Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Tűzijáték Budapesten: fideszes barátok, gyanús ügyek a milli
  2014-02-04 21:42:42, kedd
 
  Tűzijáték Budapesten: fideszes barátok, gyanús ügyek a milliárdos körül

Belföld
|
2014.02.04. 09:15


A hétvégén szinte mindenki azt találgatta, ki lehet az, akinek a tiszteletére nagyszabású tűzijátékot rendeztek Budapesten. Hétfőn kiderült, hogy Horváth Lászlót ünnepelték így. Az üzletember milliárdos vagyonra tett szert az elmúlt években, karrierútját magas rangú fideszes barátok, gyanús ügyek és feljelentések kísérték.

Horváth László 50 éves lett a minap, erről majdnem az összes budapesti értesült. Születésnapjára ugyanis olyan tűzijátékot kapott a férfi, amit Óbudán, a XII. kerületben, de még az Örs vezér tér környékén is hallottak a lakók.
Kazah-magyar barátság

A tűzijátékot Horváth László cége, a L.A.C. Holding szervezte, amely az egykori határőr legfontosabb vállalkozása, ez a cég tömöríti az üzletember szinte összes érdekeltségét.

A csoportba közvetve vagy közvetlenül több ágazat rengeteg cége tartozik, vasúti árufuvarozó, hulladékgazdálkodó, szállítmányozó, mezőgazdasági és vagyonvédelmi társaságok is.

Horváth kapcsolata a politikai elittel hivatalosan 1998-ban kezdődött, ekkor nevezték ki tiszteletbeli kazah konzulnak. Ezt a pozíciót 2006-ig töltötte be, amikor is váratlanul leváltották, a hivatalos indoklás szerint azért, mert a magyar kormánynak megrendült a bizalma vele szemben.

Ennél több részlet az ügyről nem derült ki, az viszont igen, hogy Horváth igen magas rangú fideszes barátoknak örülhet. Távozásakor kiállt mellette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, aki akkoriban Karcag polgármestere volt (ahogy a tiszteletbeli konzuli iroda is itt volt), továbbá Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki pedig ebben az időszakban a Magyar- Kazah Baráti Társaság elnöki tisztét töltötte be. Horváth végül a második Orbán-kormánynak köszönhetően 2012-ben újra megkapta a tiszteletbeli konzul címet, amit ugyancsak a két régi ismerős, Varga és Fazekas társáságában vehetett át.

Varga és Horváth egyébként nem csak itt találkozik. Bizonyára emlékszünk a kormány keleti nyitás tervére, amit Horváth végül meg is valósított. Cége, az L.A.C. Holding nyitotta meg ugyanis az első Kazah-Magyar Kereskedőházat.
Simicska és Nyerges itt is feltűnik

Horváth nem sokkal azután, hogy tiszteletbeli kazah konzul lett, bekerült az állami Magyar Fejlesztési Bankba is. Az üzletember az első Orbán-kormány idején lett a pénzintézet igazgatótanácsának tagja. Ebben az időszakban dolgozott Simicska Lajos is az MFB-nél.

Az MFB később kulcsszereplővé vált az üzletember életében. 2001-ben ugyanis az első Orbán-kormány 12 agrárgazdaságot privatizált, közte a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Rt.-t, a gazdaságokat pedig a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) kapta meg - ingyen. A bank ezután a gazdaságokat igen kedvező feltételek mellett továbbértékesítette.

Bár a cél az volt, hogy a részvényeket a dolgozók kapják meg, ez több gazdaságnál nem valósult meg, ilyen volt a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Rt. is, ahol a részvények döntő hányada Papp József egykori katonatiszt tulajdonába került.

A privatizációból botrány lett, az ellenzék vizsgálatot követelt azt állítva, hogy az ügylettel 20 milliárdos kárt okoztak az országnak. Az ügyész már akkoriban is Polt Péter volt, aki nem talált semmilyen problémát.

Pappot többen strómannak tartották, a sajtó egy része Nyerges Zsolt embereként emlegette, aki igazgatósági tag volt a cégben. Mások attól féltek, hogy Papp kazah barátainak játssza át a céget.

