Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Lehet ám bojkottálni azt a trafikot amelyik nem szereti a ké
  2013-06-30 14:00:40, vasárnap
 
  Lehet ám bojkottálni azt a trafikot amelyik nem szereti a kérdéseket.

Én például azt fogom csinálni, ahol felmerül a gyanú a trafikkal szembe, hogy részt vett a trafik mutyiba az a tulajdonos az én pénzemet sose fogja látni.

Ahogy bojkottálom azt a multit, bankot, benzinkutat, stb, ahol csak kizsákmányolnak, hitvány külföldi, hibás terméket / deviza hitel, vagy olyan tej ami tehenet sosem látott / árusítanak ugyan úgy fogom bojkottálni azt a trafikot amelyikről kiderül, vagy titkolózik, hogy valakinek a valakije a tulajdonos.

Nem muszáj nekem hazánkba vásárolni a cigarettát, megvehetem külföldön is, ahogy az üzemanyagot vagy bármi mást.
Amennyiben az államnak jó, hogy nem itthon fizetem az ÁFÁ - t a vásárolt termék után, ám legyen.

Mindenre van megoldás, és amit a politikusaink művelnek azzal pont ezt érik el, hogy a lakosság ott áll ellen ahol és ahogy tud, és leszarja az elmebeteg rabló, gyilkos, politikusokat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
PSZÁF elöke pont az ellenkezőjét teszi feladatának.
  2013-06-26 09:48:57, szerda
 
  PSZÁF elnöke Szász Károly pont az ellenkezőjét teszi mint ami a feladata volna.

Vajon miért?
Lehetséges, hogy öt is megvásárolták a külföldi kizsákmányoló rabló bankok tulajdonosai?
Nem lepődnék meg.

Egy megoldás van a deviza hitelek törlesztésének megtagadása, amíg valakik nem alkotnak igazságos,törvényeket.

Minden deviza hiteles szakítsa meg kapcsolatát a bankkal, mert amit a bankok törlesztés gyanánt követelnek az olyan mintha feneketlen kútba öntenénk a pénzt.

Ezért előbb utóbb valakiknek felelniük kell, hogy családok életét lehetetlenítették el, embereket kergetek kilátástalan helyezettbe, sok esetbe öngyilkosságba.

Szász Károlyt kiáltsák ki a hitel károsultak fő ellenségé, mert elérte a kúriánál amit szeretett volna, hogy ne adjanak igazat a deviza hiteleseknek akik pert indítanak bankok ellen.

Érzik a bankok, hogy szorul a hurok a nyakuk körül, mert azt a megoldási javaslatot amit a hiteles javasolt eddig elutasították, most ők erőltetik azokra akiket becsaptak félrevezetek.

Ilyen az igazságszolgáltatás hazánkba 2013 - ba, a nagy demokráciába, és a nagy Európai Unióba.
Akinek pénze van annak igaza van, akinek nincs a kizsákmányolók miatt az dögöljön meg.

Ez mind köszönhető politikusainknak mert ők alkottak ilyen törvényeket, és hagyják a mai napig életbe, amiért lassan a FIDESZ is felelősé válik, mert volt 2/3 -os hatalma és leállíthatta volna a kizsákmányolásunk, de nem tette.

Irány a levesbe ahova a hazug által vezetett MSZP jutott.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kúria elhalasztotta a döntést.
  2013-06-25 12:41:01, kedd
 
  Kúria elhalasztotta a döntést.

Ez mi?

Ez nekem olyan mintha elismerte volna, hogy a deviza hiteleseknek igaza van, és minden ingatlan fedezetű deviza hitel szerződés érvénytelen.

Egyszerűen nem értem, a FIDESZ nyilatkozott a deviza hitelesek mellet áll, akkor miért nem tesz semmit.
Ezt a végtelenségig húzzák, bezzeg ha a büntető törvénykönyvet kel módosítani az egy nap alant sikerül..

A kúria miért a bűnöző bankárok mellet áll, kiknek az adójukból élnek?
Miért nem szabadítják meg a honi családokat az uzsora kamatra adott hiteltől?

Senki ne törlessze a deviza hitelét, mert ez ma már olyan mintha feneketlen kútba öntené a pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak így tudjuk rákényszeríteni a politikusokat, a kúriát, bankokat, a probléma megoldásra, így tudjuk honfitársainkat megóvni, hogy ne veszítsék el ingatlanaikat.

