Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Lépéskényszer állt be...
  2014-01-22 17:17:57, szerda
 
  "... Lejárt a Kegyelem kora. Valójában be szeretnénk lépni az Áldás korába. A kapuk nyitva várnak bennünket. Így aztán a feltett kérdésre megvan a válasz is: bizony dolgunk van! De nem a leírt megfelelőségi kényszeren belül. Nem az Ő protokolljuk szerint. Logikus, hogy a Szentháromság értékrendje és vállalása szerint.

Azonban, hogy élhessünk a fenti értékrendünkkel és jogainkkal, szükségünk van a Teremtőtől kapott és a szívünk szakrális terében élő Kard erejére is! Mert, ez is megadatott. Attila kardja az a felület, amely képes elválasztani a hamisat az igaztól. A Szentháromság igazságát az attól hamistól.



kép forrása: http://atillahunkiraly.wordpress.com


Az igazság feltárása és megértése a lélekben alapvető változásokat eredményez. Ezért stratégiai szerepe van a Kardnak. Attila kardjának. Persze nem úgy, ahogy a hatalom sugallja és programozza. Jelentős segítséget kell nyújtanunk azoknak a felébredt társainknak, akik radikális és fizikai erőszakot alkalmazó rendszerváltozásban gondolkodnak. A mi tudásunk, energiánk és hatalmunk ugyanis jóval felette áll a hatalom kollaboránsainak és az alkotmányos alapra helyezett mai jogállamiságnak. A parlamenti demokrácia csak illúzió. Jól hangzó félrevezetés. Ez hamis. Ezért nincs vele dolgunk, nem állunk vele szemben. És ezért nem vagyunk a hatalom számára már manipulálhatóak. Nem szükséges megfelelni a demokrácia protokolljának. Tudom, erre egyből rázúdít minden politikai (kollaboráns) erő, hogy ha nem vagy híve a demokráciának, akkor csak terrorista, antidemokratikus, diktatórikus, fasiszta, radikális lehetsz. És erre már felkészült. Alig várja, hogy eszerint még jobban lealázzon, elítéljen, kisemmizzen, államosítson, sátánistának nevezzen.

Kedves kollaboránsok! Van még más is. A világ nem csak kétpólusú. Nem lehet senkit sem leminősíteni, mert nem fér be a kétpólusú megtévesztésbe. Ezért fontos a hármasság bevezetése a köztudatba. Nyilván nekünk a Szentháromságé. Ez az első lépés. Mindegy, hogy milyen példával tudod a környezeted számára megtanítani a lényeget (oxigén, hidrogén, nitrogén), csak lássák, hogy van más értékrend is a világban.
Mivel felette állunk a hatalom módszertanának értékrendjén, ez az értékrend képes vezetni, tanítani és élni. Valószínűleg védeni is. A Szentháromság alatt védelem van. Ezt az értékrendet megvallani és hétköznapi szinten megélni most is lehet. Nem kell hozzá semmilyen szervezet vagy egyház. Akár mozgalomként is. Így nem támadható, nem betiltható és zsarolható. A keresztény egyházak nem tudnak ezzel mit kezdeni, mert nyíltan nem támadhatják a Szentháromságot. A politika meg mindegy, hogy mit mond.

Elérkeztem a kérdés második részhez. Azt már tudom, hogy van dolgom a hatalommal. Az, hogy kinyilvánítom, hogy én már egy magasabb értékrend szerint kívánok élni. Mindaddig, amíg továbbra is tagadja az Isteni elrendelésű Áldás Korát, és annak a társadalom minden tagjára kiterjedő pozitív hatását. A magasabb erkölcsi, morális és szakrális értékrend megélését nem tilthatja meg. (Azt már felismerte, hogy ha betiltaná, még nagyobb érdeklődést és támogatást kapna a mozgalom a tömeg részéről.) Biztosra vehető, hogy nem tiltja, hanem lejáratja és kisajátítja, megossza a mozgalmat. Szembe nem mer menni vele! Úgy hogy nincs konfrontáció köztünk. Csak kinyilvánítjuk a hatalom felé a magasabb értékrend szerinti életet.


A kérdés második fele az, hogy mi a dolgunk a tömeggel?
Azt gondolom, hogy direkt módon semmi. A viszonyunk fordított. A tömegnek van dolga velünk. Ahogy kinyilvánítjuk és hétköznapi szinten meg is éljük magasabb értékrendünket, ez valószínűleg példa lehet pár ember, család számára. Azok, akik nyitottak ennek megértésére és befogadására, úgyis megkeresnek bennünket. Ez csak az Ő szándékaik által, és felőlük indulhat. Így léphet be bárki ebbe az értékrendbe, ha akar. Valószínűleg lesz ilyen alkalom. A tömegnek kell közelednie felénk, nekünk, egyenlőre nincs ezzel dolgunk.


Mi az, amit tehetünk?
Együttműködni minden területen azokkal, akik szintén önkéntes kitaszítottak és képesek kezükbe venni sorsuk vállalását. Itt már nem kel betartanunk a protokoll szabályokat. Most ez az igazi kreatív terület mindenki számára. Megteremteni az élő, szerves, szakrális együttműködéseinket, a saját egyéni és szeretetteljes kapcsolatainkban.
Bármit megteremthetünk. Saját elszámolási rendszert, ami nem pénz. Saját energiaellátó technológiákat. Saját közlekedési technológiákat. Saját élelmezési technológiákat. Saját szakrális alapú oktatást a Szentháromságról, a Korona valós szakrális teréről.
Ha már tudatosult benned is, hogy a Teremtőtől kapott tudásod, tapasztalatod és a melletted álló szeretetalapú szellemi lények segítségével azért vagy itt, hogy együttműködj ebben a mozgalomban, és beváltsd születésed okán tett vállalásod, - ne várj semmire. Tedd, amit a szíved diktál.
És ha segít ebben mások hasonló jelenléte, találd meg újra szeretetteljes kapcsolataidat a Korona szakrális terében és a Szentháromságban.
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/01/szkita-hitvallas-nagy-gabor-0104.html

Nagy Gábor
2013. december 22-én, az Áldás Korának első napján.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 516
  • e Hét: 793
  • e Hónap: 9397
  • e Év: 45338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.