Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Ismerd meg gondolataimat!
  2014-02-22 22:10:56, szombat
 
 
"Próbálj meg engem, és ismerd meg gondolataimat!"
( Zsoltár 139,23b)

Az orvosi vizsgálat a testi életért folyik. A nagy Orvos vizsgálata a lelki életedért.
A lelki életünknek kettős gyökere van. Az érzelemvilágunkon keresztül érnek bennünket hatások. A másik gyökér az értelemvilág. Tegnap azt kértük: “Vizsgálj meg!" Ma pedig: “Próbálj meg!" A vizsgálat a szem dolga. Egy jó orvos már a szemével sok mindent észlel. A sokkal mélyebben látó szemet úgy hívják, hogy röntgen. Belül látja a veszélyes dolgokat.
A mi Urunknak röntgenszeme van. Nem csak akkor vizsgál, amikor igehirdetésen ülsz, hanem amikor otthon jössz-mész. Isten azt is tudja, amiket gondolsz. Az irigy, féltékeny gondolataidat. Vajon belerémültél-e már ebbe?
A terheléses vizsgálatnál azt próbálják, mit szól hozzá a szív. Isten Ábrahámnak a szeretetét próbálta, amikor azt kérte: “Vedd a te fiadat, ama te egyetlenegyedet, akit szeretsz" (1.Móz. 22,2). Ábrahám nem vette észre, hogy szíve már nem egészen az Úré. Jób próbájánál először az anyagiakról volt szó, aztán a családjáról, egészségéről.
Isten ma a gondolataidat próbálja, vizsgálja. Múlt, jelen, jövő, mind ott forog gondolataidban. Vannak szép, élvezetes, de vannak rettenetes gondolatok is.
Az Úr azt szeretné, ha boldog, derűs, szabad, Istent dicsérő életed lenne. Ennek két gyökere van, az érzéseid és gondolataid. Az a kérdés, milyen földben gyökerezik. A láthatatlan világban két talaj van: Isten országa és a pokol. A hívő ember fordított fa, gyümölcsét itt termi, de gyökere a mennyben van. Itt már nem szív-, hanem gyökér-, talajcseréről van szó. Ültesd át az életedet!
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
A szeretetről
  2014-02-22 22:05:10, szombat
 
 
A szeretet annyi: - elfogadni,
nyitott szívedből többet adni!
Másokban meglátni a szépet,
s örökre hinni, hogy szép az élet.

Megértőn nézni a világra,
ápolni, kinek a lelke árva.
Tudni a rossz is csak emberi,
másképpen lát, ki felismeri.

Keresd a jót, kívánd a szépet!
Lásd meg másban az emberséget!
Bocsásd meg azt, amiben gyarló!
Szeress ha fáj is, legyél kitartó!

Azért születtél erre a földre,
hogy szeretni tanulj mindörökre.
Szívedben szóljon a szeretet ének:
"Szeretném, hogyha szeretnének".

(Ismeretlen szerző)
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Szeress!
  2014-02-22 22:03:44, szombat
 
 
Szeress úgy, mint a Nap!
A Napsugár nem kérdezi,
Hogy mennyit ér a fénye
A Napsugár nem kérdezi,
Hogy mit kap majd cserébe
A Napsugár nem mérlegel,
Csak tündökölve árad.
Símogat és átölel,
de nem kér érte árat.

Szeress úgy mint a Nap,
feltétel nélkül
Úgy, mint a Nap,
ami szívedből épül.
Úgy mint a nap, fényből születve
Úgy, mint a Nap, áldást teremtve.
Minden ember fénysugár,
a mindenségnek része
Azt hiszi, hogy porszem,
pedig a mindennek egésze.
Minden ember fénysugár,
egy a végtelennel.
Minden ember fénysugár,
de ebben hinni nem mer.

