Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Eltörölték a nyelvtörvényt Ukrajnában
  2014-02-23 21:28:14, vasárnap
 
  Eltörölték a nyelvtörvényt Ukrajnában
2014.02.23 13:04


Ukrajnában az atlantista ellenzék megszavazta a nyelvtörvény eltörlését, ami előírta, hogy azokon a területeken, ahol a kisebbség száma meghaladja a 10%-ot, a kisebbségi nyelvnek is hivatalos nyelvnek kell lennie. Mostantól az ukrán az egyetlen hivatalos nyelv, a kisebbségek számára nemsokára csak ukránul lesz lehetséges az ügyintézés és valószínű a kisebbségi nyelvhasználat betiltása is.

Az ukrán törvényhozás továbbra is csak a képviselők alig több mint felével működik, a teljes létszámmal jelenlévő atlantista ellenzéken kívül csak 5-10 lefizetett pártkatona jelenik meg a törvények megszavazására. A parlament megrohamozását követően a 233 kormánypárti politikusból csak 30 maradt meg, több mint 200 politikus elhagyta az országot vagy életét vesztette.

A nyelvtörvény eltörlésének célja, hogy felgyorsítsa Ukrajna etnikai-nemzetiségi alapon történő felbomlását. Csak és kizárólag azért szavazták meg az atlantisták ezt a módosítást, hogy a magyar kisebbség és Kelet-Ukrajna orosz lakossága az utcára vonuljon. Ez egy újabb provokáció, amivel a kárpátaljai magyarságot be akarják vonni az ország feldarabolásába.

A magyar közösségnek ki kell maradnia ebből a felforgató műveletből, ehelyett saját, közösségi szintű önvédelméről kell gondoskodnia. A nyelvtörvény eltörlését követően fokozott esély van magyarellenes atrocitásokra, mert a mostanra gyakorlatilag kormányként működő atlantista ellenzék a nemzeti radikálisokkal együttműködve a nyugati érdekek gátlástalan kiszolgálója, addig nem nyugszanak, míg etnikai alapon szét nem szakítják az országot, hogy a lecsatolt területek a nyugati érdekszférába kerülhessenek.


http://www.hidfo.net/2014/02/23/eltoroltek-nyelvtorvenyt-ukrajnaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
utat adtatok a Multi Zion zsidoknak.
  2014-02-23 21:27:08, vasárnap
 
  Livia Kubik

Na AGYMOSOTT UKRAN NEP 80 embert felaldoztatok, hogy atvegye a hatalmat az IMF--ugy jartok mint Magyarorszag es a tobbi, meg az igazi szagenyseget nem tudjatok...erre ment ki a jatek.. nemhiaba Sztalin irtott benneteket, mert o is tudta, az IQ-ok nagyon alacsony...szoval most mentek a levesbe mindannyian, akinek volt munkaja, elvesziti, utat adtatok a Multi Zion zsidoknak...megerdeMLITEK...mOST FOGTOK eHEN HALNI.. az elet iSMETLI ONMAGAT...NEM A FAJTATOKAT VALASZTOTTATOK AZ OROSZT....PEDIG AZ A VERETEK...ENNYIT ROLATOK,,,NINCS SAJNALAT BENNEM IRANTATOK...(MOST RAHARANGOZTAK ITT IGAZAT IRTAM, IGAZOLT)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai zsidó filmrendezők és marketingesek segítenek a kij
  2014-02-23 21:03:36, vasárnap
 
  Amerikai zsidó filmrendezők és marketingesek segítenek a kijevi "tüntetőknek"
2014.02.23 12:49

Újabb bizonyíték került elő arra nézve, hogy a kijevi tüntetők bizony igen erős amerikai-izraeli cionista segítséget kaptak és kapnak. A már említett pénzügyi segítségen és izraeli szervezői segítségen kívül kiderült, hogy Ben Moses igen ismert zsidó filmrendező készítette a tüntetők legismertebb videóját, amiben egy ukrán(?) lány beszél arről, hogy milyen a "tüntetők" helyzete, és segítséget kér elcsukló hangon. Mint korábbi cikkünkben már lehoztuk, a rendezés, a hátterek beállítása, a főszereplő választásból szerkesztőségünk arra következtetett, hogy ilyen szintű profi munkát az utcai csőcsellék felkészült segítség nélkül nem rakhatott volna össze. Mint kiderült, gyanúnk nem volt alaptalan, a cionisták teljes pályás támogatást nyújtottak, reméljük a tények ismeretében mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy kik is állnak valójában az ukrán események mögött.


