Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Krími népszavazás: az elsöprő többség Oroszországhoz csatlak
  2014-03-16 20:30:23, vasárnap
 
  Krími népszavazás: az elsöprő többség Oroszországhoz csatlakozna

2014. március 16. 19:41

Egy exit poll felmérés szerint a megkérdezettek 93 százaléka válaszolta azt, hogy a népszavazáson a Krími Autonóm Terület Oroszországhoz való csatlakozására szavazott.

A Krímben tartott vasárnapi népszavazás résztvevőinek 93 százaléka támogatta, hogy az Ukrajnához tartozó autonóm terület Oroszországhoz csatlakozzon - derült ki annak az exit poll felmérésnek az eredményéből, amelyet a Kriminform helyi hírügynökség rendelt meg, és amelyet rögtön urnazárás után tettek közé.

A helyi politológiai és szociológiai intézet munkatársai által több mint 200 szavazókörnél végzett felmérés szerint a választók 7 százaléka adta arra a szavazatát, hogy a Krími Autonóm Terület Ukrajna része maradjon.

Helyi idő szerint este 8 órakor zártak a szavazókörök. A választási részvételi arány este 6 órakor 73,4 százalék volt.

http://mandiner.hu/cikk/20140316_krimi_nepszavazas_az_elsopro_tobbseg_oroszorszag hoz_csatlakozna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni.
  2014-03-16 20:20:54, vasárnap
 
  Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni.
Már meztelenre vetkőztek, mikor eszükbe jutott,hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni.
János atya mondta, hogy van szappan a szobájában és
elment érte anélkül,hogy felöltözött volna.
Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba. Már félúton járt lefelé,
mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtőzhetett volna, így mozdulatlanná merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna. Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerűen néz ki. Ekkor az első apáca hirtelen megragadta és
meghúzta a férfiasságát.Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.
- Nézzétek, egy szappan-adagoló! Hogy leellenőrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is. A harmadik apáca sem
akart lemaradni.Meghúzta egyszer.Semmi. Meghúzta másodszor. Semmi. Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi. Elvesztve türelmét, megrángatta még párszor, majd felkiáltott
- Uram atyám! Ez még kézkrémet is ad!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Hazánk része, Kárpátalja, köszöntünk! 75 éve tért vissza az
  2014-03-16 19:33:05, vasárnap
 
 



Hazánk része, Kárpátalja, köszöntünk! 75 éve tért vissza az ősi honhoz
2014. március 15. 09:33
Hunhír.info

1939. március 15-én vonult be a magyar hadsereg Kárpátaljára, ezzel az 1938-as első bécsi döntéssel visszakerült Felvidék után a területi revízió újabb lépése valósult meg. Örök dicsőség honvisszafoglaló Horthy Miklósnak, a hős magyar katonának, a magyar történelem egyik legvitézebb nemzeti szabadcsapatának, a Rongyos Gárdának!

A I. világháborúban elszenvedett vereséget követően megkötött trianoni terrordiktátum a szomszédos államoknak juttatta Magyarország területének kétharmadát és a magyar népesség egyharmadát. A magyar politika fő célja a következő évtizedekben a területi revízió elérése lett, ennek érdekében a harmincas évektől a versailles-i békerendszer megváltoztatásában szintén érdekelt fasiszta Olaszországgal és a nemzetiszocialista Németországgal épített ki szoros kapcsolatokat. A Csehszlovákia szudétanémetek lakta területeit Németországnak juttató müncheni egyezmény után született meg 1938. november 2-án az első bécsi döntés, amely Szlovákia csaknem kizárólag magyarlakta déli részéből 11 927 négyzetkilométernyi területet adott vissza Magyarországnak.

A magyar közvéleményben az eufória mellett némi csalódottság is érezhető volt, mivel Szlovákia és Kárpátalja nem magyar lakta részei nem kerültek vissza. A lehetőség 1939 márciusában, Csehszlovákia szétesésével érkezett el. A hónap elején Emil Hácha csehszlovák államfő megszüntette Kárpátalja autonómiáját, majd március 9-én elrendelte Josef Tiso szlovák miniszterelnök letartóztatását. Tiso Berlinbe menekült, s miután Hitler támogatásáról biztosította őt, március 14-én visszatért Pozsonyba s kikiáltotta Szlovákia függetlenségét. Másnap Hitler csapataival bevonult Prágába és arra kényszerítette Háchát, hogy beleegyezését adja a Cseh-Morva Protektorátus létrehozásához, amivel az 1918-ban létrejött Csehszlovákia megszűnt létezni.

A Teleki Pál vezette magyar kormány már március 10-én határozatot hozott, hogy Kárpátalját akár német beleegyezés nélkül is el kell foglalni. Három nappal később megérkezett Hitler jóváhagyása, s azonnal mozgósították a hadsereget. Kárpátalja visszaszerzése március 15-én hajnalban kezdődött Szombathelyi Ferenc altábornagy vezényletével, a hadművelet 17-én fejeződött be, Teleki 18-án bejelentette a magyar-lengyel határ helyreállítását. Néhány nappal később, március 23-án három magyar harci egység megtámadta Szlovákiát, és mintegy 20 kilométerrel arrébb tolta a határt, hogy hadászatilag biztosítsa az ungvári vasútvonalat. A magyar diplomácia indoklása az volt, hogy Szlovákia és Kárpátalja között soha nem volt kialakított és rögzített határvonal és az első bécsi döntés sem határozta meg pontosan Szlovákia keleti határait. Az éppen születő félben lévő Szlovákia hadereje csak lassítani tudta a magyar előrenyomulást, amely a vitatott területsáv megszerzése után leállt, s 24-én létrejött a fegyverszünet. A szlovákok német segítséget kértek, de Berlin Budapestnek adott igazat, s Magyarország megtarthatta az elfoglalt sávot.

