Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Nincs Cím
  2014-02-20 20:51:06, csütörtök
 
  ÖTEZER NATO-KATONA HARCOL KIJEVBEN
2014.02.20 12:19 Hídfő.net

Mostanra a líbiai forgatókönyvnek megfelelően alakulnak az események Kijevben. A nemzetközi médiában terjed annak a híre, miszerint több száz rendőr adta meg magát Kijev belvárosában és a tüntetők "elvezették őket" őrzött helyre.

A Belügyminisztérium közleményt adott ki, miszerint a rendőri erők átállásáról kiadott hírek hamisak. Eszerint a líbiai és szír forgatókönyvnek megfelelően a média valótlan hírek terjesztésébe kezdett a lázadók harci kedvének fenntartása és a rendvédelem elbizonytalanítása céljából.

A krími parlament egy képviselője, Vlagyimir Konstantinov bejelentette, hogy a karhatalomtól kiszivárgott információk szerint mintegy 5000 jól képzett külföldi katona harcol Kijev utcáin a rendfenntartó erők ellen. Ezt az információt alátámasztja a lázadók szervezettsége, több téren megjelenő szakszerűsége és a mesterlövészek pszichológiai hadviselésre használata.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most úgy vélem, hogy Hitler és a német nép nem akart háborút
  2014-02-20 20:50:13, csütörtök
 
  A brit főügyész, Sir Hartle Shawcross egyik 1984. március 16-i beszédében a következőket mondta:

,,Lépésről-lépésre jutottam arra a meggyőződésre, hogy a kommunizmus céljai Európában sötétek és végzetesek.
A nürnbergi perek során én, az orosz kollégákkal együtt elítéltem a náci agressziót és terrort.
Most úgy vélem, hogy Hitler és a német nép nem akart háborút.
De mi hadat üzentünk Németországnak és le akartuk azt rombolni, összhangban az erők egyensúlyának elvével és az amerikaiak Roosevelt vezetésével felbátorítottak bennünket.
Nem vettük figyelembe Hitler felhívásait, hogy ne lépjünk be a háborúba.
Most kénytelenek vagyunk észrevenni, hogy Hitlernek igaza volt.
Együttműködést ajánlott Németországgal, ehelyett 1945 óta a szovjet birodalom hatalmas erejével állunk szemben.
Szégyenkezem és le vagyok törve, hogy azokat a dolgokat, melyekkel mi Hitlert vádoltuk ma naponta tapasztaljuk, csak más előjellel."
Ajánlott irodalom: Alfred De Zayas: Nemesis at Potsdam, Lincoln és London, University of Nebraska Press, 1989.
Forrás: James Bacque: A megtervezett halál c. könyve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így kell eltakarítani a mocskot, szennyet!
  2014-02-20 20:48:13, csütörtök
 
  Így kell eltakarítani a mocskot, szennyet!

Tanulhatnánk mi is az oroszoktól!

Menjenek ezek amerikába, németországba, no meg a közel-kelet egyetlen demokratikus országába, ahol a tolerancia bajnokai élnek. Ott pakolják le a fekáliát! Ilyen klassz videók láttán visszatér az ember életkedve! Ami nagyon tetszik ebben a történetben, hogy költségmentesen néhány korbácsütéssel oldják meg a rend valódi őrei ezt a problémát.

Nincs letartóztatás, nincs fogvatartási költség, nincs ügyvédi költség, nincs perköltség, elhúzódó jogi esetek! Viszont vannak napokig sajgó testrészek! Néhány hasonló eset, és többet nem csinálják ezt az undorító cirkuszt a kis szukák. Bizony vannak, akik csak ebből értenek. A videó tanúsága szerint igen hatásos a módszer. Azért elvárják ezek a majmok, hogy nőknek nézzék a férfiak. Túlzott elvárás, mert ezek útszéli ribancoknak sem lennének jók!

