Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
A kormány színes bokszolói is védett állatok: csak felfügges
  2014-02-08 17:33:03, szombat
 
  Cigánybűnözés :: 2014-02-07. 13:33
A kormány színes bokszolói is védett állatok: csak felfüggesztett jár az öt gyermeket kirabolni próbáló "Tájszonnak"

Jogerősen két év felfüggesztett börtönre ítélte a járásbíróság azt a 16 éves kecskeméti cigányt, aki januárban egyszerre öt gyermekkorú fiút akart kirabolni. Pénzt nem kapott, így egy memóriakártyát vett el az egyik fiútól.
Zoom
A 16 éves B. B. január 8-án 13 óra körül Kecskeméten a vele szemben sétáló 12-15 éves sértetteket felszólította, hogy álljanak meg, majd veréssel fenyegette meg őket, ha nem adnak neki 1000 forintot.
- A kisportolt testalkatú, bokszoló vádlott felszólítására a gyermekek félelmükben megálltak, de nem adtak pénzt, mert nem volt náluk, ezt közölték is vele. A rabló azonban kitartónak bizonyult, ekkor az egyik gyermek kerékpárját kezdte követelni - mondta el dr. Schmidt Gábor, a megyei főügyészség sajtószóvivője.
A fiú azonban nem engedett, a vádlott a biciklit sem kapta meg, így újra veréssel fenyegetőzött, ha a gyerekek nem dobnak össze neki minimum egy ezrest. A sértettek továbbra sem tudták teljesíteni a követelést, a vádlott ezért rászólt egyikükre, hogy vegye ki a telefonjából a memóriakártyát és adja oda. Ezt a gyermek félelmében meg is tette. A fiatalkorú rabló távozott a helyszínről, később azonban a kártyát összetörte és eldobta. Schmidt Gábor elmondta: a magasabb és erősebb testalkatú vádlott fellépése fenyegető volt a sértettek számára, így a gyermekekben komoly félelem alakult ki.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság a rablót már másnap, január 9-én elfogta és őrizetbe vette, a nyomozási bíró január 12-én elrendelte előzetes letartóztatását, majd a járási ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította. Csütörtökön a Kecskeméti Járásbíróság már tárgyalást is tartott, a fiatalkorú rablót öt rendbeli rablás bűntettében mondták ki bűnösnek, amelyből négy cselekmény kísérleti szakban maradt. A bíróság a vádlottat a rablásokért két év (négy évre) felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A döntés jogerős, mert egyik fél sem fellebbezett ellene.
(Baon nyomán)
Korábban írtuk:
- Az egész országban bokszolni tanítaná a cigányokat a Fidesz - összesen 30 ezer gyilkológépet fejleszthetnek ki
- Nem csak bokszolni tanítja a cigányokat a Fidesz - a magyargyilkolás hatékonyabb műfajaiba is bevezetik őket - 96 millió forintból
- A kormány szerint az ökölvívás nem növeli a cigányok agresszivitását, sőt lenyugtatja őket
- Őszinte szavak Orbán egyik leendő bokszolójától
- Félnótás Balog örül a "roma boksziskolának"
- Cigánytempó: a "Balog Ökölvívó Akadémia" egyik reménységének előadásában - a 30-as tábla éber őreinek figyelmébe
- "A sport kiemeli őket" - cigány kick-box-világbajnok lehet az egyik csepeli késelő
- Megtaláltuk a Fidesz bokszakadémiájának éltanulóját
- A négereket is felzárkóztatja az ökölvívás: az egyik világbajnokuk például megrögzött bankrabló volt

További részletek: http://kuruc.info/r/2/123647/#ixzz2skV2CiUQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európai hírű pofont adtak a kirekesztőknek a Becsület napja
  2014-02-08 17:19:08, szombat
 
  "Isten, hazánkért térdelünk elődbe..." - Európai hírű pofont adtak a kirekesztőknek a Becsület napja megmelékezkői
2014. február 08. 16:51


Koldus Kálmán - Hunhír.info
Az elmúlt 15 év legjobban szervezett, formájában, tartalmában a kegyeleti szertartás minden elemét felvonultató, méltóságteljes megemlékezés résztvevői európai hírű pofont adtak azoknak a kirekesztőknek, akik a magyar történelem egyik legdicsőbb eseménye, a budavári kitörés hőseire és áldozataira emlékezők ellen uszítottak. A folyamatosan fasisztázó, őrjöngő magyarországi liberális hadoszlopok megszégyenülve kulloghatnak el a történelem színpadáról, hiszen amit szombaton előadtak a megemlékezők, az derékba töri minden szennyes próbálkozásukat.

