Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Vajon melyikük lesz végül a kiválasztott?
  2014-01-27 13:33:01, hétfő
 
 
Vajon melyikük lesz a kiválasztott?
hétfő, január 27, 2014 Radical Puzzle

Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas Huba, Tétény. A hét vezér.

Vajon melyikük lesz végül a kiválasztott?

Vajon melyikükről derül ki hamarosan, hogy valójában zsidó volt?


A kérdésfelvetésnek, bármennyire tűnik is elsőre provokatívnak, van valóságalapja. Pontosabban egyre inkább afelé haladunk, hogy legyen. Mert ma már nem elég, hogy naponta kérünk elnézést a '44-es történésekért, nem elég, hogy a politikusaink naponta csúsznak esdekelve bocsánatért, nem elég a sokmilliárdos költségvetésű holokauszt-emlékév, nem elég a mindent elöntő agymosás. Most már az ősi, történelmi gyökereink kellenek nekik.

"Egyetlen komoly történésznek, egyetlen magára valamit is adó polgárnak sem lehet kétsége afelől, milyen súlyos volt a Horthy rendszer zsidótörvényeiben, a '44-es deportálásokban és a II. Világháborúban a Magyar Államigazgatás részvétele, milyen nagy volt az egész társadalom és véleményformáló elit felelőssége. (...) Nekünk, a zsidó közösségnek a feladatunk ennek a nehéz szembenézés folyamatnak a segítése, lehetséges könnyítése. A történelmi tények maszatolása számunkra fájdalmas, de legfőképp a magyar nemzet egésze számára zsákutca, egy felelősséget vállaló, alkotó, önálló, büszke nemzet jövője szempontjából. Van azonban egy támaszték, ami segítheti a múlt értékelését: ez pedig annak a keveset emlegetett ezeréves együttélésnek a feldolgozása, amely szebb és kevésbé szép szakaszaival együtt, összességében meghatározó értékeket teremtett mind a magyar zsidóság mind pedig a magyar nemzet egésze számára. Nincs alkalmasabb időpont egy az ezeréves együttélés, a magyar zsidó ság múzeumának meghirdetésére, mint a mostani évforduló." - jelölte ki a következő hónapok zsidó nyomulásának csapásirányát Köves Slomó rabbi.

Köves nyilatkozata persze nem légből kapott. Az mind tartalmában, mind szellemiségében összecseng Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterének gondolataival, amit a napokban fejtett ki Izraelben, amikor Jad Vasem Holokauszt Intézetet igazgatóját, Avner Salevt tájékoztatta a honi oktatási törekvésekről: "Az elutazásom előtt egy nappal írtam alá a zsidó oktatási kerekasztallal azt a megállapodást, amelyben minden általuk kifogásolt ponton rögzítettük, hogy a nemzeti alaptantervben hogyan fogjuk tanítani nemcsak és talán nem is elsősorban a holokausztot, hanem azt a közös zsidó-magyar történelmet, ami több mint ezer éves, és ami a XIX. században különösen, de a XX . század elején is nagyon sok közös komoly eredményt hozott."

Itt tartunk.

A narancsos kormányzat a honi zsidókkal karöltve most éppen azon kezd munkálkodni, hogy meghamisítsa a történelmet. Az agymosási mechanizmus jól láthatóan még magasabb sebességbe kapcsolt. Nincsenek már tabutémák, nincsenek már gátlások. Mindenhová befurakodik a cionista propaganda. A holovallás épületei, az emlékhelyek már nem elegendőek, most már őstörténeti múzeum is kell nekik, ami az "ezeréves" zsidó-magyar múltat tárja majd a közönség elé.

Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas Huba, Tétény.

Vajon melyikük lesz végül a kiválasztott?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szekálni a gazdagokat olyan, mint a „nácik zsidóüldözé
  2014-01-27 07:47:08, hétfő
 
  Szekálni a gazdagokat olyan, mint a ,,nácik zsidóüldözése"
2014. január 27. 07:30
Hunhír.info

Tom Perkins, a Kleiner Perkins Caufield & Byers kockázati tőkebefektető egyik vikong származású és identitású alapítója igen figyelemkeltő párhuzamot vont a Wall Street Journal-nek írt levelében. Szerinte azok a mai lázadók, akik a jövedelmi egyenlőtlenségek ellen tüntetnek, olyanok, mint azok a nácik, akik zsidókat üldöztek. A freudi elszólásnak biztosan lehet valami alapja...



