Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Halottasházban melegednek a közmunkások?
  2013-12-07 22:28:29, szombat
 
  Halottasházban melegednek a közmunkások?

2013. december 03. kedd, 21:54


Sanyarú sorsuk van a hatvani közmunkásoknak, különösen most, hogy a hideg idő beköszöntött.
Már írtunk a nagygombosi helyzetről, ahol wc és mosakodási lehetőség nélkül vannak kivezényelve az emberek, sajnos nincs ez máshogyan az ujhatvani temetőben dolgozó közmunkásokkal sem.
A fagyos idő igen megnehezíti a temető tisztántartásának a munkáját, hiszen ott sincs épület ahol melegedni lehetne, ha csak nem a hullaházba mennek be. Előnye annyi lehet, hogy ott legalább nem fúj a fagyos szél.

Mikor veszik már észre az illetékesek, hogy ezek az emberek nem a fűtött irodákban terpeszkednek, hanem keserves munkával keresik meg azt a pénzt, ami éhen halni sok, megélni viszont kevés.

Mikor veszik már emberszámba őket?

Mint már írtuk...
A KÖZMUNKÁS IS EMBER!
Ezért nem csak kötelességeik, hanem jogaik is vannak.
Joguk van az emberi körülményekhez, az emberi bánásmódhoz!

http://www.60lap.hu/hirek/velemeny/651-halottashazban-melegednek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hajléktalan Józsi bá találkozása a rendőrökkel
  2013-12-07 21:23:39, szombat
 
  - Józsi bácsi, ez itt világörökségi terület, vagy mi a rosseb, szóval itten a romok tövében ne csövezzen! Felkérem, hogy távozzon!
- De hova menjek?
- Figyeljen ide, ha nem megy magától, akkor muszáj lesz bevinnem.
- Az például nem rossz. Meleg van, fedél van... adnak enni is?
- Azt hiszem Kovács főtörzsnél még maradt egy májkrém konzerv. De 12 óra múlva úgy kivágjuk, mint a pinty!
- Nem baj, fél nap is valami.
- Ne izéljen már, Józsi bácsi, tudja mit zúdít ezzel a nyakunkba? A főkapitány úr most részletezte parancsában, hogy mi a hajléktalan-elfogás metódusa. Én most magát felkértem, maga cseszik menni. Most nekem be kell szólnom a központba, hogy derítsék ki a fővárosi kormányhivatalnál, hogy magát most szabálysértési eljárás alá lehet-e vonni? Máris pluszmunkát sikerült adni a központban dolgozó bajtársaknak, meg a kormánytisztviselőknek, egyiküknek sincs elég dolga. Meg nekem sincs.
- De erről nem én tehe...
- Még nem fejeztem be, azt hiszi ennyi az egész?! Időközben Szabó őrmester megtudta, maga eljárás alá vonható. Most az jön, hogy - mivel hétköznap van, dologidőben - magát elő fogjuk állítani a kormányhivatalban, hogy ott is örüljenek.
- Juj...
- Örüljön, maga szerencsétlen! Ha hétvégén kapjuk el, vagy munkaidőn kívül, akkor a legközelebbi hajléktalanszállóra visszük, ahol a gatyát is lelopják magáról. A kormányhivatalnál legalább nem lopnak. Legalábbis viseltes nadrágot nem.
Aztán nem úgy van, hogy magát csak úgy otthagyjuk a kormányhivatalnál. Frászt! Amíg az eljárás tart, én szépen ott fogok strázsálni maga mellett, hogy egy ilyen veszélyes bűnöző olajra ne léphessen. Ez azért jó, mert a szolgálatomnak másfél óra múlva vége, de ennyi idő alatt biztos nem végzünk. Most vagy levált egy kolléga, aki ezzel kiesik a szolgálatból, vagy én túlórázhatok. Utóbbi esetben az Isten irgalmazzon magának!
- De...
- Kuss! Ha mondjuk letelt a 12 óra, amíg magát bent tarthatom, de még nincs eredmény, úgy át kell adnom az illetékes ügyintézőnek. Ez sem teljesen világos, mert most, ugye, délelőtt fél 10 van, és 12 óra múlva érdekesen fogom magát átadni. Persze, ha az illetékes ügyintéző a munka mellett magát is hazaviszi, akkor nincs semmi gond.
Na, a lényeg, hogy maga miatt minimum egy rendőr kiesik a szolgálatból, az amúgy is leterhelt bürökrácia újabb terheket kap a nyakába, és még magát is megbírságolják.
- Gondolja, zászlós úr, hogy én azt be tudom fizetni? Mehetünk!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuma elnök majd elintézi a fehéreket.
  2013-12-07 21:21:49, szombat
 
  Tudni kell, hogy Dél Afrika egy önellátó, ráadásul gazdag ország volt, amit ugye nem nagyon tûr meg a háttérhatalom. A nagy fajgyûlölet is egy mítosz. Amikor a búrok [izraelita törzs) megérkeztek Dél Afrikába, ott csak a csekély számú hottentották laktak, akikkel jól ki is jöttek. Ahogy megindult a fejlődés, akkor szokás szerint megindult a fekete áradat, mert a fehér ember világa jobb megélhetést biztosított. A dél afrikai fekák a hottentották kivételével ugyan olyan bevándorlók, mint a fehérek, akik a bibliai törvényeknek megfelelően nem keveredtek a feketékkel és nem adták ki kezükből az ország irányítását. Ment is ez addig, amíg a háttérhatalom nem vette kezébe az USA és Anglia irányítását, és megkezdték a szabad nemzetek felszámolását. Az egész Mandela féle “szabadságharc" egy mesterségesen generált kamu. Amolyan “arab tavasz" módra, csakhát azért akkor még más formában. Mandela egy terrorista volt (még az USA-ban is így tartották számon pályafutásának kezdetén). Aztán beavatták, fabrikáltak belőle egy hőst és egy mítoszt építettek köré. Attól még ugyan az a gané ember maradt. A dél afrikai feketék elképesztő barbaritással pusztítják a fehéreket (sokszor egymást is). A nagy békemozgalmárok, akik egy bûnöző fekáért megmozgatják az egész világot, csendben hallgatnak a fehérellenes holocaust láttán. Mert még azt is a háttérhatalom mondja meg, hogy kik minősülhetnek áldozatnak. A Biblia próféciái ezt is előre jegyezték. Aki ismeri azokat, az tudja kik az igazi áldozatok, kik a gonoszok, és felismerik a gonoszok munkáját, meg az általuk generált hamis mítoszokat.

