Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Mi tisztelni való van a Kitörésben?
  2014-01-13 21:24:21, hétfő
 
 



Mi tisztelni való van a Kitörésben?

Avagy, amit egy indexes, kis liberális, zsidó kölyök soha sem fog megérteni a monitor előtt ülve, füvet szívva.

Az Index a Becsület Napja közeledtével nem átalkodott a Kitörésről így írni (csak erős idegzetűeknek):

"Egyébként mi soha nem értettük, hogy a magyar náciknak mi ünnepelnivalójuk van ezen az egészen. A dolog eleve ott kezdődik, hogy Hitler komolyabb stratégiai nyereség reménye nélkül, tudatosan feláldozta a magyar fővárost. A "becsület" napja pedig nem volt más, mint a világháborús szinten is kiemelkedően véres ostrom során a Budai Várba szorult csapatok és a civilek cseppet sem hősises lemészároltatása. A 24 000 német és 20 000 magyar katona, illetve néhány ezer civil többségét ugyanis a Széll Kálmán tér-Margit körút felé zúdulva a felkészült szovjetek tankokkal, aknavetőkkel és géppuskákkal várták. A menekülés véres káoszba fulladt, csak 10 000 ember tudott valahogy átevickélni a szovjet vonalakon, de közülük is csak 785-en érték el a németeket.

További adalék a kitörés hősi jellegéhez, hogy a felszínen menekülőket a német és a magyar főparancsnokság lényegében koncként dobta oda a szovjeteknek, hogy fedezzék az ő föld alatti menekülésüket. Ezt az általunk is bejárt Ördög-árok mocskában hajtották végre, de a Budakeszi útnál felszínre bukkanva Karl Pfeffer-Wildenbruch SS Obergruppenführerék is szovjet fogságba estek."

Hogy mi "ünnepelni" valójuk van a Kitörésen a "magyar náciknak"? Egyrészről ezek a rendezvények méltó megemlékezések, nem ünneplések (mint ahogy Trianont sem ünnepeljük, de az Index-féle szennyportáloknak nem tetsző módon mégis megemlékezünk rá), és nemcsak a "magyar náciknak" kellene megemlékeznie erről az eseményről, hanem minden jóérzésű magyar embernek.

Az Index érvelését átfordítva, amin nyilván fel lenne háborodva minden "européer", "haladó szellemiségű" liberális: "Egyébként mi soha nem értettük, hogy a zsidóknak mi ünnepelnivalójuk van ezen az egész holokauszton. Ott kezdődik az egész, hogy sokan meghaltak, a táborokban egymást árulták el a túlélésért, miközben a gazdag zsidók külföldre tudtak menekülni még időben..."

De térjünk vissza a Kitörésre! Hogy miért kell megemlékeznünk? Azért, mert mi tudjuk, hogy mit jelent a hősiesség, a becsület, a kitartás és az önfeláldozás. Tudjuk, ti takony liberálisok nem fognátok soha fegyvert a hazátokért, csak bomlasztanátok, dezertálnátok és sokkot kapnátok az első lövéseknél. Talán már a második világháború során is ilyesmi lehetett a hozzáállásotok, ezért lettetek csak munkaszolgálatosok...

A Kitörés hősei példát mutattak a végsőkig való kitartásból, az emberfeletti küzdelemből, és megállították hónapokra a világ legnagyobb hadseregét, hogy az ország többi része fel tudjon készülni, és igen, hogy a szövetségeseink is időt nyerjenek. Ezért harcoltak itt német egységek is. Ti nem maradtatok volna egy percet sem a körülzárás által fenyegetett Budapesten, ezt is tudjuk, hanem mentettétek volna a patkány életeteket egyből Nyugatabbra, vagy átálltatok volna azonnal, szembefordulva a hazátokkal, bajtársaitokkal. Ilyenek vagytok, mást nem is várunk tőletek. De ne vitassátok el tőlünk a megemlékezés jogát, a valódi hősök emlékének fenntartását, a valódi értékrend megőrzésének igényét.

Egy normális országban nem a Kitörésre való megemlékezés, mint saját hőseink emlékének ápolása lenne a kérdés, hanem azok szabadságjoga, akik bemocskolják a múltunk hősi eposzait, akik gyalázzák, rúgják a saját hazánkat és idegen érdekeket szolgálnak ki.

