Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
Megfutamodtak a fideszes képviselők és nemzeti parki igazgat
  2014-02-12 21:44:42, szerda
 
  Megfutamodtak a fideszes képviselők és nemzeti parki igazgatók

A Hortobágyi Nemzeti Park (HNP) debreceni igazgatósága előtt tüntetnek csütörtökön az állataikkal azok a gazdák, akik egyetlen négyzetmétert sem nyertek az állami földbérlet-pályázatokon. Ez arra is válasz, hogy szerdán délelőtt az utolsó pillanatban mondták le részvételüket a fideszes "vendégek" és képviselők, valamint a HNP igazgatója az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának ellenőrző albizottságának ülése előtt. A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) megbízott elnöke még ennyi fáradságot sem vett magának, egyszerűen csak nem ment el a kétes állami földbérlet-pályázatokkal foglalkozó albizottsági meghallgatásra.

A fő téma a HNP területén történt kétes pályázati döntések tisztázása lett volna, de végül csak Bitay Márton Örs, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) államtitkára jelent meg az albizottsági ülésből vitává alakult találkozón. A hallgatóság soraiban néhány olyan gazda is megjelent, akik a pályázati döntések miatt elveszítették a legelőiket és szeptember 1-jétől már nem tudják etetni az állataikat.

A határozatképtelenné vált albizottsági ülésen az MSZP-s Harangozó Gábor, az albizottság elnöke, Lengyel Szilvia LMP-s szakpolitikus és Gőgös Zoltán az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának alelnöke kifogásolták, hogy a HNP, de más nemzeti parkokban is, az évtizedek óta legeltető gazdák közül sokan nem nyertek egy négyzetméter területet sem, de a pályázat meghirdetését követően alakult kft-k tulajdonosai igen. Gőgös Zoltán emellett a HNP igazgatóságán megkapott jegyzőkönyvek alapján több szabálytalanságra is fölhívta a figyelmet. A szakpolitikusok a pályázat jelenlegi rendszerét bírálták és annak felfüggesztését, átalakítását követelték. Bitay Márton Örs válaszában kifejtette,egy-egy megpályáztatott birtoktestre általában 4-5-szörös volt a túljelentkezés, de volt olyan eset is, amikor 37-szeres. Ahol szabálytalanság gyanúja merül fel, kivizsgálják, és ha a gyanú beigazolódik, szankciók következnek, végső soron a földet is elvehetik a korábbi nyertestől - közölte az államtitkár.

Közvetve Bitay elismerte, hogy nagy baj van a hortobágyi pályázatokkal, mert azzal hárította a kritikákat, hogy Orbán Viktor vizsgálatot rendelt el.

Igazán akkor izzott föl a légkör, amikor az államtitkár azt állította, a szocialista kormányzati ciklus vége felé 30 "ügyfélnek" hosszabbították meg pályáztatás nélkül - 45 ezer hektárra - az állami tulajdonú földek haszonbérleti szerződését.

Gőgös Zoltán, aki a korábbi periódusban volt az agrártárca államtitkára, kijelentette, voltak pályázatok és erről megvan a dokumentáció az NFA-nál. Szerinte a vita eldönthető, ha az NFA-nál található dokumentumokat nyilvánosságra hozzák. Abban az esetben, ha Bitay Márton Örs nem tudja dokumentumokkal igazolni állításait, a bizottság alelnöke rágalmazási pert indít ellene.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az amerikai hadsereg: részben pszichológiailag sérültek gyü
  2014-02-12 21:43:16, szerda
 
  Az amerikai hadsereg: részben pszichológiailag sérültek gyülekezete - 1.rész

A vietnami háború óta alig volt teljes sikerrel járó hadjárata az amerikai hadseregnek. Az a háború felvetette a legitimitás kérdését a fegyveres erőknél. Az Államok sok fiatalja megtagadta a bevonulást, vagy más kibúvót talált a fegyveres szolgálat alól, a sorkatonai szolgálat törvénye azonban mindig elegendő újoncot biztosított a hadsereg feltöltéséhez.

Vietnamban fegyveres erőink egy sor problémával találkoztak; a narkotikumokkal, a faji konfliktusokkal és a "fragginggal" (ez a népszerűtlen parancsnokok "eltávolítása" harc közben "baráti tűzzel"). A vietnami háború után az 1991-es "Sivatagi vihar" tekinthető teljes sikerrel járó hadműveletnek. Ekkor az USA vezette koalíciós haderő néhány erős légicsapás után hatalmas túlerejével támadásba lendült. Szaddam gyorsan kapitulált, s kedvencünk, Lee Greenwood elkezdte a hazafias húrokat pengetni. Amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól, mint az iraki siíták felkelésének sorsa, vagy annak negatív visszhangja, hogy katonáink betelepültek Szaúd-Arábiába, az első Perzsa öbölben vívott háborúnkat teljes sikernek tekinthetjük.


