Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Közmunka: kormánypropaganda és valóság
  2014-01-14 19:46:23, kedd
 
  Közmunka: kormánypropaganda és valóság
in Álláspont
13 jan 2014

‘A kormány azon állítása miszerint a munkanélküliség elsősorban az iskolázatlanság és a szakképzetlenség következménye szemenszedett hazugság'.

A statisztika szerint az állástalanok közel háromnegyede 8 általánosnál magasabb iskolai végzettséggel rendelkező szakképzett ember. A cigányoknak elenyésző százaléka vesz benne részt.
Közmunka - kormánypropaganda és valóság

Amikor a kormány tagjai, tisztviselői megszólalnak a közmunka kapcsán Orbán Viktortól a legutolsó osztályvezetőig folyamatosan hangoztatják, hogy ezzel a programmal elsősorban a legalacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező szakképzetlen embereken kívánnak segíteni, akiknek piaci alapon esélyük sincs az elhelyezkedésre.

A közmunka által olyan embereknek biztosítanak magasabb jövedelmet, akik számára korábban a segély volt a megélhetés egyetlen forrása - állítja a kormány.

Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szájából az is elhangzott a téli közmunka program kapcsán, hogy ezzel azoknak a nehéz helyzetű embereknek biztosítanak többlet bevételt, akik nagyon keservesen tudják fizetni a megélhetés télen emelkedő költségeit.

Szép szavak, csakhogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Néhány hónappal a választások előtt egyszerűen arról van szó, hogy a kormány fel szeretne mutatni egy újabb világra szóló sikert, és ennek érdekében a legmocskosabb trükköktől sem riad vissza. Csakhogy leplezze foglalkoztatáspolitikai célkitűzéseinek teljes eredménytelenségét.

Minden propaganda szólammal ellentétben a valóság ugyanis az, hogy a munkanélküliség nem csupán az iskolázatlan és szakképzetlen cigányokat érinti. A statisztika szerint az állástalanok közel háromnegyede 8 általánosnál magasabb iskolai végzettséggel rendelkező szakképzett ember. Viszont a 8 általánosnál alacsonyabb végzettséggel rendelkezők aránya csupán másfél százalék a regisztrált munkanélküliek között.
Az álláskeresők legnépesebb rétegét a szakmunkás képzettségűek teszik ki egyharmados aránnyal. A különféle érettségikkel, technikusi oklevéllel, emelt szintű vagy felsőfokú szakképesítéssel rendelkezők együttesen közel 30 százalékát adják a munkanélkülieknek, míg a diplomások aránya több mint 10 százalék.

Tehát a kormánypropaganda azon állítása miszerint a munkanélküliség elsősorban az iskolázatlanság és a szakképzetlenség következménye szemenszedett hazugság. Nem a szakképzettséggel és az iskolázottsággal van a baj, hanem a munkahelyek hiányoznak. A magyar gazdaságban - persze leszámítva a közmunkát - nyoma sincs a Fidesz által beígért egymillió új munkahelynek. Az elmúlt közel négy évben - stagnáló ipari termelés mellett - a létrejövő és megszűnő álláshelyek száma nagyjából egyensúlyban volt.
Ebben a helyzetben a közmunka nem más mint a tények elfedését szolgáló szépségtapasz, amely leplezni hivatott a kormány munkanélküliség elleni harcának totális eredménytelenségét.

Ráadásul a közmunka és a hozzá kapcsolódó alapfok alatti tanfolyamok nemcsak költségesek és teljesen feleslegesek, de megalázóak is. Arról ugyanis nem beszél Czomba Sándor, hogy az olyan lélekemelő tevékenységeket mint például az utcaseprés, ároktisztítás, trágyalapátolás nem csak szakképzetleneknek, hanem diplomásoknak is felajánlják. Mégpedig sokszor 6 órás munkaidővel, aminek a nettó havi bére 36 ezer forint. Ez a pénz pedig még egy átlagos lakás csökkentett rezsijére sem elég. Mindazokat pedig törlik a regisztrációból, akik magasabb iskolai végzettségükre hivatkozva megtagadják a hópehely rajzoló tanfolyamokon való részvételt vagy a megalázó munkavégzést. Mégpedig azzal az indoklással, hogy nem vesznek részt a normális munkához jutást elősegítő programban.