A társaság végül nem Nyerges Zsolthoz, hanem Papp üzlettársához, Horváth Lászlóhoz került. A vállalkozás részvényeinek ötvenhat százalékát Horváth 2004-ben szerezte meg, az ügyletet az Agrofalkon Rt.-n keresztül bonyolították le. A gazdaság sikert sikerre halmoz, legutóbb vetőmagüzemet korszerűsítettek

Ugyanebben az időszakban Horváth a Vegyépszer-oligarcha Nagy Elek üzlettársa is volt a Chemimontazh Kft.-ben.
A városligeti botrány

Nyerges, Simicska és Nagy Elek után Horváth Papcsák Ferenc mellett is feltűnt. Zugló nemrégiben pályázatot írt ki a városligeti ingatlanához, amit egyedüli pályázóként, havi százezer forint bérleti díjért Horváth egyik érdekeltsége kapott meg. A szerződést 2029-ig írták alá, tehát 18 évre, mindezt úgy, hogy a cég meg sem felelt a pályázati kiírásnak.

Az LMP az ügyben hűtlen kezelés miatt feljelentést tet, mivel szerintük valaki egy aranybányát kapott a Városligetben azáltal, hogy a zuglói önkormányzat 18 évre, havi százezer forintért adta bérbe az épületet. Mint mondták, egy másik hasonló kertvendéglőt szintén a Városligetben, nyaranta havi kétmillió, télen havi kétszázezer forintért bérelnek.
A pénztárgépügybe is beszállt

Horváth neve a pénztárgépügy kapcsán is felmerült, az L.A.C. holding alapította meg ugyanis a rendkívül szerencsés LA Pénztárgép Kft.-t, amely alig két hónappal a bejegyzése után típusengedélyt kapott a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivataltól az általa forgalmazott, LAP Sento M típusú online pénztárgépére.

Az ügyben a Jobbik hivatali visszaélés alapos gyanúja miatt feljelentést tett. A párt azt furcsállta, hogy a MKEH nem sokkal a határidő lejárta előtt visszavonta a konkurens Alt-Cash Kft. pénztárgépének az engedélyét, és ezzel szinte egy időben engedélyt adott az LA Pénztárgép Kft által forgalmazott pénztárgépek eladására. A LA egyébként be is jelentkezett az ügyfelekért, közleményben tudatták, hogy a cég "megoldást kínál az Alt Cash nehéz helyzetben lévő ügyfeleinek". A párt úgy vélekedett, hogy alapos a gyanú, hogy jogtalan gazdasági hátrányt okozva avatkoztak be az online pénztárgépek piacába, a cég viszont visszautasította a szerintük hamis vádakat.

Mint közölték, a La Pénztárgép Kft. valamennyi, általa forgalmazott pénztárgépre az előírások maradéktalan betartásával szerezte meg a szükséges engedélyeket, egyetlen esetben sem kért és nem is kapott kivételezést.


http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/03/tuzijatek-budapesten-fideszes-baratok-gyan us-ugyek-a-milliardos-korul/


Kossuth-díjas a tűzijátékról: A "kivagyi nyálverésnek is van határa!"

Belföld
|
2014.02.04. 13:11
|
Frissült: 2014.02.04. 14:32

207 komment

Sokan kiakadtak a hangzavaron, amit az okozott, hogy a tiszteletbeli kazah konzul tűzijátékkel ünnepelte ötvenedik születésnapját. Sebestyén Márta is kifakadt.

Mint korábban megírtuk, Horváth László magánünnepéről majdnem az összes budapesti értesült, cége akkora tűzijátékot rendezett. Azzal a Nemzeti Galéria termeiben ünneplőket szórakoztatták - írta az Ittlakunk.hu, amelynek cikkéhez Sebestyén Márta is hozzászólt.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar népdalénekes, előadóművész - mint ismert - inkább a zenének él, a durrogtatás miatt azonban nem dalra fakadt.