Vattay Szabolcs

Kapcsolódó:
Korbáccsal verték a Pussy Riot tagjait
Nem jött össze a Pussy Riot "performansza" Szocsiban - ostorral verték szét a felforgatókat

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=ivT-I-yxtdY

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az atlantisták mesterlövészeket vetnek be Kijevben
  2014-02-20 20:29:55, csütörtök
 
  Az atlantisták mesterlövészeket vetnek be Kijevben
2014.02.20 11:38


Kijevben mostanra nyíltan végzik tevékenységüket az atlantisták fizetett felforgatói. Az éjszaka folyamán a tüntetők "ismeretlen forrásból" információkat szereztek egyes politikusok tartózkodási helyéről, majd felvonultak és elfoglaltak egy hotelépületet, ahol több vezető politikus is tartózkodott. Az összecsapás több órán át zajlott, a hotelba behatolás során két támadó és egy biztonsági őr életét vesztette.

A Függetlenség téren reggelre megtört az átmeneti tűzszünet és újra állandósultak az összecsapások. Egy újságírót meglőttek, a golyóálló mellényt érte a lövés. A helyszíni tudósítók szerint a Függetlenség tér környékén a felforgatók egy mesterlövésze működik. Ennek az egy lövésznek köszönhetően több mint 39 rendőr került kórházba lőtt sebbel, mindegyiküket a karján lőtte meg. Egyértelmű, hogy nem a minél nagyobb számú halálos áldozat a cél, hanem a rendőrök demoralizálása. A Russia Today helyszíni tudósítójára is célzott lövést adtak le, amikor a tüntetők által elfoglalt hotelba akart kamerával bejutni.

Az agresszió kiújulását ismét az előzte meg, hogy európai politikusok bejelentették; a mai nap folyamán Kijevbe látogatnak. Az európai delegáció a lengyel külügyminiszter vezetésével tárgyalna Janukovics elnökkel. Ez a fedőakció inkább csak az országba látogatás miértjét hivatott magyarázni, mert emellett ellenzéki vezetőkkel találkoznak.

Kérdés, hogy mi tárgyalni valója van több ország külügyminiszterének az ellenzéki erőkkel. Feltételezhető, hogy a leszakadó területek későbbi státuszát és a leszakadás mikéntjét tárgyalják meg. Ukrajna feldarabolása az ukrán hatóságok szeme láttára zajlik, ennek tudatában a minimum az lenne, hogy az európai delegációt nem engedik át a határon. Korábban több rendőr halála követte az ellenzék Angela Merkellel Berlinben lezajlott tárgyalásait.

http://www.hidfo.net/2014/02/20/az-atlantistak-mesterloveszeket-vetnek-be-kijevbe n
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Merkel felfegyverezte az ukrán terroristákat
  2014-02-20 20:27:41, csütörtök
 
  Merkel felfegyverezte az ukrán terroristákat
2014.02.19 16:19


Az ukrán nemzetbiztonsági hivatal bejelentette, hogy jelenleg egy nagyszabású terrorelhárítási művelet zajlik az országban. Az elmúlt 24 órában ismeretlen fegyveresek az ország több pontján is támadásokat hajtottak végre fegyverraktárak ellen. Ennek köszönhetően a hazai nemzeti radikálisok több mint 1500 lőfegyverhez és 100000 lőszerhez jutottak az éjjel.

Valószínűsíthető, hogy az országban nemhivatalosan jelen lévő nyugati katonai alakulatok hajtották végre a rajtaütéseket. A nemzeti radikálisok tegnapi összehangolt fellépése pedig nyilvánvalóvá teszi, hogy az ellenzéki erők tudtak arról, nyugati mentoraik nemsokára fegyverhez juttatják őket.

Ez már kimeríti az idegen katonai beavatkozás fogalmát, - éppen itt lenne az ideje a rendkívüli állapot kihirdetésének. Az ukrán államfő tétovázása és a tüntetések nem kellő határozottsággal kezelése azonban Ukrajna darabokra szakadását vetíti előre.

http://www.hidfo.net/2014/02/19/merkel-felfegyverezte-az-ukran-terroristakat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna: Volt izraeli tisztek képzik ki és vezetik a tüntető
  2014-02-20 20:18:40, csütörtök
 
  Ukrajna: Volt izraeli tisztek képzik ki és vezetik a tüntetőket
2014.02.20 16:31


Az International Business Times c. lap angol kiadása és a presstv.ir hozták le a cseppet sem meglepő hírt, miszerint izraeli tisztek vezénylik civilnek álcázva magukat az ukrajnai drámai eseményeket.

