Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Az Ótestamentum leleplezése
  2014-01-06 18:47:14, hétfő
 
 
A legtöbb keresztény és mások is úgy hiszik, a judeo-keresztény biblia ,,Isten szava". Valójában ami a Bibliában szerepel, azt majdnem mind más vallásokból lopták, amik mind több száz, több ezer évvel megelőzték a keresztenységet, szerte a világon.



Forrás : ...Link..








Tévtanítások a vallásokkal kapcsolatban : Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Kereszténység   
Szabadulj meg a.........
  2014-01-06 12:26:06, hétfő
 
 





















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angyal kommunikáció/ Angyal mágia
  2014-01-06 12:16:13, hétfő
 
 
Az őrangyalok személyesen a mi oldalunkon állnak, személyes kísérőink. Csak akkor avatkoznak az életünkbe, ha ez szerepel a kozmikus tervben, vagy megkérjük rá. Neki is tiszteletben kell tartani az ember személyes akaratát.


Link...




Fórum - Kapcsolatteremtés az angyalokkal : Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
Arkangyali rended és életfeladatod
  2014-01-06 12:06:38, hétfő
 
  Link





F.Link



"Íme, én angyalt küldök előtted, hogy megőrizzen az úton, és bevigyen arra a helyre, amelyet kijelöltem"2Mózes 23:20







A hét bizonyos napjai a tervezett vállalkozásokhoz jobbak, mint más napok.
Amikor mágikus munkát tervezel, mindenképp nézd meg, melyik nap a legmegfelelőbb!

HÉTFŐ
A hétfői nap a Hold energiái köré csoportosul. A lelki élet dolgai, az álmok, a női energia, az egészség, a spirituális törekvések sikere, a háztartás ügyei és a családi dolgok ma különösen fontosak.
Színe az ezüst és a fehér.
Angyalai: Gábriel, Arkan, Missabu és Abuzaka.

KEDD
A Mars energiái köré összpontosul. A keddi nap jó az üzletekre, a gépi tevékenységekre, állatok eladására és vásárlására, vadászatra, tanulmányok megkezdésére, a szexualitásra és az ellenszegülésre.
Színe a piros, a rózsaszín és az élénkvörös.
Angyalai: Camael, Samael, Satael, Amabiel, Hyniel.

SZERDA
A Merkúr irányítása alatt álló szerda a gyors tevékenységek, a kommunikáció, a levelezés és a telefonhívások napja. Jó nap újságírók, írók és költők számára, alkudozásra, munkavállalók alkalmazására és baráti látogatásokra.
Színe a narancssárga, a világoskék és a szürke.
Angyalai: Rafael, Uriel és Szerafiel.

CSÜTÖRTÖK
Jupiteri nap. Nagyszerű a pénzügyekre, hiszen a Jupiter mindenféle pénzügyi helyzet uralkodó bolygója. Önismeret-önfejlesztésre, kutatásra, tanulmányokra, utazásokra és társas összejövetelekre való nap.
Színe a lila és a királykék.
Angyala: Sachiel. (Idézd őt délről.)

PÉNTEK
A szerelmi ügyek, az emberek közötti interakciók, a kommunikáció folyékonysága, a varrás és a művészi öltözékek készítése, a lakás csinosítása, vásárlás és a bulik mind a pénteki naphoz és annak uralkodó bolygójához, a Vénuszhoz tartoznak.
Színe a smaragdzöld és a rózsaszín.
Angyalai: Uriel, Rachiel és Sachiel.

SZOMBAT
Bolygója a Szaturnusz. A nyilvánossággal kapcsolatos ügyek, a gazdálkodás, a családi kötelékek, a jogi ügyek (pl. végrendeletek és vagyon), a hitelek kezelése, a jogászokra tartozó ügyek, a pénzügyek, a társas viszonyok pénzügyei, az ingatlanok, az idős emberek, a negativitás elűzése és a rossz szokásoktól való megszabadulás mind a Szaturnusz felügyelete alá tartoznak.

VASÁRNAP
A Nap befolyása alatt áll. A közösségi munka, az önkéntes szolgálatok, a testmozgás, a szabadtéri sportok, a vásárlás, az eladás, a spekuláció, az emberekkel való találkozás, minden, ami csoportokkal kapcsolatos, a játékok, a gabonatermesztés és minden egészségügyi dolog a Nap befolyása alatt áll.
Színe az arany és a sárga.
Elsődleges angyala Mihály arkangyal, de ezen a napon minden órának van egy másodlagos angyala is:


Torrás : Link

A hét adott napján a nap színeivel, például egy megfelelő ruhadarabbal vagy kiegészítővel, felerősíthetjük a nap energiáit, így könnyebben elérhetjük a céljainkat! Vigyázzunk azonban, ne vigyük túlzásba, mert ezzel pont az ellenkező hatást érjük el.

