Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Figyeljem meg a részleteket, Kucsmás bolond
  2014-02-28 20:32:28, péntek
 
  Urbán Tibor 1992-ben, amikor az Időjelek pszichopatái és a vasbabilonos lírai karám Fecske Csabája helyett, illetve miatt legyikolt a Bertalan utcai apokalipszise dr. Balogh Gizella börtönének és emelték Furhman Imrével tovább a cigányságot és a börtönt Ágnes bútorszalon Ágneseivel Jeruzsálemből ember áldozásunkkal már 33 éve, éppen Krisztus feszületre tettek az Északban megjelent verses bemutató szerint Vas-Babilon helyett. 1988-ben Kovács Ildikó az első volt Borsodivánkán, akit az elmebetegek tettek meg pszichiáternek, ekkor üzenték nekem, hogy én kurva vagyok.

Már akkor előlről kezdték Wass Albert nemeseinek elmeosztályával Erdély történelmét a születési csokis kezdettel együtt református karmikusok Johannás szülöttjének tanárnővé tételével, jólétréről gondoskodással, a többi Halak okkultista Bertalan utcai vérfürdőssel együtt.

Az Időjelek-beli figyelje meg a részleteket szerepjátékosuk itt nyaral az utcában, itt is volt már majdnem nyolcvan éves családjával.

Születési hét hegy városa nyelvújító mozgalma ellen berendezték a lírai karám írói és költői a helyszínt. Etelközt gyalázattal, Etel közeként, Kupai dadogós libalábú bolond családot. Tulpárokat, Pusztait pipával Anna Misztikus titkok kezdetének az igazi izraeli történelemnek, aminek a helyszíneit is felszámolta az elmeosztály az összes lakos megtámadásával, saját Rákóczi terét és elmebetegeit helyezte el a városban. Csabaiék fehér mercedeses kezdetét is felszámolták, mert átkerült a fehér mercedes dr. Szabó Máténé Erika öccsének kezébe és dr. Barna Gabriella náci kiválasztottéba, akire átcserélt át Miskolc az elmeosztályával Kiliánba zártak a börtönbe erkély nélkül a legnagyobb nyomorba.

Tóthék a börtönből kerültek az utcába a Hecskén, már bibliával jöttek, azóta emelkednek a börtön bűnözők. A börtön bűnözőket a honfoglaló Tass Gyuszika dadogós bolondjaival File és a törpe mexikói Katival és Néma Katival a Pipa utcában az 1956-osok helyezték ki új történelmével a jövő Magyarországnak, mint Sátán országának, mint tudják, a könyveiket az innen elvitt árnyék berendezésével születésem óta rajtam hajtották végre a termékenységi törzsek emelésével, miattuk való támadással együtt, amiket itt cigánysággal tettek ki MIK házakba, mindegyik egy-egy törzset jelent a Bertalan utcai Pszichografológiából.
Ez Thaiföldl is, Tajvannal együtt.

Az elmeosztály már a médiában volt Benkő Dániel óta, Hoboék az elméről szabadon hippi-kommunizmussal, összekevert budhizmussal és leninizmussal. Ezt jelentette Leninváros is a punkjaival a Kata kocsmának, egész kelet kommunizmusával együtt. Nem Lenin népei, azok meghaltak 1848. után, kis létszámot hoztak létre a Képes történelem alapján leninistáknak. Itt van Kína emberek gyilkosságával a Kata kocsmai kommunisták mellett két centrum Ázsia központtal.


Mikor a szemben lakó Nagy István elmeorvos bérházáből a szőke L-nét bevitték az elmére, már megtámadtak minket, mint minden szőke miatt anyámat születése óta, minden rossz tulajdonsága miatt a Zöld Medeia elmeoszotályának, mint Kovács Erzsinek.

