Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A Zöld Medeia és a hét hegy nyomorultjainak hosszabbítása
  2014-01-22 08:41:07, szerda
 
  A Pszichografológiába tett újhelyi Weöres Sándor által megírt hét hegynek megfelelő egykori történelem - mint a Szörnyeteg koporsója a Koporsóhegyből, a Vár-hegy Istálló-Jézus áldozó csűrhéje, Kereszöltés pók népe, a Kopaszka hegy Piroska és farkasai, Dob és tánc termékenységi népe, a Sátor hegynek megfelelő egykori Jézust hirdető Antikrisztus ideje 1971-ben lejárt, azóta hosszabbítanak. Húsz esztendeje ismét együtt támadtak meg engem Ufókkal, mint anyám apját Benkő Dánielékkel és Miskolccal, azóta a dögökkel jártak végig Miskolc világ négy égtájának utcáin, szerte összekeverve mindenkit az egész világon. Az egészségügy a teljes pléhkrisztusos talmúdos reformátusok helyetti megtámadásomkor Nagy Anna helyett engem küldött nyomorba. A Hunnia elme börtön által létrehozva is a Theomagiát jelenti. Valamennyi médiából 1995-ben feállottnak vissza kellett volna menni az elmeosztályokra, őket kellett volna eltemetni. Köztük van a náci népe, ezek a pléhkrisztusosak.

Szégyen, hogy az orosz medve kommunista erdő népe idehívta az egész világot és kislány áldozást rendeznek gyerekkoromtól. Szégyen, hogy a kommunista róka miatt születésem óta mindenkim meghal, aki szeret engem. Ezekhez tartoztak az 1919-es munkásosztály képviselői, melyet itt a Vörös Oroszlán alapján angol Cate ember áldozással hajtottak végre, mint valamennyi kommunista színt, az angol kommunizmusnál 1983-ban jártak, már a Révész utcába rendezték be őket. Amikor Révész Sándornak és Mesternek lejárt az ideje, jött értük a felmentő sereg. Szégyen, hogy az orosz medve erdő népe őzei és rókái a Révész és Bertalan utcába kerültek berendezésre, bár lehet, hogy ez már a börtönt jelenti. A Révész neveket az alvilági révészből vették fel a Humanából.

A nyomorultak elhagyták a megyét, a médiát, külföldre költöztek. Horváth Charli ember áldozással van, így járta a világot. Molnár Csilla szintén a Révész utcából eredt, ide van berendezve a németben dolgozott kék szeműekkel. A Molnár kezdet egykori római egyház eredettel bírt, amikor idehallgattak a régi Magyarországra és hallották, hogy egy molnár leánya csodálatos népdalt énekel.

Végigmentek a dögök Vaszily Mária és Dávid Mónika elmebetegein a szlovákiai simonfalvi elme és a Nyírő Gyula zsidó kórház mellett, a legsúlyosabbakén is 1995. óta, megkaptam valamennyiük csapását, megreformálták nekik az egészségügyet. Miskolc teljes egésze a világ folyamatosan történő megváltoztatásában, megszüntetésében bűnös a magyarok médiával történő legyilkolása mellett.
Dr. Kigyóssy, aki elhagyta a megyét a börtönt jelentette felemelt betegeivel együtt.
A média 1995. óta ismét ismétli a magyarok és emberek megtámadását külföldre költöztetve a gyilkosokat.

Sztankai István már megöregedett, amióta létrehozták apa hasonmásaként, olyan régen tart már az emberi család megtámadása. Heilig Gábor bátyámból, Gyuriból lett, ide lehet az utcába beállítva Koncz Gábor kezdetük óta.

Kopcsikné 1990-ben járt be taxival esténként a megyei kórház Idegosztályára, ahová a postás mellett a legsúlyosabb betegek tartoztak, akiket egyesével megmentettek. Kopcsiknénak saját kiadott könyve volt, amit ezelőtt kilenc évvel találtam meg.
Álmomban nekem adta fehér ruháját, aminek a gyomor része véres volt. Így is adták ki a könyvét, ezzel a rajzzal. Nikell három gyermekes könyvét a nyolcvanas évektől ismétlik, gyerekeit tovább tanítatták az árnyékoskertből. Szégyen, hogy az elme nyomorult Magyarország a nagyobbik lányom leforrázásával végrehajtott Egri csillagokat viszi a törököknek, miután a török nagykövetséggel ismételték Cseh Károly Keletes könyveit. Szégyen, hogy Kína az Erdéiyi utca és a Kiss Tábornok kommunista és adventi berendezésével a nyomorultak szappan tisztító filmjeibe írta be magát, s hogy Japán születésem óta hallgat. Igaz, hogy az elme ellen ők is tehetetlenek voltak, amikor Wo ist dein Brúder, Káin? kérdéssel ledobták rájuk new yorkiak az atombombát. A Lila kocsmai pusztító népe 1995. óta emelkedik, még Svédországot és az összes berendezett babát ismételték.

