Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Elmeosztály bolt és közlekedési fóbiái
  2014-01-18 14:30:38, szombat
 
  A fóbiák különös betegségei azoknak, akik mások gyilkosságában vettek részt, nem szabad gyógykezelni őket.

Gyerekkoromtól rosszul voltam a boltokban, ellenszenvesek voltak a boltosok. Olyanokkal rendezték be, mint Fábián - akinek később Sasfészke is volt a hegyen - , Kenderesi, Koleszár. Egyedül Ida néni boltjába tudtam bemenni. Túróczi néven kiadott zöldség-gyümölcs könyvét anyám írásával mai napig őrzöm. Egészséges ételeket fogyasztottunk csak, mert apa természetjáró szövetség vezetője volt, mellette természetjáró tanfolyamokat is szervezett, ahol németül is tanultunk beszélni, szervezett a vár-kék túrák mellett évente balatoni nyaralásokat is mindenkinek a városban. A balatoni utakra a nyomorultak mentek már apa összezúzása után, Budai Zsuzsanna maffiája mindenét elvette, kifosztották halála éjszakáján. Irénke, szőke lófarkos ápolónő volt a felesége fél évig, aki agyvérzése idején a kórházban ápolta. Akkor ismertem fel Irénke testvérében azt a doktornőt, aki előzőleg engem Fűzérradványból hamis zárójelentéssel hazaküldetett Papp főorvossal. Amikor a sírkövet meg kellett váltani, annyit mondott: - Minek ment hozzá ahhoz az emberhez? Irénke annak ellenére, hogy szőke volt, fél évvel a házasságkötés után mellrákban elhunyt. Ennyi boldogság jutott, egy fél év apa életében, meg talán mi okoztunk örömet, amíg kicsik voltunk. Anyám kezelhetetlen volt.

Nagy az ember gyűlölete az egészségügynek és a megyének a médiájával együtt. Mindent irigyeltek, mindent összezúztak és meggyaláztak. Apát is kommunikációsan tették tönkre először, még beszélni sem tudott, mint ahogyan én sem már kilenc esztendeje. A szomszéd T. Gyula sorsát T. Éva hivatalsegéd szőke kiválasztottal kezdték Újhelyben, már a család elhagyta a várost. A kezdeti berendezések hivatalsegédi és gondnoki iskolai állások voltak, emberré váltak. Ilyen volt a Marosán és Pléhbán család is. T. Éva népitáncos volt, 1995-ben Orbán ismételt felállásakor mondták a médiából, hogy ők is ott vannak Újhelyben.

T. Gyula és szőke felesége sorsát a hetvenes évektől ismétlik. Anyja. B. Erzsébet Tóthnéhoz született a genyó, ahogyan a pusztító népe, amelyik előttem itt lakott kiabálta neki. Ekkor hozzájuk érve a volt férjem engem genyónak szólított, amit ezelőtt tíz évvel a suttogója a nyomorultak médiájának rajtam ismételt. 1995-ben a menhely a Talmud családi házának nyári konyhájában verte éjjelente az üvegeket, mert Gyula így csörömpölt a bérházban. Olyan üvegcsörömpölés volt, hogy a kutyával ijedten lapultunk a házban. Egyébként sem mertem kimenni, mert minden szét volt lyuggatva, elém a földre rúzsos csikkek potyogtak, robotok jártak az udvaron, közben szokott le a megye a cigiről. A Csillagok háborúja filmet is a média végrehajtotta, amit 1992-ben kezdett el hörgéssel a fejem felett éjjelente. Innen van Csiszár is.

