Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
A 'holocaustvallás' erőltetésével nem inkább az attól való m
  2014-02-15 16:53:32, szombat
 
  A 'holocaustvallás' erőltetésével nem inkább az attól való megundorodást váltják ki?
2014. február 15. 11:49
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Ez a kérdés ma, amikor egyfelől úgyszólván naponta ostromolnak a címbeli vallás erőltetői mindnyájunkat, amiért szerintük bűnösök vagyunk a 'holocaust'-ban, másfelől viszont elismerik freudi elszólásként, hogy óriási a támogatottságuk itthon és külföldön, azaz reneszánszukat élik. Amelynek jegyében nem éppúgy reánk akarják erőltetni mindnyájunkra lassan már csupán csak fejpénzre épülő vallásukat, mint egykor a szovjet kolosszus a maga történelme kultikus tiszteletét annak emléknapjai megünnepeltetésével? Lehet, hogy eközben csak eggyel nem számolnak, magával az emberi természettel, ami pedig nem tűri annak erőltetését, ami nem megy?

Mert példának okáért szeresse valaki bármennyire is a dödöllét, ha minden áldott nap csak azt kap, idővel nem megunja, vagy netán nem megundorodik tőle? Mert valahogy ilyen kérdések jutnak az ember eszébe óhatatlanul, ha rákattint a Mazsihisz honlapjának 2014. február 14-i hírcikkére. Ebből arról értesülünk ugyanis, hogy bekérették az izraeli külügyminisztériumba a tel-avivi magyar nagykövetet, hogy közöljék vele: mélyen aggódnak 'több antiszemita esemény és magyar politikusok súlyos kijelentései miatt' a hazánkat amúgy saját bevallásuk szerint is felvásárolók, és komolyak a kétségeik, hogy 'a magyar társadalom kész igaz és bátor módon szembenézni a múlttal', hiszen 'kísérlet zajlik Magyarország holokausztban játszott szerepének a relativizálására'.

Mindezt hallva aztán a magyar nagykövet persze elkezdte sorjázni, mi mindent megtett már eddig is kormányunk az érintettek jó közérzete biztosításáért, mennyire élen jár 'az antiszemitizmus és a gyűlöletbeszéd elleni küzdelemben', majd végül arra kérte az izraeli felet, hogy 'Magyarországot ebben partnerüknek és ne ellenfelüknek tekintsék'.

Mert kérdés-e, hogy annak tekintik, akárhogyan is doromboljunk nekik? Vagy nem éppen itt van a kutya elásva? Megannyi kérdés, ami méltán juttathat eszünkbe egy régi történetet. Egy boltos a napi zárás után idővel rendszeresen elverte pénztárosát, mondván, megkárosítja őt, noha soha egy fillér sem hiányzott a kasszából. Amiért az aztán gondolt egyet: ha már oktalanul úgyis elveri, legalább mostantól megérdemelten kapja meg büntetését és így megtette, amiért eddig az ütéseket kapta.

Ennyit arról, mennyit is ér hát a nekik való szüntelen dorombolás? Mert lassan már csupán csak fejpénzre épülő vallásuk erőltetésével váltanak-e ki előbb-utóbb mást, mint unalmat, sőt méla undort, ahogy egykor az április negyedikékkel, május elsejékkel, november hetedikékkel, amikor is legfeljebb csak annak örült jóformán mindenki, hogy akkor munkaszüneti nap volt? De ha mindjárt nem is méla undort, unalmat?

Ami pedig Pozsonyi Ádám kortörténeti regényét (Keskeny Károly élete és kora, 2012) juttathatja eszünkbe. A címadó főszereplő álmában egy holocaust-megemlékezésen vett részt, s miután ott meglátta az óriásplakátok feliratait - Te is bűnös vagy!, Vezekeltél ma már?, Nem engedjük, hogy feledésbe merüljön! -, sikoltva felébredt és ezeket mondta barátainak:

'Megtöröltem verejtékben úszó homlokom, s az volt az első gondolatom, hogy természetesen egyetértek én ezzel az egésszel - majd biztos merek nem egyetérteni - húzta el a száját gúnyosan -, de elnézést uraim: Unni azért szabad?'

Ezt kérdezzük mi is, különös tekintettel Heisler Andrásnak a Mazsihisz képviselőtestületi tagjainak elküldött (szervezetük holnapjára február 12-én felkerült) levelében olvasható freudi elszólása kapcsán, miszerint óriási a támogatottságuk itthon és külföldön. Ami ugye nem kérdés, miként az sem, elbírják-e akkor, hogy Keskeny Károly iménti kérdését mi is rendre feltegyük. Elvégre nemcsak a dödöllét lehet megunni ugyebár.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72689
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kitalált Újkor - Hamis történelem, hamis hősök
  2014-02-15 16:39:48, szombat
 
 

Csak kapkodom a fejem, hogy mi folyik itt holokauszt-emlékév apropóján. Már ott tartunk, hogy a zsidók még az állami támogatást is visszaadják, ha nem ismerjük el, hogy mi rángattuk bele Hitlert a 2. világháborúba. És csak mi, ill. ne legyünk igazságtalanok, mi és a lengyelek voltunk olyan mocsadékok, hogy a függöny mögül néztük a deportálást. Közben meg ilyesmit találok a neten:

http://kitalaltujkor.blogspot.com/2014/02/add-hogy-gojok-kezebe-keruljunk-csak-ne .html




Kitalált Újkor - Hamis történelem, hamis hősök

"A történelem előre ,,meg van írva". A legnagyobb ellentmondás, hogy akik a valós történel­met csi­nálják - a királycsinálók -, egyidejűleg írnak egy fik­tív történelmet, afféle össztársadalmi igazságpótlék (vö. ,,kultúra") gya­nánt. És ne­ked ki kell bogoznod, mit, miért csináltak ,,úgy" a múltban, hogy ma és holnap ugyanaz történjék, miközben félreve­zetnek egy folyamatosan újraírt ál-történelemmel, aminek kö­ze nincs az igazsághoz." (Czike László)
"Egy népnek, egy nemzetnek kellenek eszményképek, de ezek ne hamis és méltatlan eszményképek legyenek. (...) Nem csupán az a célom, hogy ledöntsek személyeket a piedesztálról, úgy, hogy oda ne kerüljön senki más. Az is célom, hogy meglássam és megláttassam azokat az alakokat is, akik valóban megérdemlik, hogy a piedesztálon álljanak."(Dr László András)

"Függetlenül attól, hogy a végső cél politikai, társadalmi, vagy vallási, a titkos társaságok működési elve ugyanaz: mozgásba hozni emberek tömegét és felhasználni őket egy olyan ügy érdekében, amiről nincs tudomásuk." (Nesta Webster: Titkos társaságok és felforgató mozgalmak )
2014. február 5., szerda
"Add, hogy a gojok kezébe kerüljünk, csak ne adj minket zsidó ügynök kezére!" - Hitler zsidó kollaboránsai - I.

