Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A szolgáltatók folyamatosan becsapják, ügyfeleiket.
  2013-09-29 06:34:14, vasárnap
 
  A szolgáltatok folyamatosan becsapják, félrevezetik, ügyfeleiket.

Lehet az áram ellátás, gáz-ellátás,szemét szállítás, internet, telefon , bármilyen köz szolgáltatás, sehol sem kapja azt a mennyiséget, minőséget amennyit, amiért valójában fizet a fogyasztó, megrendelő..

Olyan fejlett trükköket, számlázási módot alkalmaznak a szolgáltatók amivel folyamatosan,tudatosan károsítják meg a fogyasztókat akik teljes mértékbe kivannak szolgáltatva azoknak akik bűncselekményt követnek el ellenük, anyagilag megkárosítják őket.

Minden fogyasztó folyamatosan elkövetett bűncselekmény áldozata ami ellen semmit sem tud tenni.És még ezek a kizsákmányoló rabló szolgáltatók, bankok fenyegetik terrorizálják a fogyasztókat a fenyegetőző leveleikbe különböző paragrafusokra hivatkozva.
Már olyan szintre jutott a fenyegetőzés, hogy a társadalom nagy része már közömbösé vált és egyáltalán nem veszi komolyan az ilyen fenyegetőző leveleket, hanem egyenesen dobja kukába, vagy a tűzbe.

Úgy jártak a fenyegetőző bankok, szolgáltatók, végrehajtok, de, ide tartozik a NAV is, mind az a bárány amelyik mindig farkas kiáltással viccelődőt, de csak addig tehette ameddig a többiek már amikor valójában jött a farkas akkor sem hitek neki, és szépen megette a farkas a bárányt.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy meglepetést lehetne okozni a politikusoknak
  2013-09-28 13:22:30, szombat
 
  Nagy meglepetést lehetne okozni a hazug tolvaj ingyenélő politikusoknak.

Amennyiben és ha megalakulna hazánkba a Szegénység Ellenes Párt vagyis a SZEP.

Valószínűsíthetően több, ma létező párt tűnne el a süllyesztőbe,, mind például az LMP, MSZP. JOBBIK.

A JOBBIK azért tűnne el a politikai palettáról, mert oda leginkább az elkeseredett szegényebb réteg szavazott akik már odáig jutottak, hogy a szélsőségbe látják az egyetlen kiutat. ara, hogy a milliárdos tolvajokat akik elrabolták az ország vagyonát, ami elvileg mindenkié volt, eltüntessék a politikából.

LMP azért mert hiába zöld, ha nincs mit enni, egyébként is MSZP bérenc mindegyik LMP - s
MSZP azért, mert mindenki tudja mit műveltek 8 éves hatalmuk alatt, bankokat, külföldi érdekeket képviselő párt, nokiás doboz,stb.


Érdekes volna 2014 utáni politika hazánkban, mert vége volna a múltbeli, illetve a mai tolvaj kizsákmányoló politikai elitnek.

Ugyanis a rendszer váltás utáni hatalmon levő pártok egy olyan réteget hoztak létre intézkedéseikkel amely réteg akár egyedül is többséget tudna szerezni a választásokon, és akár egyedül is kormányt tudna alakítani.

Csak egy kis szervezésre, és összefogásra volna szükség és a kizsákmányolt nép kezébe tudná kaparintani a hatalmat, amivel az MSZP, FIDESZ, egyaránt visszaélt, amivel létrehozták azt a réteget akik ma szegényeknek nevezhetőek hazánkba.

Ez az elképzelés azért volna életképes mert egyik parlamentben levő párt sem képviseli ma a szegények érdekeit, csak mindegyik a szavazataikat szeretnék.

És minden hazugságot adnak elő a médiákba, például a rezsi csökkentés, ami valójában jogos, és jó is, csak az a baj amennyit ad a FIDESZ az egyik kezével azt a másikkal azonnal el is veszi.

Vagyis aki szegény volt 2010 - be az 2014 - be még szegényebb lesz.
És a szegények tömege oly nagy, hogy simán megszerezhetné a többséget a 2014 es választásokon.Nagyon más ami reklám az írásomba megjelenik azért elvileg fizetni kellene ennek az oldalnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Látszat néha / mindig / csalóka.
  2013-09-26 09:51:54, csütörtök
 
  Látszat néha /mindig / csalóka.

