Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Békesség virága egykori Indiának, tűzmadár
  2014-02-17 23:39:09, hétfő
 
  Máté Péter a Bertalan utcai berendezés szerint is Katalin néven lett énekes. Indiánál jártak történelemben, amikor a tűzmadár számát énekelte, hogy vigye el a tűzmadár, ezután írta megy az Elmegyek dalát, amiért Kositszky István zsidó börtön népe Ádám és Éva népének kb. 1991-ben Máté sorsát kezdte ismételni, mert meghalt.

1995. elején írtam meg a Békesség világ című dalt Álmodtam egy csudaszépet, én voltam a tűzmadár és a föld oly' meseszép lett, nem volt önzés magány, jöttek az egykori bölcs idegenek, barátként arany és zöld fények formájában menteni az egykori Indiát, én voltam a dal szerint a tűzmadár. Ekkor Bayer Friderika hasonló dallal nyert az egri táncdalfesztiválon, itt jártak időben a Táncdalfesztiválosok már elme és menhely korával.

Mikor a dalt szereztem a konyhában, az előszobából áramlott be a gázszag. Már azt hittem, robbanni fog, fel akarták robbantani a házat már akkor is, ki voltak nyitva a gázcsapok. Kiszaladtam az udvarra, miután elzártam mindent. Mivel é n voltam a békesség virág, így lettem az egész világ megmentője is.

Nem sokkal később írtam az Atlantisz titkai daljátékot, szintén az indiai Kundalini jóga könyvben olvasott meditálj a jóról, meditálj a rosszról, ha nincsen rossz, úgy nincsen jó részével a daljátéknak, áll kívánság sziget véggel, ami azt jelenti, hogy valahol még léteznek a kívánság-sziget atlantiszi képviselői indiai eredetből, de egyitpomi piramissal, mely sugározza jeleit összefüggésben.
Ezt is elégették.

Mikor a nagymadár számot írtam, hogy ne menjen el nélkülem, mert fáj itt az élet és fáj a magány, elszáll vele a boldogság, nem tudni, mikor jő el ő, egy pillanat és elragad, már az újhelyi Várhegy történeténél jártam korban 1995. februárjában, Jézusra vártak, aki elragadta őket magával. Minden idő rólam szólt a világ kezdete óta. Ekkor mentem dr. Haulichoz, adtram neki a földanyás cserépkiállítás után rima jeruzsálemként, mint jeruzsálem szeretőjének ajándékot többekkel együtt. Haulich helyett más volt ott Haulic doktor formájában. A kezeimben lévő elektromos csapások vezették az ujjaimat, a fejemben hallottam a zenét a szöveghez, így írtam a dalokat, amire Presser Gábor fogkrém zsidó születési kezdetem kiváncsi volt, ki hogyan írja a számokat. Megírtam a Haulickkal való találkozás után a géporvos című dalt arról, hogy milyenek a géporvosok és zavarják el őket és milyennek kell lennie az igazi orvosnak.

Még egy dal volt kórházba kerülésem előtt, a Bertalan utcai fehér konyhás következő lépcsőházban berendezett és a selyemréti buzi sátánisták ügyvédje által mutatott fehér konyhabútor szerinti itteni támadóim által ismételt Kék és fehér. Kék és fehér felhős volt az ég, a nap barnított és az álmom becsapott. Nem tudtam én, hogy merre indulok, más-más csónakot sodort alám a gonosz. Sötét lett az ég és elsodort a szél nyugatról keletre, északról meg délre. Nem vagyok más, csak sápadt falevél, ez lettem már egy tépett kis levél. Mondd jó uram, a megrontott meddig él, mennyit bír egy lélek és miért baj, hogyha fel, .a gonoszság erői meddig lesik még menekülő lelkemet és mikor lesz már fény. Harmadik gyalázat -ekkor értek a róka, farkas, varjú cserepéhez a vasbabilonnak, aki három királyt aláz meg - halálos lesz, s miért? Mert így akarják, gonoszok uralják ezt az egész földet, Jó uram. Miért kell a játék és miért nem kell jó, ki vette el szívemet, s ha sírok kinek jó?......mikor lesz már fény? folytatás most nem jut eszembe. Ez a dal egykori lelkeket jelentette, akiket megöltek, a bibliában fenn hagyták, hogy egyiptomban a gonoszok marakodtak a lelkeken, a tiszátalan lelkek és gonosz lények beleköltöztek a lelkükbe, ezt Pálnál lehet felfedezni, mint aki tisztította a lelkeket. Itt már ismét letértek a Pázsit e mese néven berendezett Pázsit újhelyi elsüllyedt világ kihalatásra ítélt népeihez, Pál Feri ott volt berendezve. Pál korait korábban végrehajtották 130 évvel ezelőtt. Ezt hajtották végre gyalázattal rajtam a börtön gyilkosok az elmeosztályokkal együtt, valamennyi Piroska, farkas, róka, varjú néven berendezettel a szomszéd lépcsőházban lakó könyveként, ezek vitték ki a kutyás Vörös Oroszlánosokat Miskolcról Puskák és galambok néven a sátánistákkal.

Kezeim meg vannak bénulva, nemcsak a szívem állandó lyuggatása, a dögök nyomogatása és a cipelő csápjai miatt, hanem azért is,mert a Bertalan utcai csapások egyike a paráznák helyett támadott meg, mint Idegosztály képviselői helyett, ilyen volt a tatárdombi újságos a Bi Aranyketrec szerint, súlyosabbak és veszélyesebbek az elmeosztálynál is, szabadon élnek. Kezeim hatalmasra dagadtak a szívem és a tüdőm miatt, a belémbújt Zoltán Erika nyomorult puffasztója miatt, nem kapok levegőt, ezt hörgőtágulatnak diagnosztizálták. Sátán hátán sátán, mindegyiketk sátánnak lehet nevezni külön - külön. Összeugrasztották a szörnyeket, azt várják, hogy a református egyház románai Sátánja leszámol majd az összes pusztítóval, ezért pörölnek el a világ halottá tételétől. A nyakamban lévő egykori világ sátánja, mely legyőzött a nácik helyett engem és a romániai sátán viaskodását az elmeosztály a csűrhével végig nézné, ugyanúgy, mint a két gyilkosom, a cseremisz pusztító és a római egyház pusztítójának harcát a japán sárkányokkal, amiknek üzenget az elmeosztály a médiából.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertalan utcája az apokalipszisnek Medici Katalin
  2014-02-17 21:05:27, hétfő
 
  A média Zirkuli Katalin pusztai egykori korok névmagyarázó szerint választotta ki belőlem Tina Turnert, Mexikó és a szlovák pusztát, Alexandriai Katalin református egyházát, Medici Katalin orvosait, s valamennyi Katalin régi kornak megfelelő helységet, országot és világhírű művészeket.

