Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Pest és Miskolc utcáin mentek végig minden helységgel
  2014-02-16 09:36:43, vasárnap
 
  Mivel a borsodiak 130 éves apokalipszise a most elköltözött V. László világ könyvtár embereken történő végrehajtásáért és a világ átcseréléséért, elpusztításáért felelős pesti elmeosztály rokonságával embereken hajtotta végre szerepeit, könyveit a börtönnel és az elmeosztályokkal, a média így reformálja túlélőként az emberek gyilkosait az elmeorvosokkal, mint börtön és elmeosztály tett iszonyatokkal, így együtt mentek végig Pest és Miskolc utcáin, ami látható volt a média szörnyűségeinek közvetítése folyamán. Aranykéz István keze a cserepek Vagyok Főnixes Anna felébredése daljátékom szerinti cserepen megrajzolt istennek csak a kézfeje látható három jellel megjelölve, ez a borsodi 666 Korláttal megnevezett cigánytelepe Bródy Jánosnak, ezért az aranykéz utcai robbantókat nem lehet elítélni, még akkor sem, ha maffia, mert a maffiáknak Keller zsidói engem kínáltak fel emberként a világ minden részének, itt a cigány börtön állott fel maffiaként Győzike tisztulójával a borsodi cigánytelepnek Bea asszony folyamatosan lakásban lévők gyalázatával tisztul, válik emberhez magasabb életet élővé.

Az apokalipszis négy világtájon játszódik folyamatosan, de a szereplőket, mint látható kímélni kell, már csak azért is, mert a Bertalan utcai világ négy égtája könyveit rajtam hajtották végre, ezt az egész világ tudja, azt is, hogy Müller Péter a börtönnel megcsonkított, felolvasta a bibliát trianonként éveken keresztül, a börtön és Dávid Mónika népe meggyalázott Piroskaként a buzikkal Oszwald Marika helyett gyerek korom óta, meg minden perverz helyett, mint Zorán és Benkő Dániel Zöld medeia ismétlői helyett Szegediék elvitelekor.

Mivel Borsod szétment az ország minden részébe, így az ország minden városában, kitermelt tanyájának iszonyataival, mint Somával és a miskolci kommunista alkoholistákkal, Csákányi László tatárdombi cigány utcájával, mint médiával itt rajtam ismétlésben végrehajtott könyveken végig menve az elmeosztály médiájával 1998. óta ismétlésben a börtönnel, elektromosan megjelenő teremtővel, amelyik létrehozta és berendezte a sivatagot is fertelmekeskedőkkel. Müller Péternek mindegy a fogcsonkítás és lábdeformációim, őt csak elégetni lehet, légy.

A szőke gondolkozás nélkülieknek, akik Gábor Zsazsa kezdettel anyám életét ismételték 1986. óta Sátoraljaújhelyi börtönnel mindegy, bennem nő a szörnyetegük folyamatosan. Anyámról és az ő anyjáról szól az életem. A börtönt nehéz felszámolni, mivel ufókkal járnak, könyveiket az elmeosztályok rajtam hajtották végre, mivel az elmeoszotályokat is a börtön hozta létre, ezért támadtak folyamatosan rá az emberekre fogyatékosságaik miatt.

A Pestre ment karmikus börtön szülöttek már megöregedtek emberek megöléséből, csodálatos életet éltek, nekünk 1967-ig engedélyezte a média az emberi életet egészséges ételekkel, átjött a miskolci árnyékoskerti és vasfüggönyös csapásokhoz, ezek éltek jólétben, sőt élnek a világ minden táján.

Ez látható minden faluban, városban, ahová a borsodi apokalipszis elment a kíséretével együtt, addig nem lesz lezárva az apokalipszis, míg a borsodiak vissza nem térnek a szürke szőnyegbombás világ csapásainak központjába.

Idetartoznak Orbán Viktor és valamennyi politikusa a Révész kommunista utcához Újhelybe, ahonnan felálltak.

Anyám anyjának a sorsát 2004-ben rendezték be a Győri kapui Madonnát megmentő Balázsnéval és az én gyerekkori csapásaimmal dr. Tűzkő füves nemi csapás osztályán. Anyám anyjának miatta született orosz erőszakból Jancsi nevű zabi gyereke, az általam nem szeretett anyám rokonságáról szól az egész két utcai ismétlése a kommunista apokalipsziseknek Rákóczi téri hosszabbítással.