Szeress úgy mint a Nap,
feltétel nélkül
Úgy, mint a Nap,
ami szívedből épül.
Úgy mint a nap,
fényből születve
Úgy, mint a Nap,
áldást teremtve.
Szeress áldást teremtve!
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
A rákölő liposzomális c-vitamin otthon is elkészíthető?
  2014-02-22 21:26:51, szombat
 
  Sajnos legtöbbünknek van olyan rokona, ismerőse, barátja aki ettől a betegségtől szenved.

Ezért kérek mindenkit, hogy ossza meg ezt az információt másokkal, hogy hozzájuk is eljuthasson ez a gyógymód.

Egy 2008-ban közzétett, de figyelmen kívül hagyott tanulmányban a liposzomális orális dózisú C-vitaminról brit kutatók kimutatták, hogy egy bizonyos vérkoncentrációban ez a vitamin nemkívánatos mellékhatások nélkül rákölő hatással rendelkezik.

Korábban a National Institutes of Health kutatói azt állították, hogy a C-vitamin maximális koncentrációban orális bevitelt követően nem elegendő ahhoz, hogy rák-ölő hatást érjen el.

Most brit kutatók igazolni tudták azt, hogy képesek elérni olyan vérkoncentrációt, ami maximális és az adott tartományban szelektíven toxikus a tumorsejtekre, azonban az egészséges sejtekre nem mérgező!

A rák különböző formáiról szóló tanulmányok kimutatták, hogy a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett igenis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van.
Összehasonlításképpen, az FDA által jóváhagyott rákellenes gyógyszerek akkor minősülnek gyógyszernek, ha a tumorokat 50 %-al már összezsugorítják.

Stephen Hickey és Hilary J. Roberts kutatók az “Ascorbate: The Science of Vitamin C" “
Az aszkorbát: a C-vitamin tudománya" című írásuk a “Journal of Nutritional & Environmental Medicine"-ben megjelenve kifejti, hogy még ennél is magasabb koncentrációjú C-vitaminszintet lehet elérni... háromszor annyit, mint amit a maximumnak gondoltak, ismételt orális dózisokkal.

Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas tudós alkalmazott először intravénás C-vitamint rákos betegek életének meghosszabbítására. Próbáljon valaki csak egyszeres Nobel-díjas tudós lenni!
Ha másnak nem, hát neki mindenképpen hinnünk kell.

Mindez viszont 1978-ban volt. Ma 2014-et írunk. A szomorú a dologban az, hogy a C-vitamin gyógyerejét azóta a szőnyeg alá söpörték, eltitkolták.
Ezért minden orvos “csak" vitaminként gondol rá. Csupán a közelmúltban vetődött arra fény, hogy az intravénás és a liposzomális C-vitamint rákterápiák kiegészítőjeként használják.

Hickey és Roberts kutatók szerint a liposzomális C-vitamin a bélben és a májban is felszívódik, mielőtt kibocsátódik a véráramba és ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a liposzomális C-vitamin az orális terápiában is hatékony legyen. Egy másik fontos tényező az, hogy ajánlott korlátozni a szénhidrátok fogyasztását (finomított cukor), amely a vitamin orális felszívódását gátolja.

Egyébként sem célszerű túl sok cukrot fogyasztani, mert a rákos daganatok növekedését bizonyítottan táplálják a szénhidrátok. Más szóval: a rák imádja a cukrot!

Dr. John Ely, Washington egyetem emeritusz professzora kimutatta, hogy a cukor kimeríti a fehérvérsejtek C-vitamin tartalmát és mozgásukat lassúvá teszi. A fehérvérsejtek azok a sejtek, amelyek megtámadják a tumorsejteket és elpusztítják azokat. Ebben a tanulmányban a kutatók 1 gramm (1000 milligramm) kis zacskókban forgalmazott lecitinben kapszulázott C-vitamin port (foszfatidil-kolin és aszkorbinsav) használtak, amelyet a Livon Laboratories állitott elő Hendersonban, Nevada államban. A brit laboratórium (Biolab, London) több ezer C-vitamin vizsgálatot végzett az elmúlt 10 év alatt. A vizsgálatok megerősítik, hogy a 20 grammos és 36 grammos orális C-vitamin adag, amelyet Hickey és Roberts kutatók mértek, jóval magasabb vér koncentrációt eredményezett, mint amit valaha korábban megállapítottak. A gyakran ismételt adagolással pedig kikerülhető az egyszeri masszív dózis nemkívánatos mellékhatása: a hasmenés.