Az Egyesült Államok sokkal rosszabbul teljesít, ha ambíciózusabb célokat tűz maga elé, s az ellenség meg nem hajlandó megadni magát. Amikor önkéntesekből álló hadseregünk elakad egy népszerűtlen háború mocsarában, a tüntetők nem mennek ki az utcára, mint tették azt 1969-ben, s a katonák titokban nem teszik el láb alól unszinpatikus feletteseiket. Az emberek válasza leegyszerűsödött: nem akarnak katonának állni. Matt Kennard újságíró témájául választotta, hogy milyen próbálkozások történtek a hadseregünkben fellépő létszámhiány pótlására. Könyvében a fegyveres erőinknél jelentkező riasztó tendenciák egész sorára hívja fel a figyelmet. Nevezetesen a bevonultatási szabványok és feltételek szintjének csökkentésére, a pszichikai defektusok és drogfüggőség hanyag kezelésére, valamint arra, hogy katona lehet egy fehér faj felsőbbrendűségét valló, egy náci vagy egy bűnöző banda tagja.

A "Zsoldos hadsereg" c. könyv azoknak a nemkívánatos elemeknek kérdésével foglalkozik kezdésként, akik régebben igen nehezen jutottak be a hadseregbe, s még nehezebb volt ott megmaradniuk. Ezek az alakok raszisták, nácik, skinheadek. Efféle szélsőségesek korábban is bekerültek a hadseregbe. 1986-ban egy rövid ideig szolgáltam a tengerészgyalogságnál, s voltak köztünk néhányan, akik raszistának és skinheadnek vallották magukat. Kennard viszont arról ír, hogy a katonaság már szinte "rá se ránt" az ilyesmire, mindent alárendelnek a személyi állomány pótlásának. Csinált egy interjút egy tetovált (kelta kereszt, viking harcossal) neonácival. Egy újoncnak minden tetoválását be kellett vallania, egykor valamilyen tetoválás kizáró ok volt. Forrest Fogarty története kicsit kilóg a sorból, mert még a terrorizmus elleni háború kezdete előtt lépett be a hadseregbe. Fogarty ma egy híres "személyiség", ő az "Attack" skinhead zenekar vezetője. 2004-ben eltávozást kért, hogy két koncertet adjon a németországi Drezdában. Akkori barátnője otthagyta, s tájékoztatta a hadsereg illetékeseit volt barátja ideológiai elkötelezettsgéről és hitvallásáról, fényképeket is mellékelt: ezeken Fogarty neonáci rendezvényeken szerepel. A hölgynek nem sikerült Fogarty fegyverekkel kapcsolatos karrierjét megtörni. Bár a neonácit eltávolították a hadseregből, egy "maszek" zsoldos vállalkozás tagja lett. A Southem Poverty Law Center jogvédő szervezet arra hivatkozva, hogy ez a fegyveres zsoldos cég kormánymegrendeléseket is teljesít, mindent megpróbált, hogy Fogartyt eltávolítsa a fegyverek közeléből, - sikertelenül.

Bár Kennard játszik az időpontokkal, helyesen állapítja meg, hogy a szélsőségesek benyomulása a hadseregbe már az iraki háború előtt megkezdődött, s jelenleg ez a probléma sokkal súlyosabbá vált. Azok az adatok, amiket az újságírónak sikerült megszereznie a Honvédelmi Minisztériumtól, egyértelműen bizonyítják azt, hogy a hadsereg az iraki háború csúcspontján gyakorlatilag felhagyott a nemkívánatos elemek kiszűrésével. 1994-ben 4.000 személy jelentkezését utasították el, ez a szám 2006-ban 81-re csökkent.
A neonácik mellett afro- és latinamerikai bűnbandák tagjai is beszivárognak a hadseregbe. 2005-ben "mutatkozott be" ez az ijesztő és felettébb kellemetlen jelneség Németországban. Ott szolgáló katonáink -mint kiderült, egy chicagoi banda tagjai- agyonvertek egy őrmestert beavatási szertartásukon. Mivel nincs hivatalos és konkrét tiltása annak, hogy egy katona bandatag legyen, ezek felderítése igen nehéz. Kennard szerint "az FBI képtelen meghatározni a harci egységekben és alegységekben megbúvó bandatagok okozta probléma méreteit, mert a hadsereg semmit nem közöl vele az általuk elkövetett bűncselekményekről, "belügynek" tekinti azokat." A legriasztóbb az, hogy ezek a bandák gyilkolnak. Kennard könyvében sok Irakban készült fényképet közöl: ezek az Államokban jól ismert, egyes bandákra jellemző graffiti rajzokat és aláírásokat, bandatagságot jelző tetoválást mutogató katonákat ábrázolnak, tehát a 2005-ös németországi, bandatagságra utaló esemény nem egyszeri, véletlen esemény volt.

Riasztó hasonlóság a neonácik és a bandatagok közt az, hogy a katonai szolgálatra úgy tekintenek, mint lehetőségre, jó felkészülésre saját háborúik megvívására. Kennard idézi Dennis Mahon -a Nemzeti Gárda veteránja, kapcsolatokat ápol különböző szélsőséges szervezetekkel- szavait: "A katonák Irakban egy nem hagyományos háborúban szereznek tapasztalatokat. Tisztában vannak azzal, hogy az ott kikísérletezett harci eljárások Amerikában is alkalmazhatóak, és ez a folyamat megállíthatatlan." Jelenleg Mahon börtönben ül egy Arizonában végrehajtott merénylet miatt. Kennard egy névtelenséget kérő FBI ügynököt is megszólaltat, aki érvekkel alátámasztva közel ugyanazt állítja, mint Mahon: a bandák felkészülésre és tapasztalatszerzésre használják a hadsereget. Az ügynök szerint a bandatagok "kiváló lőkiképzést kapnak...hozzájutnak a legkülönfélébb fegyverfajtákhoz és megtanulják azok kezelését, tehát ezirányú ismereteiket bármikor alkalmazhatják".