Az Alexandriai Katalin kerékbetörést a református egyház helyett születésem óta hajtják végre a börtönnel, amit a száz éves denevér démon istenének népe jelent, amit filmekben is bemutattak, hogy mennyi gyilkosság követi a református egyházat. Amerikában szupersztárként mutatták be a denevért filmekben.

Orbán Viktornak az elmeosztálya 1995-ben kezdett el ismétlésben kerékbe törni, megvannak a berendezett egykori istenek nevei a megyében, velük törtek kerékbe, a pótkereket a Lórántffy Zsuzsa utcában rendezték be. Ekkor állott fel a Katalin kerékből a Sátán református romániai fekete egyháza, vette el a birtokait az iskoláknak, kommunistáknak, bár még a kommunista hidegháborút folyamatosan ismételték a mi áldozásunkkal. Farkas Zsuzsa református pappá lettel kezdtek, mint régi osztálytársammal a Farkas névhez érve. Egykori szlovák területen is az üveg iskolába egyedül a már meghalt Farkas Gábor osztálytársam került, így kezdődött Szlovákiai történelme. Gabi kedves volt hozzám, mikor a neten összejöttünk, valószínűleg ezért kellett meghalnia, mint mindenkinek, aki szeretett és tisztelt születésem óta a róka Moldován Nóra perverz rózsakeresztes rendje által, amik együtt jártak végig a miskolci kocsonyás békával. A református egyház emelkedésekor ölték meg Milosevitset, mint kommunista rókát a Kata gyümölcsei kommunista erdőnek, melyhez a medve is tartozott Sommal és a gépíró Kökénnyel, én voltam a Kata, mint teremtőjük a keletesek szerint, velem indult a történelmük, így rendezte be Miskolc városa az egész Kiss Tábornok utcát 1971-es Lázár átjövetellel, nagyapám megölésével Katának. Az egész apokalipszis Katalin néven van feltételezés szerint minden utcában berendezve, így nyaraltak a kommunisták, utazgattak, nyelveket tanultak, mint elmebetegek, ezt jelenti a nagyon rossz természetük.

A százból egyet is berendezték, száz Istenből egy nem ártott feltételezésük szerint.

Tehát a római egyház elmeosztályához értek 1995-ben, így vittek ki Vicziánné ufós elmeosztálya helyett engem dr. Melion és dr. Túry és Amália kezébe, akik a kerékbetörést kezdték el berendezve a pusztító népével együtt mindazokat, akik sorsát addig is végrehajtották, köztük a szirmabesenyői náci nőt is, akinek már nem foga és boltba tanult járni, terápiát tartottak nekik.Ezek mind a római egyházhoz tartoznak.
Az ufós római egyházas helyett kerültem a kórházba, de előzetesen a Bertalan utca 1991-ben szabályszerűen kivégzett elementálokkal, kezeimben elektromos csapásokkal, testemet legyőző Malek Andrea Pszichografológiai nemi gyalázójával ide rendezve testvérével együtt, mint nyomorult emberként élője az osztrákoknak, ezt az elmeosztály Katalin néven ismételte rajtam, így mentek el innen az apokalipszis állandó csapásai. Farkas Berci is belőlem lett űrhajós ezek szerint az orosz miskolci szülöttekkel.

Sátán boszorkány felesége vagyok születésem óta, ezt kezdték előlről ideköltözésemkor a karmikus szülöttek elvitelével.

Vörös Oroszlános pusztító a római egyházas, Paduchnéé Leninvárosból, az orvosok mentek végig a meséskönyveken, a Moso masán lkiliáni börtönnel, melyből Vona is ered a mi összezúzásunkkal is a többivel együtt az egész világon.

Az ufós római egyházas tatárdombi lakos, akit ufók választottak ki falujából gyerekkorában férje az Időjelek patkós kormányát jelenti, lábait a munkáspárti apa egykor állítólag összekötötte az ikerpárnak. Az egészségügy a mi áldozásunkkal cipelte be magához Sándort láb vizsgálatra, bár az Időjelekben összekötött lábakkal volt ábrázolva. Sorsát a szemetesek cigánysággal kezdték el fekete kalapját felvéve 1995-ben Paduchné pusztító népével folytatni, amit száz éve kezdtek el, rajtam születésem óta ismétlik.
A fiúgyermek Halak szülöttként tatár karmikusként kiválasztottként szép életet él, mint határozatlan Halak, Bak szülött nagyapához került, állandó berendezés szerint.

A Makrancos Katából van a Bapfista egyház, amire már régóta gyanakodtam. De utána kell nézni Zirkuli Katalinos könyvében, melyik egyháznak milyen Katalin felel meg.

Születésemkor kezdték a világ történelmét az utolsó újhelyiek házaspárjával, azóta elmentek a lakosok.
Német-magyar egykori Japán létrehozóiként állították be a szüleimet, így kezdték az egykori világrészek történelmét, amin folyamatosan mentek végig, így kerültem Kiliánba, éppen akkor érkeztünk ide, mikor ideköltöztünk a hegyen keresztül hárman, miközben folyamatosan a születésemkor száz éves szocializmussal kezdett történelem ment a politikában a denevéres egyházzal, az Időjelek Ébredő játszóterének Hintás kislányának a lírai karám engem helyezett Bródy Mákostésztája alapján négy éves koromban, azóta ébredtek fel elmeosztályokkal az egyházak, ez a végeredmény és a Heti hetes, hogy az elmeosztály a börtönnel győzött.
A Medici Katali néven emelt orvosok ember gyilkosok, így mentek el a bibliai országából az egykori reformátusoknak azok az orvosok, akik nem öltek embert, a többi elment már belőlem él jólétben. Belőlünk van a diplomája minden nyomorultnak és szerepjátékosnak nyolcvan esztendeje, valamennyi kommunistának. A római egyház ufós egyház, kíséreti az újszövetségbe lettek írva, ezek elektgromos csapások, akár a miskolci olasz Rákóczi tér a maffiákkal, amit itt a média cigánysággal rendezett be. A Világ-Magyarország a bűnözők és maffiák országa valamennyi babilonnal, bábeli szomszédsággal. Ha az olasz csőtészták miatt embereket támadott meg Magyarország, érthető, hogy a maffia már magyar nyelven beszél.