http://www.youtube.com/watch?v=Hvds2AIiWLA&feature=player_embedded

A tüntetők segítségkérő videója. Hisz ki ne sajnálna meg egy csinos, könnyeivel küszködő ukrán lányt?


http://www.hidfo.net/2014/02/23/amerikai-zsido-filmrendezok-es-marketingesek-segi tenek-kijevi-tuntetoknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkezdődött Ukrajna kettészakadása
  2014-02-23 20:57:34, vasárnap
 
  Megkezdődött Ukrajna kettészakadása
2014.02.23 14:26


Az atlantisták által megpuccsolt ukrán parlament kinevezte Alexander Turcsinovot (az első Timosenko-kormány titkosszolgálatának vezetőjét) az ország ideiglenes megbízott elnökévé. Kijevben és az ország nyugati felében Turcsinov fogja ellátni az elnöki feladatokat. Az elnökválasztást május 25-re tűzték ki, valamint azt is bejelentették, hogy február 25-ig új kormányt alakítanak. Mivel Turcsinov elnökké kikiáltása nélkülöz minden jogi alapot, a kormányalakítással egy illegitim elnök ki fog nevezni egy illegitim kormányt. Az ország nyugati részén azonban egyelőre sikeres puccsot hajtottak végre az atlantisták, így Turcsinovot az ellenzék és a nyugati államok is ukrán elnökként fogják kezelni.

Alexander Turcsinov - egy újabb díszpéldány

Julia Timosenko már telefonos egyeztetést folytatott John McCain arizonai szenátorral. Ő az az amerikai politikus, aki minden NATO beavatkozás előtt feltűnik és anyagi támogatást, katonai összeköttetéseket biztosít a nyugat által szervezett "ellenzéknek". Ukrajna esetében McCain a szomszédos országokat is végigjárta, majd miután a területi követeléseket közvetítő külügyminisztereket Janukoviccsal összehozta, megbeszéléseket folytatott a nyugati államok által a jövőben hiteles ukrán kormánnyá kikiáltott helytartókkal. McCain tárgyalt a homoszexuális Vitalij Klicskoval, a frissen kiengedett Timosenkoval, valamint a szintén zsidó, épp az imént ideiglenes elnökké kikiáltott Turcsinovval.

Tegnap Ukrajna dél-keleti régiói, valamint a Krím-félsziget autonóm köztársasága bejelentette, hogy vállalja az alkotmányos rend fenntartását Ukrajnában, beleértve Kijevet is. Ennek az alkotmányos rendnek a megtestesítője államfőként pedig egyelőre Janukovics. Ma a Harkovban rendkívüli tanácskozásra összehívott kongresszus már nem beszélt Kijevről, mostanra csak az ország dél-keleti régiójáról beszélnek az alkotmányos rend fenntartása kapcsán. A helyi hatóságok azonban mai nyilatkozatukban egyértelművé tették, hogy nem fogadják el alkotmányosnak a Kijevben működő törvényhozás által hozott döntéseket.

Ez azt jelenti, hogy mától fogva a gyakorlatban két Ukrajna létezik: egy nyugati Ukrajna, melynek központja Kijev, illegitim elnökkel, illegitim törvényekkel, a nyugati országok által elismert zsidó vezetőkkel, - és egy dél-keleti Ukrajna, melynek központja átmenetileg Harkov, helyhatóságai pedig az ukrán alkotmányos rendet képviselik. Bár Janukovicsot nem látják szívesen, Ukrajna dél-keleti régiója nem lázad az alkotmányos rend ellen. Jelen helyzet alapján az országgyűlési választások és a májusi elnökválasztás alapján kialakulhat a két elkülönülő Ukrajna politikai gépezete, ami azt jelenti, hogy a két terület külön államisággal fog rendelkezni. Ha ezt a folyamatot semmi nem szakítja meg, napok kérdése, és Ukrajna ketté szakadt.


http://www.hidfo.net/2014/02/23/megkezdodott-ukrajna-ketteszakadasa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Minden golyó nekünk talál"
  2014-02-23 20:49:29, vasárnap
 
  "Minden golyó nekünk talál"
2014.02.23 15:32


Akkor, mikor javában dúlt az első világháború és a frissen bevetett amerikai gyalogság sok tízezres veszteséget szenvedett az első héten, az amerikai szenátus egy tagja megjegyzést tett arra, hogy miért kellett beavatkozni az európai háborúba. Nem meglepő módon egy cionista szenátor így válaszolt rá; mit számít, minden golyó (ami fehérek vérét ontja) nekünk talál. Mindegy melyik oldalon talál.