A toleranciabajnokok a nekünk_minden_jár_azért és csak_nekünk_van_fájdalmunk életfelfogás kirekesztő, gyűlölködő képviselői szinte szénné égtek szombat délután, amikor a megvetett, lenézett és gyűlölt, általuk náciknak, fasisztáknak, véresszájú gyilkosok ivadékainak nevezett sokaság megemlékezett a budavári kitörés hőseiről és áldozatairól. Hiába próbálkoztak a toleranciabajnokok kétszeres bombariadóval, hiába időzítették úgy otromba akciójukat, hogy a rendőrök lezárják a Lánchidat, és kerülő úton tudjon csak a budai Várban lévő Kapisztrán térre jutni a több száz fős megemlékező sokaság, az életüket és vérüket nem kímélő budapesti védők késői utódai 69 évvel az események után méltó és méltóságteljes módon hajthattak fejet elődeik nagyszerű, embert próbáló cselekedete előtt.

Hiába őrjöngött alig egy tucat antifa, antifa-jelszavakat üvöltő kretén, Kapisztrán János terén, a budai Várban még annak is könny szökött a szemébe, aki első ránézésre a marconább embertársaink csoportjába tartozik.

A bombariadó miatt egymástól elszakított gyülekezők, ha az eredetileg meghirdetett időponthoz képest kicsit megcsúszva is, de mindannyian felértek a budai Várba és ott, ahol 15 évvel ezelőtt is Árpád-sávos zászlók töltötték be a teret, most is felhangzottak a régi katonadalok és indulók, és több százas tömeg hajtott fejet Európa hősei emléke előtt. Nem voltak hosszú beszédek. A szónokok nem ismételgették az egykori történéseket kronológiai sorrendben, aki megszólalt, vagy konkrét, elhallgatott történelmi tényeket közölt, vagy szakrálissá és Istentől áldottá tette a méltóságteljes megemlékezést.

Hiába vezényeltek fel több száz rendőrt vidékről, és szállták meg a rendőrök a budai Várat, kénytelenek voltak tétlenül ácsorogni, hiszen amikor a színpadról nem politikai szózatok hangzanak, hanem az ember, az Isten, a haza, a nemzet testesül meg a szó által, ahol az Isten, hazánkért térdelünk elődbe... című katolikus énekünk, és a Boldogasszony Anyánk ősi himnuszunk hangfoszlányait viheti tovább a budai Várból lezúduló szél, és Üdvözléggyel, Miatyánkkal köszöntik a jelenlévőket és emlékeznek élőre és holtra, szentségtörés bármi mást is mondani, mint azt, hogy meghajtjuk fejünket az emberi nagyság és méltóság előtt, amelyet a Becsület napja ez évi megemlékezői tanúsítottak.

A Budavár védelmében és a kitörésben résztvevő alakulatok katonai egységek, szabadcsapatok, az intézmények, gyárak, üzemek tagjaiból álló civil, fegyveres különítmények nevének hallatán a téren hangosan, erőt adóan felharsanó "Vagyunk!" alátámasztotta a szertartáson megszólaló Ferenc atya minden kimondott szavát és gondolatát, amellyel a nemzethűség kozmikus magaslatokba emelt jelentőségét és fontosságát ecsetelte.

A katolikus imák, énekek, a vigyázzban álló emberek látványa összességében akkora pofont jelenthet a folyton másban hibát, gonoszat, rosszat kereső kirekesztőknek, hogy ezzel az erkölcsi győzelemmel újabb muníciót kaphatott a magyar szellemi, lelki és érzelmi ellenállás.

Ha azok, akik ott voltak és így viselkedtek, eltaposandó, gyűlölt és kirekesztett emberek, akkor vérük azokra hull vissza, akik őket aljas módon így nevezik. Dicsőség a hősöknek, kegyelet az áldozatoknak és tisztelet mindazoknak, akik 2014. február 8-án, 69 évvel a budavári kitörés után nem hagyták ezt az eseményt besározni, nagyságát, fényét elhomályosítani.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72528
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öreg bácsika az életbiztosítónál
  2014-02-08 17:01:35, szombat
 
  Öreg bácsika az életbiztosítónál
--------------------------------
Öreg bácsika elmegy az életbiztosítóhoz, hogy szerződést kössön velük, de
az ott lévő hölgy megkérdezi:
- Hány éves, bácsika?
- 102 éves vagyok.
- 102?! És a maga korában életbiztosítást akar kötni? Tudja mit? Jöjjön
vissza holnap.
- Holnap nem jó. Akkor lesz az apám születésnapja.
- Az apja születésnapja!? Hány éves az apja?
- 139.
- Akkor jöjjön vissza a jövő héten.
- Jövő héten végképp nem jó. Akkor lesz a nagyapám esküvője.
- A nagyapja esküvője!? Hány éves a nagyapja?
- 164.
- És az ő korában meg akar házasodni?
- Nem akar, de a szülei erőltetik...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Nem kérnek a nézők a politikusokból
  2014-02-08 13:03:45, szombat
 
  Nem kérnek a nézők a politikusokból
2014.02.07 15:35


Péntek reggelig egyetlen kereskedelmi rádió vagy tévé sem jelentkezett a Nemzeti Választási Bizottságnál, hogy hajlandó lenne politikai hirdetéseket közzé tenni.

