Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Mennyi minden nem lettem
  2014-02-05 10:15:57, szerda
 
  Másfél éves koromtól énekeltem az operetteket, filmslágereket, szívhez szóló dalokat, köztük a Tejkaramellát és a Fogj egy sétapálcát dalt is. Ezután halt meg három éves koromban tüdőbetegséggel már miskolci dögök által a szintén énekes nagyapa, akinek támadóit, hogy nagymamámat magányra ítéljék, Józsefváros rendezte be, Elvis énekelte meg egyik dalában.
Nagymamámat boszorkányok helyett ölték meg, már ekkor a 666 halottak hangját utánzó népével hívogatták apát, amikor jégeső után elverte a szőlőjét, s nagymama aggódó szíve ezt nem bírta ki, háromszori infarktusa idején apát háromszor szólította egy hang, hogy Öcsi. Minden Koko belőle került beállításra az emberek támadóinál, így került beállításra a Bizottság és István Kovács is.

Operett énekesek, sláger énekesek lettek a kiválasztottak. 1971-ig készültem gitár-ének-magyar tanárnőnek. Nem lehettem, elvették a hangomat, nem engedtek gimnáziumba sem.

Szülési után végeztem el a gyors-gépírót, engem nevettek a párttitkárok, hogy helyesen írok és szépen fogalmazok. Orbán 1995-ös felállásakor ismét Egerszegiékkel jutalmazta a parlamentbe került gyors-gépírókat.

Készültem gyors-gépíró tanárnőnek ezután, de le kellett érettségiznem. Ezt követően nyitottak a miskolci jogi egyetemmel, ide akartam jelentkezni, de a párttitkárból lett elnöknő nem járult hozzá, nem bírta 1980. óta elviselni a tiszta zöld szemeimet, dührohamot kapott, amikor rám nézett.
Így nem lehettem jogász, ügyvéd sem.

Ezután akartam menni, mivel tantárgy kiváló tanulója voltam matematikából számvitelire, de ez sem jött össze.

A nyolcvanas években a Révész utcán akartam menni rendőrnek, azóta Miskolc tette a rendőröket, mint ahogyan a vámügyeseket, mert oda is jelentkeztem.

1991-es írásom elkezdése a velem történtekről és a világ történelméről szólt. Ezt a nyomorultak összezúzásával mindennek ismételték elvitelével a gyalázatosoknak, sorsuk helyetti gyalázásommal.
Ez történik itt 1998. óta, valamint a szerepjátékosok elmeosztályainak megreformálása.

Két márványtáblát helyeztek ki álmosfüzeteim szerint a nevemmel, egyiket egy kopár hegy tetejére, másikat apa szőlőjébe. A szőlő szimbólum a pusztítóé, így kezdődött itt szőlők kicibálásával anyám által a kertből, s mi tehetetlenül néztük az idegrohamait, majd áttértek Görögszőlésére Miskolcnak.
A görög vallást ismételték kezdetektől, csillag medve kortól a lányom megszületésével. 1978-ban rendeztek neki úttörő nyakkendővel névadót, majd a Révész utcai tartózkodásunk idején dr. Mosolygós görög pap megkeresztelte görögnek. Miután itt meglátogattam a Búza téren idehelyezése után, már diszkót üzemeltetett a fiataloknak. Mondta a gyereknek, hogy menjenek közéjük, nehogy úgy járjanak, mint én, s jelentőség teljesen rám nézett, mivel hipnózisban voltam.
Ez a pap nemrég halt meg, mert újabb emelkedést hajtanak végre, azúttal görög-keletiként.
Miután bezúzták az írásaimat, dalaimat, meséimet, gyerekverseimet, átfestették a mezítelen cserepeket, ruhát adva tisztulva a vallási korok képviselőire, rengetegen emelkedtek költőként, amit az internet világa is jelent. Még Rózsa kiadó is megjelent a színen.

Minden gyümölcsnek jelentése van, a dió egykori történelem fájaként, mely a patkós Időjelek ikertorony házába is beállításra került, keményhéjűként egykori világ történelmet jelent, ezt valamennyi lírai karám ismeri, képesek lettek volna megírni a világ igaz történelmet. Minden virágnak jelentése van, még Lucifer virág is van. Egyiptom fehér rózsájára, mellyel romantikus sorozatokat adtak ki, magam is rájöttem. A tölgyfa is berendezésre és történelmi időkre visszamenve végrehajtásra került. Ezt a sorozatot a Romantic együttessel állította be Miskolc.

