Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Politikusok Szent Anna cserép történelméből feszületesként
  2014-02-24 21:11:42, hétfő
 
  A miskolci Szent Anna egyház egykori eredetét Virág Anna, Gáriv Anna fordítva, Kurt Scwitters és Erich Fried eszményeként Miskolc városa berendezte Amerikában is, mikor Yudi Garland ott landolt egykori idők régi történelme alapján.

Cserép Imre nevével kezdte az elmeosztály a börtönnel születésem óta az 1995-ös Föld-anyaként történő beállításomkor a Mixpón az addig már születésem óta rajtam végrehajtott világ össze vallási korának megfelelő korszakokat, budhizmust, görög Zeusz népét, Egyiptom fáraó idejét, egykori romániai feszületes Krisztus para népét, ami nem egyezik meg a jelenlegi Bertalan utcához tett cserépkorával a jelenlegi politikusoknak, amik a régi rózsájából emelkedtek az egykori Annás eszményből, akiből áll a templomtorony.

A születésem óta rajtunk végrehajtott cserepek szerint a régi Kecskések, amik Újhelyben fuvarosokkal voltak berendezve hangyás fejjel rendelkeztek, mikor ideértek, Hangyát rendeztek be ruhásboltként a szerepjátékosok.
Ezt már a családon hajtották végre, mint a régi Vénusz, fekete madár, bohóc, ufós űrhajós is Isten keze három ággal megjelölten egykori Isten szemeit magyar két királyként, amiből itt István a király lett, mikor a Pszichografológiához értek 1983-as végleges eltemetésemmel Bródy hatvanas évekbeli dalával, a Valakinek le kell győzni a sötétséget kezdettel, mondd, te kit választanál refrénnel, valakinek meg kell válnia életétől, valakinek meg kell válnia hivatásától - itt ismételte a Tigáz, hogy munkanélkülire küldött 1990-ben Balogh Gizella iderendezett idegosztály főorvosa szervezésében. A kurvák és a börtön helyetti nyomor következett, mely azóta is tart végleges lemészárlásommal, eldeformálásommal, kínzásommal pöcegödrében egykori Gábor Áron rézágyújából berendezett Gabi fogkiszedőknek, így jártak végig kísérettel, ezek által elvitt szirmabesenyői karmikus Sátán református népe az okkultista vérfürdősöktől kísérete lyuggatta szép csodálatos fogsoromat, itt ismételték az életüket, így mentek el.

Valamennyien Magyarország ellenes csapásként vannak 130 éve itt, mulatoznak, ünnepelnek, kiadott könyveiket rajtam hajtották végre születésem óta.

Az Ildikók és Erikák is ide vannak rendezve a Bertalan utcai Pszichografológiába, egykori Sokféle neveknek magyarázatának megfelelő jelentés tisztasága miatt kurvákként előző életükkel együtt, megmentve.

A Szent Anna egyház cserépkora egykori világ teljes történelmét jelentette, melyet a börtön elme rajtunk folyamatosan hajtott végre, így hozta létre ismétlésben a budhizmust és más görög-keleti vallásokat, koroknak megfelelően.

Ezt jelentette az Eötvös bohóc által énekelt Millió rózsaszál az elmeosztály Csongrádi Kata képviseletében Nagy Istvánnal a Révész utcából, alkoholistaként megmentve ember áldozóként.

Tűzrózsák voltak, égő tűzben jártak, Isten teremtette őket, verseimben írtam meg a történelmüket, melyeket az elmeosztály az apokalipszis álmaival együtt elégetett.

Ebből állanak a jelenlegi vallások, nekik fekete kenyerük van, amit új-kenyér ünnepeként augusztus 20-ra tettek a kezdeti búcsú ajándékokként teretményekre emlékező történelmi római egyház helyett.

A fekete kenyér főnixes fekete mágiát jelent, ebből van a politika és az összes zenész. Világ végére vártak születésem után Erdős Péter szerint. Cserép Imre neve szerint a börtön hajtotta végre a régi korokat rajtunk, az öcsémen a római egyház emelésével a menhely ismételve gyilkolásával, folyamatosan történt ez a cigányozva a cigányok helyett feszületesként Deák Bill Gyula Időjelek féllábú testenyészete helyett.
Deák Billt az egykori rendőrség még üldözte, amikor kapualjakban párzott a kurvákkal kutyaként, mivel kutya, az Időjelek feszületes kutyája. Most a fekete kenyér kormányától életmű díjas lett.