Feltételezés szerint a székesfehérvári zsidó újszülöttek megmentése is 1992-ben Alba Regina kornál járva Katalin néven történt, mint Vas megyéjé, utána kell nézni a Katalinoknak, kell lennie Vass Katalinnak is, ezért élnek a Vasak békességben, átléptek a jövőbe, párosodtak.

A Humana az egész világot jelenti, nem sorolom fel az országokat, mint Japánt, minden ia végződésű országot, mik tettek engem csillag nagyfeszültségűként emberként királyköszöntéssel legyilkolttá.
Albánia kivétel, ez cigánytelepét jelenti Várkonyi Siriat könyvének, így jöttek meg, köztük Eszenyi Enikő és motoros albán Herceg a Bánk Bánból. Hősök emlékművét kell emelni a magyarországi nyelvi támadóknak.
Mártírok.

Minden csapás mártír, kesztyűs kézzel kell bánni velük. István kezét hordozta a cserepemhez érve Orbán Viktor, a szlovákok palástot is találtak, vagyis megtalálták az ezelőtt 130 évvel felszámolt vallások korának játékait, megőrizték őket. A pusztító megölte a római egyház képviselőit, akkor kezdődött ismét a szocializmus a liberálisokkal együtt, együtt a kommunizmussal. Mumusnak nevezték őket kiskoromban.

Miskolc városa a pusztítókkal, amik a Pszichografológiában vannak minden Katit, Katalint, Katát, Katicát, Kittyt, Kátyát, Katyerinát, a jégkorcsolyázó Catherine Wittet, minden színésznőjét, Jánost, Margarétát, mint János-virágot, Mariannát, mint krizantén virágot, minden utcát és lakótelepet feltétezhetően Katalin néven rendezett be, mint ahogyan a neten külföldön találtam meg Kilián Katalint.

Így ment végig rajtam a pusztító apokalipszise az állandóan ismételt két utcának, itt a Bertalan utcai apokalipszisnek, amit folyamatosan az árnyékoskert berendezettjei és felettük lévő csapások rajtam hajtanak végre a börtönnel együtt elmeosztályokkal szerepeik helyett könyveikkel együtt születésem óta.

A Bertalan utcai vérfürdőt az alábbi egyik írásom idézetéből csak egyetlen koraként rendezték be emberek megáldozásával maguk, mint az emberek túlélői helyett Medici Katalinból: A protestánsokat megmentették.

"Medici Katalin mondása szájról szájra járt; ezt ismételték minduntalan gyermekek és asszonyok mészárlása közben: Cbe pieta ser crudele, cbe crudelta lor ser pietoso: ma az irgalmas, aki kegyetlen, s az kegyetlen, aki irgalmas."

A vallási háborúskodások gyászos eseménye 1572. Augusztus 24-én, Szent Bertalan-éji vérfürdőként fűződik Medici Katalin nevéhez.

A protestánsok és a katolikusok között dúló, véres vallásháború kora volt ez. A protestánsok közül, akik majd mindannyian harcedzett katonák voltak, elkeseredett csaták veteránjai, e mészárlás alatt mindössze ketten szegültek szembe gyilkosaikkal. Öreg jámbor harcosok áldozatként nyújtották nyakukat a becstelen gyilkosoknak, akik előzőleg remegtek volna előttük.
Ha a csőcselék indulatai egyszer elszabadultak, nem lehet többé megállítani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nyomorultak színésznők, operettesek, a pusztító
  2014-02-17 16:00:23, hétfő
 
  Tegnapra felajánlottak egy színház jegyet a Lili bárónőre, amit Huszka írt egykor.

Iszonyatos állapotom ellenére tartom magam hatalmas erővel, mert a gyerekeim nem hiszik el, bármit mondok nekik, az Erika asszisztensnő időnként csúfol, hogy attól vagyok kövér, hogy sokat eszek.

Cipelésem és kínzásom állandó melleim alatt a Szörnyeteg koporsója Rákóczi téri hosszabbítás gyalázójával.

Hatalmasra puffadtam, így járok az utcán, eltelt 56 esztendő, mióta a reformátusok születésemkor szív ellenes énekekkel kezdték a megáldozásomat az operettesekkel, mint osztrák és német operetekkel, magyar népdalokkal, slágerekkel, még a zsidó német és magyar nép közé emelt Táncdalfesztivál sakk-kártyás hitleri idő ismétlőse és Vasfüggönye előtt a borsodi kommunistáknak, köztük az orosz kocsma népnek a kisebbségekkel.

Tegnap egy szőke nővel mentem, akivel egy helyről hordjuk az ebédet, én két esztendeje, addig állandóan feküdtem, nem volt erő bennem, nem tudtam írni és beszélni sem, vezetni kellett mindenhová a kommunikációs csapások ismétlésekor az én kivégzésemmel, így vitték el küldöldre őket, meg a belőlem született diszlexiások és minden elmebetegség végrehajtása miatt az elmeosztály mentésével, reformálásával az RTL klub részéről, az elmebeteg és cigányok mindig nekik szóltak, mint a ricsei lincselő cigányok, akik a Pázsitról elmentek helyére költöztek, szétberhelve mindent, s kiesett egy halálszülött gyerekformában a kiszerelt erkélyről, a polgármestert mentek szidni. Nem nagyon volt enni sem mit, a lányom tartott el 1995-ös lemészárlásom óta Nagy Anna helyett, tízezer forintból éltem a rokkantosításig.

