Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A félelem megbénít
  2014-01-15 12:38:49, szerda
 
  Bevallom, félek leplezni, mert tudom, hogy hangtalanul le kellett volna feküdnöm és meghalni, vagy megölni magamat, ez szolgálná mindenkinek az érdekét. Egyszer befejezték volna a szappan tisztító sorozatokat, egyszer lenyugodott volna az emberré vált Dávid Szörnyeteg koporsója Rákóczi tér és a kávés rózsakeresztes kommunista rend is valamennyi szerepjátékossal. Egyházakat alapítanak, ebből jól megélnek, hiszen egyetlen családot és az embereket áldozták meg maguk helyett, akik titokban haltak meg, mert nem tudtak semmiről.

A lábaimat a menhely teljesen eldeformálta ezelőtt hat évvel már. Ortopéd cipőt készíttetek, de az csúszik. Nem várom a telet, mert a hóban és a jégen sírva közlekedek, előre görnyedve, mint egy vénasszony, nem érzékelem a lábaimba kapott parkinzós korosak helyetti elektromos csapások miatt, hogyan lépek, valamint a gerincemet is 1998-as cipelésem óta elferdítették, ugyanakkor rajtam számolnak vissza, mert megúszták a csapásokat.

Ma reggel - mivel van bérletem a hónapban - forrásvízért akartam menni, mert a város szennyvizet árul drága pénzért. Beleengedik a folyóba még a budik tartalmát is, azt szűrik vissza. Elindultam, az ablakon kinézve láttam, hogy esik az eső. Másfél hónapja ugyanígy mentem esős időben, odaérve tiszta sík volt a forrás felé vezető út, meg a forrás környéke. Majdnem sírtam, majd kis bátorságot öntve magamba végig mentem a füvön. Én születésem óta félek, kezdetben a városba került Ufó helyett, születésemkor az ő sorsát kezdték el. Most nem tudom, hogy hol lehet, hiszen azóta 56 év telt el, a lényeg az volt, hogy az ország egyetlen áldozással emberré váljon, megtisztuljon, ki akartak lépni a szerepjátékaikból, ezért hajtották minden könyvét minden országnak rajtunk végre.

Súlyom is hatalmas, megszállott vagyok, minden részemben csapással. Ezt az egészségügy skizopreniának nevezte el. Megkérdeztem, amikor 1995-ben már ismétlésben emelték a skizopreneket, hogy mástól nem dagadhatok? Erre nem volt válasz. A média egyik szőke focista feleségétől tudtam meg, hogy az okos barna majdnem száz kiló, vagyis ők így nevezhettek régen maguk között. Nem tudok már gondolkozni rendesen régen. 1986. óta beszélgetni sem, kiszolgáltatottá váltam, bábbá a KFT Bábu vagy vasfüggönyös száma alapján.

Félek az írástól, a félelem erősebb bennem, mint a leplezés. Mindentől félek igazság szerint, még a kutyáktól is, mellyekkel az itt lakók ijeszgettek engem 1998. óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A börtön és nyanyák helyetti fogcsonkítások
  2014-01-15 10:57:41, szerda
 
  1975-ben a börtön szülött karmikus M. Gabriella miatt szétlyuggatásra kerültek felül a csodálatos fogaim. Két lapát fogam ugyanolyan volt, mint Brigitte Bardoté. Ekkor az alkoholista Izsó főorvoshoz mentem, abban a tudatban, egy főorvosnak illik tudnia, mit kell tenni. Miskolc városa már ekkor betömte a lyukakat a népének, most is fogtartó rendelést üzemeltet nekik. A főorvos nem tömte be a lyukakat, hanem kihúzta a felső első fogaimat. Ekkortól a volt férjem nyanyának szólított, amire Máté Krisztina utalt egyedül a médiából a karmikus szülöttek közül, az ő sorsa is ez lett volna. A Máté nevet ide rendezték be az utcájukba.