A többi elmebeteget a börtön folyamatosan tette a médiába és politikusnak, így állottak fel Orbánékkal a Bertalan utcából 1989-ben innen vett nevekkel és a Parabrutális béka vas Horn szarv Romániával, az RMDSZ református karmikus kimentett szerepjátékos ezer éves gyilkosaival Borsod megyének.

Tőkés László is ezért hagyhatta a református Vörös Oroszlánosokat, mikor megtudta, hogy legyilkolták az embereket a kommunista Rákóczi térrel maguk helyett, féltem is, mert a Rákóczi tér és az elmeosztálya Zoltánnak bárkit megszáll a szellemvilágával, ahogyan engem ezelőtt 18 évvel, dagad, nő bennem, deformálja a fejemet is egyre nagyobbra a szőkék megmentőjeként, amit születésem óta rajtam hajt végre minden szőke helyett.

A kucsmás bolondot kiengedték az elmeosztályról. Jöttem haza gitárról, már tudjuk, hogy ott voltak a zsidó maffiák is, akiknek felkÍnáltak a pulyaszeplősítő Keller Dezső népei, ugyanez Antal Imre, a rendőrkapitány, most nem jut eszembe a neve, valamennyi rima Jeruzsálemes perverz, ezt jelenti a Teve utca.
Már sötét volt télen négy óra után, mikor az Esze Tamás utcán haladtam. A bolond kucsmával a fején megszólított, megkérdezte, kislány vagyok-e, vagy kisfiú. Kislány - feleltem. Jött utánam. Következő kérdése az volt, van-e rajtam bugyi. Ekkor megijedtem és szaladni kezdtem. Ida néni boltjánál felfelé mentem a Mária utcába, ott sírva fakadtam. Jött dr. Szmisz asszisztensnője, megkérdezte, miért sírok. Mondtam neki, miket kérdezett a kucsmás ember, s ekkor hazakísért. A bolond másik úton ment, elbújt a járványtemető egyik sírköve mögé és ott várt engem. Az asszonyok seprűvel megtámadták. Ilyen műsorok voltak születésem óta, míg a nyomorultak, mint jövő új néepi helyett levegőn nem tartottak minket. Ezek jelentik Izraelt és Borossékat zsidó fesztivállal, valamint a médiát ismétlésben, valamennyi Keresztöltés, Szelep Tompalátás, valamennyi Időjelek szereplő, amit Fábry ismételt a száz tagú cigányzenekat ismételt mentésével a római egyházával az én áldozásommal, gyalázatommal együtt a Vörös Oroszlánosokkal, már kihalatásra ítélt Keresztöltés helyetti, általuk történő éheztetés kezdődött el, ők éltek jólétben, mint ahogyan médiában is mutatják a főző műsoraikban a sötétkapusoknak.

Az elme kiengedése a börtöntől folyamatosan történt. A balettező buzi a börtönből kiengedve a többi börtön képviselettel Svájcban nyaralta végig az emberek gyilkolásának idejét.Gór Nagy Mária is a börtönt jelentette, aki helyett inysovardással és gyalázatával Illés doktornak támadtak meg, kommunikációs bénítással, mivel Gór ezt jelenti. Müller Péter letudta az apokalipszisét a döglegyeinek Presser Pici ringasd el magad pszichografológiai Izraelével együtt a legyeknek. A legyek Talmud részét jelentik, mint a vipera, ez Bodrogi Gyula, s valamennyi tisztátalan lélek, amik most versírással foglalkoznak az egerek és denevérek mellett.

A figyeljem meg a részleteket mondat 1992-ben akkor hangzott el, amikor itt csak elme csapások és börtön gyilkosok voltak szerepjátékaikat végre nem hajtó református karmikusokkal és Hitler egykori csapásaival, ezek voltak az 1956-os lincselők is kék buszvonalával Miskolc városának. A 67-es út idetartozik a Republichoz. Völgy utcához tartozik minden völgy, Hűvösvölgy egyébként is esernyővel védte magát Straub Dezsővel együtt, Kútvölgy és még általam ismeretlen völgyek a Pszichografológiához. Itt egy japánnak kellene lennie, amelyik sorsát születésem óta a média suttogó gyalázója rajtam hajtja végre. Azért üzengetnek Japánnak.