Mária nehezen gondolkozik, a nyaki deformációját, tokáját mióta odajárok, megkaptam az elmúlt két év alatt. Gondolom, a gondolkozása miatt szintén lettem megbénítva a nyolcvanas években már, így ment iskolába. 1995. után pszichológusaival a menhelynek a füveseket, cigiseket vitték a szocáliás hálózatba az ember áldozásból ismétlő Rákóczi térrel. Ekkor helycserét tartottak a cigánysággal, mi emberként 16 óráztunk, én már hamarabb voltam sokkal a cigányság szorgalmas világmegváltója Horváth Gyula iderendezett Keletes börtönénél. A cigányság ismételte az összes szerepét az egész világnak a földszintes Gondolatok a könyvtárban elvitt berendezettjéhez érve, az összes megjelent sajtóval, mint Hírnökkel, Észak-Magyarországgal, Dörmőgővel, Új Misszióval, Délszigettel, Zizi Magazinnal, Balegyenessel, az írásaimon a kormány haladt végig, mint ahogyan a két utcán jár körbe mindenkori politikával az elmeosztály és a zsidók születésem óta.

Meglepődtem a színészek névtárán innen, a Bertalan utcai Pszichografológiagiai listából van Simon is, de még jobban azon, hogy a szőke Eperjesi Erika, Miskolc városának börtön pszichografológiai képviselője a főszereplő, mint Lili bárónő utalása Merlin Moonro volt, így nevezték az operettben, annak ellenére, hogy előzőleg bemutatták Merlin Moonro Lin cseppjét a Ringy-rongy margarétás mostani kommunistáknak, melyekkel a Dörmögő szerint visszament időben 1977-ben kezdtek a Medve egykori Oroszország előtti földrész csillag medvéjével -, hogy segítséget kért, vagyis ezek ölték meg Merlint, a nyomorultak. A másik iszonyat, hogy én megyek az elmeosztályuk puffasztójával a testemben nézni őket. Hányingerem van a médiától, a nyomorultak politikusaitól, Borsod fekete árnyéknépétől, vasnépétől, sötétkapus Csiba Gábor népétől, amelyik helyett 1998.óta gyilkolnak, pusztítóitól, alkoholistáitól, sziklai dögjeitől, hitler egész Pszichografológiai csőcselékétől, melyek házasodnak és vigyorognak, mert hosszabbítottak nyolcvan évet a nyomorultak. Szaturnusz jelenti Oroszországot neve alapján is.

Én voltam a margaréta virág is egykori történelem alapján a Margararéta vagyok én dalom bizonyítékával mutatva, ez egy aránylag világ békére törekedő erkölcsös egykori népet jelentett, amiből lett Törőcsik Mari margaréta szájjal. Süveges Kilián Katalin néven a börtönből, minden margaréta szájúval az én emberként való megáldozásommal. Margaréta volt a bohóc felesége, ami helyett Cseh kelettel nekem írta, hogy én vagyok a szép örök világ bolondja egykori istennek, akinél éppen jártak, amit Pataki írt meg a Kör közepén állok dalban a miskolci tolvajok közül a börtönből.
Ó rossz ország lett az ismeretlen eredetű földrészből, melyek csak csillagokban maradtak fenn. Magyarország egykor olyan ország volt, hogy a csillagokon éltek az idegen lények, ezzel is kezdtek, a Jupiter-lány kalandjaival, hogy nekem kell félnem, valószínűleg idehozták Újhelybe. Ennek történetét megírtam, de elégették. Ezért mentek a féktelen pusztítók Amerikából is a Holdat kiárulni. Jupiteren rend és fegyelem volt, Jupiter a lírai karám görög írásai ellenére maga volt a törvény, így is maradt fenn, mint Igazság, akinek szülöttjei csak bírók, ügyvédek lehetnek, ez is be volt rendezve, amiért a karmikus Sátán asztrológiáját berendezték, mert ők nem hasonlítanak a csillag szülöttekre.
Marsiak katonák voltak, a Neptunon feltalálók éltek, a Plútó gonosz volt, magnetikus volt az ereje, a Vénuszon művészek éltek, a Szaturnusz a nagy rossz volt, amivel Konczék kezdték a kommunizmust. Így is rendezték be mindenhol a világon, hogy a Bak szaturnuszi szülötthöz megszülettettek egy halakat, azzal, hogy a halak megváltoztatja a Szaturnusz komor urát énekével és bájával. Ez itt én voltam egyedül, ezt is ismételték, minden Bak szülött megváltozott a találkozásunkkor,megvigasztaltam őket, meg az öregeket, meg mindenkit, akinek rossz volt a kedve. Ilyen az ember általában, nem kell hozzá csillagzat alatt megszületnie. Felsorakoztatták felém a születési bolygókat, amikor a Jupiter-lány kalandjai ismétlést elkezdték 1995. telén körülbelül, de senki semmit sem tett megmentésem érdekében. Minden Halak szülött a világon belőlem maradt meg, belőlem lett megtartva, bármilyen karmikus, vagy halál szülött volt, alkoholista, mint Salakó István Benedek Évával, két halak fogadott az elmeosztályról kimondottam ember gyilkosként, vagy börtön képviselet, mint a pszichiátere a börtön Imréknek Csernus, majd rátértek a csapásokra, az ismétlői a kezdetnek, így emelték Jónás Tamást ember gyilkossá. Neptunon mindig káosz volt, kinn voltak az űrben vallási elme képviseletei, innen van a Halak horoszkóphoz rendelve a Naptun és káosz a szívükben. Róbert atya adta a Jupiter-lánynak a hét vörös rózsás keresztet, a rózsakereszteseknek a jelét, tehát már sokkal régebben léteztek, mikor a bolygókon élet volt. Itt ezt az Első Emelet nyomorultjaival rendezték be, hogy én válogattam az űrhajón az I. emeleten a dossziék között, rendezgettem őket, attól tovább nem engedtek. Az I. emelet rokonsága, mint említettem a Révész utcai róka kommunista Nóra, aki béka hidegségével kisfiúkat avat be, ekkor támadtak rám, meg a régi sátán Ádám és Éva zsidó börtönné vált népe istenével, ami a nyakörvemet jelenti az engem kínzók nagy örömére, ezért is vagyok Sátán felesége.