Dr. I. László 1986-os első kommunikációs összezúzásomkor, mikor az Elzett-ben dolgoztam, egy olyan cégnél, ahol minden második dolgozó nemi beteg volt, s felmondtak próbaidő lejárta után azzal, hogy menjek az igazgatóhoz panaszra, aki nem fogadott, közölte velem, hogy én az elzettben összeverekedtem egy asszonykával. Már itt Gór Nagy Mária börtön szülött sorsát hajtották végre. Dr. I. László hozzátette, hogy inysorvadása lesz drága.

Elkezdtem az inysorvadás megelőző kezeléseket, fogkőleszedésre mentem, harcoltam a fogaimért. Dr. Világival készítettem hidat a kilencvenes évek elején, aki hangosan kiáltott fel, hogy még mindig sok fogam van. A fogkiszedő népeket viccből fogorvosnak taníttatták az egész országban.

Cs. Eszterhez mentem 1994-ben azzal, hogy cserélje ki a tokokat. Közölte, hogy nem cseréli ki, mert mozognak a fogaim és lyuk van a szemfogamon. Bűz áramlott ki belőle. Mondták nekem, hogy mindenki fél a fogorvosoktól, nagyon kell vigyázni arra is, hogy beszél az ember velük.
Ózd városa Cs. Eszterről ismétlésekor a kilencvenes évek írásainak, a könyveknek inyfelhúzót rendezett be.

1995-ben felkiáltottak a médiában, hogy inyevő baktériumokat vetett be az elmeosztály élővilág ellenes csapásként, villámgyorsan sorvadni kezdett az innyem a tokok alatt.

Ezelőtt kb. 10 évvel mondta a média, hogy Oláh Ibolyának letört a foga. Aznap este letört az én fogam is, de nem értettem az összefüggést a Katiként ember áldozók és én közöttem, hogy itt van a menhely és rombolja minden testrészemet. Ezután feljött Á. Róza Babi alkoholista és közölte, hogy neki bűz kíséretében kiestek a fogai. Ezután megdagadt az innyem és bűz kíséretében szabályszerűen kifordult a bölcsesség fogam.

1995-ben kezdett közvetíteni a börtön média onnantól, hogy a nagynéném mellett ültem és kérdeztem, miért mozgatja a száját. Mondta, hogy protézise van, neki is kiszedték a fogait annak idején a médiával. A média viháncolva ismételte azt az időszakot, meg az anyám Rákóczi tér általi fogkiszedését a szomszéd helyett, akinél a Keresztöltés pók népe született meg.

Ezelőtt kilenc évvel a menhely által kiválasztott szőke dr. Tűzkő Judit, akinek a sorsát már elhordoztatták adott egy injekciót, amitől az arcom óriásira dagadt. Átvittek a szájsebészetre és minden fogamat felül kivésettek, melyekre tokot lehetett volna húzni. Ezután a megyei kórház betegjogi képviselője közölte velem, hogy ne mászkáljak ilyen arccal az udvaron mások előtt.

M. Gabriella helyetti sorsomat ismét az én tönkre tevésemmel 18 éve ismételték, majd Pestre költöztették.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tatárok is megváltoztak az RTL klub szerint
  2014-01-15 10:17:20, szerda
 
  Miskolc--Tatárdomb a tatárok egykori tata árkát jelentette, akkor még infantilisen. Miskolc-Tatárdomb űrhajókkal tart kapcsolatot, ott szálltak le a hegy tetején, oda jártak fel a lakosok. Ott illetékes a bolhahegyi csillagként égen tündöklő Ufó-nép is, régi múltja van már. A tatárokat Cseh Károly könyveinek keletes ismétlésével ember áldozásból megtisztították, akár az orosz főpap Ízisz áldozó népét.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyelország, Horvátország megváltása
  2014-01-15 10:06:53, szerda
 
  Cseh Károly szerint a Kelet bibliai kezdeti indulásnál a horvát nép egy eredetű volt a magyarral, de már soha nem találkoznak. Horvát nevekkel rendezték be régen mindenütt a horvátországi egykori történelmek ismétlését könyveikkel együtt.