Hídfő.net | Ukrajna: Volt izraeli tisztek képzik ki és vezetik a tüntetőketNemcsoda, hogy ennyire erőszakosak a tüntetések, hiszen az internacionalista zsidó amikor veri a gójt, legyen az ukrán, magyar vagy orosz, neki az dicsőség.

A szóban forgó izraeli tisztek neveit nem közölték, de azt hírül adták, hogy Kijev számos pontján bukkantak fel a erőszaktevők élén. Ezek a tisztek, állítólag Ukrajnában születtek, de elvándoroltak Izraelbe. Most pedig visszatértek. Ezt támasztja alá az az ukrán sajtó által megszellőztetett híranyag is, miszerint a demonstrálókat egy milliárdos zsidó üzletember pénzeli. Állítólag a Moszad is aktívan részt vesz az utcai zavargások szításában és rendőrök elleni támadásokban.

A presstv.ir riportja az ominózus ex(?)-izraeli tisztek szerepéről, elsősorban angolul tudó olvasóinknak javasoljuk.

Mindenesetre tavaly decemberben a Jewish Telegraphic Agency hírügynökség is beszámolt arról, hogy nagy létszámú zsidó fiatal is részt vesz a tüntetéssorozatban. Ezek a zsidó fiatalok az elmondások szerint nagyon aktívak azóta is a barikádok építésében és a rendőrverésben, leginkább azok, akik egyébként is nemzetközi zsidó szervezeteknek dolgoznak, mintpl. a JDC, Hillel vagy a Limmud. Nem valószínű, hogy ez véletlen egybeesés a fent említettekkel.

Dunai István


http://www.hidfo.net/2014/02/20/ukrajna-volt-izraeli-tisztek-kepzik-ki-es-vezetik -tuntetoket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ami a HírTV-ből kimarad - "méhszorgalommal" folytatott küzde
  2014-02-20 20:09:47, csütörtök
 
  2014-02-20. 14:36
Ami a HírTV-ből kimarad - "méhszorgalommal" folytatott küzdelem a rezsicsökkentés ellen

Császti-féle egyszeregy: hogyan építgessünk birodalmat?
Stratégiai valóságshow a magyarok bőrére
(Az előző rész itt olvasható.)
Folytassuk tehát egy szerelmi háromszöggel. Itt sosem lehet tudni, kit kivel csalnak, mert nem is számít. A lényeg a haszon. A résztvevők: KIM, MBVK, MOKK (Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara, Magyar Országos Közjegyzői Kamara).
A korábbi cikkünkben a végrehajtói kamarát általános költségátalány címén megillető - 2011-ben már 1 milliárd 162 millió / év, adósok által fizetendő sarcot tekintettük át (a "kormány adósvédő intézkedései", ugyebár).
Nézzük a továbbiakat. Rutinos öreg rókák tudják, hogy nincs az a "gyilkos" Császti-féle takarmánynak való féreg, mely belenyugodna néhány milliárdocskába. Mindig jól jönnek még további százmilliók. És mindaddig folytatják, míg meg nem tapossák őket.
Akik olvasták a korábbi cikkünket, láthatták, hogy a kamara bevételi oldalán szerepel az általános költségátalányon kívül még más is. Kerülve a feltűnést, egyszerűen csak MOKK címszó alatt szerepel, és összege 2011-ben 241 milliót taksált. Sajnos frissebb adatokkal nem tudunk szolgálni, hiszen a végrehajtók kamarájára nem vonatkoznak törvények, a felügyeletüket ellátó minisztérium, vagyis a béraláíró Répássy nem kötelezi őket, hogy a 2011 óta eltelt időre vonatkozó - egyébként közérdekű adatnak minősülő - költségvetésüket közzétegyék. Biztosak lehetünk azonban, hogy ez az összeg minimum a kétszeresére emelkedett évi szinten. Becslésünk szerint ez 2012-ben 500 millió körüli bevételt jelentett, a másfél milliárdot biztosan meghaladó általános költségátalány mellett.
De mi is ez a MOKK nevével jegyzett, 2011-ben szerzett 241 milliócska?
Történt, hogy "gyilkos" Császti Ferenc, a végrehajtók kamarájának ügyvezető alelnöke, az italban és a Viagrában is csalódva, megunta 130 kilósra hízott, iskolázatlan, mekegve beszélő feleségét, Szunics Ildikót (veszprémi önálló bírósági végrehajtó, Császti osztotta ki neki az állást, mint hű feleségnek), és szétnézett a piacon frissebb, karcsúbb hús után kutatva.
2009 táján járunk. Mint akkor már 15 éve regnáló alelnök, nem érte be kevéssel. Ebben az időben kapott szárnyra a hír, hogy a fizetési meghagyások kibocsátására a közjegyzők lesznek jogosultak. A bíróságokat túlságosan leterhelte a rengeteg fizetési meghagyás, és a közjegyzők kamarájának sikerült "meggyőzni" az aktuális minisztériumot (és persze az azóta aktuálisakat is), hogy milyen jó is lesz, ha ezt a közjegyzők fogják csinálni. Természetesen zsíros üzlet ez, a közjegyzőket sem ejtették fejre. Egy papírlap kitöltése, és máris megvan a bevétel. Lehet, hogy egy nem olyan sok, de mit szólnak évi közel egymillió fizetési meghagyáshoz, az országosan mindössze körülbelül 400 fős közjegyzői karra vetítve? Na és a további félmillió végrehajtási lap? Így már jól hangzik, ugye?