A Neoton Margarétás számait nem kell bemutatni a főnix borsodi fekete mágusainak, ismeri mindenki, az egész ország ünnepli őket a nyolcvanas évektől, amióta én vagyok a bárányuk, végrehajtva a sorsukat zenéikkel együtt az összes elmeosztállyal.
Margaréta medve idő miatt is engem támadtak meg, amiatt is, hogy Merlinnek segítségre lett volna szüksége, mert a Zöld Medeiája a miskolciaknak gyilkol, ez azért is furcsa, mert körben járnak nyolcvan éve a Bertalan és Révész utcai Benkő Lajos, anyám apja majd az én gyilkosaim szerepeivel, könyveivel, majd kiviszik őket a városból, az országból.

Tehát Merlint hozta a nyomorultak népe, itt vannak az emberek megölői, senki semmit sem tesz ellenük, én a fogságukban vagyok legyikolva Sátán karmikus népeként és boszorkányként.

Már a Galambos Erzsi beállítása a Szövetség utcai plasztikai sebészetre is furcsa volt, idetartozik a menhelyhez Puskák és galambok néven, mikor ismételték jólétét ember áldozással, eljárták a Szövetség utcai sebészetet az orvosok miatt. Én nem vagyok látnok, mint az Észak-Magyarország Látóköre, amik végig kísérték és írták természetesnek véve az emberek megáldozását az életemet, beletéve engem a Kelet erkölcstelen zsidó sorozatába a lírai karámnak. A plasztikai sebészeten megjelentek a Töreky börtön által megteremtett arabok már orvosként, szexeltek a pestiekkel és a szőkékkel, amiért ismét engem támadtak meg, mint a Lila kocsma cseremisz pusztítója népe, mikor a leányzó arab férfival élt együtt. Hatalmas erővel zúztak össze minket a cigánysággal együtt a tik sem vagytok magyarok romániai sátánistákkal. A Lila kocsma a cseremiszeket jelenti, a leánya Rákóczi téri elmeosztályt jelent, ezért beszél össze-vissza.
Ezek mentek Szombathelyre, én festettem át a Lila kocsmai lila bútorokat kék színre, ez volt a hozománya a gyerekemnek, ezzel vitték el az egyik könyv szereplőjét is, természetesen sorsát rajtam hajtották végre. Egyre alábbvalókat emeltek ki, berendezve a váci pusztát is Váci nevéhez érve alkoholistákkal, a pusztítója Leninvárosnak, a hazugság, ami a hetvenes évektől üldöz engem, mint atlantiszi aranyhalak berendezésre került dr. Túry Ferenc lejárt idejű megmentett pszichiáter által 1995-ben a Bródy Mákostésztás hintás kislány fogadására, melyre 1972. óta készültek, Emlék M-nek dalával az elmeosztálynak. Bródy János kiválasztott névvel már tanításra került az iskolákban, bár az apokalipszise mára világméretűvé vált és az emberek legyikolása.

A Töreky Illatos kertje alapján létrehozott nemi arab nép a dátumának kiadásakor a könyvnek jött Európába, most nem ellenőrzöm, természetesen engem támadtak meg miattuk és rajtam emelték őket, mint az egész világot. Karcsával függ össze, úgy emlékszem, onnan is indult egykor a média a kitermelésével a parasztságnak.
Van bibliai arab nép is, az Énekek éneke síró főszereplője is arab eredetű rab néphez tartozott, akitől elvették a szerelmét. Ezt írták át a lírai karám tagjai erkölcstelenül nagyfolyású menyasszonyra, sőt Római egyház lett belőle, mint Krisztus mennyasszonya az Énekek éneke női főszereplője. Ez az egész föld megcsúfolása, amit a római és a többi egyház jelent.

Paduch Tiszaújvárosban a kilián börtön téglások Noé bárkájához tartozik, felesége szúrós szemmel a pusztítóé, amelyik cipel engem börtönből, nem engedett fürdeni a skizoprenek, mint saját elmeosztálya helyett, ami az egész cseremisz orosz népet jelenti. Erzsébet tele volt arannyal, legdrágább parfümöt használta a csúnyán beszélő takarítónő, aki ismételt áldozásommal pedikűrösnek tanult dr. Melion támogatásával, mivel őket tartották meg az emberek megáldozásával feleségével, az 1972. óta hosszabbításban lévő Szörnyeteg koporsóját képviselő Dávid Mónikával együtt. A jungista orvos már ismételhetett a többivel együtt, nevét nagyon régi történelemben fedeztem fel, most átment a Mónika Show képviseletébe dr. Tass egykori pszichiáter házasság közvetítése folytán a betegek elmondása szerint.
Ember áldozás Mákostészta hintás kislányként egykori liberálisoktól is emberiség felszámolásának számít, akkor is, ha ők emberformában jelennek meg, mint zsidók.

A menhely Müllerékkel ezt követően kezdte el a pusztítót megmenteni és tisztítani, ami 1998-ig tartott, mikor együtt támadtak meg itt a Bertalan utcai okkultista vérfürdősök utcájában, ami egykori történelmét jelentette az egyik Katalin kornak a Katalin Zirkulunos könyv alapján, vagyis az egész utca Katalin néven van berendezve. Az okkultista vérfürdője a Pszichografológiának állandó ismétlés lehet.

