Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Súlyemelő....
  2014-01-23 12:47:27, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2014-01-23 12:31:13, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Eszme hatja át.



4 - Négy - Anyag, materializmus

A szilárd struktúra, az anyag száma. Merevséget, földhöz ragadt gondolkodást, de szilárdságot is jelez, mely állapotból nem lehet a dolgokat kimozdítani. A korlátok, a bezártság száma is a négyes. Jelezhet titkokat (amiket négyszemközt kell megbeszélni), titkolózást, de az eltitkolt igazság felszínre kerülését is. Ha olyan napon kapod, amikor a bankod havi zárónapja van, fektess be, vagy foglalkozz pénzügyeiddel erőteljesebben! Ha negyedikén kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A kapcsolatot ma racionális alapokra lehet helyezni. Ma jó nap a lánykérésre, eljegyzésre vagy a kapcsolat távlatainak, a család anyagi dolgainak megbeszélésére. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor a gazdag szerető napja lehet, vagy ismerkedhetsz hivatalban, bankban.

Ezt mondja neked:
Rakd helyre pénzügyeidet - találkozz pénzügyi tanácsadóddal!
Foglalkozz ingatlannal, pénzzel, bankkal kapcsolatos dolgaiddal, ma fizesd be az esetleg elmaradt számlákat.
Pénz állhat a házhoz! Foglalkozhatsz ma eladással, vétellel, esetleg indíts szükségtelen, de értékes tárgyaid eladására aukciót!

Erre is gondolj: Az Uránusz uralma alatt áll. Tarot kártyája a Császár, a cigánykártyában a Nagypénz és a Ház lapja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre kisebb Schumacher esélye a gyógyulásra
  2014-01-23 12:23:05, csütörtök
 
 
Egyre aggasztóbb Schumacher állapota - írja a Mirror. Felmerült, hogy a hétszeres világbajnok úgynevezett apallic szindrómában szenvedhet, avagy más néven vegetatív állapotban van.


Jean-Marc Orgozo, az University of Bordeaux neurológia professzora a lapnak azt nyilatkozta: "Minden nap, minden hét, amit kómában tölt csökkenti az esélyt arra, hogy a helyzete javuljon", és azt is megemlíti, hogy Schumacher feltehetően apallic szindrómában szenvedhet, avagy más néven vegetatív állapotban van.





Ez azt jelenti, hogy az agytörzsi funkciók megmaradnak, a beteg önállóan lélegzik és stabil a keringése is, a fájdalomra reflexszerűen reagál, de az agy kérgi része halott, nem érzékeli a környezetét, nem reagál tudatosan semmire.

A Mirror állítása szerint ezek alapján egyre inkább félő, hogy Schumacher nem fog sohasem felépülni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A közmunkáról......
  2014-01-23 11:59:29, csütörtök
 
  A közmunka...

Áprilisig van közmunka, foglalkoztatás, alapozó / megújuló fejlesztés.
Áprilisig a statisztikai hivatal jelenti, hogy eddig még ennyien nem dolgoztak az elmúlt pár évben... de jön a választás !
Egyenrangúvá tették az általános iskolát el sem végzőket, az érettségizetteket, a főiskolát, egyetemet végzett embereket !
Gratula Hoffmann Rózsának, gratula, annak aki ezt kiitalálta !!!!
A tankönyvből pár példa:

Bevezetés az abc-be.
tárgyak felismerése- le kell írni , mit látsz..
szótagolás. ma-ma, pa-pa, pi-pi stb....
betűfejleszztés: az irott betűket ki kell másolni...
a betűket másolja le, egy egész soron keresztül....
betűösszekötés. ta, ti, tó, te, pa, pi, stb...
betűmásolás: lehetőleg ne lapozzon vissza....
szavakhoz hozzákötni a képeket: ma-ma - anyakép
pa-pa- apakép
ci-ca- cicakép stb....

oldalakon keresztül: fá, fe, fu, fi, stb- Ne lapozzon vissza ! kitölteni a lapokat !!!!!!
Képek mellé odaírni: mit is lát az ember....
Hát ez egy qva jóóóóóó program, de csak ovodásoknak, mert azok is már többet tudnak !
Ezt még márciusig ki kell bírni !
Munka kellene- nem ovodásoknak szóló program.
Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik ebből tanulhatnak, de azok nem végezték el az általános iskolát !!!!

A munkaügyi központ adata szerint a téli időszakra 740 közfoglalkoztatott munkába állítására jelentett be igényt 7 önkormányzati cég és az önkormányzattal szerződött 44 intézmény, szervezet. A legnagyobb munkáltató most is a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 300 fővel. A SZINT 60, az SZKT 40, a vadaspark és a Testamentum 30-30 főt kért. Ez kevés, mert 1100 fő kell - mondta Novkov Veszelinka, a polgármesteri hivatal humán közszolgáltatási irodájának vezetője a városüzemeltetési bizottság ülésén.

Nyilván azért ,,kell" 1100 fő Szegeden a munkaügyi központ leosztása szerint, mert a kormányzati tájékoztatókból az derül ki, hogy a cél országosan 100 ezer főt bevonni a téli közfoglalkoztatásba, és még 100 ezer embert kell képzésben részesíteni.

Egyértelműnek tűnik, hogy a tél közmunkaprogram nem más, mint egy újabb, kizárólag a statisztikáknak szóló, valós haszon nélküli kormányzati trükközés. Az, hogy ezrével terelnek be teljesen különböző hátterű, képességű, végzettségű munka nélküli embereket a programba, senkit sem segít közelebb ahhoz, hogy javuljanak a munkaerő-piaci esélyei. Ehhez nem tömeges programokra volna szükség, hanem személyre szabottan kell felmérni, hogy az adott személynek milyen képzésre van szüksége. Minden normális, XXI. századi fejlett országban differenciált rendszerben, célzottan működnek a munkanélkülieket segítő intézmények, programok, nem tömegszerűen, kötelező jelleggel, figyelmen kívül hagyva az egyén szükségleteit, meglevő tudását, képességeit..

HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 1962 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4500
  • e Hét: 8900
  • e Hónap: 22986
  • e Év: 75544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.