Hétfő
Színei a fehér, az ezüst, a halványszürke és a krémszín. Ezek az árnyalatok segítik a nőiesség és az érzelmek megélését, az otthoni gondok elsimítását. Az anyával vagy más, nőkkel kapcsolatos problémák megoldásában is segítenek.

Kedd
Színei a vörös és a narancs, valamint ezek árnyalatai. Ezek a színek bátorságot, erőt, kitartást, a gyors reagálás képességét ajándékozzák nekünk. Ha vezetői képességeinket szeretnénk megcsillogtatni, vagy versenyen veszünk részt, ezek az árnyalatok segíthetnek.

Szerda
Színei elsősorban a sárga és árnyalatai, valamint a lila és a szürke. Ezek az árnyalatok segítenek, hogy tisztában lássunk - elsősorban szellemi értelemben -, jobban kommunikáljunk, hatékonyabban tanuljunk vagy vizsgázzunk. Az önfejlesztést is segítik.

Csütörtök
Színei a királykék és püspöklila. Ezek az árnyalatok segítenek abban, hogy megéljük a szerencsét, a növekedést, a bőséget és az anyagi jólétet. A jogi problémák és a tekintéllyel, idősebb férfiakkal kapcsolatos gondok megoldásában is támogathatnak.

Péntek
Színei a pink, az akvamarin, valamint a pasztelles árnyalatok. Segíthetnek abban, hogy megéljük - vagy éppen megtaláljuk - a szerelmet és a szenvedélyt. A viselésükkel kedvesebbnek, vonzóbbnak, barátságosabbnak érezhetjük magunkat.

Szombat
Színei a fekete, a sötétlila, a sötétszürke és az indigókék. Ezek az árnyalatok segíthetnek abban, hogy túllépjünk a félelmeinken és lelki-fizikai gátjainkon, megbékéljünk azokkal a dolgokkal, amelyeket elveszítettünk. Az ambiciózus gondolkodást is támogatják.

Vasárnap
Színei az arany, a napsárga, az élénk narancs és a hófehér. Ezek az árnyalatok segíthetnek abban, hogy megéljük a boldogságot, az örömet, a reményt, az erőt és a szerencsét. A párunkkal, a bátyánkkal vagy az apánkkal való kapcsolat javítását is támogathatják.

Forrás: STOP/Hot


a hétfő színe a sárga - a legendák azt mesélik, hogy Siva, a teremtő isten 15 szűz angyalt változtatott porrá, amiből aztán világossárga szövetet készített. Azt behintette szentelt vízzel így alkotván meg a Holdat.

a kedd színe a rózsaszín - Siva nyolc bölényt rózsaszín porrá változtatott. Szentelt vizet hintett arra, így hozta létre a Marsot.

a szerda színe a zöld - Siva 17 elefántot változtatott porrá, majd abból egy nagyon finom kelmét készített. Befestette zöldre, szentelt vizet hintett rá így alkotva meg a smaragdzöld Merkúrt. Úgy tartják, hogy Buddha is ekkor jött a világra és védelmezi a nap szülötteit.

a csütörtök színe a narancssárga - Siva 19 aszkétát változtatott porrá, majd abból narancsszínű anyagot alkotott, amiből aztán létrehozta a Jupitert.

a péntek színe a kék - Siva 21 bikát változtatott porrá és abból teremtette meg a kék Vénuszt.

a szombat színe a lila - Siva 10 tigrist változtatott porrá, majd abból fekete ruhaanyagot készített. Behintette azt szentelt vízzel, így alkotván meg a lilás Szaturnuszt.

a vasárnap színe a piros - úgy tartják Siva ezen a napon 6 oroszlánt változtatott porrá. Abból aztán piros szövetet készített, behintette szentelt vízzel és megalkotta a napot.






Rafael arkangyal : Gyógyulást és gazdagságot ajándékoz neked; segíti feléleszteni öngyógyító erőinket, megszünteti a szorongást és levertséget, segít leküzdeni szenvedély betegségeket és beteges vágyakat is; ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat, útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában; a belső, spirituális utazáson részt, vevőket lelki útmutatással támogatja; segíti megkeresni az igazságot és felnyitni a harmadik szemünket

Rafael Arkangyal
Rafael Arkangyal Isten rejtelmes gyógyító erejének képviselője, vagyis közvetítője. Rafael Arkangyal ihleti az imádságokat, melyeket az egészségügyi gondokkal küszködő emberi lények mondanak gyógyulásuk érdekében. Ő a szeretet, az öröm, a megfontoltság, az isteni fény, a gyógyítás titkos tudománya valamint az isteni regenerálódás és a megfiatalodás titka teljes tudásának Arkangyala. Ez utóbbi a regenerálódás szubtilis és fennkölt energiája révén valósul meg, ami teljes mértékben megnyilvánul a fiatalok testében és egész lényében.