Dr. Pethő István szülész orvos hazugsággal vádolt meg engem már a hetvenes években Paduchné helyett, azóta él jólétben a leninvárosi római egyház hazugsága, amelyik takarítónőként, míg anyám negyven éve után kapott 10 ezer forint nyugdíjat, Paduchnénak a tb adott 16 ezer rokkantságit 1995-ben. Nekik volt ellenségük az Idegosztályról a két Skapinyecz, erről szól az elmúlt húsz év. Az idegosztályt dögök rendezték be fogadásomra 2004. körül, elmebetegeztek engem maguk helyett, amik féltek az orvosoktól és a mentősöktől. Így juttattak engem az orvosok kezébe az elmebetegek és a börtön bűnözők helyett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A pán- Pszichografológia kivégzői a Holnapban
  2014-02-17 08:40:51, hétfő
 
  Anyám apjának kivégzésel kezdődött a Zöld medeia Suttogójának gyilkosság sorozata, amit születésem óta az elmeosztálya a Szörnyeteg koporsójának és a zsidók rajtam kezdtek el Hitler népeként ismétlésben. Ezek házasodtak, elhagyták a szirmabesenyői központot. A Szörnyeteg koporsója és a Keresztöltés válik egymástól, ezért végig gyaláztak minket, ahogyan az utcanép jelentkezett családfenntartónak, vagy az Imrék saját könyvvel férjnek. A szőkék helyetti gyilkosságuk Gábor Zsazsa óta tart, ezt rajtam, mint írtam 1986-ban a Révész és Bertalan utcai két utca beállításával kezdték ismétlésben.

A menhely Unió együttessel 1971. óta képviseli a Pán-Európai Uniót cigányság és keleti népek felemelésével az én áldozásommal, ezért minden csapásukat, minden fogyatékosságukat megkaptam, mert a börtön így hozta létre őket, így születnek elmebetegként.

A Zöld Medeia a Rózsákat is jelenti , mivel a régi történelmet hajtották végre a világ végék megadásával, ez volt látható a médiában és a neten is.

A Keresztöltés párnáját, amit nagynéném készített át tudom adni bizonyítékul, eltettem, hogy ezek miatt fogalatlanította a Pszichografológia az embereket.

Születésemkor a reformátusok és németek berendeztek minket magyar és német házasság, egykori Japán sárga kutyás kezdetével anyámmal, akivel jött a református magyar nép, a Zöld medeia ismételve a történelmet rajtunk, mely mai napig tart, sőt a könyveik végrehajtása után az egész világon és rajtam, már csak nyomorultak költöznek ide.
A kezdeti média ment végig a világ történelmén az én hasonmásaimmal filmekben, mint Íriszen és a beszélő állatokon, mint a fenyő igazi szeretet ünnepének történelmén, amihez a római egyháznak semmi köze nincsen. A filmrendezőket a Zöld Medeia megölte, de a színészeit is nagy Medeiának, ezért ismételték rajtam a zsákba tett könyveiket, köztük Latinovits Bodza urát, a Szörnyeteg koporsója Rákóczi tér vonat alá lökte, ezért engem gyilkolnak 1995. óta ismétlésben is, a nyomorultakat futtatva, diplomássá téve, mint írtam kétszeri hosszabbítással csak a Rákóczi tértől, a kommunista Időjelekbeli tompalátás 1972. óta és szintén 1972. óta Dávid Mónika pszichiáterré tett semmihez sem értő nyomorultja a börtönnek és fia, aki hosszabbította a jövőnek több, mint húsz esztendeje az aljanépet, akik a neten láthatóak különféle ezoterikus és jungista elméletek képviselőiként.

A Holnapba átlépett Suttogó mellett megtalálhatóak az elmeosztály Rózsái, betegségük miatt engem támadtak a bennem lévő dög deformálójávall Demjén Rózsinak, amelyik a hatvanas évek médiába vitele óta deformálta az embereket az elmeosztály deformációi miatt. Egyik tágít, a másik deformál, a többi csapás az elmeosztályé és a menhelyé értelmiség legyőzéssel együtt.

Mária, Magyarország nagyasszonya Müller kivégzőimtől nagyon régi eredettel bír, mint ahogyan a festő is lefestette, hogy WC.-n ül. Volt Jézus egykor zöld szemekkel, amit a Sátor-hegy mutat, az Antikrisztus ismételte mindig a holt tengeri tekercses elohimos történetét. Máriapócs a Pszichografológiai elmeosztály jelent, valamint ez alapján írták bele az apokalipszis bibliájába, úgy látszik, a két biblia erősebbnek bizonyul az összes többi könyv világon történő végrehajtásánál, mert börtön képviseli, amik még kezdetben féltek a rendőrségtől, mint az elmeosztály az orvosoktól, pedig kivégzők vannak felettük.

Nem találtam meg az ukrán magyarság eredetét, lehet, hogy a Humanában vannak, mint a Lila kocsmai cseremiszek, mint pusztítók, akik coca colával jelölték meg a helyszíneiket, hogy hetven esztendeje járnak végig anyám csonkításával az apja támadásának történelmén cigánysággal.

A rendezőket megölték a támadóimmal, akik azt játszották, hogy a Torzsáson Újhelyben megették az egyik filmrendezőt.

Az elmúlt 130 esztendő költői és írói apokalipszist írtak, emiatt is támadtak meg minket, végrehajtva az 1956-os győztes börtön összes könyvét, így hozták ide az angol pokoltárt, saját a Szabó Erzsébet minden országban, mint ahogyan saját volt a Linn cseppek sorozata a Dörmögő Dömötör rajzai alapján margaréta szájúakkal, a Ringy-rongy királlyal, a börtön helyette engem áldozott meg szőke hajú kosnővel, ami a régi pusztítója az oroszoknak helyettük, így bénították le Freit Tamás miskolci születésű helyett a bal kezemet a hetvenes években, Így lett Törőcsik színésznő, füvesektől, ezeknek csik van a nevük végén, ez is megjelelölésük. Így került itt berendezésre a Távcsöves csillagász Hitler, innen van Julianna habostorta, innen van Berci a robotember, amit itt a Bertalan utcai Berci boltos Horváth szerepjátékos helyett rajtam hajtottak végre, innen van a sárga villamosa Bródy Jánosnak, de meg kell nézni a szereplőket, melyekkel mindig indul az apokalipszis Korlát 666 menhely által megmentett cigánytelepével, még a lábaimat is a cigányok helyett defomálták el sátánistákkal. Brigitte Bardot és Merlin Monrooe Cheplinnel saját a börtönnel, mint lin végződésűvel együtt, ami már ismétlése a 130 évnek, mert Abraham Lincoln is innen van Borsodból, a négerek jogait megadóként, akik utcanépét jelentették Indidának, akkor mentek át oda is. Afrika szellem óriások általi földrész volt. Vadon. A majom állandó darwinizmus ismétléséből lett megteremtve.

