Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Holokauszt emlékévre milliárdok, magyar hadisírokra semmi?
  2014-01-01 18:54:42, szerda
 
 


Holokauszt emlékévre milliárdok, magyar hadisírokra semmi?
2013, december 31 - 19:03



Mi lett a sorsa a hadisírgondozás érdekében a 2014. évi költségvetéshez tett kezdeményezésünknek - tette fel a kérdés a Krajczáros alapítvány közleményében. 2007-től évente szorgalmaztuk e kérdés orvoslását, ám az érintetteknek eddig teljes közönyébe ütköztünk. Ez év október 30-án az MTI-hez eljuttatott közleményünkre mindössze egyetlen országgyűlési képviselő volt vevő (Szávay István - a szerk.)
mkMint eddig a jövőben sem kívánunk pártharcokhoz kötődni, ám némi döbbenettel fogadtuk, hogy milyen kevesen támogatták a benyújtott egyéni képviselői indítványt. Vagyis a pártfegyelem nincs tekintettel, hogy jó ügyről van-e szó vagy felkarolásra érdemtelen a kezdeményezés.
Mindez némi türelemmel kibogarászható a www.parlament.hu portálról, ahol két módosítást is beadtak az ügyben. Az első módosítót itt, a másodikat itt olvashatja. A táblázat alján a dátumra kattintva név szerint meg lehet nézni, ki hogyan szavazott.

A 2014-es büdzsé 1091 oldalából kiderül, hogy hadisírgondozás jogcímen a honvédelmi tárcánál nem található önálló tétel. Az elmúlt évek tapasztalatai nyomán azonban tudható, hogy az ilyen célokra szánandó csekélyke összeg el van bújtatva. Hasonló a helyzet a külügyminisztérium bugyrainak áttekintésénél is - áll a közleményben.

Szávay István, az önálló képviselői indítványok benyújtója lapunknak elmondta: sajnálja, hogy a hadisírgondozás nem fontos a kormánynak, miközben jövőre nemcsak a holokauszt emlékév lesz, amire persze milliárdokat költenek, hanem az első világháború kitörésének 100-ik évfordulója, így illő lett volna pénzt áldozni a hadisírokra. Hozzá tette: jó szívvel karoltam fel jó szívvel a Krajczáros alapítvány kezdeményezését, mert elismerésre méltó az a munka, amit végeznek.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/holokauszt_emlekevre_milliardok_magyar_hadisirokra_semmi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szilvesztereztek a magukfajták: lefejezték és leköpdösték a
  2014-01-01 18:39:34, szerda
 
  Szilvesztereztek a magukfajták: lefejezték és leköpdösték a kisded Jézus jászolban fekvő szobrát
2014. január 01. 17:41
Hunhír.info

Szilveszter éjszakáján ismeretlen tettesek meggyalázták a szentendrei evangélikus templom előtt felállított betlehemet, lefejezték és leköpdösték a kisded Jézus jászolban fekvő szobrát. A belvárosban található betlehemet az elmúlt időszakban többször is megrongálták, amelyek közül a múlt éjszakai volt a legdurvább.

Ismert, néhány héttel ezelőtt egy régi köztéri feszületet öntöttek le festékkel szintén Szentendrén, de az ország számos pontján megrongálták a Jobbik által állított adventi kettős kereszteket is.

A Jobbik most is elvárja a hatóságoktól, hogy ugyanolyan gyorsan, határozottan és szakszerűen járjanak el a tettesek felkutatását illetően, ahogy az egyik budapesti zsidó menórát megrongálók esetében tették. A pártokat és a médiát pedig arra szólítjuk föl, ne folytassanak kettős mércét, számoljanak be ezekről a történésekről, illetve tiltakozzanak a keresztény- vagy magyarellenes provokációk ellen is - tájékoztatott Murányi Levente, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője és Pál Gábor, szentendrei elnök.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71535
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sorra dőlnek be a magyar vállalkozások
  2014-01-01 18:20:04, szerda
 
  Sorra dőlnek be a magyar vállalkozások
2014.01.01 16:42

2010-ben az úgynevezett "gazdasági világválság" negatív hatásaival és az "elmúlt nyolc évvel" magyarázta a kormány, hogy rekordot döntött a csődbement és felszámolt magyar vállalkozások száma. Abban az évben több mint 28 ezer hazai cég szűnt meg, a világsajtó a közelgő magyar államcsődre spekulált.