A cserépkor részei voltak a gyermekeknek festett cserepek, rajtuk kacsa, róka, kutyák, őz - amit itt berendeztek, engem gyilkoltak le az okkultista őz árnyékoskerti helyett -, aranyos állatkák, régi afrikai karika fülbevalós fekete lények, a Palesztina által 18 éve ismételt egykori egyiptomi Ízisz kockás fejfedővel, Dél királynője, ami itt Délszigettel volt berendezve történelemként, régi indiai kundalini jógában kiadott szivárvány jeles Jézusok, amik feszületeit folyamatosan rajtam hajtották végre a börtönnel és egyházakkal, ezekből állottak fel a Vörös Oroszlánból és a denevéres Talmudos születésem óta istálló-Jézusként áldozó SS-ek, mellettük van a száz éves denevéres egykori egyháza a németeknek és magyaroknak. Ezek is Talmudosok. Valamennyien démonista és túlvilági karmikus népet jelentenek. A dögöket, mint emberreket megtámadókat védő reformátusok Bertalan utcai karmikus ember gyilkosokat jelentenek. Most emlék ünnep lesz az 1971-es 13 éves koromban történő Napóleon sakk-kártya Bertalan utcai Kántor család helyetti támadásom a dögökkel.

A kacsát ismerik, ezt már ismételhették az egykori Annás történelméből a Szent Anna egyháznak, erre vonult be Hitler a lengyelekhez, most is be van rendezve Kacsa névvel is, helyette engem gyilkoltak le. Ez a net világára teljes egészében vonatkozik, valamennyien szerepjátékosok.

József Attila írt az egyik könyvében Annáról, amit itt megtaláltam, de nem tudom a verse címét.

Sas jeles cserép több is volt, nagyon régi atlantiszi korokat jelentettek, még görög Zeusz idejéből a Balegyenessel együtt, amit itt dr. M. kiütésével az elme rendezett be 1995-ben. Szirmabesenyője a születétési sas cserép kezdet zöld szemű Jézussal, ami itt én voltam a nácik emelésével.

Atlantisz miatt a főnixes Rákóczi tere Csepregi Éva sejtorvosságtól, mint ondótól szépülőként berendezett kurvának a sorsa miatt folyamatosan engem támadó Dávid Mónika nyomorultjaival földrengést hajtott végre a számban, mozogtak a fogaim, így ismételték az írásaimat egykori történelmi korokkal együtt. Vénusz emelkedett ki hatalmas lényként az elsüllyedt Atlantiszból, emiatt tettek tönkre születési kezdettel a Sátán kommunistái, mert Vénuszt tették maguk felé. Ez a fogcsonkítása Csiba Gábornak, mint fogkiszedőnek az elvitt karmikus Sátán Gáborjaival, Gabrielláival, akik sorsát folyamatosan rajtunk hajtják végre születésem óta. Pest örülhet, ott vannak a Gábor Áron rézágyúi, de valamennyi dalból, az Árgyélus kismadárból ide van berendezte elmebetegként a jövő Anna néven a Pszichografológiai pusztítókhoz.

A Katalinok, Jánosok, Mariannák szerte a világon Pszichografológiát jelentenek, Magyarország ellenes elme csapásokat, mindig tiszta, Krizantén és János virág egykori jelentéséből a Sokféle neveknek magyarázatának, amiből létrehozták végig a teremtményeket magyar elleni csapásként dre. Vaszily Mária börtön elme orvosának kezdetével. Így támadott meg engem sátánistáival fogsárgítással a hetvenes években már Soltészné, a Jehova vallás létrehozója Miskolcon, amelyik sorsát sárga bikinijével és melegítőjével a kilencvenes években rajtam ismételték, megmentve a férjétől, kapott gyereket is a jövőnek. Hatalmas erővel tett tönkre a Csanyikban 1991-ben dr. Vass vasbabilonos orvos beleegyezésével és tudtával, ezért kapott külön szobát az erdőben lelkeket égető iszonyata Miskolcnak, amelyik most is Hunyadi palotában lakik Dental Soft Kft-t üzemeltetve. Nincs mitől tartania ilyen kísérettel. A lelkek, melyeket égetett, szintén feketék voltak, már lélek nincsen, egyedül én kerültem üldözésre a római egyházas pusztítótól atlantiszi aranyhal lélekként. Kucsinka Miklós és más perverz lelket égettek a vadonban. Ezek a fekete lelkek jelenleg a net világában alkotnak.

Csiba Gábor és a két elvitt utcai Gabis szirmabesenyői református házaspár után már csak kíséretük, a dögök jönnek a sötétkapuból. A dögök rendezték be miattuk a bulgárföldi iskolát és járták el az újhelyi Petőfi iskolát azzal, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, Hédi hivatalsegéd kezdettel ének tanárnőként Bestiával szövetségben természetesnek vette ezt, hiszen náciként lett kiemelve ember áldozással.
A fogcsonkító dögjei a Gáboroknak 18 éve gyilkolnak az egész megyei Pszichografológiai kórház tudtával, valamennyi szőke orvosával az ember gyilkosoknak, a Gége osztályon is. Idetartoznak a vörös kereszt jellel. Berendezte Csiba Gábor a dögjeivel a sötétkapunak nemcsak a médiát börtönnel együtt, könyveik végrehajtásával rajtam hatalmas cigányseregével a megyének, hanem az idegosztályt is 2004-es fogadásomra, amikor az osztályt a születésemkor nálunk lévő csapásokkal rendezték be, iszonyatok, ezek miatt azóta gyilkol Müller Péter népe. Balázsné Jancsis gyalázó kezdete a Győri kapunak, amelyik mindennek okak volt állítólag tőlem függetlenül még anyám anyjának sorsaként Jancsi születésével függött össze az orosz gyalázat folytán, ami azt jelenti, hogy Miskolc erőszakolta meg Begala Juliannát, anyám és az anyja sorsán megy végig emberek legyilkolásával folyamatosan Borsod megye 1961-es Sétapálcás nagyapa Lázár dögjeivel való meggyilkolása óta.

