Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Nem vagyunk képesek több terhet elviselni
  2013-07-29 06:51:54, hétfő
 
  Nem vagyunk képesek több terhet elviselni

Ezt állítja egy bank vezér, akit nem érdekel, hogy a honi családok sem képesek több terhet elviselni, csökkenő fizetések mellet növekvő deviza hitel törlesztés.

A válságot ami mesterségesen lett előidézve pont a bankok idézték elő, hogy még jobban kitudják zsákmányolni az állampolgárokat világszerte.

Amennyiben tényleg nem képesek több teher elviselésére azért, hogy hazánk felszámolja a hibás termékű deviza hiteleket, nyugodtan elmehetnek, senkinek sem fognak hiányozni.

Érdekessége az egésznek az, hogy ezt már többször hallhatunk a bankoktól, a multiktól, szolgáltatóktól és még egyesem távozott hazánkból sajnos.

Vagyis a tények azt mutatják mégis jó bulinak tűnik a Magyar állampolgárok kizsákmányolása.

Valójában minden bank ezt teszi, mert az milyen költséget von maga után a banknak, ha én pénzt veszek ki az automatából, vagy ha egy számítógépbe beütik, hogy a bankból ere a címre utalják a pénzt?

Ez nem úgy működik, hogy talicskával tolják a pénzt a megadott címre, vagyis senki semmilyen érdemi munkát nem végez, de azért a bank pénzt von le minden mondvacsinált ok miatt az állampolgártól.

Nem is tudom felsorolni milyen jogcímen von le pénzt ez a kizsákmányoló csürhe / BANK /, akikre valójában nem is volna szüksége az embernek.

Minden banki alkalmazott az igazgatótól a takarító nőig bezárólag egy ingyenélő csürhe mert valódi értéket sosem állítanak elő csak kizsákmányolják, becsapják azokat akik hozzájuk fordulnak.

Ezt az is bizonyítja, hogy kényszerítik az állampolgárokat a cégek, az állam ara, hogy a fizetést a bankokba utaltassa mert ha ez nem volna kötelező, minden bank megnézhetné magát és rövid időn belül lehúzhatnák a rolót és vége volna az ingyen ebédnek.

Ezt kell a kormánynak sugallni a bankok felé, hogy bármikor hozhat egy olyan törvény, hogy a cégek ne csak a bankokon keresztül küldhessenek fizetést, hanem kézbe is adhassák, és máris önként és dalolva közreműködnének a deviza hitelesek problémájának megoldásába amit valójában ők idéztek elő.

Szerintem egy demokráciába nekem kellene eldönteni, hogy én hogyan szeretnék a munkával szerzet jövedelmemhez jutni.

Vajon miért van az, hogy a nyugdíjasok többsége hallani sem akar arról, hogy a bankba utalják a nyugdíjukat?

A bankok undorító viselkedésük miatt remélem egyre több leendő és mai kuncsaftjukat fogják elveszíteni, mert az emberek rájőnek hogy valójában miről is szól a játék ami valójában nem is játék.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Raiffeisen vezető, panaszkodik.
  2013-07-28 15:19:10, vasárnap
 
  Raiffeisen vezető panaszkodik.

Magyarországi bankok kritikus helyezettben vannak. / ezt mondja ő a kizsákmányoló /
Magyarország deviza károsultjai kritikus helyezettbe vannak / ezt mondjuk mi, a ti kizsákmányolásotok miatt /

Még a végén megsajnálom a bankokat, akik úgy adtak hitelt 2008 - ba, hogy kereset igazolást sem kértek.
Akik miatt családok váltak földönfutóvá, menekültek öngyilkosságba.
Akik nem foglalkozva azzal, hogy tudják e fizetni a becsapot, félrevezette, alul informált, adósok a rezsit, vagy tudnak e mit enni, minden bankba utalt pénzt letiltották a hitel törlesztésre.

Egy embertelen patkány minden bank vezér, akik nem vették figyelembe az általuk előidézett válság miatt bajba került adósok problémáját.
Ezt tudatosan csinálták, vagyis, rábeszélték a deviza hitel felvételére a hazai lakosságot, majd úgy alakították a helyezettet, hogy képtelenség legyen a törlesztés.

Ehhez a hazaáruló, tolvaj MSZP asszisztált, és még ma sem áll a deviza hitelesek mellé, még ma is a külföldi bankok érdekét szolgálva politizál, a honi lakossággal szembe.A bankok undorító viselkedésük miatt amit művelnek a kiszolgáltatott lakossággal szembe, remélem egyre több leendő és mai kuncsaftjukat fogják elveszíteni, mert az emberek ráfognak jönni, hogy itt valójában miről is szól a játék, ami valójában nem is játék.