Tiszteletre méltó amit a FIDESZ kormány csinált 2010 óta, na de.

Amennyiben és ha az intézkedés sorozatokat nézzük egyiket a másik után, semmit sem javult az a helyezett, hogy a gazdag gazdagabbá vált, amíg a szegény szegényebbé.

Elvileg jöhet a nagy pofára esés a savanyú leves jobboldali kormánynak, mert, ha megnézzük 2010 töl az intézkedési sorozatokat az a gazdagabb rétegnek segített, akik létszámilag kevesebben vannak mint a szegényebb réteg..

Nem fogom lebontani, felsorolni az intézkedések sokaságát, de ez így igazságtalan és ezt akkor is ki kell jelenteni ha jobboldali valaki.

Nem értem a logikát vagyis lehet, hogy mégis a szegényebb réteget a FIDESZ butábbnak gondolja, akik csak azt látják, hogy csökken a rezsi.

Na de ha számolunk egy kicsit azonnal kiderül, hogy amit nyertük a réven azt elrabolták a vámon.
Csak egy példa, de rengeteg ilyen van, rezsi csökkentéssel nyerek például havi 1000 Ft, na de bevezetek az eb adót ami 5 havi nyereségemet máris elveszi.

Az egységes 16 % adó bevezetésével is vesztetünk mi havi 5 - 6 ezer forintot, vagyis, mi semmit sem nyertünk a rezsi csökkentésen, azzal szembe aki a szabadba épített úszó medence fűtésére használja az elektromos áramot.

Minimálbér emelés magasabb bruttó keresetből, magasabb az a % érték amit az állam elrabol adó formáján., vagyis az állam a minimálbér emelésével növelte a saját bevételét, én és a munka adó kárára.

Ráadásul olyan törvény van életben amit nem is értek, hogy miért, ami azt engedi. hogy egy munka adó, úgy foglalkoztathat, hogy nem jelent be, hanem napi szinten jelenti le és fizet utánam napi 1000Ft ot.

Vagyis én nem is tudom, hogy valójában le vagyok e jelentve azon a napon amikor dolgozom.

Ezt, miért, és hogyan engedheti meg egy honi kormány, aki azt hangoztatja, hogy ők a választok mellet állnak?
Ez kinek jó ha nem a kizsákmányoló munka adóknak?

Ez olyan, hogy dolgozom is, de nem is, vagy hoztam is ajándékot, de nem is.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze neked összefogás
  2013-09-22 07:08:23, vasárnap
 
  Nesze neked összefogás.

Úgynevezett baloldali pártból csak 7 indul eddig a 2014 - es választásokon.

Az úgynevezett az azt takarja, hogy valójában ahol a régi tolvaj, hazaáruló, gyilkos, vezetők jelenek meg, lásd Bajnai, Gyurcsány, vagy Mesterházi, ezek a pártok akiket ezek a mocskok irányítanak sosem képviselték a baloldali értékeket, vagyis nem baloldali pártok, csak így próbálnak voksokat szerezni.

Ez a fent nevezet 3 illető, csak a hatalmat tartja szeme előtt, és mindig a bankárok vagy a külföldi tőkések érdekébe tevékenykedtek.
Ez látszik abban, ahogy megegyeztek, összefogtak a 2014 - es választásokra,/ sehogy mindegyik csak a hatalmat szeretné, áldozatot egyik sem hozna a választókért, hazánkért./

A valóság az az hazánkban, hogy nagy űr tátong a politikába, mert senki sem meri felvállalni a baloldali értékeket, mert azoknak a bankokkal, a kizsákmányoló kapitalistákkal, a kizsákmányoló munka adók, a külföldi szolgáltatók, ellen kellene fellépni, velük szembe szállni, és aki ezt megteszi az ebben a rendszerbe sosem fog hatalomra kerülni, mert azt a pénz világ nem engedi.

A mai hatalom akik elvileg a jobboldalt képviselik, több mindent tett a baloldali értékekért, mind azok akik baloldalinak titulálják magukat.