A másik berendezett kezdéshez Pogányné volt, fia már nevet változtatott az Időjelekből, hiszen diplomások lettek, amióta emberek ellen létrehozták őket Vass Tiborral az élen. Jelenleg Új Missziós világot római egyházas bibliával eljárókkal barátkozik a Spanyol náthát üzemeltető kezdete a pszichopata gyilkosságomnak 1991-ben. Kabdebon János szövetségese az Új bekezdésből, amelyik megírta az Időjelek bermudásait, mint taosok ellenségeit, Szulák 2004-ben elmeosztályra szánt fekete lényével a megyének, fogcsonkításával együtt dr. Tűzkő Judit füveseket emelő elmeosztály képviselőjének, Jézusos kezdetemet ismerte már 1991-ben a felsőzsolcai Ravasznéval együtt, hiszen ő volt egykor az argentin főszereplője Miskolcnak, sajnálom a Katit- mondta 1991-ben az alkoholista bulgárföldi tanítónő. Felsőzsolcát nem eláztatni kellett volna, hanem megszüntetni szirmabesenyő Kalinás Katalin néven megmaradt kurváival a Kiliánnak, akik sorsát 1989-ben rajtam hajtották végre, Avassal együtt, mint állandóan gyarapodó vasfüggönyösökkel, köztük a lírai karám elmeosztályával, amik már a wikipédiába kerültek, mint világ-Magyarország vasbabilonja a világ összes csapásával.

Valamennyi Halak szülött a világon ide van rendelve Ágnes volt Rákóczi tér kezdetéhez az Ágnes bútorbottal ismétlésben tisztulóknak az egész országban, csapások voltak, Ágnes asszonyból lettek létrehozva 130 évvel ezelőtt már. Meggyalázták az egész országot, ezt rajtam ismétlik születésem óta elválasztva őket a férjeiktől.

A misztikus alkoholista halál szülött Halak, mint Liz Taylor ugyanúgy elfolyó állal, ami miatt államat deformálta idejövetelem előtt már 1983. körül a Vándor Sándor utcai Salakó alkoholista népe Benedek Éva velem egy napon született belőlem számviteli osztályvezetőnek taníttatott jövőjével a Kőporos utcai ember gyilkosoknak, akik állítólag száz éve szépasszonyvölgyi szép asszony tanárnő anyjával már nemesekként játszottak zenét kávéházakban. Saját jövő történelme a városnak, saját nemesekkel és saját kuruc-labanc háborúkkal, Hunyadi utcai nemeseivel a fekete sátánistáknak, Árpád utcai népével a Hitler népének, amit Vona személyiség nélküli képvisel, helyette Müller Péter az öcsémet összezúzta pszichózissal történő megtámadása után az újhelyi rendőrség beleegyezésével, közreműködésével és tudtával a Rákóczi térről és a Révész utcából, ahonnan kiválasztották őket. 1983-es kommunisták általi rendőrséggel közös főnixes Csepregi Éva és Moldován Nóra első emeletes rózsakeresztes kurvák helyetti támadásomkor a rendőrség kezdte az egyik fia elmondása szerint a megáldozásomat emberként, mert nagynak látszottam emberként.