Egy hét múlva zárul a bejelentési határidő. Ha fizetett politikai hirdetésekről lenne szó, mostanra tolonganának a plusz bevétel miatt, - de nem teszik, mert az alaptörvény kimondja, hogy politikai hirdetéseket, reklámokat csak ellenérték nélkül, esélyegyenlőséget biztosító feltételek mellett lehet közölni. Vagyis a kereskedelmi tévécsatornák egyetlen forintot nem kapnának érte, és miközben a saját holdudvarukhoz tartozó pártot reklámoznák, kötelesek lennének leadni a másik oldal reklámját is. Mindemellett ráadásként Jobbikos reklámot is közzé kellene tenniük, mert ha nem teszik, az nem esélyegyenlőség. Első ránézésre úgy tűnik, a "demokratikus esélyegyenlőség" feltételeiből nem kér a kereskedelmi média.

Nem ebben van azonban a dolog nyitja, a Jobbik szivárványos, elpolgárosított kampányanyagával talán már meg is birkóznának. Viszont a kereskedelmi média azért kereskedelmi, mert nyerség termelése érdekében működik, esetükben ennek feltétele a minél magasabb nézettség. Ez a kérdéses pont, ugyanis 25 év demokrácia után mélyponton van a politikából való kiábrándulás. Az emberek nem kérnek a politikusokból. Semelyikből. Se MSZP, se Fidesz, se jobbikos politikusból nem kérnek. Valószínűleg a kereskedelmi csatornák teljesen logikusan visszavezették, hogy az öltönyben vigyorgó, első ránézésre is túlfizetett, "sok év múlva nagyon jó lesz nektek" mondanivalót ismételgető kampánypofák hatására a nézők egyszerűen átkapcsolnak másik csatornára.

Mivel pénzt nem kapnak érte, a csökkenő nézettségért semmi nem kárpótolja őket, vagyis inkább nem jelenítenek meg semmilyen politikai hirdetést.

Az, hogy mostanáig egyetlen kereskedelmi médiafelület sem jelentkezett politikai hirdetésekért, gyakorlatilag annak a beismerése, hogy ma Magyarországon egyetlen olyan politikus sincs, akinek a képének felmutatására a nézők egy része nem vált csatornát. Csak és kizárólag megosztó alakok vannak. Bármelyiket is mutogatják, csökken miatta a nézettség, amiért nem kapnak megfelelő kárpótlást.

Intő jel ez a magyar politikusok számára: éppen itt lenne az ideje végre két lábon járni a földön, és pénzes befektetők kiszolgálása helyett az emberek mindennapi problémájával foglalkozni! A nép olcsóbb, biztosabb megélhetést akar és közrendet! Itt és most a hétköznapokban, nem húsz év múlva!

http://www.hidfo.net/2014/02/07/nem-kernek-nezok-politikusokbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fáklyás gyújtogatással fenyegetőzik a liberális csürhe
  2014-02-08 13:02:04, szombat
 
  Fáklyás gyújtogatással fenyegetőzik a liberális csürhe
2014.02.07 11:04


Fáklyás felvonulást szervez hétfőre a Sándor-palota elé a baloldali liberális összeborulás. A radikális atlantista pártok azt akarják elérni, hogy Áder János ne írja alá a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött, a parlament által is jóváhagyott megállapodást.

Hogy mit akarnak a fáklyáikkal, az egy remek kérdés. Nappal világításra biztos nem kell, arra semmi alapjuk nincs, hogy mint fény-szimbólumot vigyék magukkal, - bizonyára a parasztlázadások emlékére viszik a fáklyát, vagyis gyújtogatással fenyegetnek.

Ha a liberális csőcselék gyújtogatással fenyeget, akkor pedig a hatóságoknak mindent meg kell tennie, hogy ne tudjanak a Sándor-palota elé vonulni.

A hasonlóság le sem tagadható...

Ez a felvonulás egy újabb példa arra, milyen, amikor a tudatlan polgárt szándékosan megvezetik. Ugyanilyen eset volt akkoriban a Bős-nagymarosi vízlépcső esete, aminek a megvalósítását félúton megakadályozták a "környezetvédők" és más "civil" szervezetek bevonásával. Az államközi beruházás végül nem valósult meg (pedig számos előnye lett volna), helyette maradtak a romok, és egy újabb ügy, amivel hazánk egy másik országgal azóta diplomáciai- és jogvitában áll.

Ha a liberális csőcselék fenyegetéseivel eléri célját, ugyanez lesz a helyzet az Oroszországgal kötött államközi megállapodással. Azt leszámítva, hogy a vízlépcső meg nem építése nem hordozta magában a nukleáris baleset lehetőségét. A paksi atomerőmű nemhogy bővítésre szorul, de ha nem újítják fel, abból lehet a baleset.