Amennyiben jobban teljesítő kormányunk szerint egy diplomás vagy akár csak egy szakmunkás számára a havi 36 ezer forintért végzett trágyalapátolás jelenti a normális munkát, kívánjuk a rendes munkát soha nem végzett miniszter és államtitkár uraknak, továbbá magának Orbán Viktornak is, hogy előbb-utóbb törvényszerűen bekövetkező bukásuk után normálisabb munkájuk soha ne legyen.

Varga Imre

http://magyarhajnal.com/kozmunka-kormanypropaganda-es-valosag/
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Így készül a rántott szelet darált húsból
  2014-01-14 19:36:03, kedd
 
  Így készül a rántott szelet darált húsból


A Vakkomondor gasztro rovata magyar specialitással indít.

Készíts rántott húst hagyományos módon. Miután megsült, tedd ki a pultra és várj. Ha estig nem fogy el, szedd le a panírt és rakd félre. A húst kend be valamilyen páccal - például mézes fokhagymás mustáros keverékkel -, süsd át, és másnap reggel tálald natúr szeletként.

Ha ezt sem eszi a nép, kapard le a húsra sült mázt - de ne dobd ki, később talán még kellhet - a húst daráld le, majd újrafűszerezve készíts belőle fasírtot. Tálald ízlésesen.

Ha az így elkészített friss fasírtot sem kajálják -, még ekkor sincs minden veszve: húzz egy merészet!

A fasírtról kapard le a zsemlemorszát, és tedd félre. A darált húshoz add hozzá a két nappal korábban lekapart panírt és a tegnap levakart mézes mustáros fokhagymás mázt, és jól keverd össze. A végeredmény - jó esetben - egy könnyen formálható pép lesz, amivel már nincs is sok teendőd: klopfold laposra, lehetőség hússzelet formájúra. Panírozd be a fasírtról lekapart zsemlemorzsával, süsd át, és tedd ki a pultra mint frissen sült rántott húst.

(Amennyiben a kedves olvasónak úgy tűnik, hogy a fenti recept valamiképpen összefüggésbe hozható a baloldali ellenzéki összefogással - nos, ez esetben nem téved. Jó étvágyat!)

Így készül a rántott szelet darált húsból
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vonyitanak a hiénák a megrenovált kotorék miatt
  2014-01-14 19:18:26, kedd
 
  Vonyitanak a hiénák a megrenovált kotorék miatt

Posted on 2014/01/14 Szerző: Admin
A Bankszövetség elítéli a “vandál robbantást" és hangsúlyozza: ügyfélvagyonban nem esett kár. Együttműködnek a rendőrséggel, a bankfiókok pedig megerősített védelmet kapnak.

A Bankszövetség megdöbbenve értesült a hétfő hajnali, Lehel úti “vandál" robbantásról - olvasható a szövetség közleményében, amelyet az Index hozott le.

Úgy fogalmaznak, “elítélendő az ilyen, a közbiztonságot is aláásó, a lakosságot veszélyeztető magatartás", és szerencse, hogy senki nem sérült meg, hiszen több épületben is kárt okozott a robbantás.
Rendőrök, tűzszerészek, statikusok helyszínelnek a Lehel utcában. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

Mint írják, az érintett bankfiókok a napokban nem fogják tudni biztosítani az ügyfélszolgálatot, de a bankok központi ügyfélszolgálatai segíti az ügyfeleket a tájékozódásban. A közlemény hangsúlyozza, hogy sem ügyfélvagyonban, sem adatokban nem esett kár.

A Bankszövetség hétfő délután összehívta bankbiztonsági szakértőit, akik a rendőrség munkáját segítve vizsgálják meg az eset körülményeit. A bankok készek együttműködni a bűncselekmény felderítésében. A közös fellépés elemeként a rendőrség megerősítette a pénzintézetek védelmét - írja a Bankszövetség.
(HVG)

Bal-Rad komm: A hiénaszövetség közleményét szinte szóról-szóra érdemes lenne végigelemezni, és összehasonlitani kifejezéseiket a cselekményeikkel.