A kormány retorikájának alapja volt, hogy a helyzeten csak egy erős állam tud úrrá lenni. Az erős állam illúziója mellett még másfél millió munkahelyet is ígértek.

Kétségtelen, hogy a második Fidesz-kormány a "rendszerváltás" utáni Magyarország legnagyobb gazdasági átrendezését csinálta meg. Feltőkésítették a 25 éve konszolidálódott külpolitikai helyzet botcsinálta kapitalistáit. Kilóra vettek meg mindent, ami mozdítható, hogy a jelenleg is zajló visszarendeződésben nagyobb alkualappal indulhassanak. A népet is kilóra vették meg, havi ezer forintot könnyítettek az általános kifárasztáson. Mindeközben ma Magyarországon hatalmasabb vagyon összpontosul a milliomosok, milliárdosok kezében, mint a rendszerváltás óta bármikor.

Amikor a kormány azt mondja, kedvezőbb helyzetbe hozzák a hazai vállalkozásokat, az alatt azt kell érteni, hogy a Fidesz holdudvarához tartozó vállalkozók kedvezőbb helyzetbe kerülnek. Amikor azt mondják, jobb hitelfeltételeket biztosítanak, azzal azt mondják, minden eddiginél olcsóbb hiteleket adnak az ő botcsinálta kapitalistáiknak. Döntik a pénzt a hazaáruló oligarchák vállalkozásaiba. Orbán nyelvén mondva: zajlik a hazai vállalkozások feltőkésítése. Az elmúlt négy évben a gazdag még gazdagabb lett.

Az értékteremtő munkából kinőtt vállalkozások pedig tömegével mennek csődbe. Azok a vállalkozások, amiket magyar emberek induló tőke híján a semmiből próbáltak felépíteni, ha nagy nehezen hitelhez jutottak, visszafizetni már nem tudják. 2013-ban már több mint 33 ezer céget törölt a cégbíróság. Ez a tavalyihoz képest 22%-os növekedés, amit már nem foghatnak az elmúlt nyolc évre. A "gazdasági világválságra" sem foghatják, tudniillik most nincs válság, "Európa" optimista, azt mondják, már indul a növekedés.

Az Opten céginformációs szolgáltató szerint a Kft.-k kötelező törzstőke emelése igazán csak idén érezteti majd hatását, akár 45 ezer céget is törölhetnek. A kormány sikeresen lerombolja a még vegetáló, a demokrata kormányok munkálkodását úgy-ahogy túlélő hazai vállalkozásokat. Aligha lehet ezt a kormány szerencsétlen ballépésének tekinteni, - ez egy a Fidesz-közeli vállalkozók érdekében végrehajtott piaci nagytakarítás.

A végén csak a lopott tőkére alapozott nagy cégbirodalmak maradnak meg, az értékteremtő munkára épített hazai vállalkozások csődbe mennek. A kevesebb vállalkozás pedig kevesebb munkahely, csúszunk tovább a lejtőn. Másfél millió munkahelyet teremtettek, - de nem annyival többet, hanem összesen másfél milliót.

