Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Választás hiábavalósága 2014.
  2014-02-15 14:46:33, szombat
 
  Mivel borsodiak csapásai jelentik 130 esztendeje a mindenkori politikusokat - köztük Károlyt és Horthyt is - meg a felettük álló különféle védelmi csapások, úgy gondolom, nincsen kire szavazni. Olyan hatalomra lenne szükség, melyet az elmeosztályok Pszichografológiája, melynek ember áldozata én vagyok születésem óta cigányság és egész kelet felemelési Jézusaként, amivel kezdtek istállóba helyezve engem Szenci tökéletes magyar nyelv elleni csapásaival a román reformátusokkal, Johannájukkal, aki jóval később született meg Mezőkövesden, német-magyar zsidókkal, akik a börtöntől akartak megszabadulni, ezért viszik ki a városból a református karmikusokat.Szív elleni slágerekkel és a szentháromság Illés, Omega, Metro bibliai apokalipszisével anyám református apjának halála idejével, ebből felállított egyházakkal, az ezt követő elmeosztályok énekeseivel vasfüggönyként, ami vasbabilonját jelenti egykori Romániának borsodi berendezéssel, valamennyi zenészével az elmeosztályoknak, a jelenlegi börtön buzikkal, akik a gyilkosok városából erednek Miskolcról a Pax Romana cigánytelepével a születésem óta genyózó Lila kocsmai alkoholista pusztítóval, Kata kocsmai árnyékvilág kommunistáival, Kiss Tábornok, Ifjúsági és többi utcába rendezett 130 éves kommunizmusával Miskolcnak, nincs egyetlen egy olyan politikai egyesület, amelyik ne a Révész újhelyi utcai és a miskolci Bertalan utcai apokalipszist jelentené embereken végrehajtva folyamatosan körben járva a világ összes könyvét és szerepét maguk helyett. Gyarmati, aki náciként volt ideberendezve érthetetlen gyászolása a kormány részéről. Saját apokalipszisüket jelenti.

Anyám születése óta idegbeteg, ezzel indult, Miskolc elhomályosította az értelmét születésem után egyből a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója nyomorultakkal, akikkel ismételték az összes könyvet folyamatosan embereken végrehajtva, így mentették meg az öcsém legyilkolásával a most kárpótolt albán cigánytelepét Indiának. Minden környező ország magyar ellenes csapásként lett körbetéve a reformátusok által, ezek voltak a magyar reformátusok a német zsidó reformátusokkal együtt, s érdekes módon ezek rendezték be a születési körülményeket, kezdtek a világ kezdeti történelmével, Jehova focizó sárga japán kutyával.

Anyám idegbetegségéből született Gyurcsány Ferenc Orbán elmondása szerint. Anyám ennek ellenére, s mert felfogni képtelen az Mszp Kata miskolci kocsmájára adja le a szavazatát. Úgy gondolom, hogy az 1995. óta, mióta Nagy Anna halottja helyett Romániának megtámadtak teljes begyűjtést végrehajtva, valamint a Náci Talmudját lábmegrántásom kezdetével születésem utántól, bagolyként régi Izraelként hét hónapos koromban, Ágnessel, mint nemessel születésem pillanatában indult a média, látható a végeredmény, nincs kire szavazni.Mivel a nemesek láma kezdettel ember gyilkossággal indultak cigányság által emelve, az ő szavatuk is érvénytelen, mint valamennyi skizoprennek, ami itt egész Borsodot jelenti, az innen ment médiával és politikusokkal. Tőlem vették a választási jogomat, bár még soha nem szavaztam, mert amikor hidegháború folyt ellenem kommunista idők végrehajtásaként folyamatosan körben járva a két utcájukon, egyetlenre lehetett szavazni, annak nem láttam értelmét. Én vagyok a skizopren refrén, minden könyve végrehajtása után a börtönnek, ami a város egészét jelenti ózdi halálnép űrhajóval járók központjával és a tatárdombi ufós római egyház és Hunnia elme központjával.