Most, hogy Mandela, a nagy generált mítosz elhatlálozott, megindult a “szenté avatása" is. Ez az igazi szerecsenmosdatás. De csak hogy képben legyünk a valósággal kapcsolatban, itt egy kis ízelítő a délafrikai fekák valós arcáról.


"Zuma elnök majd elintézi a fehéreket"


"President Zuma Will Sort Out White People,"


Az alábbi cikk a botswanai Sunday Standard 2006, december 15-i számában jelent meg. A cikk előtt egy kis bevezető.

Jacob Zuma hosszú időn át tagja volt a dél afrikai ANC pártnak, aminek aztán az elnökévé választották. Az ANC a fehér uralom alatt egy tiltott terrorista szervezet volt, erősen kommunista ideológiával. Jellemző módon, ma egy legitim politikai pártként mûködik. Meg kell hagyni, Jacob Zuma méltó választás volt a szervezet elnöki posztjára, hiszen több bírósági eljárás folyt és folyik ellene amióta pártelnök lett. A vádak listáján többek kötött között nemi erőszak, korrupció, pénzmosás szerepel, vagyis a hatalomra került baloldali politikusok szabványos csínytevései. Ennek ellenére a feketék tömegesen rajonganak érte, elvégre Afrikáról van szó, ahol a korrupció inkább erénynek számít. Zuma a fekete tömegek számára csaknem egy messiási figura, akitők sószerint azt várják, hogy bosszút áll a fehéreken és híveit fehér nőkkel jutalmazza meg. Természetes dolog ez, hiszen egy fiatal országról van szó, ahol alig akad munkahely és millióknak még emberhez méltó lakhelye sincs, s a megoldások helyett valamivel szédíteni kell a népet. A bádoghordókból összetákolt városok lakóinak pedig érthető módon legelőször a fehér nők igazságos elosztásának komoly gondjaival kell megbírkózni. Hogy honnan tesznek szert a fehér nőkre? A megoldás egyszerû, a kiirtott fehér férfiak száma ugyanis egyenes arányban teszi majd elérhetővé az elosztásra szánt fehér nők számát, csak sorba kell majd állni értük.

Amint az alábbi cikk is bizonyítja, a feketék nem mondhatók a politikailag korrekt beszéd elkötelezett híveinek. Ebben még igazuk is van, mondják ki, amit gondolnak, jobb tudni az igazat, mint áltatni magunkat és egymást. És persze kimondják, mert a világ furcsa játékszabályai szerint, valami módon ők megtehetik ezt. Mondják a kommunista időkben beléjük táplált mantrákat: Afrika az afrikaiaké, le a kolonializmussal, a fehérek "mennyenek haza," elég volt belőlük! A kártérítés részeként pedig le kell foglalni a fehér nőket. No igen, mert: "Sabu nagyon szeretni fehér lány."

Nyilt titok, hogy Dél Afrika és Zimbabwe fehér lakosai ellen egy háttérből generált genocídum van kibontakozóban. Rendszeresen gyilkolják őket, házaikat elfoglalják vagy kirabolják, földjeiket elveszik és szétosztják a korrupt afrikai vezetők közt. Védelmet senki nem nyújt, az ADL és hasonló egyébként rendkívül buzgó fajvédő szervezetek hideg közönnyel hallgatnak. A fehérek ellen ugyanis nem lehet elkövetni rasszista cselekedetet, hiszen rasszista csak fehér ember lehet. Az igen kevés elégtétel, hogy a fekete tömegek sorsa semmivel nem lesz jobb. Ezt nagyon jól tudják maguk is, talán ezért is olyan népszerû az a hiedelem, hogy legalább egy kincstári fehér nőt kiutalnak majd nekik "kárpótlásul."

De következzék maga a cikk, megjegyzem, a fordításában amennyire lehetett, megtartottam az eredeti angol cikk meglehetősen primitív jellegét.

Zuma elnök majd elintézi a fehéreket.

Kényelmes érzés egy nagyobb ország szomszédságában élni. Ha bárhová utazol a nagyvilágban, és az ottani emberek soha nem hallottak picíny hazádról, csak azt kell mondanod, hogy amellett a nagy ország mellett található. Hamar veszik a lapot, vállonveregetnek és azt mondják, milyen frankó helyen laksz. Már csak ezokból is oda kell figyelnünk arra, hogy mik történnek a szombszédunkban lévő nagy testvérnél.

Az utóbbi időkben nem valami jól mennek a dolgok. Nagy a probléma. Az uralkodó Nagy Oroszlán nyugdíjba vonul 2009-ben. Ezt pedig ünnepelni kellene, hiszen errefelé nem sok vezető szolgálja ki megbízatásának teljes idejét. Mindenesetre, a Nagy Oroszlán közeli távozása már meginditotta a rohamot a hamarosan megüresedő széke felé.

Ki ne szeretne erre a posztra pályázni? Dél Afrika elnöke a kontinens leghatalmasabb embere. Mi több, nem csupán feketéken uralkodik, de még a fehérek is neki felelnek. Ez a nagy helyzet 1994 óta. Amikor a feketék átvették a hatalmat, nyilvánvalóvá tették a fehérek előtt, hogy nem tûrnek meg ostobaságat. Biztosították azt, hogy meggazdagodhassonak.

Nos, az egyeltalán nem baj, ha a feketék meggazdagodnak. Végsősoron, ez az ő országuk. Véleményem szerint, jobb, ha az ország tulajdonosai gazdagodnak meg, mint a betelepülők. Amikor a betelepülők voltak hatlmon, minden képzeletet felülmúló gazdagságban éltek. Egyesek amiatt panaszkodnak, hogy csak kevés fekete volt képes meggazdagodni. Elismerem, hogy ez okot ad némi aggodalomra. De semmi kétségem afelől, hogy a szegény feketék hamarosan szintén meggazdagodnak.

Hiszen még a fehérek közül sem lett mindenki egyszerre gazdag. Minden társadalom úgy mûködik, hogy egyesek megelőznek másokat a vagyonszerzésben. De a fehéreknek annyira nem tetszett elveszteni a privilégiumaikat, hogy inkább elhagyják az országot. Had menjenek. Senki nem hívta őket egyébként sem.

