Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Több, mint húsz éve a miskolci sötétkapu gödrében dögökkel
  2013-12-03 22:30:49, kedd
 
  Miskolc és a politikusai az Időjeleknek több, mint húsz esztendeje tart a sötétkapujának a pöcegödrében, húsz éve már ismétlésben is. Dögök vannak minden testrészemben az elmeosztálya elektromosságain kívül, meg dr. D. Mónika igazságügyi elmeszakértővé emeltje 1972. óta ismétlésben hosszabbított, elfelejtésre nem került Rákóczi terének rontása a méhemben, amit az egyik mentőautóban kaptam állítólag, a szájamban, meg cipel 18 esztendeje. A menhely a börtönnel szállította rám a dögöket, ezelőtt kilenc esztendővel meg is csonkítottak a Szentpéteri kórházban dr. Csiba Gábor és a Gabik helyett ismétlésben is Sátán feleségeként, meg Föld-anyaként a cserepeim kiállítása után.

1992-ben eszméltem arra fel, miután dr. S. Ilona Idegosztályán elektromos csapásokat, elementálokat kaptam a fejembe, karjaimba és lábaimba elektromos csapásokat a börtöntől, hogy dögök ugrálnak éjjelente rajtam, a börtön dögjei. A börtön egyike volt az, akit baszógépnek neveztek a nyolcvanas években. A börtön volt az, amelyik helyett álmomban én feküdtem a börtönpriccsen és K. Ferenc egyikük neve. Minden Időjelek testenyészeti dög és minden Ferenc megmentését mai napig politikának neveznek, a kormány az Időjelek apokalipszis patkóját üli körül, valamennyien fekete kenyér ünnepe végett kerültek létrehozásra az elmeosztályok által.

1995-ben menhely támadott rám Illés református születésem után kezdődött sorozata alapján, amikor dr. M. Józsefhez mentem terápiára, aki kiállította a kartonomat a tatárdombi V-né helyett a lakcímére az én nevemmel. Már onnantól az ufós elmeosztályokat emelték, mostanra létrehozták az egyházaikat az én és a családom megáldozásával.

A reformátusokon egyesével a Rákóczi tér halad végig a dögjeikkel. 1971-ben vették el a hangomat az Országos Népdalfesztiválon, s már az itt berendezett utca névtárán mentek végig, mert én nem nyerhettem, csak a református F. Zsuzsanna, aki azóta református pap lett, mint az apja is.

Egyesével mennek végig a reformátusokon, már Johanna kutyával kezdtek a Vörös Oroszlános Koncz Zsuzsával születésemkor. Dr. M. könnyezett, amikor a Johanna, a farkaskutya mesét rajta és rajtam végrehajtották 1995-ben, hogy három csepp könny a zálogom Koncz Zsuzsa sorsaként.

Ezelőtt kilenc évvel a dögök a Szentpéteri kórházban már a média tettein haladtak végig. Gyomromban, fejemben, fogaimban dögök vannak. A hangomat Káli Sándor árnyékoskerti szülött helyett ismétlésben is, mert nekem kellett a nyolcvanas években szégyellni magam és a kapuk alatt járni, elvették véglegesen, a tüdőmet és a szívemet dögök szorítják és nyomogatják szüntelenül, rajtam mozgó rontások vannak, Müller Péter Sziámi és a Rákóczi tér népéé. Dr. M. Mónika saját sorsát már húsz éve ismétli, azóta a börtön szülöttek és a cigányság Pszichografológiában megírtak szerinti sorsát emeli ember áldozással az egész média és férje tudtával, nekik ez teljesen természetes. Dr. M. Mónika olyan értéket adott a világnak, amiért a Rákóczi terét rászabadította mindenkire, hogy ezért megérte taníttatni orvosnak, akár a fekete mágikus fogorvosait a megyének, melyek fogkiszedők valójában, mert a cinizmus magas foka, hogy ezeket taníttatták fogorvosnak.

Pöcegödörnek nevezte el a menhely 18 esztendeje már a sötétkapus dögök általi testem fogyasztását, deformálását.

A reformátusok születésemkor áldoztak meg Johannaként, ezt a regényt, melyet megírtam Szomorúszemű Johannaként minden Annás főszereplővel a menhely, Müller Péter Sziámi roma börtön Farkas beállítottságával az utcába bezúzta az összes 1995-ig végrehajtott szerepemmel együtt, amit tudtomon kívül hajtottak rajtam végre. Így világosodott meg előttem, hogy a Kígyó és Begyó a menhelyé, s odacitáltak dr. M-hez, hogy tegyen velem valamit a Sátán rontásával a nyakamban és a fejemben. A Mónika Show népe a Rákóczi tér volt, dr. D. Mónika népét jelentette meg az itt az utcákba rendezetteket.

1971-ben a cserepem szerint sólyom helyett vették el a hangomat a Kádár Kata eléneklésekor, egy nyíl mutat a torkom felé, előző nap klauzúrába kerültem, nem terjedt a hangom a teremben. A sólyom egyiptomi eredetű, vagyis itt jártak ekkor. Mivel Kádár nevek is berendezésre kerültek, biztos, hogy a reformátusok a Kádár Kata balladáját is ismételték az összes többivel együtt.

A cserepeken a miskolci Szent Anna egyház fekete kenyerének millió rózsaszálas feszületes Krisztusai, s a világ jelenlegi összes vallása szerepel egykori idők történelmével együtt. Mind Borsod megyéből ered, mint ahogyan Borsod jelenti az egész világot már 130 esztendeje.

Méhemet kihalatták. F. Anna szült helyettem tavaly, mert ő Vörös Oroszlánból való. Az embereket Borsod médiája megölte, megcsonkította Rákóczi tere helyett, a Pszichografológiai okkultista elmeosztályával már több, mint hetven esztendeje tart az emberek támadása, régebben csak szegénységben éltek.

