Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Álmok nélkül...
  2014-01-16 10:51:15, csütörtök
 
 

Link
 
 
0 komment , kategória:  Videók  
Jó nőket más országban is
  2014-01-16 09:44:30, csütörtök
 
  Minden felesleges bevezetést mellőzve ismét egy alapigazsággal kezdünk. Jó nőket más országban is lehet találni, ennyi jó nőt ilyen kis helyen azonban majdnem biztosan lehetetlen. Magyarországon a jó csaj/háztömb hányados egészen egyedülállóan magas. A Gyűlölt Ellenségeink alkotógárdája nem a levegőbe beszél, és mivel kifejezetten kísérletező típusok vagyunk, tettünk már lépéseket a jelenség tudományos leírására. Például érdekes megfigyelni, hogy ismerőseink között a szép nők ötszörösen múlják felül a nem szépeket. Facebook-klubunkban is hasonlóak az arányok, ezért merész tesztre szántuk el magunkat. A kiváltó ok igazából az a külföldiek számára furcsa tény volt, hogy egy szaros műszaki főiskola kollégiumából is valósággal özönlenek ki a fiatal dögös csajok

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Akinek nótája nincsen, szíve sincsen annak
  2014-01-16 09:32:54, csütörtök
 
  Alapelvárássá vált, hogy mindenkinek kell lennie egy nótájának, mert különben nem is igazi sírva vigadós magyar. franzl lang.énekelték az önsiratást szakadatlanul, mert azt hitték, hogy ettől lesznek majd jó magyarok, ettől kapjuk vissza az elszakított területeket, ettől leszünk megint ,,nagyok és erősek, mint régen". Hát egy lófaszt - ugyebár.

Az osztrákokkal szemben régóta nincsenek illúzióink, és sajnos képtelenek vagyunk bármilyen jó dolgot kinézni belőlük. Feltűnő a minőségbeli hasonlóság az igénytelenül giccses ún. cigányzenére énekelt, mondanivaló nélküli, hitvány magyar nóta-szövegek, illetve a hitvány, mondanivaló nélküli, giccses osztrák népzene között. Tudjuk, hogy ezek a sátánfattyak imádnak a lelkünkbe gázolni, a múltban is minden alkalmat megragadtak a provokálásunkra. Igyekeztek például minél nevetségesebbnek és butábbnak kinézni, hogy a szemünkbe kacaghassák: ,,lám, mi ennyire vérfertőzött, degenerált barmokként is uralkodunk rajtatok, az idióta gyerekruhánkban, a zergeseggű pofaszakállunkkal". Még az a gyanú is felmerült bennünk, hogy nem a véletlenek szerencsétlen összejátszása, hanem tudatos osztrák tervezés nyomán mutálódott ki a magyar nóta. Idetették nekünk ezt a bármiféle értelmes üzenetet nélkülöző szemetet, amelyre pozitív kicsengéssel mondják az imádói, hogy habkönnyű. Ma viszont már azt is tudjuk, hogy osztrák értelmezésben a habkönnyű az nem felhőtlen szórakozást jelent, hanem a megmérgezett, fuldokló Rábát.

Aki mindezek után úgy gondolja, hogy ez az egész nem fontos, akinek nem tetszik, nem hallgatja, ráadásul úgyis eljárt fölötte az idő, az súlyos tévedésben van. Ha túl nagy rakás a szar, keresztbe áll a lefolyóban, és eldugaszolja azt. A jódli az ördög füttye, a magyar nóta ennek a visszhangja, és noha ezek ma már kikerülhetőek, tudjuk jól, hogy az ördögnek ezer arca van. Észre sem vettük, és Lagzi Lajcsi lett a mulatásfelelős. Ő legalább tud trombitálni, Csocsesznél viszont már csak az volt az attrakció, hogy kövér, gusztustalan és cigány. Utánuk jött Fásy Ádám, akinek annyi hangja sincs, mint egy átlagembernek. Fekete Pákó érkezése már a rasszok közti toleranciát is komolytalannak tüntette fel, innen pedig már csak egy lépés volt a húsz ezreseket ,,videoklipekben" szanaszét szóró köztörvényes bűnözők belépése a szórakoztatóiparba. Kedves kortársaink, a ti magyar nótásotok Kis Grófo. Még mindig nem baj?