Néhány fehér már olyan szegény, hogy a jelzőlámpáknál koldulnak. Engem gyönyörködtet a fehér koldusok látványa. Hagy ismerjék csak meg ezt az érzést. A feketéknek mindig koldulni kellett.

A fehérek panaszkodnak a feketék által élvezett pozitív diszkrimináció miatt is. Hogy jönnek ők ahhoz, hogy síránkozzonak, amikor hosszú éveken keresztül csak a sajátjaiknak adtak munkát és úgy bántak a feketékkel, mint a kutyákkal?

Azt gondolom, hogy a fehérek el vannak kényeztetve. Amilyen rosszul viselkedtek a feketékkel szemben, hálásnak kellene lenniük. Valójában szerencséjük volt, hogy nem lövöldöztük le őket a felszabadulás napján. Talán még nem túl késő néhány fehéret felakasztani a helyi stadionokban, csak emlékeztetetésként, hogy kik vannak uralmon. Ismerjük el, hogy a feketék túl engedékenyek voltak.

De ha jobban belegondolunk, mi feketék inkább hülyék voltunk. Előszöris, miért nem osztottuk el a fehér nőket magunk között? Bár még most sem késő. A fehérek állandóan panaszkodnak. Azt mondják, hogy az ország a világ legerőszakosabb országa lett.

Könnyen mondják, de tudniuk kellene, hogy az erőszak mindig is jelen volt. Csakhogy amikor ők voltak uralmon, akkor minden bûnözés és erőszak a fekete környékekre korlátozódott. Én azt mondom, hogy egyenlőség van, a bûnözés is érjen minden embert egyformán.

A fehérek szerint Mandéla volt a legjobb fekete elnök. Jó okuk van ezt mondani, hiszen Mandéla állandóan mosolygott rájuk, meg ölelgette őket. Én soha nem értettem meg Mandélát.

Mmiképpen melegedhetett össze velük azok után, hogy az élete legszebb éveitől fosztották meg? Bizonyára beinjekciózták az öreket valami szerrel azon a szigeten. Volt, amikor elteázgatott az egyik volt miniszterelnök feleségével, aki korábban leterroristázta.

Ha már így elmorfondírozunk, az is egy furcsa dolog, hogy Mandéla Samora Machel feleségét vette el. Ha annyira nagyon szereti a korábbi elnyomóit, akkor miért nem inkább John Voster feleségét vette el?

Bár a jelenlegi Nagy Oroszlán nem gyilkolt le egyetlen fehéret sem, mégsem szeretik őt. Hiányzik nekik Mandéla. Hát, Mandéla nem fog vissza jönni, a Nagy Oroszlán pedig lejárófélben van. Örüljünk neki, mert a Nagy Oroszlán tisztává teszi az utat. Valójában jobb lenne, ha hamarabb távozna. Nem mintha bajom lenne vele. Csupán olyan embert akarok látni a helyébe, aki napirendre hozza a korábbi igazságtalanságokat. Emberek, én hiszem, hogy Dél Afrikának hamarosan olyan vezetője lesz, aki egyszer és mindenkorra elintézi a fehéreket.

A Nagy Oroszlán székét megpályázók jelenleg zajó tusáját nézve úgy néz ki, hogy Zuma fog az országházba kerülni.Én szeretem Zumát. Õ az a fickó, akit elnöknek szeretnék látni. Zuma élvezi az élet jó dolgait. Amikor alelnök volt, rájött, hogy nem fizetnek neki eleget. Erre aztán összebarátkozott egy indiai alakkal, aki ruhákat meg pénzt adott neki. Néhány irígy fekete, meg az ő fehér barátaik ezt korrupciónak nevezik. Az indiai havert bíróság elé állították és elítélték.

Zumát meg azzal vádolták, hogy az indiaiak barátja. Amíg a tárgyalásra várt, megvádolták azzal is, hogy megerőszakolt egy fiatal lányt. Ezek rossz idők voltak. Zuma megnyerte a nemi erőszak ügyet, mert a bíró úgy döntött, hogy a lány ingyen kínálta fel magát neki. Néhány hete pedig a korrupciós vádakat is ejtették.

A nép szereti Jákob Zumát, mert Zuma egy igazán belevaló fickó. Állandóan mosolyog, szeret énekelni és táncolni. Egy ilyen belevaló csávó kell, hogy elnök legyen. Alig várom, hogy átvegye a hatalmat. De amikor lerendezi a fehéreket, utána azt akarom, hogy Zuma kezdjen bele egyféle újraelosztásba. Azt akarom hogy ossza el a fehér nőket a sokatszenvedett dél-afrikai fekete csávók között.

Elősször válssza ki magának azokat a fehér nőket, akiket magának akar. Ha kívánja, akkor vegyen magának akár kettőt is belőlük. De azután a többit el kell osztania a hûséges támogatói között. Ha ezen felül még marad fölösleg, akkor azokat el kell osztania azok között, akik a környező kis államokban támogatják őt. Én egy odaadó támogatója vagyok. Várom, hogy Jacob Zuma mihamarabb elnök legyen.


A cikk eredeti angol változata: http://www.armsdeal-vpo.co.za/articles09/white_people.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1941. december 7-én hajtotta végre a Jamamoto Iszoroku és N
  2013-12-07 20:54:29, szombat
 
  1941. december 7. | Japán rajtaütés Pearl Harbornál


1941. december 7-én hajtotta végre a Jamamoto Iszoroku és Nagumo Csúicsi vezette japán flotta híres Pearl Harbor elleni rajtaütését. A hadüzenet nélkül megindított, meglepetésszerű támadás az ázsiai nagyhatalom elsöprő győzelmét hozta, ugyanis az akcióban néhány óra alatt megsemmisült a csendes-óceáni amerikai haderő jelentős része.