A Rákóczi tér ismétlése 1995-ben kezdődött együtt a kávés coca-colás amerikai teremtő borsodi elmeosztályának és médiájának berendezésével, ebből nyitottak üzleteket is. Mivel a Nyomorultak tombolása már több, mint hetven esztendeje tart, beírják lassan magukat a történelembe is. Ezért i smételnek filmeket, dalokat, könyveket is.

A rendőrség az ügyemet soha kivizsgálni nem fogja, mivel dr. D. Mónika maga helyett áldozott embert a Rákóczi terével és mindaz, ami történt velem, ellenkezik az ésszerűséggel és nem is lehet rajtam segíteni. Miskolc kivonul innen ember áldozással már nagyon régen. A pusztítónak olvastatatta a menhely a bibliát, hogy megváltozzon és a pusztító miatt berendezte népeként a miskolci Lila kocsmát, közvetlenül a kommunista, szocialista eszmény, Kata kocsma mellé.
Az egész világot, az amerikaiakat is Busch bemutatója szerint rajtam tisztítják.

Végig kell menni az együttesek nevein, valamennyien emberek megáldozásának névtárát jelentik. Bródy dalszövegeinek dátuma mutatja, melyik áldozást mikor kezdték el. Minden országot innen váltottak meg, Cseh Károly azt mondta, Magyarországnak kell szégyellnie magát miattam. Magyar kislány jelmezbe öltöztetésemkor, amikor a Mákostésztát elkezdték a magyar parasztokat kezdték emelni, kitermelni a falvakból.

Igaza volt Orbán Viktornak abban, hogy senki nem ott van, ahol kellene lennie.

A lakásból minden eltűnik, itt vannak velem húsz éve a gyilkosaim, mindent megrongálnak, szétlyuggatnak, mint a lábaimat az elmebetegek gyógyszereinek szövődménye miatt. 2001-ben ezt még nem ismerve az írásaim igazságait elküldtem az Ombudsmannak az általam nem ismert Időjelek rajzaival, melyekben a testenyészetek helyetti rontásaim voltak ábrázolva. Az álmoskönyveim szerint valamennyi sorozat az én megáldozásommal kezdődött a hetvenes években. A japán hintás gésát Zoltán Erika állította be a Fejezetek a szexualitás történetéből című Oláh könyv alapján, melynek a termékenységi népeit innen emelték a cigányság beállításával, freudistákkal, jungistákkal, szocialistákkal, nudistákkal együtt, ez állandóan körbenjárt Európában, majd Amerikában is. A dögök könyveit rajtunk végrehajtották, melyekben név szerint voltak megírva.

A pöcegödör temetőt jelent, azt az embert, akire rászállították az ég serege után az összes dögöt és utálatosságot, hogy a romlás virágát létrehozzák.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Johanna
  2013-12-03 19:35:53, kedd
 
  Kohut Katalin: Johanna

Johanna elvarázsolt farkasleány,
egy embernek kell reá ejtenie
három csepp könnyét,
de csak mézédes szeretet-könny lehet,
mert a félelem könnye sós,
a panaszkodásé keserű.

Három csepp könnyét majd' húsz éve
miattam ejtette,
sorsom mit sem változott,
a mesék csak hazudnak,
nem magasabb igazságok
szimbólumokba zárva.
Azóta várok egyre,
terhem iszonyat lett.

Emberré hogyan váljak ismét
kérdésre nem jön felelet.

2013. december 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Egy könnycsepp kellene
  2013-12-03 19:20:01, kedd
 
  Kohut Katalin: Egy könnycsepp kellene

Kérlek, add nekem egyetlen
cseppjét negédes szemeidnek,
hadd legyek én egyedül világod,
mutasson utat könnycsepped,
melyben a mindenség egység,
szerelmi hév és szenvedély
járja át fogoly szívemet,
halálra szánt testem
ne enyészeté legyen!
Ó ha tudnád, mennyire fáj,
nem küldhetek, csak üzenetet,
szerelmet nem kértem,
nem akartam, csak jött,
mint ami ellen tiltakoztam élesen.
Gyerek vagyok, az voltam tán?
Minden, mi tiltott, jár nekem,
annál érdekesebb és édesebb?
Várom a felmentőimet,
s tudom jól, ez mindig csak tiltott lehet.
Egyetlen könnycseppet kérek,
gondolj rám néha, kedves.
Könnyed nem fékezi meg
az üvöltő szeleket,
nem képes elhárít'ni
a rontó szörnyeket,
de képes arra, hogy életet
leheljen a kőszívbe.
Azt mondják a bölcsek,
ha sokan gondoljuk ugyanazt,
beteljesül a gondolat.
De ez soha nem lehet,
örökké így marad,
el nem ér engem a malaszt.

2013. december 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A szeretet ereje
  2013-12-03 19:18:42, kedd
 
  Kohut Katalin: A szeretet ereje

Egy óriási kandallót képzelek,
köré ülnek a fényben az emberek,
a szeretet fogja össze a kezeket,
s melege felolvasztja a jég-szíveket.

Kristálytiszta kánonban dalnokok
ünnepi termünkben az angyalok.
Odakünn csikorgó hideg vacog,
de idebenn álomittas kéj ragyog.

Márványkőre vésték szorgos kezek,
mikor a szeretet-fény megérkezett.
Csók-ölelkezőn világunk összeborul,
szemeinkből egy könnycsepp a földre hull.

2013. december 3.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 72 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1525
  • e Hét: 3847
  • e Hónap: 10088
  • e Év: 62354
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.