Kádár János előtt a Bertalan utcai Urbán néven urbanizálták a falvakat kommunista játékként, mivel a falvak népei fekete árnyékok voltak egykori uradalmi szolgálókként, cselédekként. Ezeket és a száz éves elektromos munkásosztályt iskolázták be pártiskolákba a miskolciak. Minden kommunista kor itt van berendezve, ezek hagyták el a várost, ezek mentek szét a világ minden részébe,
Elmebetegekre nem lehet szavazni, különösen nem apokaliptikus csapásoknak és elmeosztályoknak.

A magyar zsidók érthetően a libás kori bolond család helyetti megáldozásunk korát ismételve Bajnaira fognak szavazni. Orbán Viktor nyomorultjai romániai alkoholisták és tolvajok, izraeli nyomorult csapásai az országnak Orbánra fognak szavazni.

A kiliáni téglás börtön, ahonnan Vona ered, együtt a náci Talmudos megmentett szőkéket elvivő cigánytelepével, Weöres általl megírott iszonyatos hosszabbító Szörnyeteg koporsójával, Keresztöltéssel és társaikkal Vona Gáborra fognak szavazni.

A cserepeimből és írásaimból egykori régmúlt történelemből egyházakat alapító elmeosztály, mely a Vörös Oroszlán kommunizmusa után visszament időben 1945. előttre és 1956-re, a keresztény demokratákra fog szavazni a nemesekkel együtt, akik meséivel visszamentek időben a kezdeteig a mi megáldozásunkkal.

Nem tudom, kimaradt-e valaki a felsorolásból, még a hunokat nem említettem, amik a Hunnia börtönt jelentik, keresztény demokrataként Csillag nagyfeszültségű megváltóval, ami én voltam, akit jöttek köszönteni informatikával, gyógyítással és nyelvtudománnyal születésekor.

A lírai karám tagjai megmenekültek, mint folyamatos biblia írók erkölcstelen, alkoholista életmódjuk után megtisztultan, ezért is hoztak ide a börtönnel, hogy haltak meg, lerokkantak, ami köszönhető volt a Pázsit e mese elsüllyedt világ Hitlerrel gyilkoló Pszichografológiába Weöresék által helyezett pusztító csapásoknak, amik hosszabbítást rendeztek, engem temetve el maguk helyett.

Ide olyan hatalom kell, akit a pusztító csapások nem tudnak legyőzni, s aki figyelembe veszi azt, hogy a világ megszűnik világként, ha az embereket a miskolci csapások felszámolják, s mindenütt csak halál és Sátán népei lesznek, ami itt történik miskolciak részéről nyolcvan esztendeje, hidegháborúnak nevezett keleti áldozásommal születésem óta, minden kommunista helyett, míg ők írnak, könyveket adnak ki a Hurikkal, Harikkal, bár ezek kutyaként lettek berendezve a Kiliánban, Kacsákkal, Farkasokkal, mint már nyolcvan éves állandó apokaliptikus csapásaival a Bertalan utcai börtönnek. A Rákóczi tér kivonul Borsodból, másutt előlről kezdi majd karmikus életét, mert nemi csapások.

Jobb leállítani a választási kampányát Orbánnak, mert nincs értelme, nyomorult hatalmas alkoholista és sátánista néptömeggel, buzikkal, még akkor is, ha a Sátán kínai népével, vagy maffiáival köt frigyet, vagy az innen emelt Putyinhoz megy, mint börtön képviseletéhez.