Ugyanez a helyzet Ukrajnában. A cionista buzi és zsidó kiállt a kijevi főtérre, de semmit sem tudtak elérni. Hiába lázították a népet, pénzelték az embereket, hívták a buzikat és a genetikai hulladékot a terekre, semmit sem tudtak elérni. Ahogy telt az idő, egyre több jobboldali szélsőséges keveredett bele a felfordulásba, és produkált eredményeket. Akkor még nem folyt a vér, de hogy ők hol is álltak valójában, azt bizonyította az, hogy a buzi boxolót jól lefújták poroltóval, és felszólították, hogy húzzon a fenébe.

A nyugat pedig elkezdte őket pénzzel támogatni, - de miért is? Semmi egyébért, csak azért, hogy kikaparják a később pozícióba tett zsidóiknak a gesztenyét. Ugyanaz a helyzet állt elő, mindegy, hogy ukrán rendőr, vagy ukrán nacionalista, minden golyó nekik talált. Jó lenne, ha rádöbbennének végre az ukránok, hogy miért is ontják egymás vérét. Ki lesz az egyedüli haszonélvező, ha sikerül megbuktatni a jelen hatalmat? Mert a nyugat attól a pillanattól kezdve csak a kedvenc pedofiljaival meg buzijaival fog leülni tárgyalni. Mit tehet majd az, aki akkor jön rá, hogy jól rászedték? Semmit. Jó esetben hazamehet a sebeit nyalogatni, rosszabb esetben visszamenően hálából jól lecsukják. Ismerős ez a történet, Horvátországban ugyan így folyt. A jobboldali, nacionalista erők kézbe vették a dolgot, és harcoltak, sikert sikerre halmoztak. Majd amikor már arról volt szó, ki lesz az új elnök, ki lesz aki megy tárgyalni külföldre, addigra már szín zsidó vezetés volt mindenhol, és a nyugat csak velük ült le tárgyalni. A harcot megjárt hazafiak meg névlegesen parádézhatnak micsoda jó harcosok voltak, a valóságban le vannak tojva.

Ezeknek az ukrán nacionalistáknak egyetlen esélyük lenne arra, hogy megoldást találjanak hosszú távra, és olyat, ami a legjobb lenne Ukrajna számára, - hogy most, a jelen nagyon kritikus pillanatban tárgyalni kezdenének Moszkvával. Most nagyon jó esélyekkel indulnának, akár ki is üthetnék a cionistákat a nyeregből. Ugyanis sem Klicskó, sem Jastenjuk nem mondhat magának semmilyen eredmény, nekik semmi közük a valódi helyzet kialakulásához, nem ők ellenőrzik a várost, a tereket. Ők csak pöffeszkedve vonulgatnak zsidó nyugati politikusokkal az oldalukon ide-oda, és nyomja őket a cion-média. Valójában bábok, bohócok csak, semmi egyebek. A zsidó szabálytalan előzés mintapéldái.

Most jött el a kibékülés, és a komoly tárgyalás pillanata: jól hátsón billentve a két buzikirályt, megegyezni, és befejezni a dolgokat, így is túl sokan haltak már meg. Mit léphetne a nyugat? Semmit. Mert ha most hirtelen mindenki hazamegy, az utcán nem maradna senki más, mint a külföldi férgek, őket meg már csak össze kell szedni. A kormány pedig nagyon komoly engedményeket tenne, akár megfelelő pozíciókat a nemzeti erőknek. Ha nem így lesz, akkor újra fehér ember fogja fehér ember vérét ontani a zsidó felforgatók kényére-kedvére. Ebből pedig nagyon elég volt az elmúlt században. Több tízmillió fehér mészárolta le egymást iszonyat harcokban és embert felemésztő körülmények között. Ennek legyen már vége, lássák már meg hol a valódi ellenség! Ott vigyorog a nyugati irodákban, politikai gyűléseken, a vezető posztokon. Onnan jó nem jöhet csak kizárólag rossz. Bármilyen szépre is festik le. Nem szabad bedőlni nekik.

