Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
Állatpornóban jobban teljesít Magyarország
  2013-12-03 18:20:10, kedd
 
  Állatpornóban jobban teljesít Magyarország

Posted on 2013/12/03 Szerző: Admin
A magyar törvények nem igazán büntetik az állatokkal szexelő embereket.

Míg más országokban börtön jár az állatszexért, a magyar törvények szerint csak pénzbüntetéssel járó szabálysértés, hiába küzdöttek a keményebb büntetésért az állatvédők - írta a Blikk. Először 2008-ban jeleztük a problémát a kormánynak, ám csak szabálysértésként büntetik - magyarázta a lapnak Szilágyi Gyula, a Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora.

Ennek köszönhetően Magyarországon forgatott állatpornóval van tele az internet és a szexshopok polcai, és több honlap, fórum és zárt csoport is alakult a témában - írta a lap. Szilágyi elmondása szerint ,,lehetetlen harc" az oldalak elleni küzdelmük. ,,Hiába figyelik az állatvédők rendszeresen ezeket az oldalakat, ahogy az egyiket letiltatjuk, egy újabb alakul helyette" - közölte a kurátor.

A minisztérium későbbre ígért tájékoztatást arról, hogy miért maradt ki az állatszex szankciója a Btk.-ból
(hir24)

Bal-Rad komm: Ez már minősithetetlen! De mire is számithatunk az Európai Unió trágyadombján?

http://balrad.wordpress.com/2013/12/03/allatpornoban-jobban-teljesit-magyarorszag /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megfagyunk! Egy kétségbeesett zuglói közmunkás levele
  2013-12-03 18:17:56, kedd
 
  Megfagyunk! Egy kétségbeesett zuglói közmunkás levele

Készült: 2013. december 03. kedd, 16:22 | Írta: A nyomor jobban teljesít 1.


yZuglóban dolgozom közmunkásként (közterületi munkásként) a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt-nél. 2-3 hete kezdtük el az utcai munkát és azóta a munkaruhánk 1 db sárga láthatósági mellény és 1 pár kesztyű (ami már nagyon koszos, de cserélni nem lehet.)

A védőruhára azt mondták, hogy majd március környékén kaphatjuk meg, addig hordjuk a saját ruhánkat. Amikor meleg teát kértünk a hideg miatt, vigyorogva csak annyit közöltek, hogy ,,majd".
Ezekben a mínuszokban, amikor nyolc órán át folyamatosan az utcán vagyunk, mindenki nagyon fázik, a lábaink még 2-3 zokniban is. Melegebb cipőt abból a kevés pénzből, amit fizetésként kapunk nem tudunk venni. Legtöbben már csak azért sem, mert a fizetést még meg sem kaptuk.
Amikor már nagyon-nagyon fázunk, akkor a pénzünk arra költjük, hogy amelyik bolt mellett elmegyünk és van meleg tea/kávé automatájuk, akkor ott veszünk valami meleg italt magunknak, sokszor azt a néhány kortyot is megosztjuk egymással. Pár percre melegedni és wc-re csak a családsegítőbe engednek be, de itt is gyakran bezárják előttünk az ajtót arra hivatkozva, hogy értekezletet tartanak. A rendelőkbe sajnos már nem tudunk bemenni, mert már kinéznek bennünket onnan. Régebben ezeken a helyeken még megmelegíthettük a magunkkal hozott otthoni teánkat, ma ezt már nem engedik meg, legfeljebb WC-re mehetünk, vásárolhatunk egy italt az automatából és kell is továbbmennünk.
Ráadásul családsegítő és orvosi rendelő nincs mindenhol a kerületben, így a nap nagy részében fagyoskodunk még akkor is, ha folyamatosan dolgozunk. A vezetőnk utasítása miatt máshová nem mehetünk be, mert a szerinte az a munkaterületet elhagyásának minősül és azonnal elbocsátást eredményez az igazolatlan távollét miatt. Mint a hajléktalanok, úgy eszünk a közterületeken, legtöbbször állva, mert a padok már jéghidegek.
A saját cipőnk egyre jobban megy tönkre a földön lévő faágak, szemetek, kutyapiszok, olajos dolgok miatt, ezek a dolgok megvágják és lemoshatatlanul bekoszolják a cipőnket.
Dühösen kérdezzük, hogy ha utcán vagyunk egész nap a mínuszokban, akkor miért nem kaphatunk akár naponta többször is védőitalt, meleg teát? Egyre betegebbek vagyunk, a nők felfáztak, sokan nem mernek elmenni táppénzre, így betegen dolgoznak.
A vezetővel nem igazán tudunk beszélni, mert a modora miatt tartanak tőle az emberek, illetve ha meg is hallgat minket, akkor is elutasításban van részünk, mintha a falnak beszélnénk! Elmondása szerint, ha nem vesszük fel a munkát, akkor fizetés nélküli igazolatlant ad és kész, nem hivatkozhatunk sem a fagyos időre, sem a védőruha vagy ital hiányára. Kitől kaphatnánk segítséget? Tekintsenek már minket is embernek! Dolgozni akarunk még a nevetségesen kevés pénzért is, de elvárjuk, hogy ez a munka ne büntetés legyen, ne okozzanak szenvedést több tucat embernek!
MI DOLGOZNÁNK rendesen, de a megfagyástól, meghűlésektől, a vezetőség hozzánk állásától egyre kevésbé vagyunk energikusak és motiváltak. Csak két dolgot szeretnénk: óránkénti lehetőséget meleg tea elfogyasztására és nem saját ruháinkban dolgozni, amik nem is annyira melegek, mint az a 8 órás utcai munkára elvárható lenne.