,,Undorító és kiábrándító...holmi kiskirály és nagykutya pénzes haverjainak tivornyája a művészet templomában.....,nemzeti kincs műtárgyak közt .partyzni,böfögni,az esti csendet szétlövöldözni eszelős robajjal...ezeknek ezt is lehet?? Pénzért bárkinek? Ez ám a kazah módi...! Urak és elvtársak,röstelljétek a pofátokat,a kivagyi nyálverésnek is van határa!" - írta hozzászólásában.


http://www.hir24.hu/belfold/2014/02/04/kossuth-dijas-a-tuzijatekrol-a-kivagyi-nya lveresnek-is-van-hatara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország - kiemelkedő korrupciós kockázat
  2014-02-04 21:11:22, kedd
 
  Magyarország - kiemelkedő korrupciós kockázat

vagy.hu 2014.02.04.10:43
Az Európai Unió jelentést készített a tagállamok korrupciós helyzetéről.
.

Az Európai Unió történetében első alkalommal készült átfogó felmérés a 28 tagállam korrupciós helyzetéről. A ma közzétett első európai korrupcióellenes jelentésében az Európai Bizottság megállapította, hogy a korrupció továbbra is az egyik legnagyobb kihívást jelenti Európa számára: egyetlen tagállam sem mentes tőle, és az európai gazdaságnak évente mintegy 120 milliárd euró kára származik belőle.

,,A korrupció aláássa a polgárok demokratikus intézményekbe és jogállamiságba vetett bizalmát, kárt okoz az európai gazdaságnak és fontos adóbevételektől fosztja meg az államokat. A tagországok sok mindent tettek az elmúlt néhány évben a korrupció felszámolására, ám a mai jelentés azt mutatja, hogy ez messze nem volt elég. A jelentés a tennivalókra is javaslatot tesz, és én mindent megteszek majd azért, hogy a tagállamokkal együtt megvalósítsuk e javaslatokat" - jelentette ki a dokumentum közzététele kapcsán Cecilia Malmström, az EU belügyekért felelős biztosa.

,,Az Európai Unió tagállamainak korrupciós helyzetét teljes körűen számba vevő tanulmány megerősítette a korrupció ellen küzdő civil szervezetként szerzett tapasztalatainkat, miszerint egyetlen tagállam sem mentes a korrupciótól, ahogyan a korrupció elleni megoldások sem tökéletesek" - mondta Carl Dolan, a Transparency International Brüsszelben működő irodájának igazgatója.

Martin József Péter, a Transparency International (TI) magyarországi igazgatója kiemelte, hogy ,,a Magyarországról szóló jelentés szinte ugyanazokat a korrupciós kockázatokat tárta fel, amelyekre a TI az elmúlt években már többször felhívta a figyelmet."

A jelentés, az Eurobarometer 2013. évi felmérésére hivatkozva megállapítja, hogy Magyarországon száz megkérdezett emberből nyolcvankilenc gondolja úgy, hogy a korrupció komoly probléma. Ez az eredmény rosszabb, mint az EU átlaga, hiszen száz európai polgár közül átlagosan csak hetvenhat gondolja korruptnak a saját hazáját. Még rosszabb a vesztegetések elterjedtsége Magyarországon: míg az unió átlagában a polgároknak mindössze 4 százaléka, Magyarországon a 13 százaléka állítja, hogy ,,az elmúlt évben csúszópénzt kértek vagy vártak el tőle - tartalmazza az EU jelentés Magyarországra vonatkozó fejezete.
Csak névleg védik meg a közérdekű bejelentőket

Az Európai Bizottság szerint Magyarország kiemelkedő korrupciós kockázatai közé tartozik a közérdekű bejelentők védelmének elégtelen szintje, a lobbizás átláthatatlansága, valamint a pártkampányok finanszírozásának a megoldatlansága. A nemrégen elfogadott törvény csak névleg védi meg a közérdekű bejelentőket, de nem akadályozza meg azt, hogy az állam ellenük indítson eljárást, amiért a korrupció leleplezése érdekében felfedik az állami hivatalok titkait. Az érvényben lévő lobbi szabályozás pedig nem enged betekintést abba, hogy a közhatalmi döntéseket hozó hivatalnokok meg a parlamenti képviselők kikkel tartanak kapcsolatot, ezért azt sem lehet tudni, hogy kik befolyásolhatják a jogszabályok tartalmát.
A pártok gazdálkodása Magyarországon nem átlátható