Minden bank megérdemelné, hogy porig legyen égetve, mert több ember menekült miattuk öngyilkosságba.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez micsoda egy marhaság.
  2013-07-27 10:12:13, szombat
 
  Ez micsoda egy marhaság.

A lenyúlás egyik formája amit minden kormány aki hatalmon volt előszeretettel alkalmazott.

Gondolj csak a rend-szám tábla cserére, amitől valójában nem lett jobb a gépjármű, és valójában semmi értelme sem volt. / anyag pazarlás, felesleges költség /
De ide sorolhatnám a hazaáruló tolvaj MSZP által létre hozott panel programot amivel családokat taszítottak adósságba, mert olyanokat is rákényszerítettek akik nem szeretek volna egy dúncos üvegbe élni.
Most itt a digitális átállás ami ismételt extra bevétel az államnak, és semmivel sem kapsz jobb minőségű szolgáltatást ezt hiába hazudják a médiába.

Ezek mind azért történek, hogy bevételhez jusson az állam, illetve, hogy te minél jobban ki legyél szolgáltatva, ne csinálhass olyat a nagy demokráciába amiről a nagy testvér / állam / nem tud.

Vajon hova fog vezetni ez a rendszer ahol megfigyelnek, lehallgatnak, beköltöznek a lakásodba , házadba, ahol megszabják, előírják, tudják, hogy mit tehetsz, mit vásárolhatsz vagy mit nem.

Milyen demokrácia az ahol nem élhetek a jogaimmal, például nem kérhetem a fizetésem a kezembe, mert általában minden munka adó szerződésbe van egy bankkal akinek az az érdeke, hogy oda utalják a pénzem, hogy ő munka nélkül jövedelemhez juthasson, mert ha rá néz a kártyádra már azért is pénzt von le, pedig valójában ő azért amit levon semmit sem tett, nem végzett munkát.

És mindenbe belenyugszanak az emberek, pedig ha utána számolnának, hogy mennyi pénzt veszítenek azért mert a bankba utalják a fizetést meglepődnének.
Rengeteg a birka, mert önként és dalolva tartanak el embereket azzal, hogy tartják a kapcsolatot a tolvaj, ingyenélő, bankokkal, bankárokkal.

Próbálj csak ara gondolni, ha a banknak nem érné meg csinálni, csinálná?
A biztosítás is csak a biztosaitoknak éri meg. mert ha nem így volna nem csinálná.

Milyen furfangosan van megoldva, a fizetés a bankba van utalva, ahol a bank levonja az ő jussát, / mindenféle nemlétező költség /, az adó hatóság bármikor elrabolhatja ha bármit teszel, tettél, a végrehajtó lefoglalhatja, és te mit zabálsz az a kutyát sem érdekli.

Ezek dolgok hova fognak vezetni?
Ez a jövő, én ebből nem kérek köszönöm.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Luxus adó.
  2013-07-26 09:40:49, péntek
 
  Luxus adó.

Ez egy jogos adó forma volna, de sajnos elfog bukni az elképzelés a hatalmas ellenállás miatt.
Ugyanúgy mint a reklám adó.

És van aki kimondta!!!!!!!!!

"A devizahiteleseket "becsapták" minimum gondatlanok voltak a bankok, de a kockázatokra a figyelmet még az állami szervek sem hívták fel kellő súllyal." Jelentette ki Orbán Viktor.

És ha ez így igaz, mi van azokkal akiktől már elrabolták az ingatlant, mi van azokkal akik ez miatt menekültek öngyilkosságba, vagy akik a bankok miatt készültek ki idegileg?
Vajon nekik kik térítik meg azt a kárt ami ki sem fejezhető pénzel?

Az igaz , hogy nem történt felhívás a kockázatokról az állami szervektől, de ez mind az akkori, hazaáruló tolvaj gyilkos baloldali politikusoknak köszönhető, akik nyugodtan és jól élnek a tőlünk lappot pénzből,meg abból amit azért kaptak, hogy áron alul kótyavetyélték el az állami vagyont ami mindannyiunké volt.

Vagyis a baloldali politikusok tulajdona az a mindannyiunké, mert az állami vagyon eladásából, a beruházásokra szánt pénzből lopták szerezték.

Többek közt a Gyurcsány, Bajnai, Veres Jani, stb, akik még máig nem lettek felelősségre vonva azokért a bűncselekményekért amit elkövetek az ország és a benne élő lakosság ellen.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már érzi a baloldali csürhe szomorú sorsát.
  2013-07-20 17:00:09, szombat
 
  Már érzi a baloldali csürhe szomorú sorsát.