Egész ufó felvonulás volt ott éveken keresztül, még a padláson is éjjel-nappal ugráltak hangosan. Ady valamennyi csapását megkaptam szirmabesenyői reikis irányítása kezdetével, amelyik felesége az én nevemet vette fel Mariannaként és a postán dolgozott, ugyanis terelgette a halottakat és a démonokat, azt mondta, hogy tisztulni jöttek éppen az előzetesen megírt Anna felébredése főnixes daljátékot hajtva végre. Az Észak-Magyarország rajza szerint 1983. óta én voltam a főnixesek báránya, a náciké. Ez a jelenlegi kormány, az Annás kommunizmus rajtam való végrehajtása után állottak fel. Bárány szülöttjük D-né Éva megmentésre került három gyerekesként. Bandit, a férjét, aki fodrász volt, teljesen összezúzták, ő tette be a bárányt a fürdőkádjukba a bárány áldozás kezdetén.


Szóval a boltfóbiásokat náciknak neveznék, ha igazság lenne. 1991-es megyei kórházbeli dr. Sági Ilona és Balogh Gizella osztályán történő ufós és elme legyilkolásom után egyáltalán nem tudtam kimenni az utcára. Amikor a lányommal .akit igénybe vett a Simon Ilona S, Éva születési kezdetével ismételt megalázásom, boltba nem tudtam menni, sem szülői értekezletre a gyengeség, remegés miatt - be akartam menni egy boltba, kimeredtek a szemeim és remegni kezdett minden részem, elment a hangom. Így emelték 1967. óta az 1956-osokat, menve végig a könyvén Göncz Árpád börtönének. Már soha nem nyitja ki a száját, amire Laószné Ács Klára kérte kézírásának elemzésekor.

Közlekedési fóbiám Káli Sándor Indiai nyomorultak megváltója miatt lett, szégyenemben a kapualjakban közlekedtem. Bestia vezetett már, a nyomorultak róka Révész utcába rendezett Nórája miatt lépett a testembe.

Aki elkövetett egyszer is valamit valaki ellen, annak vállalnia kell érte a betegségeket, a felelősséget, nem lehet másra hárítani saját sorsát, ahogyan tette ezt a börtön az elmeosztály képviselőivel.

A börtön helyett születésem óta le kellett nézni anyámnak engem, amit folyamatosan ismételtek. 1983. óta le kell nézni a gyerekeimnek is Simon Ilona helyett, akit a bolond lánya, ahogyan elhangzott 1997-ben nem szállított be a kórházba, engem gyilkoltak le helyette ismétlésben is. Jakubcsek sorsát B. Éva már számvitelit végzett Halak szülöttje Miskolcnak 1989-es rendszerváltáskor ismételte, hogy nekem mindig férfira van szükségem orvos testvérével.


Közölték velem az Időjelek egyik szülöttje helyett, hogy figyeljem meg a részleteket. Soha nem jöttem volna rá, mi történik itt, mik történtek velem, mert ellenkezik az ésszerűséggel.

A Észak-Magyarország Látókör és Hétszínvilág sorozatait, bennük Dudás Sándor Olajfák költője sorsát is végrehajtva rajtam - ide került berendezésre - az egész média a rendőrséggel együtt 1995-ben ismételte, köztük Fecske Csaba szállodában voltunk kísértetek kezdetű versét is szellemvilággal. Együtt várták, hogy kik fognak engem a teljes begyűjtés idején megtámadni a reformátusok helyett, ugyanis így halt meg annak idején anyámnak is az apja, ezt ismételték, ezért születtették meg Nagy Annát, amit a kormány most is berendezettjével ismétel -, majd kezdték előlről anyámnak az életét az árnyékoskerti Bertalan utcai berendezettekkel. Kaporral indítottak, ő el is hunyt. A reformátusok egyesével történő emelését folytatták 1995. óta folyamatosan. Most a Budai és Kormos neveken ismétlik az újhelyi történéseket.

A Dudások a két utcába kerültek berendezésre, van köztük duda rendőr, amelyik a Hunnia elmeosztály egyik filmjét jelenti. Dudás Ica 1975-ös férjhez zavarásomkor Karcsán azt híresztelte, hogy mi vagyunk a Kukó cigányok.