Nos, "gyilkos" Császti tehát a közjegyzők háza táján nézett szét. Mindjárt ki is szemelte kiválasztottját, dr. Horváth Gyöngyit, akit, akkor nemrégiben neveztek ki a közjegyzők kamarájának ügyvezetőjévé. Bővebben a kinevezésről és előéletéről itt.)
Feladatköréről:
dr. Horváth Gyöngyi ellátandó feladatai:
Beosztás: általános ügyvezető
- a MOKK hivatalának általános vezetése
- az elnök munkájának segítése, szervezés
- sajtó- és kommunikációs ügyek
- a MOKK nemzetközi kapcsolatainak koordinálása
- gazdasági és személyzeti ügyek koordinálása
- költségvetés előkészítése
- oktatási ügyek koordinálása
- KIM-mel, KüM-mel, egyéb állig. szervekkel
kapcsolattartás
- OGY képviselőkkel kapcsolattartás
Oh, milyen szép pár lehetnénk - gondolta milliárdos gyilkosunk. Ugyan nem sokkal karcsúbb, de hát mégsem autószerelő, esti gimnáziumban végzett, csak érettségivel rendelkező házimaci, hátha mellette én is doktor leszek - ábrándozott magában.
És úgy is lett, a végrehajtók kamarájának rovott jelenű ügyvezetője, valamint a közjegyzők kamarájának ügyvezetője (mindketten ma is regnálnak) összeköltöztek, és rendes élettársakként ezentúl közös birodalmuk építésén fáradoztak, és fáradoznak még ma is.
Szerelmük első zamatos, lédús gyümölcse a fentebb említett MOKK elnevezésű bevételfajta, melynek másik része persze a közjegyzők kamaráját illeti. Ezen dőzsölhet a közjegyzők alelnöke, aki egyben az ország legdrágább kurvája. Ha valaki kíváncsi lenne, hogyan lehet nem is hangya, inkább méh szorgalommal ilyen fantasztikus karriert befutni, az kérdezze meg tőle személyesen. Elérhetőségei: 06-1-489-4880, 06-30-571-2242, e-mail: horvath.gyongyi@kamara.mokk.hu, vagy megteheti Pécsett, az egyetemen, amikor az autószerelő gyilkosunkkal karöltve oktatják a végrehajtást az egyetemen. Szegény alelnök asszony, csak annyit tudott elérni Császti ribancaként, hogy a degenerált feleségével ne januárban, hanem februárban töltse el "kötelező" éves telelésüket Dominikán...
Mit is olvashattak az elmúlt cikkünkben? Mire szolgál a végrehajtók kamarájának általános költségátalánya? Emlékeztetőül: 1994. évi LIII. Tv. 34/A paragrafusa:
A kamarát az önálló bírósági végrehajtói szervezetrendszer fenntartásának, az ezzel kapcsolatos igazgatási, nyilvántartási és felügyeleti tevékenység végzésének, továbbá a kamara hatáskörébe utalt egyéb feladatok ellátásának érdekében az önálló bírósági végrehajtó hatáskörébe tartozó végrehajtási ügyek után általános költségátalány illeti meg.
Vagyis bármilyen feladatot is kap a kamara, azt ebből a pénzből kellene állnia.
Azonban az ifjú Császti-Horváth párnak sikerült meggyőznie minden érintettet, hogy nem lehet az eddigi milliárdokból megoldani a fizetési meghagyások, végrehajtási lapok elektronikus rendszerét, a végrehajtóknak való továbbítását. Ehhez további százmilliók kellenek.
Így aztán a népbarát parlamentünk, mely már az Orbán-fennhatóság alá tartozott (már megint a szocik előkészítik, a Zsidesz fölözi), megszavazta a szükséges jogszabályt:
2009. évi L. törvény
a fizetési meghagyásos eljárásról
55. § (1) A végrehajtási kérelem előterjesztéséért a MOKK részére - a MOKK rendszere üzemeltetési költségeinek, valamint a közjegyzők munkadíjának és költségeinek fedezése érdekében - díjat kell fizetni, melynek mértéke a díjalap 1%-a, de legalább 5000 forint, legfeljebb 150 000 forint (a továbbiakban: végrehajtási díj).
A díjat a végrehajtást kérő előlegezi és a végrehajtás elrendelése esetén az adós, minden más esetben a végrehajtást kérő viseli. A végrehajtási díjat végrehajtási költségként kell behajtani. (az ADÓSNAK kell megint csak a sarcot fizetni)