Barcsa T. Gábor

2014.01.10. 22:05


http://www.deres.tv/content/mi-tisztelni-valo-van-kitoresben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idén 725 milliárd agrár- és vidékfejlesztésre jutó pénzt dé
  2014-01-13 21:21:12, hétfő
 
 
Idén 725 milliárd agrár- és vidékfejlesztésre jutó pénzt dézsmálhatnak a haverok


Herczeg Márk
mezőgazdaság
ma 18:41


A termelők és az élelmiszer-gazdaság idén 725 milliárd forint támogatáshoz jut. A hazai forrás 150-160 milliárd forint, a többi uniós. Ezen felül 21 milliárd forinthoz jut az ágazat a gázolaj jövedéki adójának visszatérítéséből - mondta Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár Veszprémben. 2014 átmeneti év, a támogatások struktúrája nem változik az elhúzódó brüsszeli döntések miatt, vagyis a SAPS területalapú támogatás 2014-ben 227 euró lesz hektáronként - mondta. A de minimis (csekély összegű) keret a duplájára nőtt januártól: vállalkozásonként 15 ezer euró lett három évre. (MTI)

http://444.hu/2014/01/13/iden-725-milliard-agrar-es-videkfejlesztesre-juto-penzt- dezsmalhatnak-a-haverok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
”Magyarország nyugalomra vágyik”
  2014-01-13 21:06:19, hétfő
 
  "Magyarország nyugalomra vágyik"

Posted on 2014/01/13 Szerző: Admin
Felelősen, kompromisszumra készen tárgyalnak a felek az ellenzéki egyeztetésen - írja Mesterházy Attila hétvégi jegyzetében. Az MSZP elnöke szerint még néhány napra lesz szükség a megállapodás minden részletének kidolgozásához.

Hozzátette: “A kompromisszum azt jelenti, hogy senki sem ér el mindent, amit szeretett volna. De azt igen, hogy a megállapodással Magyarország nyerjen, mert a szövetség felépíti az igazságos, európai új Magyar Köztársaságot." Az MSZP elnöke szerint a választási együttműködésben ott a helyük a Demokratikus Koalíció (DK) politikusainak, tagjainak, aktivistáinak és támogatóinak is.

Mesterházy Attila kitér arra is, hogy a szocialista párt nagyra értékeli Bajnai Gordon gesztusát, amellyel az Együtt-PM szövetség vezetője visszalépett a miniszterelnök-jelöltségtől.

Az ellenzéki politikus hozzáteszi, egymás nélkül nem megy se így, se úgy, az eredeti elképzelésből mindenkinek engednie kell és ezt szerinte Bajnai Gordon is így látja.

A jegyzet szerint a demokratikus ellenzék a héten “sok feszültség, vita, útkeresés után" ugyanazt az együttműködési modellt választotta, amelyet az MSZP a kezdetekkor, 2012-ben javasolt: “közös lista és közös jelöltek". Az MSZP elnöke ugyanakkor úgy véli, nem csupán az időt vesztegették ez idő alatt, mert - mint írta - “mindannyiunknak szüksége volt erre a tapasztalatra ahhoz, hogy értékelni tudjuk a teljes körű összefogás fontosságát".

"Elég volt az állandó ellenségkeresésből, abból, hogy nálunk a rezsit is csak háborúban lehet csökkenteni. Magyarország nyugalomra vágyik. Egymás felé kinyújtott kezekre, arra, hogy mosoly váltsa fel a mostani vicsorgást" - fogalmaz Mesterházy Attila.
(MTI)

Bal-Rad komm: Magyarország népe valóban nyugalomra vágyik! De lehetséges-e nyugalom azon a Magyarországon, ahol politikai pártoknak álcázott rablóhordák garázdálkodnak büntertlenül-immáron negyedszáz éve!
Lehet-e nyugalom egy olyan országban, amelynek irányitásáért olyan maffiózók marakodnak, mint mostani jelesseynk!

