Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Vas Krisztusok 130 éves véggel és kezdettel-Busta
  2014-02-02 21:49:59, vasárnap
 
  A kisvárost, ahol éltem folyamatosan a sátor aljaként, vagyis antikrisztosos Jézusos korok ismétléseként kezdték minden időben előlről a névlistájukat felvéve, így harcoltak az országok berendezői. Már az is gond volt, hogy Kazinczy ott élt egykor, s mindenki tökéletesen beszélte a magyar nyelvet.

A hegyei örök emlékek egykori idők bibliai berendezéséről, melyeket távol-keletiként hoztak ide az irodalmárok, Weöresék elméleteivel, melyekre a Magyar irodalom története szerint azt mondták a többi bibliai lírai karám tagjai, hogy a huszadik században lehetetlen Weöres iszonyatos elméleteit végrehajtani. Ezeket tették bele a Pszichografológiájába Szepes Máriával azzal, hogy a keleti népek és a cigányság felemelésének egyetlen módja egy nagy közös áldozás.

Csakhogy Vekerdi cigánycsalád a szomszédban, aki helyett nem engedtek fürdeni szerepjátékos volt, Vekerdi íróról vette a nevét. Így kezdődött az életem a nagy média Katikás pusztai szereplőinek emelésével, s mellette haladtak a Sátor-hegy kolóniásai, akik folyamatosan vették fel a neveket a filmekből, 666 Korláton berendezett központtal rendelkeznek, mint a sátánisták, akik helyett 1995. óta minket gyilkoltak le, ami mai napig tart, mivel a buzik és fertelmesek az ég seregét gyalázattal várták, mint ami mai napig itt történik a lakásban, így rendezték be a börtön gyilkosokat is.

Féltem nagyon elmenni a kisvonat megállóba helyezett Inry feliratú vasráccsal körülvett Krisztus szobor mellett, melyre mindig valakik virágokat helyeztek el. Egyszer 1992-ben láttam álmomban ezt a szobrot, s megszólalt a méhemben egy Anna nevű kislány, s ezt az álmomat elmeséltem az Új Hírnökben Hajdú Mariannának is, akik a Hírnökkel éppen a Vörös Oroszlánt ismételték, hajtották végre, amivel születésem kezdődött a Johannás reformátusokkal, Anna szerepjátékosaik helyetti áldozásommal. Valamennyien nyomorultak, mivel a Vörös Oroszlán angol történetet jelentett régen.

Hajdú Marianna azt firtatta, hogy van egy fiatal antirksztus is, én meg éppen akkor olvastam a Cseh által hozott könyvben, hogy az Antikrisztus talán 1945-ben született meg. Ezt a könyvet is elégették.
1995-ben állott fel a megmentett Sass Szilvia, aki helyett az 1971-es Népdalfesztiválon elvették a hangomat, rengeteg Kádár született meg a Kádár Kata balladából, amit el akartam énekelni.
Szabadság, szerelem dalt adott elő a szaturnuszi időszak megmentettjével, Koncz Zsuzsával. A Szaturnusz a földön bezúzott novellám ideje az Árpád utcai albérletre esett, akkor kerültem a pártbizottságra munkatársnak, gyors-gépírónak, amit szintén irigyeltek tőlem, mint mindent. Én vezettem a nagy gyűlések, küldött gyűlések jegyzőkönyveit. Már ekkor készülődött az angol kommunista Cates korral a politika, átmentek a Révész utcai börtön elméhez, itt tettek engem tönkre, akik azóta emelkednek, valamennyien börtönből erednek beleértve a zenészeket, énekeseket, minden gazdagságra jutottal együtt. Innen állították fel a kormányt.

A Vörös Oroszlánt két elmével rendezték be alkémistákkal. Egyik része médiába ment, híres-nevesnek, ezekkel kezdtek a negyvenes években, de bezúzták a könyveit Szepes Máriának. Berendezve be voltak már, 1946-ben születtek meg a tűz-kutyák, mint Koncz is. A Vörös Oroszlán másik része, a láthatatlan világ nem Adamis Anna nevével keződött Adam Cadmon főhős után Anna néven a Hecskén, hanem Adamekkel. Ezt ismételtelhette a Hírnök, így mentek el a megyéből és az országból a belőle berendezett játékosok, mint Puskás is, aki állandó apokaliptikus berendezéssel bírt szellemvilágban megjelenő orvos királyával, aki helyett már a gyerekeim nem tisztelhettek és szerethettek. Ez az álomfüzetblei orvos lehetett a kezdet, mivel Puskás focista bejárta az egész világot.