A gondolkozásomat Barna Gabriella ügyvéddé tett cigány fehér mercedeses jövőjét jelenti az országnak helyett és a szőkék helyett bénították meg, amint ezt a médiából közölték is.

Az apokalipszis és ember gyilkosság függvényében kell ítélkezni a feltárt gyilkosságok, robbantások ügyében. Szalma és Fenyő szerepjátékosoknak a Talmudból és az erdélyi vasország ismétléséből ember gyilkossággal nincsenek jogaik. Ez játék, aki miattam támadott, mint a cigányokat megölők, azokat sem l ehet megbüntetni, mert 13 éves koromban a Bertalan utcai megjelölt bástyás ház lakóival támadhattak rám Koós János hitleri időt ismétlő sakk-kártyája alapján a franciáknak, amiért a Kiss Tábornokra tett Koncz be lett rendezve, s el lett víve a megyei elmebetegek közül, a tatárdombi Koncz Koncz Gábor Gabi fogkrémet jelentette.

Most London van víz alatt. A börtön és a média is képes az időjárás irányítására, ezt tudni kell, engem is kergetett Bordás Irén sorsát ismételve zivatarral 1995-ben. Ha cigányokat teremt a média és a börtön, mint a szeneseket Szenes Iván nevéből, akkor nagyon veszélyesek, ezekkel leszámolni a megmaradt ezer ember nem tud, én sem tudtam védekezni a lakásban lévő fertelmes csapások ellen, akik fogságba hoztak, míg a 130 éves apokalipszis elhagyja a várost.

Innen a nyolcvanas évektől mentek el azok, akik már engem támadtak meg emberként, ezek a politikusok is, a két utcai apokalipszisből állottak fel már nyomorultként, a börtön hozta létre őket.

1991-ben a Bertalan utcai csapások gyikoltak le Fecske Csaba miatt az idegosztályon a megyei kórházban. Ezek itt ismételték mindazt, amit végrehajtottak ismételen az én áldozásommal cigányság emelésével Zoltán Erika népével. A szerepük után elmennek, bár a média és a politika innen veszi a neveiket, ahogyan ismétlik a történelmet.

A tatárdombi újságkihordó sorsát 1995-ös Simontornyi elmeosztály helyetti kivégzésemmel kezdték el Dávid Mónika fiának, Melion Mikósnak a nevéből már, az 1972-ben engem eltemető Szörnyeteg koporsója Weörsektől hosszabbítást rendezett, Mónika Show néven, így vannak a neten az új jungista alkoholisták, elmebetegek, helyesírni nem tudók, amiket születésem óta emelnek az én támadásommal a gyogyosokkal együtt.

Minden országnak ki kell adnia a miskolci nyomorultak teremtményeit, ezek felett Weöres Sándor pusztító csapásai vannak, ide kell hozni őket a nyolcvan éves zsidó nyomorultakkal együtt. Ez a halál megyéje, egész Kelettel együtt.

Kozma atya újhelyi berendezésből ered, elmeosztályról, ez csak egy példa a vallási megmentett szereplőkből az elmeosztály ember áldozásával, biblia ismertetőkkel együtt az egész országban.

Kozma úgy jött lére, hogy odakozmáltam a tejet, ebből teremtették meg. Nem kell ezen csodálkozni, a Bródy Ákombákomját is pacával ismételték első osztályos koromban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Regula
  2014-02-16 09:13:03, vasárnap
 
 
Megregulázom a világot,
szabadságra vágyom,
hömpölyögnek a szavaim,
áradnak folyamok.
Elköltöznek fátumosok,
fogságban én vagyok,
börtön bűnöző lettem,
húsz éve kiáltok.
Kiürült apokalipszis,
szereplők elmentek,
szerepeik rám terhelve,
mulatnak,nevetnek.
Megáldozva az emberség,
a szív, mely ragyogott,
ember nélkül nincsen világ,
pusztító csapás sok.

2014. február 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 327
  • e Hét: 1476
  • e Hónap: 7717
  • e Év: 59983
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.