Itt is összefogásra van szükség, lehet segíteni azoknak akik segítetek az országnak, a veszélybe levő családoknak árvíz védekezésbe, anyagilag vagy úgy, hogy homokzsákot pakoltak.

Ma a deviza hiteleseket teszik tönkre, de holnap te következel ezt ne feled el, akkor te is szeretnéd, ha segítene valaki.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez már elviselhetetlen ami itt folyik a deviza károsultak üg
  2013-06-25 10:19:23, kedd
 
  Ez már elviselhetetlen ami itt folyik a deviza károsultak ügyében.

Amikor már kezdem látni az alagút végét mindig felmerül, hogy végre kimondják, hogy az egész úgy ahogy van, törvénytelen, és az évszázad átverése volt.

Próbálom keresni a kivezető utat, próbálok kikerülni az adósság csapdából, ahova politikusok és a külföldi bankok sodortak.

Most mit tegyen az egyszerű állampolgár, hogy ne veszítse el ingatlanát mások hibái,kapzsisága miatt?

Várjak, hogy kimondják végre amit mindenki tud, hogy ez az egész egy törvénytelen félrevezetés, átverés, vagy folytassam azt, hogy kikeveredjek ebből a lehetetlen állapotból akár úgy is, hogy elveszítsem az ingatlanom.

Ez már elviselhetetlen a tilí - tologatás amit a politikusok és a PSZÁF művel ebben az országban.

Igaz már gyanús volt ahogy a bank ma viselkedik, kedves, emberként kezel, de már magam sem tudom, most intézkedjek, vagy várjam, hogy a politikusok vagy a PSZÁF, mondjanak már valamit..

Mondják már ki elrabolható hazánkban az adó fizetők ingatlana vagy nem, beszéljen már valaki értelmesen, egyszerű érthető emberi nyelven, ezért ezt elvárhatnánk azoktól akik a mi adónkból keresnek havonta milliókat.

Ez már kibírhatatlan, elviselhetetlen, hogy senki sem meri kimondani úgy érvénytelenek a deviza hitel szerződések ahogy vannak, és nem személyeknek kell perelni a bankokat, hanem egy elmarasztalás a Bakkal szembe minden deviza hitelesre érvényes.

Ehhez még érettségire sincs szükség, mert mindenki tudja minden ingatlan fedezetű deviza szerződés érvénytelen.Már azt sem bánom, ha a bankoknak adnak igazat, de mondjon már valaki valamit, mert ez a kilátástalanság az emberek, családok egészség károsodását, szétszakadását okozza.

Ez jellemző hazánkra nem a probléma megelőzése a fontos, hanem a probléma kezelése, ami mindig nehezebb, és drágább mint az, hogy megelőzünk egy problémát.

Lásd árvíz, mindenki tudja, hogy minden évbe van, de nem megelőzésre költünk, nem előre építünk gát rendszert, hanem megvárjuk a probléma kialakulását, pedig a megelőzés olcsóbb lett volna.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valójában semmi köze az EU - ba az élet-színvonalnak a telj.
  2013-06-21 09:34:45, péntek
 
  Valójában semmi köze az EU - ban az élet-színvonalnak a teljesítményhez.

Az UNIO - ban nem a teljesítmény a mérce, hanem az ki melyik kormány hogyan viszonyul a milliárdos bankárokhoz, vagyis a világ uraihoz, akik valójában nem urak, hanem egy rabló milliárdos csürhe akik más emberektől rabolták kizsákmányolással a vagyonukat.

Ezek az emberek döntenek országok sorsáról, amelyik ország kormánya minél jobban hajlandó kizsákmányolni honfitársait azokat békén hagyják, amelyik ország vezetése bevezeti a bank adót, azt ellehetetlenítik.

Az emberek világszerte saját kormányuk ellen tüntetnek, pedig ennek semmi értelme, mert valójában nem a nemzetek kormányai döntenek semmibe, és amelyik megpróbál olyan döntéseket hozni mint mi ahol a lakosság érdekét képviseli a kormány azt el lehetetlenítik, vagyis nem hagyják hogy kikeveredjen az adósság csapdából.