Egyébiránt elég gyorsan összeröffentek megvitatni a tennivalókat, hogy biztonságukat fokozzák. Merthogy fenyegetve érzik magukat. (Teljesen joggal!)
A nyomozati szervek nyilatkozatai, miszerint lehet hogy csak egy eltúlzott ATM-ellemi akcióról van szó, szinte teljességgel kizárható a körülmények okán. (A robbantó odatette szerkezetét-és távozott!)

A hiénaszövetség nagyon is helyiértékén kezeli a tegnapi robbantást, ami majdhogynem teljes bizonyossággal kijelenthető: politikai indittatású, bank és kapitalistaellenes akció volt.

A hiénaszövetség és politikai kitartottjaik aggódnak a közbiztonság romlása miatt! Valószinűleg elhűlve figyelték tegnap, hogy a robbantásnak MILYEN ÓRIÁSI TÁRSADALMI TÁMOGATOTTSÁGA lett! Az internet szinte felrobbant. A robbantót hősként kezeli a háló-népe, ellentétben a világból innen-onnan érkező terrorista robbantásokkal.

Ez az, ami igazán aggasztja a hiénaszövetséget és a honi politikai elitet!
Mert lehetséges, hogy tényleg csak egy balul sikerült pénzszerzési akció volt-ám az egyszerű nép egyszerű-BANKOK ÁLTAL KIFOSZTOTT ÉS FENYEGETETT gyermeke-POLITIKAI ÜZENETET LÁT BENNE! “ÜSD A TŐKÉ(S)T!-NE SIRÁNKOZZ!"

Ettől rettent meg valójában a bankárkaszt!

JOGGAL!

http://balrad.wordpress.com/2014/01/14/vonyitanak-a-hienak-a-megrenovalt-kotorek- miatt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar krónika: hazudozásban keresd a jót?
  2014-01-14 19:11:52, kedd
 
  2014.01.13. 03:51 Fabius
Magyar krónika: hazudozásban keresd a jót?


Egyszervolt ország udvari krónikásai összevesztek még az indulás előtt: most akkor Orbán leoltotta alvóra a túlbuzgó Kerényit, vagy nem oltotta le? Nyilván nehéz kérdés ez, hisz nyögvenyelős feladat hazugságtengerből kihalászni a "jót" és valami olyan bukét adni a dolognak, ami nem ennyire büdös.

Mert valaki egészen biztosan hazudik az akolban, a kérdés csak az, kicsoda?

Jó, oké, az nekem is megvan, hogy az egyik legkisebb királyfi szerint a valóságot amolyan lófaszt, mamaként kell kezelni választási kampány idején:

http://coub.com/view/efc1

Meg az is rémlik még, hogy Fénylő Csillagunk önmagához mellékelt kisokosa szerint se azt kell nézni soha amit mond, hanem mit tesz, de speciel ebben a krónikások hajhúzása műsorban még személyesen nyilvánosság előtt nem lépett föl, mint iránymutató trubadúr. Így meg csak vicces, mikor a békemenetes harcostársak egymást pofozzák lelkesen a falanxban, hogyaszongya mivánheee, kisgyerek, egy szó nem igaz az egészből, Viktor szerette Kerényit és asztat sem mondta, lófaszt kapunk és nem közpénzt, úgyhogy pitypangnyílásra meglesz a próbaszám is akárki mellássa!!!

Fene tudja mire jó ez a békemenetes házi cicaharc.

Mert azt simán el tudom képzelni, hogy Orbánnak ez a kerényizés úgy hiányzott, mint egy bal lapockáról elővillanó kádárjankó tetkó a félegyházi nudista strandon, és a képet árnyalandó íratott egy cáfolatot az egyik testhezálló de mégsem hivatalos orgánummal. Huth sokadszor is megtette amit megkövetelt a "haza", lehetett volna menni haza, de akkor jött a vitéz úr megvédeni a Kerényi krónikázás becsületét.