Magyarországon a nyomor jobban teljesít sorozat 1.

http://muon.hu/on-line-tartalom/1679-megfagyunk-egy-ketsegbeesett-zugloi-kozmunka s-levele
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt a friss korrupciós lista - átláthatatlan a kormányzati
  2013-12-03 18:15:16, kedd
 
  2013. december 3., kedd 11:31 Napi.hu

Itt a friss korrupciós lista - átláthatatlan a kormányzati hatalom, hiányzik a kontroll


A Transparency International 2013-as Korrupció Érzékelési Indexe szerint Magyarországon nincs érzékelhető változás, még az EU korrupt harmadába tartozunk. A közszféra korrupciója a világ minden táján komoly problémát jelent. Magyarországon a kormány iránt elkötelezett vezetők irányítják azokat az állami intézményeket, amelyeknek a kormány hatalmát kellene ellenőrizniük.

A Transparency International (TI) idén is elkészítette a világ egyik legátfogóbb korrupciós felmérését, a Korrupció Érzékelési Indexet (Corruption Perceptions Index - CPI). A vizsgált 177-ből 123 ország (vagyis a vizsgáltak 70 százaléka) 50 pontnál kevesebbet ért el a 0-tól (nagyon korruptnak érzékelt) 100-ig (nagyon tisztának érzékelt) terjedő skálán a 2013-as rangsorban. "Ez nagyon rossz eredmény" - mondta Huguette Labelle, a Transparency International nemzetközi korrupcióellenes mozgalom igazgatóságának elnöke a szervezet székhelyén, Berlinben, aki szerint "a korrupció az országok többségében az állam működésének szinte minden megnyilvánulásában jelen van, megfertőzve a jogalkotást és a közhatalom gyakorlását."


A Korrupció Érzékelési Index mellett a TI más 2013-as felmérései is megerősítik, hogy a közszféra korrupciója a világ minden táján komoly problémát jelent. A politikai pártokat sok helyen korruptan finanszírozzák, ezért a pártok elkerülhetetlenül összefonódnak az átláthatatlan döntéseket hozó üzleti, befektetői körökkel. Ezek az üzleti körök pedig - ha a pártok hatalomra kerülnek - a kormányok kegyeltjeivé válnak. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet, ha a kormányoktól független állami kontrollszervek szemet hunynak afölött, hogy a kormányok feltűnő előnyhöz juttatnak egyes üzleti csoportokat.

