Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Amerika történelmének ismétlése, tisztítása
  2014-01-10 06:51:11, péntek
 
  A menhely orosz ufóival, román börtönével - Farkas földszinti berendezésével, buzikkal, leszbikkel, fertelmesekkel - 1983-ban támadott meg, s tették fel együtt a jelenlegi kormányt a Talmud börtönével, aminek eladták a lelküket a romániai Parabrutális nagyokat mondó Horn szarvval vaskoriakkal az adventista sorozatok alapján.
Keletet váltják meg Weöres megváltási tervével, emberré válásával Keletnek és a cigányságnak hetven esztendeje a Pszichografológia alapján egykori történelmek alapján.

Amerikát a Dallas óta tisztítja szappantisztító sorozataival együtt valamennyi tagállamának, mint Liptai miskolci berendezéssel Brazilia mókus rendi kommunista maffiáját.

Magyarországi kommunisták termékenységi törzseit a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján emelik születésem óta Afrikában és a világ minden részén. Így történt ezelőtt tíz évvel, hogy a Petrezselyem szigeteli magyar termékenységi vas törzsek Amerika ellen támadtak, ezt itt az egészségügy Petrezselyem nevű szenes cigánnyal rendezte be, akit az egészségügy eltart, le is százalékolta. A cigányok nevettek rajtam a bizottság előtt, hogy nekem nincsen orvosi papírom, mint nekik.A könyvek szerint ezek a szenes cigányok voltak azok Szenes név beállítása óta, akikkel temettettek a háború után titokban, miután az egész világot itt begyűjtötték a Biblia alapján akkor is.

Mexikót Busta Nagy életcirkusz fordítás megírása, vagyis 1983. óta emelik és tisztítják ember áldozással, folytatták a hasonmásommal Erős Antónia helyett, az Eszmeralda Puniellával és a többi filmjükkel.

1992. óta az amerikai elmeosztályokat és zsidókat emelték, tisztulnak Miskolc és a média áldozásában.

A születésem óta tartó megváltási tervben szerepel egész Borsod megye valamennyi faluból kitermelt paraszttal, az angol Cate kommunizmusnak megfelelő munkásokkal, Anglia megváltásával. A királyi családdal indítottak visszamenve időben. Dianát is a Média tette szőkeként királynőnek, jelenleg Katalin hercegnőt is már ember áldozásból. Két vonalon megy a Katalin névnek megfelelő nevűek ember áldozása, a nemzetközi és nemesi vonalon, régi pusztai helyszíneknek megfelelően és a cigányságnál Kernék Ki Mit Tud-os folytatásában világ-gyilkosságban, így lett Oláh Ibolya Kati.

Miskolc városa innen megváltotta az egész világot, valamennyien a négy világtáját jelentették valamennyi történelmével az egész világnak.

1998-ban kezdték el a régi történelmi cserépkorok - melyektől elpöröltek - Cserép és Cserépi neveken történő berendezésével történelme alapján Föld-anyás ünnepük után az elmeosztályok emelését a régi korok eszméiből, így emelkedtek a jelenlegi egyházak, a Média Márk a forgószél jellel, a szocialisták, főnix fekete világa a punkcáriós műanyag kommunizmus végrehajtóival. A cserépkorokkal és írásom egykori történelmi idejének ismétléséből az én fanatikussá nyilvánításommal emelkedtek a hívek és a jungista meg különféle ezoterikus elméleteket képviselő alkoholisták, Halak szülöttek, meg a magyarországi ellenesként született nevűek, Jobba Gabi nevének, Paliknak, Hajdúknak, Ágnes asszonyoknak....megfelelű nevűek a boszorkánysággal együtt, amelyek eredetileg kerültek volna a Bertalan utca részéről megáldozásra. Átcserélték az emberek életét a boszorkányokéra.

Jelenleg a Tóthok Szlovákiát jelentik, a magyar történelem megmásításával együtt. Markót miskolci berendezéssel a magyar börtön állította be Romániába. Pintér sorsát 1998. óta hajtják végre pint-ér jelentéssel. Nevekkel kerültek az elmebetegek berendezésre, mint Pokrivcsák, a pókból a keresztöltés alapján, összeötvözve Erich Fried Annájának riv-ezlek szavából a rivvel és Csák Mátéből lett névvel. A Nemes nevekkel a nemeseket kezdték emelni a vaskommunizmusos Vörös Oroszlán alapján.

Amerika telepítésével, azzal a filmmel indítottak, hogy a Zita neveken berendezettekkel honfoglalást hajtottak ott végre az 1800-as időkben, majd Abraham Lincoln és Martin Luther King korával folytatták a dögök, jelenleg ezt a kort a cigányság ismétli.Lincoln Lin csepp volt a magyar kommunista erdőből, ugyanez volt Chaplin és Marlin Monrooe is, szőkesége miatt a történelmét az elmeosztály ismételte, mint ahogyan a Pszichografológiából Bardot fekete éjszakája nevéből Brigitte Bardotot mentették meg 1972-ben, akkor egyszer életemben kaptam anyámtól, mert ő volt a gonosz mostoha a karmikus börtön helyett egy zöld-fehér farmernadrágot, amiben Bardotot a Rock-évkönybe tettek.