A zsidó spekuláns szerint egyre inkább erősödik a sikeres egy százalékkal szembeni gyűlölet, démonizálják a gazdagokat. Szerinte ez a fajta gondolkodás nagyon veszélyes. 1930-ban elképzelhetetlen volt a Kristályéjszaka, ennek leszármazottja, a "progresszív" radikalizmus ugyanolyan elképzelhetetlen? - teszi fel a kérdést a spekuláns.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72174
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarokat vertek Vona Gábor londoni fóruma után
  2014-01-27 07:45:32, hétfő
 
 
Magyarokat vertek Vona Gábor londoni fóruma után
2014, január 27 - 07:27


A Jobbik pártelnökének előadását követően mintegy harminc ellentüntető támadt rá öt miskolci és egy monori jobbikosra az egyik metrókijáratnál, miután hosszú percekig nácizták, fasisztázták őket.

vgfh

A szóbeli provokációra nem reagáló magyarokat az egymást is hergelő tüntetők ütötték, rúgták még akkor is, amikor a jobbikosok már a földre kerültek. A lincselésre készülő liberálisok elől végül egy étteremben és egy hotelben találtak menedéket honfitársaink a rendőrök kiérkezéséig. A támadás után az egyik miskolci hazafit sérülései miatt kórházba kellett szállítani - írja londoni olvasónk.

df

Mindez történt 2014-ben, egy európai unós állam fejlettnek mondott fővárosában, csak azért, mert magyar emberek el mertek menni egy liberálisoknak nem tetsző magyar párt lakossági fórumára, hogy csendben meghallgassák azt a programot, amely a hazatérés esélyét jelentheti számukra. Hogy ezek után ki a szélsőséges, nem szorul magyarázatra.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/magyarokat_vertek_vona_gabor_londoni_foruma_utan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bárkit kirakhat lakásából a kormány?
  2014-01-27 07:44:15, hétfő
 
 
Bárkit kirakhat lakásából a kormány?
2014, január 25 - 13:22


A Jobbik szerint bármikor, bárkire személyre szabottan hoznak törvényt Magyarországon, illetve bárki elveszítheti évtizedek óta tartó jogait, ha a felsőbb érdek úgy kívánja.

Tavaly év végén fogadta el az Országgyűlés az 1993-as lakástörvény módosítását, amely szerint a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás által érintett területeken is kezdeményezhet az önkormányzat azonnali lakáscserét, illetve az ott élők, 30 napon belül elveszíthetik bérlői jogosítványaikat - emlékeztetett szombati sajtótájékoztatóján Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Hozzátette: közismert tény, hogy a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás fogalma Gyurcsány Ferenchez kötődik, tehát egy 2006-os törvény alapozza meg, hogy bármilyen projektet ilyen jelentőségű beruházásnak lehessen titulálni. A politikus hangsúlyozta: Gyurcsány eszköztárából dolgozik a Fidesz-kormányzat is.

A nemzeti radikális képviselő kiemelte: különböző lakossági aggályok fogalmazódtak meg az I. kerületben, a Budai Várban a törvényjavaslat kapcsán, hiszen pontosan a rendelet szerint a Várkert Bazár átépítése miatt van olyan, aki elveszítheti bérlői jogosultságait.

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra, kiket fog érinteni a közeljövőben az ilyen jellegű beruházások által a bérleti joguk elvesztése.

Hegedűs Lorántné megjegyezte: a Várkert csak az első ütem, a második ütem során közlekedési fejlesztéseket fognak véghezvinni, további hasonlókra lehet számítani, így elképzelhető, hogy a beruházások az egész várat érintik majd.

Tehát bárki, aki a vár területén lakik, elveszítheti bérlői jogosultságát.

A politikus hangsúlyozta: a várban lakók évtizedek óta szeretnék megvásárolni azokat a lakásokat amiben laknak, de erre műemlékvédelmi szempontok miatt nem lehetett joguk, pedig sok esetben családok generációi laknak ezekben az ingatlanokban.