Bár már maga az a tény, hogy az államhatalom tanítja meg a legszélsőségesebb eszmék képviselőit és bűnöző bandák banditáit a fegyverhasználat fortélyaira, ez csak egyik vetülete annak a káder-utánpótlási krízisnek, amiben hadseregünk az utóbbi években leledzik. Travis Virgadamo technika-specialista tragikus története egy másik problémára hívja fel a figyelmet. 2007-ben szabadságot kapott, Irakból hazament az Államokban. Otthon riasztó szimptómák jelentkeztek Virgadamonál. Többek közt önkényes távolmaradáson törte a fejét, de végül szolgálattételre jelentkezett egységénél.

A parancsnokai azonnal észrevették, hogy valami nem stimmel vele, figyelni kezdték, s hogy katonájuk ne követhessen el öngyilkosságot, fegyveréből kiszedték a závárzatot. Unalmas irodai szolgálatra osztották be, írnokot csináltak belőle, hogy legyen ideje rendet tenni a fejében. Egy hónap múlva azonban valamilyen rendkívüli helyzet állt elő, 2007. aug. 30-án este visszakapta a závárzatot, s egy harcfeladatot kapott egységbe helyezték át. Három órával ezután Virgadamo elhagyta a laktanyát, s főbe lőtte magát. A terrorizmus elleni háború előrehaladtával gyorsan nőtt az öngyilkosságot elkövető -úgy a szolgálatban, mint az eltávon levő- katonák közt. 2007-ben Virgadamo egy volt a 115 öngyilkosságot elkövető katonák közül. 2009-ben a magukkal végzők száma már 245-re növekedett. Kennard közli több olyan katona történetét, akiket azonnal kórházba kellett volna küldeni, de ehelyett teletömték őket antidepresszánssal és harci bevetésre indították őket. Többedmagával arra a következtetésre jutott, hogy mindennek az oka arra vezethető vissza, hogy a személyi utánpótlási krízis tetőzésekor a szárazföldi haderőnél kínzó szakemberhiány volt.

"Kínzó hiány" - ez a kulcsszó. Ez vezetett oda, hogy jónéhény olyan próbálkozás említhető, amivel a hadsereg javítani akarta toborzási mutatóit. Ilyen próbálkozás volt az alkalmasági kritériumok csökkentése. Az elhízott, az alulképzett és az öreg újoncok kisebb veszélyt jelentenek, min a neonácik, mégis sok problémát okoznak. A legelkeserítőbb, sokakat érintő változás a korhatár felemelése volt. A fiatalok jobb fizikai állóképességük és alkalmazkodási készségük miatt alkalmasabbak katonai szolgálatra, mint az idősebb korosztályok. A Pentagon azonban mindezek ismeretében 2006-ban 35 éves korról 40-re, majd 42-re emelte a jelentkezési korhatárt. Kennard idézi egy idősebb bevnult szavait: "A kiképzés, amit kapunk, egysíkú és alapvetően a 18-20 éves korosztály számára tervezték." Ezt is megpróbálta megoldani a hadsereg: leszállították az iősebb korosztályokhoz tartozó újoncokkal szemben támasztott fizikai követelményeket.

A háború azonban nincs tekintettel erre, nem tesz különbséget fiatal és idősebb, erős vagy gyenge közt. A 2010. júniusában közölt veszteséglista szerint 566 35 évesnél idősebb katona esett el a terrorizmus elleni háborúban, ez az összveszteség 12,1%-a. Ez sokkal magasabb arány annál, mint amekkora a 35 évesnél idősebbek létszáma a hadseregben (becsült adat: 8,3%...a ford).

Az utóbbi években a hadsereg létszámgondjai megszűntek. Ennek két fő oka van: a gazdasági válság miatt megnövekedett munkanélküliség és az, hogy a legtöbb katonát lekötő harcterünkről, Irakból kivonták csapataikat. A létszámhiány problémája megoldódott, helyette egy jelenleg hatásában felmérhetetlen jelenség lépett. A hadsereg mostani állapotában nem tud minden rá háruló feladatot megoldani, egyre inkább rászorul a zsoldosok -őket most szemérmesen "magáncégek fegyveres alkalmazottjainak" nevezik- szolgáltatásaira. Kennard szerint csak egy "megroggyant" hadseregnek van szüksége pótlábra.


http://www.kontrollblog.com/2014/02/az-amerikai-hadsereg-reszben-banditak.html?ut m_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+kontrollblog%2F ZQiT+%28Kontrollblog+-+h%C3%ADrek%2C+amikr%C5%91l+hallgat+a+nagyvil%C3%A1g...%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Génkezelt kukorica - nesze zabáld
  2014-02-12 21:16:25, szerda
 
  Génkezelt kukorica - nesze zabáld
2014.02.12 14:34


Az EU nagyokosai odaát Brüsszelben kiokoskodták, hogy nekünk nagyon jó lesz, ha génkezelt hulladékot ehetnek az európai népek. És mert ők csupa-csupa szépet és jót akarnak nekünk, jól beengedik Európába ezt a szemetet. Persze egyből feltesszük a kérdés, ismerve a lobbi politikát, vajon mennyit kaptak zsebbe, hány jachtot, kurvát, luxusvillát fizetnek ki ebből a "jóságos" döntésből.

