Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Sziget és Földanya népünnepély 1995. óta
  2014-01-24 22:04:50, péntek
 
  1995-ös reformátusok helyetti teljes begyűjtésem után a világ egykori történelmének megfelelő cserepeimből előállított fekete mágus kormány és valamennyi egyház Föld-anya ünnepét kezdték el.

Ugyanekkor indult a minket pszichózisos támadással folyamatosan gyilkoló világ könyvtárat végrehajtó Müller Péter Sziámi népének szervezésében a Sziget fesztivál. Így állt a börtönnel fel a média valamennyi csatornájával, folyamatosan a földszintes Gondolatok a könyvtárban szerepe miatt ismételve rajtunk a világ összes itt kiadott könyvét, szereplők elvitelével, betegségekkel. Mivel a reformátusok jelenleg a Talmudból erednek fekete városként is beállításra kerültekkel, lábmegrántásommal indultak születésem után a sántákkal, felettük is a börtön áll, mert annak adták el magukat. A Katalin kerékbetörésemet a Bertalan utca hajtotta végre Orbán Viktor népével a megyei kórház budapesti orvosainak beállítása kezdetével 1995. után a trianoni bibliaolvastatással egyidőben. Lementek Olaszliszkára is házakat vásárolni az ide beállított Lévai feleségével. Roma börtönt jelent Orbán.

A régmúlt bibliai szülöttjeit vitték el a nyomorultakkal, amit Miskolc és a Zöld Medeia az egészségüggyel jelent, hogy a 130 éves börtön Izrael és a nyomorult zsidók új történelmet írjanak maguknak.

Két magyar király szerepel a cserepeimen a láthatatlan világban élő festő által megrajzolva. Mindkettő nap és hold, kard és jogar jeles, egyikük István lehetett megkoronázva. Mindkettő feleségeként a korával együtt elpöröltek. Egy ezeréves és két kétezer éves főnixes történelmet is végrehajtottak. Illésék a Hogyha egyszer számmal, a hasonmásommal, mint énekesnővel többezer éves szerelemmel kezdtek a hetvenes években.

A termékenységi királynője Magyarországnak, amit Orbán pár éve bemutatott felfoghatatlan, az is, hogy minden elméleten végigment, köztük a szocialista embereszményen is, amit egykor Enfantin utópista szocialista álmodott meg.

Pogány Judit Miskolcot jelenti Pogány Balázs beállításával, inysorvadással együtt, amit dr. Tűzkő Judit ezelőtt kilenc évvel ismételt dr. Dávid Mónikával és dr. Vaszily Máriával az elméről.

Szegediék elvitele után bérházakat építettek a Hecskére. Odaköltöztették a Révész utcába beállított Nagy István orvost is a vörös róka M. család Nóra leányával, amelyik rokonsága az I. emelet mini énekese. L. István szőke felesége mezítelenül állt az erkélyen, bevitte az elmeosztály, majd kiengedte. A szőke elmeosztálynak ez lett volna a sorsa. Az L. családot később emelték, egyik fiúk a végardói fürdő igazgatója lett. Én nem vagyok a szőkék ellensége, bár azt kiskoromban észrevettem, hogy Halász Jutka emelésekor a halásznadrágot vezették be, mert a divat mindig a nevek alapján változott. Szőkeként került kiemelésre. Érthetetlen a szőkék helyetti kilencven éve tartó ember gyilkossága a dögöknek.

Jánosi felesége K. Anikó volt. Jánosi megverte, rugdalta az ajtót. Ezt követően minket megtámadtak, beiskolázták Anikót gondolkozási nehézsége ellenére, majd Debrencenbe vitték jólétbe. Mai napig szép és csinos, vigyáznak rá a börtönnel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hú de csúf! - 1973. Hun kutyák elvitele Oszter Alexandra
  2014-01-24 21:11:36, péntek
 
  Szolnokiék, mint hunok emelői elköltöztek a városból, miután Szolnoki bácsi azt mondta rám Oszter Sándor hun oszt ő jelentéssel bíró névvel beállított kártyás mondatával a Rózsa Sándorból, hogy Húh, de csúf vagyok. Ekkor jött meg a lánya, Oszter Alexandra, aki azóta is felhőtlen életet él a börtönével.
Szolnokiék helyére egy alkoholista Katija költözött az elmének, akit megtisztítottak. Tátraiék a Rákóczi tér nevével tartják magukat már a hetvenes évek óta erősen, akár mint Deák Bill Gyula kutyáival az Időjelekből feszületesként. Életmű díjas lett.