(4) A végrehajtási díj és a biztosítási intézkedés elrendelése iránti kérelem előterjesztéséért fizetett díj kétharmadát a MOKK a végrehajtást elrendelő közjegyzők között az elvégzett munka arányában az igazságügyért felelős miniszter rendeletében meghatározottak szerint munkadíj és költségtérítés címén felosztja. A fennmaradó összeg felét a MOKK a működésére fordítja, a fennmaradó összeg másik fele a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarát illeti, mely azt a működésére fordítja.
Tehát a parlamenti képviselők úgy döntöttek, hogy további százmilliókat dobjanak össze az adósok a végrehajtók kamarájának, a közjegyzők kamarájának, persze kizárólag szeretetből, ellenérték nélkül...
Éljen az ifjú pár! Éljen "gyilkos" Császti és a "ribanc" Horváth Gyöngyi! Éljenek a kamarai ügyvezetők! Na és a haszonélvezők, a kamarai elnökök, elnökségi tagok és a többi. Te, szegény magyar, meg dögölj éhen!
(Folytatjuk)
Ha valakit még ezen felül érdekelne, beszúrjuk a Pécsi Tudományegyetem tájékoztatóját, ahol még sok ismerős névvel is találkozhatunk. Olyan korrupt tisztviselőkkel, akik hatalmas összegekért oktatnak a végrehajtók himi-humi iskolájában, jobban mondva a végrehajtók pénzmosodájában.

További részletek: http://kuruc.info/r/6/124144/#ixzz2ttIsStP2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ukrajnai ellenzék elfoglalta a Rivnei atomerőművet
  2014-02-20 20:06:06, csütörtök
 
 
Az ukrajnai ellenzék elfoglalta a Rivnei atomerőművet



20.02.2014, 19:20

Fotó: EPA

Ma reggel a "békés tüntetők" stratégiai objektumot foglaltak el - atomerőművet a Rivne városban. Az erőmű megrohamozása után, az aktivisták elfoglalták az adminisztratív blokkokat, felgyújtották a levéltárat és a fő szervert.
Most ellenőrzésük alatt tartják a terület fő energiaforrását, de nem tudják, mit kezdjenek vele.