,,Nem meglepő, hogy Brüsszel is kivetnivalót talál a magyarországi kampányfinanszírozási szabályokban", erősítette meg Ligeti Miklós, a TI Magyarország jogi vezetője. A politikai pártok választási kampányainak a finanszírozása Magyarországon a rendszerváltozás óta megoldatlan probléma, egyben ez az egyik legnagyobb korrupciós kockázat is, emlékeztetett a korrupció ellen küzdő civil szervezet jogásza. Az uniós jelentés szerint a pártok gazdálkodása Magyarországon nem átlátható, beszámolóik nem engednek részletes áttekintést a pénzügyeikről. Az új kampányfinanszírozási törvény pedig számos korrupciós kockázatot figyelmen kívül hagy, például nem szabályozza az önkormányzati választási kampányokat, hallgat a kampányok párt közeli civil szervezeteknek történő kiszervezéséről és a parlamenti választások esetében is csak az egyéni jelöltek költéseit teszi valóban átláthatóvá.
Itt csak korlátozott a verseny a közbeszerzések körében

Az uniós jelentés fenyegető kockázatként értékeli, hogy Magyarországon huzamos ideje korlátozott a verseny a közbeszerzések körében, gyakori, hogy az állam egyetlen ajánlat alapján köt szerződést. A 2011-ben elfogadott új közbeszerzési szabályozás sem hozott előrelépést, mert továbbra sem zárja ki az ún. ,,három ajánlattevős" látszatversenyt, és nem szab gátat az indokolatlanul titkosított közbeszerzéseknek. A felmérés azt is megállapítja, hogy nincsenek megfelelő megoldások a közpénzköltés ellenőrzésére, miközben a közbeszerzésben közreműködő szervezetek visszatartják a működésükre vonatkozó közérdekű adatokat. Az átláthatóság és a hatékony ellenőrzés hiánya lehetővé teszi, hogy a politikai és az üzleti élet összefonódása határozza meg a közbeszerzések rendszerét, ami ezáltal egyes kivételezett üzleti csoportok közpénzekkel történő jutalmazásának az eszközévé vált.
Hiányzik a tényleges verseny

A jelentés idézi az Európai Csalás Elleni Hivatal megbízásából a TI Magyarország által az uniós támogatások hazai felhasználásáról készített kutatás megállapításait. Ezen a területen szintén a tényleges verseny hiánya, valamint egyes kiemelt partnerek pályáztatás nélkül történő pénzhez juttatása jelent komoly korrupciós kihívást.

Az EU nemcsak a közpénzek felhasználásának és a közhatalmi döntéshozatalnak az átláthatatlanságát, hanem a jogállami intézményrendszer gyengülését is korrupciós kockázatként értékeli. A Magyarországról szóló jelentés kiemeli az információszabadság törvény 2013. évi módosítását, amelyet a TI magyarországi szervezete is kritikusan értékelt. ,,Magyarországon a közhatalmi szervek és a döntéshozók általában csak vonakodva és részlegesen hozzák nyilvánosságra a polgárok érdeklődésre számot tartó adatokat, miközben a kormánypártok a vonatkozó törvény átírásával megnehezítették a közérdekű adatokhoz való hozzáférést" - kommentálta a jelentést Ligeti Miklós. A TI magyarországi jogi vezetője jellemző példaként említette az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatát, amely szerinte a ,,honatyák tényleges vagyoni helyzete helyett legfeljebb arról ad számot, amit az érintettek hajlandóak közölni magukról."
Megkérdőjelezi a demokratikus fékek és ellensúlyok működőképességét

Az TI-hoz hasonlóan az Európai Unió is korrupciós kockázatnak tekinti, hogy a kormány a hatalmát ellenőrizni hivatott, független intézmények, például a bírósági igazgatás és az Állami Számvevőszék élére ,,politikailag elkötelezett" személyeket nevezett ki, ami megkérdőjelezi a demokratikus fékek és ellensúlyok működőképességét. A TI Magyarország már számos alkalommal felhívta a figyelmet arra, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere a 2010 óta regnáló kormány alatt szétzilálódott. A civil szervezet a korrupció elleni állami küzdelem kiindulópontjaként a mindenkori végrehajtó hatalmat az aktuális kormány politikai összetételére tekintet nélkül korlátozni képes közjogi berendezkedést sürget.