Európai rangsor

0-tól (nagyon korruptnak érzékelt) 100-ig (nagyon tisztának érzékelt) terjedő skálán
Forrás? Transparency International Magyarország
Nagyobb méretért kattintson az ábrába!


Magyarország: nincs érzékelhető változás, még az EU korrupt harmadába tartozunk

Magyarország 2013-ban 54 pontot ért el a CPI felmérésen, ezzel a vizsgált 177 ország közül a 47. helyet szerezte meg. Az Európai Unió 28 tagállamából Magyarország a 20. helyen végzett (tavaly 27 országból a 19. helyen volt), vagyis változatlanul az alsó harmadban helyezkedik el. Magyarország a régión belül a középmezőnyben van, Észtország, Lengyelország, Litvánia és Szlovénia előzi meg.

A rossz eredménynek több oka van. Magyarországon a kormány iránt elkötelezett vezetők irányítják azokat az állami intézményeket, amelyeknek a kormány hatalmát kellene ellenőrizniük. A fékek és az ellensúlyok rendszerének szinte teljes felszámolása önmagában nagy korrupciós kockázatot jelent.

A jogalkotás a közérdek helyett sokszor a politikai hatalom pillanatnyi érdekeit szolgálja. Ahol nem bizonyult elegendőnek a vezetők lecserélése, ott a jogszabályok átírásával tovább gyengítették az ellenőrző szervek hatalmát, jogszabályi akadályokat gördítettek a civilkontroll útjába vagy egyes gazdasági érdekcsoportokat hoztak helyzetbe.

"Az átláthatóan működő közhatalom kiemelkedő fontosságú lenne a korrupció elleni küzdelemben" - mutatott rá Martin József Péter, a korrupció ellen küzdő Transparency International magyarországi ügyvezető igazgatója. Sajnálatos, hogy a közpénzek elköltésére vonatkozó adatok korábban sem korlátok nélküli nyilvánossága 2013-ban, az információszabadságról szóló törvény módosításának köszönhetően tovább szűkült, Magyarország tehát ebből a szempontból nem előre-, hanem visszalépett.

Régiós rangsor

0-tól (nagyon korruptnak érzékelt) 100-ig (nagyon tisztának érzékelt) terjedő skálán
Forrás: TI Magyarország
Nagyobb méretért kattintson az ábrára4


Magyarország valószínűleg marad a korrupt harmadban

Úgy tűnik, a magyar társadalom kezd belefásulni a korrupcióba. Az emberek 70 százaléka nem jelentené a hatóságoknak, ha korrupciót észlel, vagy azért, mert nem bízik a hatóságokban, vagy mert attól fél, hogy bajba kerül. A bizalmatlanság minden eddiginél jobban áthatja a közéletet, ami táptalaja a szabálykerülésnek, a korrupciónak és az apátiának.

A Transparency International szerint a kormány nem ösztönzi a korrupció elleni bátor fellépésre a polgárokat, hiszen nem gondoskodik a közérdekű bejelentők tényleges megvédéséről, és arról, hogy a hatóságok gyorsan és hatékonyan kivizsgálják a korrupciót feltáró bejelentéseket. A közérdekű bejelentésekről szóló, hamarosan hatályba lépő törvény csak látszatmegoldásokat tartalmaz. Ha a kormány nem változtat ezen, a közérdekű bejelentők a jövőben is arra számíthatnak, hogy bejelentésüket az érintett állami szervek úgy intézik el, ahogyan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kezeli a volt adórevizor által nyilvánosságra hozott adócsalási ügyet. A 48 órás alibi kivizsgálást a közérdekű bejelentő feljelentése követte. Az ügy kezelése teljes mértékben ellentétes azzal, ahogyan a közérdekű bejelentők ügyében el kellene járni.

A TI és más nemzetközi szervezetek felmérései azt mutatják, hogy összefüggés van a versenyképesség és a korrupciós fertőzöttség között. "Átláthatóan és kiszámíthatóan működő állami intézmények nélkül nincs versenyképes gazdaság" - tette hozzá Martin József Péter, a korrupció ellen küzdő szervezet vezetője. Magyarországon a jogalkotás kiszámíthatatlanná vált, az üzleti környezet az utóbbi években rosszabbodott, régiós összevetésben nagyon alacsony a GDP-arányos beruházási ráta. Magyarország versenyképessége alacsony szinten áll, amiben nagy szerepe van annak, hogy az intézmények nem működnek kielégítően, a kormányzati politika pedig átláthatatlan.