Így és csak így lenne garantálható az ország egysége, megelőzve a nemzetiségi konfliktusokat, és egy elhúzódó polgárháborút.

Kemény Gábor


http://www.hidfo.net/2014/02/23/minden-golyo-nekunk-talal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furcsa szövetség?
  2014-02-23 20:44:12, vasárnap
 
  Furcsa szövetség?

2014.02.22 12:35


Ukrajnában furcsának tűnő események történnek. Az atlantisták zsoldjában három különböző irányzat követői alkotnak szövetséget a kormány megdöntése és a hatalom átvétele céljából. Az EU bérenc Vitalij Klicskó, az USA ügynök Arszenyij Jacenyuk és a neonáci/banderista Szloboda párt vezetője, Oleg Tyahnibok.

Látszólag a három politikai irányzat különböző távlati célokat követ, de mindegyik érdekelt a rendszer megdöntésében. Az EU gazdasági előnyök miatt, az USA a katonai fölényének megtartása miatt, a Szloboda párt pedig orosz-ellenessége és neonáci soviniszta elképzeléseinek megvalósítása miatt döntött a rendszer elleni erőszakos műveletek mellett.

Sokakban él még az a téves elképzelés, hogy a cionisták, a természetellenes fajtalankodók és a neonácik között áthidalhatatlan ellentét van, és együttműködésük elképzelhetetlen. Elfelejtik azokat a tényeket, melyek évek óta ezen elképzelés ellen bizonyítékokat szolgáltattak. Több nyugati szélsőjobboldali párt, vagy szervezet vezetője fajtalankodó, és szinte minden nyugat európai szélsőjobboldali tömörülés részt vett az Izraelben megrendezett konferencián, mely az iszlám veszély ellenes fellépés ürügyével rendeztek meg. Ez egy cionista szellemiségű konferencia volt, ahol teljes volt az összhang és az egyetértés. Ezen nem kell megütközni, mert lényegét tekintve a cionizmus vegytiszta szélsőjobboldali képlet, annak minden elemét a legmarkánsabban jeleníti meg.

A természetellenes fajtalankodás kimondottan az USA antikulturális hadviselésének egyik, talán a legfontosabb fegyvere. Minden együttműködésnek, szövetségnek a leglényegesebb pontja ennek a sátáni szellemiségnek az elfogadása, melyet bárki az USA-val megköt. Klicskó ismert fajtalankodó, és ez csak megerősíti elfogadottságát az atlantisták köreiben. Jacenyuk zsidó, Tyahnibok pedig egy fogyatékos politikai kalandor. Ezek ismeretében már nem kell csodálkoznunk azon a képtelenségnek látszó helyzeten, hogy a neonáci csoportokat izraeli kiképzők készítik fel az utcai harcokra és szabotázscselekmények elkövetésére. Az antiszociális és soviniszta (erősen magyarellenes, a vereckei emlékművet leromboló) Szloboda adja a harcos, brutális alapállású gerincét a lázongásnak, illetve a kialakuló polgárháborúnak. A korlátlan atlantista támogatás, mely biztosítja a zsoldot, az ellátást és a gyógyszereket, lehetőséget ad ennek a szélsőséges, kocsmatöltelékekből álló társaságnak arra, hogy nemzeti hősöknek képzelve magukat, kiszolgáltassák hazájukat az atlantistáknak.

Csakhogy ma már úgy viselkednek, mit egy elszabadult hajóágyú. Veszélyt jelentenek úgy a szövetségeseikre, mint az ellenségeikre. Egyre gyengül a politikai vezetők, úgy Klicskó, mint Jacenyuk ráhatási ereje erre a társaságra, ezért képesek minden megegyezés kisiklatására, és olyan műveletek végrehajtására, mely óriási katasztrófákat okozhat. Atomerőmű elfoglalása, fegyverraktárak kifosztása, a nemzetgazdaság részleges megbénítása, utak lezárása és különböző erőszakos cselekedetek végrehajtása fémjelzi működésüket. Ezzel egy olyan arculatot képesek megjeleníteni a társadalom elégedetlenkedői előtt, mely vonzó, és ezért napról napra képesek növelni erejüket a hozzájuk csatlakozókkal. Az atlantisták mindezek ellenére kénytelenek pénzzel és eszközökkel ellátni őket, mert nélkülük az egész ellenállás csak egy béna kacsa lenne.

