Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Felejtsd el agabonapelyheket
  2014-02-07 07:28:11, péntek
 
  FELEJTSD EL A GABONAPELYHEKET ÉS CSERÉLD LE ŐKET “IGAZI ÉTELLEL"- A KÍSÉRLETEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK



A gabonapehely- gyártás több milliárd dolláros iparág. Nem publikált tanulmányok kimutatták, hogy azok a patkányok, amelyek csak a gabonafélék dobozát rágták szét tovább éltek, mint azok, amelyek magát a gabonapelyheket fogyasztották. Nem döbbenetes?

A nagyvállalati élelmiszeripar a sok lobbistának köszönhetően sikeresen eltitkolta eddig az összes olyan kutatást, amely felhívja a figyelmet a hideg gabonafélék fogyasztására.

Az egészséges reggeli tápanyagokban gazdag, igazi élelmiszer! Ilyen a bio tojás, a nyers turmixok, a friss bio zöldséglé, az áztatott zabpehely vagy “kása" és a nyers, legeltetett állatok teje.

A GABONAPEHELY- GYÁRTÁS AZ EGYIK LEGNAGYOBB PROFITOT HAJTÓ IPARÁG
A dobozos reggeliző gabonapelyhek iparága az egyik legprofitorientáltabb az élelmiszeriparban. A pár forint értékű gabonát pelyhekké és egyéb formákká extrudálják és több száz forintért adják el színes dobozokban.

AZ EXTRUDÁLÁS FOLYAMATA
Az extrudálási folyamat nagy hőt és nyomást használ arra, hogy a gabonapelyhek és egyéb alakzatok létrejöjjenek. Ez a feldolgozás megváltoztatja a gabonafehérje molekuláris szerkezetét, egy neurotoxint hozva létre. Az extrudálással végzett folyamat ugyanaz, mind a bio-és a hagyományos gabonafélék esetében. A feldolgozás elpusztítja a gabonában található legtöbb tápanyagot, ehhez pedig még hozzájárulnak az egészségtelen szintetikus vitaminok, amelyekekkel dúsítják a gabonát. Mivel a gabonafélék általában teljes kiőrlésű gabonát is tartalmaznak, ezek általában mérgezőbbek és többet ártanak a fogyasztók számára. A hagyományos gabonafélék e mellett gyakran tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket, valamint nagyon sok cukrot és veszélyes mesterséges adalékanyagokat.

AMIT A VIZSGÁLATOK MUTATNAK
Stitt egy 1942-ben végzett kísérletet ír le, amit egy gabonapehely gyártó cég végzett el, azonban az eredményeket az irodában elzárva tart

ották a fogyasztók elől. A tanulmányban négy csoport patkányt vizsgáltak. Mindegyik csoportnak más volt az étrendje. Azok a patkányok, amelyek vitaminokat, vizet és puffasztott búzát kaptak, két héten belül elpusztultak. Azok a patkányok akik fehér cukrot és vízet fogyasztottak, egy hónapig éltek. Azok a patkányok akik csak vizet és vitaminokat kaptak, két hónapig éltek, míg a teljes kiőrlésű gabonát, vizet és vitaminokat kapó patkányok több mint egy évet éltek.

Egy másik, nem publikált kísérletben- amelyet 1960-ban, a University of Michigan-en végeztek- 18 laboratóriumi patkányt három csoportra osztottak. Azok a patkányok, akiket kukoricapehellyel és vízzel tápláltak, először haltak meg és először mutattak kóros viselkedési formákat is: harapdálták egymást és görcseik voltak.

A második csoport, akik csak a gabonapelyhek kartondobozát és vizet kaptak, másodjára haltak meg alultápláltság miatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A kontroll csoport, akik patkánytápot és vizet kaptak, jó egészségi állapotban maradtak az egész kísérlet során. A meglepő eredmény az volt, hogy azok a patkányok, amelyeket csak a gabonapehely kartondobozával és vízzel tápláltak tovább éltek, mint amelyek magát a kukoricapelyheket fogyasztották.



Na akkor mi a reggeli?