Néhány alindex (0-100 pont)
*Az országok neve után az adott alindexben elért pontszám látható
Forrás: TI Magyarország


Ami változatlan: a legjobb és a legrosszabb országok csoportja

Akárcsak 2012-ben, Dánia és Új-Zéland holtversenyben állnak az élen, 91 ponttal. Őket követi Finnország és Svédország (89 pont), Norvégia pedig felzárkózott az ötödik helyre Szingapúr mellé (86 pont). Svájc az 5.-ről a 7. helyre esett vissza, a 8. helyezett pedig Hollandia lett, amely tavaly is az első tízben szerepelt.

Ezekben az országokban a közhatalom átláthatóan és elszámoltathatóan működik, az állam pedig ténylegesen a közjóért dolgozik. A közérdekű információkhoz, vagyis például az adókból fizetett szerződések és az állami szervek kiadásai könnyen hozzáférhetőek a polgárok széles tömegei és a civil szervezetek számára.

A lista másik végén Afganisztán, Észak-Korea és Szomália továbbra is 8-8 ponttal zárják a rangsort. Ezekben az országokban teljes mértékben hiányzik az elszámoltatható, felelős állami vezetés és a közintézmények nem a közjót szolgálják - írta közleményében a TI.
A Korrupció Érzékelési Index (CPI) 13 olyan vizsgálat felhasználásával készül, amelyek szakértők és üzletemberek megkérdezése alapján mérik az egyes országokban a közszektor korrupciós fertőzöttségét. Ahhoz, hogy egy ország szerepelhessen a Korrupció Érzékelési Indexen, legalább három háttérfelmérés adatainak kell rendelkezésre állnia. 2013-ban 177 ország adataiból alakították ki a rangsort. A háttérindexek pontszámait a Transparency International 0-100-as skálára vetíti, ahol 0 a korrupcióval leginkább, 100 a legkevésbé fertőzött országokat jelzi. E pontszámokból a TI berlini titkársága külön erre a célra fejlesztett módszertannal számítja ki a CPI-t.

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_friss_korrupcios_lista_atlathatatlan_a_k ormanyzati_hatalom_hianyzik_a_kontroll.571018.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Széles Gábor elmondta, hogy Istenben és az ufókban is hisz,
  2013-12-03 18:12:35, kedd
 
  Széles Gábor elmondta, hogy Istenben és az ufókban is hisz, és vállalta volna a gazdasági miniszteri posztot az Orbán-kormányban.

Széles Gábor:
"Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció. Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi? Előbb-utóbb éretté válunk az információra, de még úgy száz-százötven évet várnunk kell ahhoz, hogy az idegen lények megjelenését ne drámaként élje meg az emberiség."

Széles azt is mondta, hogy nem akar politikus lenni, de vállalta volna a gazdasági miniszteri posztot az Orbán-kormányban, mert szerinte az nem politikusi munka, hanem gazdaságfejlesztési feladat.

(Széles Gábor - Index 2013.02.03.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
balog zoli most vadul maszturbál
  2013-12-03 18:06:39, kedd
 
  2013-12-03. 16:12
Napi idősgyilkosság: ezúttal Pécsen öltek

Megöltek egy nőt Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.
A 75 éves áldozat holttestére kedden a Hársfa utcában, egy családi házban találtak rá. A rendőrség emberölés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/121104/#ixzz2mQrCV0WV

Hozzászólások:

-balog zoli most vadul maszturbál.
-Nem szöges kesztyűben, az a baj...
-::váltott kézzel.Ha az egyik elfárad,ráránt a másikkal.Mikor ilyenről olvasnak neki,hogy idős magyarokat gyilkol a fajtája.Ellenállhatatlan polirozási kényszer tör rá.Ez már akkor kezdődött nála,amikor a másik jómadár"kéthétallatrendlesz"néphülyitő hazugsággal rémisztgette a cigányokat.
-Szerintem a nyugdíjintézet prémiumot ad a gyilkosoknak. :(
-Egyesével vadásszák le a magyarokat,mert azt gondolom,hogy ez a hölgy sem rejtett erőforrás volt!Előbb-utóbb bárki sorra kerülhet közülünk.... :(
-Könyörögve kérek mindenkit! Ne fásuljunk el! Lássuk, képzeljük el azt a kiszolgáltatott, gyenge kis öreget, érezzük rémületét, iszonyatát, ahogy a rátámadó veszett, kegyetlen állatoknak védtelenül ki van szolgáltatva. Ne fogadjuk el a kegyetlen gyilkosságok eltussolására adott "magyarázatot"! Miszerint a társadalmi felháborodottság megelőzése végett tiltják a hírekbe kerülését. NE A JOGOS FELHÁBORODÁST ÉS AZ ÉLETHEZ VALÓ JOGUNKAT AKARJÁK MEGELŐZNI!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ide vezet a rezsicsökkentés? Brutális áramszünet Venezuelába
  2013-12-03 17:56:50, kedd
 
  2013. december 3., kedd 11:13 Napi.hu

Ide vezet a rezsicsökkentés? Brutális áramszünet Venezuelában


"Nemzetközi elektromossági támadást" sejt a tegnapi kapitális áramszünet hátterében a venezuelai államfő, az ellenzék szerint azonban az ország áramszolgáltatójának hat évvel ezelőtti államosítása vezetett az egész országot sötétbe borító technikai hibához.

Áramszünet borította sötétbe Venezuela fővárosát, Caracast és az ország nagy résztét tegnap éjjel. A kisebb áramkimaradások nem ritkák a latin-amerikai országban, ilyen nagy leállásra azonban legutoljára szeptember elején volt példa. Caracasban működésképtelenné vált a metró, az utasokat, illetve az áruházakban, valamint az irodákban rekedt embereket evakuálni kellett.


Az áram este nyolckor ment el, amikor sokan még hazafelé tartottak a földalattin, majd a fővárosban egy-két óra múlva visszatért a szolgáltatás. Az érintett vidéki területeken, ahol 29 millióan laknak, tovább kellett várni az áramellátás helyreállítására. Caracas jómódúak lakta városrészeiben fazekak és serpenyők ütögetésével demonstráltak az emberek, egyesek "Maduro mondjon le!" kiáltásokkal javasolták Nicolas Maduro államfőnek a távozást.

Blamázs

Jesse Chacon áramügyi miniszter elmondása szerint a fő energiaszállító vezetékben keletkezett hiba, ugyanúgy, ahogy szeptemberben. Ez szállítja a kétharmad részben vízi erőművekben előállított elektromos energiát az országon keresztül. Az olajlétesítményeket nem érintette a leállás, mert ezek saját áramforrással rendelkeznek.

Madurót, aki buszsorőrként kezdte pályafutását, különösen kellemetlenül érintette, hogy éppen élő televíziós beszédet tartott, amit megszakított az áramszünet. Mondandóját ezt követően a Twitteren fejezte be, kiegészítve azzal, hogy szerinte az áramszünetet szabotázs okozta. A háttérben az ellenzék áll, amely le akarja járatni a hatalmat a hét végi önkormányzati választások előtt.

Kellett nekik államosítani

Az internetes üzenetet a caracasi vendéglők egy részében minden további nélkül megnézhették az érdeklődők, ugyanis az ismétlődő gondok miatt a tulajdonosok már beszereztek saját áramfejlesztő generátorokat. Venezuela 2009 óta szenved áramszünetektől - igaz, a főváros eddig elkerülte a legrosszabb helyzeteket -, amit az ellenzék az államszolgáltatás 2007-es államosításával magyaráz. Azóta nem fektetnek be eleget a rendszer fejlesztésébe, az irányítás hozzá nem értők kezébe került és elharapódzott a korrupció a Corpoelec állami szolgáltatónál.