További furcsaság az oroszok érthetetlen tartózkodása. Egyes politikai elemzők szerint ebben szerepe van a téli olimpiának is, de ha a grúziai eseményeket ismerjük, ezt el kell vetnünk. Nagyobb szerepet játszik Janukovics hintapolitikája és erélytelen személyisége, mely mellett az oroszok nem akarják magukat elkötelezni. A kelet-ukrajnai, oroszok lakta térség és a krimi félsziget még viszonylagos nyugalomban van, annak ellenére, hogy ott is erőteljesen szervezik a militáns csoportokat, önvédelmi jelleggel. Az orosz népesség minden vonatkozásban felette áll a nyugat-ukrajnai népességnek, szervezettebb, kitartóbb, rámenősebb. Oroszországnak az orosz népesség megóvása az elsődleges célja, és ezt követi a geopolitikai érdek.

Szintén furcsaságnak tarthatjuk azt is, hogy a zsidóság vallásos és kulturált része egyre erősebben hallatja hangját a cionista-atlantista műveletek ellenében. Nem csak a Jobbik melletti londoni rabbi tüntetés, vagy a természetellenes fajtalankodás elleni sorozatos fellépésük bizonyíték erre, hanem nagy fenntartással kísérik az ukrajnai eseményeket, különösen az antiszemita-neonáci, újabban EU és USA zsoldban tevékenykedő Szloboda működését.

Úgy az ukrajnai, mint a többi világpolitikai eseménynek a lényegét azonnal megérthetjük (és már nem is tartjuk furcsának), ha az orosz-ellenességet nevezzük mindezek kiváltó okának. Az USA, az EU, a cionisták és a neonácik, érdek és érzelmi közösséget alkotnak a degeneráltakkal, a fajtalankodókkal, a szélsőséges iszlamistákkal és minden nemű és fajta söpredékkel Oroszország ellenében. A nagy ellenségeskedés kiváltó okai egyrészt az orosz nép visszatérése a tradicionális világképhez, másrészt az óriási, a Föld végső tartalékainak a birtoklása. Az atlantisták az egyiket meg akarják semmisíteni, a másikat megszerezni. Ukrajna csak egy báb, egy paraszt ebben a nagy játszmában, és ott csak előcsatározás folyik, ma még nem látható végeredménnyel.

Kassai Ferenc

http://www.hidfo.net/2014/02/22/furcsa-szovetseg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A líbiai és szíriai forgatókönyv alapján zajlanak az ukrajn
  2014-02-23 20:43:11, vasárnap
 
 

A líbiai és szíriai forgatókönyv alapján zajlanak az ukrajnai események?

A február 21-én aláírt megállapodás, valamint az elmúlt napok eseményeinek fényében úgy tűnik, hogy Janukovics elnök oroszbarát tábora elvesztette a játszmát. A korábban Líbiában, Szíriában és Egyiptomban is alkalmazott új cionista terjeszkedési módszer - békésnek induló tüntetések szítása, melyeket a ,,szélsőséges" erők bevonásával fegyveres felkeléssé változtatnak - Ukrajnában egyelőre sikeresnek látszik. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy a küzdelem véget is ért.

