Belépés
lyzbet3.blog.xfree.hu
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van. Köszöntelek a blogomban. ...... Elizabeth
1970.10.13
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Szép kép
  2013-09-20 10:48:07, péntek
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Az átok, az ima és a szerelmi mágia
  2013-09-17 18:36:10, kedd
 
  Amikor bajba kerül az ember, akkor is imádkozni kezd, ha ateista, amikor pedig dühös, úgy szalad ki száján az átok, hogy eszébe sem jut, szavai valójában negatív imák, és könnyen valóra válhatnak. Mert az átok és az ima egy tőről fakadnak. Akárcsak a szerelmi mágia.


Mottó: Ha meg akarjuk ismerni a látszat mögött rejtőző valóságot, meg kell tanulnunk energiákban gondolkodni. (Kurt Tepperwein)


Ugyan, ki ne gondolt volna már arra, hogy ,,de jó volna varázsolni". Nem kell ahhoz parapszichológusnak, boszorkánynak vagy varázslónak lenni, hogy átvigyük az akaratunkat másokra, vagy egyszerűen az akarat erejével elérjük azt, amit szeretnénk. Elég nagyon erősen akarni, és megtörténik.

,,Akarom - mindenáron!" - tanítja a vágyak realizálásának legegyszerűbb módszerét a Titok című bestseller. Amióta ez a kis könyv elindult hódító útjára, egyre többen határozzák el: igenis élni fognak a bennük rejlő varázserővel, az akarattal, és elérik legrejtettebb vágyaikat is. És egyre többen tapasztalják azt, hogy ,,működik". Mégsem árt az óvatosság.

Egy fiatal lány nagyon-nagyon vágyott már arra, hogy végre a maga ura legyen, ne kelljen a szüleitől függnie. Ne a papától kelljen elkunyerálni az autót, ha kirándulni akar a barátnőjével, vagy egyedül. Sétái közben mindig megállt a domboldalon egy ház előtt, és arra gondolt: ,,én is ilyen szép házat szeretnék!"

Minden este úgy hajtotta álomra a fejét, hogy elképzelte: sok pénze van, autója, övé a domboldali ház? ,,Nekem ez kell! Bármi áron!" És egy év múlva minden kívánsága teljesült.

Mégsem tudott örülni a megvalósulásnak. Mert nagy árat fizetett érte. A szüleit egy őrült kamionos lesodorta az autópályáról, a kocsijuk felgyulladt, mindketten azonnal meghaltak. A lány örökölt mindent: házat, autót, bankbetétet? A maga ura lehetett. A szónak akkor van mágikus ereje, ha felruházzák vele. Ha a kívánsággal negatív energiát (áldás esetében pozitív energiát) sugároznak magukból, maguk köré. Angol és amerikai egyetemi kutatók sok vizsgálódás után hivatalosan is publikálták: ,,a hit nem csupán az örök kárhozattól véd, de a földi életet is meghosszabbítja".

Mielőtt ezt kijelentették, több ezer betegre kiterjedő felmérést végeztek, ami során egészséges emberek, profi imádkozók, papok, szerzetesek, apácák (imádkoztak egy-egy számukra ismeretlen infarktus utáni állapotban lévő betegért. A kontrollcsoportba pedig ugyanolyan betegek százait sorolták, akikért senki nem imádkozott. És kiderült, hogy lényegesen kevesebben haltak meg azok közül, akikért imádkoztak. A skót egyetemi klinikán részben olyan idős embereket vizsgáltak, akik soha nem jártak templomba, a kontrollcsoportban azokat figyelték, akik legalább hetente egyszer elmentek imádkozni a misére. És kiderült, hogy a templomba járó vallásos öregek szervezetének ellenálló képessége a fertőzésekkel szemben magasabb volt, mint a nem imádkozóké.

Mi az ima?