Bajban lesznek a baloldali választók, mert nem tudják, hogy ki, kik is képviselik őket valójában, mert, hogy a Gyurcsány, Bajnai, Mesterházi nem az biztos.
Ezt a kijelentésemet minden nyilatkozatuk alátámasztja, ők a bankok, a külföldi vállalatok, szolgáltatók érdekébe fognak tevékenykedni, ha hatalomra kerülnek.

Ugye tudjuk ez nem baloldali érték.

Jó nagy marhaságot csinálnak, na de ez nekem nem baj, amikor 7 baloldali párt indul azzal a jobboldal malmára hajtják a vizet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leköpték Gyurcsányt?
  2013-09-17 11:22:00, kedd
 
  Leköpték Gyurcsányt?

Őrüljön a hazaáruló, gyilkos patkány hogy ennyivel megúszta..

Ez az embernek látszó állat 2006 . ba saját nemzetére támadt a külföldi bankok, az IMF, az UNIO érdekeit szolgálva.

Ahogy Görögországba történik ma, mert az UNIO az IMF, olyanokat követelnek a hitelért cserébe a talpnyaló nemzeti kormányoktól, hogy mindenhol megszorításokat hajtsanak végre.

Nem értik azok akik saját kormányuk ellen tüntetnek, hogy azért ami történik nem a saját kormányuk a felelősek, hanem az IMF és az UNIO.

Egy nemzeti kormány csak abban felelős, hogy gondolkodás nélkül teljesítik a kizsákmányolok / UNIO, IMF / utasításait.

Akik nem értenek egyet a nemzeti kormányok intézkedéseivel azoknak az UNIO elhagyása mellet kellene tüntetni, mert, maga az UNIO kényszeríti a nemzeti kormányokat a megszorításokra.

Visszatérve a hazaárulóra.

Ez a hazaáruló, tolvaj, talpnyaló, gyilkos, külföld bérenc, mást nem tud csak újnácit kiabálni, pedig nálánál nagyobb újnáci Európába nincs.

Milyen gerinctelen, köpönyeg-forgató patkány az aki múltba a kommunisták seggét nyalta, ma meg a kizsákmányolók seggét nyalja?

Neki mindegy, hogy kiét, csak nyalhassa valakiét.
És ezt nem látja az UNIO, ezért mondom, hogy semmi különbség, a Szovjet unió, meg az Európai unió között.

Mindkét rendszerbe kizsákmányolták, kizsákmányolják az egyszerű állampolgárt,
Az EU még rosszabb, mert ma még a házat is elrabolják a Családoktól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Halálos áldozatot szedett a magyar hitel maffia.
  2013-09-13 08:36:06, péntek
 
  Halálos áldozatot szedett a magyar hitel-maffia.

Ez kurvára érdekes amikor nem egy bank miatt történik az hír, pedig a bankok is ezt csinálják.
Vagyis minden bank tulajdonos, bank vezér maffiózó?

Micsoda egy képmutatás, ámítás ami ebben az országban folyik, maga az állam vagyis a politikusok lehetnek maffiózók az megengedett, de egy állampolgárt ugyanazért bűnözőnek tekinthető.

A bankárok, politikusok, bankok miatt hány ember halt meg az nem felháborító, az nem bűn?

Amit a politikusok, bankárok megtehetnek büntetlenül azért az egyszerű állampolgárokat elítélik.

Menjetek, menjen mindenki a jó kurva édes anyjába aki kettős mércét alkalmaz.


Mocskos gyilkos, maffiózó csürhe minden politikus és bankár, akik miatt emberek menekültek öngyilkosságba a deviza hitelek miatt,

Ezek a patkányok alkotnak olyan törvényeket bankárok nyomására, amivel családokat tesznek , tettek tönkre, gyerekeket, családokat éheztetnek, kergetnek kilátástalan helyezettbe.

Mocskos kizsákmányoló gyilkos rabló csürhe.

Valaki adjon egy fegyvert majd ha minden tizediket lelőjük, elgondolkodik az a maradék politikus bankár, hogy mit is lehet avagy mit nem.
Ezekkel már nem lehet máshogy beszélni, elrugaszkodtak a valóságtól, már nem értik mi is folyik a való életben. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fél bank világ elakarja vágni Orbán Viktor nyakát?
  2013-09-11 15:06:25, szerda
 
  A fél bank világ elakarja vágni Orbán Viktor nyakát?