Az önkormányzat, valamint a kormány is azzal védekezik, hogy a törvény különbséget tesz életvitelszerűen a lakásban tartózkodó bérlők és az életvitelszerűen nem a lakásban tartózkodó bérlők között - mondta el a politikus. Hozzátette: ezeket a minősítéseket nagyon könnyű befolyásolni, hiszen pontosan a Várkert beruházás kapcsán láthattuk, hogy egy ottani érintett lakó esetében az önkormányzat elzárta a gázszolgáltatást, ezáltal nem tudott az adott személy a lakásban tartózkodni, kénytelen volt kiköltözni, tehát már életvitelszerűen nem ott tartózkodónak minősült, így 30 napja van, hogy elhagyja az ingatlan, valamint maximum három havi bérletidíj kompenzációra jogosult csak.

Hegedűsné emlékezetett: annak idején L.Simon László, a törvény benyújtója rendkívül cinikus álláspontot képviselt, azt mondta, hogy nem szabad hagyni, hogy bárki törvény adta jogosultságait felhasználva zsarolhassa a kormányt vagy az önkormányzatot.

A Jobbik ezt a lépést tartja zsarolásnak a kormány részéről, a párt szerint arról van szó, hogy bármikor, bárkire személyre szabottan hoznak törvényt Magyarországon, illetve bárki elveszítheti évtizedek óta tartó jogait, ha a felsőbb érdek úgy kívánja.

A nemzeti radikális képviselő végül megjegyezte: a nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás sokszor magánberuházói tőkeérdekeltséget jelent.


alfahir.hu


http://alfahir.hu/barkit_kirakhat_lakasabol_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Európa szétesőben, Franciaország egy nemzet" - jobboldaliak
  2014-01-27 07:41:29, hétfő
 
  2014-01-26. 21:16
"Európa szétesőben, Franciaország egy nemzet" - jobboldaliak tízezrei tüntettek Hollande ártó politikája ellen

A zuhogó eső ellenére több ezren követelték Francois Hollande francia államfő lemondását vasárnap Párizsban. A tiltakozó megmozdulást a mintegy ötven jobboldali és "szélsőjobboldali" csoportosulást, valamint nacionalista és konzervatív katolikus egyesületet tömörítő "harag napja" elnevezésű kollektíva szervezte.
A rendőrség szerint 17 ezren, a szervezők szerint 120 ezren vettek részt a kormány ártó politikája ellen szervezett békés felvonuláson, amely a Bastille tértől az Invalidusok felé vezető öt kilométeres útszakaszon haladt végig a francia fővárosban. A tömeg a szocialista elnök azonnali lemondását követelte. A gyakran családosan érkező tiltakozók részéről sokan a homoszexuális házasság ellen is szót emeltek, valamint "Európa szétesőben, Franciaország egy nemzet" szlogent is kiabálták.
Az antiszemitizmus főbűnével megvádolt, a "fordított karlendítést" útjára indító humorista, Dieudonné M'bala M'bala támogatói is megjelentek a tömegben. A Le Monde című napilap tudósítása szerint "antiszemita" és "homofób" bekiabálásokat is lehetett hallani. "Azért jöttetek, hogy hangot adjatok az elégedetlenségnek. Jobban érdeklik őket a kalandjaik, mint a munkanélküliség vagy a francia nép szabadsága" - mondta az egyik, neve elhallgatását kérő szervező a hangosbemondóba arra utalva, hogy a napokban különvált a francia elnöki pár. Egy bulvármagazin néhány hete leplezte le: Francois Hollande államfőnek viszonya van Julie Gayet színésznővel.
Az utolsó pillanatban több egyesület és szervezet is lemondta részvételét a harag napján. Többek között az a csoport, amely egy évvel ezelőtt a homoszexuális házasság engedélyezése elleni nagy tömegtüntetéseket szervezte, valamint a kormány adópolitikája ellen Bretagne-ból indult Vörös sapkások mozgalma és az áljobboldali Nemzeti Front sem kívánt részt venni a megmozduláson.
(MTI nyomán)


https://kuruc.info/r/4/123183/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A százéves Benő bácsitól megkérdi a riporter, hogy minek kös
  2014-01-27 07:06:31, hétfő
 
  A százéves Benő bácsitól megkérdi a riporter, hogy minek köszönheti magas
életkorát.
- Talán nem dohányzott, vagy alkoholt nem ivott, esetleg külön diétán élt,
vagy pedig sokat sportolt?
Erre az öreg kicsit reszkető, de tisztán érthető hangon így felelt a riporternek:
- Az, hogy százéves lehetek, elsősorban annak köszönhető, hogy 1914-ben
születtem.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 709 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 378
  • e Hónap: 14570
  • e Év: 147487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.