A jól megfogalmazott ima valójában pozitív jókívánság. És itt valójában minden szón hangsúly van. Azt ugyanis már tudományos kísérletekkel is sikerült alátámasztani, hogy az akarat ereje csodákra képes. Az ima pedig valójában a koncentrálás egyik nagyon erős formája, amikor csak egy dolog lebeg az imádkozó szeme előtt: az óhajtott cél. Ezt a célt meditálással, erős koncentrálással a nem hívők is elérhetik. A pozitív energia gerjesztése és másokra történő átvitele ugyanis nekik is segít. A tudósok az ima gyógyító ereje (a ma már mérhető) pozitív energia gerjesztésében rejlik.

Az imádkozik helyesen, aki az elérendő célt nagyon pontosan megfogalmazza. ,,Istenem, add, hogy meggyógyuljak?" Vagy ,,Meg kell gyógyulnom? segít a terápia, segítenek az orvosok, segít az akaraterőm, segítenek az égiek?" Viszont aligha hoz gyógyulást, ha valaki azért imádkozik, hogy ,,Istenem, add, hogy ne haljak meg?" Nem halhatok meg?" A ,,nem"-szó negatív töltete ugyanis kioltja a pozitív energiákat, ahogy a halál gondolata is. Amerikai tudósok egyetemi hallgatók körében végeztek felmérést, és kiderült, hogy akik a tétel kihúzása előtt nagyon erősen arra koncentráltak, hogy melyik tételt nem szeretnék kihúzni, mert azt nem igazán tudják - szinte majdnem mindnyájan épp a rettegett tételért nyúltak.

Sokkal jobban jártak volna, ha arra koncentrálnak, amit tudnak, és azt akarták volna kihúzni. Vajon aki egy nős férfiba szerelmes, és azért imádkozik, hogy kedvese hagyja ott a családját a kedvéért, csak a saját boldogságára gondol, eszébe sem jut, hogy ezzel másokat tesz tönkre. Azt pedig elképzelni sem tudja, hogy egyszer majd tőle is ,,elimádkozza" valaki a végre megszerzett kedvest. Vagy ami talán rosszabb: az egykori feleség átka teszi boldogtalanná az együtt töltött éveket.


Mi az átok?


Nem egyszerűen rossz kívánság. Több annál. Fegyver, amely akár ölni is tud. Alighanem jóval régebbi, mint az ima. Talán mert a rossz szándék is gyakoribb, mint a jó. A kimondott szónak évezredek óta súlya van. A kiszolgáltatott ember csupán a szavak erejében bízhatott. Az átok arra szolgált, hogy félelmet ébresszen és visszatartson valakit egy bizonyos cselekvéstől, viselkedéstől, s ha mégis megteszi, hát maga hívja ki önmaga ellen a sorsot, utoléri az átok. Az amerikaiak szerint a Kennedy családon például átok ül.

Alighanem a hatalomvágya és gátlástalansága miatt mondhatták ki az egyik ősre, s attól kezdve annyi baj érte az utódokat, hogy azt már aligha lehet a véletlennel magyarázni. S különösképpen azokon teljesedett be az átok, akik valami módon kapcsolatba kerültek a hatalommal. Átkozni lehet szemtől szemben, de lehet úgy is, hogy a rontást adó nem is találkozik ,,áldozatával". Ősrégi keleti módszer, hogy az ellenfél viaszból öntött figuráját több helyen is átszúrják tűvel, hogy az elátkozottnak azon a testtájon fájjon.

Ma is gyakran használják jósok és mágusok a ,,fényképes" módszert, amikor az ,,áldozat" fényképét egy sajátságos oltárra tűzik, és hét egymást követő napon azonos időpontban hét-hét percig meggyújtanak előtte hét fekete gyertyát. Ha az átok működik, akkor a megátkozott akár bele is halhat a frissen szerzett bajába. Az orvostudomány sok olyan esetet feljegyzett, amikor valaki teljesen egészségesen és minden tudományosan értelmezhető ok nélkül ágynak esett, és meghalt.