A kormányzat és az ellenzék között megkötött pénteki megállapodás előírja például a 2004-es alkotmány helyreállítását. Ami annyit jelent, hogy az elnöknek át kell adnia a biztonsági erők és a rendőrség fölötti rendelkezés jogát a parlament számára. Csakhogy a parlamentet immár a felkelők ellenőrzik. Az erőszakossá fajuló tüntetések megfékezésében kulcsszerepet játszó rendfenntartó egységek - melyek több tagja is áldozatul esett a harcokban - tehát rövidesen az ellenzék utasításainak engedelmeskednek majd. Az egyezmény előírja továbbá a ,,nemzeti egységkormány megalakítását", melynek következtében a felkelés irányítói kulcsfontosságú hatalmi pozíciókat szerezhetnek meg.
Ha a felkelők vezérelte parlament, illetve a ,,nemzeti egységkormány" és az Európa Tanács a megállapodás alapján hozzákezd az ,,erőszakos cselekmények kivizsgálásához", akkor a Janukovics elnök utasításainak engedelmeskedő, a tüntetések megfékezésében szerepet játszó rendfenntartók, valamint a kormánypárt vezető politikusai nem sok jóra számíthatnak. Amennyiben pedig 2014 decemberéig ténylegesen sor kerül a választások megtartására, akkor abból a Janukovics elnök vezette politikai erő (a Régiók Pártja) aligha kerül ki győztesen.

Az ukrajnai dráma nem csak abban hasonlít a korábban Líbiában és Szíriában lezajlott eseményekre, hogy a kívülről szított, békésnek induló demonstrációk hullámain rövidesen megjelentek a Molotov-koktélokat hajigáló tüntetők, később pedig a rendőrökre éles lőszerrel is tüzelő terroristák. De feltűnő a hasonlóság abban a vonatkozásban is, hogy a lázadók soraiban megjelenő fegyveresek olyan ,,szélsőségesnek" nevezett ideológia nevében cselekszenek, melyet a nyugati világ egyébként mélységesen elítél. Líbiában és Szíriában a Nyugat (elsősorban Szaúd-Arábia és az Öböl-menti monarchiák segítségével) pénzzel és fegyverrel is támogatták az al-Kaidát is magában foglaló radikális iszlamista-vahabita erőket. Ukrajnában pedig az USA és az Európai Unió ösztönzésére kirobbant felkelés élén az a Jobb Szektor nevű szervezet áll, melynek szélsőjobboldali, sőt állítólagos fasiszta szellemiségét Amerika és az Európai Unió vadul üldözi. A Jobb Szektor pedig - egyelőre legalábbis - nem hajlandó elfogadni a kormány és az ellenzék között született február 21-i megállapodást, és a küzdelem további folytatására ösztönöz.
Zoom
A Nyugat új keletű stratégiájának szellemében egyáltalán nem elképzelhetetlen a polgárháború további folytatódása és az ország kettészakadása sem. Ha Ukrajna hosszabb időre teljes belső káoszba zuhan, az elsősorban Oroszország számára jelent súlyos biztonsági, politika és gazdasági kockázatokat. A Nyugat pedig aligha bánja, ha Moszkva energiáit - például Szíria, Irán vagy a Távol-Kelet helyett - az ukrajnai válság kezelése köti le. Amennyiben pedig az ország kettészakad, és létrejön egy cionista irányítás alatt álló nyugat-ukrajnai csatlós állam, abban az esetben a globális birodalomnak sikerülne határait jelentősen előretolni kelet felé. Oroszország pedig kénytelen lesz elszenvedni egyik legsúlyosabb vereséget a Nyugattal vívott globális küzdelemben Putyin hatalomra jutása óta.

Hosszabb távon azonban a cionista birodalom ukrajnai előrenyomulása erőteljes válaszlépésekre késztetheti Oroszországot. Mert az alapvető tanulság Moszkva számára, amely az elmúlt hónapok drámai eseményeiből levonható, az nem más, minthogy a múltban azoknak az orosz és szovjet vezetőknek volt igazuk, akik minden körülmények között szilárd uralmuk alatt akarták tartani Ukrajnát. Az évszázados történelmi tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy ha az orosz birodalom nem terjeszti ki befolyását a szomszédos szláv állam(ok) fölé, akkor mások (a múltban a svédek, lengyelek, litvánok, németek, franciák, napjainkban a cionisták) teszik azt meg. Hazánkra nézve is súlyos tanulság, mely az orosz nagyhatalmi ambíciók jelentős megerősödését eredményezheti.

Perge Ottó - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/7/124235/




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelenetés titkos nyomozásról
  2014-02-23 20:16:08, vasárnap
 
  Jelenetés titkos nyomozásról


2014.02.23. 14:14

PROSZEKTÚRA X/X FŐOSZTÁLY SZIGORÚAN TITKOS!