Minden horoszkópos mini-Halak Piroska helyett engem támadtak meg, ezt bemutatta a Zöld medeia, hogy a Halak-Piroska találkozik a farkassal és meggyógyítja, így volt megírva, nem a Rákóczi tér gyalázatával, amit a varjúval, rókával, és farkassal való találkozáskor végrehajtott iszonyattal 1995-ben, majd folytatta a cigányteleppel, mint Isten gyermekeivel a szentlelki szabadköműves ufói miatti mészárlásomat, Müller Péter Sziámi Farkas sosem létezett népével egykori Romániának, amelyek már nyolcvan évesen átléptek a Holnapba. Miskolcnak csak a két utcáját kellett berendeznie a világ összes könyvével Visnyeivel, árnyékoskerti árnyékkal, amit kimentettek ki Pestre az elme rokonokhoz a hónapban. Ezek száz éves apokalipszisét jelentették Magyarországnak, hetven éve támadták meg az embereket Tóth kezdetével egykori Szlovákia berendezőinek, Tóth SS-sével szombathelyieknek, amelyik nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba küldte, Papp megmentett Pszichografológiai miniszter mártírjaival az okkultista gyilkosoknak, vagyis már születésem előtt támadtak, amikor érte valami a csapásokat. Tóth az adventi kezdete a Kelet vasfüggönyös lírai karámnak, valamennyi Tóth kivonult innen 1989. óta, vagy hamarabb, jelenleg az Unióját a Bertalan utcának is ők képviselik cigányság, mint ember áldozással felemelt, örmények, mint halálnép és Szlovákia, amit Borsod hozott létre, Románia, mint református Johannás kezdet uniós tagjaival együtt, valamint a németekkel, amik engem állítottak be világ kezdetének, egyetlen Katalin, aki nem elmeosztályt jelent, egyetlen Halak szülöttként azték széllel, föld-kutyaként, így születünk meg már több, mint száz éve, az emberek is. Emiatt támadott a börtön sátán népe asztrológusaival, hogy nem hasonlítanak az elmebetegek a csillagok által megírottakra, ezért hozták ide Bad Sprencert is a nyomorultak elmeosztályával megölése előtt.

A Palik névvel születésemkor kezdtek minden Pál helyetti megáldozásommal, ez volt a természetjáró Szép Pál is, akit a Familia kft berendezett, bár a többit nem ismertem fel, Csonka Pici a kezdetét jelenthette a Csonka toronynak, mint buzija a börtönnek nyomorultként, azóta hosszabbít a Zöld Medeiájával.

Az inyevő baktériumot ezelőtt húsz évvel az elmeosztálya dr. Kiss Kálmánnak vetette be ellenem, a menhely 2004-ben a nálunk lévő Talmudos gyerekkori csapásaim helyett dögöt tett a számba, kiszedte a fogaimat felül, alul lesorvadtak megmaradt fogaim. Erről nem akar beszélni a celeb elmeosztályt éltető miskolci Pesten lévő média, valamennyien börtönt és elmeosztályt jelentenek.

A miskolci fogkiszedői a Bertalan utcának elhagyták a várost, mint Világi doktor és Kalmár, talán Írországba ment a többi pszichografológiai ember gyilkossal együtt. Kalmár Magda Zöld Medeiát jelentette. Piros Ildikót is bemutatta a média, hogy a gyilkosságunkból lett színésznő, senki semmit sem tett. Most uj Piros név is van.
Mivel Kalmárt és Tormát a Fekete városba állították be Garas Dezsővel és Piros Ildikóval, valamennyien magyar és embergyilkosok, ide tartozva a Bertalan utcai pszichografológiához Román Fekete városként. Egy áldozata volt, amióta engem gyilkolt népe helyett, Szerencsi Éva. Most Torma az egyetemváros Hermészi címerével a Vörös Oroszlánnak.

A Vologda utcai Zsóka, a kiliáni drótgyári volt darus, születésem utáni kezdet Bodrogba fullasztással előző élete vízbe fulladását rajtam végrehajtó elmével, amit a romániai parasztokon a lakásban lévők esőjével ismételtek - elmeosztály és a börtön ilyen csapásokat tud végrehajtani - mindenkit kihasználóként lányával együtt, az egész Vologda utcai berendezés helyett a nyolcvanas években támadtak meg engem azzal, hogy én mindenkit kihasználok Ottó katalógus áruház képvisletével, innen vette a nevét. Azóta rajtam nem tudták beteljesíteni azt, hogy én másokat kihasználjak, ha nem volt pénzem, nem volt sem szerelő hívva, sem porszívó, vagy más véve, viszont anyám mai napig a Rákóczi tér helyett jár a rajtam megtartott egykori elmeosztály képviselőihez a Bertalan utcaiak kivitelezésében a Rákóczi téri helyett már majdnem nyolcvan éve. Ez a bicskei Nagy István is minden utcába berendezetten, amelyik magyarokat és embereket gyilkolt, már nyolcvan évesek elmúltak, amióta velem hosszabbítanak, mint az egész Rákóczi tér. Már a genyó felesége is megváltozott 1971-es gyilkosságom óta, nem használja ki a férjét. Mindenki megtisztult, az egész világ.

Győzike a megyei kórház II-es elméjének dögjeivel a sötétkapusoknak learatott engem kakas frizurával, mint emberi családot és már ismételt, ugyanez történt születésem előtt apával a börtön kivitelezésében könyveket és filmeket végrehajtva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Kötéltánc
  2014-02-24 20:52:41, hétfő
 
 

Egyensúlyozom kötélen,
alattam sírok tátongnak,
bár eltemettek engem régen,
kik bíznak, még mindig várnak.

Remegve, sután táncolok,
a riszálást nem szeretem,
szemeimmel kezet várok,
átölel és megment engem.

Cirkusz volt egykor világ,
a trapéza a magasság,
trombita szólós társaság -
van másik - milljó rózsaág.