A C-vitamin rák-ölő mechanizmusa egy tranziens előállításával valósul meg. A kötőszövetekben hidrogén-peroxid keletkezik (nem a vérben), amely ezután elpusztítja a tumorsejteket és ezt követően ártalmatlan vízzé alakul, biztosítva a terápia nem mérgező kimenetelét.

Mindezek után számomra szinte teljesen nyilvánvaló, hogy az orvosi közösség vonakodása a C-vitamin terápiával kapcsolatban csak arra fogja ösztönözni a legtöbb rákos beteget, hogy a C-vitamin terápiát otthon gyakorolja.

A cikk forrásának fórumán egyik kedves olvasó már be is küldte receptjét, véleményét és azt a módszert ahogy ő laboratórium nélkül is el tudta készíteni a liposzomális C-vitamint.
(Ez olvasható IDE kattintva a most megalapult NaturaHirek fórumon )

Az oldalon található cikkek, szerkesztőink által összegyűjtött írások, amiket érdekesnek találunk! Mi nem végzünk laboratóriumi kutatásokat!
A cikk forrása minden esetben meg van jelölve!
A tudnodkell.info oldalain található információk nem helyettesíthetik szakember véleményét,ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Ez a szer hihetetlen!

Azért kezdtem el kutatni, mert állandóan fáradt voltam. Olvastam a NaturaHireken is arról, ahogy egy orvos meggyógyította magát vele, de volt egy olyan fiú Új-Zélandon is, aki már kómában volt leukémiásan. A Liposzomális C-vitamin meggyógyította teljesen. Az biztos, hogy 90%-ban felvehető a test számára. Öregedésgátló és szabadgyök semlegesítő. Mióta elkezdtem fogyasztani a múlt hét közepén, hatalmas az energiám, mintha állandóan kávét innék.
20 km a biciklin, 40 perces kardio semmi.
Adtam belőle a bátyámnak is, mert ő is állandóan fáradt. A következő nap átsétálta a fél várost hozzánk hogy sörrel ünnepeljünk. A nagyanyó 80 éves, neki is adtam. Most állandóan süt-főz.
Ami még jobb, olyan vagyok mint egy szex dinamó. A barátnőm kedvére.
Kell hozzá egy “ultrasonic cleaner". Ultraszonikus tisztító. Az ebayen rendeltem, paypallal. 30 USD.
Megvettem a granulátumos, nem GMO, szója lecitint is. Aszkorbinsavat borszaküzletben vettem 1kg kb 2000 Ft volt. Összesen vagy 10 ezer Ft-ból kijött minden.

A recept:

- 3 evőkanál aszkorbinsav feloldva langyos desztillált vízben
- 6 evőkanál lecitin feloldva langyos desztillált vízben, külön pohárban
Összeöntjük a kettőt, és botmixerrel pár percig összedolgozzuk
- Az egészet az ultraszonikus tisztítóba tesszük és addig marad benne amíg tejszerű állapotú lesz.
- Hűtő.
- Én 3 evőkanállal fogyasztok belőle naponta.
Sok energiát!