Érv. idő: 3000. 12.31.Ikt. szám: WC/00 Minősítő: X.Y.

Tárgy: ,,Lábas" fn. titkos nyomozás

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

A 2014. 02. 22.-én kelt intézkedési tervvel szupertitkos nyomozást kezdeményeztünk annak vizsgálatára, hogy az adózók pénzéből igen sokmilliárdos költséggel fenntartott titkosszolgálati szervek milyen feladatokat látnak el, milyen hatékonysággal. A műveleti munka során elsősorban saját józan eszünkre, a ,,Kémkovács" fedőnevű ügynökünk jelentéseire, Deutsch Tamás nagymamájának titkos megfigyelési anyagára, valamint a Józsefvárosi kínai piaci információinkra támaszkodtunk.

A műveleti munkánk lényegesebb megállapításai a következők:

A nemzetbiztonsági hivatali szervezetet a mindenkori politikai elit valójában mindig is az egyéni hatalmi céljainak kiszolgálására, riválisainak megfigyelésére, illetőleg a közvélemény manipulálására használta fel. Amely tevékenységek viszont ténylegesen a feladatát képezték volna, azokat nem megfelelő színvonalon vagy egyáltalán nem végezte el.

Nem tudott például mit kezdeni a - főként választások idején megszaporodó - leggyakrabban egyes politikusok lakásai elleni robbantásos ügyekkel, de nem volt képes felderíteni azt sem, hogy ki, kik lőttek a Teve utcai rendőrpalotára. És arról sincs fogalmuk, ki lehetett a Lehel utcai bankrobbantó. És immáron több mint két évtizede képtelenek felszámolni a Kuruc.info gyűlölködő, uszító nyíltan fasiszta hírportált is, és megtalálni annak készítőit. Szerintem Obama elnök titkárnője többet tud róluk, mint az Alkotmányvédelmi Hivatalunk vezetője.

Köztudott, hogy a titkosszolgálatok un. alvó ügynökökkel is dolgoznak. A mi nemzetbiztonsági apparátusunkban viszont jellemzően csak ilyenek találhatóak. Akik legfeljebb csak erőteljes horkolásukkal képesek megzavarni az ellenséges tevékenységeket.

Szinte e szerv orra előtt raboltak fegyvereket, gyújtogatták a sorozatgyilkos nácik a faluszéli cigányok házait, lövöldöztek rájuk, öldösték őket, miközben derék titkosszolgálati ügynökeink pedig a nem létező szlovák terroristák után kajtattak a Kossuth tér háztetőin.

Most legutóbb meg az derült ki, hogy ez az elit apparátus, energiáját, embereit, technikáját jó ideig annak felderítésére fordította, hogy egy hisztis politikusnak a pártja nacsalnyikjai előtti félrészeg elszólásai hogyan kerülhettek nyilvánosságra.

Az erről szóló jelentést ,,SZIGORÚAN TITKOS!" minősítéssel látták el 2017. 12.31. érvényességi idővel, amit később kiterjesztettek 2040. 12.31. napjáig. Mindez már csak azért is roppant vicces, mert lényegében csak annyit tudtak megállapítani, hogy nem tudtak megállapítani semmit.

A ,,SZIGORÚAN TITKOS!" minősítés indoka talán még ennél is röhejesebb.

Eszerint: ,,Az adatokról megállapítható, hogy azoknak az érvényességi idő lejárta előtti nyilvánosságra hozatala, jogosulatlan megszerzése vagy felhasználása, illetéktelen személy tudomására hozása, továbbá az arra jogosult részére hozzáférhetetlenné tétele - megvalósulása esetén - különösen súlyos kárt okoz a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában, közvetlenül sérti vagy veszélyezteti a Magyar Köztársaság törvényben meghatározott nemzetbiztonsági érdekeit."

Vagyis, ha a Gyurcsány beszéd kiszivárogtatásáról megtudtuk volna, hogy nem tudtunk meg semmit, az különösen súlyos kárt okozott volna a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában, et cetera, et cetera.

