Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
ABBA, Kim Basinger, Julia Roberts
  2014-01-01 14:15:36, szerda
 
  Minden három gyermekes 1958. óta rajtunk emberesedik, belőlünk él az áldozásban részt vevő nevűek és Halak szülöttek mellett. Így került kiválasztára az ABBA két énekesnője is. Mikor erről írtam egy mondat erejéig, a média támadott, megkérdőjelezte az igazságát.

Kim Basingert 1995-ben mutatták be határozatlanként, egyik lábáról billegett a másikra. Nevének jelentése is Borsoddal függ össze, Baz ingerel jelentéssel.

Julia Roberts három gyermekesként - akár Soros György a Soros Sári versem alapján - ember áldozásból lett milliárdos és világhírű a Humana két keresztnevűjei közül több társával együtt a , akik most például a homokosokat felmentik és megbocsájtanak nekik, elég régóta tisztulnak, emelkednek már, mint perverz Monika Showhoz tartozó Rákóczi tériek. Mindegyik híresembernek és gazdagnak megvan a saját teremtője, Királya.

Orbán Viktort is így választották ki romaként két keresztnevesként az Antológia Humana alapján, s áthozták a nyomorultak népét az országba 1995-ben, azóta tisztulnak, emelkednek. Az Antológia Humanások álfeszültséget míveltek, (így kerültem én nagyfeszültségbe helyettük 1993-ban) Kék csillagként gyerekkoromban.

A Pszichografológia megváltója is én vagyok születésem óta az elsüllyedt világ nyomorult okkultista népei helyett. Vénusz-Jézus istálló Vénuszos kezdet két személyiséget mutat meg, a szentet és az érzékit, mint Vénuszt. Egész életemben a börtön karmikosokat és Vörös Oroszlánosokat emelték szerető családdal, engem nem engedtek sem tisztelni, sem szeretni senkinek. A menhely a hetvenes években áldozta meg az embereket, az elmeosztályok, mint a Nyomorultak népei születésem óta, illetve a Benkő családdal már több, mint hetven éve tart az ember áldozásuk, ezt állította be Esztergályos is a Familia KFT-ben, anyám magas vérnyomását. Az én csapásaimból már asztmások és tüdőbetegek születnek, minden betegségemből, rontásomból betegek.

Azok a dögök és démonok is megszülettek, amelyek nálunk voltak, mikor kicsi voltam. Kilenc évvel ezelőtt a Szentpéteri kórház az Orvosok együttesnek megfelelően berendezte őket, akik felismertek engem, mondták rám, hogy a kislány. A cigányok kórusban kiáltották a Pszichiátria elfekvőjének ablaka alatt Kati nevű cigánylányuk nevét, már a cigányok ismételték a könyveket, zeneszámokat, média történéseit. A rendőrségnek erről is tudnia kellett, de semmit sem tett az érdekemben.
Ekkor kaptam meg az egyik elfekvős dög rontását az elmétől a számba, valamennyi elmebetegségen, parkinzón kóron, epilepszián és minden orvosi könyvön végigmentek, így reformálták az egészségügyet kazincbarcikai Margó beállításával.

Orbán Viktor aláírásaikkal kezdte a Talmudos Egerszegis felállás után 1995-ben ismételni a népével a Pszichografológiát, a cigányok mentek végig már ekkor az elmével a rontásaimon, töréseimen. A bal fülembe egy iszonyatot kaptam ekkor, mely lengedezett benne, kilenc éve ismételten kaptam olyat, amely a számba húzódik, mozgásra kényszerítve a szájamat állandóan, nyelvemmel együtt. A nyelőcsövembe kaptam még egyet, hatalmasra kidagadt a tokám ezáltal, mind ellenkezik a gyógyszerekkel együtt a börtön Évások misztikus strumájával, ami egyre növekszik, mára már hatalmasra dagadt. A méhembe 1995-ben kaptam valamit, mára már úgy nézek ki, mint egy kilenc hónapos terhes, a szomszéd börtön Rákóczi téri helyett, amelyik népe helyett anyámat támadták meg annak idején azzal, hogy a Keresztöltés Pszichografológiai pók népének megszülése kiszedi a fogakat. Meggyalázták a méhemet azért, mert náluk születik meg a barna bőrű Keresztöltés népe. Ezután egyből klimaxoltattak egy cigányasszony helyett. A dögöket a kanálisokból 1998-ban kezdték kiszedni kutyával, felemelni őket. Addig engem a legnagyobb nyomorban tartva mérgeztek, így szoktak le káros szenvedélyeikről is, ára van, ember-ár.