A fenti idézet ("Add, hogy a gojok kezébe kerüljünk, csak ne adj minket zsidó ügynök kezére!") egy tragikus fekete humorral megfogalmazott viccbeli ima volt amit túlélők visszaemlékezése szerint a második világháborús lengyel gettókban, például a varsóiban mondogattak a zsidó kisemberek. Amikor a hitleri náci fenevad által képviselt végveszélyt fokozva zsidó zsidónak farkasa volt...

A minapi hír szerint a kormány Orbán Viktor személyes döntése nyomán visszavonta a döntést a német megszállás tervezett emlékművének megépítéséről, mely az utóbbi időszakban a zsidólobbiból a tőle megszokott hisztérikus, kettős mércén alapuló támadást váltotta ki minden létező tömegkommunikációs médiumban. (Népszabadság: Elszállt a birodalmi sas: nem lesz megszállási emlékmű )

A hisztérikus magyargyűlölet kampányában a zsidólobbi legfőbb vádja az, nemcsak a szerintük történelemhamisító emlékmű ellen, hanem a magyarság ellen (most és mindörökké), hogy a zsidók deportálásában, illetve megsemmisítésében az emlékműterv szimbolikájával sugalltakkal ellentétben nemcsak a náci németek bűnösök, mert a magyar állam és a magyar nép lelkes és túlbuzgó együttműködése, KOLLABORÁCIÓJA nélkül a népirtásra nem kerülhetett volna sor.
Csak egyetlen példa, hogy e perverz felfogásban lényegében már a magyarság válik kollektíven a Holokauszt főbűnösévé, az Index cikke az emlékműépítés elhalasztásáról e mondattal zárul:

"A korszakot kutató, elismert történészek azonban egyetértenek abban, hogy a tömeges deportálás a magyar szervek túlbuzgóságának az eredménye."

Értjük, ha nincsenek túlbuzgó magyar szervek, nincs tömeges deportálás, Hitler szerepe a dologban jelentéktelen... A kampány részeként Radnóti Zoltán, a Bét Sálom Zsinagóga "Zolirabbija" blogján közzétett eredeti dokumentumok nyomán a Mandiner közölt egy iratgyűjteményt a gettóba hurcolt zsidók javainak igénybevételéről, amit "a zsidóvagyon (magyar) össznépi szétrablásaként" tálalnak:"Így zsidótlanított a magyar állam". A zsidó közvéleményformálók e manapság tipikus álláspontja az Amerikai Népszava megfogalmazásában:

“A történelemhamisítás lényege, hogy minden felelősséget a német nácik és a nyilasok nyakába helyezze, a magyar “keresztény-nemzeti" jobboldal antiszemitizmusát, a népirtásban játszott szerepét és felelősségét letagadja. Haláltáborokba küldtek 430 ezer embert, férfiakat, nőket, fiatalokat, öregeket és kisgyermekeket, a vagonokba való berugdosásuk előtt kiszedték az aranyfogaikat, a végbelükben turkáltak az értékeik után, a kedves magyar szomszédok, akik a redőny mögűl passzívan figyelték a sárga csillaggal megjelölt szomszédjaik terelését, azonnal elfoglalták a deportáltak lakásait és elrabolták a javaikat."

Tehát az uszítókórus tagjai "A" zsidóság nevében lépnek fel "A" magyarság ellen, kollektíven vádolva minket, természetesen az események után születetteket is. A cirkusz nem a történelmi igazság megismeréséről szól és nem is az a célja, hogy kialakuljon egy konszenzusos,őszinte, alaptalanul senkit nem vádoló, nem megbélyegző szembenézés a tragikus múlttal és hogy az ártatlan áldozatok minden jóakaratú embertől megkaphassák a nekik kijáró megemlékezést, részvétet. A cél most is a "bűnös nemzet" sémájának erőltetése, mellyel szemben a zsidók az örök áldozati bárny mitikus szerepét töltik be, éppoly kollektíven, mint mi a bűnösökét. A vádlók nem törekszenek a tények alapos, szakszerű feltárására, ez egy koncepciós per, ahol az ítélet előre kész: mindenért a magyar, a goj a felelős.

A zsidólobbi e vádjával való szembeszállásnak nem célja a Holokauszt, a zsidóirtás eltagadása, helyeslése, vagy az egykori áldozatok, minden áldozat sorsa feletti megrendülés indokoltságának tagadása.
A történelmi igazság megismeréséhez, a holokausztipar hazug vádaskodásai leleplezéséhez nélkülözhetetlen a zsidóirtásban a hitleri rezsimet túlbuzgó és kegyetlen kollaboránsként kiszolgáló zsidók sokezres tömegének tetteit megvizsgálni. Ez ugyanis megvilágítja, hogy ez ügyben sem indokolt a kollektív bűnösség elvének alkalmazása, ahogy nem minden magyar volt bűnös a deportálásokban, úgy a zsidók sem mind tartoztak az ártatlan áldozatok közé. A mai vádaskodók még a passzivitást is a szemére hányják a magyar lakosságnak, de a zsidók együttműködésére mindig készek a felmentéssel, hogy "nem volt más választásuk".

A téma természetesen érinti a magyarországi deportálásokat is, ahol ugyan nem volt zsidó gettórendőrség, de éppúgy voltak a deportálást kiszolgáló zsidótanácsok, mint Lengyelországban és volt Kasztner-vonat, azonban most ismerkedjünk meg a zsidótlanítás a magyarnál sokkal erőszakosabb lengyelországi eseményeiben való zsidó együttműködés tényeivel Ireneusz T. Lisiak “Hitler zsidó kollaboránsai" című könyve alapján!