Nos a racionális oldalról nézve a kérdést, valóban bajok vannak, melyekre a gyors és olcsó megoldást ez a szemét hozza el nekik. A lényeg itt a gyors és olcsó részen van. A földek súlyosan kiéltek, a növények tápanyagtartalma igazoltan, drasztikusan csökkent. A növények is szenvednek ettől, a hozam pedig szintén csökken. A másik az éghajlati változások, pillanatnyilag enyhébbek a telek, így sokkal több és több fajta kártevő és betegség van a nyári időszakban, és ezek a növények állítólag sok kártevővel és betegséggel szemben ellenállóbbak.

Viszont ott van egy nagyon súlyos ellenérv, nincs 100 vagy 200 éves tapasztalat (több generáción át) hogy ezek fogyasztásának hosszú távon van e bármilyen következménye. A történelem sokszor bizonyította, hogy a kis törpe emberke ha Istent akar játszani annak nagyon súlyos következményei lehetnek. És ahogy Madách az Ember Tragédiájában írta, vegykonyhájában istent kezd majd játszani, akkor bizony nagy baj van. Amiért súlyos büntetést is fog kapni. Olyat, amely egy isteni büntetéshez méltó.

Tehát a brüsszeli idióták most eldöntötték, magyar vagy lengyel, német vagy román, mind ilyen genetikai hulladékot fog enni. Ez lesz majd a kukoricalisztben, a kukoricakeményítőben, mindenben, ami kukorica, még a konzervben is. Aztán az unokáink mitől lesznek például csontgyengék, buzik, genetikailag mutáltak, azzal már brüsszel nem foglalkozik, csak a pillanatnyi haszonnal. Amiből sokkal kevesebb van mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.

Zárszóként egyedül csak a magyar kormány felelősségére térhetünk ki. A Fidesz az utóbbi időben olyan kényszerpályán mozog, ami miatt sokszor szembekerült az EU vezetéssel. Az a fajta hintapolitika, melyet folytatnak egy hatalmas hazárdjáték, ezzel más cikkben foglalkozunk, a lényeg most az, hogy döntenie kell hazánknak. Ugyanis Oroszországban nemsokára betiltott lesz a génkezelt növény. Ez a piac pedig megnyílni látszik még ha csak részben is. De így ezen terményekből semmit sem fognak átvenni. A másik, hogy a jelen kormány vállalja e azt a fajta felelősséget, amely gyermekeink egészségéről szól, vagy behajol az EU szabályozásnak. Reményünket fejezzük ki, hogy a kormány kapott már gerincből annyi oktatást Moszkvától, hogy jól felrúgják az EU-t a semmirevaló génkezelt vacakjával együtt, és külön szabályozást vezetnek be erre. Olyan drasztikusat, amely például azonnali földelkobzással sújtja, aki ilyen mocsok szemetet be mer hozni hazánkba és elülteti. A Fidesz alaptörvénye egyébként is alapjognak nyilvánítja az egészséges élethez és egészséges környezethez való jogot, ez alapján bőven beleférne a brüsszeli határozat felrúgása.

Kemény Gábor

http://www.hidfo.net/2014/02/12/genkezelt-kukorica-nesze-zabald
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor lesz rend?
  2014-02-12 20:52:11, szerda
 
 

Stoffán György
Mikor lesz rend?

A választási kampányban semmi más nem jelenik meg, mint a hatalom utáni vágy, a kapzsiság, a pénzéhség, a hazaárulás árán is, ha kell. A pártok aljassága és a társadalom primitívsége remek kétkomponenses undorrá alacsonyítja mind a kampányt, mind a politikusokat. Azt ellenzék ma az ország mocska. A kampányban felszínre törő hazudozás és a legválogatottabb embertelen aljaskodás minden elképzelést felülmúl. Mikor lehet rend e téren Európában? Akkor, ha kifejlődik egy olyan politikusi réteg vagy megszületik egy olyan törvénycsomag, amely garantálja a hazaszereteten és tisztességen alapuló nemzetszolgálatot, és a visszahívás lehetőségét.

1./ Első sorban is semmilyen térítést, tiszteletdíjat és egyéb juttatást nem volna szabad - nem kapnia, de - elfogadnia egyetlen képviselőnek, miniszternek és választott állami funkcionáriusnak. Hiszen akik ma a Parlamentben ülnek, jólétükben már nem is látják, látni sem akarják a nép problémáit, a nemzet ügyeit, az egyszerű családok mindennapos gondjait. Számukra csak az előmenetel, a pénz, a jólét és a hivatal megtartása fontos. Ezt látjuk ma abban a kampányban, amelyben megsokszorozódott a harc, hiszen egy kisebb parlamentben sokkal kevesebb efféle pénzhajhász politikai szélhámos kerülhet be.

2./ Meg kell szüntetni a választásokon alkalmazott listát, amelyről biztosan bekerül az, aki megvesztegette a párt vezetőit... Csak választott képviselő kerüljön a Parlamentbe.

3./ Ha egy választott képviselő, miniszter, bármilyen választott funkcionárius csal, lop, megvesztegethető, az kétszer annyi büntetést kapjon, mint amennyit az egyszerű állampolgár.