http://hungarian.ruvr.ru/2014_02_20/Az-ukrajnai-ellenzek-elfoglalta-a-Rivnei-atom eromuvet/




Mikor vetik be a különleges megsemmisítő osztagokat (sondereinsatzkommando)? Mit kell még elfoglalniuk a "békés tüntetőknek", hogy a kormányzat és főleg (!) Oroszország igazi cselekvésre szánja el magát?
A képen látható fegyveresek rendfenntartók? Ha azok, miért hagyták elfoglalni az atomerőmüvet? Ha "békés tüntetők" miért nem lőtték agyon őket?

Mondja valaki, hogy nem szervezett felforgatás ez! Ez van, a Nyugat, amióta csak létezik (nagyjából a 10. század vége óta) egy rabló banda volt. Ahova csak betették a lábukat rablás következett. Vitték az avarok kincseit, vitték a mieinket, vitték az indiánok aranyát, vitték a rabszolgák millióit... Ezek ma is ugyanazok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintérék mai holokamuzása során kiderült, hogy kétszer is me
  2014-02-20 19:58:46, csütörtök
 
  Holokamu :: 2014-02-20. 18:23
Pintérék mai holokamuzása során kiderült, hogy kétszer is megöltük a "magyar" zsidókat

A kormány egyértelmű álláspontja, hogy minden szélsőséges megnyilvánulást vissza kell szorítani, és ennek érvényt szerez a mindennapokban is - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a jeruzsálemi Jád Vásem Intézet Világ Igaza kitüntetése és az ugyanazoknak odaítélt magyar Bátorságért érdemjel átadási ünnepségén csütörtökön Budapesten.
Pintér Sándor hangsúlyozta: a kormány fontosnak tartja az emlékezést a "holokauszt áldozataira", ezért a "magyar zsidóság" deportálásának 70. évfordulója alkalmából 2014-et holokauszt-emlékévvé nyilvánította, a programok megszervezésére, lebonyolítására pedig emlékbizottságot hozott létre.
Nem csak a megemlékezés fontos, fel kell lépni minden olyan törekvéssel szemben is, amely veszélyezteti a demokratikus társadalmat, az emberi és szabadságjogok érvényesülését - mutatott rá.
A tárcavezető kiemelte: "ha összefogunk, soha nem győzhet, nem juthat hatalomra antiszemita, rasszista, gyűlöletkeltő, másokat kirekesztő csoport vagy párt". Ebben az ország lakosainak döntő többsége egyetért, és elfordul azoktól, akik követik vagy támogatják az ilyen eszméket - közölte.
A miniszter emlékeztetett: 1995 óta hagyomány, hogy a Világ Igaza magyar kitüntetettjeit "hősies, bátor helytállásukért" a Bátorságért érdemjelben részesítik. Tevékenységük, önfeláldozásuk példaértékű - tette hozzá.
Úgy fogalmazott: törekedni kell arra, hogy "a szörnyű diktatúrák emléke csak emlék maradjon, és soha többé ne lehessen kirekeszteni, meggyalázni, meggyilkolni embereket származásuk vagy vallásuk miatt".
Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete beszédében így vádaskodott: a "holokauszt" idején a magyar állampolgárok többsége közönyös maradt "zsidó honfitársai sorsa iránt", "cserbenhagyták, elárulták őket". Sőt voltak olyanok is, akik segítették a "nácikat". Most azok előtt tisztelegnek, akik nem maradtak közönyös szemlélők, nem fordították el a fejüket, hanem készek voltak a szabadságukat, életüket kockára tenni, hogy "magyar zsidókat" mentsenek meg - mondta.
A diplomata arról beszélt, hogy 70 évvel ezelőtt a "holokauszt" a "tudatlanságon, a vallási fanatizmuson és összeesküvés-elméleteken alapuló antiszemita nézetek miatt történhetett meg". A "holokauszttagadás az antiszemitizmus megnyilvánulása, a zsidók ellen elkövetett népirtás tagadására tett minden kísérlet törekvés a náci ideológia és az antiszemitizmus felmentésére" - mennydörögte.
Ilan Mor szerint újra meg kell erősíteni azt a szilárd elkötelezettséget, hogy "figyelni és reagálni kell arra, hogy szélsőséges politikai és társadalmi csoportok egyre gyakrabban tagadják a holokausztot Magyarországon". Küzdeni kell a "magyarországi holokauszt" "banálissá tétele vagy relativizálása ellen", és arra kell ösztönözni mind a bal-, mind pedig a jobboldali politikai- és közvélemény formálóit, hogy együtt lépjenek fel az ilyen jelenségekkel szemben - adta ki a parancsot.
A nagykövet üdvözölte a magyar kormány határozatát, hogy az idei évet a holokauszt emlékévének nyilvánítják. Reményét fejezte ki, hogy az emlékév eseményei méltó módon szolgálják majd azt a célt, hogy "a holokausztra és a magyar zsidók tragédiájára az ország történelmének egyik legsötétebb fejezeteként emlékezzenek".
Mor arról beszélt, a "holokauszt" 70 évvel ezelőtt nem a "haláltáborokkal", hanem az utcán elhangzó gyűlölködő szavakkal, és a zsidótörvényekkel kezdődött. Szerinte "a holokauszt áldozatait kétszer is meggyilkolták", először fizikailag, másodszor pedig most, amikor "sorsuk emlékét eltorzítják és kitörlik". A nagykövet itt a holokausztcáfolásra gondolt, amely szerinte az antiszemitizmus erkölcsi igazolása. Ennek kapcsán azt mondta, hogy a szólásszabadság nem szolgálhat mentségül "a zsidók, cigányok, melegek, vagy más csoportok elleni gyűlöletkeltésre".
A nyolc elismerés többségét családtagok vették át, annak a kitüntetettnek a díját, akinek nincs élő rokona, a Jád Vásem Intézetben őrzik majd. Az egyik kitüntetettnek, Fekete Nagy Bélának a fia a minisztertől nem vette át az elismerést, kifogásolva, hogy édesapja mellett nem terjesztették fel édesanyját is a díjra.
Az elismerést az ünnepség után Fekete Nagy Béla unokája mégis átvette.
A Világ Igaza elismerésre javaslatok alapján jelölik azokat a nem zsidó származású embereket, akik a "vészkorszak idején mentették az üldözötteket". Ajánlást tehet a megmentett vagy maga a segítő, illetve azok leszármazottai, rokonai, de a dokumentumot két tanúnak is hitelesítenie kell.
(MTI korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/56/124155/#ixzz2ttG5LuJ4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A holokauszt működésének leegyszerűsített magyarázata:
  2014-02-20 19:56:37, csütörtök
 