A varsói gettórendőrség zsidó rendőreinek karszalagja

A bejegyzés folytatása

Itt nem térek ki Bryan Rigg "Hitler zsidó katonái" c. könyvére, amely a náci német hadsereg és hadiipar zsidó származású, gyakran személyesen Hitler által mentesített katonáiról, tábornokairól, magas rangú hivatalnokairól ír. A témáról jó bevezető cikkek magyarul:
Múlt-kor: Zsidók is szolgáltak Hitler hadseregében
kuruc.info: Meglepetés: Hitler zsidó tábornokokra, főtisztekre bízta százezer katonáját
nyest.hu: Minden a protekción múlt? Tiszteletbeli árják a Harmadik Birodalomban

Azzal sem foglalkozok most, hogy a szörnyű zsidóirtó program kezdeményezői nem a német, vagy a magyar tömegek voltak, hanem a millenarista-messianisztikus cionizmust is gonosz céljaik eszközéül használó globalista gnosztikus bankárkörök, erről szól kétrészes bejegyzésem: Hitler, a cionista báb és Kiddush Hashem - a Holokauszt zsidó receptje.

Témánk most: csak magyarok működtek-e együtt "túlbuzgóan" a náci hadigépezettel a zsidódeportálásokban és vettek részt a zsidóvagyon eltulajdonításában, illetve hogy a zsidók, minden egyes zsidó magától értetődően lehet-e az a vádló, aki ezzel minket megvádol és a bíró, aki elítél.

A jelenség nem korlátozódik Magyarországra, ugyanezt adják elő a holokausztiparosok Lengyelországban is:


Hitler zsidó kollaboránsai

Israel Singer, (Zsidó Világkongresszus elnöke 1986-2001, Zsidó Kárpótlási Világszervezet elnöke) jelentette ki 1996-ban:

,,Több, mint hárommillió zsidó halt meg Lengyelországban és a lengyelek semmit nem tesznek a lengyel zsidók örököseiért. Soha nem fogjuk ezt megengedni. (...) Tudomásunkra jutott, hogy Lengyelország be akarja fagyasztani az országban maradt zsidó vagyon visszaszolgáltatását. Ha Lengyelország nem teljesíti a zsidó követeléseket, nyilvánosan fogjuk támadni és megalázni a nemzetközi fórumokon."

Ezt a programot következetesen végre is hajtják, miközben I. Singert az USÁ-ban a zsidó kárpótlási pénzek többmillió dollárjának elsikkasztása vádjával leváltották tisztségéből. Egyes külföldi zsidó körök a legszélsőségesebben vádolják Lengyelországot és a lengyeleket a világháború alatti zsidógyilkolásban való együttműködéssel, gyakran a szörnyűségek egyedüli elkövetőjének beállítva őket. A rágalmazókampányok fő célja a lengyelek következetes átminősítése áldozatokból "hóhérokká", hogy később könnyebb legyen csillagászati kárpótlásokat kikényszeríteni belőlük. A vádakkal, hogy a lengyelek a németek lelkes tettestársai voltak, megpróbálják elfedni maguknak a zsidóknak a német megszállók iránti magatartását. Ez pedig, mint történészek kutatásai mutatják, gyakran gyalázatos volt. Sok zsidó, mielőtt a népirtás áldozatává vált, a legnagyobb bűnt követte el: részt vett a saját népe elleni népirtásban, gyakran saját családtagjait is feláldozva. Vajon a tény, hogy végül sok zsidó kollaboráns ugyanarra a sorsra jutott, mint a legtöbb zsidó, igazolja az övéik ellen elkövetett aljasságokat? És milyen indoklással? Jobb étkezésért, amikor mások éhenhaltak, más zsidók kirablásának lehetőségéért?
Nézzük hát, hogyan viselkedtek maguk a zsidók és hogy van-e erkölcsi alapjuk másokat, különösen a lengyeleket becstelennek ítélni!

A megszállt Lengyelországban zsidók sokkal gyakrabban kollaboráltak a németekkel, mint lengyelek. Még akkor is megtették ezt, amikor megkezdődött a Holokauszt. Ma a lengyeleket nevezik a németek kollaboránsainak és tettestársainak a zsidóirtásban. A zsidók kollaborációját a XX század legnagyobb zsidó filozófusnője, Hannah Arendt ,,Eichmann Jeruzsálemben" című könyvében élesen elítélte:

,,A zsidók számára a szerep, melyet a zsidó vezetők játszottak saját nemzetük megsemmisítésében, kétségkívül az egész történelem legsötétebb fejezetét képviseli." (...) ,,Miközben a Quisling-típusú kormányok többnyire az ellenzéki pártokból kerültek ki, a zsidótanácsok tagjai többnyire az elismert helyi zsidó vezetőkből álltak, akiknek a nácik óriási hatalmat adtak addig a pillanatig, amíg őket magukat is nem deportálták."

A Zsidótanácsok létrehozására az RSHA (Birodalmi Biztonsági Főhivatal) vezetője, Reinhard Heydrich adott parancsot 1939.09.21-én. Elrendelte a "Vének Tanácsai" létrehozását, melyeket a zsidó társadalom befolyásos személyiségeiből kellett megalakítani, ami, mint a gyakorlat megmutatta, a német utasítások hatékony és túlbuzgó végrehajtása garanciájának bizonyult. A Zsidótanácsok feladata a német utasítások végrehajtása volt és adminisztratív hatáskörökkel rendelkeztek, élelemellátás megszervezése, lakosságnyilvántartás, egészségügy, temetések. Ezen túl a Judenrat-ok kötelesek voltak munkaerőt szállítani, megszervezni a transzportokat a munkatáborokba és megsemmisítőtáborokba, nyilvántartani a lengyel hadseregnek a szeptemberi hadjáratban résztvett volt zsidó katonáit és értesíteni a németeket tartózkodási helyükről, valamint összeírni a lakosságot a németek számára társadalmi helyzetük és vagyoni állapotuk pontos feltüntetésével. A Zsidótanácsok alá tartozott a Zsidó Rendfenntartó Szolgálat (Jüdischer Ordnungsdienst), egyfajta belső gettórendőrség.