Rafael Arkangyal túlszárnyalhatatlan mester az emberi lények regenerálása és életük helyreállítása terén, és az is marad. Ő segít visszanyerni a harmóniát meg az egyensúlyt, amikor ezek károsodást szenvedtek.
Mivel Rafael Arkangyal az isteni jelenlét 4 arkangyala közül az egyik, emiatt a másik három arkangyallal együtt gyakran van megidézve. Így egy nagyon ismert héber imádságban is, amit lefekvés előtt kell háromszor határozott hittel elmondani, hogy a négy arkangyal megidézése és segítsége által belső lényünk és testünk mély változásokon menjen keresztül.

,,Legyen hogy Szent Mihály Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem jobb felén.
Legyen hogy Szent Gábriel Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem bal felén.
Legyen hogy Szent Uriel Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem előtt.
Legyen hogy Szent Rafael Arkangyal jelenjen meg és maradjon mindig testem és lényem mögött.
Legyen hogy Isten Szent Lelke jelenjen meg és maradjon mindörökké fejem és lényem felett."


ANGYAL témában keresel? - ITT mindent megtalálsz! >>: : Link



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
Signatures et psaumes d'invocation liés aux 72 génies
  2014-01-06 11:29:39, hétfő
 
  Génies 1 - 12 ...Link
Génies 13 - 24...Link
Génies 25 - 36...Link
Génies 37 - 48...Link
Génies 49 - 60...Link
Génies 61 - 72...Link





A Csodagyertya

Fogj egy tűt vagy hegyes kést, a zöld gyertyádat, és a következő jelet karcold bele jó sokszor, sűrűn a gyertyába:

Ha ezzel megvagy, gyújtsd meg a gyertyát, és mindaddig égesd, amíg magára nem kell hagynod (mert mondjuk elmégy otthonról...). Fújd el, ha dolgod akad, és bármikor meggyújthatod újra.





Melyik napon születtél? Ez a kabalád : Link



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
Nithael
  2014-01-06 10:08:23, hétfő
 
 



 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
Bibliahamisítók-e a katolikusok ?
  2014-01-06 08:09:12, hétfő
 
  Megváltoztatják a Miatyánk szövegét

A Pater Noster, az Úr imádsága a keresztény imádság mintája, hiszen a Bibliában maga Jézus tanította meg követőinek. A francia katolikus püspökség most mégis apró változtatást tesz a szövegen. Mégis mi a gond az eredeti szöveggel és mikor változtatják meg a magyar változatot? Bibliahamisítók-e a katolikusok? Irgumburgum!

Lukács evangéliumában a tanítványok kérlelik Krisztust, hogy tanítsa meg őket imádkozni. Erre válaszul Jézus a Miatyánk szavaival válaszol. A keresztény hit szerint Krisztus maga a megtestesült Isten, így konkrétan az Úr szavaival imádkozunk, ráadásul a Biblia szövegének megváltoztatása szintén elképzelhetetlen: a szöveghitelességi vizsgálatok szerint máig megőrizte eredeti formáját a Szentírás és maga Krisztus is jelzi, hogy egyetlen jóta (pontocska) sem tűnhet el belőle. Akkor mégis mit csinálnak ezek a franciák?

Isten nem visz kísértésbe

Aki esetleg nem ismerné, a Miatyánk végén van egy érdekes rész, amely magyarul is hasonlóképpen hangzik, így könnyen meg fogjuk érteni: ,,ne vígy minket kísértésbe" (francia eredetiben: ,,Ne nous soumets pas à la tentation"). A logika szerint Isten nem viszi az embert kísértésbe, Ő nem kísértő, így a szöveg félreértésekre adhat okot. Az új szövegváltozat szerint: ,,és ne engedd, hogy kísértésbe essünk".


Forrás : Link...





A Vatikán, rajta van a pénzmosással vádolt országok listáján, és csak az elmúlt 10 évben több mint ötezer, katolikus papok által elkövetett pedofil bűncselekményt ismertek el világszerte. Sikkasztás, csalás, adóelkerülés, közokirat hamisítás, szegények kizsákmányolása, rabszolga kereskedelem, prostitúció, keresztes rablóhadjáratok, gyerekmegrontás stb. - a törvényszegésnek évezredes hagyományai vannak náluk. A katolikus egyház egy maffiaszerű bűnszervezet. Minél távolabb van tőle az ember (és családja), annál jobb.
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Kereszténység   
JEL-adó: Alsóörsi "NAGY-SZALA" - Dr. Czeke András élőadása
  2014-01-06 07:06:31, hétfő
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Angyal honlapok
  2014-01-06 05:30:19, hétfő
 
  Link

Angyali életfeladatod...Link

A gondolat hatalma, a tudatosság emelése Link





Angyali menedék : Link

ANGYALSZÁRNY - Angyalmágia - Az én angyali bőségmágiám : Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Angyalok II. ❤  
W. CHARON SZAVAI I TT és MOST
  2014-01-06 05:25:25, hétfő
 
  KIVÉTELES LÁTNOK VOLT ...Link  
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 872 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 104
  • e Hét: 647
  • e Hónap: 5053
  • e Év: 60986
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.