  A holokauszt működésének leegyszerűsített magyarázata:

Tegyük fel, hogy az én köbüki nagyapámat az egri vár védelme során a várfal tetején Baklava Juszuf török janicsár kettévágta egy irdatlan nagy handzsárral.
Akkor én kiáltsam ki Baklava Juszuf köbüki unokáit háborús bűnösnek és kérjek tőlük jóvátételt azért ami ötszáz valahány éve történt?
Na ez a hollókoszt lényege. És mivel az emberélet nem átváltható pénzbeli értékre ezért az idők végezetéig jár a jóvátétel, vagy kárpótlás ahogy azt a holokauszt iparban nevezik.

Egyre inkább azt próbálják a magyar népbe bele szugerálni, hogy a ma Magyarországon élő emberek felelősek a holokausztnak nevezett hetven évvel ezelőtti eseményekért. Ez hazugság. Sokunknak még a szülei sem éltek vagy még csak pici gyerekek voltak. A nagyszülők akik akkor felnőttek voltak már, szinte mindenhol meghaltak. Vagyis Magyarország jelenlegi lakossága nem tehető felelőssé a hetven évvel ezelőtt történtekért, bármennyire is szeretné ezt belenevelni az emberekbe egynémely izraeli cionista érdekcsoport.

https://www.facebook.com/pages/Nem-%C3%A9rdekel-a-holokauszt/671439796250659
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 389
  • e Hét: 2311
  • e Hónap: 6056
  • e Év: 159552
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.