Bevetésre készen a varsói gettórendőrök


A Zsidótanács tagjai hamar elidegenedtek a zsidó társadalomtól:

,,Különleges fejadagot kaptak - írja Jacob Zylberstein. - Külön boltjaik voltak, ahol minőségi ennivalót kaptak, elég sokat ahhoz, hogy jól éljenek. Nagyon dühös voltam, hogy a gettó lakóinak egy kis csoportja ilyen ellátásban részesül, de a többség egyszerűen nem törődött ezzel".

A varsói gettó Zsidótanácsa épületének bejárata. Nem mindenkinek jutott az elitboltok árujából.

Zsidó soviniszták nyíltan kifejezték elégedettségüket, hogy a megszállók Lengyelország területén gettókat hoztak létre, melyekbe beterelték az egész zsidó lakosságot. A zsidó állam egy változatát látták ebben, melynek létrehozásáról a cionista mozgalom kezdetei óta ábrándoztak. (lásd: V. Żabotyński, ,,The Jevish War Front, London", 1940.)

Zsabotinyszky cionista Bétár szervezetének tagjai Berlinben, Hitler uralmának 3. évében. Kit utánoztak???

Már 1939. szeptemberében, amikor Lengyelországban még folytak a harcok, sok lengyel város zsidó lakói ünnepélyesen köszöntötték a Wehrmacht bevonuló egységeit. Így történt többek között Łódźban és Pabianicében, ahol a helyi zsidók kezdeményezésére még felvirágozott diadalkapukat is építettek, a német katonákat pedig a delegációk kenyérrel és sóval üdvözölték. Ez a viselkedés egyáltalán nem volt meglepő a zsidók részéről. Amikor kitört a háború, a zsidók nem kis része úgy gondolta, hogy az új helyzethez való alkalmazkodás jegyében elegendő elismerni a német uralmat. Az ilyen nézőpont felvétele automatikusan vonta maga után annak elítélését, ami azelőtt volt, a háború előtti lengyel államot, amely szerintük még meg se tudta védeni magát. A gettók létrehozásakor a cionisták egyből megkezdték a lengyel nyelv használatának felszámolását a gettók adminisztrációjában és iskoláiban.
A németekkel való kollaborálásban a zsidótanácsoknak és eszközüknek, a Zsidó Rendőrségnek (Jüdischer Ordnungsdienst) jutott a főszerep. Baruch Milch zsidó szerző így írt a Lengyelország volt keleti végein, a Lemberg és Tarnopol megyékben élő zsidók sorsáról:

,,Mindenesetre a Judenrat eszközzé vált a Gestapo kezében a zsidók megsemmisítéséhez, ahogy később a tanács tagjai maguk fejezték ki: “a zsidónegyed Gestapójává" lett. A tanácsok létrehozták a Rendfenntartó Szolgálatot (Ordnungsdienst), mint végrehajtó szervet, ami a leghitványabb elemekből állt. (...) lényegében a Judenrat rablópolitikát kezdett folytatni a saját zsebei megtöltése céljából, hogy ezzel a pénzzel megvesztegesse a hatóságokat és a Gestapót, de csakis a saját maguk és legközelebbi családtagjaik sorsának biztosítása érdekében. Nem tudok egyetlen esetről sem, amikor a Judenrat önzetlenül segített volna bármilyen zsidónak (...). Erkölcstelen tetteik végrehajtásához, mint a hatalmas adók és kivetett hozzájárulások behajtása, a lágerekbe küldendők razziái és a zsidó házak elleni rablótámadások, a zsidótanácsok a saját Ordnungsdienstjeiket használták, melyeknek százalékot adtak a zsákmányból, ezek tagjai pedig tizen-tizenöten támadtak az emberekre, kegyetlenül összeverve őket, pusztítva és rabolva, amit csak lehetett, és mindezt szörnyű közömbösséggel". (Baruch Milch, ,,Testamentum", Varsó, 2001, 106-107. old.)

A zsidótanács a kollaborációt a munkatáborokba szánt emberek összefogdosásával, razziákkal kezdte. Ebből a zsidók kivásárolhatták magukat. Ludwik Hirschfeld professzor írta visszaemlékezéseiben:

"Behívták az illetőt a zsidótanácshoz és követeltek tőle egy bizonyos összeget, mondjuk 200 złotyt havonta. Az alkudozás végén 20 złotyban maradtak. Akinek pedig nem volt ennyije, az ment a munkatáborba."

A rendőrök is szedtek kenőpénzt. Ezek a - többek között a megsemmisítőtáborokba történő deportálási akciók során - összerabolt pénzek és értéktárgyak a túlélés esélyét adták a rendőröknek. Volt mivel megfizetniük a rejtegetésért a gettó felszámolása után. A háború és megszállás brutális törvénye volt, hogy a legnagyobb esélye a túlélésre a gazdag zsidóknak volt. A rendőrök gazdagsága azonban azoknak az áldozatoknak a tulajdonából származott, akiket ők rángattak ki lakásaikból és tereltek a munkatáborok, vagy megsemmisítőtáborok felé tartó transzportokba.

"Soha és semmivel nem lehet igazolni a Zsidó Rendfenntartó Szolgálat szerepét, mely oly buzgó volt az emberek transzportba történő összefogdosásában és beszennyeződött a hátrahagyott javak elrablásával és ellopásával, gyalázatot hozott magára a transzportba kerülés elleni váltságdíj kikövetelésével"

- írta Stefan Ernest az események közelségében, még a német megszállás idején.
Baruch Milch könyvének 126-127. oldalán olvassuk:

,,A Judenrat kiadta ezeknek a gyilkosoknak, hogy három órán belül szállítsák le nekik a megkövetelt háromszáz embert. Maguknak a zsidóknak kellett összefogdosni saját fivéreiket és nővéreiket és átadni őket a hóhéroknak, akik a major udvarán álltak a lakásunk mellett és a beterelt embereket gumibotokkal és ostorokkal fogadták, aztán Bełżecbe szállították őket a mészárszékre. (...) A Judenrat emberei és az Ordnungsdienst az ukrán rendőrök és néhány német segítségével, akiknek külön fizettek, hogy gyorsan dolgozzanak, úgy rohantak az utcákon, mint a veszett kutyák, vagy a megszállottak és patakokban ömlött róluk az izzadság. (...). Szörnyű látvány volt, amint zsidó vitte a zsidót a halálba. (...)".