Egy cigánytelepet tettek a városba, ahonnan a média a neveit vette fel, ahol indult Karcsa mellett a kitermeléssel, áldozással. Deák Margitot vitték oda lakni közéjük. Vekerdiék Vekerdi író nevével már a Hecskére költöztek, apát tette meg gondnoknak a tanács feléjük.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fekete megye világa minden szerep végrehajtója külföldön
  2014-01-24 03:35:41, péntek
 
  Borsod megye születésem óta hagyja el a fekete mágusok, fekete boszorkányok, fekete reikisek, 666, fekete főnix és mindenféle bibliai csapás, apokaliptikus ufós megyéjét kíséretével együtt emberek megáldozásával. Amint a tanukhoz érnek, mennek végig az egész világon neveiken, így emelkednek, így kerültek a televíziókba 1995-ös Nagy Anna helyetti kommunista korok lezárása után, miután elhangzott a mondat, hogy én a börtön karmában vagyok a város jósnőjétől. Perecest megtiszíította a kolóniásoktól, az Anna felébredése előtte megírott, születésem óta a jobbakat képviselő bibliai főnixes bibliai vallás médiájának ellenségei voltak, azoknak, akik születésem óta az összes Anna szereplőt megmentették, mindenki sorsát végrehajtották, valamennyi alvilági Vörös Oroszlános elméletet a református Johannásokkal kezdődően. 1995-ben a börtön népéhez értek Imrével berendezve Perecesre, meg a Király utcai listához, őket mentették meg áldozásunkkal.

A világ összes börtön Tóthja a szlovákoknak Nagyokkal, melyek szerte voltak az országban, Új Bekezdéssel, Hunnia börtönnel, valamennyi magyarország felszámolója olyan életet él, amilyen nem járt volna neki. Ádám és Éva zsidóinak csapását a sátoraljaújhelyi Révész utcában kaptam meg, ezek is bibliai csapást jelentettek. Hozzájuk jött be Hitler népe ellen az 1919-es medve, saját az erdőnép. Sátoraljaújhely lakossága elkölltözött, a Rákóczi tér költözött oda. Ezt jelenti a Való világ és a Villa Európából a Villa berendezése. A sötétkapus dögök médiába mentek ismételve a média tetteit, a Katalin nevűek emelésével, Kernék elmeosztályával az élen.
Telekes névhez érve jött a megyei kórház reinkarnálódó Leilája a Tatárdombra megkérdezni, mikor vettem a házat az Idegosztályról.

Engem temetett el a menhely a Weöres írásainak megfelelő anyám apjának egykori gyilkosai helyett. A Duna tévé végigment az összes régi címeren 18 esztendeje, azóta kínoznak éjjel-nappal az apokalipszist a megye névtára alapján folyamatosan ismételve. Valamennyi élővilág ellenes csapást a Duna tévé hajtotta végre, ők jelentik a Vatikánt emelve a festmény sorozatból a börtönnel.

A börtön dögök születésem óta hajtják végre a börtön könyveit. Ezek voltak az 1956-osok. Helyettük senki sem szerethetett és tisztelhetett.

Kb. 10 éve értek Egyiptom berendezettjéhez ismétlésben, ekkor az egyiptomi berendezésű kamionos férjjel rendelkező nő miatt fáraóhangya lepte el a lakást.
A Szentpéteri kórházban megműttettem két éve a hangszálaimat. Megbeszéltem a főorvosnővel, hogy elvállaljon. Polip nőtt a hangszálaimra M. Gabriella sorsát ismételve a szirmabesenyői börtönből, amivel 1995-ben indult az ottani üvegesük azzal a mondattal, hogy sok kereszt után egy naggyal fognak a világ felé feszíteni engem. A főorvosnő nagyon durva volt a másik szőke főorvosnővel együtt, átadtak a műtét napján egy arab orvosnak. Vittem neki egy szobrot és egy doboz bonbont ajándékba, de húzta az időt, nem volt módon neki átadni. Mikor a bonbont megbontottam itthon, tele volt hangyával.