Az Egyesült Államok és Japán szövetségesként harcolt az első világháborúban, és a későbbi időszakban is rendkívül aktív gazdasági kapcsolatot tartott fenn egymással, a két nagyhatalom viszonya azonban az 1930-as évek során mindinkább megromlott. Ennek oka a császárság távol-keleti terjeszkedési politikája volt, Japán ugyanis Mandzsúria 1931-es elfoglalásával, majd az 1937-ben, Kína ellen indított háborúval - az európai mellett - amerikai érdekeket is sértett. Francia Indokína 1940. évi megszállása aztán törésponthoz is vezetett a két ország között, az akciót ugyanis az Egyesült Államok kereskedelmi korlátozásokkal szankcionálta, 1941 júliusában pedig olajembargóval sújtotta Japánt. Ez a lépés Tokió figyelmét az áhított nyersanyagban bővelkedő délkelet-ázsiai szigetvilágra fordította, így aztán Roosevelt elnök - a békepárti közvélemény miatt - bármennyire is igyekezett kimaradni a háborúból, az embargó közvetetten mégiscsak hadiállapotot eredményezett. Japán ugyanis egy esetleges indonéz offenzívát nem mert végrehajtani az amerikai flottával a hátában, mely 1940 májusa óta Pearl Harbornál, a Hawaii-szigeteknél rendezte be csendes-óceáni főhadiszállását.

A császárság stratégái úgy találták, ezen hadművelet biztonsága érdekében előbb meg kell semmisíteniük a Husband Kimmel és Walter Short által irányított amerikai hajóhadat, amit egyetlen gyors akcióval kívántak kiiktatni. Megtévesztés céljából Japán a hadművelet előkészítése alatt is - gyakorlatilag egészen a Pearl Harbor elleni támadásig - tárgyaló viszonyban maradt Washingtonnal, ugyanakkor az Egyesült Államok számos figyelmeztető jelet kapott arra nézve, hogy Tokió egy katonai csapást készít elő: a hírszerzés november során olyan üzeneteket fejtett meg, melyek háborús szándékra utaltak, nem is beszélve arról, hogy a hadüzenet nélküli támadás - lásd az 1904-05. évi orosz-japán háborút - kifejezetten az ázsiai birodalom ,,specialitása" volt.

Az Egyesült Államok olyannyira gyanútlanul várta a december 7-i pusztítást, hogy később olyan találgatások is napvilágot láttak, miszerint Pearl Harbornál Roosevelt elnök szándékosan veszni hagyta a flottát, annak érdekében, hogy a közvéleményt a háborúra hangolhassa. Bár ez az elmélet több ponton is ellentmond az ésszerűségnek - hiszen a támadás önmagában is elegendő casus belli lehetett volna -, azt meg kell mondanunk, hogy az Oahu szigetén állomásozó amerikaiak szándékosan sem teremthettek volna kedvezőbb feltételeket a japánoknak. Túl azon, hogy a Jamamoto és Nagumo vezette flotta - 6 repülőgép-anyahajóval, számos hadihajóval, tengeralattjárókkal és 414 repülőgéppel - november 26-a óta zavartalanul és észrevétlenül haladhatott Pearl Harbor felé, a támaszpont - miután december 7-e vasárnapra esett - szintén teljesen készületlenül várta a pusztító repülőrajt. Ezek a hibák önmagukban is komoly súllyal estek latba, mindezt azonban betetőzte, hogy reggel 7 órakor a támaszponton észlelték ugyan a közeledő japán gépeket, a radartiszt azonban - jóhiszeműen - azokat egy általuk várt B-17-es köteléknek vélte. A támaszpont legénységének végül csalódnia kellett, ugyanis a 7:48-kor megjelenő 183 repülőgépen a felkelő nap szimbóluma díszlett.

Az Oahu szigete ellen végrehajtott támadást a Pearl Harbortól 440 kilométerre északra felszálló japán gépek két - egy 6 órakor és egy 7:15-kor indított - hullámban hajtották végre. Az akcióban részt vevő 354 repülő néhány órán belül elpusztított 4 csatahajót, 188 repülőgépet, valamint 5 másik hajót, ezzel egy időben pedig körülbelül ugyanennyi hadieszközben okozott súlyos károkat. A rajtaütés amerikai részről majdnem 2500 halálos áldozatot követelt, akik közül ezren az első hullám által felrobbantott USS Arizonán vesztették életüket. A Pearl Harbornál végrehajtott támadás elsöprő japán győzelmet eredményezett, hiszen ezen a napon a császári flotta mindössze 29 gépet és 4 törpe tengeralattjárót, illetve 65 embert veszített (1 fő fogságba esett). Bár a rajtaütés rendkívül súlyos veszteségekkel járt, az amerikaiak bizonyos szempontból mégis szerencsésnek mondhatták magukat, ugyanis a japánok ,,csak" a hajókat és a repülőket lőtték, az éppen nyílt vizeken tartózkodó repülőgép-anyahajókat és a kikötő infrastruktúráját - például a dokkot, vagy az üzemanyagtartályokat - megkímélték a pusztítástól.

Ez a látszólagos ,,hanyagság" abból eredt, hogy Nagumo Csúicsi eredetileg egy harmadik hullámmal is számolt, melynek feladata már a fent leírt objektumok megsemmisítése lett volna, a kockázati tényezők miatt azonban az admirális végül mégis lefújta az újabb támadást.Nagumo döntését elsősorban azzal magyarázhatjuk, hogy a japán veszteségeket nagyrészt a második raj szenvedte el, de a hadműveletek befejezését indokolta az üzemanyag megfogyatkozása, az amerikai hadihajók ismeretlen pozíciója és az is, hogy a bevetés már sötétedés után ért volna véget. Az admirális emellett úgy ítélte meg, hogy a csapás így is elég megrendítő volt, vagyis nem érdemes tovább kockáztatnia flottája épségét. Döntésének helyességét természetesen azóta is vitatják, hiszen, bár igaz, hogy az Egyesült Államok fél évre mozgásképtelenné vált a Csendes-óceánon, a támaszpont elpusztítása még ennél is nagyobb veszteség lett volna, ami - például Nimitz admirális szerint - akár hosszú évekkel kitolhatta volna a háború befejezését.