Fenyvesi Áron

http://www.hidfo.net/2014/01/01/sorra-dolnek-be-magyar-vallalkozasok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az év 7 kinevezése
  2014-01-01 17:35:25, szerda
 
  Az év 7 kinevezése

Avagy hogyan tolják előre a fideszesek a saját embereiket. Akárcsak az egypártrendszerben...
vagy.hu 2013.12.31.15:05

Most, hogy visszatekintettünk a 2013-as év vezetőváltásaira, azt állapítottuk meg: a lényeges pozíciókban nem volt kérdés, ki kerül a székbe. Naná, hogy Kósa Lajos és az asszonya, Porkoláb Gyöngyi embere.

Az utolsó nagy dobás kétségtelenül M. Tóth Ildikó egyetemi ,,sajtófőnökké" történt kinevezése volt. A DTV hírigazgatója, Márton Attila fideszes országgyűlési képviselő felesége, Porkoláb Gyöngyi ,,jó társaságbeli" barátnője december 5-én búcsúzott el a DTV-től. Az ott eltöltött tíz év alatt, illetve az elmúlt két évtized során a különböző szerkesztőségekben szerzett tapasztalatait a jövőben a Debreceni Egyetemen hasznosítja majd - derült ki a hírigazgatónő elköszönő fészbukos posztjából. Reménykedve jegyezzük meg: talán néha bejár majd a földrajzi témájú előadásokra is, nehogy még egyszer olyan csúfságba essen, mint amikor a rengeteg tapasztalatával az augusztus 20-ai felvonulást közvetítette. Azt találta ugyanis mondani: ,,Északi szomszédunkból, Csehországból érkezett a következő hagyományőrző csoport".
M. Tóth Ildikó Porkoláb Gyöngyi balján
Láncreakció

Ő egyébként a legújabb láncszeme annak a folyamatnak, amit Szilvássy Zoltán pártpolitikai rektori kinevezése indított el. Egyszer a vagy.hu-n egy kommentelő azt mondta: ,,Ezzel Kósa Lajos és a fideszes mutyiköre átveszi a hatalmat a Debreceni Egyetem felett." De úgy látszik, nem volt elég a rektor odatevése vagy Mészáros József (holdingvezér) ejtőernyős főtitkári kinevezése, se az, hogy a szintén fideszes egyetemi tanár Pósán László asszonyának is kellett egy hely, így betonozva be a Fidesz-érát az univerzitásba, most már a sajtófőnöki pozíciót is egy pártkatonáné látja el. Remek! Álláskiírást egyébként nem láttunk a közigállás.hu-n - ha volt, akkor szívesen megnéznénk mi is -, pedig az egyetemen tán csak a technikai dolgozók munkakörét nem kell nyilvánosan meghirdetni, mindenki másét igen. (Ahogy például a Csokonai Színház sajtóreferensi állása is olvasható volt a neten.)

Szilvássy Zoltán kinevezését is eléggé átjárta a narancsszag. A helyi önkormányzati média persze elfelejtette megemlíteni a rektorválasztás előzményeit. Azt, hogy ő kapta a három pályázó közül a legkevesebb támogatást az egyetem szenátusától, hogy őt a debreceni fideszes polgármester, a kormányzó párt embereként tartják nyilván sokan, hogy rektori kinevezése ellen adott ki nyilatkozatot a hallgatók egy csoportja, hogy az őt preferáló miniszteri döntés miatt tiltakozott az Oktatói Hálózat is és persze az ellenzék. Mindenesetre a rektor immár Szilvássy úr, aki szépen körbeveszi magát a munkahelyén a Fidesz ,,delegáltjaival".
Szilvássy Zoltán Kósa Lajos jobbján
Apropó delegált...