Már érzik a hazaárulok, hogy semmi esélyük a 2014 választásokon.

Elkezdődött a tervezett félelem keltés részükről többek közt a liba tolva, meg a hazaáruló Gyurcsány, valamint a szar-házi részéről.

Most a Die Zeit című német liberális hetilapot használják hazánk ellen, fenyegető állam csődről beszélnek, rossz hírét hangoztatva Magyarországnak, illetve a benne élő baloldali, és jobboldali embereknek egyaránt.

Megkérném a baloldali érzelmű honfitársainkat, hogy kérjék ki maguknak, és lépjenek fel ellene, amit az imádott politikusaik tesznek, mert az ilyen rémhírterjesztés minden honi állampolgárnak egyaránt árt.

Meggyőződésem, hogy ez a baromság csak az ilyen elvetemült, hazug, tolvaj, hazaáruló, gyilkos, embereknek jut eszébe mint a Bajnai, Mesterházi, meg a Gyurcsány, ezeknek már az sem számit, hogy ilyennel hatalmas kárt okoznak hazánknak, és az itt élő, öregeknek, gyerekeknek, egyszóval mindenkinek. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon, hogy lehetséges az, hogy egy vállalat feketén alka..?
  2013-07-18 07:58:10, csütörtök
 
  Vajon, hogy lehetséges az, hogy egy vállalat feketén alkalmaz?

Amennyiben és-ha ilyen létezik, márpedig létezi, akkor miért fizetjük köz pénzből azokat akiknek az volna a feladata, hogy ezeket a csaló vállalat vezetőket lebuktassák, felelősségre vonják?.

Vajon, hogy tud egy vállalat, úgy bevételhez, pénzhez jutni amiről az adó hatóság nem tud, és ebből feketén borítékba fizeti alkalmazottait.?

Lehetséges, hogy mindez az ellenőrző szervek, az adó hatóság tudtával történik?

Ez így kinek jó, ha nem azoknak akik így jutnak adó mentes jövedelmekhez, ezek lehetnek a vállalat vezetők, illetve a megvásárolt, megvesztegetett ellenőrző szervek alkalmazottai.

Az alkalmazott semmit sem tehet, mert ha fel mer lépni ez ellen a bűncselekmény ellen, hamar elvesztheti a munka-helyét.

Itt vállalatok megnevezése nélkül írtam, de tervezem a újsághoz fordulást, / konkrét vállalatok nevével / mert ez azokat a vállalatokat hozzák hátrányos helyezettbe akik próbálnak becsületes úton talpon maradni.

Mert hazánkba csak egy valaminek van hatalma a nyilvánosságnak, a bíróságok össze vissza ítélkeznek, / mert megvásárolták a bírákat, a külföldi bankok meg a külföldi, illetve a hazai vállalatok vezetői / a politikusaink sem foglalkoznak azzal amiért valójában meglettek választva, hanem egymást ba...... ........k milliós fizetésért.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezrével nyomják fel egymást a magyarok.
  2013-07-12 09:48:30, péntek
 
  Ezrével nyomják fel egymást a magyarok.

Ez a leg- undorítóbb, leg- visszataszítóbb dolog amit ember honfitársa ellen elkövethet.
Én értem, hogy irigyek az emberek egymásra, / amit a hatalom tudatosan gerjeszt, mert neki ez így jó / na de kérem azért van tisztesség, becsület, is a földön, igaz nem hazánkba.

Miért nem látják azok akik másokat árulnak be, hogy politikusaink mit műveltek, művelnek?
Ne féljetek, a politikusoknál, ha pénzről van szó, akkor hamar összezárnak, és senki nem tiltakozik a milliós fizetések, jutalmak, az ingyenes telefonok, vagy az utazás, üzemanyag, szolgálati autó, költség térítés, stb, vagyis az ingyen ebéd miatt, mert ez mind ingyen ebéd, ugye Gyurcsány Ferkó?

Amennyiben nektek ez megjár a milliós fizetés mellett, nekünk mi jár meg, ja persze a köz munka 48 ezerért, a szociális segély 22 ezer, meg az, hogy dögöljünk éhen, és temessük egymást a nekünk kijelölt helyre.

Csak az a baj, ha értitek mire is gondolok, mi is emberek vagyunk.

Ha az én lovam megdöglőt dögöljön meg a szomszédé is, így gondolkodik aki képes más embernek ily-módon ártani.

Én akkor sem spicliskednék másra, ha tudnám, hogy éhen fogok halni.
Ez a különbség ember és állat között, mert az az én szemembe nem ember aki azért mert neki rossz képes bemártani még a legjobb barátját is, vagy az édesanyját.