http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/6321_magyarorszag_kiemelkedo_korrupcios_kockazat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A seggnyalás igazi mintapéldánya
  2014-02-04 21:06:52, kedd
 
  A seggnyalás igazi mintapéldánya



Bemutatkozott Izrael új magyarországi nagykövete

,,Magyarország küzdelmet folytat a fajgyűlölő antiszemiták ellen" - közölte Simon Peresz izraeli elnökkel Dr. Nagy Andor, hazánk új izraeli nagykövete megbízólevelének átadása során.

Nagy András és Simon Peresz. (Fotó: Mark Neumann)

Nagy Andor közölte, hogy az Izraelben és Magyarországon élő zsidó nép történelemmel teljes... Az antiszemita megnyilvánulások művelői Magyarországon kisebbségben vannak, ezek az emberek fajgyűlölők, akik ellen Magyarország küzdelmet folytat - számol be Nagy Andor beszédéről a Megafon című héber nyelvű izraeli portál.

Dr. Nagy Andor, hazánk új izraeli nagykövete három másik ország diplomatájának társaságában a jeruzsálemi Elnöki Rezidencián hétfőn nyújtotta át megbízólevelét Simon Peresz elnöknek.

A jeruzsálemi Elnöki Rezidencián a bizonygatások és az ígérgetések közepette - a Bem József téri Külügyminisztériummal tökéletes összhangban - elfelejtette kihasználni a kitűnő alkalmat arra, hogy rákérdezzen: hogyan értelmezi a zsidó államelnök a hazánk fölvásárlásáról tett nyilatkozatát? Nagy Andor azonban nem kérdezett, hanem tovább bizonygatott: ,,nagyköveti feladatomnak tekintem a két állam közti hídverést és a népek egyesítését (sic!)".

Legalábbis az általunk hivatkozott és más héber portálok hírében is ,,a népek egyesítése" - לאחד בין העמים - egyértelmű kifejezés áll - H. J.) Az új magyar nagykövet a vele együtt beiktatott szerb, mikronéziai és türkmenisztáni diplomatával együtt a Simon Peresszel folytatott beszélgetésük folyamán kifejezték azon reményüket, hogy fejlődik hazájuk és a zsidó állam közti kulturális, technológiai és politikai kapcsolatrendszer.

A tegnapi diplomáciai esemény igazi csemegéje nem is annyira Nagy Andor bizonygatása volt (mert ,,magyar" részről ehhez Izraelben már hozzászoktak), hanem az, hogy Szerbia újonnan kinevezett nagykövetének neje tegnap a megbízólevelek átadásakor folyékony héberséggel üdvözölte Simon Pereszt. Nagy Andor feleségének héber tudásáról egyelőre nincs értesülésünk, ám a férj tökéletesen alkalmas Magyarország tel-avivi nagykövetségének vezetésére. Nagy Andor Semjén Zsolt kereszténydemokrata néppártjában építette fel a karrierjét, de volt Orbán Viktor kabinetfőnöke is. Mindenképp megfelelő ember a posztra. Alkalmasságát bizonyítja, hogy 2011-ben még a nagyköveti kinevezése előtt rosszallását fejezte ki, és közölte, hogy az Orbán-kormány nem fogadhatja el a Jobbik azon kezdeményezését, hogy a termőföld és a vízbázis védelme kerüljön bele az alaptörvénybe. Nem is került bele, ami felér egy hazaárulással. De nem került bele sajnos az egészségügy és a nyugdíj védelme sem, csak a kormánynak oly kedves egykulcsos adó.

Békéscsaba, 2014. február 4.