A boncolás sem mutatott ki szervi bajt, viszont az elhunyt környezetében élők tudták: átok ült rajta. De van ellenpélda is: a pozitív gondolkodás, az erős akarat, az ima fel tudja oldani az átkot. Az észak-amerikai navajo indiánok a még beszélni sem tudó gyermekeiket arra tanítják: ,,gondolkozz szépen", ,,beszélj szépen", azaz mindig a jót fogalmazd meg, a rosszat szavakban is kerüld. A kutatók mindenesetre elámultak azon, hogy az orvos által végzetesnek diagnosztizált betegségből is képesek meggyógyulni, ha azt az orvos feltételes módban közli velük, ha hagy egy halvány reménysugárt a gyógyulásra.

Amikor azt mondta az elég előrehaladott rákos betegnek, hogy ,,talán még nincs minden veszve? Mindent megteszek, hogy meggyógyuljon!" - a beteg tényleg jobban lett, és az élete évekkel meghosszabbodott. Viszont halálos kimenetele volt olyan betegségeknek, amikből könnyedén meg lehetett volna gyógyulni, csak az orvos rosszul ,,tálalta": ,,a vakbélműtét rutin dolog, de olykor abba is bele lehet halni!" A szerelmi mágia erősen hasonlít az átok, a rontás rítusához, hiszen egy tőről fakadnak. Fekete mágia ez is, az is. Hiszen beavatkozunk valakinek az energia-rendszerébe és érzelemvilágába, és valami olyanra ,,kényszerítjük" akaratunkkal, amit ő nem kíván, nem szeretne.

A szerelmi kötésnél is szükség van az imádkozáshoz hasonló nagyon erős koncentrálásra, de kell még valami olyan apróság is, ami a vágyott embertől származik. Ez lehet hajszál, körömdarab, egy naponta viselt ruha, vagy kedvenc tárgy. És kell hozzá gyertya is. A láng ugyanis részben elsimítja a csapongó gondolatokat, és segít a koncentrálásban, másrészt felerősíti a rezgéseket. A másik emberre ugyanis csak úgy lehet hatni, ha a saját rezgéseinkkel szinkronba hozzuk az övét.

Mivel a vörös a szenvedély és a vágy színe, szerelmi mágiához leginkább piros gyertyát kell gyújtani. Ha már nem ,,megszerző", hanem ,,megtartó" mágiára van szükség, akkor érdemes inkább sárga vagy rózsaszín gyertya mellett meditálni. Aki kellőképpen erős, határozott egyéniség, arra nem nagyon hat az efféle praktika. A pszichológusok pszichés nyomással magyarázzák az átok és a szerelmi praktikák hatásmechanizmusát.

A parapszichológusok a negatív energiák hatásáról beszélnek. Az átok mágikus cselekvés, és többnyire rossz szándékon, rossz akaraton alapul. De sok esetben lehet öntudatlanul is átkozódni. Az átok-kutatók szerint a negatív energia nemcsak a tudatunkban rombolhat, hanem bizonyos tárgyak által is.

A tárgy ugyanis magába szívja a rosszat, a félelmet, a betegséget, és továbbadja azoknak, akik érintkeznek vele. Lehet, hogy a tárgy eredeti tulajdonosa nem akarattal ruházta fel ártó energiával kedves tárgyát, csupán annyi szenvedése, kínja tapad hozzá, hogy az töltötte fel negatív energiával. (Ezért nem szabad utcán talált ékszert, pénzt azonnal használni. Meg kell előbb "tisztítani" a negatív hatásoktól, azaz le kell venni róla az esetleges átkot).