Fel lehet ezek után jelenteni a Sándor palota és Puskás stadion berendezőjének, mint született skizoprennek a skizoprenek Révész utcai felállásából, le lehet elmebetegezni engem, hiszen roncs vagyok, halálra ítélve, semmit sem hagytak meg nekem, mindenemet megszüntették. Mehet bármelyik emberjogi bizottságához a médiának a csapások jogait és elmeosztály jogait érvényesíteni, hiszen ez történik már nagyon régóta. Az árnyékvilágnak fekete formája van, ezek hetven éve támadták meg az embereket Miskolc városával kíséretükkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Kicsiny ország
  2014-02-15 09:12:17, szombat
 
 

Európa letakarva
lepedővel már száz éve.
Nyomorultak csapásai mészárolnak
nyolcvan esztendeje.
Mulatnak és táncolgatnak,
a szenvedés az égig ér,
a túlélőknek szerepeit
emberekre osztották.
Végig néztem az országon,
csak csapásokat látok,
kicsiny ország vált belőle,
ezernyi ember - átok!
Ennyi emberség maradt,
pedig a szív törvény,
hogyan mulat a borsodi csőcselék,
mutatja a Zöld Medeia.
Kicsiny ország a jövőé,
sötétség báránya én voltam,
egyházi néppel ünnepel
a Babilon börtön népe.
Kicsiny ország itt a jövő,
Európából ez maradt,
eljárták szőke Chicciolinák
nemi fekélyekkel az olasz csizmát.
Aranylélek fehér lelkei
Róma hangja száll az égben,
tisztátalan lélek arat,
Anna örök városában.
Csizmás kandúr, s Mici macska
történelem itt már régen,
elfeledték a Jehova focistát,
Japánnak is igen Pán a múltja,
mint itt Borsod száz éve.
Ezer éves népünnepélyt
emberi megváltóval
zárta le a lírai karám.
Kicsiny szív-ország
Magyarország,
emberjogi képviselet nincsen,
jogaik szívükbe temetve,
az apokaliptikus magyar nép
fekete világa némaságot visel.
Bábeli zűrzavar a szomszédság,
irodalmi, nyelvi csapás,
szív-ének ellenes sereg
aratta le az életet,
a Nap elsötétedett.

2014. február 15.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Borsfa utca romániai eredete, Gulyás kommunizmus
  2014-02-15 07:58:42, szombat
 
  A Borsfa utcáját Romániának Parabrutális cserepeim szerint legnagyobb feszületes Krisztusával, melyet a szívemen lévő elme csapás, amelyik az összes szerepjátékost megmentette, a Bertalan utcai képviselettel átfestette egy szál vörös rózsává a Föld-anyás bábeli kiállítás után, azóta tisztítja az amerikai és itteni feszületesek sorsát végrehajtva rajtam szirmabesenyői kimentettek náci központjával, kék szemű ufókkal.

Borsos nevekkel voltak itt az onnan átjött parák berendezve, meg látható a külsejükön, bár emberi formájúak, hogy parák. Ezek az olimpikonok is. Ezek voltak azok a hitleri időben, akik az utcalányok elmondása szerint lecsatolták műlábaikat, kivették a műfogsorukat, úgy is szexeltek.

Gulyás szomszédba rendezett kommunizmusát a város 100 éve folyamatosan ismétli a lengyel állandó nagykövetségekkel. Most innen vitték a Gulyás politikusokat nevéhez érve Farkas és Rákóczi tér után, Máriapócsi Müller-féle cserépen megrazolt WC-n ülő Mária, mint Jézus anyja elmebetegség végrehajtása után. Mint írtam, Istvántól is elpöröltek, aki a Napkirály által létrehozott király volt, kettő is volt ilyen, mindkét kortól Hogyha egyszer dala alapján a román Illés apokalipszisnek elpöröltek.