Hering József írásának felhasználásával összeállította: Anton

Emlékeztető: ,,Olyan kis ország részéről, mint mi, szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot, és ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhova eljutunk..." - mondta Simon Perez, Izrael köztársasági elnöke 2007. október 10-én.


http://www.sokkaljobb.hu/content/bemutatkozott-izrael-%C3%BAj-magyarorsz%C3%A1gi- nagyk%C3%B6vete
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megfenyegette a munkáját végző családgondozót a többgyerekes
  2014-02-04 20:48:54, kedd
 
  Megfenyegette a munkáját végző családgondozót a többgyerekes húszéves Dávidka
2014. február 04. 17:44
Hunhír.info

A Szeghalmi Rendőrkapitányágra január 9-én érkezett bejelentés arról, hogy az egyik kistelepülés gondozási központjában egy férfi megfenyegetett egy alkalmazottat. A bűne az volt, hogy a vele érő gyerekek életkörülményeit, és a házban, az udvaron tapasztalható állapotokat merészelte rögzíteni.

A 20 éves N. Dávid édesanyjával azért ment be az intézménybe, mert beszélni szeretett volna a vezetővel. El akarta mondani neki, hogy szerinte a központ családgondozója túl sűrűn látogatja meg őt és élettársát, akivel gyermeket várnak. A velük élő gyermekek életmódját, életkörülményeiket vizsgálja és a házukban, udvarukon tapasztaltakról jegyzőkönyvet készít. A vezetőt nem találta bent, a családgondozót viszont igen, akire folyosón rátámadt. Azt mondta neki, hogy foglalkozzon inkább mással, ne velük, különben bántalmazni fogja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 20 éves N. Dávid ellen. Az ügyben indított nyomozást a kapitányság február 3-án, hétfőn befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte el a Szeghalmi Járási Ügyészségre- tudatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Beol.hu

Mert talán a családgondozó helyett inkább pár markos és nem liberálisjogvédő-függő rendőrt kellett volna küldeni terepszemlére. Azért az már tényleg abszurd, hogy a családgondozás is veszélyes foglalkozás lett az ilyen rend és családszerető emberek miatt.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72417
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyöngyösi: jövőre is lesz mit ünnepelnie az LA Pénztárgép tu
  2014-02-04 20:41:47, kedd
 
  Gyöngyösi: jövőre is lesz mit ünnepelnie az LA Pénztárgép tulajdonosának
2014. február 04. 19:36
Hunhír.info

A Jobbik szerint a kormány "hatalmas ajándékának" köszönhetően jövőre is lesz mit ünnepelnie Horváth Lászlónak, az LA Pénztárgép Kft egyik tulajdonosának, aki sajtóhírek szerint szombaton a Magyar Nemzeti Galériában ünnepelte 50. születésnapját a Dunáról fellőtt tűzijátékkal. Erről Gyöngyösi Márton beszélt kedden Budapesten.

Gyöngyösi Márton kedden emlékeztetett rá: Horváth László az LA Pénztárgép Kft. egyik tulajdonosa, aki a jobbikos politikus szerint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter barátja, tiszteletbeli kazah konzul, az első Orbán-kormány idején pedig a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) igazgatótanácsának a tagja volt.

Felidézte azt is: az LA Pénztárgép Kft. csak tavaly nyáron alakult, azonban mára szinte monopolhelyzetbe került az online-pénztárgépek piacán, miután az eddigi piacvezető vállalkozás által gyártott gépek engedélyét a hatóságok az utolsó pillanatokban visszavonták.

Gyöngyösi Márton hozzátette: az LA Pénztárgép Kft. kedden jelentette be, hogy "látva a kialakult helyzetet", úgy döntött, még 10 ezer darab, már engedéllyel rendelkező pénztárgépre fogad el megrendeléseket darabonként nettó 99.900 forintért.

Ennek az összegnek a felét kitevő állami támogatást levonva, ez félmilliárd forint bevételt jelent a cégnek, vagyis a Jobbik szerint jövőre is lesz miből ünnepelnie Horváth Lászlónak - mondta Gyöngyösi Márton. Hozzátette: ez a példa is azt mutatja, hogy "gátlástalanságban és arroganciában felülmúlhatatlan" a jelenlegi kormány.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72421
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit is kívántak a szüleid amikor megszülettél?
  2014-02-04 20:39:28, kedd
 
  Mit is kívántak a szüleid amikor megszülettél?
-Jaj csak egészséges legyen a gyerek, jaj csak szopjon eleget!
...és úgy is lett!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Pedig ez is igaz ! Még ha nem is tetszik !!
  2014-02-04 20:38:27, kedd
 
  Pedig ez is igaz ! Még ha nem is tetszik !!