4./ A hazaárulás akár Magyarországról Magyarország ellen, akár Brüsszelben vagy másutt követi el a választott képviselő, legyen életfogytig tartó fegyházzal büntetendő, és ne súlyozzon sem a bíróság, sem más szerv e bűn megállapítását illetően. Ezeket a bűncselekményeket egy, a kormány által kijelölt külön bíróság állapítsa meg és ítéljen az elkövető felett. Így a ma korruptnak is nevezhető, jobbára politikai elkötelezettséggel bíró és rosszul, igazságszolgáltatás nélkül működő bíróságok kizárattatnának ezekből az ügyekből mindaddig, amíg bizonyossá nem válik a bíróságok valós megújulása, megtisztulása, a törvények mellett a józanész és a tényleges függetlenség.

5./ Meg kell szüntetni minden előjogot, mentelmi jogot és a befolyással való visszaélés lehetőségét. A haza, a nemzet szolgálata önkéntes, alázattal végzett közösségi munka legyen, amelynek költségeit ugyan az állam fedezi, de a választott képviselő és bármilyen választott funkcionárius pénzt nem kaphat szolgálatáért. Nem gyarapodhat senki a haza iránti elkötelezettségből, mert akkor az már nem elkötelezettség, hanem fizetett elfoglaltság.

Persze efféle pontokat sokat lehet írni, de körülbelül egy efféle megszorításnak lenne olyan hatása, ami az igazi elkötelezetteket juttatná a hatalomba és nem fordulhatna elő, hogy csaló, egykori pártelnökök pénzük fogytával ismét megpályázzák a parlamenti képviselői székeket. Ugyanis az nem hozhat semmilyen jövedelmet, sem közvetlenül, sem közvetetten... Akinek hoz, az bűncselekményt követ el!

Stoffán György - Európai Időv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nehogy abba hagyd a megtekintését az elején!!!
  2014-02-12 20:44:35, szerda
 
 

Nehogy abba hagyd a megtekintését az elején!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ShaOZOl1mRQ&feature=youtu.be
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemzeti kommunizmust a zsidók legitimálják
  2014-02-12 20:44:00, szerda
 
  A nemzeti kommunizmust a zsidók legitimálják
2014.02.12 16:14


A méltán gyűlölt cion-imperialista rendszerek kezdik elveszteni a kezükből a gyeplőt. Egyre nehezebben tudják kordában tartani a követelődző "csürhét", az általuk a jobb élet reményével rabszolgaságba taszított milliókat. Időzített bombájuk elkerülhetetlenül robbanni fog. A hasonlóság kísérteties 1917 Oroszországával, ám negatív előjellel.

Mire is gondolunk? Annak idején a cári hatalom nem foglalkozott az ország elmaradott állapotával, - azonban ez nem a cári család hibája volt. Csinovnyikok, hercegek és földesurak végeláthatatlanul hömpölygő tömege zárta el a cári családot attól, hogy lássa a nyomorban élők valós sorsát. Ezt a szemkötőt használta ki Lenin és cionbolsevista csürhéje a judeodiktatúrikus hatalomátvételre, a munkásosztály nevében, annak megvezetésével, kifosztásával majd ritkításával. Rendszerének működésképtelenségét Sztálin ellensúlyozta a zsidók módszeres kiszelektálásával az államigazgatásból és a döntéshozatali pozíciókból. Ezzel elvette a cionbolsevista rendszer kvintesszenciáját, a zsidót. A fehér ember zsidók általi gyűlöletének helyét szükségszerűen átvette a hazafias meglátás, amin az idő haladtával fokozatosan kezdett előtérbe kerülni.

Nem feledkezhetünk meg ennek fő kiváltó okáról, azonban, a Nagy Honvédő Háborúról. Már a II. világháború Oroszországban használatos elnevezése is a patriotizmusra utal, amit Sztálin szükségből vezetett be a kidobott internacionalista (értsd: mindenki a zsidókért, a zsidók pedig magukért) toprongyok helyett, akiket csak a féktelen szadista ösztöneik és a terrorban való korlátlan részvétel érdekelt anno a "forradalomból". A munkást rabnak tekintették, az ő váruk építőjének, bármikor megbecsteleníthető szolgának.

Jelenkorban a zsidók a világ cárjai, Izrael az ő Téli Palotájuk. A fehér ember szolga, ha tud róla, ha nem, a rabszolgák őrei pedig nem mások, mint a totálisan megtévesztett és téves szerepkörbe vezérelt néger. Fegyverük a faji kártya, az egyenlőség, testvériség.

A fennálló regnum maga hozta létre tehát újra azt az ellenzékét, amitől retteg, mert már egyszer megmutatta erejét. A zsidókat egyszer már legyőzte a nemzeti kommunizmus, tartósabban, mint más ideológia. Oroszországban máig nem sikerült újra monopolhelyzetbe kerülniük, annak ellenére, hogy volt egy erős próbálkozás a Jelcin-éra idején. Ha a jelenlegi cionista világrend tovább folytatja a népek sanyargatását, könnyen visszatérhet a régi nemezise. Az újjáéledő nemzeti kommunizmus azonban, ha nem az igazság hirdetésére használja új erejét, úgyanúgy eltűnhet a történelem szemétdombján, mint a korszak más ideológiái. Adott egy második lehetőség az igazság hirdetésére és az emberiség jobbá tételére. A fiatal nemzeti kommunisták választás előtt állnak; élnek-e ezzel a lehetőséggel, hajlandóak-e konfrontálódni a nemzet érdekében a munkásságot sanyargató cionizmussal?