FORRÁS: NATURAHIREK.HU

Ajánlott hasonló írások a c-vitaminról:

1. A C-VITAMIN HIÁNYÁT IS A SÚLYOS BETEGSÉG EGYIK TÜNETÉNEK KELL TEKINTENI

2. C-VITAMIN ÉS NÉHÁNY TÉVHIT

3. EGY ORVOS C-VITAMINNAL GYÓGYÍTJA MEG KÉTOLDALI TÜDŐGYULLADÁSÁT- MINDÖSSZE 3 ÓRA ALATT

4. ÁLLÍTSUK MEG A RÁKOT C-VITAMINNAL!

5. A C-VITAMIN CSÖKKENTI A VESEKŐ KIALAKULÁSÁNAK KOCKÁZATÁT?

6. LIPOSZÓMÁLIS C-VITAMIN, A JÖVŐ C-VITAMINJA

7. A CSODASZER: C VITAMIN (ASZKORBINSAV)

 
 
0 komment , kategória:  Jó ha tudod  
Amikor minden perc számít-stroke és szívinfarktus
  2014-02-22 21:21:04, szombat
 
  .
Sokat olvasunk, hallunk azokról a betegségekről, azokról az életveszélyes pillanatokról, amelyekben legtöbbször a lélekjelenlét, a gyorsaság és a megfelelő tudás jelentheti egy embertársunk, szerettünk életét. Azonban a hiányosság még mindig sok, és a nehéz pillanatokban a bizonytalanság, a határozatlanság akár emberéletet is követelhet. Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány most azokhoz a helyzetekhez nyújt segítséget, amikor csak magunkra és a legjobb tudásunkra számíthatunk.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány tavaly elkészítette a Nagy Elsősegély Tesztet, amelynek keretében 1000 főt kérdezett meg balesetek, vészhelyzetek kezeléséről. Az eredményekből kiderült, hogy számos hiányosság észlelhető a tájékozottság tekintetében, ezért az Alapítvány külön anyagokat készített az elmúlt év során a nyári, a téli veszélyekről, és a tévhitekről, amelyek sok esetben nagyobb problémát okozhatnak, a már meglévő bajnál. Az edukációs munka tovább folytatódik.

A hirtelen fellépő betegségek okozta helyzeteket sokszor magunknak kell kezelnünk, amíg a szakszerű segítség meg nem érkezik. A stroke, az agyvérzés, a szívroham általában nem idegen kifejezések senki számára, azonban hasznos ismerete sokaknak még sincs velük kapcsolatban." - mondja dr. Czakler Éva, az Országos Mentőszolgálat Alapítvány alelnöke, mentőorvos.

Amikor minden perc számít
Mindannyiunk életében előfordulhatnak olyan helyzetek, és sajnos a többség életében legalább egyszer biztosan elő is fordul, amikor a pontos tudás és a lélekjelenlét életet menthet. Ez minden esetben fontos, de ha egy szerettünk vagy hozzátartozónk élete van a kezükben, talán még inkább átérezzük a súlyát. Ezek vissza nem fordítható és meg nem ismételhető helyzetek, amikből nem elég, ha tanulunk, ezért fontos, hogy előre tájékozódjunk, még mielőtt saját bőrünkön kellene megtapasztalnunk, hogy mit okozhat a szükséges információ hiánya.

Ma már senki nem engedheti meg magának, hogy arra alapozzon ,,ez velem úgysem történhet meg", se arra, hogy figyelmen kívül hagyja a figyelmeztető jeleket, csak azért, mert úgy gondolja, az adott betegség nem fér össze élettani sajátosságaival, korával. Sajnos a felgyorsult életritmus, a mozgásszegény, egészségtelen életmód, a halmozódó elvárások és a növekvő ránk nehezedő stressz faktor egyre szélesíti azok körét, akik érintettek lehetnek egy-egy súlyosabb betegség kialakulásában, illetve egyes esetekben a genetika is számít. ,,Sokan csak legyintenek, és úgy gondolják, ,,mi úgysem tehetünk semmit", pedig ez nem igaz. Vajon hányan tudják, hogyha a stroke bekövetkezését követően a beteg 90 percen belül kórházba kerül, akkor a folyamat nagy eséllyel visszafordítható, és az agykárosodás elkerülhető?"- mondja dr.Czakler Éva.