A boszorkányok helyetti gyilkosságát az elméknek és a börtönnek érthetetlennek tartom, a szlovákok hallgatását is, mivel Szaszák Margit nagymamám, akit a boszorkányok helyett megöltek, szlovák volt, akár anyám anyja, Begala Julianna. Érthetetlen, hogy a Borsodba rendezett börtön Tótok Svájcban élnek gazdagságban, jólétben, hogy a szlovákok együtt ismételték a zeneiskolai kort a miskolciakkal.

A harmincas években is a játékokat végig játszották az összes operával és zenei számmal, mint apokalipszist. Apa nevét az Aranycsapatba akkor is berendezték Újhelyből. Országokat választottak szét, semmisítettek meg. Ez Hitler népe. A Gergelyjárást római egyházas missziókkal - Kodálytól itt is berendezték Gergely nevekkel Szikszón és a médiában is.

Tegnap volt a félig nemes, félig cigány nyomorultak Pszichografológiába tett kezdetének névnapja, Ágnes. Ezzel indították Kelet és a cigányság emberré válását egyetlen nagy áldozással. Minden Ágnes helyett engem gyilkoltak le, még a börtön Farkasok helyett is. Amerikai Zöld médiával ismétlik a rendetlenek tisztítását 2004. óta miskolci berendezéssel, Takács Révész utcába történő elhelyezésével. Klára apját az elmeosztály a kilincsre akasztotta fel indulásuk kezdetén, miután megíratta vele a végrendeletét. Pulyaszeplősítő tanárok udódai is már a Révész utcába kerültek berendezésre, azok, akik a férjeiket kihasználták.

A borsodi sötétkapus dögök születésem óta velem vannak, ezek jelentik a két utca és pléhkrisztusos reformátusok védelmét, ezekkel harcolnak. A nyomorultak Istálló- Jézusos kezdetét a szlovák börtönének Szenci Molnár szamaras zsidójával kezdték a Magyar Irodalom történetével.

A filmek egykori történelmet jelentettek, melyet én dolgoztam ki és a menhely bezúzta. Ilyen a Csillagok háborúja, melyből most Tarot kártya van, a Kardok ereje és hatalmas kártyák tartoznak hozzá. Martin Luther King történelmét valóban Miskolc hajtotta végre, ő keverte össze az afrikaiakat amerikaiakkal, összepároztatta és meggyalázta az egész világot, amit most a dögök ismételnek. Miskolc a régi történelmi korokban nem szerepelhetett, sem a kommunisták, mivel a börtönt jelentik. Ez az erdőnép. Festmény sorozat alapján hozták létre az orosz medvét.

Depressziós csak India lehet, ezt adták ki Rozzmann név alatt.

Bordás Irénhez érve, aki Amerikában él és elmebeteg 1995-ben ért a nyomorultak Zöld Médiája, akit itt az Margittai Ági is képvisel, neve miatt a sorsát rajtam hajtották végre a világ összes Katiját emelve és emberré nemesítve. Bordás ruha árulása miatt berendeztek ekkor egy butikot, vettem egy földig érő fekete ruhát drapp csipkemellénnyel. Felvettem, amikor mentem a megyei kórházba dr. M-hez. Éppen a Sükösdi könyvet ismételte a megye, ezért pattogott le előzetesen a blúzomról egyszerre az összes gomb. Olyan zivatart rendezett a média, hogy mindent elöntött a víz. Esővel kerget 1983. óta, nem engedett kirándulni sem menni a gyerekeimmel.

A média születteti meg a gyerekeket, a Rákóczi tér a nyomorultakat, hozzátartozik a hét hegy képviselete. A Sátán népei, mint a kommunista medve erdő népei a bibliai teremtményekkel külön születnek meg. Ilyen a lírai karám is. Ez volt Cseh Károly is, magához kötött teljesen, minden szerepbe odaírt, odaképzelt.