A varsói gettó ismert krónikása, Emanuel Ringelblum így írt a zsidó rendőrségről, melynek a holokausztban betöltött szerepéről sok zsidó történész "megfeledkezik":

,,A zsidó rendőrségnek már a kitelepítés előtt is nagyon rossz híre volt. Ellentétben a lengyel rendőrséggel, mely nem vett részt a munkatáborokba irányuló razziákban, a zsidó rendőrség belevetette magát ebbe az ocsmány munkába. Szintén kirívóan korrupt és demoralizált volt. Az aljasság mélypontját azonban csak a kitelepítés során érte el. Egyetlen tiltakozó szó sem hallatszott a visszataszító feladat ellen, mely a saját testvéreik mészárszékre hurcolását jelentette. A rendőrség lelkileg fel volt készítve erre a piszkos munkára, ezért buzgón hajtotta végre. Utólag észbontó belegondolni: hogyan történt, hogy zsidók - túlnyomórészt művelt emberek, volt ügyvédek (a zsidó rendőrség tisztjeinek többsége a háború előtt ügyvéd volt) - maguk nyújtottak segítő kezet saját testvéreik kiirtásához. Hogy került sor arra, hogy zsidók kézikocsikon gyerekeket és asszonyokat, öregeket és betegeket vonszoltak, tudva, hogy mind a mészérszékre mennek. (...). A zsidó rendőrség kegyetlensége nagyon gyakran nagyobb volt, mint a németeké, ukránoké, letteké. Nemegy búvóhelyet a zsidó rendőrség "fedezett fel", amely "katolikusabb akart lenni a pápánál", hogy a megszállók kedvében járjon. Menekülőket, akik eltűntek a német szeme elől, a zsidó rendőr kapott el (...). A zsidó rendőrség általában érthetetlenül, vadul brutális volt. Honnan jött ez a veszettség zsidóinknál? Mikor neveltük ki ilyen gyilkosok százait, akik az utcán kapják el a gyerekeket, a kocsira zsúfolják és húzzák őket az Umschlagra? (a bevagonírozó placcra) Mindennapos jelenség volt, hogy ezek a haramiák kezüknél és lábuknál fogva dobálták az asszonyokat a kocsikra (...)" (E. Ringelblum, ,,A varsói gettó krónikája 1939 szeptember - 1943 január", Varsó, 1988, 426, 427, 428. old.)

Akcióban a zsidó gettórendőrség

,,A zsidók egy részének a németekkel való kollaborálása még megdöbbentőbb és szégyenletesebb volt a résztvevők társadalmi háttere ismeretében. Ugyanis ellentétben a lengyelekkel, akik közül általában csak a marginális rétegek tagjai, a csőcselék volt kész a németekkel kollaborálni, a zsidók közül az elit jókora része vett részt a kollaborációban..." (Hannah Arendt, ,,Eichmann Jeruzsálemben", Krakkó, 1987).

A varsói gettórendőrség főparancsnoka 1940 decemberétől a zsidó Józef Szeryński volt, aki kikeresztelkedésekor változtatta meg a nevét, ami előzőleg Szenkman, Szynkman, vagy Szeinkman volt. Szeryński 1920-ban kezdte pályafutását a lengyel Állami Rendőrség biztosaként és a háború kitörésekor már Lublin megyei rendőrkapitányhelyettese volt. 1940. október 9-én a varsói zsidótanács elnöke, Adam Czerniaków megbízta a Zsidó Rendőri Szolgálat létrehozásával. Mint a Jüdischer Ordnungsdienst parancsnoka felelős volt a gettó lakóinak veréséért és üldözéséért, részt vett a házkutatásokban és letartóztatásokbban, egyik koordinátora volt az Umschlagplaz-ról a megsemmisítőtáborokba irányuló embertranszportoknak. Állítólag az ő ötlete volt, hogy "marmeládéosztás" igéretével csalogassák a szegény zsidókat az Umschlagplaz-ra, ahol brutálisan vagonokba rakták és Treblinkába szállították őket. Hangoztatta, hogy a gyerekek, öregek és betegek táborokba küldésével megadja a túlélés esélyét a legerősebbeknek. A gettóban kivételezett személy volt, a kevesek egyikeként nem volt köteles a Dávid-csillagos karszalagot viselni. Szeryński helyettese a gettórendőrség élén, Jakub Lejkin a háború előtt ügyvéd volt. Lejkin főszerepet játszott a zsidók megsemmisítőtborokba deportálásában és hírhedt volt különleges brutalitásáról. 1942.10.29-én Eljasz Różański, a baloldali Zsidó Harci Szervezet harcosa lőtte agyon a kapitányságról hazafelé menet.

A. Szeryński/Szynkman helyettese, Jakub Lejkin jelentését fogadja, 1941, május
Ez csak néhány, de jellemző példa a zsidó rendőrség tagjainak korábbi társadalmi státuszára. Ilyen körökből, iskolázott emberekből, értelmiségiekből került ki a Jüdischer Ordnungsdienst tagjainak és parancsnokainak döntő többsége. A közrendőrök többnyire fiatal önkéntesek voltak, nagy számban volt diákok, vagy a háború előtt felsőiskolákat végzettek, ők tartották fenn a rendet a gettóban, de járőröztek is a gettó területén a német katonákkal közösen, illetve őrszolgálatot láttak el a zsidónegyed kapuinál.


Baruch Goldstein, a háború előtt a zsidó szocialista Bund fegyveres csoportjainak egyik szervezője kertelés nélkül írta:

,,Fájdalommal és iszonyodva emlékszem vissza a zsidó rendőrségre, a varsói gettó félmillió szerencsétlen zsidó lakosának szégyenére (...). Az SS-tagok és csendőrök által vezetett zsidó rendőrség úgy támadt a gettóra, mint vadállatok bandája. Hogy mentse a saját irháját, minden zsidó rendőr minden nap elővezetett hét embert, hogy feláldozzák őket a népirtás oltárán. Magával hozott bárkit, akit el tudott kapni - barátokat, rokonokat, még a legközelebbi családtagjait is. Voltak olyan rendőrök, akik saját idős szüleiket áldozták fel azzal az indoklással, hogy azok amúgy is nemsokára meghalnának." (B. Goldstein, ,,The Star Bear Witness", New York 1949, 66, 106, 129. old.).