Ugye emlékszünk még? A szocializmus idejében a baráti szocialista országok polgárai (csehszlovákok, lengyelek, románok, bulgárok, NDK-sok pl.) minket irigyeltek.
Aztán emlékszünk ugye a rendszerváltás utáni időszak “lengyel piacaira"? Amikor a “csóró" batyuzó lengyelek hozzánk bumliztak egy kis csencselésre, és mi-magyarok-lenézően röhögtünk rajtuk alkudozás közben!
És szép lassan fordult a kocka! Észrevétlenül! NEM VETTÜK ÉSZRE, HOGY A MAGYARORSZÁGI RENDSZERVÁLTÁS A VILÁG EDDIGI LEGKEGYETLENEBB TÖRTÉNETE!
Nem akartuk tudomásul venni, hogy EGYEDÜL A MAGYAR politikai elit viselkedik országával és népével a leggaládabbul!
És eljutottunk végül a “legvidámabb barakkból" a nincstelenségbe! A kilátástalanságba! A nyomorba! Az EU hátsó udvarába, a Balkán bugyraiba.
Gazdaságunk nincs!-csak mérhetetlenül gazdag kiválasztottjaink!
Állami vagyonunk nincs!-csak mérhetetlenül sok adósságunk!
Piacaink elvesztek!-csak szemétfogyasztókká váltunk!
Gyarmattá lettünk saját szülőföldünkön, földönfutókká hazánkban!
Rezsicsökkentéssel kábitanak bennünket!-miközben milliónyi magyarnak már ennivalóra sem jut!
Birkameneteket szervez politikai elitünk önmaga dicsőitésére!
Százmilliárdokat pocsékol el a döbrögista horda új futballstadionokra meg a saját hobbijaira-miközben félmillió magyar gyerek éhezik!
Közmunkára hajtják a magyart, de értelmes munkát nem kinálnak!
Arat az éh-fagy-és döghalál!
Szaporodik és sokasodik az élősködő, deviáns népség!
Ezenközben a pofánkba harsogják, hogy Magyarország jobban teljesit!
Miben teljesit jobban Magyarország?! Mihez képest?! Holokauszt emlékközpontok állitásában?
MAGYARORSZÁG PUSZTUL! MENEKÜL A MAGYAR!
Döbrögi tegnap arról őrjöngött, hogy az jó!-ha a magyar fiatalok külföldre mennek dolgozni! MERT AZ SZERINTE NAGY KALAND! Szerinte! Mert most ő a nagy kalandtúra szervező!
MAGYARORSZÁGOT-A MAGYAR EMBEREKET-A POLITIKAI ELIT TÖNKRETETTE!
VAN ÖSSZEHASONLITÁSI ALAPUNK MOSTMÁR ÉPPEN ELÉG!
Fel is tesszem ismét a kérdést:
MEGÉRTE A RENDSZERVÁLTÁS? EZT AKARTAD? EZT AKAROD?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Józsikáék... azt a házi feladatot kapják.., hogy írjanak röv
  2014-02-04 20:36:01, kedd
 
  Józsikáék... azt a házi feladatot kapják.., hogy írjanak rövid fogalmazást az "anya csak egy van" témáról...
Sanyika: Elestem az utcán, anya bekötözte a sebemet. Anya csak egy van...

Ferike: Névnapomra megkaptam anyutól az indiános könyvet. Anya csak egy van...
Józsika: Szólt a muter, hozzak a spejzból három üveg sört. Visszaszóltam: Anya! Csak egy van!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Simon Gábor százmillióiról
  2014-02-04 20:34:59, kedd
 
  2014. február 4. 14:07
Simon Gábor százmillióiról


Simon Gábor, az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő százmilliókat parkoltat a Magyar Nemzet mai vezércikke szerint egy ausztriai bankban. A több százmillió forinthoz vajon hogy jutott hozzá, mert a vagyon-nyilatkozatában nem szerepel. Magyarország ezermilliárdjai is nagyon hiányoznak, de azt nem keresi senki... Miért nem hozatja haza a pénzünket az offshore (adóelkerülő) lovagokkal? Miért ők nyerik a pályázati pénzeket, és miért kapnak támogatási pénzeket?