Védelmező amulettek


Mindennek a fordítottja is működik, azaz vannak tárgyak, amik elhárítják az átkot. Ilyen a legtöbb amulett vagy talizmán. Ezek hatásfoka éppen olyan vitatott, mint az elátkozott tárgyaké. Hiszen nem zárható ki a véletlen szerepe. Ma már egyáltalán nem meglepő, hogyha egy sötét öltönyös, arany szemüveges menedzser egyik karján méregdrága svájci órát hord, a másikon meg citrinből vagy tigrisszemből készült karláncot, hogy a negatív hatásokat távol tartsa magától. A talizmánok Indiából jutottak először a perzsákhoz, aztán évszázadok során az egész világon elterjed a használatuk.

A talizmánnal a jóindulatú, kedvező energiákat lehet magunkhoz vonzani. Az amulettel pedig (ami a talizmánból fejlődött ki, és elsősorban a védelmező istenség képét, jelképét ábrázolja) a negatív energiát lehet távol tartani. De a talizmánokat, amuletteket is ,,meg kell tisztítani", ha valaki nem saját maga készíti, ugyanis nem tudhatja, hogy mielőtt hozzá került, milyen energiákkal töltődött fel. A legegyszerűbb tisztítási módszer: hideg folyó víz alatt kell tartani, majd törlés nélkül ki kell tenni teliholdkor vagy újholdkor az ablakpárkányra, és két nap, két éjjel ott hagyni úgy, hogy a holdfény is, a napfény is érhesse.

Akinek fontos a testi-lelki egészsége, annak meg kell tanulnia a Föld és az Univerzum energiájának felvételét és kiegyenlítését. Erre már évezredekkel ezelőtt rájöttek a kínai bölcsek. Hétezer éve alakult ki a csikung, és ebből az energiagyűjtő módszerből nőtt ki a kung fu, a tajcsi, de a 21. század "modern terápiájának" számító relaxációs módszerek többsége is. A lényege mindnek: a külső-belső harmónia megteremtése, a pozitív gondolkodás. Akinek ez sikerül, annak "imája meghallgattatik", s nem fog rajta sem átok, sem rontás.

Amulett készítésére, illetve a különféle mágiákra a legalkalmasabb az a nap, amelyben a születési bolygónk uralkodik, vagy amikor a Hold épp a születési jegyünkön vonul át. Csillagjegy Bolygó Nap Kos Mars kedd Bika Vénusz péntek Ikrek Merkúr szerda Rák Hold hétfő Oroszlán Nap vasárnap Szűz Merkúr szerda Mérleg Vénusz péntek Skorpió Plútó kedd Nyilas Jupiter csütörtök Bak Szaturnusz szombat Vízöntő Uránusz szombat Halak Neptunusz csütörtök (Részletes holdnaptár a negyedévenként megjelenő Kiskegyed Horoszkóp című kiadványban található.)

 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A mágia három törvénye
  2013-09-17 18:32:49, kedd
 
  Manapság ezoterikus divattá vált, hogy ,,bevonzunk" az életünkbe a sikert, pénzt, csillogást - a nők pasit, a férfiak nőt, valamint szeretetet, áldást és fényt ,,küldjünk" annak, akit legszívesebben egy kanál vízben megfojtanánk.


A szavak szintjén igaz, hogy valami elindul, de a hatás a legtöbb esetben vagy elmarad, vagy lesz ugyan, de nem az, amit szerettünk volna. A nem látható világban ugyanúgy működnek a törvények, mint a fizikai világban, és ha nem megfelelően alkalmazzuk ezeket a törvényeket, az eredmény sem lesz megfelelő.

Volt egy időszak, amikor én is aktívan kísérleteztem, próbálkoztam ,,bevonzani" mindazt, amit szerettem volna. Nem sikerült, sőt! Azért nem sikerült, mert nem voltam tisztában azzal, hogy pontosan mit is csinálok.

Ha úgy akarunk például tévét szerelni, hogy nem értünk az elektronikához, akkor a legjobb, ami történhet, hogy nem ráz meg az áram. Annak meglehetősen kicsi az esélye, hogy a tévé pusztán a jó akaratú beavatkozásunktól működni fog.
Ilyesmi a mágia - a Teremtő Erő használata is!