1983-ban Kutas zsidó utalta ki nekünk a Révész utcai szövetkezeti lakást, ahová az anyám kezdete óta megmaradtakat az ő áldozásával rendezték be. Volt köztük boszorkány, beduin indián, nemi csapás, valamennyit a börtön rakta össze a miskolci Bertalan utcával.

1983-ban arra figyeltem fel egy éjszaka, hogy megszólalt a Zsigulinkban a duda. Szóltam a volt férjemnek, azt mondta, hogy most is képzelődsz, amin meglepődtem, mert bár csúnyán beszélt velem és naponta megalázott emberségem miatt, de még halucinálónak nem titulált. Harmadszorra már lement és kifosztották az autót, feltörték, hozzáértek közben a dudához. Itt kezdték a börtönnel a Duna tévések Hunnia filmjeivel a Vatikáni elmeosztály felállítását végig a mi áldozásunkkal a lakosok helyett, könyveik és szerepeik végrehajtásával. A Vörös Oroszlános kommunizmus végére 1995-ben értek, hiába állították fel ebből az utcából a nyomorultak közül Orbán Viktort Lévaival, aki szintén ide került berendezésre. Az alattam lakó jelenti Orbánt, ideköltözésekor elhangzott a mondat, hogy lopnia kellett volna. Emberré vált.

1985-ös válásom után az alattam lakó Dudás Erzsi fia kiült az ablakba naponta és ott kiabálta, hogy az anyja kurva, de már engem akkor meg is támadtak miatta. Előtte Szabó Pistike párttitkár közölte velem, hogy én mindenkit kihasználok, nem értettem a mondatát és azt sem, miért volt baj a kommunistáknak, hogy én jól tudtam helyesen írni, mert ebbe is kötekedtek.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Látlelet
  2014-01-18 06:40:12, szombat
 
 
Születésem óta a halál lehel csókot
összetört, széles arcomra,
tisztul a börtön, feszít belül a láz,
démonok serege
éjjel-nappal embervért kíván.
Forróság és halál hidegség ráz,
a Sátán tüze égeti szívemet.
Veszélyes megyében élek,
bár szenvedélyem még éltet,
a remény, hogy egyszer
szabadság és szerelem
megszabadít.

2014. január 18.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
A börtön ország emberré vált
  2014-01-18 06:20:22, szombat
 
  A volt Magyarország területén élő holt tengeri tekercsből és advent sorozatokból 130 éve előállott karmikus börtön ország emberré válása egyetlen áldozással megtörtént. Borsod megye, az apokaliptikus központ valamennyi lakosán és utcáján, az egész megyei berendezésen a parabrutális menhely vasfüggönyös Farkasok börtön bűnözőinek száz éves beállításával végig haladt. Már Farkas Berci is romániai vashoz tartozott, akit az oroszok nemrég kitűntettek.

A börtön ország rokonsága nemcsak a kelet teljes egészét jelenti, hanem valamennyi börtön népet - mint Mexikót és Braziliát - az egész világon. A börtön és karmikus népek Sátán népeit jelentik. Itt Simon Ilonával kezdték el 1983-ban az ember áldozásukat a szlovák elmeosztállyal, helyette az elmeosztály 1997-ben bevitt a kórházba fulladással, majd leinjekcióztak egy cigányasszony miatt. Születésem óta hajtják végre a Pszichografológia alapján a sáskák tisztítását és emelését. A boszorkányok, akik helyett az embereket legyilkolták, megcsonkították, szintén a börtönhöz tartoznak, ahogyan ezt a média be is állította. Orbán áthozta a romániai börtön nyomorultakat, alkoholistákat 1995-ben még az előzetes bibliai berendezés mellé. Vona Gábor személyiség nélküli emelését is a menhely hajtotta végre az öcsém személyiségének összezúzásával még a nyolcvanas években. Joggal énekelheti Oláh Ibolya börtön képviseletében a Magyarországot. Rákóczi tér is megmentve valamennyi perverzzel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1045
  • e Hét: 2932
  • e Hónap: 5291
  • e Év: 57557
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.