A menhely trianoni biblia olvastatása közben hozta létre a vas Világ-Magyarországot, Wass Albert versének fenyő kislány áldozása után harminc évvel ismételve Wass Albert versével kezdődően a Fenyő Miklós sorsát, így hosszabbított folyamatosan. Friderikusz Sándor helyett, amelyik báránya én vagyok, 1971-ben küldött a börtön dolgozni virágkertészetbe, ezzel kezdődőtt a főnix Anna felébredése iszonyata. Kóbor János helyett születésemkor áldoztak meg. Ő is a denevéres Talmudból van, akár Cserháti Zsuzsa.

Anna felébredése főnixes rózsás kivonulással is zárult 1995-ben, azután mentek el az börtön Imrék és a Király utcára nevezték át a Vándorok utcáját.
Strukkerné és reikis fekete tanítványai azóta elhagyták a falut, Borsodot.

1995- ben értek szintén a születésemkor kezdődő Hitler népének sas cserepéhez, melyre én voltam Jézusként megfestve zöld szemekkel, ezt át is adtam a fogtechnikusnak, aki szintén szirmabesenyői és mondta, hogy a fogorvosok nagyon veszélyesek.Liptai Klaudia is ide lett berendezve Miskolcra, elmeosztályról ered. A fogtechnikus sas jeles testvére már boltba tanult járni, terápiát tartottak neki dr. Túri Ferenc és az Időjelek Medúza kezdettel felemelt börtön népei, akik fogadásomra berendezték a megyei kórház osztályát az addigi megmentettekkel.

Dévényiék a börtönből rendezték be 1992-ben a három kívánságot, a nyomorultakat emelték.

Izrael az adventisták könyve szerint, mellyel Cseh sorozatai alapján születésemkor indítottak a börtönnel 130 éves.

A római egyház búcsú idejéből voltak meg a dinnyés táskáim. Búcsúk után mindig dinnyét vettünk két forintért. Eltűntek a dinnyés táskák a lakásból, a börtön ebből emelte a zöldségeseket, pöcegödörből megmentve őket 1998. óta.

A Soros Sári, Szip-szip és többi gyerekverset az összes írásommal, a római egyház emelésével az elme ismétlésekor az öcsémen hajtották végre.

Bodrogi Gyula Újhelyből vette a nevét, már majdnem nyolcvan éves zsidóival együtt.

Chicagó könyvét a Vészhelyzettel egyidőben itt végrehajtották. A Vas népe a földanyás cserepek közül egyetlen, egy halál fejjel ábrázoltja az Időjeleknek, mely pirosra váltott holdként lett ábrázolva 1995-ben teljes megsemmisítésemkor Németország zsidói és a magyaroszági bibliai berendezettek helyett.


Eszenyi Enikő helyett a Várkonyi könyv ismétlésekor támadott meg az elmeosztály, így lett igazgató is.

Nem szeretem a gyilkosságokat, a vértől és a szagától is iszonyodom, mert a böttön karmásoké, mely itt a boszorkányok helyetti emberek meggyilkolása óta kezdődött. Tizenhárom éves koromban értek Koós János Napoleonos kártyájához, ekkor görcsökben fetrengtem napokig, hatalmas fájdalmak között, így kezdődött a mensesem. Az elmeosztály a dögök helyett hajtotta végre Koós János sorsát, mert ő jelentette a sakk figurát.
Ezért mondták a bíróságon a dögök támadói, hogy ők embert nem gyilkoltak.

1992-ben még ott jártak korban, hogy megérkezett az első három ember a hegyen keresztül a városba, ahol már készen voltak a börtön tégla épületei, így kaptam két dolgozónak való Taj kártyát is kék színben, majd később a rokkantakét egy főre.