Lehet, hogy ez a félnótás már annyira jelentéktelen, hogy elfelejtettek neki szólni: Bandikám, ez nem a Népszabi pártélet rovat, hagyadmá' ennyiben.

http://varanus.blog.hu/2014/01/13/magyar_kronika_hazudozasban_keresd_a_jot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Haldoklik az ukrán "forradalom"
  2014-01-14 19:05:49, kedd
 
  Haldoklik az ukrán "forradalom"
2014.01.14 14:48


A magát ellenzéknek tartó csoport továbbra is a kijevi főtéren sátorozik. Pár diák, akik szemmel láthatóan a kábítószer élvezete miatt tüntetnek az újjáalakuló erkölcsi rendszer ellen, valamint hajléktalanok illetve bűnözők alkotják a jelen lévő "tömeget". Hetek óta egyetlen megmozdulás nem volt, elmaradtak a napi szónoklatok, a már csak "majdan"-nak nevezett tüntetés haldoklik. Az ellenzéki vezetők - a fajtalankodó és a cionista - arra hivatkoznak, hogy valójában nem tudtak egy biztos vezért keríteni a lázadás élére, így elmaradt a siker. Voltaképpen egész másról van szó, mégpedig arról, hogy hazudtak a népnek, így a támogatás nagyon gyorsan elfordult tőlük. A tejjel mézzel folyó Kánaán ígérete, a minden olcsóbb szebb és jobb lesz hazugságairól nagyon hamar lehullt a lepel, és maradtak a tények, a kiszivárgott uniós elvárások, amelyek gyakorlatilag kivégeznék volna Ukrajna bajban lévő, de még működő iparát és mezőgazdaságát. A gigantikus összegekbe kerülő, csak hasonló nagyságú hitelekből (természetesen uniós forrásokból) finanszírozható elvárások, és a teljes politikai és katonai függőségbe kerülés, az ukrán hadsereg leépülése és nem utolsó sorban a nyugat európai emberi jogi értékek (az igazi értéktelenség) bevezetése.

Az ukrán új "forradalomból" nem maradt mára semmi. Ami maradt azt az ellenzék vezetői továbbra is megpróbálják kihasználni, és hivatkozási alapnak tekintik. Ukrajnában egy év múlva választások lesznek. Valamennyi szakértő vagy politikai elemző úgy véli, az ellenzéket támogató háttér pénzügyi erők tovább pénzelik a sátorozókat, mert innen akarják majd kiindítani az egy év múlva esedékes választások ellenzéki tevékenységeit. Addig pedig az EU bizonyos üzleti körei finanszírozzák a sátorozók tevékenységét. Pedig a legegyszerűbb ember is látja, hogy a szinte napi rendszerességgel elkövetett bűncselekmények otthonává vált téren semmi egyéb nem maradt, csak felfordulás, a rendetlenség, szemét és a hihetetlen bűz. Ezt hozta az EU új világa a kijevi főtérre.

http://www.hidfo.net/2014/01/14/haldoklik-az-ukran-forradalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két mezítlábas beszélget
  2014-01-14 18:53:28, kedd
 
  Két mezítlábas beszélget:
- Te Gazsi, neked sokkal retkesebb a lábad, mint nekem!
- Hát, már hogyne lenne retkesebb, hiszen két évvel idősebb vagyok nálad!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Összeállt vagy visszaállt a baloldali bűnszövetkezet
  2014-01-14 18:51:56, kedd
 
  Összeállt vagy visszaállt a baloldali bűnszövetkezet
2014. január 14.

Megint jönnek, kopogtatnak: Kismalac, kismalac engedj be! Pont elégszer belülre kerültek már, és szét is lopták a nemzeti vagyonunkat, bankokkal, gyárakkal, aranytartalékkal, tokkal, vonóval. A liberálisoktól az Isten igazán megkímélhetne bennünket! De hát ott nyomulnak megint. Lassan már csak Demszky meg Kóka hiányzik a listáról.

A Fideszt megbüntetni szándékozók esküsznek rá, hogy nem mennek el szavazni!! Ennél nagyobb butaságot elképzelni sem lehet! 2010-ben is ebből lett a baj, vagyis a kétharmad, amely mindent vitt. Emiatt kerültek a termőföldjeink narancsbárók kezébe, a pályázati pénzek és az élelmiszer-forgalmazás a maffia kezébe.