Szélütés (Stroke)
A legtöbb betegnél a szélütés figyelmeztető jelek nélkül alakul ki. Főképp a magas vérnyomás, cukorbetegség, dohányzás, szívbetegségek, alkohol, túlsúly okozhatja. Többségében vértelen stroke-ról kell beszélnünk, ami azt jelenti, hogy egy vérrög elzárja az erek útját, így az oxigén és tápanyaghiány miatt az idegsejtek rövid időn belül elhalnak. A dolog mechanikájáról talán elég is ennyit tudni, hiszen a fontosabb számunkra inkább az, amit ebből mi is láthatunk.
Az egyik testfél zsibbadása, az azonos oldalon található végtagok érzéketlensége, a beszédértési és hangképzési zavarok, a hirtelen kialakuló látásproblémák, a szédülés, az erős fejfájás, a tudatzavar vagy éppen a térbeli tájékozódás zavara mind árulkodó jelek. De ha biztosra akarunk menni három betűt kell az eszünkbe vésnünk:
MBE. Az MBE egy olyan mozaikszó, amely segítségével az orvosok szerint még a laikusok is könnyűszerrel felismerhetik a bajt. Lényege, hogy három egyszerű dologra kell megkérni a veszélyeztetett személyt: mosolyogjon, beszéljen és emelje fel egyszerre mindkét karját. Ha ezek közül bármelyik is nehézséget okoz, azonnal hívni kell a mentőket. További fontos jel lehet még az is, ha megkérjük, nyújtsa ki a nyelvét, és a nyelv elcsavarodik a jobb vagy a bal oldal felé. Ha már a baj megtörtént, a legfontosabb tényező az idő. Ha a beteg 90 percen belül megkapja a megfelelő kezelést, akkor a helyzet súlyossága tompítható, sok esetben teljesen visszafordítható. Így tehát elsődleges feladatunk a gyors felismerés és a gyors reagálás. Amíg a segítség megérkezik, addig pedig fontos, hogy ne hagyjuk a beteget, hogy bármit egyen vagy igyon, ha háton fekszik és hányni kezd, fordítsuk az oldalára, ha pedig a helyzet úgy kívánja, kezdjük el az alapszintű újraélesztést.

Az agyvérzésről kevesen tudják, hogy a stroke egy bizonyos fajtáját jelenti, ez a vérzéses stroke. A vérzés keletkezhet az agyon belül, illetve az agyat körülvevő területen, kialakulásában pedig közrejátszhat a kezeletlen magas vérnyomás és az érfejlődési rendellenességek is. Tünetei hasonlóak a vérzés nélküli stroke esetében fellépőkkel, de előfordulhat eszméletvesztés és görcs is; a szükséges lépések ugyanazok.

Szívinfarktus
A szívinfarktus kialakulásához főként a magas koleszterin szint, túlsúly, magas vérnyomás, dohányzás, stressz járulhat hozzá. Gyakran egyáltalán nem olyan teátrális jelekkel mutatkozik meg, ahogyan azt a Hollywoodi filmekből megszokhattuk. A tünetek alapvetően könnyen felismerhetőek lennének, viszont az, hogy milyen mértékben jönnek elő, már egyénileg változó, így nem annyira könnyű észlelni minden esetben. A nyomásérzés vagy a szorító mellkasi fájdalom, az innen kisugárzó fájdalom a bal karba, bal oldalba, a has felső részének fájdalma, a légszomj, az izzadás, a hányinger, és a megsemmisülés érzése lehet jól látható és szolidabban megjelenő is. A lényeg, hogy a tüneteket felismerve a legfontosabb faktor itt is az időtényező, és az, hogy amíg a segítség megérkezik, az alapvető fogásokat el tudjuk végezni, és lélekjelenlétünk kitartson a segítség érkezéséig.