Ha a "civilek" és radikális atlantisták radioaktivitást akarnak, el lehet menni, az Egyesült Államok nyugati partvidékén annyit szívnak magukba, amennyit akarnak. Mi egy biztonságos Magyarországot akarunk. A paksi bővítés kérdése pedig nem politikai kérdés, - akkor sem, ha kampányidőszak miatt egyes pártok azzá tennék.

Fenyvesi Áron

http://www.hidfo.net/2014/02/07/faklyas-gyujtogatassal-fenyegetozik-liberalis-csu rhe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliárdos mutyi Egerben?
  2014-02-08 12:55:30, szombat
 
  Fideszes szál és offshore



Milliárdos mutyi Egerben?
2014, február 7 - 20:15


Feljelentést tesz a Jobbik az Egerben felépült, ám ezernyi visszaélésre gyanút adó új parkolóház miatt. A Bar!kád hetilap csütörtökön megjelent száma szerint milliárdos összegről lehet szó.

Hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz a Legfőbb Ügyészségen Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője azután, hogy a Bar!kád hetilap számos gyanúra hívta fel a figyelmet Eger új parkolóházával kapcsolatban. A lap birtokába került szerződések és dokumentumok alapján akár egymilliárd forint feletti költségről írt, ami szakértők szerint jócskán meghaladja a reális keretet.

Mint írták, legalább 800 millió forint kerülhet ahhoz a magáncéghez, amelyik a mai napig használaton kívüli parkolóházat felépíttette. Az Agria Parkoló Kft. ugyanis bár 399 millió forint önerőt tett a beruházásba, az valójában csak hitel - a valós összeg a közpénzből gazdálkodó, önkormányzati tulajdonú EVAT Zrt.-nél landolhat. Utóbbi vezetője, Várkonyi György Olivér szerint az önrész nem visszaigényelhető, a Bar!kád szerint a szerződésben azonban ennek az ellenkezője szerepel.

s

Korábbi látványterv

Információik szerint az Agria Parkoló Kft. 333,5 millió forintos támogatást kapott a beruházáshoz, ami az önerővel és egyéb költségekkel együtt mintegy 760 millió forintot tesz ki. Ennyiből épült fel tehát a parkolóház, pedig állítólag ezt akár fele ennyiből is ki lehetett volna hozni.

Bérleti díj, kiadások nélkül

Amellett azonban, hogy az Agria Parkoló Kft. lényegében támogatásokból, illetve visszaigényelhető összegekből építkezett, a lap szerint havi nettó 4,5 millió forintért adja bérbe az épületet az önkormányzati tulajdonú cégnek. Ez hat év alatt 330 milliót jelent, ráadásul a bérlő fizeti a ház minden üzemeltetési költségét is, beleértve a karbantartást, javítást, építményadót.

Továbbá a magáncéggel kötött szerződésben szerepel, hogy a hat év után az önkormányzat megveheti a parkolóházat, aminek ára minimum -inflációtól is függően- 427 millió forint lehet. Amennyiben ezt nem teszi meg, úgy a Bar!kád szerint az önkormányzati tulajdonú EVAT Zrt. további 15 évig kell, hogy bérelje az épületet, ami további 824 millió forintot jelent. Az Agria Parkoló Kft. azonban megteheti, hogy már az elején minden költségét visszatérítteti, így az immár milliárdos bérleti díj mögött nincs kiadásuk, sem kockázatuk.

Fideszes szál és offshore

A kijelölt alvállalkozó, a Crosscom Vállalkozási és Szolgáltató Kft. tulajdonosai között szerepel egy ciprusi cég is - írja a hetilap. Az ország közismert adóparadicsom, a helyi szabályozások ugyanis rendkívül kedvező adózási feltételeket szabnak a cégeknek, így Ciprus a sokszor pénzmosást végző offshore cégek tipikus otthonát jelenti. A cikkben fideszes szálakról is szó lehet, hiszen egy, az Agria vezetőségéhez közel álló személy például a korábban a nagyobbik kormánypárthoz köthető egyesület tagja volt, ma pedig az önkormányzatban foglal el fontos pozíciót.

a

Állítólag az egyik hiba, hogy nagyobb autók nem férnek el forduláskor

Megéri egyáltalán?

Az is kérdéses, hogy az óriási költségvetéssel megépült parkolóház egyáltalán képes-e nyereségesen működni. A körülbelül egymilliárd forintos beruházási költséget ugyanis a lap szerint nagyjából parkolóhelyenként 4,5 millió forintnak vehetjük, ami irreálisan magas parkolási díjakat jelenthetne. A Bar!kád részletezte azt is, hogy a parkolóház miért nem működhet a mai napig. Mint írják, tervezési hibák miatt nem emelkedhet jogerőre a már kiadott használatbavételi engedély, így a ház hivatalosan nem is létezik. A projekt egyébként rengeteget csúszott, az Agria Parkoló Kft. ügyvezetője, Szepessy Áron régebben még 2012. év végi átadást ígért. Számos bonyodalom után - részletek a Bar!kádban- azonban csak egy évvel később érkezett meg a használatbavételi engedély, amely a problémák miatt nem emelkedhetett jogerőre. A cikkben továbbá kitértek arra is, hogy Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő tudta nélkül aligha történhetett bármi Egerben, így a parkolóház körüli aggályokkal is tisztában kellett lennie. Az ügyben Mirkóczki Ádám jobbikos parlamenti képviselő hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést.