Miért volt ez lehetséges? Mert a nyolc millió választópolgár fele nem ment el szavazni! Nyolcmillió belföldi szavazót várnak a szavazófülkékbe, akkor tartsa minden ember kötelességének, hogy szavazzon! Belgiumban büntetés jár érte, ha valaki nem tesz eleget állampolgári kötelességének! Négy évenként ennyit muszáj megtenni! A kommunistákban buzog a nagy szocialista öntudat, ők szavazni fognak. A romákat is összekapják minden négy évben egyszer. Ráadásul most az új honfitársaink, a kettős állampolgárok is szavazni fognak! Aki nem megy el szavazni, utána ne rinyáljon! Ráadásul most változtathatunk is a sorsunkon, ha a Jobbikra szavazunk!

SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Paks: az oroszok kijöttek a spájzból
  2014-01-14 18:48:35, kedd
 
  Paks: az oroszok kijöttek a spájzból
2014.01.14. 18:00

Megállapodott Orbán és Putyin: pályáztatás nélkül a Roszatom épít két új erőművi blokkot Pakson.

Bár jómagam nem vagyok eleve atomenergia-ellenes, ez - különösen a beruházás költségeiben mutatkozó nagyon komoly bizonytalanságok és a hosszú távú anyagi és technológiai elköteleződés miatt - így, ezen a módon megkötve nagyon komoly aggályokat vet fel. Ami ezek közül talán a leglényegesebb, az a legitimáció kérdése. Az ügyben az Országgyűlés érdemben tudtommal 2009-ben hozott határozatot:

Az Országgyűlés előzetes, elvi hozzájárulást ad az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény 7. §-ának (2) bekezdése alapján - összhangban a 2008-2020 közötti időszakra vonatkozó energiapolitikáról szóló 40/2008. (IV. 17.) OGY határozat 12. f) pontjával -, a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez. (kiemelés tőlem: TG)

A határozat tárgyát (elvi hozzájárulás az új blokkok létesítésének előkészítésére) nehéz úgy interpretálni, hogy az Országgyűlés döntött volna arról, hogy (ebben a logikai sorrendben):

Hosszú távú energiaigényünket atomerőmű-építéssel kívánjuk megoldani;
A tényleges költségek figyelembevételével kell nekünk a paksi bővítés;
Pontosan két blokkra van szükség, 2000 MW névleges kapacitással;
Az építési költségek erejéig vállalja az ország további jelentős eladósítását (első ránézésre a GDP-arányos adósság 100% fölé megy ezzel);
A beruházási megbízást pályázat nélkül adja meg;
A beruházási megbízást az orosz Roszatom kapja.

Lehet, hogy ebben naiv vagyok, de a fenti döntések mindegyikét valamiféle népképviseleti alapon kellett volna meghozni. Nem így történt. Persze lehet a kétharmados felhatalmazásra hivatkozni, de ez az érv csak akkor állná meg a helyét, ha a kétharmados parlamenti felhatalmazást kapó kormány megválasztása előtt nyilvánvalóvá tette volna: ez a szándéka, az szavazzon rá, aki ezt szeretné. Ilyen pedig ebben az ügyben sem mutatható fel.

backagain.jpg

Még azt is el tudom képzelni (sőt, ez akár egy lehetséges helyzet is), hogy hazánk következő évtizedekre vonatkozó energiaellátása csak atomenergiával oldható meg. Ebben az esetben viszont érdemi társadalmi vitára kellett volna ezt bocsátani. Én például erről a dologról meggyőzhető vagyok, nem utasítom el a dolgot alapból. A sumákolás láttán viszont nehéz megszabadulni a gondolattól, hogy a fő szempont nem ez, hanem a leendő építkezési munkák baráti irányba terelése lenne. Egy ilyen kérdés akár a mostani választáson is középpontba kerülhetne (nem fog), ad abszurdum az ellenzők le is győzhetnék (nem fogják) a Fideszt. Akkor mennyibe kerülne a visszalépés? És bár a kapcsolat nem közvetlen, egy kérdést kötelező felvetni: vajon az INA szóba került a moszkvai találkozón?