Még el lesznek egy darabig a skizopren politikusokkal, én vagyok a beteg helyettük, ehhez minden csapásnak joga van Miskolcon a bíróságával együtt a Pszichografolgóiának, ahová a Demjén család deformációs kezdete is tartozik minden jogásszal, ügyvéddel, amelyik belőlem ember gyilkossággal emelkedett.

Felettük áll a megmentett Ázsia, Kína teljes egésze és Törökország ember áldozással.

Szóval az 1956-osoknak hol a káoszuknak kellene lenniük már húsz éve, amióta ismétlik a saját könyveiket Müller Péter apokalipszisével Romániának, mert onnen való a börtönből Farkasékkal együtt, állandó honfoglalókat jelentenek.

Ez a mostani Kucsma név ismétlése az ukrán fronton a nyomorultak ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
56 éves kérdőjelek Világ-Magyarország elmeosztálya felé
  2014-02-28 17:47:08, péntek
 
  Hihetetlen, de mai napig történik 56 éve már, hogy a Világ-Magyarország minden csapásával megtámadta az embereket a borsodi történelmet író világ négy égtájának csapásaival, mint Új-Magyarország nyomorultjaival, tisztuló Rákóczi ellenes egykori gyalázók terével. Nem hiszik el születésem óta, hogy embereket meg lehet támadni a Bertalan utcai Pszichografológiai kezdetével a nyomorultak elmeosztályának, melynek Farkas szülöttei végig táncolták Európát és már nyolcvan évesek, ezeket jutalmazza a kormány elmeosztályával most is, mint Farkas Bertalant az ide tartozó ukrán elmeosztálya. A Kucsma és Medvecsov, minden vics végűvel Pázsit e Mese nincsent jelentik a Bertalan utcai kilencven éve Gábor Zsazsa gondolkozás nélküli magyarként világnak indult, anyám összezúzó Zöld elmeosztály médiájával magyarokat lejáratva járva a világot tart a gyilkosság sorozata Miskolcnak, az egész megyének.

Nem hiszik el, akik embereket szerették, hogy engem meg lehet támadni az elmeosztályoknak és a börtönnek, meg a sötétkapus reformátusoknak, hogy ezek diakónusokat állítanak egykori magyarok területén a vasbabilonos csapásoknak a karmikus kimentett szerepeit rajtam végrehajtó elmeosztály reformátusaival, hogy ezt a vas-babiloni elmeosztálynak a Vörös Oroszlános fekete főnixes elmével végre lehetett hajtani Rima Jeruzsálemes perverz csapásként.

Van, aki születésem óta bennem van, mint aki életben tart és nem enged meghalni, nem enged öngyilkosnak lenni, vele együtt gyalázott végig Csepregi Éva és Zoltán Erika Japánnak üzengető média elmeosztályával és a börtönnel, a református ezer éves szerepjátékosokkal, mint alkoholista most kommunizmust játszókkal, a cigánytelepével Müller Péternek maga helyett.

Nem hiszik el, hogy Magyarország Németországgal megáldozhatta az embereket, hogy ezt bűntetlenül a pszichografológiai nyomorult elme központja a TV2-nek megtehette a börtönnel.

Várnak rám, hiába minden, már közel vagyok a hatvanhoz, egyszer éltem és soha többé nem leszek. Megszüntettek mindenemet, itt vannak a Herman Ottós Duna tévé csapásai a menhely dögjeivel együtt rajtam körben. Nem hiszik el, hogy Magyarország felszámolta Európát Borsod megyével, megszüntette a világot, mert a világ ember nélkül nincs tovább. Magyarországnak kell szégyellnie magát- mondta Cseh Károly Révész utcai vas-babilonos lírai Kelet tagjaként a fogtalanítás miatt, Máté Krisztina ebből az utcából ezt megerősítette, egykori karmikus boszorkány eredettel. A boszorkányok, karmikus református ezer éves szerepjátékosok és a vasföld jelenti az országot az elmeosztályokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Ezer évig
  2014-02-28 17:35:46, péntek
 
 
Ezer évig tart a szíved
távolból is megéreztem,
mindig az elmém leszel,
ezer évig tart a szíved.

