel kötöttek frigyet a Talmudos Hitler népei is. Müller Péter Sziámi és a többi menhelyi sorsát a hatvanas évektől hajtják végre rajtunk. A menhely a börtönnel együtt űrhajóval közlekedik, innen van a hirtelen informatikai robbanás is. A földönkívüliek is a Tatárdombon landoltak, valamennyien megtalálták helyüket a Zöld Medeia társaságában.

A bermudások szellemvilága után az Időjelekből, melynek népe tágul -s szűkül, mint Szulák Andrea, X factort és Xénia lázat rendeztek be. A bermudások ellensége az Időjelek egyik írása szerint a Taos tisztulók voltak.

Az elveszett gyermekek űrhajója hirtelen érkezett, hatalmas hidegség vette az űrhajót közel. Éjszaka volt.

Ma éjszaka róla álmodtam, arról, hogy végig néztem a leszállásukat és felvonulásukat, közben hullámzott a mellkasom, erősen kapkodtam a levegőt.
A legfelső emeletről kiugrottak az ablakon a lányok és a fiúk, mielőtt a lelkek elszabadultak volna. Majd különös szörnylények vonultak fel a városban - álmomban inkább falut láttam -, hatalmas energiával támadva mindenkire, akit elért szájuk lehelete csak, az rögtön elájult és meghalt. Süvítettek a levegőben, mint a szél.
Engem Magda Marinko tisztításákor, mert Magdala városából való volt, s a Talmud kutyája, Maria Magdaléna hét tisztátalan lélek által megszállt volt, hét gonosz lélek szállt meg.

Előtte kaptam egy lelket ajándékba, mert nekem csak szívem volt egyedül. Megszállták a gonosz lelkek a testemet, egyik a levegőt kapkodja, másik fal, a harmadik szipog, negyedik kívülről nyomogatja a szívemet, ahogyan a média be is mutatta, míg a hátamon a dög vezérük van melleimet ölelve, mindegyik szenved az emberi test börtönében, ugyanis a menhely így tisztítja és tisztította megtámadásunk óta az egész világon a tisztátalan lelkeket is, melyeket egyedül Jézus volt képes kiűzni a testből annak idején. A Pázsit e mese név alapján Pázsitra, az elsüllyedt világba helyezett Pál apostol népeit is felélesztve ismételték az összes Krisztusos vallási kort a dögökkel. A börtön dögjei vitték el Demjén Rózsit is, betétnek csúfolt földönkívülijeivel kiemelték az Ádámokat is, végtelen szappantisztuló sorozatban. Demjén Rózsi dögjei embereket deformáltak.

Az elveszett lelkek gyermekei az előző világ csapásainak sorozatában is részt vettek, ezért felettébb gonoszak és perverzek, mint az egész Szörnyeteg koporsója, amelyik Dávid képviselete helyett engem 1972-ben álmoskönyveim szerint eltemettek végleg.

2004-ig összegyűjtöttem a cigaretta papírokat, hogy helyettük, a Kata kocsmai Vénuszos elméletet ismétlő alkoholisták és a Lila kocsma népe, az elmeosztályok helyett cigarettáztatnak, mérgeznek, a plakátokat, melyeken a borsodiak kiírták a neveiket, hogy itt ünnepelnek együtt a rendőrségnek, hogy az elmeosztály legyilkolt minket, de ekkor még iszonyatos sorsom lett, a dögök csapásait kaptam meg minden részembe, a hangomat Káli Sándor árnyékoskerti börtön népe helyett végleg elvették, vitték tovább az önkormányzati képviselőket, mint Pelczné Gaál Ildikót neve és szőke haja alapján kiemelve, megtisztítva a Pán-Európai Unióba. 1997-ben mondta egy nagy darab cigányasszony dr. Kiss Kálmán osztályán, ahová befulladással dr. M. helyett vittek be éppen a jungista elméleteket ismételve a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján, hogy fizessék meg az orvosok a betegek cigarettáját és kávéjét. Ekkor olyan rontást kaptam az elmeosztály dögjei miatt a számba, meg a torkomba, mely egyszerűen kibírhatatlan, mert az egyik dögnek az osztályon mozgott a szája és nem volt foga. Még Szulák Andra népét is berendezték.

Az elmeosztály végleges támadása 1995. óta tart. Azóta is tart a pervezrek tisztulása az egész világon, mely Johannesburgban kezdődött születésem után.

2013. december 26.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 72 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2425
  • e Hét: 4747
  • e Hónap: 10988
  • e Év: 63254
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.