Az Omega már negyven éve búcsúzik, azóta a Szentháromságból egyházakat hoztak létre, valamennyi ezoterikus könyvből, mint a miskolci Ciprusi Mágus egyházat.

Presser Gábor és a Gáborok sorsát hetven évesnél régebb idő óta hajtják végre az embereken, a Pszichografológiai elmeosztály azóta támadja meg mindenért az embereket, mint nagymamámat orrpolippal P. Tibor Kisstábornok utcai lakos helyett.A Kisstábornok utca ezelőtt tíz évvel berendezte Bródynét is, név alapján, gondolom, azért mert Bródy az első feleségétől elvált, s lehet, hogy szőke volt. Bródy szöveggyűjteményeit, melyek le voltak dátumozva, melyeken az elmeosztály végighaladt Magyar Kislányos kezdetük óta az Időjelek alapján bezúzta a börtön, amelyik kígyó misztikus rontásával cipel engem, elvette koncentráló képességemet, gondolkozásomat. Egy óriási fejet látok a homlokomon keresztül magam körül állandóan. amikor lehunyom a szememet, egy elektromosnak látszó lényt, amelyik velem van már több, mint húsz éve, de lehet, hogy születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
B.Ú.É.K. 2014-re
  2014-01-01 11:31:51, szerda
 
  Nehéz szívvel engedtem az Óévet,
összemosódtak régen az évek,
a sorsvonat engem is átlendített,
itt vagyok az új évben Veletek.
Először is magamnak azt kívánom,
egészségem helyre álljon,
igazságomra fény derüljön,
szenvedésem végére pont kerüljön.
Ép testben ép lélekre,
szívem szomjaz' a szépre,
szavakkal is elvarázsolhatsz,
bókolva csak taszíthatsz.
Ha egészség van, megtalál szeretet,
csodaként ünneplem a természetet,
átölelem az embereket,
segítek, ahol csak lehet.
Ezért Nektek is ugyanazt kívánom,
teljesüljön Bennetek minden álom!
Énekünk szálljon Világ felett,
kösse össze szívünket a szeretet!

2014. január 1.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Kokas Piroska
  2014-01-01 11:27:22, szerda
 
 

A Rotkäppchen találkozott
az egész világgal,
Királyok jöttek, s áldozott
dalokkal, virággal.

Kokasnak mindenki ártott,
démon, szellem tisztult,
minden szerep neki jutott,
végtelen áldozás dúlt.

A farkas is megváltozott,
varjú és a róka,
Piroska sírt, légy átkozott,
csak kínzol, légy múlt ma!

Ufók is meglátogatták,
teljes volt begyűjtés,
Kokas szívén gyakorolták
az embert, a tüskét.

Így történt meg az országban,
bagolyként megszületett
és fekete árnyékvilágban,
börtön volt a feszület.

Gyorsan szaladt az élet,
s semmit el nem érőn
sajgott benne a bús lélek,
öt emberöltő nőtt.

Végtelen lett a tisztulás,
féktelenség oroz,
vár rá a vég, az elmúlás,
nem fenyő, csak toboz.

Így történt, hogy találkozott
az ég seregével,
mindenki így megváltozott,
emberré vált, hittel.

2014. január 1.



 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.