Chaim A. Kaplan, a háború előtt egy varsói héber nyelviskola igazgatója írja naplójában:

,,A zsidó rendőrség, melynek kegyetlensége nem kisebb a nácikénál, a Stawki utcai transzport-állomásra több embert szállított, mint amennyi a Zsidótanács által vállalt normában szerepelt. (...). A nácik elégedettek, hogy a zsidók exterminációja egészen hatékonyan halad. Ezt a tettet zsidó mészárosok hajtják végre. (...). A zsidó rendőrség a legkegyetlenebb az elítéltekkel szemben (...). A náciknak öröme telik a zsidó rendőrség, a zsidó társadalom e csapásának munkájában (...). Tegnap, augusztus harmadikán kipusztították a Zamenhof és Pawia utcákat (...). Az SS-gyilkosok őrt álltak, miközben a zsidó rendőrség dolgozott a belső udvarokon. Ez mészárlás volt a javából - még a gyerekeknek és csecsemőknek sem kegyelmeztek. Mindenkit kivétel nélkül elvittek a halál kapujába." (“Scroll of Agony. The Warsaw Diary of Chaim A. Kaplan", New York 1973, 384, 386, 389, 399. old.).

Kaplan könyve 231. oldalán keserű korabeli zsidó tréfát idéz, mely rövid ima formáját öltötte:

,,Add, hogy goj ügynökök kezébe kerüljünk, csak ne adj minket zsidó ügynök kezére!"

Csk a varsói gettóban kb. 2500 zsidó rendőr teljesített szolgálatot. A második legnagyobban, a Łódź-i gettóban 1200 volt belőlük, a lembergi gettóban pedig majdnem 500. A teljes németek által megszállt Lengyelországban ez lehetett akár több tízezer ember is. A Zsidó Rendfenntartó Szolgálat tagjai nap mint nap végeztek házkutatásokat, razziákat és irányították zsidók ezreit a haláltranszportokba. Ezt olyan buzgalommal és könyörtelenséggel tették, ami példátlan más nemzetek körében.

A buzgóság, a tervek túlteljesítése nem is maradt jutalom nélkül:
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Parlamenti képviselő lesz sok kommunista
  2014-02-15 14:27:34, szombat
 
  Parlamenti képviselő lesz sok kommunista

2014. február 15.
Ezért érdemes átnézni a kommunizmus történelmét főleg a fiatalok kedvéért.
Érdeklődés esetén folytatom...

1. rész:

A jövő kommunista társadalma és a kommunista ideológia

A kolhozgyűlésen két napirendi pont merült fel:
- 1. új ól építése,
- 2. a kommunizmus építése.
Mivel nincs építőanyag az új ólhoz, s nem is várható, hogy lesz a
közeljövőben, a gyűlés úgy határozott, hogy az első napirendi pontot
leveszi a napirendről, s azonnal a második ponthoz lát hozzá.

Egy pártagitátor beszél a kommunista jövőről:
- S a kommunizmusban mindenkinek saját repülőgépe lesz!
- Na és minek mindenkinek saját repülőgép?
- Hogy hogy minek? Hát pl. meghallod, hogy Vlagyivosztokban a
boltokban éppen van krumpli, azonnal indulsz a saját gépeddel, hogy
még időben oda érj, hogy sorba tudj állni krumpliért!

- Lesz-e pénz kommunizmusban?
- A jugoszláv revizionisták szerint lesz. A kínai dogmatikusok szerint
nem lesz. Mi, igazi leninista szovjet kommunisták természetesen
dialektikusan viszonyulunk ehhez a kérdéshez: van akinek lesz, van
akinek nem lesz.

- Tudomány-e a marxizmus-leninizmus?
- Nem. Ha az lenne, először állatkísérleteket végeztek volna.

- Mi a különbség a matematika és a marxizmus-leninizmus között?
- A matematikában valami adott, amiből aztán valami mást bizonyítani
kell. A marxizmus-leninizmusban viszont minden bizonyított, viszont
semmi sem adott.

- Lesz-e KGB a kommunizmusban?
- Nem lesz. Addigra az emberek tudata olyan magas szintre fog
fejlődni, hogy mindenki saját magát fogja letartóztatni.

- Miért elfogadhatatlan a kommunisták számára a Biblia tanítása?
- Mert a Biblia azt tanítja, hogy először volt káosz, majd ebből az
isteni terv segítségével rend lett. A kommunisták viszont tudják a
gyakorlatból, hogy először szokott lenni terv, s aztán jön a káosz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csúnyán néztek a 2011-es buzivonuláson a rendőrökre, ezért
  2014-02-15 13:19:47, szombat
 
  2014-02-15. 09:17
Csúnyán néztek a 2011-es buzivonuláson a rendőrökre, ezért most elítélte őket a bíróság

"Én bízom az igazságban, és előbb-utóbb minden zsidó lógni fog."


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gXTVitJMcQg

(66 másodperc)

További részletek: http://kuruc.info/r/37/123929/#ixzz2tOOvBLkn
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "Magyar Csapat" 107 ezer rezsiharcosát szabadítja hétfőtő
  2014-02-15 13:14:12, szombat
 
  : 2014-02-15. 12:53
A "Magyar Csapat" 107 ezer rezsiharcosát szabadítja hétfőtől az országra a Fidesz-KDNP

