Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Szép örök világ bolondja
  2014-01-20 22:05:31, hétfő
 
 
Szép örök világ bolondja
voltam Múzsaként,
kör közepén álltam,
sírtam, mikor mások nevettek.
Mindenség tudója lettem,
szívemben dalt már nem ringatok,
magamban régi nótát dúdolok,
mely békességről szól.
Megkövetem önmagam,
elkerülnek a halál-gondolatok,
harmatosan néz a két szemem,
igazságot mér a két kezem.
Késő, hiába, életem elszaladt,
s míg köröttem a világ nevetett,
hordoztam mindenki bélyegét.

2014. január 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Mondd
  2014-01-20 21:21:20, hétfő
 
  Kohut Katalin: Mondd

Mondd, hogy hiányzom,
hadd dobbanjon a szívem,
add jelét, szeretsz egy kicsikét,
mint embert, kit gyűlölet vesz körül,
kinek egész élete odalett ezért!
Itt bűn emberként élni,
emberré nemesedik a világ,
egyetlen nagy áldozással.
Senkim sincs, nem is volt soha,
tilos a szeretet nekem.
Mondd ki, hogy szeretsz,
csak annyit szólj,
hiányzol!
Még én nem hiányoztam senkinek,
ha meghalnék,
temetésemre nem gyűlne tömeg.
Megváltottam a síromat,
alig várom, hogy vége legyen
értelmetlen szenvedésemnek,
ne érezzem többé a kínokat.
Te tartottál életben,
de ez egyirányú volt,
én ragaszkodtam csupán,
először kapaszkodtam életemben.
Nem kell a jótékonykodás,
szeretet kell,
ember-szeretet.


2014. január 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kovács Katival és Straub Dezsővel űrhajón, Fábryék
  2014-01-20 00:33:39, hétfő
 
  A Táncdalfesztiválra a Hunnia elme állította be a szereplőket ismétléseként a negyvenes évek sakk-kártyáját, bár a Kék asszony már halott volt, együtt az Ádám, Évás, Matyós börtön kezdetükkel. Visszamentek a dalokkal az orosz kezdetig. A börtön Miskolcé, a Bibliával együtt holt tengeri tekercsből. A Talmúd külön van a démonokkal, ez a nácié sánta vörös botos Jézusával. Pléhkrisztusos református könyv is a sajátjuk, amiért nagyapa sírkövén még ismétlésekor a temetői történelemnek még a születési dátumát is megmásították. Sas jelük miatt vették el az 1971-es népdalfesztiválon a hangomat. Ez a vasfüggöny a német-magyar filmkezdet miatt emelkedett fel a két ország közé a vasbabilon által egész Erdéllyel, amerikai v astrágya kommunizmus végrehajtóival.

A börtön és az elmeosztály folyamatosan hosszabbít nyolcvan esztendeje, így születtek meg az Időjelek szereplői, benne a ratkósok, akik spanyol tengerpartokon vásároltak villákat, amikor már velem elhordoztatták az Időjelek ábrái szerinti rontásaikat. A száz tagú cigányzenekar szintén az Időjelekből ered, a zsenikkel együtt, a sumerokkal, majmokkal, kutyákkal, bermudásokkal, amiből Szulák Andrea született miskolci berendezéssel.
Vargák nem lehettek volna semmik sem, az ő arcuknak kellett volna eltorzulniuk. Hoboék a börtön elméről meghívták a dzsungel és vadon állati képviseletét kislány vadászatra, az enyémre, erről szólnak a számai. Az utolsó magyart, anyámat 78 éve gyilkolja Miskolc és a média, együtt ölték meg a magyarokat hetvennégy évvel ezelőtt körülbelül.

Zorán is a börtönből eredt, vele kezdték a perverzitásukat a nagybátyámmal, akit a börtön tavaly meggyilkolt. Magyar nevét egykori bíró apjáról kapta, akitől nagynénémnek el kellett menekülnie. Miskolc a Bíró neveket be is rendezte, innen kerültek a médiába, mert a lakosok nevein és könyvein haladnak végig folyamatosan már több, mint százharminc esztendeje.

1992-ben a római egyházat emelték, amikor Fábryék megtámadtak a Benedek utcán, Miskolc-Kilián börtön lakásában. Éjjel-nappal elektromos fénykörként jelentek meg, akkor is, amikor a fürdőkádban fürödtem. Volt, amikor hipnózisban ültettek az ágyon és azt mondtam, hogy Istenem, szeretlek! Ufókkal jár Fábry, megtámadásom óta sztárja római egyház ellenes irigységként a médiának, illetve Borsod megyének.