Az elemzők egy része szerint az árak merev állami ellenőrzése miatt mostanra kritikus helyzet alakult ki az országban - írta nemrégiben a Miami Herald hírportál. A kormány az ország oligarchiáit és politikai ellenzék összeesküvését látja a problémák mögött.

WC-papír-konspiráció

A Toyota helyi gyára két hétre leállt az ősszel, mert nem tudott kellő mennyiségű devizához jutni. A WC-papír-válság néven ismert esetben a kormány "ideiglenesen" lefoglalta a fontos használati cikket gyártó céget, mert vészes hiány alakult ki a piacon.

Maduro a múlt hónapban Kínában utazott, hogy négymilliárd dolláros segítséget kérjen a pekingi kommunista vezetéstől az elődje és mentora, Hugo Chavez nevéhez fűződő sajátos latin-amerikai szocialista rendszer megmentéséhez, ám be kellett érnie néhány kereskedelmi szerződéssel. Az államfő a napokban ideiglenes felhatalmazást kapott a parlamenttől arra, hogy rendeletekkel kormányozza az országot.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ide_vezet_a_rezsicsokkentes_brutalis_arams zunet_venezuelaban.571003.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb, milliárdokból épülő Fidesz-stadion van készülőben
  2013-12-03 17:54:51, kedd
 
  Politikusbűnözés :: 2013-12-03. 15:16
Újabb, milliárdokból épülő Fidesz-stadion van készülőben

A kormány 4,5 milliárd forinttal támogatja a diósgyőri stadionépítést. Dr. Zsiga "Biztosan Meg Lehet Élni 47 Ezer Forintból" Marcell, Miskolc alpolgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, három terv közül választják ki a végsőt, a bontás tavasszal kezdődik, az új, 15-20 ezer férőhelyes stadion avatása 2015 első felében lehet.
Az építkezés ideje alatt a DVTK nem szeretne albérletbe menni, végső esetben Mezőkövesden vagy Debrecenben játszhatják a hazai meccseket.
- Mintegy másfél éven át lobbiztunk azért, hogy elindítsunk egy félmilliárd forintos beruházást. A későbbi egyeztetéseknek köszönhetően 3,5 milliárd forintos tétel került be a költségvetés tervezetébe, amit a múlt heti kormányülésen további egymilliárddal megtoldottak, tehát összesen 4,5 milliárd forint áll a rendelkezésre egy új, minden igényt kielégítő, több rendezvénynek helyt adó DVTK-stadion építésére. A 4,5 milliárdos összeg címzett állami támogatás. A tulajdonos és a fenntartó száz százalékban a miskolci önkormányzat lesz - mondta el az alpolgármester.
(SamsungSport nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/53/121102/#ixzz2mQpGT9io
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem menesztette a kormányt az ukrán parlament
  2013-12-03 17:50:01, kedd
 
  Nem menesztette a kormányt az ukrán parlament
2013. december 03. 14:34
Hunhír.info

Marad hivatalában a Mikola Azarov miniszterelnök vezette ukrán kormány, miután a kabinet ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány nem kapta meg a szükséges számú támogató szavazatot kedden a parlamentben.


Innentől kezdve aztán egyre nehezebb lesz elhitetni a világgal, hogy a randalírotó erőszakos csürhe a a demokratikus, és a kormány a diktatórikus.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70802

***********************

Vlagyimir Bukovszkij emberi jogi aktivista tegnap az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, az unió barát Kálmán Olga véleményével szemben, támadta az Európai Uniót, elmondta, ha Ukrajna aláírta volna az unióval a tervezett szerződést, kemény megszorításoknak nézett volna elébe. Bukovszkij szerint az unió a végóráit éli. Jó volt őt hallgatni.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy nyilvánosság előtt uszította erőszakra a cigányokat Hor
  2013-12-03 17:44:48, kedd
 
  Nagy nyilvánosság előtt uszította erőszakra a cigányokat Horváth Áládár
2013. november 30. 19:58
Kincses Albin - Hunhír.info

Nem elég, hogy a fősodor ingerküszöbét elérő kék hírekben szereplő elkövetők elsöprő többségben a cigány kisebbséghez tartoznak, hogy velük vannak tömve a börtönök, és már nem csak a cigánysújtotta településen, hanem Budapest egyes kerületeiben is életveszély este az utcára menni, a cigányok legvadabb eszközkezelője, Horvát Áládár nagy nyilvánosság előtt uszította további erőszakra fajtársait.