Pearl Harbor mindenesetre így is az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb vereségeként vonult be a történelembe, mely az addig békepárti közvéleményt egyszeriben a háború oldalára állította. A támadás másnapján, december 8-án a szenátus egyhangúlag, míg a képviselőház egy tartózkodás ellenében megszavazta a hadüzenetet, az amerikai nagyhatalom belépésével pedig a második világháború új szakaszába lépett.


http://www.rubicon.hu/magyar/oldalak/1941_december_7_japan_rajtautes_pearl_harbor nal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gaudi-Nagy Tamás állásfoglalása a védői munkája miatt az ell
  2013-12-07 20:37:31, szombat
 
  Gaudi-Nagy Tamás állásfoglalása a védői munkája miatt az ellene gerjesztett hisztériáról

Posted on 2013/12/04 by Híradmin
Morvai Krisztína és Gaudi Nagy Tamás sajtótájékoztatója 201 1029 013Válasz a mixonline.hu megkeresésére

Tisztelt Szerkesztőség !

Köszönöm a megszólalási lehetőséget, amely felajánlás a hazai médiavilágban kivételes és korrekt.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Az ügy lényege a következő, amely alapvetően a védői jogokról szól és minden más, politikai hisztériát keltő, leegyszerűsítő és megbélyegző értelmezés félreviszi a lényegről a figyelmet, ezért fontos, hogy tárgyszerű és szakmai mederben zajló vita folyjon erről a témáról, amelyet messze a jelentőségét meghaladóan tematizálnak túl az erre különösen fogékony sajtószervek és közszereplők...

Sajnálatos, hogy az ügyvédi kamara ennek a nyomásnak nem tud ellenállni és a védői jogok oltalmazása helyett, a mesterségesen gerjesztett hisztéria hatása alá kerülve hivatalból indított eljárást, annak ellenére, hogy tisztában kell legyenek vele: az Alaptörvény kizárja a felelősségre vonást a védői tevékenységgel kapcsolatos vélemények, aktusok tárgyában, így jelen esetben is.

A 74 éves - több évtizedes dél-amerikai emigrációból visszatért és a Dániel Péter elleni tavaly májusi tüntetésen egy ismeretlen személy által megütött, de ennek ellenére garázdasággal vádolt - Tisza Istvánné ügyében eljáró bíróval kapcsolatos tisztázó védői kérdés feltétele az ügyvédi törvényből fakadó kötelezettségem volt, miután egy nyilvánvalóan kettős mércés rendőri intézkedés után (a keresztény nőre támadó, őt megütő - emiatt a hölgy szemét meg kell most operálni - többek egybehangzó vélemény szerint zsidó származású embert futni hagyták, a hölgyet előállították és később garázdasági vádat emeltek ellene, a férfit nem hajlandó felkutatni sem az ügyészség, sem a bíróság) a megindult sokak szerint érzékelhetően magyarellenes koncepciós pernek tűnő eljárásban hangzott el a kérdés a második tárgyaláson, miután a bíró a tárgyalás elején mindjárt három, nyilvánvalóan pártatlanságának hiányát igazoló dolgot tett:

- megtiltotta kép és hangfelvétel készítését ( az első tárgyaláson még engedte, a hallgatóság pedig jól viselkedett)

- csak 8 fős hallgatóság bentlétét engedte meg, annak ellenére, hogy a terem kapacitása a dupláját lehetővé tette volna,

- bejelentette, hogy indítványom ellenére nem nyilatkoztatta meg a rendőrséget korábbi indítványomra arról, hogy a térfigyelő kamera teljes vágatlan felvételét bocsássa rendelkezésre, mivel a megtekintett vágott felvételből arra lehetett következtetni, hogy manipulációról van szó, amely éppen az inkriminált részeket nem tartalmazta.

Mindemellett a bíró példátlanul tiszteletlenül beszélt velem mint védővel és a vádlottal szemben, megsértve ezzel a bírói etikai kódex idevágó rendelkezéseit.

Nos, ezek után már nem tehettem meg, hogy ne tisztázzam az elfogultsági körülményeket, amelyet követően kértem is kizárását az ügyből a tapasztalt elfogultság miatt. Ebben a bíróság elnöke kell döntsön.

Az ügyvédi kamara korábban Nagy László és Grespik Lászlóval szemben hasonlóan érzékeny perben feltett hasonló kérdések miatt indult fegyelmi eljárásokat jogkövetkezmény nélkül megszüntette mivel a korábbi Alkotmány szerint a védőt a védelem során kifejtett véleménye miatt nem érheti hátrányos jogkövetkezmény. Az Alaptörvény XXVIII. cikk (3) bekezdés második mondata ugyanezt tartalmazza.

Tehát egyértelmű, hogy fegyelmi vétséget nem követtem el. Bármilyen jogkövetkezmény alkalmazása elnehezítené a jogbiztonság és jogállamiság szempontjából döntő jelentőségű védő tevékenység zavarmentes gyakorlását, ez pedig egyetlen jóérzésű embernek sem lehet érdeke.

Végül egy fontos kérdés: vajon miért van az, hogy jogvédő, ügyvédi tevékenységemmel kapcsolatban éppen csak ezt az ügyet emelik ki, bár ebből bőven meríthetnek a www.gaudi.jobbik.hu honlapon.

Vajon miért nem azért keresnek meg, mert hála Istennek a múlt héten végre sikerült elérni hét - szintén magyarellenes koncepciós perben -, 13 hónapig előzetesben tartott délvidéki magyar fiatal szabadlábra helyezését, amelyhez nem kizárhatóan hozzájárulhatott az utóbbi hetekben aktív részvételvemmel folyt lobbizás az Európa Tanácsban és az Európai Parlamentben, illetve az Áldozatból bűnös c. dokumentumfilm, amelyet közvetlenül a szerb elnöknek is átadtam. Ez vajon miért nem érdekli a hazai sajtó jelentős részét?

A választ találja meg mindenki legjobb tudása szerint és ossza meg velem.

Tisztelettel

Gaudi-Nagy Tamás

A Mixonline.hu megkeresése itt olvasható:

Tisztelt Gaudi-Nagy Tamás Ügyvéd Úr!

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Mixonline.hu internetes hírportálunkon Tárgyalóteremben zsidózott Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd címen megjelent cikkünket, melyben Ön is érintett. A kiegyensúlyozott tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve kívánunk helyt adni a cikkben foglaltakkal kapcsolatos nyilatkozatának. Ezzel együtt fenntartjuk a jogot arra, hogy a témához bárki hozzászólhat, aki betartja a kulturált véleménynyilvánítás szabályait.