Százhétezer önkéntes segíti a Fidesz-KDNP országgyűlési választási kampányát az április 6-ig hátralévő 50 napban - közölte Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Elmondta: a Fidesz-KDNP célja, hogy elsőként állítson hivatalosan listát, és hogy a lehető legtöbb támogató aláírást gyűjtse össze a választóktól a következő két-három hétben. Az áprilisi országgyűlési választás egyik újdonsága ugyanis, hogy már nem ajánlószelvényeket kell gyűjteniük a választáson jelöltként indulni szándékozóknak, hanem ajánlóíveken kell az induláshoz szükséges 500 érvényes támogató aláírást megszerezniük.
A kormánypártok Magyar Csapat elnevezésű kampánycsapatának önkéntesei és a Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltek hétfőtől megkezdik e támogató aláírások gyűjtését személyesen, standoknál és a pártszövetség irodáiban - közölte Nyitrai Zsolt. Megjegyezte, az elmúlt napokban arra törekedtek, hogy szórólapokat, tájékoztatókat juttassanak el minden választóhoz jelöltjeik megismertetése érdekében.
Emlékeztetett arra is, hogy az elmúlt hetekben több mint száz helyszínen tartottak rezsifórumot. Az ezeken a rendezvényeken, valamint telefonon és interneten jelentkező 107 ezer önkéntesükről szólva úgy fogalmazott: ennyien mondták azt, hogy tenni akarnak a rezsicsökkentés megvédéséért. Kiemelte egyúttal, hogy ennyi ember még soha nem segítette a Fidesz választási kampányát, sőt soha magyarországi párt mellett nem állt még ennyi önkéntes egy parlamenti választás előtt.
A fideszes politikus azt mondta, azért kérik a választók aláírását, mert a Fidesz-KDNP támogatása a garancia a rezsicsökkentés folytatására, a nyugdíjak megvédésére, új munkahelyek teremtésére és a családok támogatásának folytatására.
"Felkészültek vagyunk szervezetileg (...) az országgyűlési választási kampány megszervezésére" - összegezte szavait a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója. Arra, hogy lesz-e miniszterelnök-jelölti vita, Nyitrai Zsolt azt válaszolta: ez a kérdés még nem időszerű.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/1/123939/#ixzz2tONbmJAT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidók legnagyobb dilemmája
  2014-02-15 13:05:43, szombat
 
  -Uram, kér egy kis sonkát?
-Hogy gondolja ezt? Én zsidó vagyok!
-De ingyen van
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Miért akar elválni a feleségétől, bácsi?
  2014-02-15 12:54:03, szombat
 
  Miért akar elválni a feleségétől, bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga még sosem csalta meg a
feleségét?
- Hát dehogynem.
- De, hát akkor miért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Úgy látom, nem ért maga engem, bíró
úr! Ha én a csizmámmal belelépek a
tehénszarba, csak lemosom, és
ugyanolyan lesz, mint vót.
De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se
venné fel többet!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Így kábítja a Fidesz a választókat
  2014-02-15 12:51:51, szombat
 
  Így kábítja a Fidesz a választókat

Azt állítja Gulyás Gergely,
a Fidesz frakcióvezető-helyettese (az ATV Szabad Szemmel című műsorában), hogy a paksi atomerőműben előállított elektromos energia jóval olcsóbb lesz, mint bármi más, mindössze 10-12 Ft/kwh, annyi, amennyiért most állítják elő, mert az amortizáció az energia árán nem változtat, az csak pénzügyi számítási kérdés.

Ezzel szemben a tény az,
hogy már hogyne számítana! Az amortizáció az egy évnél hosszabb használati idejű befektetett eszközök egy évre meghatározott értékcsökkenése, költsége. Ennek meg kell jelennie a termékek árában, hiszen ez a befektetett tőke visszanyerésének módja. Olyan játék nincs, hogy a 3-4 ezer milliárdnyi beruházás költségét ebbe ne számítsák bele! Még ha a Fidesz ezzel a kisded játékával kábítja is a választókat.

(mém: varanus.blog.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze neked, emlékév és állami milliárdok: a hazánkat perlő
  2014-02-15 12:50:40, szombat
 
  2014-02-15. 10:27
Nesze neked, emlékév és állami milliárdok: a hazánkat perlő zsidó vezető így hálálja meg a "nemzeti" kormány seggnyalását