A kilencven éve kezdődött Zöld medeia gyilkosságai felsorolhatatlanok, elmebetegségeik miatt folyamatosan támadtak kezdetben apáékat Jókai filmeket végrehajtva, éppen azoknál a régi könyveknél jártak.

Borsodé az összes náci, akik helyett engem nem engedtek boltba menni, sem utcán közlekedni rendesen, valamennyi fóbiással. Vona Gábor hetven éve áll felettük a börtön Kiliánból Gabi fogkrémével. személyiség nélkül, mint Ádám és Éva zsidó népe, a cserepeken megrajzolt vallási képviselőkkel együtt cserépkorként.

Koncz Zsuzsa Miskoltól farkasként a Vörös Oroszlános kommunizmus Szaturnuszi korának ismétlőjeként állandó feketében, ami Szaturnusz színe szaga miatt került kiválasztásra, ember áldozással, mint elmebeteg a miskolci elmeosztályról, Zalatnay már magyarként börtön fogságában Ki az Úr házban novellámat jelentette rajtam történő végrehajtásával a paraszti kornak. A tündöklik-e Anna csillaga egykori idők csillagaiból vett ideje Vörös Oroszlánosoknak Molnár Katalin néven minden Molnár megmentésével került végrehajtása, akár a Bodnár Katalin és valamennyi elmebetege Borsodnak.
Nagy Anna halott helyetti támadás felfoghatatlan az elmeosztálytól, különösen a fekete város román népétől, akik reformátusát jelenti a halotti világ.

Azt mondta Urbán Tibor ide berendezett ember áldozásból élt urbanizációs nevével, hogy figyeljem meg a részleteket, az elmeosztály néha elmond egy-egy mondatot, mielőtt elme deformációja, vagy erkölcstelensége miatt támad. Ez az általa Időjelekbe rajzolt testenyészet mondata lett volna, mint ahogyan Árvay lefittyedt szemhéjú rokonsága is vidáman él, ajtókat újat a bérház lakásban lévőkkal engem gyilkoló nyomorultjainak, míg itt én vagyok a rendetlen, sem pénzem, sem egészségem nincs semmihez. Miért kellett Jakubcsek Gabriella nyomorult elmeosztálya helyett engem meggyalázni a börtönnel, saját elmeosztályát jelenti a Zöld medeiával, csak azért, mert szexuális beállítottsággal hozták létre? Miatta nem tisztelhettek a gyerekeim, meg a Vörös Oroszlán karmikus kutyái miatt, meg a börtön és a simontornyi elme miatt, ezek a legfőbb állomások voltak.

Urbánék a börtönnel megmentették az Időjelek összes testenyészetét, köztük a száz tagú cigány hegedűsöket is, egyesek már külföldet járják állandóan, Máger már világhírú lett emberek gyilkolásából a börtönével.

Egyébként, ha egyszer sor kerülne a világ történelmének valódi átírására, Róma is megszűnne örök városként, mert jelentése ró a maffia. Ott maffia központ jelenti az olasz egyházat, aminek engem a zsidók felkínáltak, megmentve őket.

Ízisz elméletével Tusnádi Lászlónak és Cseh Károlynak minden börtön feszületesnél felkiáltva, hogy Istenek, miért hagytatok el engemet születésem óta emelkedett Kelet szexuális csapásaival az előző világ meggyalázóinak, ezt jelenti itt vastrágyás lírai karám, amik halála miatt folyamatosan minket támadtak, természetes, hogy a Társadalombiztosítás ezeket tartotta el, ezek jelenhettek meg, mint Terebess Gábor az én támadásommal került a net világába haiku gyűjtőként a Hunnia börtönből Gabi fogkrémmel.


Így kell elbírálni a pszichopata József Attilát, a zsidó apokalipszist írt Radnótit, a zseni Weörest a kivégző Pszichogfrafológiai szörnyek idehozójaként távol-keletről, s valamennyi világ négy égtáját megíró írót, költőt. Egyedül a pusztai Illyés írta meg közülük, hogy nem akart író lenni, nem hagytak neki békét elektromos csapások, amik írattattak vele. Valamennyi könyvét nyomorultak ismételték, József Attila sorsa miatt is támadva, hogy vas elütötte, amelyik mellett alkotott és élt annak idején a Józsefváros.

A hét honfoglaló igaz volt, amit bolondokkal ismételt a román vasfüggönyös beállítás újhelyi szomszédságokba, Bi Aranyketrec könyv alapján kezdte ezt Kóbor János.

A valódiságukat filmükben beállították Demjén Rózsi világ végét megadó szörnyetegével a deformálóknak, mint Miskolc képviseletét a dögöknek és szárnyas betéteknek Sinkovits-csal Imrét a börtönből, a meghívott kék szemű maffiával, az elmeosztállyal és a zsidó nyomorult Grillussal, aki Pandorához lett hozzátéve. Formája nincsen, ember formában jelenik meg, még az árnyékok közé sem sorolható. A Medúzát születésemkor hozták hozzám az Időjelekből. A Vízi táncsor medúzája a világ összes szívhez szóló dalát írta meg, itt ezek nem érvényesülhettek, mert itt nyomorultak médiája jött le 1995-ben is a republiccal a Bertalan utcába, meg Zámbó Imre börtön képviseletével könyvét végrehajtva rajtam, itt mulatott a miskolci börtönnel Anna szállodát berendezve a Királynak. Rokonság a pusztítóé, mint Koko István Kovács, apa mészárosait jelentik valamennyi Kokos megjelent szereplőjével a Bizottságnak, köztük az ortodoxok és zsidók, a többit nem ismerem fel, a japán Mimóza skizoprennel együtt, még a sárga tengeralattjáró mellett, mivel a Beatles innen ered a Kiss Tábornok utcából.

Az igazi filmbeli szembesítés abbamaradt, mert a magyar elmeosztály legyikol mindenkit, odavitte a szörnyeteg cigány és nyomorult népét, a tehetségeket megöli, elmebeteget visz a színpadra.