Litauszki Róbertet július 1-jén nevezték ki a város vagyonáért legfelelősebb vállalatcsoport, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. élére, miután korábbi főnökét, Mészáros Józsefet elszipkázta az egyetem új rektora. Litauszki nyilvánvalóan annyira sikeresen vezeti a holdingot és annyira jól keres, hogy novemberben kidelegáltatta magát - és más debreceni városi vezetőket - Floridába, egy biomasszá(z)s-hőszolgáltatós konferenciára. Igaz, az eredetileg közpénzesre tervezett utazás végül magánúttá alakult (legalábbis a hivatalos nyilatkozatok szerint). És amiről elsőként a vagy.hu számolt be - nem pedig az érintettek...
A kultúra se más

Ráckevei Annát 2013 tavaszán ,,találta meg a feladat", mint fogalmazott klisészerűen a színművésznő. Azt csak mellékesen említjük meg, hogy - feltételezzük: munkássága elismeréseként - nem sokkal a kinevezése előtt, 2012-ben kapott kitüntetést Porkoláb Gyöngyitől és a dámák körétől, a kinevezése után pedig együtt kvaterkázott a kinevezőjével, Kósa polgármesterrel Pécsett.
Kósa Lajos eligazítást tart a Csokonai Színházban - Ráckevei Anna fehér felsőben látható

Ő egyébként azért kerülhetett képbe, mert elődje, a nagyszerűséges Vidnyánszky Attila 2013 elején egy sokkal vaskosabb koncot markolt ki a nagy közösből Budapesten (a Nemzeti Színház dirije lett). Távozása nem hagyott űrt maga után, már csak azért sem, mert a Latinovits Színház ,,kihasználása" terén - hangsúlyozottan városi érdekből - továbbra is szakértőként működik közre (bár nemigen tudjuk, mit érteni ez alatt: tán Sutkáéknak ad tanácsot, hogy hogyan őrizzék-védjék a betonkolosszust? vagy fűtési szakértőként működik közre?). Avégett pedig, hogy ezt megtehesse, szóval hogy továbbra is legyen hova hazajönnie, és az ülepe alól ne essen ki az olcsó bérlakás - ami egyébként egy klassz családi ház a Kerekes telepen -, továbbra is megkapta a ,,bérleményt" a fideszes városvezetéstől. (Nyilván szigorúan városi érdekből...)
Vidnyánszky Attila

A Déri Múzeum élén is fejcserés támadás történt a lassan mögöttünk maradó évben. Angi János, a korábbi önkormányzati hetilap lap nélkül maradt alapítója, cégvezetője 2013 februárjában, mindenféle múzeumi előélet nélkül került a Déri élére, ahol - persze nem állítjuk, hogy a régi ismeretség miatt - újabban már dámaköri divatbemutatókat is tartanak, zárt körben természetesen.
S ha már megint a dámák...

Bódor Edit, a polgármester feleségének országos barátnője, a Kőr Dáma Kör oszlopos tagja február 1-jén a ciklusa félidejében váltotta Cs. Tóth Jánost a Főnix élén. Természetesen nem azért említjük meg a cimbiséget, mert azt gondoljuk, hogy azért jutott ilyen magasra, hanem mert tény. A Főnix egyébként állítólag tényleg jobban teljesít, mint egy éve. Majd kiderül.
Porkoláb Gyöngyi, Csutka István és Bódor Edit a polgármesterné egyesületének egyik rendezvényén


http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6082_az_ev_7_kinevezese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pert vesztett a legfőbb ügyész - Kis János véleménye jogos
  2014-01-01 17:09:55, szerda
 
 
Pert vesztett a legfőbb ügyész - Kis János véleménye jogos
nepszava.hu|2013. dec 31. 15:51

Jogerősen is pert nyert Kis János, valamint az ÉS, Polt Péter és a Legfőbb Ügyészség ellen.

A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta azt az elsőfokú ítéletet, amellyel a Törvényszék elutasította a Polt Péter és a Legfőbb Ügyészség által az ÉS-t kiadó Irodalom Kft., az ÉS főszerkesztője Kovács Zoltán és Kis János filozófus ellen benyújtott keresetet.

2011. április 8-án közölte az ÉS ,,Alkotmányozás - mi végre? III." címmel Kis János tanulmány-sorozatának befejező részét.

Ebben Kis János azt állította, hogy Polt Péter "Előző hivatali ciklusa idején már bőségesen bizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be."