FORRÁS: NATURAHIREK.HU
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
A legmagasabb minőségű " Természetes gyógyszerek közt szerep
  2014-02-07 07:24:07, péntek
 
  EGY CSODÁLATOS GYÓGYNÖVÉNY

A Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű "természetes gyógyszerek" közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.
A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

Sikeres termesztésSIKERES TERMESZTÉS

A vadon növő Ganoderma nagyon ritka és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan egy-egy példányra, a gomba hatóanyagtartalma legtöbbször már közel sem optimális, emiatt hatása nehezen kiszámítható. Mivel a vadon növő példányok gyűjtése esetleges, így az ebből készült termékek minőségének standardizálása szinte lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Dr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a "spóraszétválasztó termesztési módszert" a Ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

A GANODERMA VARÁZSLATOS HATÁSAI:

A Ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy "a Ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de a kínai alkimisták kivételével évszázadokig senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.
Az 1960-as évek végétől kezdődően számos kutatást végeztek a világ minden pontján, melynek következtében - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát.

A GANODERMA FONTOS ALKOTÓELEMEI:

Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben (Panax ginseng) található.

Poliszacharidok: Ezek az egyszerű cukrokból álló óriásmolekulák hatékonyan támogatják az immunrendszer optimális működését. Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumorgátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.

Keserű íz: A pecsétviaszgomba keserű ízéért első sorban a különböző triterpének felelősek. Minél magasabb egy gombafaj triterpén tartalma, az íze annál keserűbb. A Ganoderma triterpén vegyületei antivirális hatásúnak bizonyultak.

A GANODERMA IGAZOLT GYÓGYHATÁSAI

A pecsétviaszgomba kiterjedt és kúraszerű alkalmazása

javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású),
segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában,
tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében
májvédő,
kemo- és radiopreventív,
fekély ellenes,
vírusellenes,
magas vérnyomás ellenes,
koleszterin- és trigliceridszint-csökkentő,
vérrögképződést gátló,
antidiabetikus,
antioxidáns hatású
VALÓBAN IGAZ, HOGY A GANODERMA A MODERN BETEGSÉGEK ELLENSZERE, ÉS "UNIVERZÁLIS ORVOSSÁG" MINDEN BETEGSÉGRE?

Yukio Naoi, Kiotói Egyetem Élelmiszeripari Tudományos Kutatóintézet

A Ganoderma valóban univerzális orvosság? Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk.

Az első kérdés az, hogy a Ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: igen, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a Ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.

A Ganoderma képes a kiegyensúlyozatlan szervezet megváltoztatására, és egészségessé teszi azt. Nincs eltérés az emberi fajok között, legyen az ősi vagy modern. A Ganoderma minden esetben ugyanazzal a hatással bír. Emberek a világ minden részéről azonos eredményeket tapasztalhatnak.

Ha egy beteg szervezete különösen jól reagál a Ganodermára, az olyan, mintha egy szabadalmaztatott gyógyszer a maximális hatást váltaná ki. Tény, hogy eddig senkinél nem tapasztaltak olyat, hogy negatív hatással lett volna a páciensre vagy esetleg elégtelen eredményt nyújtott volna.

Forrás: fekete.egeszsegeskave.hu

 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj  
Sárgarépalevet használt a 4.stádiumú rákja gyógyításához
  2014-02-07 07:15:52, péntek
 
  Ann Cameron, 15 gyermekkönyv szerzője sárgarépa lével "gyógyította meg" 4. stádiumú rákját.
Azt állítja: "Hiszem, személyes tapasztalatom miatt, hogy a sárgarépa meggyógyítja a rákot - ráadásul gyorsan, kemoterápia, sugárkezelés vagy bármilyen étrendi változás nélkül".

A szokatlan történetek, ahol természeti segítséggel történik a gyógyulás, meglehetősen meghökkentőek. De jobban bízom bennük, mint a hamis gyógyszertesztekben, amit a Nagy Gyógyszergyár ajánl, mert a mérgező gyógyszerek milliárdokat hoznak, de több kárt okoznak, mint hasznot.