Nagy Kálmán

http://www.hidfo.net/2014/02/12/nemzeti-kommunizmust-zsidok-legitimaljak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Depressziónk gyógyszere
  2014-02-12 20:34:19, szerda
 
  Depressziónk gyógyszere
2014.02.12 19:09


Köztudott tény az, hogy a magyarság jelenleg a világ egyik legdepressziósabb népe. Különböző felmérések ezt egybehangzóan bizonyítják, de a kiváltó okokat nem tárják fel. Nem ismertetik azt, hogy miért van ez így. Most erre és a gyógyulás lehetőségeire keressük a választ. A depressziót sokan sokféleképp magyarázzák. Hangulatbetegségnek, állandó stresszes állapot által kiváltott érzelmi válaszreakciónak, pszichiátriai betegségnek nevezik, melyet testi, vagy lelki sérülések, megrázkódtatások váltanak ki. Ennek az elméletnek ellentmond az a tény, hogy igen rossz körülmények között élő, nagy veszteségeket elviselni kénytelen emberek és népek -akik a mi normáink szerint fokozottan stresszes környezetben élnek- hírből sem ismerik a depressziót. Szomorúak, bánatosak, sírnak ha nagy a baj, de nem depressziósak.

Ennek az az oka, hogy ezeket az embereket nem csak az érzelmeik vezérlik, hanem hisznek valamiben, ami a mindennapok gondjai felett áll, ami hitet, vagy reményt ad, ami bármekkora is a baj, valamiféle lelki egyensúlyt képes teremteni. A depressziómentes népeknél igen erős a kollektív tudat, a közösségi szellem. Ha valaki bajba kerül, a közösség azonnal kész segíteni, érzéseit gátak között tartani, vigasztalással, együttérzéssel, együttszomorkodással támogatni. Nem hagyják sötét érzelmekbe elmerülni.

A magyarságot sújtó nagyméretű és általánosnak nevezhető depresszió kiváltó okai közül az első helyre kell tennünk a reménytelenséget. Lehet bármilyen sanyarú egy ember, vagy közösség helyzete, amíg képes reménykedni, addig lehet szomorú, aggódhat a jövő, vagy a szegénység miatt, de depressziós nem lehet. A remény forrása a hit. Vannak olyan vélemények, hogy egy erős hitű ember nem lehet depressziós. Önmagában a hit még nem véd meg a depressziótól, legfeljebb nem engedi azt, hogy annak súlyosabb formája kerítse hatalmába az embert. Ha együtt érző, vigasztaló, a szorongásokat, a bánatot, a félelmeket feloldani segítő közösség vesz körül valakit, akinek a hite is szilárd, a depresszió nem tud kialakulni. A segítő közösséget az a szeretet hozza létre, mely a minket körülvevő világ minden egyes elemére kiterjed.

A keresztények ismert jelmondatának -a Hit, Remény, Szeretet- lényegének ismerete a legjobb gyógyszer a depresszió ellen. Ha ehhez hozzátesszük a Jézus kettős parancsolatát, mely szerint "Szeresd Istent és szeresd embertársaidat", és ezeket képesek vagyunk teljes mélységében megérteni és a magunkévá tenni, elfelejthetjük a depressziót. Nincsenek félelmeink, nincsenek kétségeink, elfogadjuk azt ami van, és megtanít minket arra is, hogy minden helyzetnek és minden pillanatnak vannak reményt adó elemei. "Teljesüljön Isten akarata" és "Segíts magadon, az Isten is megsegít" közismert a vallásos emberek körében, csak a mindennapi életbe való beágyazásával vannak bajok.

A magyarság általános depressziójának az okai a következők. A hitetlenségből fakadó reménytelenség, érzelmi alapállás az igazság keresése helyett, a szeretetlenség, mely az elmagányosodás kiváltója. Ehetjük marékszámra a gyógyszereket, melyek csak a tüneteket mérséklik, menekülhetünk kábulatba, mely csak súlyosbítja a helyzetet, elmerülhetünk a szenvedélyek mocsarába, mely maga a végzet, nem lesz addig újra reménnyel teljes, szeretetalapú az életünk, amíg nem tudunk hinni valami magasztosba, valami felemelőbe, valamibe, ami a materiális világunk felett áll.

Ha hinni tudunk újra abban, hogy népünk felemelkedik, hogy saját és mindannyiunk sorsa jobbra fordul, hogy véget ér a sanyarú időszak, hogy országunk népünk virágoskertje lesz, akkor véget ér a depresszió sötét világa. Ha nem az irigység vezérel, hanem a mások sikerének, örömének mi is örülni tudunk, ha bárová is kerülünk az országunkban, segítő magyar testvéreink közé kerülünk, ha a déli harangszót hallunk, akkor megállunk legalább egy pillanatra, akkor örökre elfelejthetjük a depressziót, úgy élhetünk mint nálunk sokkal szegényebb és egyszerűbb, de mégis boldog népek élnek. Akkor is bántani fog sokakat az igazságtalanság, a gazdagok bűnös viselkedése, a fájdalmas veszteségeink, a halál és a betegségek, de elviselhető, természetes módon, nem önpusztító betegségként. Ezt a változást viszont nem várhatjuk a sors ajándékaként, ezért nekünk is tennünk kell, méghozzá nem is keveset. A felsorolt pozitív életelemek a népiszocializmus életelemei, életviteli alaptételei. Összefoglalva: az általános össznépi depresszió leghatásosabb ellenszere a népiszocializmus.