Szerintem meg inkább ez a tré állambiztonsági ,,munka" okoz különösen súlyos károkat a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában.

http://proszektura.blog.hu/2014/02/23/jelenetes_titkos_nyomozasrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európa Év Fája 2014
  2014-02-23 20:12:18, vasárnap
 
  A Szent István Egyetem Botanikus Kertjében álló gödöllői óriás vackor képviseli hazánkat az "Európa Év Fája 2014" vetélkedőn. A szavazás február 1-től február 28-ig tart. Email címenként egy szavazatot lehet leadni a www.treeoftheyear.org weboldalon.

Amennyiben azonosulni és támogatni tudod a petició tartalmával, kérlek írd az alá, majd aláírásodat igazold vissza a kapott e-mail által. http://www.peticiok.com/akac_hungarikum.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
”Adjatok fegyvert, megöljük a majdanosokat!” Les
  2014-02-23 19:37:34, vasárnap
 
  "Adjatok fegyvert, megöljük a majdanosokat!" Leszabták az ukrán rongyot
2014. február 23. 18:16
Hunhír.info

A dél-ukrajnai Odesszában több ezren vonultak utcára vasárnap a "Jevromajdan" elnevezésű kijevi tüntetéssorozat ellenzői és hívei. Eközben a krími Kercsben zavargásokba torkollott az oroszbarát tüntetés.

Az européer gyarmatosítást ellenző odesszai politikai erők mintegy háromezer híve vonult a második világháborús, Ismeretlen matróz emlékművéhez, ahol virágokat helyeztek el az örökmécsesnél. A demonstrálók az "Odessza hős város", "Odessza orosz város" jelmondatokat skandálták, illetve Julija Timosenkót, az előző nap szabadon bocsátott volt kormányfőt szidalmazták. Helyszíni jelentések szerint a megmozduláson résztvevők közül többen botokkal felfegyverkezve és arcukat eltakarva jelentek meg.

Az EU-párti tüntetők - mintegy másfél ezren - eközben a város egy másik pontján gyűltek össze, hogy gyászszertartáson emlékezzenek meg a Kijevben elesett áldozatokról. A beszámolók szerint a "Jevromajdan" támogatói közül is többen maszkot viselnek és botokkal vannak felfegyverkezve.

A Krím-félszigeten az orosz határnál lévő Kercs városában a "Majdan-ellenes" tüntetők a polgármesteri hivatal előtt letépték a zászlórúdról az ukrán lobogót, és orosz zászlót húztak fel a helyére. A néhány százra becsült résztvevő Oroszországot és a Berkut rohamrendőri egységet éltette, és fasizmusellenes jelszavakat skandált. Az ukrán zászló megmentésére sietők és a tüntetők között dulakodás tört ki, a nemzeti lobogó elszakadt. A rendőrök körbevették a tüntetőket, de egyelőre nem léptek fel ellenük.

A Krím-félsziget déli részén fekvő Szevasztopolban, ahol az orosz fekete-tengeri hadiflotta támaszpontja van, Moszkva-barát pártok és szervezetek felhívására mintegy kétezren gyűltek össze orosz zászlókat lengetve, hogy elítéljék "a Kijevben hatalomra került fasisztákat". Egy szónok autóval járta a várost, hangosbeszélőből azt harsogva, hogy "Kijevben a fasiszták vették át a hatalmat". Más szónokok azt bizonygatták, hogy az új hatalom meg akarja fosztani jogaiktól és állampolgárságuktól az orosz ajkú ukránokat.

Az ország keleti részén, a Donyeck megyében lévő Mariupolban a Vitalij Klicsko vezette Ütés (UdAr) párt helyi szervezetének vezetője arról számolt be, hogy a Viktor Janukovics mögött álló Régiók Pártjának radikális hívei és "tyituskók", azaz felbérelt provokátorok "élezik a helyzetet" a városban. Vasárnap mindkét tábor megmozdulást szervezett. Az ellenzéki politikus közölte, hogy a "Majdan-ellenes" táborból mintegy hatszáz "tyitusko" érkezett a kijevi főtérrel szimpatizálók demonstrációjának helyszínére a rendezvény befejeződése után, ahol akkor még legalább 150-en tartózkodtak. Beszámolója szerint a "Majdan-ellenesek" igen agresszíven viselkedtek. "Halál a fasisztákra!", "Adjatok fegyvert, megöljük a majdanosokat!" - kiabálták.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72920
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 602
  • e Hét: 2260
  • e Hónap: 19053
  • e Év: 151970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.