Magyarország és népe valóban nyugalomra vágyik!
De az még kissé odébb van!
Lesz nyugalom, ha ezeket a hatalomért és további rablási lehetőségekért marakodó gonosztevőket a magyar nép eltakaritja a közéletből!

http://balrad.wordpress.com/2014/01/13/magyarorszag-nyugalomra-vagyik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Érdekes adalék a ma hajnali robbantásos merénylethez
  2014-01-13 21:05:26, hétfő
 
  Érdekes adalék a ma hajnali robbantásos merénylethez az M1 Ma Reggel című műsorából. Vajon vizsgálja ezt valaki a terepszínű, enduro motoros verzión kívül? Aki nézte ma reggel az M1-et ezt hallhatta egy szemtanútól szó szerint:

Riporter: Mekkora volt itt a forgalom?
Szemtanú: Azt láttam, hogy a robbanás előtt (...) egy készenléti rendőrautó ment és előtte volt a robb... tehát a következő másodpercben volt a robbanás.

A riport részlet itt látható:
http://www.youtube.com/watch?v=2Xir9rwn46k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Nem várt" fordulat Cipruson
  2014-01-13 21:04:20, hétfő
 
  "Nem várt" fordulat Cipruson
2014.01.13 07:14


Oroszország földközi-tengeri katonai jelenléte mindezidáig egy pilléren nyugodott: attól függött a földközi-tengeri flotta működése, hogy az Asszád-rendszer hatalmon marad-e és így Oroszország rendelkezésére bocsátja-e a tartusi kikötőt.

Ciprus lett volna egy másik alternatíva: a márciusi IMF-puccs következtében azonban átmenetileg úgy tűnt, az ország nyugati beavatkozásra kiveti magából az orosz érdekeltségeket.

Az orosz magánvagyonok lefoglalását azonban nem várt fordulat követte, Moszkva elérte, hogy a lefoglalt vagyonok tulajdonosai kárpótlásként részesedést kapjanak a csőd szélére jutott központi bank tulajdonosi szerkezetében. A nyugati puccsra adott ellenreakciót hamar politikai változások is követték, - mára Ciprus újra a Moszkvával való együttműködések bővítésére törekszik.

Mostanra az orosz fegyveres erők engedélyt kaptak, hogy használatba vegyék a ciprusi Andreas Papandreou légibázist, valamint Limassol város kikötőjét. És bár a ciprusi honvédelmi miniszter szerint ez csak "sürgősségi és humanitárius" missziókat jelent, a döntés egyértelműen mutatja, hogy a nyugati tömb szép lassan elveszített egy újabb országot. Oroszország pedig újabb hídfőálláshoz jutott a Földközi-tengeren, ami nemhogy visszaállíthatja a '90-es évek előtti hatalmi egyensúlyt Európában, de visszájára fordíthatja azt a groteszk helyzetet, ami a NATO két évtizeddel ezelőtti terjeszkedésével előállt.

http://www.hidfo.net/2014/01/13/nem-vart-fordulat-cipruson
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lettország: Az EU-ban minden drágább
  2014-01-13 21:03:16, hétfő
 
  Lettország: Az EU-ban minden drágább
2014.01.12 14:16


Az Európai Unió vezetői nemrég követendő példaként állították be a Lettországban végrehajtott megszorító intézkedéseket, - év elején az euró bevezetésének alkalmából uniós vezetők éreztek az országba, José Manuel Barosso az alkalom adtán hajbókolva Lettországot hozta fel példaként, hogy "a válságból megerősödve is ki lehet kerülni".

Ahogy az hazánk esetében is történt, páncélozott luxusautókkal jöttek az öltönyös, mosolygó emberek, lobogtatták a statisztikát és egy népet hülyének néztek. Lettország szintén 2004-ben csatlakozott az Európai Unióhoz. Mire teljesítették az EU-csatlakozás utólagos, nemzetellenes vállalásait, az ország sikeresen az államcsőd szélére sodródott. Dönthettek: vagy bevezetik az eurót, vagy az EB-IMF-EKB hármas bedönti az országot. Ahogy az lenni szokott, az átmeneti időszakban hatalmas hiteleket kapott az ország, hogy papíron meglegyenek az EU-csatlakozás jótékony hatásai. Mostanra pedig az euró hálójában vannak.