Az pedig már csak hab a tortán, hogy 2007-ben a Fidesz szakértője hasonló, de ennél lényegesen kisebb volumenű megállapodások után nevezte elvtelennek az akkori kormányzat Oroszország-politikáját, illetve hogy 2008-ben Orbán emlegetett puccsot a parlament ellen ugyanilyen háttérrel. Hívei - sőt nemcsak ők - nyilván egyetértettek ezzel. És most mi a helyzet?

http://kard.blog.hu/2014/01/14/paks_az_oroszok_kijottek_a_spajzbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Medgyessy Péter vezeti az ellenzéki összefogást
  2014-01-14 18:45:42, kedd
 
  Medgyessy Péter vezeti az ellenzéki összefogást

2014. január 14., kedd

,,Szükség volt már egy új arcra, akihez semmilyen múltbéli ballépés nem köthető" - jelentette be Gyurcsány Ferenc az ellenzéki sajtótájékoztatón.

magyo.jpg

Mesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc és Fodor Gábor mellett egy új arc, Medgyessy Péter is a közös ellenzéki lista élére került - derült ki az MSZP, az Együtt-PM és a Demokratikus Koalíció sajtótájékoztatóján. Az eseményen megdőlt az egy főre jutó pártok száma, ám nem csak ezért marad emlékezetes.

,,Itt az ideje, hogy új fejezet nyíljon a magyar történelemben, hogy az elmúlt nyolc év hibás Orbán-ámokfutása, a szemkilövetések, a korrupció és az ország tönkretétele után végre olyanok kerüljenek kormányra, akik még nem járatták le magukat" - nyilatkozta Gyurcsány, majd elmondta, kedves barátai, Hunvald György és Hagyó Miklós is fiatal oroszlánként állnak a kihívások elé, és alig várják, hogy jobbá tehessék az országot. Szintén várja a ,,rendkívül tehetséges" Wieszt János is, ő azonban csak fél helyet kap a listán, mert leghamarabb két év múlva szabadulhat - tudtuk meg.

Az ellenzéki sajtótájékoztatón egyébként Medgyessy Péter is felszólalt volna, ám az utolsó pillanatban beleakadt a nyelve egy bonyolult szóba, így orvosi ellátásra szorult.


http://hircsarda.blog.hu/2014/01/14/medgyessy_peter_vezeti_az_ellenzeki_osszefoga st
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pusztuljanak a juhok! – Csongrádban is földmutyi
  2014-01-14 18:34:17, kedd
 
  Pusztuljanak a juhok! - Csongrádban is földmutyi
2014. január 14. 17:51
Hunhír.info

Az Orbán-kormány csak hirdeti a Fiatal Gazdák és Családi Gazdaságok megerősítését, de a kihirdetett föld- és legelőpályázatokat nem ők kapják, hanem a Fidesz-közeli csókosok, akik csak a zsebüket tömik, és soha nem foglalkoztak állattartással. Országos felháborodás és káosz övezi a Fidesz földosztását


Négy juhász dinasztia, 12 család több mint 20 éve bérlője a Körös-Maros Nemzeti Parknál elterülő makói, tótkomlósi és csanádpalotai puszta egy részének. 20 évig ezek a területek nem kellettek senkinek. 4 család felépítette jövőjüket a pusztába, így most már gyermekeikkel 12 család élethivatásszerűen él a pusztában. Az utódok már fiatal gazdaként tevékenykednek. Mind a négy család juhteleppel rendelkezik a pusztában, és mind a négy családtól közvetlen a telepe, tanyája melletti területet vették el. Aki elnyerte, még soha nem bérelt ezen a pusztán területet, életvitelszerűen nem tartózkodott itt, sőt ráadásul több kilométerre lakik.

Az itt gazdálkodó 12 család nemcsak a támogatásért pályázott a legelőre, hanem mert valóban szükségük is van rá legeltetés céljából. Ezért írásban fordulok Fazekas Sándor miniszter úrhoz és azonnali intézkedést követelek, hiszen itt 2000 darab anyajuh legeltetése forog kockán, és több száz ló, szarvasmarha, bivaly marad takarmány nélkül.

Az Orbán-kormány csak hirdeti a Fiatal Gazdák és Családi Gazdaságok megerősítését, de a kihirdetett föld- és legelőpályázatokat nem ők kapják, hanem a Fidesz-közeli csókosok, akik csak a zsebüket tömik, és soha nem foglalkoztak állattartással. Országos felháborodás és káosz övezi a Fidesz földosztását. A Jobbik kiáll a gazdák mellett, és követeli a pályázatok leállítását a választásokig - tájékoztatott Suhajda Krisztián országgyűlési képviselő.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71885
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 483
  • e Hónap: 14675
  • e Év: 147592
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.