A szerepjátékosok nem akartak többé szerepet játszani, ezért rám rakták a súlyát a történelemnek. Ők mondták el, hogy a nevünket zsidók vették fel, hogy az Ildikók és Erikák karmikusok, hogy a dallasi szereplőket nehéz elviselni, mert beképzeltek a nők, mint Sárossy Anita, akit a Szívdobbanások kötetbe helyeztek Porcelánszívként sorsát rajtam végrehajtva, hogy szavaktól kettétörik a szívem, akár mint az Avonosok üres szívét Szandi sorsával együtt hajtották végre.

Dallas ismétlését nem lehet abbahagyni, bár 1995-re véget ért, mert ez azt a médiát jelentette, amelyik velünk volt, akár az is, amelyik Kohut Magdát beállította színésznőként Benkő Gyulával a szlovák Hunnia elméről. Nagyon régóta tart már ez az emberiség felszámolása a tiszta törvényekkel rendelkező szívük miatt. Akik elmondták az információkat, azt hitték, hogy embereket nem bántanak, nem tudták, hogy a Pszichografológa felszámolta a borsodi embereket, amit Izrael is ismételt és jelent, kitette a hatágú csillag jelét, mint az egyiptomi és többi elme képviselőik is, akár a franciák, így jöttek ide. Brazil füves mókus rendi borsodi maffia vett részt Liptaiékkal a magyarok és az emberek kínzásában, megtámadásában.

1991-ben készültem grafológusnak, de nem volt pénzem tanfolyamra. Már ekkor Miskolc
hosszabbítást rendezett be Vas megyében is, előlről kezdve 1990-es Idegosztályi betegek berendezésével Wass Albert erdélyi nemeseit emelve az 1945. előtti eseményekre visszatérve a vaskort. Utána már eldöntött volt, hogy a súlyos betegek csapásait végrehajtják rajtam, mint 18 éve kezdődött az engem gyerekkoromban megáldozottak és megszületettek helyetti cukor és többi betegségem csapásokkal.

Ezelőtt öt évvel próbáltam pénzügyi iskolába járni, de a lábamon egy hatalmas seb jött ki, herpesznek diagnosztizálták. Nem tudtam már berögzíteni a kommunikációs csapások miatt a könyvvezetést. Így nem lettem könyvelő és adószakértő sem.

Az1995-ös pszichiátriai ufós római egyházas ikertorony helyetti bevitelem helyett, majd ezt követően dr. M.-mel közös cserepeknek megfelelően Ízisz és egyéb egykori elméletek végrehajtása közben, emelve felesége Dávid Mónika Rákóczi terét, amelyik megtámadott ott tartózkodásom idején és szörnyűséget hajtott végre a szívemben és fejemben lévő Ádám és Éva erdő börtön nép zsidóinak kígyó istenével, majd ismét Simon Ilona helyett rátérve születési kezdetemre sátánistákkal a börtön könyveit ismételve, olyanok támadták meg a gyerekeket, amelyek hasmenést okoztak, a szomszéd kezdet miatt a húgyhólyagomba döfték a katétert, méhembe valamit kaptam, amin nevetett a Semmelweis kórház ultrahangosa, inyevő baktériumot kaptam a Keresztöltés miatt a médiától. Ez ismételten anyám sorsa volt. Ezután a gyerekek rágni kezdték a körmüket. Innentől a lányom tartott már el, nem lehetett nekik sem tovább tanulni.
Dr. M. betegei sorsán végighaladva a börtön 13 napig felvonulást rendezett halotti hidegséggel, miközben a kiválasztott asszonyos János jelenéseit olvastatta velem. Mindezt az akkor nyitott média képviselői bemutatták, a Fókusz is. Azóta az alkoholistái Nyíregyházának és Borsodnak jungista elmélettel lettek ezoterikus gyógyítók, meggyógyultak az egészségügyben.