A világ urai döntenek mindenről, ők idézték elő a válságot is, mert valójában semmi olyan nem történt a világba ami oka lehetett volna a válságnak amit mesterségesen gerjesztetek, és tartanak fent a mai napig.

Ezt mind azért csinálják, hogy az egyszerű állampolgárokat minél olcsóban tudják foglalkoztatni, vagyis minél kevesebb fizetésért dolgozzanak nekik.

Semmi értelme annak amit a Török tüntetők művelnek, mert nem a saját kormányuk a felelős azért amit jogosan követelnek.

Amennyiben és ha van EU, márpedig van, akkor miért nincs EU - tüntetés amiben minden EU - s tagállam egyszerre részt vesz?

Amennyiben és ha Brüsszelben döntenek országok, emberek sorsáról, akkor nem az a logikus ha nem értünk vele egyet akkor Brüsszelben tüntessünk?

Ezért szeretne az EU mindent a saját kezébe fogni, ők Brüsszelből diktálnak, otthon meg had tüntessen a csürhe saját kormánya ellen.

Ember vedd már észre hiába ugatnak itt demokráciáról, te egy kizsákmányolt rabszolga vagy és az is maradsz ha nem fogsz össze, mert a bankárok azt csinálnak belőled.

Az összefogást különböző EU . s országok között értem.

Mi támasztja alá az igazam?
Tegnap előtt összeült a titkos csürhe, tegnap már bejelentették, hogy mindenhol rosszabb lesz, a forint gyengült, stb.

Mi hatalmas szálka vágyuk a bankárok szemébe, mert mi kezdtünk el a bank adót, amit azóta több nemzet is követett, mi ezért vagyunk büntetve.
Mi kezdtünk el a rezsi csökkentést amin már több nemzeti kormány is gondolkodik.

Ezért támogatják a bankárok a liba tolvajt, hogy választásokat nyerjen, mert tudják akkor ismét azt tehetnek hazánkban amit 2002 - töl 2010 - ig csináltak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hol is van a kutya elásva?
  2013-06-20 09:26:58, csütörtök
 
  Hol is van a kutya elásva?

Ott ahol a világ / hölgyei,urai / ami erős túlzás, hogy ezek hölgyek és urak.

Ezek csak hitvány politikusok, és hitvány meggazdagodott milliárdos rabló tolvajok, gyilkosok, akik döntenek országok, emberek, sorsa, élete, halála felett.

Ezek a mocskok döntenek mindenbe Európában, sőt a világon a választások kimeneteléről, az országok sorsáról, és olyan csürhét segítenek mindenáron hatalomra a nagy mondvacsinált demokráciába akik őket szolgálják.
Ilyen volt nálunk a hazaáruló Gyurcsány, meg a haverja a liba tolvaj akit az MSZP rabló csürhe ültetett a nyakunkra, juttatott hatalomra.

Ez a két ember mindig a bankok vagyis külföldi érdekeket szolgálta, tönkre téve hazánkat, / merjünk kicsik lenni meg ehhez hasonló baromságokkal /

Persze, hogy az olyan embereket szeretik a bankárok, a külföldi politikusok akik még az anyjukat is a kezükre játszanák a hatalomért.

És a sok buta tájékozatlan, tanulatlan ember mindig beveszi amit ezek a mocskok mondanak.
Például, hogy félünk, rettegünk, pedig ma hazánkba annak aki becsületes, nem lopásból szerezte vagyonát, nem csal, nem hazudik, nincs mitől félnie, de sajnos az éhen fog halni.

De az pont az olyanoknak köszönhető, mind a Gyurcsány meg a liba tolvaj, meg a Veres Jani akik anyagilag tönkretették hazánkat a lakossági deviza hitelekkel, az IMF hitel felvétellel, a lopásokkal, amit 8 éven keresztül műveltek, meg azzal, hogy áron alul adtak el minden állami vagyont azért mert megvásárolta, lefizette őket a vásárló.

És a liba tolvaj ma is képes összefogni mindenkivel hazája ellen, hogy hatalomhoz juthasson 2014 - be.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért érdekelne az a két neves közgazdász hol lakik?
  2013-06-19 13:12:39, szerda
 
  Azért érdekelne az a két neves közgazdász hol lakik?

Akik azt hangoztatják jobb bérelt lakásba lakni mint sajátba..
Amennyiben olyan jó bérelt lakásba lakni ahol alkalmazkodhatsz elmebeteg emberekhez, vajon politikusainknak miért van saját házuk?

