Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Szép estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
  2014-02-04 20:53:43, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Napfelkelte
  2014-02-04 20:51:59, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Éj partján
  2014-02-04 20:46:06, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Kottákra helyezvén
  2014-02-04 20:45:21, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Macsek figyelme
  2014-02-04 20:44:10, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Az álmaitokat figyeljétek! Heti csillagüzenet
  2014-02-04 20:41:42, kedd
 
  Mi tudjuk, hogy minden bennünk dől el. A külvilág azonban mindent megtesz azért, hogy ezt ne tudhassa a mai kor embere, illetve ha tudja, akkor erről minél gyorsabban feledkezzen el. Miért írom le ezeket a spirituális alaptételeket? Azért, mert országunkban kampányidőszak van, s ez alkalmas lehet arra, hogy a lényegi, belső minőségekről az azokhoz képest lényegtelen politikai minőségekre irányuljon az érdemi figyelem.
Érdemes figyelni arra, hogy az értékes érzelmi energiáinkkal az arra méltó társainkat ajándékozzuk meg, s ne a csupán a televízióból ismert ,,közszereplőknek" juttassunk azokból akár pozitív, akár negatív az az energia.
A legveszélyesebb a gyűlölet. Ez az egyik legerősebb önpusztító erő, hiszen belülről pusztítja a gyűlölködőt. Nem véletlenül ősi eszköze ez a fekete mágiának. ,,Ébressz gyűlölet a szívében, s az magától elpusztul!" Ha mégis belefutunk ,,fontos társadalmi kérdések" impulzív megvitatásának az élményébe, akkor Madách Imrével szólva csak annyit mondok, ,,Nézd legott komédiának, s mulattatni fog."
(Az ember tragédiája VII. szín)
Az álmok megfejtéséhez nagyon nagy segítséget nyújtanak a bolygók, és a csillagok, ezért ebben a levelünkben is folytatjuk az ,,éji, égi őrtüzek" üzeneteinek a leírását.
Természetesen a gyógyításra, gyógyulásra, valamint az imára, a meditációra, és egyéb spirituális gyakorlatok végzésére alkalmas időintervallumokat is ismertetjük levelünk végén.
Előző leveleinkben is felhívtuk a figyelmet az álmokban érkező üzenetek, szimbólumok értelmezésének a fontosságára, hiszen gyakorta ekkor érkezik meg a válasz az imában megszólított fensőbb lénytől, illetve ekkor kapjuk meg a szükséges tanításokat a Felettes Énünktől.
Most röviden áttekintjük az előttünk álló éjjelek égi üzeneteit, mert ezek ismerete segít az álomfejtésben. Az itt leírtak irányelvek, melyeket a saját képünkre kell formálni, hiszen mindannyiunknak más, és más jeleket küldenek az álmainkban, melyek az ég egyetemes szimbólumrendszeréből érkeznek.
A 2014-es esztendő negyedik hetének az álomüzenetei:
Február 3 - 4-re virradó éjjelen az előző életeinkkel kapcsolatos ,,szabadság - kérdések" köszönnek vissza az álmainkban. Ebben az életben tudjuk valóban felismerni azt, hogy az igazi szabadság csak belül tud megszületni.
Február 4 - 5-re virradó éjjelen nagy energiák áramlanak, sokszor egymásnak feszülve az álmainkban, így a küzdelmeinkben, harcainkban lakozó emelő erőket is felismerhetjük. Lefekvés előtt érdemes egy kis csésze mentateát elkortyolgatni.
Február 5 - 6-ra virradó éjjelen előretekintő, úgynevezett jósló álmokkal ajándékoznak meg minket az álmok angyalai. Álmaink rávilágítanak arra, hogy hogyan tudjuk az életünket biztonságosabbá tenni.
Február 6 - 7-re virradó éjjelen igen összetett az álmok üzenete. Egyfelől az anyagi biztonság megteremtésében, másfelől a múltból hozott karmák megtisztításában nyújtanak útmutatót. Harmadrészt pedig a mélyen bennünk lévő ,,Isteni igazságokat" hozzák szimbolikusan felszínre az álmaink.