Nekem azt mondták tavaly, hogy betegnek lenni mindenkinek joga van, így zárták le az eddigi karmikus múltjukat. Mivel nem engednek el, én nem tudom lezárni. Elmeosztályok vannak itt, pusztító is, füvesek is, Ufók is, meg Müller Péter Sziámi 666 népe csövesekkel, amik Isten gyermekeiként ismételték itt 1998-ban, hogy lefeküdtek Szentlelken a szabadköműves orvos Ufóinak, azóta tart a média fertelmessége, tisztulásával együtt. A média suttogójával Dávid Mónikának kivitte az egész fertelmes perverz Mónika Showban bemutatott csűrhét 1972. óta tartó megszünésük, illetve megmentésük az én eltemetésem óta szerte a világba, de főleg Olaszországba. A börtön a dögökkel szintén itt van még mindig, minden részemben. Mivel a megyét jelentik, nekem kellett volna innen az emberekkel, akik meghaltak elmenni.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Római egyház 1800-as évek vége átdöfése Rómában
  2014-02-05 09:55:18, szerda
 
  A lakásban lévők legkegyetlenebbje az, amelyik az 1800-as évek végén Rómában a római egyház képviselőit a falhoz szegezve megölte, azóta nem voltak vallások, már az is ismétlése volt a régi koroknak. Ezért csúfolja a Heti hetes a vallásokat, meg a Vörös Oroszlán ismétlésben jelentkező nemeseit.

Most a Révész utcai kezdettel emberek gyilkossága mellett emelkedtek az egyházak.

Márai írta meg egyedül, hogy a vallásokat a 17. században felszámolták, hiszen már 1848-ban szocializmus volt, ezt Képes történelemmel, leninek létrehozásával ismételték az összes Képes történelemmel együtt.

18. században megölték a Jehova teremtőt, amivel kezdtek születésemkor, kutyaként hozták hozzánk, sárga focizó kutyaként. Nagyon aranyos kutya volt, szerette a gyerekeket. A kaput soha nem kellett bezárni, mert idegeneket nem engedett a házba, olyankor megvadult szinte. Hetente mérgezték, mindig apa ápolta, tejet öntött belé. Egyszer levágták a nemi szervét. Elment a járványtemető egyik sírkövéhez, ott talált rá apa. Hazahozta, hónapokig haldokolt, de megmaradt. Miután a pusztító szétválasztotta a családot, mi ott maradtunk étel, ruha nélkül leválasztott házrészben, apa a kisszobát kapta, ahol az ablakon keresztül közlekedett. Nagyon megalázták, mint embert. A Jehova kutyával a Hecskén fociztunk, aminek a neve egykori pszichografológiai kecskéből eredt, régi történelemként. Lehetett rajta lovagolni is, nagyon szelíd volt. Amikor furulyáztam, bejött a házba és elém ült, énekelni kezdett, úgy kísért engem. Miután anyám férjhez ment a Rákóczi téri négy gyermekes emberhez, fél év múlva megengedték, hogy odamenjünk egy szoba-konyhás lakásba. Már itt a Rákóczi téri feszületes lettem, Kondás rendőrrrel indultak akkor a rendőrök, amelyik meg akart engem csókolni, amikor senki sem volt otthon. Azt mondta, ne játsszam meg magamat. A Jehova kutya nagyon hűséges volt, apát nem hagyta magára, de minden reggel elindult végig a városon, hogy lásson minket. Mi szenvedésünk és éhezésünk idején kevés figyelmet tanúsítottunk iránta, még vizet sem adtunk neki, amiért nagyon nagy lelkiismeret furdalásom van mai napig. 16 éves koráig járt minket megnézni, miközben a média nyomorultjai öcsémet cigányozták, ő volt a cigánytelep helyetti feketebárány áldozat, amit együttessel a többi nyomorulttal együtt be is állítottak. A facebookról levették a Nyomorultak együttes 1967-es kezdetét, nyilván titok, hogy a nyomorultak mit tettek.

Jehova sárga kutyát 16 évesen annak ellenére, hogy akkor még autók nem nagyon jártak, elütötték, átgázoltak rajta, kukában végezte.