Kassai Ferenc

http://www.hidfo.net/2014/02/12/depresszionk-gyogyszere
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy hónap alatt 52 ezer új munkanélküli - köszönjük az unort
  2014-02-12 19:51:21, szerda
 
  Egy hónap alatt 52 ezer új munkanélküli - köszönjük az unortodox gazdaságpolitikának
2014-02-10 17:42:51




A Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet becslése szerint januárban 52 ezerrel több lett a munkanélküli, mint amennyi decemberben volt.



- Ismét messzebb kerültünk az Orbán-féle ,,munkaalapú társadalomtól" - akármit jelentsen is ez - jelentette ki Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció ügyvezető alelnöke. A politikus hangsúlyozta, pártja ebben is az ,,unortodox gazdaságpolitika" csődjének egyik jelét látja.


- Hiába összpontosított a kormány - félszemmel már a közelgő választásra sandítva - jelentős költségvetési forrásokat a közmunkaprogram kiterjesztésére (a GVI ennek tulajdonítja, hogy tavaly januárhoz képest viszont 182 ezerrel kevesebb lett az álláskeresők száma), a gazdaság törvényeit tartósan nem lehet semmibe venni. A közfoglalkoztatás rabszolgamunka helyett lehetne szociális, vagy a munkaerő-piacra visszavezető foglalkoztatási program, ha a kormánynak valóban a segítségnyújtás lenne a célja, de a foglalkoztatási adatok tartós javítására alkalmatlan - hívta fel a figyelmet a DK alelnöke.

Molnár Csaba leszögezte, a foglalkoztatás bővülése, a munkanélküliség tartós és érdemi csökkenése csak a beruházások föllendülésétől várható. Ehhez a befektetői bizalom visszaszerzésre volna szükség, ami viszont éppen az ,,unortodox" eszközökkel való szakítást föltételezi. - Ez a feladat is a tavasszal hivatalba lépő új, demokratikus kormányra vár - tette hozzá zárásként a politikus.


-naan-

http://www.hirhatar.hu/hir/egy-honap-alatt-52-ezer-uj-munkanelkuli-koszonjuk-az-u nortodox-gazdasagpolitikanak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Terrorszervezetté formálódik a Mazsihisz
  2014-02-12 19:45:54, szerda
 
  Terrorszervezetté formálódik a Mazsihisz
2014.02.12 12:07


Tovább súlyosbodik a Mazsihisz és a kormány közt kirobbanó botrány, miután tegnap a szervezet elnöke nyilvános magyarázkodásba kezdett, a korábban megfogalmazott követeléseiket "barátságos párbeszédre hívás"-ként értelmezve. A Mazsihisz szembesült azzal, hogy a magyar kormányra történő nyílt nyomásgyakorlás a hatályos magyar törvények szerint terrorcselekmény, emiatt nem merték tovább feszíteni húrt. Ennek ellenére látható, hogy a kormány sakkban tartásáról nem mondtak le, a zsidó szervezet nemzetközi kapcsolatai segítségével folytatja a magyar kormány nyomás alatt tartását.

Abban a pillanatban, ahogy a hazai zsidóságot képviselő Mazsihisz visszavonulót fújt, az általuk megkezdett nyomásgyakorlást az American Jewish Congress zsidó szervezet folytatta. Az AJC által kiadott közleményben arra szólítják fel Orbánt, hogy késedelem nélkül kezdjen el foglalkozni a hazai zsidó szervezetek által megfogalmazott "kérésekkel".

Látható, hogy a Mazsihisz nem adja fel a magyar kormányra történő nyomásgyakorlást, és mivel szembesült azzal, hogy a Btk. szerint ez terrorcselekmény, a hazai szervezet helyett ezt nemzetközi kapcsolatait felhasználva folytatja, amelyekre nem vonatkoznak a magyar törvények.

Mivel korábban az Amerikai Népszava a Mazsihisz által kifogásolt emlékmű felrobbantására intézett nyílt felhívást, a magyar hatóságoknak kötelessége hivatalból eljárást indítani és kivizsgálni a Mazsihisz, az Amerikai Népszava és az American Jewish Congress által közösen végrehajtott terrorcselekmény ügyét. Emlékeztetjük az érintett hatóságokat, hogy míg a Mazsihisz elleni büntetőeljárás során a terrorcselekmény félbehagyása enyhítő körülményként merülhet fel, a Mazsihisz vezetőinek a Btk.-ban foglaltak szerint így is legkevesebb öt év szabadságvesztés jár. Ha a hatóságok nem lépnek ezügyben, az azt jelenti, hogy a Btk.-ban foglaltak egyes magyar állampolgárokra nem vonatkoznak. Ennek következményei pedig beláthatatlanok.

A fentiek miatt így is felmerül annak gyanúja, hogy a magyar kormány a zsidó szervezetek nyomásgyakorlása miatt halasztotta el az emlékmű megépítését és átadását. Aki a Btk. meghatározása szerint terrorcselekményt követ el, az terrorista, vagyis felmerül a gyanú, hogy a magyar kormány terrorista csoport követeléseinek engedett.