2012. június 6-án műtötték Ann-t 3. stádiumú vastagbélrákjával. Úgy döntött, elutasítja a kemoterápiát és 2012. november 6-ig ténylegesen jobban érezte magát. A kontroll CT azonban tüdőrákot diagnosztizált. Vastagbélrákja pedig 4. stádiumba került és áttétek keletkeztek a tüdején. Orvosa 2-3 évet jósolt neki.

Az orvosi tanács szerint a sugárkezelés haszontalan lett volna számára, ezért a kemoterápiát ajánlották inkább, bár ez sem hosszabbította volna meg életét. Ann úgy döntött, hogy egy új, intenzív kutatáshoz csatlakozik, hogy találjanak egy alternatív gyógymódot, mely segíthet neki.

2,3 kg sárgarépa lé naponta?

Ann találkozott egy olyan emberrel, aki sárgarépával gyógyította meg a rákját. A neve Ralph Cole, aki azt állította, hogy úgy gyógyította meg laphámsejtes nyaki daganatát, hogy naponta 2,3 kg sárgarépából készült levet ivott. Ralph bárkivel szívesen megosztotta a ,,répa-kúrá"-ját, aki hajlandó volt őt meghallgatni.

Figyelmeztetett, hogy megpróbálta kisebb adaggal is (1,4 kg-ot próbált), de azzal nem járt sikerrel, tehát szerinte a napi 2,3 kg a trükk. 7 éve tünetmentes és már csak néha répalevezik. 2012. november 17-én Ann és elkezdte a maga 2,3 kg-os adagját, közel napi 2,3 literrel. Ann reggel répa lével indított, megivott egy pohárra, majd a többit betette a hűtőbe hűlni és a nap folyamán az egészet elfogyasztotta. Ann hűen folytatta a kúrát néhány lémentes napot tartva, csak úgy, mint Ralph Cole.

Ann-nek nem volt sem kemoja, sem sugárkezelése, se más étrendi változtatása, kivéve a sárgarépa levet. Folytatta a húsevést és néha még egészségtelen ételeket is evett, mint például fagylaltot.

Ann figyelmeztetett:

,,Én nem ajánlom a fagylaltot rákra, csak azt akarom ezzel hangsúlyozni, hogy egyedül a sárgarépa lé volt az egyetlen változtatás az életemben, emellett hálásan fogadtam az imákat és a jó energiákat a barátoktól és bölcsességet kértem attól, Aki odaát van."

A 2013. július 30-ai CT már nem talált rákos sejtet. A duzzadt rákos nyirokcsomók visszazsugorodtak normális méretűvé 8 hónappal az után, hogy napi több liter sárgarépalét kezdett fogyasztani néhány nap szünettel.

Nem sokkal később, ahogy elkezdett kevesebbet inni, Ann bőrszíne is normalizálódott és kezdte lehagyni a narancsos árnyalatot.

A sárgarépa és a rákkutatás

A sárgarépában falcarinol található, ami egy antioxidáns és bizonyítottak rákellenes tulajdonságai. Angol és dán kutatók kimutatták, hogy 1/3-dal csökkentek a rákos daganatok a labori körülmények között kiváltott rákos egereken és patkányokon.

Egy másik emberi tanulmány megállapította, hogy a sárgarépa lé fogyasztása megemelte a karotinoidok szintjét a vérben olyanoknál, akik túlélték a mellrákot. A kutatók szerint a megnövekedett karotinoid a vérben rákmegelőző lehet.

Dr. Max Gerson szerint, akinek nevéhez fűződik a bio sárgarépa- és alma lé fogyasztásán alapuló Gerson terápia, a sárgarépa lé molekulárisan szinte teljesen megegyezik az emberi vérrel. Érdekes, ugye? Talán a rák nem is olyan ijesztő, mint ahogy az egészségügyi ipar el akarja velünk hitetni!

Forrás: http://truththeory.com


 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 146 db bejegyzés
e év: 1742 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 109
  • e Hét: 661
  • e Hónap: 12048
  • e Év: 49796
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.