Nem mondhatják, hogy zsákbamacskát vettek, - eddig valamennyi posztszovjet ország prédaként lépett be az Európai Unióba. Ha valamiből, hát más kárából tanulni lehet. Idén január 1-től Lettország hivatalosan az eurót használja fizetőeszközként, - és a Lett Fogyasztói Jogvédelmi Központ alig két hét alatt több száz bejelentést kapott az árak növekedéséről. Kezdődik azzal, hogy az euróra átcímkézéskor nincs pontos árátszámolás, olcsóbb termékek esetében ha kerekíteni lehet egész euróra, nemes egyszerűséggel felkerekítik, akár 25-30%-ot is. A folytatáshoz sem kell jósnak lenni, az infláció hajtja tovább az árakat - a már megemelt összegről -, majd az EB-IMF-EKB ajánlásai alapján jönnek a megszorítások, emiatt a fizetések értéke is gyorsan csökkenni fog.

A fogyasztóvédelem gyors közvélemény-kutatást végzett az átállással kapcsolatban. A lett állampolgárok 40%-a panaszkodott drasztikus árnövekedésekre, 25% a rossz átszámítások, kerekítések miatt elégedetlen. Kétharmados elégedetlenséggel indul az euró bevezetése egy újabb tagállamban.

Ha egy országot példának lehet felmutatni ezen a téren, akkor az Ukrajna. Az ukrán politikusokban volt elég lélekjelenlét ahhoz, hogy felmérjék az EU-csatlakozás romboló hatását és határozott NEM-et mondjanak.


http://www.hidfo.net/2014/01/12/lettorszag-az-eu-ban-minden-dragabb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögi: “Váratlan látogatás Szakonyfaluban”
  2014-01-13 20:56:58, hétfő
 
  Döbrögi: “Váratlan látogatás Szakonyfaluban"

Posted on 2014/01/13 Szerző: Admin
Döbrögi meglátogatta Ragály Tóni szülőfaluját, ahol pálinkát kóstolt, megnézte az ország egyik legkisebb könyvtárát és váratlan érkezésével fölvertnéhány óvodást.

“Mondtam Tóninak, ha már erre járunk, és van ideje, ugorjon haza" - regéli a Nemzet Patkánya legújabb Facebook-videójában, miután Ragály anyukájánál megivott egy kupicával. Döbrögi és gülüszemű meghivója a 350 fős Szakonyfalu nevü községben tettek “váratlan" villámlátogatást. Azért voltak a közelben mert a Nemzet Patkánya a magyar-szlovén kormányfői találkozó keretében összekötő utat adott át a Vas megyei Felsőszölnök és Kétvölgy között. (A váratlanságról csupáncsak annyit: Rogán mami csak úgy magának sütögette az inyencséget-amire rátoppant Puhosunk!)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jPTxm4TLtb4

“Aki olyan családból jön, hogy nincs jó sütemény otthon, az sajnos nem lehet jó polgármester, ez egy egyenes összefüggés" - tréfálkozott Döbrögi, miután végigfalta Ragály édesanyjának süteményeit, amit aztán több ízben is megdicsért. A étkezőasztalnál egyébként két polgármester ült: Ragály Tóni, az V. kerület vezetője és Rogán Valéria, Szakonyfalu első embere.

Vélhetőleg a pálinka hatása alatt indult ezt követően terepszemlére Puhos Vezérün. Ennek során berontott a helyi óvodába, és fölverte az éppen ebéd után szunyókáló gyerekeket.

A videó tanúsága szerint többen arra ébredtek, ébredeztek, hogy a két maffiózó diskurálnak a kiságyaik tövében.

Döbrögi nem érte be annyival hogy a frászt hozta szerencsétlen gyerekekre. Egy rövid beszélgetésbe is elegyedett az egyik óvodással:

- Mi az, medve vagy nyúl? - faggatta a megszeppent ovist Döbrögi.
- Nem, nyuszi - felelte a 3-4 éves gyerek.
- Mutasd már meg a nyuszidat, hadd nézzem - mondta a Zsebcézár, majd miután az ovis kirántotta a kezéből a nyuszit, megjegyezte: “Hé, barátom, nem veszem el".

http://static.origos.hu/s/img/i/1401/20140113orban-viktor-rogan-antal-ovoda2.gif? w=666&h=333

Na!-ennek a gyereknek is meglett az első-egy életre szóló élménye-Döbrögivel kapcsolatban!
A Nemzet Patkányának facebook-oldalán pedig elragadtatott hivei kis hiján el vannak alélva a beszámolótól.


http://balrad.wordpress.com/2014/01/13/dobrogi-varatlan-latogatas-szakonyfaluban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögi megint kitett magáért!
  2014-01-13 20:52:41, hétfő
 
  Döbrögi megint kitett magáért!