Mi átlag állampolgárok miért nem tudunk összezárni, mint a rendőrök tették 2006 - ba amikor bűnözőként saját nemzetükre támadtak, amiért a mai napig senkit sem vontak felelősségre?

A mindenkori hatalom úgyis visszaél hatalmával, akkor miért segítünk még mi is neki?
Már így is azt csinálnak velünk amit akarnak, éh bérért foglalkoztatnak, / megalázó köz munka / megfigyelnek, lehallgatnak, elrabolják értékeinket, ingatlanainkat, végül saját rokonainkkal temetettnek el bennünket, a külön nekünk kijelölt parcellába, /szegények temető részlege /, hogy még ott is meg légy különböztetve, mert te, én meg az a 3 millió szegény akik a politikusoknak köszönhetik ahova jutottak büdösebbek leszünk rohadás közben mint ők.

Ezt hozta nekünk a nagy demokrácia, a nagy unió.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kész röhej !!!!!!!
  2013-07-10 12:41:08, szerda
 
  Kész röhej !!!

Elfelejtették, hogy ők titkosították, és most a FIDESZ - t támadják, hogy azért nem fogadható el a majd 3 éves börtön büntetés, a kémügybe mert, hogy titkosítva van.

Ez az eset is azt támasztja alá amit már több izében írtam, hogy az MSZP hazaáruló, gyilkos, tolvaj, politikusok, csak ott vannak a Parlamentbe, de hogy miért azt ők sem tudják.

Egyáltalán tudják ezek a mocskok, akiknek emberek ezrei köszönhetik, hogy a halálba kellet menekülniük a kizsákmányoló rabló bankok miatt, / deviza hitel / hogy miért is kapják az adó fizetők pénzét, fizetés gyanánt?Valójában ennyire érdekli őket a munkájuk, vagyis az ország, választóik jelene, jövője, sorsa.
Egy fontos nekik ott ártani hazánknak ahol tudnak., például az EP- be ahol saját, választóik, nemzetük, hazájuk ellen szavaztak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltemették Horn Gyulát.
  2013-07-09 10:29:55, kedd
 
  Eltemették Horn Gyulát.


Ezzel csak az a bajom, hogy 40 évet késtek vele.


Sajnálom szabad vélemény nyilvánítás van, vagy nem?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Illik -e temetésen pfujolni?
  2013-07-09 09:31:35, kedd
 
  Illik - e temetésen pfujolni?

Ez micsoda egy baromság, ugyanis amíg mi ezzel foglalkozzunk, foglalkoztunk hogy mi illik vagy mi nem addig politikusaink kihasználták, kihasználják az adott lehetőségét, azokra amiket valójában nem illik.

Néhány kérdés.

Illik lopni?
Illik hazudni?
Illik olyan törvényeket alkotni, életbe hagyni ami több ezer embernek életét követelte, követeli / deviza hitel /?
Illik, olyan magyarázkodással Nemzeti dohány boltokat létrehozni, amiről mindenki tudja, hogy hazugság, hogy ez a fiatalok, illetve a nem dohányzok érdekét szolgálja?

Itt védik a fiatalokat a deviza hitelnél nem baj, hogy családok mennek tönkre, gyerekek éheznek, emberek menekülnek öngyilkosságba.

Illik bekamerázni az országot azért, hogy mindenért büntetni tudjanak?
Illik magán hadsereget létrehozni, fenntartani, TEK, az adó fizetők pénzéből?
Illik egy elírási hiba miatt, figyelmeztetés nélkül, elrabolni az állampolgárok által lekötött pénzt, amit 6 hónap múlva kapsz vissza, persze kamat nélkül / NAV /
Illik milliókat felvenni köz pénzből, fizetés gyanánt, miközben gyerekek éheznek, 3 millió ember él szegénységbe?
Illik szabadságról beszélni az Európai unióba amikor valójában, fogoly vagy, a pénz fogja, mert hiába vagy szabad, ha pénz hiány miatt nem tudsz élni a nagy szabadság adta lehetőségével.
Illik a demokráciáról beszélni ott ahol ha pénzed van mindent megtehetsz, ha nincs egy kifli lopásért börtönbe kerülsz.

Illik egyáltalán az igazságról, a becsületről, tisztességről, a törvényességről, beszélni amikor az egész rendszer hazugságra, becstelenségre, tisztességtelenségre, törvénytelenségre, épül?Miért nem illik más ember fizetéséről beszélni, csak nem kényes annak aki tudja magáról, hogy valójában nem érdemli meg azt amennyit keres?
Ezzel minden politikus így van, de még sorolhatnák néhány foglalkozást. !!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3133 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 248
  • e Hét: 248
  • e Hónap: 6066
  • e Év: 31798
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.