Tulajdonképpen minden pillanatban mágusok vagyunk - még ha ennek nem is vagyunk a tudatában -, mert gondolatainkkal, érzéseinkkel, szavainkkal, és természetesen tetteinkkel állandóan teremtünk: a gondolatok, az érzelmek és a megnyilvánult dolgok birodalmában.

I. A bevésődés törvénye

Ez az első törvény, és azt mondja ki, hogy minden, amit teszünk, gondolunk, érzünk, mondunk, beleíródik a Világegyetem Nagykönyvébe. Ezt hívják Akasha Krónikának, és higgyük el, hogy minden, ami valaha a világon történt (még a legapróbb esemény is), ebben megtalálható.
Ha a világ egy hatalmas számítógép volna - mint ahogy nem az -, akkor a gigantikus vincseszterén lévő napló-fájlba íródna ki automatikusan minden ,,folyamat", ami a számítógépen (= a világban) történik. És ha már itt tartunk, meg kell, hogy említsem a múlt század legnagyobb elektronikai-villamossági zsenijét: Nicola Teslát is, aki kísérleteivel igazolta, hogy a világon mindenütt jelenlévő, formanélküli, finom-anyagi éter ugyanaz, mint amit a beavatási hagyomány Akasha Krónikának hív.
De tekinthetünk az Akashára úgy is, hogy ez a karma napló-főkönyve egy egyénre ,,lekérdezve", amelyben tételesen szerepel a kiadási és bevételi oldalon mindaz, amit mi tettünk ill. ami velünk történt egy adott életünkben. És amikor jön az évzárás (= a Nagy Kapu átlépése), az égi főkönyvelő, Thot (= Hermész Triszmegisztosz = Merkúr) fogja áttanulmányozni a listánkat, hogy összesítve pozitív-e a mérlegünk.
Ha nem az, akkor egy kis regenerálódás (és némi purgatórium) után megyünk le a következő körre...

Ezt az aktust ábrázolja gyönyörűen az egyiptomi Halottak Könyvének - Rú nú peret em herú, aminek eredeti fordítása ,,A fénybe való kilépés könyve" - szív-mérlegelése is (az íbisz fejű Thotot ott látod a mérleg jobb oldalán, amint szorgosan könyvel)

Mindennapi hatása, következményei

A bevésődés törvényét tetten érhetjük mindennapi életünkben is. Valószínűleg mindenkinek volt már olyan tapasztalata, hogy belépett egy idegen házba/lakásba és ott egy nyomasztó légkör fogadta. Ilyenkor, mégha nincs is senki a lakásban, akkor is menekülni szeretnénk. Azoknak a lakóknak, akik ott laktak, a tetteik, beszédük és kisugárzásuk, aurájuk, érzelmeik beleivódtak a falakba, a bútorokba, az egész lakásba. A tárgyak magukba szívták mindazt, amit az ottlakók magukból kiárasztottak.

Ugyanígy az igazi szent helyek, amit a zarándokok nemes, emelkedett érzései, gondolatai folyamatosan táplálnak, hasonlóan őrzik a beléjük vésett emlékeket. Ezért is kell(ene) mindig tisztán belépni egy szent helyre, egy templomba - a sintó hívőknél vagy a muzulmánoknál máig megmaradt a rituális tisztálkodás szokása mecsetbe, szent helyre való lépés előtt.

Ne feledjük, hogy csak azt tudjuk magunkból kiárasztani és ezzel a környezetünket megpecsételni, amit mi már magunkba szívtunk, ami a lényünk szerves részévé vált. Ezek - legyenek jó tulajdonságaink vagy rossz szokásaink - már belénk vésődtek, és mágikus adó-vevőként szolgálnak: lényünk jellegét kisugározzák (adó) és ezzel olyan hatást fejtenek ki, ami odavonza ennek a rezgésnek megfelelő embereket, de a láthatatlan lények garmadáját is, amiket bár lehet, hogy tudatlanul, de érzékelünk (vevő).