Bar!kád hetilap - alfahir.hu


http://alfahir.hu/milliardos_mutyi_egerben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Joguk van
  2014-02-08 12:50:53, szombat
 
 
Joguk van

- 2014.02.07. 09:02

Komment nélkül:


"Az elmúlt évben több magyar és nemzetközi szervezet - többek között az Európai Néppárt - emelte fel a szavát az ellen, hogy Magyarországon egyes ügyekben nem érvényesülnek megfelelően az emberi jogok. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség ezekkel a konkrét ügyekkel kapcsolatosan, az emberi jogok érvényesülése érdekében, többször szót emelt a Magyar Országgyűlésben.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerint a magyar állampolgároknak joguk van gyülekezni, demonstrálni, szórólapot sokszorosítani, transzparenseket készíteni, tudni mi történik Pakson, esetleg rossz véleménnyel lenni a mindenkori miniszterelnökről. Sérti az emberek jogait, ha lemásoljak és adózási adataikat, ha körlevélben üzenik meg az állami cégeknek, hogy ne üzleti, hanem politikai alapon döntsenek arról, mely napilapokban hirdethetnek, ha támadást indítanak a különböző, alkotmányosan független intézményekkel, szemben.

Mindannyiunknak az az érdeke, hogy ezek a jelenségek megszűnjenek Magyarországon. Ezért foglalkozott a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség az emberi jogok helyzetével legutóbbi kongresszusán is. Európában az emberi jogok érvényesülése nem tekinthető egyetlen ország belügyének sem, és ez mar évtizedek óta így van. Érthető tehát, ha az emberi jogi kérdésekre nemzetközi figyelem irányul.

Meggyőződésünk szerint a mindenkori magyar kormánynak kötelessége mindent megtennie az emberi jogok maradéktalan érvényesülése érdekében. Remélem, hogy a közöttünk meglévő elvi, eszmei, értékrendbeli különbségek ellenére ebben egyetértünk. Ezért Önt, mint a Magyar Szocialista Párt elnökét, arra kérem, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az emberi jogokat érintő jogsértések megszűnjenek, továbbá azért, hogy a kormány maradéktalanul tartsa tiszteletben az emberi jogokat.


Együttműködésében bízva:

Orbán Viktor
elnök
Fidesz - Magyar Polgári Szövetség


Orbán Viktor levele Kovács László MSZP elnöknek, 2003. június 14-én.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán Paksnál ... jelenleg itt tartunk, külön felhívnám a figyelmet Wittner Mária érvelési rendszerére. Körkörös védelem, gyenge pont nélkül.


http://www.youtube.com/watch?v=CmFzPtSMv0c&feature=player_embedded


(Vajon ezekből a videókból melyik pártnak jut összevágni egy ütős kampányfilmet? Csak költői kérdés volt ...)



http://vastagbor.blog.hu/2014/02/07/joguk_van
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb csodálatos menekülés a gázkamrából: "elfogyott a gáz"
  2014-02-08 12:36:57, szombat
 
  Holokamu :: 2014-02-08. 12:16
Újabb csodálatos menekülés a gázkamrából: "elfogyott a gáz"