Üdvözlettel,

Mixonline szerkesztősége

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/12/04/gaudi-nagy-tamas-allasfoglalasa-a -vedoi-munkaja-miatt-az-ellene-gerjesztett-hiszteriarol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akinek már papírja is van a hazugságról: Kocsis Máté.
  2013-12-07 20:32:38, szombat
 
  Akinek már papírja is van a hazugságról: Kocsis Máté.
2013.12.06. 17:34

Egyszerű dolog a kormányzati kommunikáció, hazudj folyamatosan, gátlástalanul, sokszor ismételve ugyanazt a valótlanságot, és mindig legyenek benne azonos személyek a baloldalról, mint patás ördög. Ehhez nem kell különösen magas iskolai végzettség, vagy értelem, csak nagy adag emberi rossz tulajdonság, lehetőleg alapvetőként. A kormány szóvivőiben ezekből a rossz tulajdonságokból bőven van, vagy elég magasan túltengenek bennük, de ez a kiválasztásuk során elvárásként előnyt jelent számukra. És ennek a felkent feje, Kocsis Máté, mivel neki jutott az igazgatói poszt a kormánypártnál.

A székházfoglalók ellen bevetett kormánypárti szóvivői csapat nem igazán gondolta, nem veszik komolyan a titulusukat, nem félnek tőlük, és nagyon gyorsan el is zavarják onnan őket. Az első lépésben bevetett bolti süti is gyorsan lebukott, mikor azt állították róla, ez bizony házi kaja, de Selmeczy Gabika már itt túllépte a korlátait azzal, nem ejtette el a tányért az olyan szavak hallatán, mint alkotmány, jogállam, demokrácia. Kocsis Máté azonban láthatóan nem tudott mit kezdeni a helyzettel, és rutinból adta elő a házi sütinél is nagyobb baromságait. Az ott arcába kiabált szavak által kiváltott reakcióként, véletlenül Bajnai Gordon neve jutott neki először az eszébe. Végül is van olyan, amikor ezt a nevet teszik elé a nyilatkozatában, ha valakit felelőssé kell tenni az ellenzékből, vagy csak sarat kell abba az irányba dobálni. Összekötötte ezt némi katonai jelleggel, és ott helyben keresztapja lett az azóta sem létező Bajnai gárdának. Kicsit habogott, mikor összerakta a mondandóját, hiába az önállóság nem erősség a kormánypártban, végül is központi akarat irányít mindent. Bele is futott a hazudozásba rendesen. Makogása erősen mutatta, nem tud mit kezdeni amikor hirtelen kell dönteni, vagy azt kellene mondani ami ott van az orra előtt, a belevésett zsigeri reflexből kiindulva sikerült magát ott helyben elég rendesen beégetnie. Gyorsan le is lépett, helyére beállt a savas bácsi, meg az elítélt gyilkos rendet rakni.

Mégsem lett vége a sztorinak. Bajnai Gordon beperelte az orbánmajmot. Az ítélet szerint, Kocsis Máté bizony hazudott ott, és akkor, Bajnai Gordonnak semmi köze nem volt a székházfoglalók akciójához, azt nem ő szervezte, nem ő irányította. Lehet ennek örülni, lehet rajta csámcsogni, na a kis hülye végre lebukott a hazugságai közül egy esetben. Az is biztos, lesz annyira pofátlan, ha valaki erről az ügyről kérdezi, faarccal fogja mondani, a bíróságon nem tudta bizonyítani a háttérben megbúvó Bajnai Gordon szerepét, de ez mindenki előtt nyilvánvalónak kell legyen, aki ott volt a békemeneten, vagy kapott trafikot. Nála ez lenne a megfelelő védekezés, szándékos hazugságot genetikailag képtelen beismerni.

Azért az ellenzéknek is van némi tanulnivalója ebből az esetből. Szép dolog az elégtétel a bíróság előtt, de ennyi idő elteltével már nincs különösebb jelentősége. Persze lehet rá hivatkozni, lehet vele érvelni, de az az előny, ami akkor keletkezik, ami már a kijelentéskor visszaüt, kicsit nagyobbat szól, és maradandóbb nyomot hagy. Ebben az esetben is célszerűbb lett volna egy velős cáfolat azonnal, és úgy a bíróság. Ha megvádolnak egy ellenzéki politikust egy olyan esettel, amihez semmi köze, akkor bizony annak fel kell venni a kesztyűt, megkeresni az illetőt, szemébe nézni, és éreztetni vele a következményeket, ha nem mond igazat. Sokat hazudik a kormánypárt, szinte mindenben, ezért ennek nem lenne egyhamar vége, de aki mindig csak védekezik, az előbb utóbb hátrányba kerül, és azt már utólag nehéz ledolgozni.

Az ellenzék pedig folyamatosan csak védekezik, amikor a kormánypárt felelőssé teszi, vagy csak hivatkozik akármelyik korábbi tettére, amit közben azért jelentősen félremagyaráz. Egyszer sem lehet azt hallani, amikor a világgazdasági válság első jelei mutatkoztak, az akkor még ellenzékben levő Fidesz, gyorsan befejezte a akkori kormány lemondatására irányuló minden kísérletet, sunyin figyelt a háttérből. Előtte még a fővárost is képes volt felgyújtani, annyira akarta a hatalmat, de akkor mélyen kussolt, mikor az első jelek begyűrűztek, gyáva volt bármit is lépni. Nem érdekelte az ország sorsa, nem viselkedett felelősen, amikor olyan lépést kellett megtenni, ami azzal a bizonyos hitel felvétellel jár. A megugró államadósság is csak arra kellett neki, erre is tudjon hivatkozni, de mikor fel kellett volna vállalni az ezzel járó kellemetlen döntéseket, mélyen lapult a sarokban. Már akkor is gyáva volt felvállalni a döntést az ország érdekében, most sincs ez másként. Manapság is csak az érdekli, megtartsa a hatalmát, mással fizettesse ki a tévedéseit, és mindent csak eszközként használva, megtévesztve az embereket a sok hazugsággal, és tömje a saját zsebét a közösből. Egyszer azért egy ilyet a szemébe lehetne vágni a nagy nyilvánosság előtt ott, ahol kétharmada van. A mindennapi életben ez már nyilvánvaló, de van még egymillió nehezen értő ember az országban, akinek könnyebb elhinni az ilyen valótlanságot, és nem szembenézni a tényekkel. És pont ők fogják a hatalomban tartani a stadionépítésre alapozott gazdasági fejlődés kormányát, ahol meg lehet élni havi negyvenhétezerből.