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Mester páros
  2014-01-16 01:24:46, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
A boldogság belülről fakad
  2014-01-16 00:57:00, csütörtök
 
  Az értelmező szótár tömör szócikke alapján boldog az, akit a sorsával, körülményeivel való megelégedés érzése teljesen áthat. A boldogság tehát olyan érzelmi állapot, amikor valaki elégedett. Ilyen egyszerű lenne?

Alighanem a legnagyobb baj az, hogy az emberek többsége valami nagyon nagyot vár, olyan ideálisnak képzeli az életet, amilyennek a szerelmes-könnyes regények lapjain olvasható. Ők várják a csodát, és közben elmennek a saját boldogságuk mellett (és jó, ha közben nem teszik boldogtalanná a környezetükben élőket örökös panaszáradatukkal).

Napjainkban már szinte mindenki konyít valamit az asztrológiához, és innen-onnan hallott-olvasott féligazságok alapján könnyen felmenti magát tettei következménye alól, vagy egyszerűen a bolygókra fogja sikertelenségét. Pedig a bolygók csak a lehetőségeket jelzik. A születési képletből és a napi bolygóállásból kiderül, hogy mikor jobb visszavonulni, mikor kell kezdeményezni, kitárulkozni. De hogy ki miként él ezzel a lehetőséggel, az csak az egyéntől függ.

Nem a bolygók okozzák a bajt vagy a boldogságot, hanem maga az ember. István Bak-szülött, és a képletében a Szaturnusz is a Bak jegybe esik. A nyolcvanadik éve felé közeledve nemrég azért fordult asztrológushoz, hogy megtudja: lesz-e valaha boldog ebben az életben. S amikor megtudta, hogy százszor is volt rá esélye, keserűen legyintett: akkor a bolygók is csak kijátszották, mert ő bizony sosem volt boldog. A Szaturnusz valóban keményebb sorsot jelzett, mint a kortársainak, de ugyanez a Szaturnusz tartós sikert és szerencsét is kínált. Kérdeztem: nem volt vezető pozícióban? Nem kapta meg azt az állást, amire vágyott? A képletében ugyanis azt láttam, hogy sokra vitte, rangban is, anyagiakban is.

- Az nekem jár? Megszenvedtem érte? Más sokkal többet ért el sokkal kevesebb befektetéssel?" - volt a válasza. Ekkor megértettem: ő az, aki a szaturnuszi hatást nem erőpróbaként, hanem sorscsapásként élte meg. Az ,,idők uralkodója" számára nem a tartós szerencsét adta, hanem az örök elégedetlenséget.
- Ha csak tíz évvel lennék fiatalabb? Most már tudom, mit kellett volna tennem, hogy boldog legyek? - mondogatja.

De alighanem ugyanezt mondta tíz éve, húsz éve, ötven éve is. Mindig a múltat akarta átformázni, ahelyett, hogy a jelennek és a jövőnek élt volna. S most hiába van szép lakása, bankbetétje, hiába halmozta föl maga körül a földi javakat, nem tud velük mit kezdeni. Mert az emberekkel képtelen volt szót érteni. Háromszor nősült, mindegyik asszonya megajándékozta egy-egy gyerekkel, de aztán szinte elszöktek mellőle.
Mert István körül örökké megfagyott a levegő. Még a gyerektartásról is lemondtak, csak visszaszerezhessék a szabadságukat. Istvánnak ugyanis igen magasak voltak az elvárásai. Még most is csak elvárásai vannak. És egyre magasabbak. Mindenkivel szemben. Aki nem tud megfelelni, arra haragszik.

Az önzés meggátolja az ajtónyitást

Kierkegaard, a neves filozófus arra figyelmeztet, hogy a boldogsághoz vezető ajtó kifelé nyílik. Az önző és hiú ember nem lehet boldog, mert az önzés meggátolja az ,,ajtónyitást". Senki ne várja tehát, hogy boldoggá tegyék, hanem igyekezzen, hogy másoknak boldogságot szerezzen.