Szabadságom visszakapom,
embereket megtalálom,
kicsiny ország lesz világom,
szabadságom visszakapom.

Soha többé nem felejtlek,
szeretettel emlékezek,
józanságom élesztetted,
soha többé nem felejtlek.

Szeretetem örökké tart,
szíved adta a diadalt,
emberséged csodálkoztat,
szeretetem örökké tart.

2014. február 28.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Miért üzenget az elme média egykori Japánnak?
  2014-02-28 16:15:52, péntek
 
  Születésemkor kezdtek a Jehova sárga focizó kutya japán történelmével, majd előlről kezdték a világ történelmét, amivel jöttem a Tatárdombon, egykori indiai dalokkal és daljátékokkal, melyeket bezúztak és cserepeivel a Szent Anna egyháznak Föld-anyaként, melyekből egyházakat hoztak létre a sivataggal a börtönnel ismételve mentek végig az összes cserep-korán Cserép Imre börtönének a Pszichografológiájából Müller Péter csapásainak, amit betettek sziámi macskaként Farkashoz az utcájukba, mint Szili Katalin Szili kutyával a kutyások, Brigitte Bardot népeként.

1998-as Média támadásakor az elmének ismétlésben kezdte a Japánnak való közvetítést, azzal, hogy Zoltán Erika Szerelemre születtem száma szerint japán hintás gésa korát kezdték el az Oláh Fejezetek a szexualitás történetében könyvnek, melyből a gésákat ismételték és létre is hozták. Oláh Ibolya a cigányteppel kísérte a könyvet a borsodiakkal Katiként az elme médiájával.

Nem értem a Japán Aranyhálós Kelet könyve szerinti kiadást velem, akibe beletették a napot, hogy én kezdtem ki egykor az Istennel, aki belehelyezte a napot a japán nőkbe. Kinek jut ilyen szébe, itt Rákóczi tér tisztulása közben nyolcvan éve már?

Miért üzenget az elme médiája Japánnak azzal, hogy meggyilkolta és meggyalázta az embereket? Mit akar elérni az elme médiája attól a Japántól, akinek atombombát dobtak le Amerikával azzal a kérdéssel, hol van az öcséd, Káin? az előző bibliai játék végén, honnan tudták, hogy Japán igen pán jelentéssel egykori pszichograológia igazi népét jelentette? Ezért üzenget az elme skizopren refrén Pszichografológiai Bertalan utcai árnyéknépe kíséretével?

Yoko Ono Japán eredettel Shuszternéét jelenti a főnxes feketéknek, ezért is engem támadtak meg, híressé tették a gésát. Idetartozik a Bertalan utcához Shuszter patkányával együtt az utcanépnek, mik sátánistákkal és pokol angyalaival gyilkolnak, szaporodva.

Japánnak üzengetnek, hogy itt a Kodály módszert felszámolták, velem ismétlésben dögökkel járták el az iskolát is, a Zeneiskolát a világ ellenes csapások nyitották meg Miskolcl központjában a jövőnek, megtisztultan a börtönnel.