A teremtmények nemi szerve bekódolt, ezért emberekkel nem házasodhatnak. Zenei csapásként létrehoztak keresztes és bés nemi gyalázókat. Ezt jelentik a beat kezdetével az együttesek az egész világon, Szív küldi szívnek néprádióval kezdték előlről a szívvel rendelkező emberek megtámadását.
Így nem vonult fel a volt férjem velünk a városba, mert kaptam egy a Sokféle neveknek magyarázatán végig haladva egy Erl manónak megfelelő természetvédő gyereket és egy igazi csillag medvét. Őket tette tönkre a Rákóczi tér az én megtámadásommal maguk helyett kurvaként, fizikai munkára ítélve őket. Erl Manónak már berendezték Garas Dezsőt előzetesen a nyomorultakkal, amiből Miskolc Garasoskodó kocsmát üzemeltetett. A szomszéd Ági - Halak és Simon Ilona miatt nem engedték, hogy továbbra is szeretetben éljünk. A Rákóczi tér a Szörnyeteg koporsója Dávid Mónika népével eltemetett maga helyett 1972-ben, húsz éve cipel, mint egy állatot és ezt skizopreniának nevezték el, így tartósítva az elmebetegeket. Sátán népeit jelentik valamennyien a boszorkányokkal és a börtönnel együtt. A pervezreket az elmeosztály vasfüggönyösei hozták létre, melyet kiadtak a Lexikon a szerelemről című könyvben. 130 éve a város létrehozta Mexikót és Barziliát a homokosokkal. Így kezdtek előlről az újhelyi temetői menyasszony és Puniella történelmével, meg az őskígyóval.

Avar István és társai nevéből új magyar történelmet írtak maguknak Magyarország felszámolói. Az Időjeleket a cigányság kezdte Miskolc városában ismételni a tompalátás jelentkezéséhez érve, amelyik belőlem született 1972-ben, azóta hosszabbítanak. Zsák Ferencet kártalanították, pedig nevével bújt ki Béres Alexandra labor farkasként a Bertalan utcához rendezve a zsákjából, valamennyien szerepet játszanak. Még Páger Antal is szerepjátékos volt annak idején, feltehetően Miskolc a germán összetételt változtatta meg. A Humana nagyfeszültséggel nem járó tagjai közé oroszok is tartoznak, elmentek rokonsági misszióba olyanokhoz, amelyek már akkor a fogakat szedték ki. Lappokkal járták az orosz országokat, gyorsírással jegyzeteltek. Kata gyümölcsei a kezdeti kommunizmust jelentette Medvével, Sommal, Kökénnyel, amit 1998-ban itt Mészáros Kata alkoholistáival és nevével rendeztek be Szombathelyre költöztetve a Lila kocsma pusztító népét. Ők voltak az SS-ek. A húsállatokkal mutatták meg filmekben, hogy ők voltak a nők hadi fogságban.

Miskolc német szélesarcúként támadott meg minket. 1991-ben a bulgárföldi iskolába akartam menni gondnoknak, ott kérdezte az idős gondnok, hogy nem Kohut vagyok-e véletlenül Újhelyből, mert nekik van ilyen széles arccsontjuk, amit a Hunniai börtön Karády Katalinnal rendezett be az elme tisztulásához, akik filmeket hajtanak végre.

Innin és Ízisz egyiptomi történetével kezdték Egyiptom megváltását. Az ország lakossága utazgat a világon, költözik azokba az országokba, amelyek szerint itt berendezve volt, mint rokonsághoz háborítatlanul élve a gazdagok életét. Harangozó Teréz dala alapján hozták a pokoltárat, Syrius énekelte el az Ördög Álarcosbálját. Soros György az általam megírt egykori Soros Sáriból vette fel a nevét, ördög.

Majláth Júlia dala szerint emberhez méltó életet éltek, amit Malek Andrea a miskolci elméről ismételt, végtelen hosszabbítással az első Jehova teremtmény kezdeti indulásával.

A média közvetítése szerint az egész kormányt a két utcai berendezéssel rakták össze a mi megáldozásunkkal, azóta játszanak. Nincsen hatalom, ami az elmeosztályt legyőzhetné, az egész világot tönkretették.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 631
  • e Hét: 1760
  • e Hónap: 4119
  • e Év: 56385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.