Anna negyvennyolc éves. Ő is Bak jegyű, a képletében a Szaturnusz szinte majdnem ugyanoda esik, mint István esetében, és Anna mégis boldognak mondja magát. Pedig megjárta a poklok poklát, a kislánya betegen született, a párja belebetegedett a ,,kudarcba", hogy épp neki beteg a gyermeke, és inkább elszökött a felelősség elől, új családot alapított. Azzal nyugtatta magát: Anna a hibás a történtekért. Neki csak egészséges gyerekei lehetnek, és ezt majd be is bizonyítja új asszonyánál.

Anna viszont azt akarta bebizonyítani, hogy a kislány meg fog gyógyulni, csak akarni kell. Két szívműtét, sok-sok izgalom után neki lett igaza. A kis Anna gyönyörű nővé serdült, idén végez a jogi egyetemen. Anna is sikeres üzletasszony. A munka hozta meg számára az új szerelmet, azt a férfit, aki mellett kiegyensúlyozott és boldog életet élhet. Mert második férje nemcsak őt szerette, hanem a kislányát is. Annát tehát a Szaturnusz nem ,,büntette", hanem kitartással, kemény akaraterővel ajándékozta meg. A sok harc megedzette és érzékennyé tette. Ez a titka, hogy a legapróbb örömöt is nagyra értékeli.

Hans W. Jürgens német családterapeuta szerint a legtöbb kapcsolat az apró, hétköznapi dolgokon bukik meg. Csaknem tizenötezer házaspár életét vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy a boldognak induló kapcsolatok többsége azért megy tönkre, mert a feleknek nem sikerül az átmenet a lángoló szerelemből a mélyebb, tartalmas szeretetbe.

Jürgens profeszszor szerint a szerelmesek először rózsaszín szemüvegen keresztül nézik egymást, és nem veszik észre a másik gyengéit. Hiába van harmónia a Vénusz és a Mars között, hiába mutatja a férfi és a nő képlete a tökéletes összhangot, ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükség van kommunikációs készségre is, amit viszont a Merkúr és az Uránusz teremt meg.

Elbeszélnek egymás mellett

Bármilyen furcsán hangzik, sok pár mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélné. Igen széles a skála az érzelmi zsarolástól a közérzetromboló hallgatásig. Így aztán az ,,adáshibából" hamarosan teljes adásszünet lesz. Az elváltak fele bevallotta, hogy egy idő után nem tudott miről beszélgetni a párjával. Ahelyett, hogy egyenesen kimondanák a kívánságaikat és igényeiket, inkább kódolt üzenetek és remények mögé sáncolják el a partnerüket, és elvárják, hogy az fejtse meg, mire is gondolnak.

Néhány év után (bár egy fedél alatt éltek) naponta már csak néhány percet beszélgettek egymással. Gyakran csak a házastárs, az autójavítás, a hét végi bevásárlás vagy a gyerek a téma. Az őszinte és intim beszélgetés egymással - még az ágyban is - csak kényszer. Végül aztán alábbhagy a kezdeti szexuális vonzódás, és már nem keresik a csúcshoz vezető új utakat. Ez olyan kihívás, amivel a párok egyötöde nem tud megbirkózni.

A vita a jó kapcsolatban olyan, mint a só a levesben. Az együttélés alfája és omegája, hogy a konfliktushelyzetet akkor kell tisztázni, amikor felmerül. Különben az elfojtott elégedetlenség hamarosan égési sérüléssé nő. Viszont a pszichológusok állítják: az emberek harmada élete végéig sem képes elsajátítani a jó vitakészséget.

Bár a hűség-hűtlenség - akárcsak a találkozás és az egymásra találás - lehetősége kiolvasható a horoszkópból, azért a külső körülmények is jelentős szerepet kapnak. A félrelépésre nehezen hajló Szűz- vagy Bak-szülöttet is elcsábíthat egy varázslatos pillanat. Mi a teendő, ha kiderül, hogy a szeretett férfi félrelép? Erre nehéz mindenki számára használható receptet adni. De annyi bizonyos: ha a nő szereti a párját, akkor mindent meg kell tennie, hogy visszahódítsa.