Japánnak üzengetnek, hogy ott Kodály módszerrel tanítják az éneket, meg gondolom a Találkozás a földönkívüliekkel régi történelme mese zöld sárkánya miatt is. Sárkányok nem tudnak embereket menteni, olyan embert különösen nem, akit Müller Péter kígyókkal és dögökkel telepakolt az elmeosztályok csapásaként. Én vagyok az elmeosztály egyetlen szerepjátékosa apokaliptikus csapásként, meg a skizopren refrénje a könyvbeli szerepjátékosoknak, valamint a média elmeosztálya is egyszemélyben, nemcsak a lírai vasbabillonos karám festője, gitározója, ecsetje születésem óta, amivel itt kezdtek 1998-ban kék csillagjával a Délszigetnek és pálmájával az amerikai zsidóknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-Magyarország vas és Vörös Oroszlános címerei
  2014-02-28 16:04:08, péntek
 
  A Kiss Tábornok utcába rendezett Kata és Lila kocsmás alkoholista kommunistákhoz volt berendezve az összes régi címer, melyeken a Duna tévés Hermann Ottó összes élővilág ellenes csapásának világon történő végrehajtója emberek támadója ment végig, kihelyezve a városokra a Vörös Oroszlános vallási és vas-babilonos Wass Albert feketevonatos múltba vissza nem ment címereit minden városra. A címereken a lakásban lévő menhely ment végig, a szlovákokon is, mint Szilas vármegye régi címerén. Valamennyi be van rendezve, mivel a kommunista alkoholista helyett én jártam a labirintust 1984. óta, kukoricással ismételte ezt a média elmeosztálya, ahol megrántották a bal lábamat a hajdúszoboszlói kukoricásban, még 1989-ben is István ezer éves állandó apokaliptikus református szerepeit hajtották végre, mely mai napig tart az elvitelükkel együtt a megyéből. Így lettem én egyedül a karmikus reformátusa az apokalipszisnek, valamennyi könyvének szereplője az egész világról az elmeosztály médiája végrehajtásában, melynek 1995-ben kellett volna visszamennie az elmeosztályokra.

Tulipános láda. Lehet kürtje, kardok, feszületes krisztusok jelentik különféle ereklyével és szimbólummal egykori Románia országát, amit a fekete város és a halálnép legyilkolt. A biblia végén mindig a sötétkapu győz a reformátusokkal, ezek a kíséreteiket jelentik, s fel vanna háborodva, hogy a gyerekeik ezekkel járnak iskolába. Az elmeosztály Vörös Oroszlános és Vasbabilonos vallásai elhatárolódnak tőlük. A biblia végén, mivel kénköves tűz nem jött soha a 666 vadállati korláti cigánytelepére, sem a kétszarvú hamis prófétára, ami itt római egyházat jelenti a halálnép van. Mind ember gyilkosságból maradt meg, a mi megáldozásunkkal, valamennyinek meg voltak az ellenségei, amiket az elme médiája Zoltán Erika elmeosztályával folyamatosan elvitt és megmentett Bábu vagy népével együtt Borainak, ami már nem sziszegő láng, Szborai Újhelyből vett névvel, hanem sötétkapus dög. Valamennyi sötétkapus dögje a reformátusoknak jutalmat kapott a kommunisták elleni harcban maguk, mint Vörös Oroszlán ellen.

A menhely a Farkassal kezdődött Pszichografológiának, Farkas Bertalannal együtt Pácinból - a páciniak már a földműves munkákat sem voltak hajlandók elvégezni, csapások lehettek, mint a szárnyas betétek Ádám népeként - győzött, nyolcvan éve jár végig a könyveket végrehajtva a pusztító tisztításával és megmentésével a trianoni vas-babilonos Világ-Magyarországot a Duna tévé összes csapásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Skizopren refrénnel ismételten megtisztított Ázsia kormánya
  2014-02-28 11:42:34, péntek
 
  Születésem óta gyilkol ismétlésben a skizopren refrénként világ összes könyvét végrehajtó Zöld Medeiája Benkő Dániel kezdetével a pusztítónak a Lila Kocsmás és Kata kocsmás berendezésű miskolci Kiss Tábornok utcai Ázsia centrumával a volt Marx térnek, amit átkereszteltek könyvek ismétlése közben, hogy eltüntessék a kommunista Vörös Oroszlános jeleket, maradt a Vörös Oroszlán, csak vallásokat alapító elmeosztályokkal Vas-Babilonos függönyösökkel együtt.