Kovács Katival 1992-ben utaztam repülőn álmomban és önbizalom hiányom volt mellette. Nekem Katival semmi bajom sincsen, annak ellenére, hogy az én nevem miatt választották ki, ugyanis minden Katalint és Katalinról elnevezett helységet, mint Grúziát a grúz Katalin hercegnőből, meg a svédeket is ember áldozással emeltek és tartottak meg. Ezt is a miskolci nyomorultak ismételték, amikor az egyik svédet mezítelenül szaladgáltatták. Ekkor emelték tovább az 1995-ben berendezett Lila kocsma alkoholistáit.
Furcsa volt látni ma este Fábry irigységet együtt Katival. Önbizalom hiányom Medveczky Ilona helyett volt, miután a sorsát az elmével végrehajtotta dr. Kiss Kálmán pszichiátriájára szállítottak hörgő fulladással, ott leinjekcióztak, többé nem tudtam magamról Medveczky Ilona sorsaként Malek Pszichografolológiában szereplő rendetlen helyett és Madonna helyett a kommunista Vörös Oroszlán elméjéréről. Én úgy jöttem Miskolcra, bár úgy maradok fenn, hogy miskölci költő voltam egykor, ezért zúzták be minden írásomat, támadták itt is meg, hogy apám szőlőjében van a márvány táblám és egy szilklára téve. Apámat végig genyózta és gyalázta a pusztító volt férjem által.

Straub Dezsővel szintén 1992-ben utaztam űrhajón, fehér térdig érő ruha volt rajtam, amiért huzigáltam le a ruhámat, mert kilátszott a térdem. Belőle akkor lett vállalkozó, ami megjelent az Észak-Magyarországban is, a forgószelesek újságjában. Az Észak-Magyarország az újhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákon járt végig születésem óta anyám sorsát ismételve. Innen volt a kommunista kitüntett Lévai Gyöngyi alkoholista újságíró is. Hajdu Marianna jelenlegi újságírójuk sorsát 1995-ben hajtották végre horrorszerűen, azóta az összes Hajdút felemelték, médiába vitték, mint M. Kiss Csabát a rendszerváltásnak nevezett elmekormány felállítása hosszabbítása miatt indult Új Hírnökből, aminek a főszerkesztője helyett Gina Lolobrigida kezdetével szerepének Halakként én kerültem megáldozásra. Minden Halak szülött az országban születésem óta belőlem lett kiemelve. Deformációikat megkaptam. Csalódtam Straub Dezsőben, mert bebiztosította a jövőjét a médiában, bemutatta egy műsorban, hogy huzigálta egy nő szoknyáját, így ismételt.
Straub Dezső találkozás egy Mimóza nemesi Nagy Karola Vöros Oroszlános 1956. előtti, jelenleg kereszténydemokrata párt által képviselt vasfüggönyössel lett volna, Erdős Anna láma indiai cigányság által ember gyilkossággal emelt az összes nemessel, mióta legyikoltak végleg és szerepüket végrehajtották az elmeosztályukkal.

Borsod a reformátusok helyetti legyilkolásomkor, 1995-ben ismételten szétment az egész világra, a a fekete főnix megyéje a világ négy égtájának elköltözött.

Az újhelyi népi táncosok Orbánt jelentették, amelyik népe hetvennyolc éve anyám apját támadta meg. Ekkor támadott a börtön rájuk.

Magyarország változatlanul vas-ország, ahogyan mindig is az volt, hiszen valamennyi vasat berendezték Miskolcon és megmentésre kerültek emberek megáldozásával. Ez sajnos Erdély is, feketevonatként lett az Észak rajzán a nép ábrázolva, a székelyek pedig a börtön Révész utcájába kerültek beállításra hullaszállítóként, anyám apjának, a magyaroknak eltemetésében vehettek részt. Oda állították be a svábok képviseletét is, sorsát velem hordatták el születésem óta. Ez Károlyfalva és Herceghalom is.

Az adventi kiadóban Erdélyi néven bemutatott Horn szarvú nagyszájú parabrutális békaként ábrázolt áll az Románia felett.

Az Omega kezdte előlről Benkő fülbevalójával anyám apjának a sorsát, így került sor az ismétlésre, , amikor az elmeosztály ismételte a református magyarok megsemmisítését. Valóban az egész világ itt begyűjtésre került.

Presser Pici a legyekkel végig gyilkolt egy életen. Mindenemet szétlyuggatták, tönkretették, a szívemet szúrkálják, gyaláznak a zsidók helyett, ugyanolyan csapásai vannak, mint Szenes Andreának, akinek a formáját az egri Zizi Magazinban megrajzolták, horkolt, s ezért a tüdőmet tették tönkre. 1995-ben lökdöstek a Talmudos ikerházban azzal, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni, s már akkor együtt mentek végig az ikerházon, az Időjelek régi és az új amerikai Ufós tornyon.

B. Gabriella ügyvédnő sorsát 1983. óta hajtják végre szőke mályiban építkező testvérével együtt, az ő helyükre kerültem a tégla börtönbe. Férje dührohamaival indított a média. Az ádámcsutkás elmeosztály szülötteket a gyerek nyelésének nehézségével emelték, akár Marsi Anikó szája deformációját is megkapta, Simon Ilona lányának összeszűkült szemét, az Időjelek börtön népének Szemetekbe bújok könyvének megfelelő parákat a szembe. Jáksó és a Barátok közt szemölcsös homlokú sztárja is belőle emelkedtek, akár Brigitta a Nyolc évszakból. A barátok közt Szécsi Pált hozta Magdus nénivé vált utcanépével, a Vödrös községgel indítottak, aminek szintén megvan a saját története.