Először is változtatnia kell egy sor rossz beidegződésen:
* Nem szabad olyan hangulatot teremteni, hogy bárhol jobban érezze magát, mint otthon.
* Történjen bármi, ne árulja el, hogy depresszióba esett. A világon semmi nem taszítja jobban a férfiakat, mint a depressziós nő.
* Csináljon valami váratlant, ezzel ugyanis azt adja tudtára a párjának, hogy még nem ismeri igazán, még van mit felfedeznie.
* Hívja segítségül a múltat, idézzen fel emlékeket, ajándékokat, kedvenc ételeket. De lehetőleg ne direktben, hanem úgy, hogy a férfi tudatalattijára hasson.

Csakhogy ma már nem csak a férfi léphet félre. A nők is keresik a kalandot, szívesen járnak a tilosban, hódításaikban is nyerésre játszanak. S vajon mi van akkor, ha nem a férfi lép félre, hanem a nő? Alighanem összedől a világ. A férfiak ugyanis nincsenek felkészülve arra, hogy őket is meg lehet csalni. Első reakciójuk a tehetetlen düh. Érzelmeiknek szabad folyást engednek, és ilyenkor a családi porcelánkészlet sincs biztonságban.

A megcsalt férfi első gondolatai:
* Vajon ez most fordult elő először, vagy már többször is megtette velem?
* Mit tudhat a másik az ágyban, amit én nem?
* Vele másként csinálja?
* Hogy nézzek most a barátaim szemébe?
* Mi lesz, ha ettől az alaktól teherbe esett?
* Meg kellene bosszulni, de hogyan?

A férfi ugyanis elsősorban a férfiasságában érzi magát megalázva, ha a párja félrelép. Hiszen a férfi önértékelése mindenkor a szexuális teljesítményhez kötött. Már a gondolata is súlyos csapás, hogy a partnerét más is boldoggá teheti. Ilyenkor legszívesebben minden részletet tudni szeretne, mi történt, hogy történt, hogy összemérhesse magát a vetélytárssal.

A férfi sokkal nehezebben bocsátja meg a félrelépést. És ha látszólag túl is teszi magát rajta, alighanem minden későbbi vitánál a fejére olvassa asszonyának. Az ilyen kapcsolatról pedig sok minden elmondható, csak az nem, hogy boldog.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Reinkarnáció: mese vagy valóság?
  2014-01-16 00:37:10, csütörtök
 
  Azért nem mindegy: megszületünk, élünk, aztán meghalunk, és a világ onnantól nélkülünk megy tovább? Ennyi lett volna? A halállal mindennek vége?

Vagy majd valami rajtunk kívül álló erő eldönti, hol töltjük az örökkévalóságot, de akkor is csak a két véglet jöhet számításba?Esetleg van egy folyamatos létezés, aminek során egyik testből költözünk a másikba, hogy játszhassuk az élet nevű játszmát, és amit egy adott életben teszünk, azt felelősségel illik tenni, hiszen meghatározza későbbi létünket?


Az ókori egyiptomiak szerint például sokezer életen át tanulunk a hibáinkból, mire megértjük, mi végre jöttünk a Földre és megszabadulunk. a jó hír, hogy azt is hozzátették, előbb-utóbb mindenki eljut a fejlődés csúcsára. A rossz hír az, hogy lehetséges, te még csak az út elején tartasz...

A reinkarnáció gondolata igen vonzó magyarázat az ember eredetére, a halál utáni kérdésekre és az élet értelmére vonatkozóan. Nem csak a keleti vallások vagy az ezotéria hívei ismerik el, hanem egyre hétköznapibb fogalommá válik a világ civilizáltabb, tehát szellemiségében elmaradottabb részein is.

Már az ókorban is...

Hogy félreértés ne essék: a reinkarnáció nem egy újkeletű teória, már az ókori Egyiptomban is úgy gondolták, hogy testről testre vándorol a ká, amit ma léleknek nevezhetnénk. Jóval az egyiptomiak előtt pedig ott volt számos primitív törzs, akik kifinomult nyelvezet híján egyszerűen csak életnek nevezték azt a valamit, ami az anyagi testből eltávozik, csak hogy egy új testet keltsen életre.