Mivel, mint tudjuk, a ,,holokauszt oktatása kiemelt fontosságú feladat", és a ,,szemtanúk" visszaemlékezéseiből mindenkinek okulnia kell, ezért - és persze a holokauszt-emlékévre tekintettel - az alábbiakban közzétesszük az egyik ,,túlélő" beszámolóját. Melynek hitelességéhez semmiféle kétség sem fér, hiszen a ,,holokauszt túlélői" csak és kizárólag igazat mondanak. Aki pedig kételkedni merészel szavaik hitelességében, az mocskos antiszemita, gyűlöletkeltő, holokauszt-tagadó és tömeggyilkosságra készülődő gaz náci.
Teljes csönd volt a gázkamrában. A fiatal Halina Grynsztajn sógornőjének a kezét fogta, a szemébe nézett, és azon gondolkodott, vajon milyen lesz a halál.
A 200 meztelen, rémülettől reszkető zsidó asszony és lány egész éjszaka várta a gázkamrában, hogy a Ciklon B gáz kiáradjon a zuhanyrózsákból. ,,Tudtuk, hogy mindennek vége - elevenítette fel a borzalmakat Halina. Tudtuk, hogy soha senki sem hagyta el élve ezt a helyet."
A 13 éves lány azzal is tisztában volt, hogy édesanyja ugyanebben a gázkamrában halt meg két hónappal korábban, a majdaneki náci haláltáborban.
Eleinte a nők dörömböltek a vastag vasajtón, mely bezáródott mögöttük. Később azonban csend lett. ,,Amikor a halál elkerülhetetlen, az emberek beletörődnek" - mondja Halina Birenbaum, aki ma Izraelben él. A gázkamrában ,,reménykedés és az elkerülhetetlen halál között őrlődve teltek a percek" - emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az asszony.
És végül a remény győzedelmeskedett azon az 1943-as júliusi éjszakán. A gázkamra ajtaja ugyanis hirtelen kicsapódott. ,,Nem volt gáz azon az éjszakán. A nácik kifogytak belőle" - mondja egyszerűen Halina Birenbaum, mintha csak arról beszélne, hogy az üzletben elfogyott a mosópor.
Zoom
A nőket azonnal tehervagonokra rakták, majd a hírhedt auschwitzi koncentrációs táborba szállították őket, ahol a német nácik 1940 és 45 között 1,5 millió embert - legnagyobb részt zsidókat - gyilkoltak meg. ,,A gázkamrából történő menekülés Auschwitzot jelentette" - meséli a hölgy keserű iróniával.
Zoom
Kék tintával bal felső karjára a 48 693-as számot tetoválták, és a raktárba küldték dolgozni, ahol az volt a feladata, hogy kiválogassa a gázkamrában megölt emberek holmiját. Ami nem volt rossz munka - közli Halina tényszerűen. Ruhát vagy ételt is ki tudott csempészni haldokló sógornője számára. ,,És ahogyan a régi és új ruhák, levelek, családi fényképek, gondosan becsomagolt vagy megkezdett ételek felhalmozott kupacain álltam, úgy tűnt, a németek meztelenre vetkőztették az egész világot" - idézi fel akkori érzéseit a sokat szenvedett asszony.
Halina ideiglenesen még a beszédkészségét is elveszítette. ,,Miféle értelme is van a világnak, amikor az ember ilyen sok élet maradványaira tapos?" - mereng a múlt borzalmain Halina Birenbaum.
Egy náci tiszt rálőtt, súlyosan megsebesült, de mégis túlélte Auschwitz kiürítését, túlélte a halálmenetet, melynek során több tízezer fogoly vesztette életét, miközben a nácik visszavonultak Németország felé.
Először a németországi Ravensbrückbe került, majd tovább vitték Neustadt-Glewe-be, ahonnan 1945. május 3-án a Vörös Hadsereg szabadította ki. De eleinte semmiféle örömöt nem érzett.
A következő nap kiment a mezőre, ahol virágok tengere fogadta. Arra gondolt, hogy ugyan még csak 15 éves, de egy teljes életet végigélt már. Túlélte a holokausztot: élve került ki a varsói gettóból, túlélte az 1943-as heroikus varsói felkelést, amit elfojtottak a nácik, majd túlélte a Majdanekbe történő deportálást is, ahol 360 ezer embert gyilkoltak meg. Élve került ki a gázkamrából, Auschwitzból, a halálmenetekből és két német koncentrációs táborból is.
A háború után visszatért Varsóba, ahol találkozott Marek nevű testvérével. Ők ketten élték túl a holokausztot a családból. Halina 1947-ben kivándorolt Izraelbe, ahol verseket írt, férjhez ment, és két gyermeket nevelt föl.
Az asszony a háború során átélt élményeit A remény hal meg utoljára című könyvében írta le, amely 1967-ben jelent meg Lengyelországban. Az angol nyelvű kiadás az USA-ban látott napvilágot 1982-ben.
1981-ben Halina Birenbaum visszament Majdanekbe, elment a gázkamrához és a barakkokhoz. Ott dobbantott a lábával, mert szerette volna hallani a saját lépteit Majdanekben, hogy ,,biztos legyen abban, hogy él".
