Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Természet_kezd_osszezavarodni
  2014-01-08 18:32:23, szerda
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Napi hírek  
A 40 éves Betty Mbereko szerelmes 23 éves fiába
  2014-01-08 16:27:07, szerda
 
 

A 40 éves Betty Mbereko szerelmes 23 éves fiába, és házasságot kötnek. A nő már gyereket is vár, hathónapos terhes.

A nő férje 12 évvel ezelőtt halt meg, így egyedül nevelte gyerekét, fizetve annak taníttatását, és anyagilag segítve, amíg munkát talált magának. Betty azt mondja, fia mellett akarja leélni életét, hogy annak fizetéséből éljen, hiszen egyetlen más nő sem érdemli ezt meg.A zimbabwei párt felszólították, hogy hagyják abba kapcsolatukat, vagy költözzenek el a faluból - ők a második opciót választották.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
A 24 éves Lizzie Velasquez olyan betegségben szenved,
  2014-01-08 16:21:29, szerda
 
  A 24 éves Lizzie Velasquez olyan betegségben szenved, ami bárki életét tönkretette volna, de ő kitart, és napi hatvanszor eszik.

Az 1,57 méter magas Lizzie testsúlya csupán 26 kilogramm. A legtöbb hasonló esettel ellentétben a texasi lány nem anorexiás, hanem egy nagyon ritka betegségben szenved, az egész világon mindössze két sorstársa van.

A betegségnek se neve, se gyógymódja nincs, tünete abból áll, hogy a beteg egyszerűen nem tud tömeget növelni. Ennek következménye, hogy muszáj naponta hatvanszor, vagyis húszpercenként egyen, hogy életben maradjon.

Minden baja ellenére Lizzie semmit sem szeretne változtatni magán, és motivációs előadói munkájára koncentrál. ,,Nagyon sok évbe telt, hogy elfogadjam magam ilyennek, és, hogy egyáltalán tükörbe tudjak nézni. Most már nem szeretnék változni, csak azért, hogy elfogadjon a világ" - magyarázta.

A rendkívül alacsony testsúlya miatt a lány egyik szemére megvakult, és a másikra sem lát jól, de ez sem szegte kedvét: már két sikerkönyvet írt, és évente mintegy 200 motivációs előadást tart.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Valószínűleg az eddigi leghülyébb fogyókúrás ...
  2014-01-08 16:15:51, szerda
 
 

Valószínűleg az eddigi leghülyébb fogyókúrás őrület hódít: üdítőbe mártott vattát esznek a fiatalok, így próbálkozva a fogyással.

Korábban Eddie Murphy 23 éves lánya, Bria mondta, hogy több fotómodellt is látott, akik üdítőbe mártott vattával fogynak, és most úgy tűnik egyre több tinédzser is ezzel a szokatlan módszerhez folyamodik.

A ,,fogyókúra" lényege, hogy néhány vattagolyót mártanak narancslébe, és azt eszik meg, így egy kalóriamentes teltségérzetet érnek el.Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy a módszer életveszélyes: egyrészt az alultápláltság veszélye is fennáll, de a lenyelt poliészter is mérgező lehet. Ezen kívül a vattadarabok bélzáródást is eredményezhetnek, ami egy újabb indok az őrült diéta elkerüléséhez.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Csúnya, kissé torz fejű nőket műtött elbűvölő szépségekké
  2014-01-08 16:09:10, szerda
 
  Csúnya, kissé torz fejű nőket műtött elbűvölő szépségekké egy dél-koreai plasztikai sebész.

A dél-koreai plasztikai sebészeknek folyton akad dolguk, egyre több a kuncsaft, a világon itt a legtöbb esztétikai műtét fejenként. Az őrület odáig terjedt, hogy már showműsorokat is indítanak a témában: a Let's Beauty egy csúnyácska ikerpárt támogatott a szépülésben.

A műsor készítői állták a műtét árát, a két lány pedig igazi sztársebészt kapott. A műsor témája egyébként az, hogy nem túl jól kinéző hölgyeket alakítsanak át szépségekké - a két lány esetén ez maximálisan sikerült.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
A halottszállító cég és a halottkém is hibázott
  2014-01-08 16:03:13, szerda
 
  A halottszállító cég és a halottkém is hibázott Focșaniban, ahonnan téves temetőkbe szállítottak két férfit.