Posted on 2014/01/13 Szerző: Admin
Döbrögi kék farmerban és zöld zakóban várta útavató randira a kifogástalanul elegánsan érkező szlovén kormányfő asszonyt.

Topisan Döbrögi nyerné a hét legrosszabbul öltözött kormányfőjének járó kitüntetést, már ha lenne ilyen. Orbán pénteken járt Felsőszolnokon, a szlovén határ mellett. Egy útátadáson vágta át a nemzeti színű szalagot Szlovénia első női kormányfőjével, Alenka Bartusekkel.

A Nemzet Patkánya a jeles alkalomra meglehetôsen különös öltözetet választott: sötét kabátja ugyanis egy pazarnak és alkalomhoz illőnek aligha nevezhető zöld kordzakót rejtett, mindehhez pedig kék farmer társult. A félnótás öltözködését még rajongói is szóvá tették a képek alatt Döbrögi Facebook-oldalán. Különösen a farmernadrágot kritizálták egy ilyen eseményen.

Futballbolondunknak nagy pechje volt Bartusekkel. Ugyanis a 43 éves, pénzügyi vonalról a kormány élére került asszony igazi divatdiktátornak számít Szlovéniában, így a közös képeken hatalmas a kontraszt a magyar és a szlovén politikus eleganciáját tekintve.

http://www.magyarhirlap.hu/sites/default/files/field/image/2014/01/10/orban_utava tas.jpg

Bartusek kifogástalan, többnyire fekete színű kosztümjei számos cikk témáját adták hazájában, ahogy gyönyörű lába is, ami az európai női politikusok közül messze kiemeli.

Alenka-amikor nem Döbrögivel randizik

A Nemzet Patkányának környezetéből úgy úgy tudni: Döbrögi egy-egy vidéki megjelenésére is legalább két öltönnyel, váltóingekkel és több nyakkendővel indul útnak, ennek fényében még különösebbnek tűnik pénteki lompossága.

Tizenöt-húszéves fazonú farmer, gumitalpú bőrcipő, alap fekete szövetkabát, szintén a 80-as, 90-es éveket idézve, hozzá koptatott vászonzakó, kissé szafaristílusban. Mintha direkt a közönségének: a rezsiharcos, nyugdíjas korosztálynak öltözött volna fel kissé kampányszagúan - háborgott Herczeg Zoltán divattervező Döbrögi slendriánsága láttán.


http://balrad.wordpress.com/2014/01/13/dobrogi-megint-kitett-magaert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sintér: a sündőrség visszaszerezte a társadalmi bizalmat
  2014-01-13 20:44:04, hétfő
 
  Sintér: a sündőrség visszaszerezte a társadalmi bizalmat


Posted on 2014/01/13 Szerző: Admin
Visszaszerezte a rendőrség a társadalmi bizalmat - erről beszélt Pintér Sándor belügyminiszter a Magyar Hírlapnak adott interjúban.
Jók vagyunk Pistám...!

Pintér Sándor elmondta, hogy a Tárki felmérése szerint a rendőrség a Magyar Tudományos Akadémia után a második legelfogadottabb testület, ami óriási eredménynek számít.

A miniszter szerint ez annak köszönhető, hogy a 2006-os események után a rendőrök kivetették maguk közül a törvénytelenségeket elkövető társaikat, illetve annak, hogy a kormányváltás új belügyi politikát hozott.

A rendőrség megerősödött 2010 óta, ez az elfogadottság mellett a létszámban is tükröződik, a mai nap 3572 rendőrrel több szolgál, mint négy éve ebben az időszakban - mondta Pintér Sándor.