Lengyelország szintén a Bertalan utcába került berendezésre, Lengyel névhez érve ismételték a történelmüket, ezúttal a római egyházzal, majd a vatikáni Hunnia elmével.

Most a szintén innen eredő Barach megy a Ferencváros Vatikáni Duna tévés győztes pápáját meglátogatni. A nagy hajdani focisták a másik világban élnek, álmoskönyveim szerint ők vezettek a debreceni biblia író házához is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Nélküled
  2014-01-15 10:01:22, szerda
 
  Kohut Katalin: Nélküled

Három napja nélkülözlek,
meggyőztem magamat,
a holnappal nem ünneplek,
szívem majd' megszakad.

Barátod akartam lenni,
távolság választ el,
akartam én beszélgetni,
szívvel és lélekkel.

Mondjátok, költő nem vagyok -
bevallottam titkom -,
húsz éve tehetség nem ragyog,
megszűnt ajándékom.

Iszonyatos életemet
meg sosem értitek,
megáldoztak helyettetek,
a bajt lenézitek.

Borsod átlépett holnapba,
emberként áldozott,
beborított gyalázatba,
fájdalommal írok.

Belőlem nincsen diadal,
múltam a nagyvilág,
szívemben nem szól már a dal,
segítségért kiált.

2014. január 15.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Székfoglaló
  2014-01-15 08:10:01, szerda
 
  Kohut Katalin: Székfoglaló

Bágyad a hortobágyi pusztaság,
kilenc lyuk jelzi székfoglalást,
a híd visszavezeti a múltat,
Rózsa Sándor betyárjai
kutya magyarok rég-bűnözői.

Virul most Alba Regina,
ott született játékra Madonna,
Heródes népe kezét lefogva
elsőszülötteket megváltották.
Heródes vérnépe Humanával
táncol oroszok vad tamtamával.

Józsefváros is ünnepel,
esernyővel védte magát,
munkásosztálya kutyáit
Elvis nem ragadta a halálba.
Én lettem a kutyája
Miskolc téglás Kiliánjának,
akit szeretni és tisztelni tilos.

Szombathelyi nyolcágú csillag,
magyarok halál-csillaga,
a vas minden kort megváltoztat,
nagyokat szóló szájával
hadonász' bele a világba.

Erdély Fenyőt ünnepli,
megváltották Wass országát,
a víz szalad, a kő marad örökké
Bibliában megírt véritta göröngy.
Fenyő nőtt angyalszárnyam alá,
feketevonat nem tolatott a múltba.

A miskolci csőcselék ismétel,
Feketevonat, Caramell,
Romantic és Damu Roland
vasfüggönyös médiát utánoz,
gyalázattal ismétel a börtönnel,
Rákóczi miatt születettekkel,
féktelenek elméjével,
valamennyi betegségükkel.

Harcos nem vagyok, csak áldozat,
jól tudták, ember az ár,
deformációik, tulajdonságaik
miatt támadtak,
megváltva a világ egyharmada.

Emberszív alig dobog,
dög hátán dög, benne pusztító,
tágul-szűkül Zoltán Erika,
megmentették az orvosoktól.
Interpop az elme hosszabbítás,
s végtelen az állomás,
nyitva már sorompó, az őrház
a szereplőket bátran szétengedi.

Mészáros Kata vagyok régóta,
részegeim Vénuszt látnak,
gyümölcseim Som és Kökény,
állatom a börtön Medve nép.
A hangom elment árnyékoskert helyett,
s míg féktelen a zene-verseny,
Borsod megye házasodik, hosszabbít,
egyetemen halott gyermeke.

A hét fátylát a halálnak
így soha fel nem számolják,
Anna-Jézus izraeli titoknak
puszta népe is elbukott.

2014. január 15.


 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 703
  • e Hét: 1852
  • e Hónap: 8093
  • e Év: 60359
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.