Ha újraélesztés szükséges

Az újraélesztéskor szükséges teendők ismerete életmentő lehet: ilyenkor a fejet hátra kell hajtani, 10 másodpercig ellenőrizzük, hogy van-e légzőmozgás, azaz hallom-e, hogy a beteg veszi a levegőt, érzem-e az arcomon, hogy fújja ki, illetve látom-e, hogy emelkedik a beteg mellkasa. Ha nincs légzőmozgás, akkor kezdem nyomni a mellkast és szájból szájba fújni a levegőt 30:2 arányban, amíg a mentő meg nem érkezik.

Forrás: kiskegyed.hu


 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
5 hazugság a rákról, amit tudnod kell
  2014-02-22 21:17:56, szombat
 
 
Kemoterápia, mammográfia, gyógyíthatatlan betegség? Az is lehet, hogy minden, amit eddig tudtál a rákgyógyításról, hazugság.

Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány, az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt, hogy miért költenek évente többszáz milliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát. És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény?

Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a hibás sejtosztódási folyamatokat. Logikus lenne, hogy ezeket a területeket célozza meg az orvoslás, de nem,mégsem ez történik. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit a rákból, az sarlatán, de legalább is hazudik.

Nézzük, mik a leggyakoribb hazugságok, amikkel etetnek bennünket:

1. HAZUGSÁG:
A KEMOTERÁPIA SZÜKSÉGES KEZELÉS

Az igazság: az onkológusok 90 százaléka visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha nekik maguknak lenne rákjuk.

Miért? Mert tudják, hogy egyáltalán nem hatékony, és hogy nagyon mérgező. Egyértelműen kimutatták, hogy a páciensek 98%-ánál hatástalan. És amikor a kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a nem kezeltekkel mérték össze, a nem kezelt emberek jóval magasabb arányban gyógyultak meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A kemoterápia teljesen tönkreteszi az immunrendszert, aminek éppen erősítésre, segítségre lenne szüksége, hogy legyőzze a betegséget. Aki a kemó után képes meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak ellenére gyógyul meg.

2. HAZUGSÁG:
MINDEN 40 ÉV FELETTI NŐNEK RENDSZERESEN KÉNE MAMMOGRÁFIÁS VIZSGÁLATRA JÁRNIA

Az igazság: a mammográfia sokkal többet árt, mint használ. Minden egyes nőre, akinek segít, tíz nő jut, akinek ront az állapotán. Az évi 4 milliárd dolláros mammográfia-ipar arra biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással óvják az egészségüket.

Ezzel szemben a dán Nordic Cochrane Center kutatói megdöbbenő eredményre jutottak 500.000 nő vizsgálata alapján: minden 2000 nőből, akik mammográfiás vizsgálaton vettek részt egy tízéves időszak alatt, mindössze egynek hosszabbítja meg az életét ez a szűrés, másik tízet viszont megbetegít. A mammográfia sugárzása évente 3%-kal növeli a mellrák kialakulásának esélyét, és sok esetben egy magától visszahúzódó tumor olyan behatást kap tőle, hogy gyors terjedésnek indul.

Ennél sokkal veszélytelenebb az ultrahangos szűrés, de houstoni Texas Egészségtudományi Központ munkatársai már olyan tesztet is kidolgoztak, ami nyálból képes megállapítani a mellrák jelenlétét - jóval a kimutatható daganat előtt.

3. HAZUGSÁG:
A RÁKGYÓGYSZEREK HATÉKONYSÁGI MUTATÓI

A tudományos eredményeket sokféleképpen lehet maszkírozni - különösen, ha anyagi érdekek állnak mögöttük. A Tamoxifen nevű, népszerű mellrák-gyógyszer hatékonyságát például úgy hirdetik, hogy 49%-ban képes megelőzni a rák kiújulását. Ez nem igaz. A Tamoxifen független kutatások szerinti hatékonysága mindössze 1.6%, harmincszor kisebb, mint ahogy hirdetik. Mégis, mivel úgynevezett relatív számokat használnak, az eredmény végül is bármi lehet. Hogy mihez mérik a relatív értéket, azt nem tudjuk meg soha, de a 49%, az határozottan meggyőzően hangzik.