A felperesek - a Legfőbb Ügyészség és Polt Péter - azt kérték a bíróságtól, hogy állapítsa meg Kis János olyan valótlan és sértő tényt állított, amely hátrányosan befolyásolja az ügyészi szervezet és a legfőbb ügyész társadalmi értékelését. A keresetben alperesenként 1-1 millió, összesen 3 millió forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére is kérték kötelezni a lapot, a főszerkesztőt és a szerzőt, valamint az alperesekkel szemben közérdekű bírság kiszabását is indítványozták a felperesek.

A Fővárosi Törvényszék 2012. június 25-én első fokon már elutasította a felperesek keresetét, amely ellen a Legfőbb Ügyészség és Polt Péter fellebbezett. Az ítélet indokolásában a bíró kimondta, hogy Kis János politikai véleményt fogalmazott meg, közszereplővel, sőt közhatalmat gyakorló szervezettel és személlyel szemben, amely nem lépte túl a szabad véleménynyilvánítás jogilag megengedett határait, s az Alkotmánybíróság 36/1994. számú határozatában foglaltak szerint az éles, erőteljes kritika is megengedett, ha az nem becsmérlő, nem öncélúan gyalázkodó.

Ezt az első fokú ítéletet helybenhagyta a Fővárosi Ítélőtábla, és a felpereseket kötelezte a perköltség fizetésére.

https://www.facebook.com/nemzetihirhalo/posts/638926249487186?notif_t=notify_me
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2014: elkezdődött - Putyin fejét akarják
  2014-01-01 17:00:55, szerda
 
  2014: elkezdődött - Putyin fejét akarják
2014. január 01. 12:58
Hunhír.info
Az USA, Németország Putyin fejét akarja. Nem tetszik nekik, hogy Oroszország 25 év óta először ismét beleszól a világpolitikába. Nem tetszik nekik, hogy Oroszország nem engedte lerohanni Szíriát. Nem tetszik nekik az sem, hogy Oroszország támogatja Belaruszt és ellenzi Ukrajna csatlakozását az EU-hoz.

Nem tetszik nekik, hogy majd egész Európa az orosz földgáztól függ. Nem tetszik nekik az orosz-kínai szövetség sem. Nem tetszik nekik, hogy az orosz hadsereg ma jobb állapotban van, mint bármikor a Szovjetunió szétverése óta. Nem tetszik nekik, hogy Putyin hitet adott a Jelcin idején sokszorosan megalázott orosz népnek. Putyin fejét akarják. Nekünk pedig csak az a jó, ha Oroszország erős, egyébként az USA azt csinál a világban, amit akar.

Sippar

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71530
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dübörgött a felzárkózás: Szamurájok szilvesztereztek a Gát u
  2014-01-01 16:58:33, szerda
 
  Dübörgött a felzárkózás: Szamurájok szilvesztereztek a Gát utcában
2014. január 01. 14:37
Hunhír.info

Négy embert szállítottak kórházba a mentők szilveszter éjjel a főváros IX. kerületében egy verekedés helyszínéről. Az önfeledt, de kulturált szórakozás közben szamurájkardok is előkerültek, s az egyik társaság tagjai "kaszabolni kezdték" ellenfeleiket. A kórházba szállítottak egyikének súlyosak a sérülései. A rendőrség még a rabomobilt is a helyszínre küldte, de ezzel vigyázni kell, mert a jogvédők résen vannak.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek azt mondta: a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A IX. kerületi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást - tette hozzá.

A hvg.hu szerint két társaság egy nézeteltérés miatt rontott egymásra hajnali 3 és 4 óra között a IX. kerületi Lenhossék utcában. A hírportál azt írta: a verekedés közben kardok is előkerültek, s az egyik társaság tagjai "kaszabolni kezdték" ellenfeleiket. A kórházba szállítottak egyikének súlyosak a sérülései - írta a hvg.hu.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71532
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jogászparasztunk a következő 40 évünket eldöntötte!
  2014-01-01 14:50:28, szerda
 
 

Jogászparasztunk a következő 40 évünket eldöntötte!