A magyar hatóságoknak ugyanakkor kötelessége kivizsgálni az Amerikai Népszava által közölt publikáció ügyét, ami a magyar törvények szerint terrorcselekmény végrehajtására volt nyílt felhívás. Mivel az amerikai szervezet tevékenysége az amerikai szövetségi törvények hatálya alá tartozik, a Mazsihisz által megkezdett tevékenység American Jewish Congress általi folytatása a magyar törvények alóli kibúvó keresésének tekinthető, vagyis a zsidó szervezet fokozottan törekszik arra, hogy tevékenységét a törvényen kívül helyezhesse. Mivel ennek érdekében nemzetközi kapcsolatait is igénybe veszi, ez kimeríti a nemzetközi bűnszervezetben részesség fogalmát, emiatt a Mazsihisz mindaddig, amíg a terrorcselekményt végrehajtó tagjai eljárás alá nem kerülnek és a Mazsihisz vezetése nyilvánosan el nem határolódik az American Jewish Congress közleményétől, terrorszervezetnek tekinthető.

A magyar hatóságoknak kötelessége fellépni a Magyarországon terrorcselekményt elkövető csoportokkal szemben, akkor is, ha azok kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkeznek és az ellenük történő fellépés vagyonuk és magyarországi befektetéseik kivonása miatt veszélyt jelentene úgy a bankrendszerre, mint az állami költségvetésre. Utóbbiak csak súlyosbítják a helyzetet, emiatt a Mazsihiszt nem csak terrorcselekmény elkövetésének bűne terheli, hanem az ügyben is érintett nemzetközi kapcsolatai miatt nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni.

Molnár István

http://www.hidfo.net/2014/02/12/terrorista-szervezette-formalodik-mazsihisz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schulz úgy járt, mint Orbán: hiába nyalt be prosztatáig a zs
  2014-02-12 19:42:22, szerda
 
  2014-02-12. 19:27
Schulz úgy járt, mint Orbán: hiába nyalt be prosztatáig a zsidóknak, elég egy rossz szó...

Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke szerdán az izraeli törvényhozásban arról biztosította vendéglátóit, hogy nincs szó a zsidó állammal szembeni bojkottról az Európai Unió részéről, de két másik kijelentése kisebb botrányt kavart, és bírálatokat szült az izraeli kormányfő és az egyik kormánypárt részéről.
Zoom
Korábban az EP-ben fogadták a nagy felvásárlót
Nincs szó bojkottról, és az Európai Parlamentben biztosan nem kapna többséget egy Izraellel szembeni bojkott terve - mondta Schulz a kneszetben. Arról is beszélt, hogy személy szerint "az EU és Izrael gyümölcsöző kapcsolatának mélyítése" mellett áll.
A bojkott emlegetése az EU tavaly nyáron elfogadott irányelvével áll kapcsolatban, amely megtiltja az együttműködést a 28 EU-tagországnak a megszállt területeken élő izraeliekkel. Ennek értelmében az unió és minden tagállam Izraellel kötött összes szerződésében kell lennie egy olyan záradéknak, amely kimondja, hogy az unió álláspontja szerint az 1967-ben elfoglalt területek nem képezik Izrael részét, és azokra nem vonatkozik a megállapodás.
Schulz két másik kijelentése ugyanakkor kisebb botrányt kavart: a kormánykoalíció jobbszárnyát képviselő párt frakciója kivonult a teremből, és hazugsággal vádolta meg a német politikust, és később Benjámin Netanjahu miniszterelnök is bírálta az EP elnökét.
Zoom
Hiába holokausztozott Schulz, a zsidók nem tűrik a bírálatot
A ciszjordániai telepeseket támogató, jobboldali Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párt kivonuló tagjai azt kifogásolták, hogy Schulz egyrészt egy palesztin fiatalra hivatkozva azt állította, a zsidók napi 70 liter, míg a palesztinok csak napi 17 liter vizet használhatnak, másrészt azt mondta, hogy a palesztinoknak joguk van az önrendelkezéshez és békében akarnak élni.
Az előbbi adatot a párt hamisnak nevezte, az utóbbi kijelentést illetően pedig azt rótták fel Schulznak, hogy nem tett említést "az Izrael elleni rakétatámadásokról, amelyeket palesztinok követnek el".
"Nem tűröm el, hogy hamis erkölcsi kioktatásban részesítsék Izraelt a parlamentünkben, különösen nem németül" - írta a modern ortodox zsidóságot képviselő párt vezetője, Naftali Bennet gazdasági miniszter Facebook-oldalán, utalva arra, hogy Schulz német nyelven mondta el beszédét. (De ez persze nem rasszizmus, csak fordított esetben minősülne annak - a szerk.) Bennet "égbekiáltó hazugságnak" nevezte az EP-elnök két említett kijelentését.
Benjámin Netanjahu úgy fogalmazott a beszéddel kapcsolatban, hogy Schulz "sok más európaihoz hasonlóan szelektíven ítéli meg a helyzetet" a palesztinok életkörülményeivel kapcsolatban, és "lekicsinyli az Izraelre leselkedő veszélyek mértékét".
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/123836/#ixzz2t8Pl2FV4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 4047
  • e Hónap: 7792
  • e Év: 161288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.