A másik jól csengő adat, miszerint a korai szakaszban (természetesen mammográfiával) felfedezett mellrák 91%-os eséllyel gyógyítható ötéves időszakra vetítve, szintén csak egy csali. Mivel a mellrák egy lassú növekedésű tumor, öt év alatt sokszor semmilyen tünete nem észlelhető. Így ha valaki nem is tud róla, hogy mellrákja van, annak 1.) lehet, hogy magától kezeli azt az immunremndszere, 2.) pont ugyanoda jut 5 éven belül, mint az, akinek felfedezték. Viszont a mammográfia, a kemoterápia és a szükségtelen gyógyszerek nélkül sokkal nagyobb a túlélési esélye.

4. HAZUGSÁG:
A RÁKGYÓGYSZEREK A GYÓGYÍTÁST SZOLGÁLJÁK

Az igazság: az onkológus nem azzal keresi a pénzt, hogy gyógyít, hanem azzal, hogy hatalmas jutalékokat kap a felírt gyógyszerek, kezelések után.
A JAMA nevű, híres amerikai orvosi folyóirat szerint egy átlagos onkológus jövedelmének 75%-a abból származik, hogy a rendelőben kemoterápiához használt gyógyszereket értékesít. A gyógyszerek pedig igen drágák - elvégre kell a pénz a kutatásokra. Mégis, a gyógyszerek promóciójára évente több tízmilliárd dollárt költenek csak az egyesült államokban.

Az Eli Lily gyógyszercég egyik volt orvoslátogatójának a Kongresszus előtt, eskü alatt tett tanúskodása szerint a gyógyszercégek volt modelleket, gyönyörű fiatal nőket alkalmaznak, hogy vacsorázni és borozni vigyék az orvosokat, eltúlozzák a gyógyszerek hatékonyságát, és minimálisnak állítsák be a mellékhatásokat.

5. HAZUGSÁG:
A TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKKAL VALÓ KÍSÉRLETEZÉSRE NINCS IDŐ EGY HALÁLOS BETEGSÉG ESETÉBEN.

Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes léböjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg.

Ott van Dr. William Kelly esete, aki kidolgozott egy olyan enzimterápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva “megeszi" a hasnyálmirigy rákos sejtjeit. Közel 33.000 ember esetében 90%-os gyógyulási rátát tudott felmutatni az első ötéves túlélési szakaszban annak ellenére, hogy a hasnyálmirigy-rák az egyik leggyorsabb, legagresszívabb fajta halálos betegség. Mit tett az amerikai kormány, amikor ezt megtudta? Börtönbe zárta.

Amerikában egyébként sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk, ott annak az egyszerű említése, hogy valaki meg tudja gyógyítani a rákot, automatikusan bűnnek számít.

A jó hír: a rák teljesen megelőzhető, sőt, gyógyítható. És bár a gyógynövényeket is igyekeznek betiltani, és lassan mindent, amit nem lehet levédeni, azért maradt rengeteg megoldásunk. Elsősorban a tájékozottság: ha az ember egy kicsit utánajár, megdöbbentő és megnyugtató dolgokra bukkan a rákkal kapcsolatban. A saját egészségünk a legjobb helyen a saját kezünkben van.

Forrás: kiskegyed.hu
 
 
0 komment , kategória:  Jó ha tudod  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 146 db bejegyzés
e év: 1742 db bejegyzés
Összes: 8745 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 289
  • e Hét: 727
  • e Hónap: 7099
  • e Év: 57890
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.