Emiatt talán már érthető, hogy miért nem tudunk pl. pénzt, gazdagságot hipp-hopp magunkhoz vonzani - még akkor sem, amikor a tranzit Jupiter trigont vet a 2. házunkra. Ha a “bevonzást" azzal a gondolattal akarjuk elérni, hogy minél gazdagabbak legyünk, és ehhez még a kapzsiság, nagyravágyás, hatalomvágy érzése is társul, bizonyára nem a pénzt, a jólétet, hanem a kapzsisággal együtt rezgő entitásokat fogjuk magunkhoz csődíteni - ezeknek pedig nem az a céljuk, hogy mi legyünk gazdagok, hanem hogy a saját kapzsiságuk kielégüljön - táplálék gyanánt pedig a mi kapzsiságunk szolgál.

Vannak ugyan olyan praktikák, amikor megfelelő képzettséggel, szilárd, erős akarattal ezeket a nemlátható lényeket a szolgálatunkba tudjuk állítani, akik lehet, hogy azon fognak dolgozni, hogy gazdagok legyünk, ám ezt nem a saját akaratukból, hanem a mágus erősebb akaratának hatására teszik. Ez már a fekete mágia határmezsgyéje... erre láthatunk kiváló példákat a nagyszerű Harry Potter sorozatból.

Továbbá érdemes még figyelembe venni, hogy ezek a lények nem ,,ingyen" dolgoznak, hanem munkájuk végeztével benyújtják a számlájukat, ami ugyanúgy szerepelni fog az égi könyvelésünkben.
szerző: Kárpáti Gábor Csaba
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
A hetedik te magad légy
  2013-09-17 18:20:18, kedd
 
  Milyen a 7-es évünk? Mit érdemes ilyenkor csinálnunk? Hogyan alkalmazkodjunk ehhez a rezgéshez, hogy a legjobban jöjjünk ki belőle? Miért is mondom ezt?
A 7-es szám a Szaturnusz bolygót képviseli. (Bak jegyűek jól ismerik, mivel első sorban az ő bolygójuk ) A Szaturnusz bolygó mindig tanít, korlátokat állít, így a legjobb, ha elébe megyünk a dolgoknak és mi magunk állítunk magunknak korlátokat, magyarul önként vállalunk áldozatot. Ez kb. olyan, mintha nem várjuk meg, hogy ránk csukják az ajtót, inkább mi zárjuk be magunkat. Ebben az a szép, hogy mindig van választási lehetőségünk.Miről is szól a 7-es év? Mivel érdemes ilyenkor foglalkoznunk?

Tudatos áldozatvállalásra, áldozathozatalra kell készülni. Érdemes tudomásul venni, hogy ez az időszak üzleti tevékenység megkezdésére, kibővítésére nem alkalmas. Ennek az évnek kicsi az anyagi rezgése. Vigasztalásul mondom, hogy bár anyagiakkal nem érdemes foglalkozni, még is hozhat váratlan pénzt, amiért nem dolgoztunk meg- pl. örökség, nagyobb ajándék formájában. Hosszú távra azért lehetséges tervezni, vállalkozást beindítani, de még biztosan nem lesz sikeres, nem sokat hoz a konyhára. Vonuljunk félre a világ zajától. Elmélkedésre, otthon maradásra,önelemzésre alkalmas periódus- képességeink, lehetőségeink felmérése, újraértékelése ilyenkor hasznos időtöltés, meg lesz később a jutalma.