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) döntése, amely szerint Magyarország zsidó közössége nem kíván részt venni a kormány hivatalos, 2014-es holokauszt-emlékévének programjaiban, amíg a kormány nem vizsgálja felül vitatott döntéseit, teljes mértékben élvezi a Zsidó Világkongresszus (WJC) támogatását - hangsúlyozza a WJC elnöke a Népszabadság szombati számában megjelent írásában. Megérte hát kaftánék keresztcsontjának orális kényeztetése a nemzeti kétharmad részéről.
Zoom
Orbán Lauderék vendége volt a Zsidó Világkongresszus májusi budapesti (!) plenáris ülésén
A sukorói kaszinóbiznisz elbukása miatt hazánkat 100 milliárdra perlő Ronald S. Lauder szerint, Magyarország és a világ zsidó közössége egységes ebben a kérdésben. Az elnök úgy fogalmazott, "óriási csalódást okozott" sokaknak a zsidó közösségben, hogy a "magyar zsidóság" kétharmadának "kiirtására" való emlékezés helyett a "történelem újraírására történnek kísérletek", arra, hogy elhallgassák a magyar állam szerepét a német megszállás előtt és után, és hogy a partvonalra szorítsák a zsidó közösséget a holokauszt-év tervezett eseményein.
Különösen csalódásra ad okot ez a WJC májusi budapesti plenáris ülése után, amelyen a miniszterelnök beszédében az mondta: "a gonosz diadalához nem kell más, csak hogy a jók tétlenek maradjanak, s a magyarok nem tétlenek, és nem is lesznek azok." A 2014-es holokauszt-emlékév lehetőséget nyújt, hogy Orbán Viktor tettekkel is bizonyítsa, a magyarok nem tétlenkednek - írja Ronald S. Lauder.
A WJC elnöke aggasztónak nevezte, hogy a Szabadság térre tervezett német megszállási emlékmű és Magyarországnak a holokausztban betöltött szerepe körüli vita a választási kampány közepette zajlik. Hangsúlyozta: nem szabad megengedni, hogy a szélsőséges erők választási célokra használják ki ezt az ügyet. Ronald S. Lauder szerint zavaró, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke egy interjúban nemrég azt állította, a Mazsihisz részt akar venni a választási kampányban, "már megint a baloldal oldalán." Szerinte a zsidóság számára a holokauszt nem jobboldali vagy baloldali ügy, semmiképpen sem választási téma, és nem szabad azzá válnia, "a kormánynak biztosítania kell, hogy ne is legyen az".
Úgy véli: aggasztó az is, hogy a magyar kormány egymásnak ellentmondó üzeneteket küld a világba, egyszer elismeri a felelősséget a zsidók deportálásában, ugyanakkor "sértő emlékművet" hagy jóvá, amelyet a zsidó közösség arculcsapásként értékel. "A tettek alapján kell megítélni a miniszterelnököt és kormányát" - fogalmazott a WJC elnöke. Ronald S. Lauder szerint ha a kormány komolyan úgy gondolja, hogy a Szabadság téri szobor a zsidó áldozatoknak is emléket állít, akkor hallgassa meg a zsidó közösségek aggályait, vegye figyelembe azokat, és tegyen így a Sorsok Háza esetében is. "Ideje megállni, újra megvizsgálni a kérdést és nyílt, őszinte vitát kezdeni. A vita eredményének egyesítenie kell a nemzetet, nem megosztania" - írja a Népszabadságban a WJC elnöke.
Zoom
A Mazsihisz közgyűlése vasárnap úgy döntött, hogy egyelőre nem vesz részt a holokauszt-emlékév kormányzati programjain. Arra "kérték" a kormányfőt, állítsa le a Szabadság térre tervezett német megszállási emlékmű felállítását, állítsa le a józsefvárosi Sorsok Háza-projektet és "közéleti-szakmai megnyilvánulásai miatt" váltsa le a Veritas kutatóintézet éléről Szakály Sándort.
Csak emlékeztetőül, mivel készülnek Orbánék az emlékévre: négy emléknap (január 27., április 16., augusztus 2., és november 9.), másfél milliárd forintos ,,civil alap", melyből az ún. holokauszttal kapcsolatos félretájékoztató tanulmányok, rendezvények, kiállítások és programok finanszírozhatók. Nettó (!) ötmilliárd forintból ,,Sorsok Háza". Felújítanak négy zsinagógát (a budapesti Rumbach Sebestyén utcait, a kőszegit, a debrecenit és a szabadkait), Olaszliszkán ,,közép-európai siratófalat" építenek az egykori zsidó közösség emlékére, Sátoraljaújhelyen Teitelbaum Mózes csodarabbi sírjánál emlékművet emelnek, a sárazsadányi zsidó kereskedőházat pedig szintén restaurálják. Budapesten a hungarista uralom alatt létrehozott ,,védett házak" falán emléktáblákat helyeznek el, renoválják a Vadász utca 29-ben lévő úgynevezett Üvegházat, Kőszegen tömegsírokat tárnak majd fel, és emlékparkká alakítják a Kozma utcai zsidó temető I. világháborús katonai parcelláját. Köszönjük, Fidesz! Ismét kifizetődött tehát a zsidóseggnyalás.
(Kuruc.info - MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/39/123934/#ixzz2tOHe43rB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ország érdeke Orbán újabb győzelme
  2014-02-15 10:21:41, szombat
 
  Az ország érdeke Orbán újabb győzelme
Hakapeszi Miki

Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól, aki az ország érdekeit tartja szem előtt, furfangosan azt mondhatja: nyerjen csak most a törpe nagyvezér, hogy aztán sokkal nagyobbat pereceljen.

Normális országban külön-külön is belebukott volna bármilyen színű-faszú kormány az elkúrt gazdaságpolitikába, a demokratikus intézményrendszer kiherélésébe, a nyugdíjvagyon lenyúlásába és felélésébe, a földek haverok közti szétosztásába, a trafikmutyiba, hogy a Közgép tízmilliárdjairól ne is beszéljünk. Az ország hót fölösleges kiárusítása a ruszkiknak csak az utolsó olyan ügy, amitől a jóérzésű polgi sugárban rókázik, de a birkatöbbség továbbra is csak béget, semmi se változik.

Három éve azt gondolhattuk, ennyi ocsmányság fele is elég, hogy vasvillával hajtsák a magyar választók a halál retkes faszára ezt a bandát, de zseniális hazugságkommunikációjuk és a töketlen ellenzék kritikán aluli teljesítménye miatt buktuk a változás idei esélyét. De ez tényleg nem baj.

Mert mi lenne, ha Viktor véletlenül betlizne valami méretest és váratlanul az összefogás kezébe hullana a hatalom? A fideszes propagandagépezet és a magas pozikba sok évre kétharmaddal bebetonozott narancsos seggek fél év alatt kicsinálnák az új bandát, már a jövő évi büdzsé sem menne át a nyalonc Költségvetési Tanácson. Gordi csak pislogna, mint pocok a lisztben, Attis szaladgálna, mint fing a fürdőben, Fletót meg hiába óbégat, szokás szerint szétszednék, mint majmok a zsebórát. Ezek hárman eleve utálják egymást mint a szart, pár hónap alatt mennének a lecsóba. Ha így térne vissza Viktor, senki se mentene meg minket attól, hogy még tíz évig a birkák fejedelme legyen.

Ha viszont győz, talán közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz, amikor az egybites szavazók fejében is pislákolni kezd az értelem lángja. Már szinte minden olyan intézkedést meghoztak, ami most népszerű, de középtávon rábaszunk. Újabb idióták már nem dőlnek be neki, de talán alakulnak új erők, s feltűnnek új arcok, akik valódi alternatívát kínálnak az elmúlt 25 év legkártékonyabb figurájával szemben. Ha mákunk van, a következő válságot is ő szopja be, a forint nála omlik (Matolcsy már most segít). Sokkal jobb, ha kibekkelünk újabb néhány évet és elsöprő népakarat szabadít meg minket ettől a rémálomtól, mintha most egy kis buktából Ficó-módra diadalmasan visszatér, bizonyítva nélkülözhetetlenségét.

Szóval hajrá Viktor, élvezd ki a hatalmat, az újabb győzelmet, és ne is gondolj arra, hogy ilyen négy évet, ekkora népbutítást még a magyarokkal is csak egyszer lehet eljátszani. Lehet profin húzni az időt, de a végállomás akkor is a történelem szemétdombja lesz.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2014/02/14/az_orszag_erdeke_orban_ujabb_gyozelme#m ore5813545
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2275
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 16488
  • e Év: 169984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.