Sorakoznak vándor rózsák,
cserépkori történelem
Annás régi időt hozták,
út hozzá a rózsán vezet.

2012. február 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Bródy János Első Villamos apokalipszis Okkultista utcában
  2014-02-24 18:29:26, hétfő
 
  Bródy János a zsidó elmeosztály állandó apokaliptikus lírai karámjának Illés romániai reformátusai, amiket egyesével elvittek innen, mint karmikus Sátán népét, melyek a sötétkapus dögökkel járnak és gyilkolnak a Bertalan utcai Okkultista berendezésben a tatárdombi utcák képviseletében az űrhajókkal járóknak, amik eljárták Sátoraljaújhely a börtönükkel, amiknek saját könyveik voltak, miket rajtam hajtottak végre születésem óta, kezdetével a dátumjai szerint a szöveggyűjteményeinek Medici Katalin néven szerepel Zirkuli pusztai Katalinos történelmi helyszíneinek és Jánosvirágának megfelelően a Mariannákkal, köztük a perecesi kivégző prostituáltjával a család támadójának, amit itt ismételtek megmentésével ezelőtt tíz évvel Kositczky István börtön Ádám és Éva zsidó nép szexuális társával, minden Mariannával és Jánossal, Ágnessel, mint pszichografológiai kezdettel az okkultista pszichografológiai vérfürdősök utcájában emberek megáldozásával vannak.

A Bertalan utcai okkultista Pszichografológia része a medve Bocs-kor kezdete Íziszes egyiptom egykori történelem alapján engem folyamatosan feszületre tevő borsodi Kelet vasfüggönyös elmeosztálya, amik sérülésekor, mint Fecske Csaba wikipédiás jövőként értelmiségként nyilván tartott börtön képviselete a lírai karámnak,melyek születésem után alakultak Látókörükkel, nem egyenlőek a 130 évvel ezelőtti bibliai írók lírai karámjával, sem a száz éves Időjelekkel, ezek Vass Tibor Új Bekezdésének miskolci nyomorultjait jelentik vassszöges kísérettel ébredő játszóterével az apokalipszisnek Időjelekbe helyezve engem hintás kislányként.
Ezek valamennyien Hei Hitler népét jelentik vasfüggönyös vasbabilon nagy birodalom ismétlői, ezúttal az emberek megáldozásával, ami itt normális volt az egész megyében, a médiában.

A Dörmögőben megrajzolt Sárga villamost itt a sity taxis Szentpéteri kórház melletti Csilla alakította, a Berci boltos a robot Bercit, amit leírtam pár éve, hogy ezzel kezdtek itt megtámadóim a garázsbolti üzlelek létrehozójaként, hogy én lestem meg a garázsboltban a kínzómat, hogyan varázsolt a boltos Berci vasgyári munkás helyett, mai napig tart a Horváth család helyetti gyilkolásom, melyet be is rendeztek, a hatóság semmit sem tesz, hogy miért hajtották végre a Dörmögő Dömötör medve korait orosz egykori történelemként a sárga villamossal együtt, távcsöves csillagászával Hitlernek. Ezek füveseket jelentenek, így született meg margaréta szájjal Süveges egyik leszármazottja a börtön Kiliánból többekkel együtt, mint amik egykori Margaréta virág vagyok én dalomnak megfelelő történelmet hajtottak végre a füves csikkekkel, mint Törőcsik Marival, valamennyi csik végű nevűvel, mind elmebetegek, skizoprenek. Tehát nem volt elég, hogy Bródy a kezdetekről kezdte Illéssel az apokalipszist, itt a miskolci hitler népe a füvesekkel folyamatosan ismételte rajtam, ide tartoznak a Bertalan utcai okkultistákhoz. Nemcsak Soós Imre volt mártírja a Révész utcai börtön kommunistáknak, akit lelöktek a háztetőről, nem ezt kellett volna, hanem nyilvánosan kivégezni, először ítéletet mondani felette Törőcsikkel együtt. 2001-ben a Nyírő Gyula zsidó Pszichografológiát ide rendelten elkezdett zsidó elmeosztálya orvosai a szombathelyi elmebeteg dr. Buda Botond kisvárdai kitermelő Ki Mit Tud-osaival a börtönnek a legnagyobbik hozzájuk tartozó Süveges lány helyett gyógyszerezett le Vaszily Mária elmeosztályának egyik kommunista miskolci szerepjátékosa helyett Zipraxinnal, Vaszily és Dávid Mónika, aki helyett 1972-ben a Rákóczi tere eltemetett engem bűnbocsánattal cipeli húsz éve a börtön gyilkosokat magához, mint két igazságügyi elmeszakértője a miskolci börtönnek, így tisztul a börtön, én vagyok a feszületesük.