Az adventi berendezés világ méretű volt Utolsó küzdelemmel együtt, így van Amerikában Republic és valamennyi könyvben megjelent beállítás, az ottani elmeosztály is idetartozik, valamennyit innen vitték el 130 esztendeje. Puskás kutyái orvosával együtt zúzták össze egykor Svédországot, amit itt ismételték a Murányival történő elvitelével, Orbán a börtön védelmében skizopren elmeosztályával Stadiont nevezett el Puskás, egykori meccs ismétlésében a börtönnek, ami már nem fél az általa tett és elmeosztály rendőrségétől.

Révész Sándor megmentettként nyomorult, szívhez szóló dalait az Időjelek medúzája írta, amelyik ember gyilkos, ami nagyon szomorú a számait hallgatva, az összes Ferike általa lett kiválasztott. Ezek voltak nálunk születésem után, ez a Coral, az elmeosztályról műanyag kori kommunista punkrációval, amit csak itt tudtak végrehajtani, a világ többi részén nem, a menhelyi Pogány Judit miskolci döglégy mellett. Van cecelégy is, van csótány is, ezek jelentik általában a gyermekvárosok népét. Hatalmas a denevér népe Romániából.

Gyalázata és csonkítása a Világ-Magyarországnak, amelyik születésem óta belőlem él Erdély vérföldes mini fenyős nincsen népével, mint ami nem ment vissza a múltba a paráival a megmentett legnagyobb feszületes Istennek, református halotti néppel, mely Nagy Annnáját megmentették a rom egykori országot jelentik.

Magyarnak tartják magukat, vallásokat hoztak létre, bár a vallások 1848. előtt felszámolásra kerültek, azóta kérem szocializmus van, bár állandóan megakadályozzák, ez nem az alkoholistáké, hanem itt zárult le egykor a történelem, én a mumus izmusokkal nem értek egyet, hiszen a szocializmus is teremtményeket jelentett, vakhittel. Emberség, amit a szörnyetegek, pusztítók, elmebetegek felszámoltak Európával együtt, ez jelenti a múltat és a jövőt, én már nem leszek, de bízom abban, hogy a megmaradt ezernyi ember gyerekeket fog szülni és ismét benépesedik a világ és soha többé nem hoznak létre ember formájú csapásokat. A börtön gyilkosok sajnos ember formában karmikus betegségeikkel elkövetett vétkeik szerint születnek meg, ezeken láthatóak a deformációk,ami miatt végig gyilkoltak egész életemben.

Szintén a börtön időjelek sárga, narancs és zöld színében volt kiadva a világban található költői elmeosztály, amelyik bibliai apokalipszist írt, mint Silja Walter. Miskolc hozta létre a könyv szerint, mely felszívódott a levegőben pár rossz kép elkészítése után az olasz Rákóczi teret Gina Lolobrigidával atlantiszi aranyhalként és Sophia Loren Hitler sakk-kártyásával franciák beállításával. A vörös asszony, amit 1992-ben Urbán a börtönnel ismételt rám rajzolva már összetört szemeim miatt a szemüveget, aki orvosokat leplez, ismeretlen még mindig.

Erich Fried a Szent Anna egyház egykori Annás eredetét írta meg, mely alapján az ország berendezve van a felvett nevű csapásokkal, ezt is a menhely ismételte. Születésem óta hajtottánk rajtunk végre az egykori világ történelmét, valamennyi rózsa jeles csapást jelent a feszületes Jézusokkal, mind Ószövetség szivárvány jeleseként került be az ezoterikus kiadó Kundalini Jógás eredeteként a Bibliába, megírtam a daljátékot belőle, de bezúzták. Velünk továbbra is jártak börtönbe tevésem, az ózdiak halálhörgése és Fábryék támadásai, deformációval a Barátok köztnek a gyerekek deformációjával a világ történelem kezdeténél, mint egykori Indiánál, ahol a Kundalini Jógás Jézusok éltek. Indiánál tehát 1994-ben jártam én, közben támadtak folyamatosan az elmeosztállyal és az akkor elvitt börtön feszületes priccsesekkel, Göncz Árpád népével.

Sophia Lorennek a támadóim szerint 1986-ban Idegösszeomást kellett volna kapnia.

Mivel az elmeosztály és a Zöld Medeia suttogója, Zoltán Erika nyomorult elmeosztálya, mely tágul bennem a szőkék miatti támadás sorozatával együtt, valamennyi elmeosztály képviselője a menhellyel, legyekkel kínoz éjjel-nappal és tart fogságban, a nyomorultak folyamatosan termelik ki magukat. Ilyen emberi élet nincsen, hogy Toldis-majláthy kezdettel emberhez méltó sors a börtöné és az elmeosztályé a református zsidó és magyar nép áldozásának kezdete óta.

A börtön Simon Évával kezdte az én támadásomat sorsával mert a kígyóik a termékenységi népek mintájára megszagolják az újszülöttet, s ha rossz a szaga, az elmeosztályuk megtámadja az embereket. Így valamennyi rossz szagú, halál szagú, dögszagú, hullaszagú, hagymaszagú Irigy Hónaljmirigy elmeosztály berendezésével kiválasztára került, végig a mi támadásunkkal, mert az embereknek nincsen szaguk. Kilián börtönéből egész kígyó elektromos börtön csapat jött hozzánk, állandóan ott voltak, míg az elme gyilkolt minket, vajdákat hoztak létre osztálytársam feldarabolásával.

A boszorkányok mindig is fogatlanok voltak, mivel fekete világot jelentik egykori Romániából, amik helyett minket csonkítottak meg a nyomorultak már nyolcvan éves Rákóczi téri hosszabbításával, ami a két utcai berendezést jelenti.

Fogatlan még a pusztító népe és mindaz, amelyik elvitte a régi zsidókat, kiszedve a fogaikat. Ezeket is kivitték a városból, Gabi fogkrémmel megmentették őket. Valamennyi Gábort és Gabriellát. Itt külön történelem zajlott a Zöld medeiától, ez látható volt az iszonyatos filmeikből, színészeikből. Nem tartoznak a világhoz, ezért mertek valakik lenni, elfoglalni a világ minden részét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 279
  • e Hét: 1408
  • e Hónap: 3767
  • e Év: 56033
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.