Nem kell a Fidesz szabályai szerint játszani a politikát. Azt meg főleg nem szabad, mindig csak védekezzen az, akit megtámadnak. Ez most jelenleg a munkavállalók, közmunkások, rokkantak, rendvédelmisek, vállalkozók, munkanélküliek, diákok, tanárok, orvosok, betegek, gyógyultak, gyermekesek, keresztények, és szinte minden terület, ahol nem lett több az egykulcsos adóval a jövedelem. És ahol a nem megszorítás miatt nem érezhető a rezsicsökkentés a lépcsőházi hirdetményen.

http://banditapolitika.blog.hu/2013/12/06/akinek_mar_papirja_is_van_a_hazugsagrol _kocsis_mate
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Találós kérdés: melyik NB1-es csapat kapta a televíziós közv
  2013-12-07 20:26:15, szombat
 
  2013-12-07. 12:42
Találós kérdés: melyik NB1-es csapat kapta a televíziós közvetítésekből származó legnagyobb támogatást?

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szétosztotta a csapatok között a televíziós közvetítésekből származó bevételeket. Meglepő módon a legtöbb pénz, közel 36 millió forint a szurkolótáborral gyakorlatilag nem rendelkező MTK-nak jutott. A csak magyar labdarúgókat foglalkoztató Paks csapata viszont mindössze kétmillió forintot kapott.
Zoom
Nem a szurkolótábor mennyiségén van a hangsúly
Az MLSZ úgy próbálja ösztökélni a csapatokat arra, hogy fiatal magyar játékosokat szerepeltessenek, hogy a televíziós közvetítések után járó pénzből többet kap az, amelyik nagyobb számban szerepeltet ifjú magyar labdarúgókat. Az elképzelés önmagában jó. Hiszen az egész magyar labdarúgás közös érdeke az, hogy fiatal tehetségeink ne kallódjanak el, játéklehetőséghez jussanak.
A statisztika szerint az MTK csapatában szerepelt a legtöbb fiatal magyar
A mifocink.com megszerezte azt a táblázatot, mely azokat az összegeket tartalmazza, amelyeket a klubok kapnak. A számítások során az 1990. július 25. után született, MLSZ-nevelésűnek minősülő játékosok által a pályán eltöltött játékperceket vették figyelembe. Az egyes klubokra jutó összegeket úgy állapították meg, hogy a 16 klub összes ,,kedvezményezett" játékosa által a pályán eltöltött percek végösszegét arányosították az adott klub kedvezményezett játékosai által elért összes játékpercével.
Értékelendő az MLSZ hozzáállása, viszont talán igazságosabb lett volna, ha korhatártól függetlenül az összes magyar játékos pályán eltöltött játékperceit veszik figyelembe. Így a jelenleg legmagyarabb csapat, a Paks nem a lista legvégén kullogna. Bizonyára nekik is jól jött volna a költségvetésükbe plusz néhány millió.
Az MTK valahogy mindig jól jár
Az MTK valamilyen rejtélyes módon mindig jól jár. Erzsébetváros önkormányzata például minden évben több tízmillió forinttal támogatja a kék-fehér gárdát. A pénzosztogatást annak idején a szocialista-liberális kerületvezetés kezdte el, azonban a kényes témához a fideszes vezetésű önkormányzat sem mert hozzányúlni. Egyes vélemények szerint az Erzsébetvárosban otthonosan mozgó, jelenleg a fideszes EP-képviselőként Brüsszelben dolgozó Deutsch Tamás járta ki nekik a támogatást.

Némelyik csapatban alig van magyar játékos
Az hazai klubok többsége az utóbbi években sajnálatos módon inkább a külföldi légiósokat preferálja. Mellettük való érvként általában azt szokták felhozni, hogy ettől majd nőni fog a NB1-es meccsek színvonala, ez a pozitív változás azonban egyelőre még várat magára. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a légiósokkal teletűzdelt nemzetközi szereplést kiharcoló magyar klubok az idei szezonban minden idők leggyengébb teljesítményét nyújtották. A Videotont például az első fordulóban, a nem túlságosan rangos montenegrói Mladoszt Podgorica búcsúztatta.

Fradi-Újpest-összecsapás napjainkban...
A Ferencvárosban az utóbbi években csupán szórványban vannak magyar labdarúgók. Ennek ellenére a Fradi ismét meglehetősen gyenge szezont produkált. Pletykák szerint számos, tekintélyes összegért foglalkoztatott légiós inkább a budapesti éjszakai mulatókban szereti tölteni az idejét, a labdarúgás pedig csak másodlagos számukra.

A Paks és a Ferencváros csapata
Korlátozni kellene a légiósok számát
Több szakember az utóbbi időben ismét felvetette, hogy valamilyen módon maximalizálni kellene a légiósok számát. Régen volt egy szabály, melynek értelmében egyszerre legfeljebb három külföldi játékos lehetett a pályán egy időben. Ezt azonban az uniós csatlakozás miatt meg kellet szüntetni, ugyanis korlátozta az szabad munkaerő-áramlást. Sajnos amíg az MLSZ hozzáállása nem változik, addig remélni sem lehet, hogy érdemi változás történjen.
(Alfahír nyomán)
Kapcsolódó:
- Mindent a zsidókért, mindent a fociért - milliárdokkal támogatja az MTK-t a felcsúti Maradona

További részletek: http://kuruc.info/r/49/121239/#ixzz2mooQIgmE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog legújabb vágyálma is karcolja a tudományos fantaszikum
  2013-12-07 20:19:28, szombat
 
  2013-12-07. 14:19
Balog legújabb vágyálma is karcolja a tudományos fantaszikum határait: a miniszter "roma értelmiséget" akar