Ja persze ők megtehetik, hát igen abból a pénzből amit tőlünk loptak adó formájába.

Én elhiszem, hogy egy államnak az a kényelmes ha állampolgárai úgy élnek mind a zombik, nem gondolkodnak, nincs tulajdonuk, rabszolgaként, éh bérért dolgoznak és kussolnak.

Ez amit azok szeretnének akik valójában kizsákmányolják az állampolgárokat, ezek a politikusok, a bankok és a kizsákmányoló külföldi munka adók akik rabszolgának tekinti az embert.

Amennyibe megvalósulna ez az elképzelés még könnyebb volna a munka adok dolga mert még több hülye embert találnának akik éh bérért dolgoznak nekik.

Ma is az a helyezett azért nincs normális béremelés mert mindig találnak egy hülyét aki olcsóban hajlandó dolgozni nekik, az nem számit, hogy hülye mert az nem mer szólni soha semmiért, ugyanis nem gondolkodik csak ösztönei vannak.

Aki gondolkodni mer az lehet bármilyen jó dolgozó az sosem fog érvényesülni.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az nem tartozik a főbb hírekhez, hogy támadják a deviz......
  2013-06-19 09:09:37, szerda
 
  Az nem tartozik a főbb hírekhez, hogy Szász Károly támadja a deviza hiteleseket?

Fogd fel az embertelen. kegyetlen agyaddal, hogy elsősorban nem az a felelős aki a bankok alkalmazottainak rábeszélésére, vettek fel deviza hitelt, mert elhallgatták azt amit ők tudtak, ugyanis ezt tanulták.
Persze az alkalmazott érdeke is volt, hogy engem palira vegyen, ugyanis ő ezután kapta jövedelmét.

2008 - ba amikor engem ere a hitelre rábeszéltek amiről én semmit sem tudtam,
már a bank vezérek valamint a hazaáruló akkori pénzügy miniszter egy olyan levelet, nyilatkozatot. írtak alá többek köz az ERSTE banktól Papp Edit, ami azt bizonyítja tudták, hogy mi is lesz a következménye ennek a hitelezési formának.

És a hazaáruló gyilkos politikusok semmit sem tettek ellene.

És miért is nem?

Csak azért mert akkor valójában ez pörgette a gazdaságot, akkor ugattak a hazaáruló politikusok a dübörgő gazdaságról, meg a száguldó pannon pumáról

És ezek a patkány politikusok szeretnének 2014 - be választásokat nyerni, akik családokat, embereket kergetek lehetetlen helyezettbe.

És jön egy Szász Károly aki ara utasítja a bíróságokat, bírákat, hogy ne ítéljék el a törvénytelenséget, ne ítélkezzenek a kizsákmányoló bankok ellen.

Ugyan, ne a politikusokat vonjátok felelősségre akik olyan törvényeket alkottak, hagytak, hagynak a mai napig életbe ami ezt a helyezettet kialakította hanem had pusztuljon az egyszerű nép.

Normális országba 20 Ft jegy áremelésért országos tüntetések vannak itt meg milliós veszteségért sem tesz senki semmit, a kizsákmányoláson kívül.

Az a gáz, hogy a jelenlegi hatalmat gyakorló pártok sem tesznek semmit, hogy ez az áldatlan állapot lezáruljon.

Ez ráfog égni a jobboldali pártokra is, ha semmit sem tesznek és ők is felelősé válnak ahogy a bűnöző, gyilkos hazaáruló baloldallal történt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Társadalmi hatásokra is ügyeljen.
  2013-06-18 12:43:25, kedd
 
  Társadalmi hatásokra is ügyeljen. mielőtt a deviza hitelesek javára ítélne.

Mi ez ha nem a bíróság megfenyegetése?
Nem elég, hogy a hazaáruló Gyurcsány, Bajnai, Veres, meg az egész MSZP családokat kergetett kilátástalan helyezettbe, még Szász Károly is beáll a sorba?

Ezek után, hogy gondoljam, hogy hazánkba az igazságszolgáltatás törvényesen, igazságosan működik?
Vagyis a bajba került deviza hitelesek feláldozhatok, amiatt amit a politikusaink elkövetek, és a mai napig életbe tartanak.