Mindkét férfi szombat este hunyt el, szinte ugyanolyan körülmények között, és holttesteiket Focșaniba szállították boncolásra. Hétfőn megérkezett mindkét férfi családja, hogy elvigyék a holttesteket, ám igencsak meglepődtek, amikor mindkét család téves holttestet kapott.

Az egyik, 42 éves férfi Bălești-en hunyt el, és az ő holttestét a halottszállító cég már el is vitte Popeștire, a másik férfi falujába. Eközben a másik holttestet a halottasházban már felöltöztették és koporsóba tették - a másik férfinak szánt helyre.

A Törvényszéki Orvosi Szolgálat a halottszállító céget hibáztatja a történtekért. ,,A szállító cég hibázott, ugyanis felcserélték az elhunytak karszalagjait. Mi ezek alapján végeztük a munkánkat, főként azért, mert a rendőrség nem adta ide nekünk az elhunytak személyi igazolványait" - nyilatkozta Silviu Lucasievici, a szolgálat vezetője.

A cég sem hallgatott az ügyben, ők az egyik elhunyt férfi családjára kenték az ügyet. ,,Elsősorban a Popeștien elhunyt férfi családja hibázott, mert nem ellenőrizték a koporsót. Aztán mi is hibáztunk, de a törvényszéki orvosok is. Mindenkinek be kell ismernie a hibáját, nem csak egyeseknek" - mondta a cég vezetője.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Annie mellei egy betegség..
  2014-01-08 15:50:44, szerda
 
  A nő kebleinek kerülete nem kevesebb, mint 177,8 cm, és összesen 18 kilót nyomnak, míg Annie csupán 1.68 méter magas. Annie 53 éves, New York-ból származik, és már tizenkettedszer birtokolja a rekorderi címet.

A nő bevallotta, egészségügyi problémákkal küzd a mellei miatt, de sosem akarta megműtetni magát. ,,Nincs még egy olyan a világon, mint én. Egy vagyok a sok millióból. Nagyon sok nő próbál utánozni" - nyilatkozta.

Annie mellei egy betegség, a gigantomasztia következtében nőttek ekkorára.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
Nevetnie és sírnia is tilos a négyéves gyereknek
  2014-01-08 15:45:01, szerda
 
 

Mihăiță különleges betegségben szenved, az orvosok a sírást és a nevetést is megtiltották neki, ugyanis ez óriási szenvedést okozna.

A kisfiú csupán pár hetes volt, mikor először jelentkeztek a problémák, himlőszerű kiütések jelentek meg a testén. Szülei egyik kórházból a másikba vitték, az orvosok különféle betegségekkel kezelték, de nem tudtak pontos diagnózist felállítani a megfelelő vizsgálóeszközök hiánya miatt.El kell jutnunk Londonba. Az ottani orvosok azt mondják, többhetes, nagyon alapos kivizsgálást tudnak biztosítani, hogy megállapítsuk, miért van ilyen hatással rá a sírás, és az erős érzelmek. Itthon csak akkor tudják kezelni, ha nagyon pontos diagnózis van" - mondta Bianca Iordache, a kisfiú édesanyja.

Bianca otthagyta munkahelyét, hogy a gyerekkel lehessen. A londoni út és a kivizsgálás egyébként körülbelül 53 ezer euróba kerülne: most több tucat anyuka szervezett egy vásárt, hogy pénzt gyűjtsenek.

A család biztos benne, hogy összegyűl a pénz, és minden erejükkel Mihăiță életéért küzdenek. ,,Mikor megkapta az első adag morfiumot, kinyitotta a szemét, rám nézett, és azt mondta: anya, kérlek, ne sírj többet (...), kérlek, értsd meg, hogy nem fogok meghalni. Egy angyalka vagyok a földön" - mesélte az anyuka.
 
 
0 komment , kategória:  Történetek  
kép
  2014-01-08 15:25:08, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
Kicsit magasabb
  2014-01-08 15:21:32, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Képek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.12 2014. Január 2014.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 474 db bejegyzés
e év: 3482 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1455
  • e Hét: 4531
  • e Hónap: 7873
  • e Év: 60581
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.