Szükség van egy önmagért és az országért is felelősséget vállaló "roma" értelmiségre - mondta az emberi erőforrások minisztere a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat konferenciáján szombaton Balatonszárszón.
Balog Zoltán a Melyik a Te utad? címmel rendezett tanácskozáson hangsúlyozta, a magyar kormány azért támogatja ezt az egyházi kezdeményezést, hogy legyenek Magyarországon "roma-magyar kettős identitású" keresztény értelmiségiek.
A miniszter fontosnak nevezte, hogy "legyen egy olyan rétege a magyarországi cigányságnak, amelyik önmagáért is felelősséget vállal, meg az egész országnak az ügyét is figyelembe veszi".
Szerinte olyan értelmiségieknek kell lenniük, akik az együttműködésben érdekeltek és nem a konfrontációban.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/121255/#ixzz2monheDTH
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NO EZ IS NORVÉG CSEREDIÁK,CSAK eTNIKAI FORDULATOT VETT.
  2013-12-07 20:13:26, szombat
 
  Cigánybűnözés :: 2013-12-07. 17:38
Bedrogozva szurkálta halálra hatéves kisfiát az utcán egy férfi Füzesabonyban

A Heol úgy tudja, kábítószert fogyasztott az a férfi, aki péntek este Füzesabonyban előbb hatéves fiát, aztán magát szurkálta össze. A kisfiú belehalt sérüléseibe.
Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a heol.hu-nak elmondta: pénteken este nyolc óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés a megyei rendőr-főkapitányságra. A bejelentő elmondta, hogy Füzesabonyban a Baross Gábor úton, a járdán egy középkorú férfi - a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján - a vele lévő fiát, majd saját magát is többször megszúrta.
A mentőszolgálat munkatársai a két sérültet kórházba szállították. A 6 éves gyermek az egészségügyi intézményben életét vesztette. A lap információi szerint az "apán" életmentő műtétet hajtottak végre az éjszaka.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, tájékoztatott a Heves megyei rendőrségi sajtószóvivő. Soltész Bálint hozzátette: a férfi őrizetben van.
A heol.hu úgy tudja, az apa és fia nem Füzesabonyban élt. Valamelyik környékbeli falu lakói lehettek. Értesüléseik szerint a szurkáló férfi szörnyű tette előtt kábítószert fogyaszthatott. Meg nem erősített információik szerint a lakásán is találtak drogozásra utaló nyomokat a helyszínelők.
Frissítés: Olvasóink információja szerint mezőtárkányi cigány a gyerekgyilkos
Amit tudni kell erről a nyomorult drogos cigányról: agresszív állat, többször volt büntetve különböző erőszakos bűncselekményekért, legutóbb 7 évet ült, mezőtárkányi lakos, "művészneve": Nagy KO - írja olvasónk.
A gyerekgyilkos cigány neve Turó Norbert, adatlapja ide kattintva tekinthető meg.
Zoom
Korábban írtuk: Leszúrta fiát egy férfi péntek este Füzesabonyban, a hatéves gyerek belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.
A férfi a nyílt utcán először a fiát, majd saját magát is többször megszúrta. A hatéves gyerek a kórházban vesztette életét.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.
(Heol - MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/121246/#ixzz2momExuMl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kislányt kényszerítettek szexre budapesti mílyszegínyek- Orb
  2013-12-07 20:05:03, szombat
 
 
BALOGNAK ILYEN HÍREKRE VAN MAGÖMLÉSE

Kislányt kényszerítettek szexre budapesti mílyszegínyek- Orbáén meg Balog már a polgárháborúval játszik
2013. december 07. 16:44
Kostás Roland - Hunhír.info


A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást három fiatal ellen, akik arra kényszerítettek egy kislányt, hogy egy felnőtt férfival közösüljön - közölte szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Az eset még tavaly nyáron történt, ám nem volt szabad beszélni róla, mert hátra megint lerasszistázzák Magyarországot az europérek és a liberális jogvédők.

Az egyik kátrányos emberállat többször megütötte a gyereket és elvette a mobiltelefonját.
A rendőrség adatai szerint a három fiatal - egy 20 éves fiú és két kamasz cinkosa - tavaly júniusban a Margit híd budai hídfőjénél kaptak el egy kislányt. Arra akarták rávenni, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy általuk kiválasztott férfival. Így akartak pénzhez jutni. A legidősebb támadó többször megütötte a gyereket és telefonját is elvette, eközben társai lefogták és fenyegették áldozatukat.

A nemi erőszak végül nem történt meg, miután az ,,ügyfél" elállt a szándékától.

Orbán, Balog miért csináljátok ezt? Miért akarjátok, hogy dolgos, becsületes magyar emberek kegyetlen gyilkosok legyenek csak azért, mert ti attól rettegtek, nehogy a háttérhatalom szervei lerasszistázzanak benneteket? Mentitek a bőrötöket a magyar ártatlanok ki és felhasználásával. Előbb utóbb lesz olyan apuka, akinek ha ilyen szörnyű, egy életre szóló trauma éri a kislányát, nem fogja hagyni, hogy liberális bírók egy-két év welnessel lezárják a röhögő emberszabásúak ügyét, aztán fültől fülig helyre teszi az emberállat hulladékot, esetleg még a pereputtyára is rágyújtja a putrit, vagy az elfoglalt lakást.

Aztán akkor mi lesz? Elhatárolódás, magyarázkodás, hogy a magyar nem rasszista, és példát statuál a szegíny mílyszegínyeket bántalmazókkal szemben a hatalom. Mert akkor már a gyilkos apáról, s nem a hulladék bűnözők brutális tettéről ajvékolna a világsajtó. Miért nem lehet olyan törvényeket hozni, olyan hatósági fellépést generálni, hogy a bűnözők, s főleg a gyerekeket bántalmazók származásra való tekintet nélkül annyira rettegjenek a rendőrségi fogdától, hogy inkább befalcolnak előre, csak oda ne kerüljenek.

Nem értitek meg, hogy miért, de a többség hatalmas ívben tett rá, hogy kinyírtak pár tényleg ártatlan cigányt, amikor egy normális országban elvárható lenne, hogy a többség is sajnálja őket! De ti teszitek abnormálissá ezt az országot azzal, hogy egy olyan kisebbséget pátyolgattok, akik között rengeteg a bűnöző! Nem azt kéne mondani, hogy támogatjuk és felkaroljuk a cigányságot, meg a cigányok a mi erőtartalékaink. Úgy összességében a cigányok. Amíg nem mondjátok ki, hogy a bűnöző cigány eltiporjuk és elevenen megnyúzzuk, de a beilleszkedni, dolgozni akaró becsületest támogatjuk, addig minden ilyen brutális bűncselekmény a ti lelketeken szárad.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70905
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.