Itt kimondottan ember gyilkosság történik, úgy is kezdték Kovács Erzsiékkel annak idején a szív küldi néprádiót is, akinek szíve van, azt halálra ítélték. Én már nem érzem a zenét, nem borzong a szívem kilenc esztendeje, tele van szív-gyilkosokkal. Megszüntették a hangomat is Káli Sándor árnyékoskerti népe helyett. Itt befejeztem a menhellyel az életemet. Káli a Kata gyümölcsei kommunista kezdetről Kata kártyát vezetett be a városnak, a város tisztul folyamatosan elmenetelével együtt Unióba és szerte a világba. A város ünnepelte Koóst, Patakit, Gálvölgyit és Hernádit is a Heti hetes forgószeleket végrehajtói közül.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ganxta 1998. óta a borsodi pusztító Lila kocsmájából
  2014-02-05 08:36:32, szerda
 
  Ganxsta Zoli iderendezett hivatalos honlapjáról ma reggelt másolt két dal az egyik játék oldalról. 1998. óta kezdett járni Mexikóba, amióta az elmeosztály a shizopreneket emeli. Ganxta terjeszti a pusztító nagyságát, hogy ők sérthetetlenek és a másik dal szerint reinkarnálódik a pokol népe. Kezdetük az Árpád utcai babás berendezés volt orosz visszament időben könyvek végrehajtásával, orosz történelemmel, mely itt Orosz, Türk, Huri és ehhez hasonló neveken van berendezve Kelet sorozataival.

Júliaként 1985-ben támadtak meg a Révész utcán, ekkor azt hittem, szerelmes vagyok K. ottóba, nem akarok arra gondolni, hogy az Ottó ebből emelkedett, mivel az adventista sorozatból a Qwellet nyomorba döntötték. K. Ottó mondta, hogy én kihasználtam a volt férjemet, ekkor már a mellettem lakó T. Gyuláné - anyja. B. Erzsébet már elhunyt, amerikai színésznő testvérrel rendelkező elmondása szerint -, K. Mari, volt matemetika tanár, akinek a férje nevét egy hivatásos gondnokkal ismételték, hajtották végre az újhelyi gyámügyi elmeosztállyal öcsémen. Mari azért ment férjhez a Nagy-Hecskéről, hogy tanulhasson a férje mellett, aki fürösztötte, haját is mosta, négy gyerekét is ellátta. Tálas Julianna ének tanárnőm, aki azelőtt Bestia apácája volt álmosfüzeteim szerint az ő gyerekeit istápolta, az enyémet nem vette fel az ének osztályba, volt osztálytársammal, Hédivel együtt meg sem ismertek engem már. A média ufókkal és a miskolci Főnix, akik Erdős Péter szerint nem várták a világ végét születésem után, így mentek Japánba is, s nem lehetett eladni azokat a dalokat, amelyek a főnix éjszaka népéről szóltak - kiállított a hatalmas ablakba, s velem szemben a családi háznál egy cigány férfi figyelt engem. Ez a Rómeó és Júlia média változata. Biztosan megvan a Júliájuk is berendezve, akit megmentettek.

Nem hiszem, hogy a magyarországi és ember megszüntetőknek vannak személyiségi jogaik, különösen nem a személyiség nélküliként emelt kormánynak, amit öcsém arcának keresztbe húzásával emelt a 666 korláti központjával a vadállat elmeosztálya. Ők kezdték előlről Bródy sorozatát. Személyiségi jogaik az embereknek vannak, akiket ők megtámadtak, a nyomorultakkal már majdnem nyolcvan éve hosszabbítást rendeznek.

Ganxsta Zolee és a Kartel - A jó,a rossz,és a Kartel
www.youtube.com

HIVATALOS HONLAP: http://www.kartel.hu/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/ganxsta.zolee.k
artel?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Ganxsta-Zolee/130791470294306?fref=ts


Zolee: Billy a kölyök, az elég zorall volt,
De ismerek olyat aki többet gyilkolt,
Könyörtelen mint a törvényen kívüli
Josey Wales és Tuco Ramirez.
A Csúf, vagy ismertebb nevén Patkány:
Mindenre elszánt és ez nem hátrány.
Nem idióta mint a daltonok,
Akinek nyakán a hurok, én rafkosabb vagyok!
Mint Jesse James, vagy a Younger-ek,
A vonatrablók a déli gyerekek.
Szőke mint a Jó, gonosz mint a Rossz,
Csufabb mint a Csúf, ez Zolee.
Mint a Los Bandinos,
De jobban teszed, hogyha nem is szólsz,
Az utca rosszabb, mint Texas, vagy mint
Abilene City,
Csak nem colttal járkál a sok strici.
Itt nincsen fehér csak fekete ló,
A pokol öt lovasa, ez nem neked való!