Ebben az évben ( vagyis 1995-ben) elment Lengyelországba, a németek által megszállt Lengyelország déli részén található Oswiecimben épített auschwitzi láger felszabadításának 50. évfordulója alkalmából. Amikor az asszony elmesélte történetét az Oswiecimi Dialógus Centerben (amelyet a Római Katolikus Egyház hozott létre azzal a céllal, hogy a zsidókat és a lengyeleket közelebb hozza egymáshoz), az alacsony, vidám, sötét szemű asszony ismét dobbantott a lábával.
A náci haláltáborokban meggyilkolt szüleire, nagyszüleire, bátyjára és sógornőjére gondolva Halina a következőt mondta: ,,Ott fenn, az űrben, biztosan hallják a lépteimet, és tudják, hogy én vagyok." (Forrás: az Hour című lap 1995. ápr. 3-i cikke.)
Halina Birenbaum Az élet, mint remény című, 2003-ban megjelent visszaemlékezésében is elmeséli a gázkamrából (továbbá a varsói gettóból, Auschwitzból, a halálmenetekből, Ravensbrückből, stb.) történő csodálatos megmeneküléseinek történetét. Ezen kívül a zuhanyból ömlő gáz meséjének felelevenítésén túl a lángoló krematóriumi kéményekről sem feledkezik el. Íme: ,,Hössler, a táborparancsnok helyettese, aki velünk szemben állt magas rangú katonatisztek társaságában, mintha egy színházi előadáson lenne, úgy szemlélte a szelekció folyamatát. Kezének egy mozdulatával közelebb hívott. «Fogd be a szád! - szakította félbe könyörgésemet - mert ha nem hallgatsz el, te is mész oda«. És a krematórium kéményéből felcsapó lángok felé mutatott. «De ha csöndben maradsz, én kiszabadítalak téged és a sógornődet is.«"
Majd a kétségbevonhatatlan hitelességű visszaemlékezés egy másik helyén az alábbiakat olvassuk: “Magányosnak éreztem magam, csak magamra számíthattam, és ellenségességet tapasztaltam mindenütt. Fojtogató volt a légkör. Mindenért meg kellett küzdenem. A vonatok megállás nélkül szállították az emberek tömegeit a halálba, Birkenauba. A barakk előtti rámpán szállították le az embereket a vagonokról. A krematórium kéményei lángoltak és füstöltek, égő emberi hús szagát lehetett érezni a levegőben, sár, betegségek, kelések a testemen, melyek nem gyógyultak, rüh, tetvek, tífusz és mindenekelőtt a szelekció - mindez az én mindennapjaim részévé vált."
A krematóriumok kéményeiből felcsapó lángokról még egy harmadik helyen is szó esik Halina Birenbaum visszaemlékezésében: ,,Kétszer éltem meg karácsonyt Birkenauban. Amíg a tábor egyik részén színes gyertyákat gyújtottak meg, szépen díszített karácsonyfákat állítottak, és a láger zenekara játszott, miközben mi mentünk a munkába és vissza - a tábor másik részén, ahol a krematórium kéményéből lángoszlopok emelkedtek a magasba, embereket égettek folyamatosan, és a lángok egészen az égig csaptak fel!"
Ma már a hivatalos történészek legnagyobb része sem meri állítani, hogy a krematóriumok kéményei lángoltak volna akár Auschwitzban vagy bárhol másutt, miképpen a gázkamrák mennyezetére állítólag felszerelt zuhanyrózsákból ömlő gáz meséjét is szégyellik már a holoparaziták. Ami pedig Majdaneket illeti, a hivatalos áldozati szám a háború utáni 1,5 millióról napjainkra 78 ezerre csökkent. A nürnbergi per hivatalos irataiban még azt olvassuk, hogy 1,5 millió embert öltek meg Majdanekben. (Sőt, egy lublini rögtönítélő bíróság vádirata 1,7 milliós áldozatot említ, melynek nyomán ki is végeztek hat állítólagos német őrt.) A háború utáni években - a ,,tudatlan", ,,őrült", ,,újabb népirtásra készülődő" revizionista történészek kutatási eredményeinek és bizonyítékainak hatására - szép lassan megindult a majdaneki áldozati számok csökkentésének folyamata. 2005-ben Thomas Kranz, a Majdaneki Múzeum kutatási igazgatója 78 000 főben adta meg a Majdanekben életüket vesztett foglyok számát. (Akik közül 59 ezer volt a zsidó.) De a revizionisták szerint még valójában ennél is kevesebben haltak meg a lágerben: Jürgen Graf és Carlo Mattogno 1998-ban megjelent KL Majdanek. Eine historische und technische Studie című tanulmányukban, majd a 2003-ban napvilágot látott, Majdanekről szóló könyvükben amellett érvelnek, hogy a lágerben legfeljebb 42 ezer ember veszíthette életét.
Perge Ottó
Kapcsolódó:
- A holokamu-mondavilág újabb csodás darabja: zsidómentő meztelen tündérek a gázkamrában
- Az ember, aki a pisis zoknijának köszönhetően élte túl az elgázosítást
- Mára is jut egy csodálatos holosztori: sztriptíz és lövöldözés a gázkamrában
- A holokamu-mondavilág 24 gyöngyszeme
- Hogyan lehet meglógni egy gázkamrából? Csodálatos szabadulási történetek
- Egy rendkívüli holocsoda: a vérgejzír