Pitagorasz egész pontos leírást adott arról, hogy a lélek halhatatlan és csak bent lakik a testben, ugyanígy Platón is azt vallotta, hogy az ember teljes mértékben szellemi-spirituális lény, aki használja a testeket, ő maga viszont örökkévaló és halhatatlan.

Talán meglepő, de a korai Kereszténység is 300 évig tanította a reinkarnációt - a Biblia alapján -, amíg Nagy Konstantin által erős római befolyás alá nem került az egyház.

Ki vagyok én?

Az, hogy egy-egy életnek vajon mi a célja, már nem teljesen ugyanúgy vélik a különböző vallások és irányzatok. A Buddhizmus szerint nem mi magunk reinkarnálódunk, hanem a karma, ami pedig tetteink összessége és azok következményei magunkra és a világ többi szereplőjére nézve, az élet célja pedig kiszabadulni a születés-élet-halál körforgásból. Szerintük az egyén személyisége szétporlad a halálkor, mintha egy nagy tengerbe kerülne, ahonnan kiválik majd egy új kombináció, és ez indul neki az új életnek.

A nyugati iskolák ezzel szemben azt vallják, hogy a lélek az maga az egyén személyisége, és a testtől különválva foglal el egy új testet, amikor megszületik. A keleti és a nyugati irányzatokban közös nevező az, hogy amit egy élet során teszünk, az befolyással van a következő életünkre: az ártó tettek tesznek bennünket később áldozattá és a jó cselekedetek, optimális döntések lévén kerülhetünk egyre magasabb tudati állapotba.

Tény vagy elmélet?

Az előző életekre rengeteg bizonyíték létezik ugyanúgy, ahogy a másvilág létére is. Akik megjárták a halált, mind ugyanarról az érzésről számolnak be: a - nem véletlenül földöntúlinak nevezett - boldogság, szeretet és végtelen nyugalom vette körül őket. Joggal gondolhatjuk, hogy ilyen az élet test nélkül, ám az eddigi tapasztalatok alapján ebből könyörtelenül ki kell szakadni, és elkezdeni egy újabb "kört" a földön, a fizikai létben.

Hipnotikus transzban különösebb nehézség nélkül érhetünk el korábbi életeket, és bár a módszernek az elmére gyakorolt hatása kissé kártékony, kétségkívül meggyőző, amikor valaki egy abban az életében ismeretlen nyelven kezd el beszélni, továbbá olyan részletekről számol be, amik teljesen illenek az adott korra és földrajzi területre.

A legérdekesebb talán azoknak a kisgyerekeknek az esete, akik néha minden átmenet nélkül elmesélték, hogy hívták őket az ezt megelőző életükben, vagy pontos leírást adnak az utcáról és házról, ahol laktak, de van, aki a régi szüleit szeretné visszakapni, vagy az elsüllyedt hajóját siratja.

Elgondolkodtató, hogy számos esetben ellenőrizték a gyerekek által megadott adatokat, és a legtöbb esetben pontos egyezésekre bukkantak. Ennyi véletlen talán elég ahhoz, hogy elgondolkodjuk rajta: egyszer élünk, de azt aztán rettentő sokáig...

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Az Akasa krónika titka
  2014-01-16 00:31:54, csütörtök
 
  Az Akasa szanszkrít kifejezés, azt jelenti, hogy "elsődleges szubsztancia", amiből minden dolog kialakult? ez a lélek kikristályosodásának első fázisa. Az Univerzum bármely pontján keletkező legparányibb éteri rezgés is kitörölhetetlen nyomot hagy rajta.
Bár az Akasa suzanszkrít kifejezés, az Akasa-krónikát számos szent szöveg megemlíti. Így a Bibliában is tetten érhető:
"?szemed már látta tetteimet, s könyvedben mind felírta őket. Meghatároztad napjaimat, mielőtt még egy is megjelent belőlük. (Zsolt 139,16)
...Kinyitottak egy másik könyvet is, az élet könyvét. A halottak fölött ítélkeztek, ahogy a könyvekben fel volt jegyezve, a tetteik szerint?" (Jel 20,12)
"És Jézus megnyitotta (a tanítványoknak) a rejtett út, a Szent Lélegzet és a tévedhetetlen fény jelentését. Mindent elmondott nekik az Élet Könyvéről, Graphael tekercseiről, Isten emlékezetének könyvéről, amelybe az ember minden gondolata és szava le van írva?" (Vízöntő Evangéliuma 158.3-4.)