Gulyás névvel most a lengyel-miskolci nagykövetség 1956-os emlékünnepet tart az állandó kommunista korok végrehajtóinak központja listáján továbbra is menve végig az emberek, az én megáldozásommal, bár a könyvek tulajdonosa már Pestre költözött, a sátánisták így kívánták lezárni a Föld megtisztítását az én ember áldozásommal.
A heti hetes és mellette nemcsak a Józsefváros, Szandi az orosz nácikkal, hanem Hevesi Tamás neve alapján Heves megye is esernyővel védte magát az értelmiség legyőzés, ember gyilkosság alatt, mint az egykori Esernyő alatt szám éneklői.
Ezért támadtak meg trianoni biblia olvastatásával is az egykori bibliai nagy-Magyarországnak, ezért gyilkol folyamatosan az izraeli csapásokkal, a legyekkel is, melyek itt vannak körben rajtam. Én vagyok a cigányság szorgalmas világ-megváltója születésem óta Horváth Katalin név alapján elvitt Horváth Gyula Keletes cigánya szerint Borsodnak. Nemrég egy nagyon rossz természettel bíró sánta Horváth romániai börtön csapást vittek ki Pestre Kati feleséggel. Mindkettő belőlem volt megmentve születésem óta, már megöregedtek.

Varsány is ide lett berendezve, nevéhez érve 1998-ban csípőmnél misztikus iszonyatot helyeztek el, amit a reumatológiai vizsgálatnál beültetett csípőprotézisként észleltek, vagyis látható, ezért nem küld az egészségyügy röntgenre sem nyaki strumámmal, mert fekete árnyék látszik végig a nyakamban, amint nem enged nyelni, ezért nem engedték soha megműteni Ádám és Éva zsidó népének királyát. Érdekes, hogy összefüggött a zsidó Ádám nép kígyó istene az orosz csernobili robbanással 1986-ban. Hantos Ági anyjának bűzös belém hatoló ismeretlen eredetű csapását is ekkor kaptam meg. Varsányinak csípőprotézise van, ezért tették belém a csípőcsontnál a misztikus rontásokat.

Az elme vonultatja ki a megyét, már alig vannak itt páran. Most jön ide a fekete Rákóczi térről Csepregi Éva, Korda György nagyapa házából fehér sállal már nyolcvan éve létrehozva Miskolc által és Horváth Charli külföldre ment egyik utcai ismétlés alkalmával családjával a Lila kocsmai alkoholista kommunizmus végrehajtójaként béka ufós ünnepét tartani a börtön Imre megmentett utcanépével.

Balázs Klári miatt iszonyatot hajtott végre a két utcai apokalipszis csapásaival, mert a Rákóczi terükhöz tartozik, nem celeb, borsodi nemi csapás villában élve szép sorsát, ami soha nem járt volna neki, mint ahogyan nekem sem, hogy én legyek az apokalipszis és cigányság és föld megváltója emberként.

Miskolc 130 éves világ négy égtája átcserélője - a Biblia két könyvét jelentette csak csapásaival -, befejezte a működését, már nincs hol újra kezdeni a bábeli zűrzavart, berendezve a szomszéd és távoli keleti országokat is. Japánt még a Jehova első bibliai Teremtő után rendezték be a Pszichografológiájával a romániai reformátusoknak, akiknek Nagy Anna volt most a begyűjtőjük, a média születésem óta engem támadott meg minden apokalliptikus szereplő helyett.
Igen pán az eredete Japánnak, Sátán halál népe, amiért itt megtámadott Müller péter a buzikkal együtt, hogy belém tették a napot a Zöld Medeia Suttogó elektromos szörnyével, oda üzenget Japánnak, Japán gésák ismétlésében Zoltán Erika engem tágító elmeosztályával a szőke kezdetnek Chiccoilina babákkal, melyek eljárták Európát 130 esztendeje nagy folyásukkal, a a cigánysággal, mint állandó védelmükkel.
Már be volt rendezve Ázsia, Japán, India, Mexikó, Afrika, Amerika. Most mindent az egész világ képének megváltoztatásával Miskolc ismételte az elmeosztályokkal 1995-ös támadásom óta, mentek végig az utcai listákon könyveikkel együtt, így ment el a földszintről a világ könyvtárat jelentő skizopren refrén, ahogyan nekem írta a Borsod Online, valamennyien születésem óta skizoprenek, minden szerepjátékos.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1062
  • e Hét: 3384
  • e Hónap: 9625
  • e Év: 61891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.