Ez az ország vár valamit állampolgáraitól, ahol nyíltan kimernek emberek /amit megkérdőjelezek hogy ember e Szász Károly / ilyet mondani, hogy a bíróság ne adjon igazat a deviza hiteleseknek?

Milyen igazságszolgáltatás az ahol nem a törvényesség, vagy a törvénytelenség dönti el, hogy ki is követett el törvénytelenséget?
Minden deviza hitel törvénytelen, embertelen, uzsora kamatra adott hitel és ezért a politikusok a felelősek, hogy ilyet megengedtek.

Hogyan kaphatott úgy valaki hitelt ha munka helye sem volt, kereset igazolást sem kértek, hogy ígérhetett a banki alkalmazott olyat 2008 ba, hogy 3 - 5 % - nál többet nem romlik a forint, amikor a bank vezérek, meg az akkori pénzügy miniszter már tudták, hogy probléma lesz a deviza hitelekkel?

Mi ez ha nem visszaélés?

Aki ebbe részt vett ami az évszázad átverése, az mind egy hazaáruló gyilkos, de az is aki hagyja, hogy ez a mai napig tartson, és már 3 éve hatalmon van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amire Szász Károly kéri a kúriát az hazaárulás, gyilkosság.
  2013-06-18 09:26:31, kedd
 
  Amire Szász Károly kéri a kúriát, bírákat, az hazaárulás és gyilkosság.

Ezek után felteszem kérdés milyen jog államba, demokráciába élünk ahol nem az igazságosság érvényesül hanem a csalás, a rablás, az emberek kifosztása, halálba kergetése, vagyis a törvénytelenség.

Ezek után állítsa valaki azt, hogy hazánkba demokrácia van, amikor nem a törvénytelenség van büntetve azért, mert ha ez így volna az biztos gazdasági kárt okozna az országnak.

Magyarul felhívja Szász Károly a bírák figyelmét, hogy ne nyerjenek a deviza hitel károsultak, a tárgyaláson mert a súlyos következményeket vonhat maga után az ország, és a bankok szemszögéből.

Vagyis az akiket becsaptak, félrevezetek, alul informáltak a bankok nyugodtan dögöljenek bele abba amit a hazaáruló MSZP idézet elő Gyurcsány Ferivel meg a Veres Janival az élen.

Ez még jobban azt támasztja alá amit már többször leírtam az igazságszolgáltatás hazánkba nem törvényesen jár el, hanem a pénz emberek, bankok dönthetnek emberek, családok jövőjéről, életéről, haláláról.

Most legyen kedvem feljelenteni az ERSTE bankot azért, mert úgy adott hitelt 2008 - ba, hogy kereset igazolást sem kért, és nem is ellenőrizte, hogy hitelképes vagyok, vagy nem, nem is érdekelte, hogy 2005 - töl munkanélküli vagyok,

Vagyis kimondottan a végrehajtásra, az ingatlan elrablására játszott.

Miért nem vonja senki felelősségre a felelős politikusokat,bankvezéreket, holott van olyan levél amit Veres János a bank vezérekkel együtt aláírt 2008 - ba tudva, hogy ez hova fog vezetni?

Milyen ország az amelyik hagyja, hogy állampolgárait a bankok uzsora kamatra adott hitellel kizsákmányolják, öngyilkosságba kergessék?

Milyen politikus az aki csak a választások megnyerése érdekébe ígér fűt, fát, hatalomra kerülése után mindent elfelejt, vagy pont az ellenkezőjét teszi?

Szász Károly meg gondoljon azokra családokra is akiket, becsaptak, félrevezetek, a tolvaj kizsákmányoló bankok, akik visszaéltek, visszaélnek máig erő fölényükkel, meg azzal, hogy megtudják fizetni a hazaáruló ügyvédeket akik saját honfitársaikkal szembe képviselik a külföldi érdekeltségű bankokat.

Ezekbe az emberekbe van még emberség, van a pofájukon bőr, van ezeknek Istenük, van hol lakniuk, van családjuk?
Gondolom van családjuk, és tudják, hogy miből is élnek?
Tudják a család tagok, hogy becsapot, alul informált, idegen családokat tesznek tönkre ezek az apák, anyák? 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 18 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 340
  • e Hónap: 1959
  • e Év: 1959
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.