Tudományos munkára,, kutatásra, tanulásra, továbbképzésre, alkotói tevékenységre kiváló. Visszavonulni, elfordulni az anyagi világtól, egyfajta szellemi áldozathozatalként akár jól is megélhetjük a Szaturnusz bolygó hatását. a 7-es év lassú, zűrzavaros és akadályokkal teli, főleg, akinek nem 7-es a sorsmissziós száma, hanem a pörgős 1-es, 3-as vagy 5-ös. Ők még nehezebben élhetik meg. Alkalmas ez az időszak fogyásra, böjtre, egészséggel való foglalkozásra, de betegség is jelentkezhet vagy baleset is bekövetkezhet, az előző évek következményeként. Ha önvizsgálatot tartunk, megbocsájtunk magunknak és a környezetünkben élő embereknek is, az tudatos áldozathozatalnak, alázatnak, szolgálatnak minősül(het), így nem kéri a "Sors" a fizetséget eddigi bűneinkért. Létrejöhetnek párkapcsolatok is, de inkább a lelki vagy szellemi társunkat találjuk meg, nem egy szenvedélyes párkapcsolatot.Röviden összefoglalva a lényeget, ilyenkor érdemes visszavonulnunk, befelé figyelnünk. Ez a felejtés-megbocsájtás megtanulásának időszaka- ne vigyük tovább sérelmeinket.

Nem érdemes elkeseredni, mert minden ÉRTÜNK és nem ellenünk van, mi TANULNI születtünk ide le a Földre!

Ibránszki Bea
Önismereti személyiségfejlesztő
www.regeneral.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ha úgy érzed, minden bezárult előtted
  2013-09-17 17:31:52, kedd
 
  Minden reggel mondd el, a Változást nagyon gyorsan észre fogod venni... :

Istenre gondolok, és az Ő szeretetére... Éber vagyok és élénk, nagy reményekkel és érdeklődéssel nézek az új nap eseményei elé...
Isten Szent Jelenlétének ajánlom önmagamat, a terveimet, ötleteimet, egész Életemet ezen a csodálatos, Isten Áldotta, gyönyörűséges mai napomon...
A Magasságbéli titkos Helyén (a Szívem Teremtő Terében) lakozom, az Ő Jelenléte vigyáz rám, gondoskodik rólam, Családomról, Szeretteimről, munkámról, egészségemről, pénzügyeimről, és minden engem érintő dologról...
Isten beszél és cselekszik most és itt rajtam keresztül, és bárhová megyek, az Ő Szeretete kísér Utamon...
Isten elősegíti boldogulásomat minden vállalkozásomban.
Az Ő gazdagsága szabadon és végtelenül árad most hozzám számtalan forrásból és tapasztalatként nyilvánul meg Életemben itt és most...
Egyetlen pillanatban sem szűnök meg dicsőíteni Atyámat, Anyámat...
Csodálatos, és ez így van... Bőséget élvezek Életem minden területén...
Hála Néked érte Istenem, köszönöm Miatyánk, Mianyánk, Spirituális Családom!
Úgy legyen!
Úgy legyen! Köszönöm...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Az átok MINDEN ESETBEN visszaszáll!!!
  2013-09-17 17:26:06, kedd
 
  Az átok MINDEN ESETBEN visszaszáll!!! ... és ha csináltatta az illető, és nem ő csinálta, mossa kezeit, AKKOR IS, őrá is!!! A SZÁNDÉK az elindító...


Kissé lehet, egyszerűnek látszik az alábbi ima, viszont döbbenetes erőpontjai hatnak, nem is akárhogy... Gyújts meg három gyertyát - háromszög alakban - és hangosan mondd el ezt az imát háromszor...

Szent Benedek imája

_**Szentkereszt legyen fényem,*
*ne az ördög a vezérem!*
*Gonosz lélek hordd el magad,*
*ne tukmáld rám hívságodat!*
*Ne tedd elém étkedet,*
*magad edd meg mérgedet!

Ez az ima a Szent Benedek érem hátoldalán olvasható, használd egészséggel!
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Kellemes délutánt kivánok :)
  2013-09-17 17:19:01, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.08 2013. Szeptember 2013.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 47 db bejegyzés
Összes: 2853 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 196
  • e Hónap: 957
  • e Év: 67020
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.