Mint írrtam, nagy Kína történelmét a Ritoók Zsigmond-féle könyvvel, lábam eldeformálásával kezdte el az elmeosztálya Borsodnak, mentek végig az ázsiai országokon, mint saját kommunista országaikon, Koreánál 2001-ben jártak ismétlésben. Tajvan a sajátja a Kiss Tábornok utcának, Taj kártya idején is itt jártak, innen kapta a nevét az egészsügytől.
1990. óta mentek el a Hírnök szerint elsőként a nőgyógyásza a megyei kórháznak azok, akik a világ négy égtája gyilkosságát végrehajtották a magyarok és emberek támadását is, könyveiket rajtam születésem óta az elmeosztály médiája végrehajtotta ismétlésben is itt 1998. óta bibliákkal együtt, minden szereplő megmentésével, mert jönnek a nyomorultak, mint maga a média a megreformált elmeosztályokkal.


Így hozták ide az én gyalázatommal tisztítva a Rákóczi térrel Dávid Mónika népével a kínai és keleti török szappantisztító sorozatait a Talmudnak, amelyik helyett rajtam kezdték el hét tojással, Taos jelével a zsidóknak a hetvenes években Gyarmati néven berendezett amerikai történelelemme, maffiákkal, amiért a Heti hetes, mint győztese az esernyővel magát védő skizopren refrén forgószeleseinek Staller Ilona szőke népével együtt egy forintot gyűjtött Isaorának, mert a maffiákkal jártak körben, azokkal maradtak meg emberiség felszámolása közben az Ensz-szel együtt, ami szintén emberiségi jogaival a borsodi kommunista csapásoknak rima Jeruzsálemet jelenti.
A szappantisztító sorozatokat az összeszedett, bezúzott, bizonyítéknak így átadni nem tudom, de nincs is kinek, mert a rendőrség viccesen kérdezte, hogy emberiség, vagy emberség ellenes bűntettet akarok-e bejelenteni - 1971-ben kezdték el új-mexikóiak Zöld-sárga Kex számával az én áldozásommal Madonnával és a narancssárga kesztyűjével a hatóságoknak. Mellette rengeteg könyv lett kiadva műanyag punkrációs kommunista Nagy Feró és társai leninvárosi és kazincbarcikai idejéből sárga és különféle színben született csapásokkal, mint a Kerékpáros könyv is mutatja, elő kell szedni az összest, minden országból, mert innen vannak a népek.

A Tik sem vagytok magyarok romániai cigánytelep beházasodott a falvakba már 130 éve folyamatosan, Szabó Istvánnal volt beállítva az utcába az ezer éve apokalipszist végrehajtók egyike, amiért szívemnél fogva odaszúrtak az ágyhoz 1984. körül, mert akkor állapította meg az apokaliptikus állandó református szereplőről a jó egészségügy, hogy lyukas a szíve. Ezután kezdték el a labirintusomat helyette Kata kocsmás alkoholistáival a tanácson még. A címer gyűjteményéből van az összes város címere felállítva, ezeken a Duna tévé ment végig.
Volt férjem a tatárdombi Braun ház elmeosztályáról eredt már Karcsán testvérével együtt. Anyósom tik sem vagytok magyarok volt a Révész utcára állított Szabó István volt uradalmi kocsis apjával, ugyanez a jólétbe tett, külsőm miatt engem legyikoló pácini Berta Erzsébet, amelyik nevét a pusztító felvette egyik szeretőjének nevével együtt. Fekete mágusi szertartásokat hajtott végre, amikor a gyerekének agyhártya gyulladása volt, köpködte, hogy megnézték és szenes vízet készített. Ezért szolgálta ki Erzsébetet a tik sem vagytok magyarok cigánytelep egykori Romániának. Ősmagyar parasztja csak volt férjem apja ágán maradt meg, ezeket bolond reformátusnak nevezte a pusztító. Úgyhogy így kell számolni a magyar helyzettel, ezer ember Dunántúlon. Ők nem adnak hangot, világ-Magyarország csapásaival egykori romániai cigánytelepével győzött a Vörös Oroszlános vallások és kommunisták főnixeseivel együtt.