A Sity taxisok is szerepjátékosok voltak, mint valamennyi miskolci lakos, mindegyiknek megvolt a saját könyve a világ négy égtájának megfelelően, amiket itt villámgyorsan hajtottak végre a Zöld medeiával a szereplők kimentésével külföldre rajtam, gyalázásommal együtt Győzike és Bea asszony helyett mai napig, én vagyok cigányok szőrös pinája.


Marianna zsidóját a Zöld medeia innen állította be, ráérnek, hiszen gyilkosok, ember gyilkosságuk már 56 éve tart, magyar gyilkosságuk nyolcvan éve kezdődött. Már akkor az embereket is a Duna tévés Hunnia börtönnel megtámadták.

Bródy kislány gyilkosságát, melyek korláttal és első villamossal kezdett el a Hintás magyar kislány viccével a magyaroknak, hogy én vagyok a magyar 1962-ben Maczó Ágnes helyett, majd berendezte az elméjével Pestről idehozva 1972-es Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója Rákóczi téri hosszabbításban dr. Meliont Emlék M-nek 1972-es dala alapján az akkori világ végének, akkor is az volt, mint ahogyan 1995-ben is, újságpapírokat, biblia lapokat, írásaimat égették el az összes ezoterikus könyvvel, vagyis elméletben megszüntek a bibliai Kelet vallásai az összes játékossal együtt, a bolhahegyi csillag ufójuk megtámadott Pataki Attila Hermann Ottó csapás elektromos szemekkel rendelkező hatalmas árnyéka megjelnésekor Jézus-hívők helyett, így alapítottak egyházat ezután az összes elmeosztállyal.

Szörényi Levente a börtönnel vigyorogva énekelte 1972-ben az Emlék M-nek dalát az Illés apokalipszisnek, amit Miskolc városa a jelenlegi római egyházas pusztító Vörös Oroszlánjával rajtam hajtott végre, ismétlésben 1998. óta az ózdi cigány halálnéppel és Müllerékkel. Müllernek hálás Tolcsvay és valamennyi főnixes bárányos Kata és Lila kocsmai kommunista Miskolcnak.
A románai Illés apokalipszise a vasbabilonnak nevetve énekelte, hogy közel van már az utolsó ítélet a Hadd járja a szellő ördögűző táncát egyik apokaliptikus dalában a börtön gyilkosnak.

Metro, mint említettem szerb ortodoxokkal és zsidókkal Bizottság beállítása szerint nemcsak velem kezdett születésemkor az Omega bugi-wugi Benkő és Debreceni, Presser izraeli beállítása szerint, hanem férjhez is adtak a Bizottság Rock-évkönyvének megfelelően a zsidókkal, kukó miskolci kastélyban cigánysággal, ortotoxokkal Oroszországból is Lendvai Ildikó népeként járva körben emberek gyilkosságával, míg a Debreceni ideállított Vargákkal és Debreceniekkel termelték ki a református egyházat minden faluból, tanyáról az idetett húsz emletesek árnyéknépeinek listája szerint Kovács Zsuzsa vidámszínpadi elmeosztályával, így Csal a Zsuzsa a börtöntől, még börtön által létrehozott szőke hajjal, Straub Dezső egerével Edomnak, amelyik megmentette magát a Kiliáni téglás börtönével.

Johnok, mint John Travolta szintén a Bertalan utcához tartozik az összes Jánossal a világon.

Bródy János Illésékkel romániai szervezésben nem először hajtotta végre az apokalipszist, állandó református világ végi Első villamos és Korlát indiai 666 fenevad cigánytelepével gyilkolják a világot.

Bródy megírta azt is, hogy én mennyországban lakom, ezért mindenkinek adok puszit. Végig kell hallgatni a dalait, az apokalipszisét kell feltenni a wikipédiába, ezt kell tanítani a jövő iskoláiban rémtetteként a vasfüggönyös médiának. Most a viktóriánus kori világ végénél járnak a Fejezetek a szexualitás története alapján viking király népnél a Király utcai berendezés szerint. Gondolom, kell hozzá egy Rózsa megmentett boszorkány szülött és Demjén Rózsi deformálója a Bertalan utcai ember gyilkosoknak.


Végtelen az egykori hangom és szívből éneklésem miatt az elmeosztály kitermelése tehetség kutató műsorokkal egész Európában, a zsidók annyira nem bírták elviselni az emberi tehetségeket.

Bródy János Katalin néven sárga lantos könyveit, melyeket az összes elmebetege Miskolcnak ismételt, hippikkel együtt, a hippik Kilián börtönéből rajta nőttek fel és Konczon a Vörös Oroszlános elmeosztály dalain.

