Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
William Paul Young: a lélekről...
  2014-01-15 23:02:49, szerda
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rémálom a Margit kórházban
  2014-01-15 19:28:21, szerda
 
  Mindenki nagyon vigyázzon az egészségére és ha csak lehet a lehető legkevesebb időt töltse a magyar egészségügy intézményeiben mert ott csak leépülni lehet. Lelkileg biztos.

Tisztelt Olvasó !

Engedjék meg hogy én is megosszam önökkel egy közeli ismerősöm esetét. Kedves férje decemberben az ünnepek előtt távozott közülünk, a Margit kórházban. Előtte a hölgy minden nap ment és tette amit kell ha azt akarta hogy emberi módon töltse a párja a kórházi napjait. Mosdatta ,etette stb. Történt egy nap hogy ebédidőben amikor belépett a kórterembe egy fehér köpenyes nő (direkt nem mondom rá hogy ápolónő) ezekkel a szavakkal fogadta : "na a maga férje is megtudja választani mikor jöjjön rá a szarás. Pont ebédosztásnál.És hozzá még milyen büdös."Mindezt harsányan a betegek előtt. Ismerősöm köpni nyelni nem tudott. Megjegyzem a férje végig a tudatánál volt,tehát nem kis megalázásban volt része. Az ismerősöm egy halk ,csendes törékeny asszony aki erre sem reagált semmit.

Pár napra rá amikor oda ért a betegszobához szóltak neki hogy egy kicsit várni kell mert takarítás van bent. Nem sokkal rá nyílt az ajtó és kitoltak egy letakart szállító járgányt. Még akkor sem esett le neki hogy a férjét vitték el, mert egyértelműnek vette hogy csak szóltak volna a nővérek hogy miről van szó. Mikor beléphetett meglepődve látta az üres ágyat. Már éppen kérdezte volna hogy hol a papa, amikor a pár nappal előző megalázó incidens szereplője a maga száz kilójával ránézett és így kommentálta a gyászhírt: maga az ,mit keres itt nem látta hogy most tolták ki ? Gondoljon bele mindenki egy pillanatra mit élhetett át ez az ember aki előző nap még beszélgetett a párjával. Remélem kivételek vannak a magyar egészségügyben mint az én kedves barátnőm aki takarítónőből lett segéd ápoló a kórház betegeinek nagy örömére.mert ő egy angyal..De nem ez a jellemző a magyar kórházakra. Minden ápoló ,nővér nézzen egy kicsit magába ! Ne a betegeken töltse ki a bosszúját azért mert nem versenyképes a magyar ápolók fizetése.

Megjegyzem nem kell őket félteni mert itt is úgy hallottam elvárták szigorúan a borravalót. Kérdem mire? Van a pofájukon bőr. SENKINEK NEM KÖTELEZŐ EZT A HIVATÁST VÁLASZTANI! De ha ezt válassza tegye ezt úgy hogy tisztában van azzal hogy mik a munkakörével járó nem a legkellemesebb teendők. És tegye ezt úgy ,hogy ha viszolyog is, hogy ezt az a halálán lévő beteg ne érezze. Nem vagyok egy jó módú ,jó anyagiak között élő ember ,de nem is imádkozom pénzért csak egészségért. Mert nekem még utódom sincs.Bele sem merek gondolni azokkal hogy bánnak akihez senki nem jár látogatóba . Minden ember megérdemli az emberséges bánásmódot de ez a magyar egészségügyben olyan mint a fehér holló ! Megjegyzem ezek vastag bőrrel rendelkező fehér köpenyes egyének nyugodtan menjenek szerencsét próbálni külföldre többszörös pénz reményében . Ezzel a hozzáállással nem sok időt töltenének külföldi kórházakban. Mindenki nagyon vigyázzon az egészségére és ha csak lehet a lehető legkevesebb időt töltse a magyar egészségügy intézményeiben mert ott csak leépülni lehet. Lelkileg biztos.

Köszönöm hogy elolvasta

H. Györgyné
Link
 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 310 db bejegyzés
Összes: 9041 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2111
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 15094
  • e Év: 82859
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.