Az Akasa-krónika empírikus tudástár, ahol megtalálható minden, amit az összes lélek a létezése során valaha gondolt, mondott és tett - de az is, mi a jövőben történni fog. Vagyis egy olyan tudati dimenzió, amely az egyes lelkekből és az útjukról készült rezgés-feljegyzéseket tartalmazza. A tudati dimenzió a láthatatlan világ olyan birodalma, amelyet mi, emberek a minőségén, jellemzőin vagy jellegzetességein keresztül tudunk azonosítani és érzékelni. Más-más tudati dimenziók képviselik az álmot, a tudatalatti munkát, a relaxációs szinteket, a zenei képességet vagy a memóriát. E tudati dimenziókban az a közös, hogy bár láthatatlanok, tudunk a létezésükről.

Hogyan olvasható a Krónika?
Az Akasa-krónika "megnyitásához" a hétköznapi tudatosság szintjéről egy olyan isteni univerzális tudatszintre kell lépni, ahol minden szinttel felismerjük az univerzummal való egységünket.

Az Akasa-krónikát bizonyos Fénylények vezetik és őrzik, akiket a Krónika urainak neveznek. Ezek a lények gondoskodnak a Krónika biztonságáról és sértetlenségéről. Ők döntik el nemcsak azt, hogy ki férhet hozzá, hanem azt is, hogy milyen információt hívhat le onnan. A Krónika urai a Mesterekkel, Tanítókkal és az úgynevezett Szeretettekkel dolgoznak - akik megteremtik az összeköttetést az Akasa és a földi világok között - oly módon, hogy az egyes Akasa-olvasások során "letöltik" számukra a közvetítendő konkrét információt.

Az Akasa-krónikában végzett munkád során soha nem fogod látni a Krónika urait, sem a Tanítókat, vagy a Szeretetteket, régi emberi mivoltukban, de érezheted energetikai jelenlétüket.
Fénylények segítik a munkádat
Viszont ahhoz, hogy az Akasa-krónikában dolgozhass, meg kell értened és el kell fogadnod a reinkarnáció fogalmát. A Krónika szempontjából minden lélek örök. Ezen a szinten annyit kell tudnod, hogy a Krónika tartalmazza minden lélek "aktáját", amint életről életre más és más emberi lényként öltött testet a földön, miközben az időben és a térben fejlődött. Egy emberi inkarnáció a lélek tökéletes tervének egy adott megjelenési formájaként következik be. Az emberi megtapasztalás lényege az, hogy fizikai szinten azzá a tökéletes énné kell válni, aki az Akasában a lélek szintjén már létezik.

A Krónika évszázadokon át a misztikusok, szentek és tudósok kiváltságos hozzáférési területe volt - és ez így volt jól, hiszen végtelen hatalmat és bölcsességet ad, és ezt csak azokra a beavatottakra bízták rá, akik megfelelően felkészültek a mély tudással járó felelősségre.

A XX. Század derekán Edgar Cayce, az "lavó jós" volt az egyetlen, aki nyilvánosan olvasta az Akasa- krónikát. Ma ez a több mint tizennégyezer olvasat nyilvánosan hozzáférhető, és rengeteg információt tartalmaz magáról a Krónikáról. Ma az emberek ezrei kapcsolódnak erőteljesen az Akasa krónikához.
Hogyan lehet hozzáférni?
Mindenki más és más módszert használ. A hagyomány szerint a kimondott szó fény- és hangrezgései vezetik be az egyént a Krónikába, így vannak "szent imádságok", melyek segítenek bekukkantani az Univerzális feljegyzésekbe.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 474 db bejegyzés
e év: 3482 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 372
  • e Hét: 2335
  • e Hónap: 5677
  • e Év: 58385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.