Sokan nem is tudják,mert nincs idejük odafigyelni,hogy mit épitget a jogászparaszt!
Sokszor hallhattuk már ,,az elmúlt negyven év" kifejezést - még a drága Torgyán doktor emlegette ezt szívesen. Most viszont már tudhatunk valamit a következő negyvenről is - hála a miniszterelnöknek!
Orbán ott virított az osztrák Kronen Zeitung címlapján: vele készített interjút a lap. Maga a szöveg, amit Orbán lenyomott, legfeljebb az egyszerű osztrák polgárnak új, mi ismerjük már minden elemét - egyet kivéve. A kétharmados - ,,sarkalatos" - törvények kapcsán beszél arról, hogy a kormány - ő - csak egyetlen ponton terjeszkedett túl a kétharmados törvények tekintetében a már eddig is szokásos körön: a gazdasági törvények tekintetében. Ez mondjuk nettó hazugság - merthogy számos más területen is ,,sarkalatoskodnak" az urak. De lássuk, hogyan is fogalmaz az interjúban Orbán:
,,...ich mache auch kein Geheimnis daraus, dass ich diesbezüglich die Hände der nächsten Regierung binden möchte. Und nicht nur der nächsten, sondern der nächsten zehn Regierungen!" - azaz: ,,...nem csinálok titkot abból, hogy ebben a tekintetben meg szeretném kötni a következő kormány kezét. És nem csak a következőét, hanem a következő tíz kormányét!"
Tíz kormány az negyven év.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gazsi, ti hova jártok szilveszterezni?
  2014-01-01 14:43:23, szerda
 
  - Gazsi, ti hova jártok szilveszterezni?
- Tavalyelőtt Pásztón vótunk.
- Oszt mi történt?
- Az asszonyt hárman les**p@tták, engem félholtra vertek.
- Hát tavaly?
- Pásztón.
- És mi volt?
- Az asszonyt öten megd.gták, nekem eltörték a kezem meg három bordámat.
- És idén hova mentek?
- Hát az asszony Pásztóra szeretne menni...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Putyin: Elpusztítjuk a terroristákat
  2014-01-01 14:41:35, szerda
 
 
Putyin: Elpusztítjuk a terroristákat
MTI2013. 12. 31. 16:40


Vlagyimir Putyin orosz elnök már meg is tartotta az újévi beszédét, mivel Oroszország távol-keleti részein már 2014 volt, amíg Moszkva még csak készült az ünneplésre. A beszédben kiemelt szerepet kapott a volgográdi robbantás.

Oroszország egészen addig küzdeni fog a terroristák ellen, amíg meg nem semmisíti őket - jelentette ki az orosz államfő Habarovszkban.

Vlagyimir Putyin a távol-keleti városba utazott, és onnan közvetítette a televízió az elnök szokásos újévi köszöntő beszédét. Putyin azt mondta, hogy az elmúlt évben Oroszországban problémákkal kellett szembenézni és komoly megpróbáltatásokra kellett választ adni, közöttük a Volgográdban történt példa nélkül álló terrorakciók és méreteiben szintén példa nélkül álló távol-keleti természeti csapásokra.

A lenta.ru orosz internetes hír-és elemző portál felhívta a figyelmet, hogy az orosz Távol-Kelet egyes régióiban már sugárzott köszöntőjében Putyin nem tett említést a volgográdi merényletekről.

Volgográdban két nap alatt kétszer, két hónapon belül pedig háromszor robbantottak. A vasárnapi robbantások több mint 30 embert öltek meg.


http://www.origo.hu/nagyvilag/20131231-putyin-elpusztitjuk-a-terroristakat.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 483
  • e Hónap: 14675
  • e Év: 147592
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.