További részletek: http://kuruc.info/r/56/123678/#ixzz2sjIWTGfE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország gyalázása Moszkvában! (videoval)
  2014-02-08 12:34:02, szombat
 
  Oroszország gyalázása Moszkvában! (videoval)

Moszkvában az orosz hatóságok őrizetbe vettek nyolc orosz és két svéd deviáns egyedet, akik szivárvány színű zászlókkal a kezükben vinnyogták az orosz himnuszt.
A rendőrök meglehetősen kesztűs kézzel bántak a nemtelen férgekkel. Semmi “sűritmény"-csak elcipelték a talán még be is drogozott undoritó falkát.
NEM AZZAL VAN BAJUNK, HA VALAKI BETEG!
Azzal van bajunk, ha a beteg még kérkedik is a betegségével!
Az pedig, hogy egy ország nemzeti himnuszának eléneklését buzizászló lengetésével kötik össze, több mint botrányos! Egy ország nemzeti himnuszának éneklése közben vagy az adott ország nemzeti lobogóját kell felemelni, vagy minimum vigyázzállásban kell állni!
A szivárványszinű zászló lobogtatása az orosz nemzeti himnusz éneklése közben az orosz nép, és Oroszország kigúnyolása, megsértése.
A nemtelen hordát még az éjszaka folyamán ki is engedték a rendőrök. Sajnos egyikük sem sántitott! Amit viszont őszintén fájlalunk!

http://www.youtube.com/watch?v=yKFopqZ4f_4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A degeneráltak ismét léptek egyet előre - segített nekik Szá
  2014-02-08 10:54:17, szombat
 
  A degeneráltak ismét léptek egyet előre - segített nekik Szájer, és a fideszes cigány
2014. február 07. 20:14
Hunhír.info

buzi_jezus.jpgNem kapott nagy nyilvánosságot itthon, de a hét elején Urike Lunacek osztrák liberális képviselőnő előterjesztésében az Európai Parlament döntő többséggel (394 mellette, 176 ellene) elfogadott egy jelentést ,,a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről". Mellette szavazott a fideszes Szájer József és a fideszes cigány nő, Járóka Lívia.

Az ügy elsőre nem tűnik túl érdekesnek, hisz semmitmondó jelentésből, ilyen-olyan parlamenti határozatból szinte minden napra jut egy. Ráadásul ezek az állásfoglalások messze nem jogszabályok, azaz az elfogadásuk után nem kell őket beépíteni a tagállamok jogrendjébe. Jelentőségük azonban valahol mégis van, hisz a későbbiekben hivatkozási alapot teremtenek a hasonló tárgykörben és hasonló szellemben megalkotandó szabályozásoknak, azoknak, amelyek viszont már kötelező érvényűek lesznek minden EU-s ország számára. Ezért aztán érdemes odafigyelni némelyik jelentésre, főleg akkor, ha az olyan döbbenetes ajánlásokat fogalmaz meg, mint amilyeneket most a Lunacek-féle szöveg.

Az osztrák liberált politikusnő, aki nem mellesleg különböző feminista és homoszexuális mozgalmak aktivistája az általa összeállított anyagban lényegében elveti a hagyományos értékeken nyugvó családmodellt és a gender-ideológiát tenné a tagállamok számára kötelező elvvé. Ezzel párhuzamosan többek mellett az EU-ban mindenhol el kéne ismerni és a normál házasságokkal egyenrangúvá kéne tenni a homoszexuálisok házasságát, valamint be kéne vezetni az óvodai nevelésben és az iskolai oktatásban a teljes "egyenjogúságot".

Magyarul. Az iskolákban és az óvodákban úgy akarják nevelni a gyerekeket, hogy a későbbi társadalmi elvárásaikra ne legyenek hatással a férfiak és a nők kapcsán fennálló társadalmi sztereotípiák. Az óvodai foglalkozásokon az óvodapedagógusoknak kerülniük kéne a nemek megkülönböztetését, azaz a gyerekre kell bízniuk a döntést, hogy melyik nemhez tartozónak vallja magát. Ezáltal mindenki eldöntheti, hogy hetero-, homo- vagy transzszexuálisként létesít kapcsolatokat.

A tankönyveket úgy állítanák össze, hogy azokban a gyerekek még véletlenül se találkozzanak a nemi "előítéletekkel", amelyek neveltetésüket káros módon befolyásolhatnák. Csipkerózsika vagy Hamupipőke történetét ennek megfelelően nem ismerhetnék meg a gyerekek, mivel ezek a klasszikus mesék éppenséggel aláhúzzák a nemi sztereotípiákat, ellenben a polcokon majd ott lennének azok a kötetek, amelyek mindegyike foglalkozik meleg párokkal, egyedülálló szülőkkel vagy örökbefogadott gyerekekkel.

A "felvilágosult" pedagógiai program hangsúlyozottan ügyel majd arra is, hogy minél nagyobb szimpátiát alakítsanak ki a gyerekekben a homoszexuális, leszbikus, biszexuális és nemváltó emberekkel szemben. Svédországban, ahol a gender maintreaming már valamilyen szinten működik, az óvodák egy részében már a könyvespolcon a mesék között, a legelérhetőbb helyen egy olyan új történet található, amelyben két fiúzsiráf azon kesereg, hogy nem lehet kiszsiráfjuk, ám később megvigasztalódnak, amikor találnak egy magányos krokodiltojást...

Ez lenne hát a felvilágosult Európa jövőképe. Ez lenne az új út.

Hamarosan jön EU-degeneráció.

Hunhír.info - radical puzzle

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72516
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.