Február 7 - 8-ra virradó éjjelen a lelkünk mélységeinek a megismerésében, és megértésében segítenek az álmok. Tudnunk kell, hogy az a társunk, aki most az álmunkban megjelenik, szerepével, hatásával, tetteivel önnön mélységeinket tükrözi vissza ránk.
Február 8 - 9-re virradó éjjelen a Hold a Bika csillagkép szarvai között vándorol az ég boltozatján. Ez az égi kép mindig az emelkedés lehetőségeiről szól, így álmainkban is most kapjuk meg a lényeges helyzeteinkre, állapotainkra, kérdéseinkre a megoldásokat.
Vasárnapról hétfőre, tehát február 9 - 10-re virradó éjjelen a Hold már az ,,Istenek útján", a Tejúton folytatja égi útját. Lefekvéskor érdemes egy rövid imával segítséget kérni arra, hogy az álmainkban megjelenő isteni üzeneteket megérthessük, és képesek legyünk áthozni azokat a materiális világunkba is.
Fontos, hogy az álmainkat lejegyezzük egy naplóba. Lefekvés előtt kérjük meg a tudatunkat, és/vagy a ,,felettes énünket", hogy a fontos álmokból ébredjünk fel, hogy le tudjuk írni azokat, (a diktafonba mondás is jó!) illetve ébredés után is őrizhessük meg az álmaink emlékezetét.
Az előttünk álló hét éjjeleire leírt üzenetek irányadó jellegűek, érdemes őket összevetni az álmainkkal, s lassan, lépésről - lépésre megfejteni azokat. Tehát semmiképp se tekintsük a fent leírtakat álmoskönyvnek! Minél mélyebbre hatolunk az álmaink szövetébe, annál közelebb kerülünk a magasabb világokhoz, az Isten megértéséhez, s annál varázslatosabb lesz számunkra az a belső szertartás, amit imának nevezünk, s idővel beavatássá nemesedik.
Még egy gondolat az álomfejtéshez, ami az imától függetlenül is fontos lehet. Az álmaink szimbolikája teljesen egyéni. A spirituális tudatosodás útján járó ember számára ezért fontos a belső, egyéni, erre az inkarnációra vonatkozó szimbólumrendszerének a megértése. Ehhez azonban figyelni kell a hétköznapi eseményeinket is! Érdemes a hétköznapi történéseinkről, élményeinkről is naplót vezetni.
Szerintem az a legoptimálisabb, ha az álomnaplónk, és a ,,nappali naplónk" ugyanaz. Ez utóbbiba azokat az eseményeket írjuk le, amelyek valamiért megszólítanak, megérintenek minket.
Azokat az eseményeket azonban, amelyek számunkra nem érdekesek, (pl. egy szokásos bevásárlás) ne írjuk le.
Az álmainkra sokszor visszarezonálnak a hétköznapi eseményeink, de gyakorta az álmaink rezonálnak a hétköznapi eseményeinkre. Ezért fontos tudni!
Egy álom hatóköre +/- 7 nap!
Tehát, ha én például 10-én éjjel egy ,,üzenő álomban" részesülök, akkor az a 3- 17-ig terjedő két hét bármelyik napjára vonatkozhat! Csak akkor tudom pontosan meghatározni, hogy melyik nap, melyik eseményére vonatkozik az álmom, ha a naplómba lejegyzem az eseményeimet, így bármikor át tudom tekinteni azokat.
Így a külső világ, és a belső világ történései együtt jelennek meg, s könnyedén észrevehetővé válnak az összefüggések. Az összefüggések felismerésével, tudatosításával értjük meg a saját szimbólumrendszerünket.
E két világ együttes vizsgálata pedig azért is fontos, mert az ,,isteni jelzések" nem csak az álomban, az imában, és a meditációban, hanem a profánnak tűnő, hétköznapi eseményekben, dolgokban is benne rejtőznek.Hírleveleinkre feliratkozás a www.asztrozofia.hu -n!
Minden nap, minden pillanat csillag - bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.
Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!
Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Ne félj kimondani
  2014-02-04 15:42:40, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Emeletek pompája
  2014-02-04 15:41:55, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Kerítés mögött
  2014-02-04 15:41:08, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Aranyosi Ervin: A zerelmet, azt nem lehet keresni
  2014-02-04 15:40:12, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 455 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 574
  • e Hét: 2422
  • e Hónap: 13436
  • e Év: 119580
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.