Mindegyik sorsa az én életemmé lett végzet lett volna. A 130 éves Rákóczi miatt létrehozott Időjelek olasz Sophia Lorenes Rákóczi térrel együtt eserőnyővel védte magát, kivonulnak Molnár Anikóval együtt a megyei elmeosztály áldozásával Európából, amit lepedővel takartak le, s folyamatosan eljártak, mióta megvannak. Ez Dávid Mónika hosszabbításával jött lére, a Szörnyeteg koporsójával, aki folytatta az ember gyilkolkosságát szaporodva az elmeosztályokkal húsz esztendeje. Végig kurváztak engem egész életemben maguk helyett, s megtámadtak minden gyilkos helyett. A borsodivánkai volt kommunista elmebetegek orvosa, dr. K. Ildikó miatt 1990-ben én lettem a kurva. Ezt ismételték az öcsém gyilkolásával 1998. óta ismétlésben a elmeosztályával a Rákóczi térnek. 1986_ban üldöztek az Elzettbe, s már kezdték Csintalan történelmét, a Kati és a szőke testvére, I. Ildikó számviteli osztályvezető és Kati főkönyvelő sorsát kurvázással, megtámadásommal a börtön újhelyi képviselőitől. J. Gyula és szlovák felesége sorsát is ekkor kezdték el. Gyula felesége kiválasztott lett a börtönből, kozmetikai boltba, majd a Herukon ruházati boltjába került. Egyetlen csapás érte, amikor már automata mosógépet kapott és szétömlött a víz a házban. Már 1967. óta én voltam a mosónő H. Ildikó helyett, akinek a rózsa nevű füves anyjával kezdtek. Testvére, Babi a Révészre volt a börtönhöz beállítva. Dr. Szabó Máténak Erika feleségét a kurvázásommal 1987-ben kezdték, a Kovácsokat vitték ki a városból. 1990-ben már menekültek Oroszországból Miskolcra, az egyik Katinak a férje itt lett igazgató a mávnál, már egy foga sem volt.

A Nyomorultak médiája Bertával és Tuzával kezdte a páciniak ismétlésével a megáldozásom történetét 1995. után. Ők gazdagságba került rendőr vezetők lettek. Pácin Szabó Jánosával kezdtek férjhez adásom után. Utána tértek az Ádámok iszonyatos karmikus életét ismételve a többiekére, így tisztították a bodrogközi falvakat. Ricse dögjeit az újhelyi Pázsitra költöztették, melynek megmentett elsüllyedt világ népei elhagyták az országot, vagy nagy házakat építettek. A média folytatta ezután az emelésüket. A falvak árnyék népeit városokba vitték, csodálatos értelmiségi sorsra juttatva őket. A száz évvel ezelőtt kiadott meséskönyvek szerint valamennyien fekete formában vannak ábrázolva, mint volt uradalmi cselédek. Soma a börtön által könyvéhez érve lett tanyájáról Pestre költöztetve. A média legtöbbjét német Talmudos zsidók tartanak fenn, akik lábmegrántásomkor kezdtek a bölcsődében börtönnel együtt. A Szelep tompalátás 1992-es kezdetét folytatták a börtön Időjelekből a kávés rózsakeresztes kommunista médiával, szappantisztító sorozattal.

Müller Péter Sziámi a Bertalan utcai Farkas romániai börtönhöz beállítva még Végh Antal Egyedül a kastélyban című könyvvel indított annak idején pusztai berendezéssel, a Kiszesekkel. Az ország összes elmebetegségén végigmentek a mi csapásainkkal, melyek miatt meghalt az öcsém, nagynéném és engem - még a számat, gyomromat is - telepakolták dögökkel, démonokkal, ezekkel hajtanak végre a lakásokban, házakban pszichózist, amit a börtön itt 1998-ban a börtön média és a nyomorultak kormánya dögjeivel ismételt Sátán népét emelve valamennyi perverzzel, ami most is tart még.

Müller Péter Miskolc városának Opera fesztiválját rendezte. Világ gyilkosok a menhellyel. A Pszichografológiát is végrehajtották a Kelet és a cigányság megváltásával Borossékkal együtt, amin az egész ország nevetett. Bockor Gábor neve miatt lett kiválasztott. Ők a nyomorultak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 15
  • e Hét: 1902
  • e Hónap: 4261
  • e Év: 56527
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.