Ők már a jövő vas-magyarországi wikipédia és értelmiség közé nőttek, iskoláiban tanítják az elmeosztályoknak Bródyt a Táncdalfesztiválosok vasfüggönyöseinek celebeivel együtt, amiket a dögök 1995-ben kezdtek el ismétlésben Győzike Romanticjával, majd ment a többi cigánya az országnak, mert nem bírták elviselni, hogy a romantika nem az övék, hanem romantikus sorozatát jelenti a lányoknak, meg voltak a könyvek jelölve egykori országok rózsa jeleivel, ezt gyalázta meg velem együtt a börtön Imrék könyveit ismétlésben is végrehajtó Győzike, Feketevonat, Caramell, újhelyi névvel a Rákóczi térről Mendu, az ódzi vagány Majka, s valamennyi cigánya a református dögökkel gyilkoló sötétkapujának a II-es elmeosztálynak Miskolcról Csiba Gábor fogkiszedő népeként. Hiába megy a katasztrófa védelem a református dögök tetteit vizsgálni, láthatatlan gyilkol a sötétkapuja az elmeosztályoknak. Csiba Gábort és a megmentett karmikus református dögöket meg sem lehet büntetni, bár 1961. óta gyilkolnak embereket, mert halálnépet jelentenek. Készül a polgármesteri hivatallal kimentve Gyurcsány anyámból született idegbeteggel Miskolc világ négy égtájának csapásait külföldre, Orbán Viktor Révész utcai nyomorult végtelen folytatásában a roma alkoholistáknak és tolvajoknak. Ezért ér rá a népe felett a jólétben hancurozni.

Bajnai Gordon izraeli zsidói a bolondok emelésekor minket támadtak meg a libás Kupaiék helyett, Pressert és Pogány Judit kezdetet jelenti Izrael a pszichografológiai jövő népeként.

II. János miatt azért támadtak meg itt, mert ide volt berendezve az okkultisták Hunnia börtön Révész utcájában padlásos film alapján. Kulka János, Görbe János, Áder János, Gálvölgyi János, Szilágyi János, s valamennyi Jánosa az országnak pszichografológiai ember gyilkos.

Ugyanezek az Ágnesek a börtönből születésem pillanatától, mint cigányság és kelet szorgalmas világmegvátói a Pszichografológiának. Az Ágnesek emberfeletti életet élnek Miskolc városában és szerte a világon, mint skizoprenek, amivel kezdtek a Bertalan utcai egykori Rákóczi térrel, fogtalanításukkal, mert a Keresztöltés kiszedi a fogaikat.

Az Ágnesei a börtönnek már az angol politikában is képviselik magukat, csodálatosan éltek, már megvénültek, vissza sem lehet adni nekik az emberhez méltó sorsot, amit helyettem éltek Malek Andrea elmeosztályának összes rendetlenjével a Pszichografológiából.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Írisz történelmi kezdetből román elmeosztály Bertalanról
  2014-02-24 09:29:42, hétfő
 
  Írisz történelmét velem, hasonmásommal állította be egykori média fenyő ünnepével a valóságnak, mint szeretet ünneppel, amit a római egyház kisajított az adventista egyház adventjével együtt, mint Hunnia börtön elméje a Duna tévének Miskolcról.

A Pán-Eruópai Unió elmebetegekből áll, Medici Katalin néven az én áldozámból müncheni börtön kezdetével, már nyolcvan éve támadták meg az embereket, összekeverve őket szív nélküli bírókkal, pszichografológiai csapásokkal, kihalatásra ítélve őket, megölve a média együttesei beállításai szerint, ezek mind ember gyilkosságból vannak, akiket az erdélyi feketevonat vasfüggönyös népei ünnepelnek.

Írisz elmeosztálya ember gyilkosságból lett parabrutális elmebetegeiből áll, ezeket tartja el a Bertalan utca, mint az itteni berendezett az én kommunikációs összezúzásomból született torzakat, amiknek saját foglalkoztatót ümeletet az elmeosztály, eltartja őket a kormány Miskolc városa által.

A parabrutális a cserepek szerint ember áldozásból maradt meg, a legnagyobb feszületese a cserepeknek ufókkal körülvéve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Román és miskolci médiák emberek megáldozásával
  2014-02-24 07:47:31, hétfő
 
  Jó lenne, ha HÍr tévés közvetítését Románia halál népe a parákkal befejezné ukrán magyarokról, akik felé most a Bertalan utcai Turbacsov áll az emberek gyilkosainak ismétlőivel, Medici Katalin néven, valamint felszámolná a 130 éves Rákóczi terét Miskolcnak, az összes apokaliptikus csapásával, amiket megmentettek, mint Illéssel kezdődő apokalipszisének, a Táncdalfesztiválosok Vasbabilonjával, valamennyi börtön bűnözőjével a nyakamban lévő Ádám és Éva arc nélküli zsidó népének Sátánjának. Jó lenne felszámolni Bródy János elmeosztályának állandó apokaliptikus 666 korláti indiai római egyház pusztítójával engem születésem óta megtámadó cigánytelepét Yosénak 666 vadállat űrhajón járó kivégzőivel.