B. Gabriellát az összes ügyvédje védte Miskolc városának, okirat hamisítással kerültem Miskolcra, hipnózisban hoztak a városba ufókkal már. A Keresztöltés pók népe hosszabbítást rendezett be Bodor költő szerint 1989-ben az Elsüllyedt világ Pázsit e mese neve alapján. Pázsitra tették kihalatásra az újhelyi hét hegynek megfelelő történet egykori képviseletét, ezért voltak meddők, a pók népe nem szokott szülni.

Az ember áldozást születésünkkor kezdték el, a Bertalan utcába tett népek királyai támadtak meg minket. Így kerültek megszületésre a három gyermekesek is azokból, akik helyett embereket áldozott meg Borsod megye. Majd jöttek a betegségek, azok születtek meg az okozott betegségek, csapások miatt. A börtön karmikusok sorsát kezdték el a Vörös Oroszlánnal, Johanna református mezőkövesdi szülött sorsát. Őt később születtették meg. Anna neveken voltak berendezve a képviseletek, mai napig szép életet élnek. Johannának megvan mindene, még saját tava is az udvarán, amiről én csak álmodtam. Nekem mindenemet tönkretették, felhozták még a vizet is a Talmudos családi házukban.

A cigányokat tették bele a nagypán pszichografológiájába egykori idők jeleivel, amiket felvettek és országokat, népeket rendeztek be belőlük a hét hegy egykori történetével. Célja Weöreséknek Kelet és a cigányság emberré válása egyetlen közös nagy áldozással. Ezt jelenti a média, csakhogy nem én lettem volna az áldozat, hanem egy félig nemes, félig cigány leszbikus teremtmény. Ezen a könyvön mentek végig a karmikus elmebetegségekkel, ezért törték is össze az orromat, fülemet, arcomat.

A cigányok megtámadtak minket 1995-ös begyűjtéskor is, születésem óta kíséretét jelentik a két utcának, amitől érdekes módon a Rákóczi miatt születettek válnak. A menhely az összes dögként kórházban lévő elmebeteg sorsát végrehajtotta deformációikkal együtt húsz esztendeje, már a pszichiáterük sorsát rajtam ismételték, ugyanis Pálként a Palik névből kiválasztották. A menhelyiek a cigánysággal együtt járnak és a bolgárokkal. 1972-es Dávid szörnyeteg koporsója emelkedését a média suttogó szörnyetegével az élén dr. Dávid Mónika igazságügyi szakértővé tett jelenti Miskolcról. Még újhelyi kezdettel indultak a helyette történő eltemetésemmel. Ekkorra kellett volna felszámolni őket.
A cigányság az összes börtön könyvet húsz éve ismétlik, köztük a Talmudosékat is, a sántákat is ennek megfelelően vitték el a városból, mind Pestre és Dunántúlra, külföldre költözött.

A média kitermelte az egész országot, a parasztokat a Bertalan utcai tízemeletesek névlistáján végighaladva Kovács Zsuzsa börtönével beiskolázta őket, valamennyit emberek megáldozásával.

Dunántúlon még élnek emberek, akiket nem ért el Miskolc, ezért mondták nekem, hogy ott hozzám hasonlóak élnek.



Az elmeosztály születésem óta megy el, járja külföldöt, nyaral, ezek valamennyien nyomorultak. A börtön szülöttek 1989. után megszabadultak, lediplomáztak, amivel folyamatosan dicsekszenek. Varga ide van beállítva az utcába, ufós könyveiket az Imréknek rajtam hajtották 1990-ben már végre. Az egyik ufós könyvet végig csempézve lila csempével a bulgárföldi üzletsort az összes itt lévő boltos jelentett a Vargákkal együtt.

Wald és Teiber iskolaorvosok voltak. Wald nevét berendezte a Kiss Tábornok utca összeötvözve a Konczal és hetven éves ismétlésben ismételték a kommunizmust.

Bulgáriát Kohárik jelentette, ő volt az utolsó Újhelyben a Jókai utcán. Házukat elbontották, Elek már milliárdossá vált hegyközi romániai szülött épített oda coca cola jelét kitéve egy hatalmas házat.

Születésem után hozzánk állították be az egykor magyarok és németek által létrehozott Jehova sárga focizó kutyát. Ennek ellenére a Dental Soft ügyvezető igazgatója helyetti ember áldozást és 1995-ös Jehova feszületet maguk helyett végrehajtották, azóta is járják a megyét híveik, minden szőke jehova helyett megtámadtak szexuálisan. A legtöbben nevettek, amikor az utcán megláttak, sokan már elköltöztek innen. Bajor Imre börtönt képvisel a nevével, Miskolcot jelenti. Ember áldozók a népükkel.

A megyei névlistáját a kezdetnek hetven évre visszamenőleg ki kellene függeszteni valahová, mellétenni a könyveiket, a világ négy égtáját jelentik.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 443
  • e Hét: 1572
  • e Hónap: 3931
  • e Év: 56197
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.