Pedig a bankok vezetőjének illetve a bankok tulajdonosainak a nyakát kellene elvágni, mert ők idézték elő a válságot a világon, illetve ők idézték elő a deviza problémát hazánkba.

Ja kérem, hogy a politikusokat meg félemlítik a bankárok?
Így milyen jog államról, demokráciáról beszélünk?
Így mi értelme az Európai Uniónak?

Szóval a igazságtalanság, a félrevezetés, az alul informálás az megengedett?

A busz sofőr sem üljön volánhoz, mert elüthet valakit és börtönbe kerülhet?

Sorolhatnám,

Szóval dögöljön meg a becsapott deviza hiteles?

Így nincs értelme a választásoknak, a demokráciának, ha a bankok mondják meg mit tehet avagy mit nem tehet egy kormány.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarázkodó bank vezér.
  2013-09-11 13:16:39, szerda
 
  Magyarázkodó bank vezér.

Azt állítja hogy 15 % - nál többel nem csökkenhet a deviza hitel törlesztés.

Jó megértem, vagyis ez azt jelenti, hogy minden becsapot, alul informált deviza hitelesnek vissza jár az eddig törlesztett 15 % - a.

Márpedig ha ez így van akkor nincs elmaradásom, sőt a bank tartozik nekem, és így nem követelheti mától a törlesztést amíg helyre nem áll az az állapot, ami reális.

Azért a tolvaj, gyilkos bank vezértől megkérdezném.

Mii van azokkal akik az ő mohóságuk miatt már elveszítetek ingatlanaikat?
Mi van azokkal akik ez miatt készültek ki idegileg?
Mi van azokkal akik a bankok miatt menekültek öngyilkosságba?

Azért elgondolkodhatna a TV - be nyilatkozó gyilkos, hogy valójában hol is volna a helye, több politikussal együtt akik hagyták, hogy ez a helyezett kialakuljon.

Többek közt a liba tolvajra, illetve a saját nemzetét megverető, nőket megalázó, emberek szemét kilövető Gyurcsányra gondolok.

Aki a hatalma idején még azzal is fenyegetőzőt, hogy terror fenyegetés van hazánkba, igaz volt is mert ő terrorizálta saját nemzetét, még ara is képes volt, hogy a rendőr palotára lövessen.

Mert ha nem ő lövetett a rendőr palotára, akkor hol az a személy aki géppisztollyal szaladgál az utcán?
Milyen rend-fenntartó szerv az aki ennyi idő alatt nem volt képes kideríteni, hogy ki az aki fegyverrel szaladgál Budapesten?

Vagy ezt jobb eltusolni, mert még a végén tényleg kiderül, hogy a baloldali vezető politikusai mind maffiózók, tolvajok, gyilkosok?

Azért, mert a média ezekről nem beszél, hallgat mint a hal, még minden honi állampolgár tudja, hogy mi folyt itt 2002 és 2010 között, / Nokiás doboz, a köz-pénzek rablása,épületek, köz vagyon, gyáraink, kótyavetyélése, stb / amikor maffia vezette hazánkat, és aminek még ma is isszuk a levét.Igaz a mai hatalom meg olyanra költ mind a foci ami egy nagy szar hazánkba, ennek így semmi értelme. Semmi nincs ami alátámasztaná a profi foci, jogosultságát, létét hazánkba, vagyis felesleges köz pénz herdálás, miközben gyerekek éheznek, családok nem fognak tudni fűteni télen.

Jól van ez így Orbán Viktor úr?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pozíció harc
  2013-09-10 10:49:07, kedd
 
  Pozíció harc.

Kiderült miről is szol a hazaáruló Gyurcsánynak a politika.

Soha nem érdekelte a hazaárulót az ország és a benne élő emberek sorsa, csak az ingyen élés, a lopás, a,hatalom lebegett mindig a szeme előtt..

Azt bizonyítja az is, hogy az MSZP töl a listán a második helyet követelte magának.

Ilyen emberek vezetik a baloldalt, akik valójában a hatalomért, a pénzért vesznek részt a politikában, mert egyáltalán nem érdekli őket, hogy mi is folyik az országban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 152 db bejegyzés
Összes: 3152 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 23
  • e Hét: 340
  • e Hónap: 1959
  • e Év: 1959
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.