Villámgyorsan haladtak végig az amerikai történelmeken, köztük az indiánokén is, ezt mutatta be Busch, valamint azt, hogy tisztítják Amerikát, a mezítelenkedéséből tisztul az erkölcstelen nép, valamint, hogy a hálaadás pulyka ünnep is a magyar népdalokból ered, a Szebb a páva, mint a pulyka kezdetűből, valószínűleg démonoknak adnak hálát a Talmud alapján. Ugyanilyen eredetű a Hová mégy te kis nyulacska dalból a Thálib nép. Minden tantárgy ellen létrehozták az apokalipszist folyamatos játék miatt.

Itt van a lakásban 1998. óta a román - magyar menhely orosz Ufó képviselete, 18 éve, amikor a menhely már javában ismételte az álmokat, mint az atlantiszi földrengést földrengéssel a szájban megszólítottak Anaként ismeretlen, idegen hangon.

Cseh Károly 1991-ben a Csillaghullásom, a fejtető aurám összetörése után kezének éleivel kezdte el emelését önmagának, lírai karámjára hivatkozva Múzsaként egész Kelet Bibliás földdé alakítását, amit a média a nagykövetségek berendezésével 1998-ban kezdett ismételni, így volt két Törökvész utcai nagykövetség is Pesten.
A Napbaöltözött asszony én lettem Múzsaként Japán helyett, nagyhasú gésaként van ábrázolva, sajnos a kötetet a börtön bezúzta, így nem tudom bíróságra vinni az ügyemet, hogy álmoskönyveimmel és írásaimmal bizonyítsak, pedig már az éven nyugdíjba is mehettem volna, miután kihalatták az emberi családomat, meg lett volna a negyven esztendőm, ha az elme a börtönnel nem gyilkol le a kórházban a Keletesek helyett.
Az aranyhálót fogcsonkításom után szájpadlásba tett aranyhálóval ismételte az elmeosztály.

A magyarok az egész világ könyvtárát kiadták és végrehajtották különböző kiadó megnevezésével, Világ és Európa és hasonló nevekkel, mindegyiket rajtunk hajtották végre az adott ország emelésével, mint Arábiáéval a Fejezetek a szexualitás könyvéből és Izraelével bagoly Időjelek árnyékdögnéppel születésem óta.

Európát a Média felszámolja, már fel is számolta a vas korokat megváltoztató kommunistáival, akik most jelenleg vas húsvéti egyházasdit játszanak, letakarta lepedővel 1945. után, majd előlről kezdte a Gyarmati neveken berendezett gyarmatosításokat is az elmeosztályokkal, Shuszter Lóránt patkány pokol angyalaival. Shuszter Lóránt emberré vált, hetven évvel ezelőtt érintett volt az emberek megáldozásában, amit egy poffal mutatott be a média.

Koncz Zsuzsa politikája kiterjedt Franciaországra is, a sakk-kártya korait onnan kezdték el, kivéve a börtönhöz tartozó zöld asszony Sophia Lorent. Konczot Franciaország a megváltásáért kitűntette.

A vas kommunizmushoz kellett Miskolc városának Vas megye berendezése a Duna tévével. A városok régi címerein haladtak végig labirintusként, mókus kerékbetörésemmel villámgyorsan, a nemeseket is a cigányság emelte 1986. óta egy rádió műsor kezdetével, melyben a cigány segített az egykori nemesi nőnek főzni, bevásárolni, mert az nem értett semmihez.

A Pán-Európai Unióhoz rendezték be a Kecskés neveket is, valamennyien hetven évnél régebben élnek ember áldozásból. Kecskés Emil megbolondult Sátoraljaújhelyben, nem bírta a gimnáziumot, ezt követően közölte velem dr. I. László prosztata rákban nemrég elhunyt házi orvosa a Jókai utcának, hogy drága magának nem szabad tanulnia, mert nem bírja az idegrendszere. Az egészségügy már akkor a megváltási tervén haladt végig az ember áldozásnak, mesékkel, könyvekkel mentve a könyvekben szereplő játékosokat. Az osztrák nemesség termelte ki a magyar elmeosztályt - a Mici maskósat és a pszichografológiai Maleket -, a média Habsburg Ottó fiát a magyar elmeosztállyal és Talmud képviselőivel rendezte be kerekasztal beszélgetésre.

A világ emberhez hasonló életet él, megváltási terve alapján Keletnek tisztul és szép életet él. A vörös hajúakat és a szőkéket a lányom áldozásával 1995. óta kezdték el Pereces tisztításával.

A médiát a börtön alapította és közvetít belőle, mint amik 1956. óta a világ könyvtárnyi anyagát itt adták ki és hozták létre a nyomorultakat folyamatosan. Teremtenek népeket, lopott dallamból is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.12 2014. Január 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 899
  • e Hónap: 12604
  • e Év: 51605
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.