Galambos orosz tanárnő volt a városban, hozzá járt a bátyám korrepetálásra, én időnként elkísértem. Puskák és Galambok néven ötvözte össze Müller Péter nyomorult jövőbe lépett sátánista népe a Vörös Oroszlánt és a Galambosokat, köztük Lagzi Lajcsit is.

Nekem azt mondták gyerekkoromban, hogy fuvolát ne tanuljak, mert a fúvósoknak elviszi a szél a fogait. A szél nem vitte el, az embereket támadta meg. Zsoldosok lettek, Zsoldos névvel kerültek beállításra a börtönhöz. Innen van Benkó és az összes világjárt híres fúvós. Koós János nem egy hang, beállították a tükörbe, ha egy férfi tükörbe néz címmel, hogy lássa meg magát az elmeosztály miskolci szülöttje, aki János neve miatt szerepét végrehajtta emberi családon.

Mivel a média Szív küldi szívnek szívesen emberi szíveket célozta meg születésem előtt a nyomorultakkal, egyértelmű volt, hogy Borsod megye kivégzi az emberiséget, ahogyan Márai megírta.

Tehát az egyik vasfeszületes Anna és női Krisztus áldozásról volt szó, valószínűleg a Misztikus titkok kezdete lehetett, amit a Hecskén rendeztek be, illetve úgy volt 130 éves miskolci támadásuk óta.

A Rákóczi térre két vasrácsos Krisztus szobrot tettek, egyik mellett egy sánta cigánylánya lakott a Hegyalja Végvári szalagjának. Gondolom, nem volt véletlen a szalagokba való elhelyezés sem.

A Kazinczy utcára is tettek volt alsó osztályos megyét elhagyó tanítónőm udvarába egy vasrácsos Krisztust. Sajnos annyira nem figyeltem meg őket, ennyire emlékszem, meg a római egyházban lévő Krisztus szoborra, amit Húsvétkor vérrel kentek be. Mivel a római egyház eredete aranylélek lelkekkel, érthetetlen a Krisztus feszület elhelyezése. Érdekes módon prédikációikban a lelkek mai napig fenn maradtak, sőt a vas trágya eszméit hirdetők is lelkesnek mondják magukat, csakhogy ők tisztátalan lelkek. A Szent Anna egyházhoz tették a cserép Babilon Föld-anyás Jézusait, ennek eredete volt megírva Erich Fried kötetében, hogy Anna az egész világ Kurt Scwitters eszményeként is, miatta áll a templomtorony.

A reformátusok kakasa nagyon régi eredettel bír, semmi köze nincsen hozzá a Fekete városnak, ami most felvásárol mindent megmentve Nagy Annát és valamennyi reformátust a dögökkel, amivel járnak miskolci Sötétkapu beállításával.

Mindent a média művelt a hét hegynek megfelelő iszonyatával, amit Weöres hozott ide és berendezték őket Újhelyben és az egész megyében, mint fertelmeseket, iszonyatokat. Ezekkel gyilkoltatták le az előző világ képviselőit. Ezek rendeznek hosszabbítást az én kínzásommal együtt a borsodiakkal, de 1998. óta Palesztinával együtt Izral a börtön nyomorultakkal ismételte a kommunista ötágú embercsillag mellett a Pszichografológiát és a cserépkori cserepeim egyikének női fejfedőjét vette fel a fejére a Palesztin elnök.

Kelet és Nyugat folyamatosan apokalipszist írt, népeket hoztak létre a világ négy égtáján. A Vasbabilon a legerősebb, megváltoztatja az időket és a törvényeket. A Lexikon a szerelemről könyvben lévő pervezrek tartoznak hozzá.

Ady apokalipszisét, benne az általam álmosfüzetből megfejtett egri legkisebb virág, mint fukszia és a kolibri szerepelt. Ebből színház lett berendezve. Pondrók hemzsegtek a fejemen, úgy jártam éjjel-nappal, a pondrók felett elektromosság csattogott, ez valamilyen ufó volt. Előtte ezt mondta a szirmabesenyői reikis az ezoterikus kiadó sorozatait végrehajtva, hogy odahozta nekem Jézust és különös jó illatot éreztem. Nekik saját Jézusuk van, akár a börtönnek. Erről szól a Tisztán látó fiú könyve is a Sátán elsüllyedt világának. Nem tudtam kitől segítséget kérni, amikor az apokalipsziseket kezdték, mivel egyedül az Új Bekezdés és Cseh írta meg, ők utaltak rá. A rendőrségre ezekkel a dolgokkal nem mehettem. Amália, a megyei kórház kerékbetörést mondó pszichológusa azt mondta, hogy ha furcsa dolgokat észlelek, hívjam ki a parakutatókat és ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim, itt gondolom, már ismerték a Békesség virág című egykori inidiai történelemnek megfelelő lótuszvirágos éneket. Sajnos senki sem olvassa a nagyon régi magyar történelem kommunista novelláit, gyerekverseit, meséit, pedig ezekből van a nyomorultak médiája és fertelmességei, mivel ezek mentek végig rajtuk 1995. óta.