Refr.: A jó, a rossz és a Kartel,
Rosszabb mint a nyugat.
A vadkelet ér el,
Rosszabb mint a nyugat.
A jó, a rossz és a Kartel,
Rosszabb mint a nyugat,
Nem értek el!

Dope: Ez nem a vadnyugat, ez a kelet!
Clint Estwood itt nem menti meg a segged,
Itt nem lovakon járnak a gengszterek,
Amin közlekednek, azok a dzsippek.
Nem hallod a winchesterek hangját,
Dum-dum puskák törik meg az éjszakát.
Nem fedi kendő az arcod,
Ha rabolni akarsz felhúzol egy maszkot.
A pasasok nem aranyat keresnek,
Itt a kokain az ami most fizet.
Nem üldöz a sherif Pat Garret,
Helyette rádtörnek a KBI-sek,
Bevisznek és kihallgatnak,
Utána meg jól bekaszniznak.
A sztori ugyanaz csak a hely nem stimmel,
A jó. a rossz és a Kartel.

Refr.

Zolee: Mindkét oldalon mint vad Billy Hickock,
Piti bandita mint a whyski csempész Cook
Sose tudod, hogy ki van veled,
Hazateszlek mint a kölyköt Pat Garett.
Egy sima alkoholista gyilkos,
Itt Doc Holiday, bárkit eltapos.
Itt nem tesz rendet semmilyen Wyatt Earp,
Ez egy lószar, inkább újra tölt,
És csak vedel, ne kérd csak vedd el!
Nincs se jó, se rossz csakis a Kartel.
Hidegvérű és gonosz mint Gráf,
Lenyom mint a Nephilim, de mégis felráz.
Fingod nincs, hogy én ki vagyok, mit akarok,
Honnan jövök és meddig juthatok?
Ne is törődj vele mert nem a te dolgod,
Megtudhatod de nem leszel boldog,
Mer' ami nekem szart se ér, lehet, hogy neked az a jó,
Ha-ha, ez a Helldorado.


Zene:Rómeó Vérzik
Szöveg:Kovács koppány

Videó: FX-film
Rendezte:Bíró Máté
Crew:Vígh Máté
Bíró Dávid
Fény:FULLHANG
Smink:Vígh Edit
Vágás:Bíró Máté

Helyszín:FX-film stúdió
fxfilm111@gmail.com

www.romeoverzik.sk

http://www.facebook.com/romeoverzik


Dalszöveg:

Igazságot csak a túloldalon találsz,
De neked tudnod kell, ez valami másról szól.
A test az lehet a régi, de a lélek vándorol,
És, ha nem raksz rá bilincset, könnyen elkóborol.

A remény hal meg utoljára, azt mondják,
De belül a szívet kicserélni nem tudják.
Hiába üvölt, de nem hallod már,
Régen volt, amikor hallgattál rám,
Pedig szétfeszíti testem, a lelkem, nem bírom már!

Refr.:
Nekem minden napra kellesz,
Nélküled itt bent sötétebb a világ,
Nincs is csak szív, és semmi más.
Én válaszolok, Te kérdezz,
Tudom jól, te így is megértesz,
Te vagy az én zsákomon a folt ma már.

Hiába üvölt a szívem,
Nem hallgatsz rá,
Pedig szétfeszíti testem, a lelkem,
Nem bírom már!

Refr. 2x :
Nekem minden napra kellesz,
Nélküled itt bent sötétebb a világ,
Nincs is csak szív, és semmi más.
Én válaszolok, Te kérdezz,
Tudom jól, te így is megértesz,
Te vagy az én zsákomon a folt ma már.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 3280
  • e Hónap: 5639
  • e Év: 57905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.