A Magyarországi Cigány Párt budapesti szervezetének alakuló gyűlésén a cigánybanda elnöke, Horváth Aladár a szokásos hungarofób, nácizó, fasiztázó szólami mellett jócskán átlépte a vörös vonalat, és a cigány-magyar ellentét eddigi legsúlyosabb, legvadabb "megoldásával" állt elő. Az idegenben és itthon is állandóan Magyarországot gyalázó hiperliberális gyűlöletgép további bűncselekmények, rasszista támadások elkövetésére sarkallta övéit hangsúlyozván, hogy "elfogytak az erőszakmentes jogegyenlőségi politika eszközei". Horvát szavai alapján tehát számíthat arra minden többségi halandó, hogy a kancigány által feltüzeltek még intenzívebben fogják támadni a többségieket, még több lesz az idősek a gyerekek sérelmére elkövetett bűncselekmény, mert a bűnöző cigány majd azt fogja harsogni: há az Áládár mondta, hogy bíkíben nem megy...

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70737
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna a szabadkőműves erők fogságában
  2013-12-03 17:37:38, kedd
 
  Ukrajna a szabadkőműves erők fogságában


A felforgató, szabadkőműves erőknek sikerült Ukrajnában is szembe fordítani testvért a testvérrel. A forrongó csőcselék rárontott a rendőrökre, a maszkkal eltakart arcok mögött meghúzódó patkány karakter visítva szaladt, amikor gumibottal érkezett a válasz. A hazai cionmédia a rohamrendőrség erőszakos fellépéséről beszél. Ilyenkor egyetértenek, mindegy, hogy Fidesz vagy MSZP. A Népszabadság ugyanarról a túlzott rendőri fellépésekről vartyog, mint a Magyar Nemzet. Vartyognak a rend ellen, Ukrajna ellen és természetesen Oroszország ellen.

A Függetlenség téren sátortábort állítottak a zavargók, minthacsak valami vándornépség lennének. Az ukrán kormányfő szavait, miszerint államcsíny történt, azonnal letromfolják Washingtonból. A Fehér Ház beteges hazudozói nem ítélik el a "békés" tüntetéseket. Persze a képek láttán nehezen lehetne békés megmozdulásokról beszélni. Buldózerrel rendőrsorfalba száguldó anarchisták, futball huligánok terméskövekkel, piromániás transzvesztiták és így tovább. Internetes hír az is, hogy "leszbikus és meleg" szervezetek is részt vesznek a tiltakozó akciókban. Ki hitte volna? Hiszen a tüntetéseken készült videókat mi is láttuk. Csak azt nem értjük, hogy Klicskó, a neves sportoló mit keres ott. Pénzt? Az már sok van neki. Lehet, hogy ő is érintett a meleg-dologban? Szomorú tény az is, hogy a demonstrációs fertőzés Kárpátaljára is átterjedt. Ungvárra, Husztra, Rahóra, Nagyszőlősre.

Tanítási szünetet rendeltek el a felsőoktatási intézményekben, hogy minél több diák részt vehessen a patkánylázadáson. Mert ez tényleg a sötét erők lázadása, ahol az anarchista öntörvényé a főszerep. A rend fenntartóit pedig leszadistázza a világsajtó, így manipulálják a közvéleményt, így tömik tele hazugsággal az embereket. A szörnyű események kirobbantása egyértelműsíthetően a szabadkőműves és ernyőszervezetekhez köthetőek. Nézzük csak azt a tényt, kinek kedvez az erőszak szítása. A megindított folyamatok Oroszország szétverésének első állomásai.

Dunai István

http://www.hidfo.net/2013/12/03/ukrajna-szabadkomuves-erok-fogsagaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.