Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Áldás
  2014-01-28 09:22:48, kedd
 
 

Atlantisz aranykorában az emberek napi rendszerességgel isteni áldást adtak a barátaikra, rokonaikra, állatokra és növényekre egyaránt. Ezért sugároztak ekkora nagy vitalitást magukból. Mivel egy áldás képes harmonizálni a víz kristályos felépítését, ezáltal ragyogóvá tették minden élőlény sejtfelépítését.
Üzenet

Élj te is az áldás felemelő erejével. Áldj meg ma mindent és mindenkit, akivel csak találkozol! Minden néma vagy hangosan kimondott áldásoddal a másikat energetikailag tisztítod, legyen az a barátod, ellenséged vagy egy teljesen ismeretlen ember. Áldd meg a táplálékodat, a vizet, az állatokat, a Tudás Fáit, hogy ezzel fényt gyújts a világban! És ne feledd, az áldásra is érvényes, hogy minden, amit adsz megsokszorozódva tér vissza hozzád.






Forrás : Link

Áldás kísérjen az Úton !






.Aki szívében romlott,abban minden jel és jelkép romlott lesz,még a szent Jézus kereszt is. A valóság a szívben van, és nem a jelképekben. Mindent megtölthetsz áldással,és szeretettel.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria :Szimbólumok,mandalák  
Numeroszkóp kifejtésének rendszere
  2014-01-28 08:07:17, kedd
 
 
,,Ki vagyok én? Mi vagyok én?" ,,Mi az én életfeladatom?"

A Numerológia a számok tudománya. A ma ismert és alkalmazott módszerét Pythagorasnak köszönhetjük. Az ókori gondolkodóknál nem váltak külön a természettudományos ismeretek az embertől, így a természettudományos megfigyelések éppen úgy érvényesek az ember személyiségére is. A születési dátumunk alapján meghatározhatjuk a személyiségünk hozott minőségeit, illetve azt a fontos kérdést, hogy mi is az életfeladatunk!
Sokan egész életükön átkeresik a választ erre a kérdésre,hiszen ha megtaláltuk önmagunk és a hivatásunk jól működik az életünk. Ott kapunk folyamatos frusztrációt,ahol nem tanultuk meg életleckéinket. A meglévő számok azok a tulajdonságaink,aminek birtokában éljük az életünk.
Ezeket hoztuk magunkkal,mert ezért már megdolgoztunk. Míg a hiányzó számok a felépítendő tulajdonságainkat jelölik. Gyakran ezekhez az életleckékhez mások segítségére van szükségünk (szülők,társak,gyermekek,barátok). Így tanulunk általuk,hiszen minden találkozás rávilágít mit kell még tanulnom magamról másoktól. A Numerológia rendszere lehetőséget jelent önmagunk és kapcsolataink titkainak feltárására,valamint arra a fontos feladatra világít rá,miért is vagyunk itt.


Forrás : Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
Születési képlet
  2014-01-28 07:54:21, kedd
 
  A születési képlet a születés pillanatában, az első lélegzetvétellel magunkba szívott qi tulajdonságait ábrázolja az öt változási állapot tükrében. Az alábbi kisalkalmazás segítségével itt helyben, önállóan is kiszámolható a születési képlet (vagy bármely időpont minősége). A helyi időt fontos figyelembe venni, hogy pontosan a Nap járásához igazodjon a születési kettősóra - ehhez segítséget nyújthatnak az összetettebb programok, amelyek települések adatbázisát is tartalmazzák vagy koordináták alapján kiválasztható a születési hely.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
A születési szám energiája
  2014-01-28 07:28:40, kedd
 
  Füzesi Viki

Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet, a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk. A születési szám által feltárt információk és az adott számhoz tartozó spirituális törvények alkalmazásának segítségével bárki képes jelentősen megváltoztatni az életét.

Születési számunk megmutat számunkra bizonyos feladatokat és lehetőségeket. Mielőtt lehetőségeinkkel élnénk, bizonyos feladatokat meg kell oldanunk. Miután felismertük életutunkat, és elszántuk magunkat a hegy megmászására, rá fogunk lelni a bennünket a csúcs felé ösztönző erőkre és inspirációkra. Miután elhárítottuk utunkból az akadályokat, tapasztalat nehezen megszerzett bölcsességével felfegyverkezve nekiláthatunk életfeladatunk megvalósításának.

Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Számmisztika  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 91
  • e Hét: 3515
  • e Hónap: 7921
  • e Év: 63854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.