A nemzeti vagyont áron alul elkótyavetyélték. Miután ez megtörtént elmondhatjuk, hogy se pénz, se posztó, mert a kevés bevétel is eltűnt. Egy részét felélték a giga jövedelemmel megáldott ÁPV Rt munkatársai (az első főnök Csepi Lajos volt KISZ-vezér látta el a ?feladatot?, de járt ott a környéken Martonyi János, Mádl Ferenc, Szilvásy György és sokan mások is.

?Tekintve, hogy a kommunizmus alatt nem léteztek jelentős magánvagyonok, ezért megkockáztatható az állítás, hogy a 242 milliárd dollárnyi offshore pénz nagy része a privatizáció során került magánkézbe. Az ország ezzel kétszeresen is pórul járt: a gyakran érték alatt dobra vert állami javak nem is maradtak az országban, hanem adómentesen külföldön fialtak tovább. Magyarországnak maradt a folyamatos eladósodás, hitelfelvételek és megszorítások ördögi köre ? kormányzatoktól függetlenül.? ? írja Morvay László a Magyarország elrablása című írásában.
Eltűnt az orosz államadósság fejében átutalt 900 millió dollár is egy alapítványon keresztül, ahelyett, hogy megépült volna belőle a négyes metró. Az oroszok bevállalták, de akkor nem lehetett volna ellopni a pénz. Eltűnt a Horvátország által a fegyverekért fizetett pénz is...

Kilenc milliárd dollárral nem tudott elszámolni a Horn?Kuncze kormány, amikor Suchman Tamás megbukott. Erről beszélt az utódja, Csiha Judit. Most kapni fog néhány tízmilliót néhány holokauszt emlékmű megépítésére.

A nemzeti vagyonunk elkótyavetyéléséért soha senkit nem vontak felelősségre! Az áron aluli értékesítés sem szúrt szemet soha az aktuális hatalomnak. A Magyar Nemzeti Bank jelentős aranytartalékán is túladtak, következmények nélkül.

Természetesen ezek a történések nem mentesítik Simon Gábort a felelősség alól. Hozzátartozik még egy megjegyzés: biztos, hogy csak mostanában derült ki ez a történet, és nem a választási kampány célját szolgálja?

Az évekkel ezelőtti, A háború a Nemzet ellen és a közelmúltban bemutatott Az igazság soha nem késő című dokumentumfilmekben szakemberek mondják el a kifosztásunk gyalázatos történetét, de nem történt semmi ? nemzetinek mondott kormány idején sem! Pedig a filmekből kitapintható az elkövetők köre. Az elkövetők egy része még az is lehet, hogy mentelmi joggal megáldott országgyűlési képviselők napjainkban, és azok is maradnak a 2014. április 6-ai választás után is. Mert holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
A maffia dübörög, csak nehogy úgy járjunk emiatt, mint az ukránok! A kétharmados parlamenti többség egyelőre tovább alázza az ellenzéki képviselő-társait, és Magyarországot is... A kétharmad egyelőre mindent visz!
SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Keresd a nőt!
  2014-02-04 20:28:32, kedd
 
  Keresd a nőt!
Simon Gábort állítólag az elhagyott feleség buktatta le. Vagyonvizsgálat indul ellene, és máris megszabadult tőle az MSZP.

De van másik! A Paks ellen ágáló Józsa István szocialista képviselő a paksi atomerőművel állt szerződésben, és hatmilliárd forintot kasszírozott. Most meg pofázik Paks ellen.
Hát hajrá MSZP! Lehet, hogy most már megkezdődik végre a kibeszélő show? Az lesz az igazi, ha a Fidesz is beindul!
Már alig várom. Jóccakát!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.