Jó lenne, ha Románia mezőkövesdi Johannás Halak szülöttje helyetti ember gyilkosságával kezdőden befejezné az emberek gyilkolását, s elmondanák, hogy sehol a világon, Szlovákia kivételével egyetlen országban sem élnek emberek neki köszönhetően, Oroszországban egyáltalán nem, egész Keleten nem, s hogy az indiai cigánytelepét, amivel eljárta a világot megszüntetné a menhelyével együtt Müller Péternek.


Jó lenne, ha Románia abba hagyná az én gyilkolásomat az ózdi halálnépével az egykori japán csillagok háborújának, halál cigánysággal Románia részéről a darabokra hullott bibliája után a Sátán népének, Pszichografológiájával a nyomorultjainak, amit ide berendezett magyarok és emberek megtámadóival Világ-könyvtárával az 1956-os börtönnek.

Jó lenne, nem belekeverni embereket, mutogatni a csapások háborúit szerte a világban, mert már a sakk-kártyája a médiának és a cigánytelepének a megyének ismétlésben sokk volt, mint náci tetteinek ismétlése a Jehova focikkal együtt az olasz miskolci Rákóczi térrel az Időjelekből, megmentett öreg Sophira Loren Zöld asszonyos világ gyilkossal. A Napóleon bástyás háza a Bertalan utcának Kántor pszichografológiai ember áldozók utcájában van most is átfestve, 1971-ben így támadtak meg Koós János Katalin kezdetével a legyikolt dögök.

Jó lenne a nyomorultjait a megyének felszámolni a médiájával együtt a szőkéivel a sátánistáknak.Egy szőke maradt, az unokanővérem, így is kezdtek. Halász Jutka miskolci elmeosztályról van, ezt Konczék is tudták. Nem mártírok az apokaliptikus csapások, cél volt, hogy elmebeteggé tegyék az elmeosztályok a világot tüdőkórházak beüzemésével az egészségügyi börtön részéről nyolcvan éve folyamatosan, szívvel rendelkező megtámadása, a magyar és a német zsidók védelmében megáldozott emberiség lemészárlása, amiért a vasfüggönyös Táncdalfesztivál körben járta a világot az elmebetegekkel. Nincsen sivatag börtön csapásokkal, perverzeivel Rima Jeruzsálemnek, nincsenek jogaik az apokaliptikus csapásoknak. A börtön Kohut Katalin kubai királylány néven a Bertalan utcából a kubai foglyokkal és kesztyűs kézzel bánik, mert születésem óta a csapások az elmékről fontosabbak, mint az emberek, bármi éri őket, az elme támad.

Miért nem lehet kimondani, hogy a hatvanas évektől az egykori római egyház által telepített falvakat összekeverték, hogy elmebetegek legyenek az elmeosztályokkal, hogy ezek házasodnak fekélyes nemi szervükkel születésem előttől. Miért vitték ki külföldre a borsodi gyilkosokat dolgozni a nyomorultak borsodi kormánya javaslatára, miért fogadta bármelyik ország a világ felszámolót a világ könyvtáruk végrehajtásával embereken végrehajtva bárhol is a világon? Csiba Gábor 1998. óta gyilkol a sötétkapus dögjeivel nyugodtan a Pszichografológiából börtönével a reformátusoknak Gábor néven ember áldozással , amivel az összes karmikus reformátust kiviszik a megyéből a Pszichografológiából az én áldozásommal Medici Katalin egykori történelem alapján, mely Angliában volt. Az Unió teljes egésze 1971-es Unió együttes beállítása óta Müller Péter menhelye irányítása alatt, jelenleg a miskolci Zámbo Rákóczi tér és a szőke Pelczné Gaál Ildikó ember áldozók mennek oda. Az egész Bertalan utcai Pszichografológiáját jelenti az engem születésem óta megtámadóknak kíséretükkel együtt anyám sorsának ismétlésében a német-magyar zsidók által.

A többi miskolci média, ember gyilkossággal állott fel Tatárdombjáról az Iker toronynak elmeosztályokkal, addigi csonkító tetteivel a TV Zsarnai pirosozóinak. Jó lenne abbahagyni a dallasiak miatti cigarettáztatását a megyének, amivel szoknak le a Pszichografológiai Medici Katalin néven megváltottak Kata gyümölcsei medvés kommunista kort végrehajtó Kata kocsmás politikusaival, mint nyomorultakkal a politikát.

Románia felszámolta a magyarokat, felszámolta az embereket Müller Péter Sziámival és Farkas pszichografológiai börtön népével a tik sem vagytok magyarok cigánytelepével az emberiséget. Erről kell beszélni. Boldog lehet, csóválhatja a farkát, a halálnép másképpen nem tud örülni, megszüntette Magyarországot és az embereket. Halálnép.

Románia megnyugodhat, sikereresen felszámolta miskolciakkal Európát a médiájával. Nincsen már ellensége, csak a pusztító a római egyház élén, amelyik végig üldözött engem minden náci munkahelyen atlantiszi egykori lélekként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 362
  • e Hét: 2684
  • e Hónap: 8925
  • e Év: 61191
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.