Bal-Rad komm: Tán bizony Sintér is a “Magyar" Krónika “Megirom" rovatának szerzőgárdájához szegődött? Bár mostani megállapitása űbereli a “két hét alatt rendet teszünk!" röffenetét. Ami úgy három és fél évvel ezelőtt szaladt ki a száján.
Mert ugyanis a több sündőr még nem jelent nagyobb biztonságot! Társadalmi elfogadottságró-támogatottságról-nem is szólva.

http://balrad.wordpress.com/2014/01/13/sinter-a-sundorseg-visszaszerezte-a-tarsad almi-bizalmat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Klicskot rendesen megszivatták!
  2014-01-13 20:42:09, hétfő
 
  Klicskot rendesen megszivatták!
Posted on 2014/01/13 Szerző: Admin

Az ukrán legfőbb adminisztratív bíróság elutasította a parlamenti szavazás eredményének megsemmisítését arról az adótörvény-módosításról, amely jogilag megakadályozza Vitalij Klicskót, az ellenzéki Ütés (UDAR) párt vezetőjét abban, hogy jelöltként induljon a 2015 márciusában esedékes elnökválasztásokon.



A hétfőn közzétett ukrán médiajelentések emlékeztettek arra, hogy a keresetet Klicsko nyújtotta be a parlamenttel és Viktor Janukovics elnökkel szemben. A törvényt a verhovna rada október 24-én fogadta el, az államfő november 8-án írta alá, és január 1-jével lépett a jogszabály hatályba.

Az adótörvénybe bekerült egy új kitétel, amely szerint azok a személyek, akiknek valamely másik államban van tartózkodási engedélyük, nem tekinthetők ukrajnai lakosnak. Az elnökválasztásokon pedig csak az jelöltetheti magát az államfői tisztségre, aki a választásokat megelőző tíz évben folyamatosan Ukrajnában élt. Eszerint viszont az Ütés párt vezére, aki profi ökölvívóként Németországban kapott tartózkodási engedélyt, jogilag nem indulhat a jövő évi elnökválasztásokon.

Az ellenzéki frakciók későn ocsúdtak: az adótörvény második olvasásban történő elfogadása után döbbentek csak rá, hogy a belerejtett passzus valójában Klicsko elnöki jelöltségét hivatott megakadályozni. Az ülésezést ekkor már hiába vették tiltakozásul blokád alá, Volodimir Ribak házelnök kijelentette, hogy nem ismételteti meg a szavazást, a törvényt pedig elküldte Janukovics elnöknek aláírásra.

A módosítást mellesleg egy ellenzéki képviselő, Ihor Bricsenko, a Julija Timosenko bebörtönzött volt kormányfő mögött álló Haza (Batykivscsina) frakciójának tagja nyújtotta be. Később - miután kirobbant a botrány - azt állította, hogy az előterjesztésre ráhamisították az aláírását, amiért feljelentést is tett. A rendőrség azonban az aláírást valódinak minősítette, és lezárta a vizsgálatot.

Klicsko - aki a közvélemény-kutatások alapján jó ideje a legnépszerűbb az ellenzéki politikusok közül - a törvény elfogadásakor indulatosan leszögezte, hogy “őt ilyen módszerekkel nem tudják megállítani", és egyúttal nyilvánosan be is jelentette indulási szándékát az elnökválasztásokon. Az utóbbi időben folyamatosan amellett kardoskodik, hogy a három parlamenti ellenzéki erő már most állítson közös jelöltet. A másik két párt viszont azt tartja jobb stratégiának, ha az első körben mindhárman állítanak jelöltet, és a másodikba bejutó ellenzéki mögé sorakoznak majd fel.
(NOL)

Bal-Rad komm: Az EU-rajongó spekulánsok annyira az ország lerablására koncentráltak már, hogy nem is vették észre a cselt! Megszavazták-és ezzel kedvencüket rendesen “beszopatták"!

Klicsko kiütve!

Most aztán háborognak a cionisták és bérenceik!

Klicsko meg majd szépen ballaghat Németországba! Ha már annyira akarja az Uniót-meg van is neki oda tartózkodási engedélye-hát tanyázzon ott! Szive Juliskájával együtt-amikor az kiszabadul!
A banderista Szvoboda meg majd szépen széjjelfoszlik!



http://balrad.wordpress.com/2014/01/13/klicskot-rendesen-megszivattak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1524
  • e Hét: 3446
  • e Hónap: 7191
  • e Év: 160687
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.