Visítva mentek végig - a fórumokon megmaradt - a svéd történelmen Révész Szökőkút kezdettel, a kutyáival a vörös oroszlánnak, melyeket Puskással együtt kimenettek, mint Katijával egykori beesik az eső értelmiségé legyőzőknek felfelé álló orral, aki helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, orvos áll felette, mint Isten, sorsát végrehajtották. A törökök történelmét folyamatosan hajtották végre, cserepeim között is ott vannak fehér csillaggal kék alapon, Egri csillagok forrázásal az elmeosztályoknak csak egy könyvét jelentették az elköltözött budapesti árnyékvilág képviselőjének, Visnyei Lászlónak, a Gondolatok a könyvtárban világ könyvtár végrehajtójának az egyetemvárosával együtt. Visítva közvetítették az amerikai könyvét egykori kutyáknak Üvöltő szelek címen, de már kutyákkal kezdték születésemkor a kivonulást Johannesburgba a Pszichografológiából.
A kutyák helyett nem tisztelhettek a gyerekeim, ezeknek van saját Istenük az egészségügyben.
A sötétkapus dögök kezdtek el gyilkolni, mely mai napig tart azzal, hogy mik vagytok ti Istenek, s megtámadták az összes orvost, majd ők helyezték az orvosokat húsz éve már, mind a saját elmebetegük.
Ezeké az elektromos autó az elme médiájával, ezek deformálnak, ezt jelenti Győzike, sötétkapus dög, amelyik a börönt jelenti az összes gyilkossal, könyveikkel együtt.

A törökök, mint írtam emberiség ellenes gyilkosok, együtt ismételtek a kormánnyal Törökvész utcai nagykövetségekkel.

Ázsia centrum teljes egészét jelenti az emberek gyilkosságából megmentett Ázsiának, mint Kiss Tábornok utcai kommunistáinak a rózsakeresztesenek emberszab ású ötágú csillag jelükkel, amik ismétlsét 1995-ben folytatták Viczián Halak szülöttjével egykori tatároknak, a tatárokat a Kelet lírai karámja is innen váltotta meg, megváltoztoztak tatárdombi berendezett névtár és lista alapján, amióta ide jöttek a kolóniával.

Tehetetlen báb voltam a kezükben, amikor mentek végig a könyvein az egész világnak, csak sejtettem, mi történik itt, nem értettem, hogy miért kell a megye összes börtön könyvét rajtam végrehajtani, ha csak céloztam rá, már az elmeorvosok engem tettek tönkre, mint a Nyírő Gyula Isekutz Béla könyve szerint több, mint száz éves állandó Pszichografológiai csapások képviseletében.

Az elmeosztályait a médiának és Borsodnak meg sem lehet büntetni, az orvosaikkal együtt, amiket a börtön feléjük tett, sem a börtönt, itt kezdődött, hogy nekem kell félni helyettük az orvosoktól és a rendőrségtől a börtön gyilkosok helyett.

Most jött a családvédelmibe egy asszony ebből az utcából, melynek apokalipszise eredettileg a menhely és a pusztító ellen íródott, a Lila kocsmai ellen, anyám apjának támadójaként és ember gyilkosságból már 84 éves, megmentették az álom apokalipszis alapján a többi utcabeli Rákóczi térivel együtt, szerető családban él, hatalmas unoka sereggel, tiszteletben, szeretetben, megtisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 303
  • e Hét: 711
  • e Hónap: 12416
  • e Év: 51417
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.