Alföldi jól állította be - még egyszer utalva a vasasra a börtönből -, mert valóban 1971. óta Dávid és Szelep népei kommunista sátánistákkal és Lila-Kata kocsmai kommunistákkal, köztük magyar punkokkal iszonyatot hajtott végre, amit bal szemem rontásával kezdtek előlről 1995. nyarán. Ekkor rendezték be, ezután a kocsmákat is, majd kezdődött a visszaszámlása annak, hogy mit tettek az emberekkel, mutatták a fogcsonkításokat, csúfolódtak a TV2-ben. Várkonyi nevével a könyvet kezdték ismételni, Süvegest a Kilián börtön utcából állították be. A vége az elme boszorkányainak beállítása a miskolci berendezésű Müller Rózsával, mint aki a többi Rózsával állandó támadásra Rózsival jeladó. A világ végi berendezések itt voltak, mint a fekete mágus jehovák. A maja kor termékenységi népe a kormánytól eredt. A sárga Jehova kutya a másvilágból nem tudja az Időjeleket megadni, amikor a hold pirossá, vérré válik, s ekkor támadnak egyszerre rima Jeruzsálemre, akiket most Hitler Braun népe a római egyházas Ufósok jelentettek volna, megmentették őket az én, a mi megáldozásunkkal. Ez volt, mint írtam az Iker torony Amerikában.

A református Sátán népének külön volt Nagy Anna, akire teljes begyűjtést akartak rendezni.

Busta német verseit Cseh adta nekem, levélben küldte 1993-ban, mivel már a lakásba Kilián Benedek utcára, mióta a média ott volt, nem mert eljönni. Busta két versét fordítottam le csupán, az egyik a Jegy volt, mely szerint 1983-ban egy hatalmasnak látszó emberbe költöztek bele, valamint elkezdték az ezer éves Nagy életcirkuszt ismétlésben már a Révész utcán a szerepjátékosok mentésével.
A Nagy életcirkusz szerint ezer éve tart a játék, melyben szereplőket áldoznak meg, a többiek ezt tapsolják és nevetik, azkéta ünnepi cirkuszként. Ezt rendezik be folyamatosan, így mentették hetven éve emberek támadásával Miskolcot. Azóta szétmentek a világon, meg kell nézni a világ négy égtáját jelentő város régi listáját a mostanival együtt, mert a náci és dögök hozzámentek.








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Autisták magyarok ellen beállítva - Egyiptom
  2014-02-02 18:55:43, vasárnap
 
  Pár évvel ezelőtt járt az elmeosztály az én kommunikációs összezúzásom ismétlésénél a nyolcvanas években. Beállítottak az utcába egy autistát, akit a város eltartat az anyjával, saját foglalkoztatót hoztak létre a karmikus szülöttnek. Mikor az elme hozzáért ismétlésben, a média szerint Egyiptom esővel mosta el a székhelyüket. Minden karmikus szülött betegsége miatt 1971. óta a menhely Unió együttes nevével gyilkolt, így ment végig folyamatosan a négy világrész városának könyvein a börtönnel és a média általam megírt és elhordoztatott sorsának írásain.

Egyiptom szintén ide van beállítva, mint magyarok felszámolója. Hetven éve hosszabbítják a nyomorultakkal a megszünésüket.

Egyiptom valamennyi korán végigmentek, kezdve az egykori ufós Atlantiszi idővel, áttérve a sumerre, én voltam itt a Kelet szerint az Ízisz, akit Egyiptom könnyön keresztül lát Cseh Károly sorozatai szerint 1977. óta. A Képes történelem Innin termékenységi Istennője sorsát a rajzok ábrái szerint Pokol angyalai hajtották végre, akit megkínoznak, majd megölnek. Valamennyi Képes történelmet berendezték, mint a görög hellenizmust, 1848-at. Szerintem ezek mentek ki innen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 758
  • e Hét: 1907
  • e Hónap: 8148
  • e Év: 60414
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.