A magyar csapatok által 1939 márciusában elfoglalt 12 171 négyzetkilométernyi területen 496 ezren laktak.

Horthyék országgyarapítása 1940-ben a második bécsi döntéssel folytatódott, amikor Észak-Erdély került vissza az anyaországhoz, majd 1941-ben a magyar hadsereg megszállta a Délvidéket is. Ekkorra Magyarország a Trianonban megállapított területe közel kétszeresére nőtt, a lakosság több mint négymillió fővel gyarapodott, s a Kárpát-medencében élő magyarság túlnyomó része az anyaállam határai közé került. Az 1947. február 10-én aláírt párizsi terrorbéke béke ugyanakkor visszaállította Magyarország 1938 előtti határait, semmisnek mondta ki az első és a második bécsi döntést, sőt a Szigetköz közelében három falut át kellett engedni Csehszlovákiának. De elment tatár, elment török, Trianon sem örök!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73450

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orosz elit már csendben kimentette a pénzét a nyugati ban
  2014-03-16 19:15:14, vasárnap
 
  Az orosz elit már csendben kimentette a pénzét a nyugati bankokból

Russia-and-China-against-USForrás: zerohedge.com

Az amerikai Federal Reserve Bank adatai szerint rekord mennyiségű, hozzávetőleg 105 milliárd dollár értékű állampapírt adtak el vagy helyeztek át a héten (ami politikai szempontból egy és ugyanaz) a Fed számláiról, így a Fed által kezelt papírok összértéke 2012 decembere óta nem látott mélységbe zuhant. Miközben sokak szerint a csökkenés leginkább a kínai intézkedéseknek köszönhető, Oroszország, amely kissé haragszik az Egyesült Államokra, szintén fontos szereplő ebben a kérdésben.

Úgy tűnik, hogy a hivatalos orosz pénzintézetek intézkedései az amerikai állampapírokat illetően (amelyek pontos jellegét júniusig nem fogjuk megtudni), csak a kezdet. A Financial Times cikke szerint a szinte biztosra vehető pénzügyi szankciókra felkészülendő, az orosz oligarchák, ki csendben, ki zajosabban, már több milliárd dollárt vettek ki a nyugati bankokból, ezzel mintegy semlegesítve a nyugat tervezett büntetését az orosz felső 0,0001% ellen.

A Financial Times cikkéből:

Orosz cégek több milliárd dollárt vontak ki a nyugati bankokból, attól tartva, hogy az Egyesült Államok által a Krím válság miatt kilátásba helyezett szankciók eszközbefagyasztáshoz vezethetnek, nyilatkozták moszkvai bankárok.

A Sberbank és a VTB, Oroszország két, részben állami tulajdonú bankja, valamint a Lukoil és hasonló nagy iparvállalatok is áthelyezik olyan nyugati intézeteknél tartott pénzeiket, amelyek amerikai érdekeltséggel is rendelkeznek. A VTB egy jövő hónapra tervezett amerikai befektetői csúcsot is lemondott a bankárok szerint.

A piacok idegesek a vasárnapi referendum előtt. A kereskedők és üzletemberek attól tartanak, hogy a kiválás nyugati szankciókat von majd maga után Oroszország ellen, akár már hétfőtől kezdve.

Valószínűleg pontosan ez fog történni, de nem kizárólag. Ami szintén várható, hogy ezek után Oroszország sokkal nagyobb mértékben fog a Kínával, rubelben vagy jüanban folytatott bilaterális kereskedelemre támaszkodni. A dollár mindebből kimarad. Akár még az aranyhoz is fordulhatnak, amely amúgy 6 hónapos rekordot döntött a héten. Egy ilyen lépés tovább erősítené a két áruban gazdag ország közötti kötelékeket és még inkább elidegenítené az ,,imperialista ördög" Egyesült Államokat.

A nyugati mentalitáshoz szokott nyugat azt gondolja, hogy Oroszországot kizárólag a Micex záró indexe érdekli és, hogy az orosz részvények árfolyamának zuhanása elegendő Putyin elrettentésére. Végtére is az Egyesült Államokban csak az S&P 500 szárnyalása számít, nem igaz?

Putyin számára azonban sokkal fontosabb a nyersolaj és a földgáz árfolyama, mint a papíralapú képzeletbeli vagyon rekord teljesítménye. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy Oroszországban a lakosság igen kis százalékát érdekli a tőzsde mozgása. Ami pedig az oligarchákat illeti, ha van valaki, aki örülne annak, ha hatalmuk, vagyonuk és befolyásuk némi csorbát szenvedne, még ha rövid időre is, az maga Vlagymir Vlagyimirovics, akinek szándékait a nyugat ismét rosszul mérte fel. Arról nem is beszélve, hogy a lakosság kifejezetten örülne, talán még Putyin népszerűségének is jót tenne, ha látnák, hogy milliárdosaikat a nyugat sanyargatja egy kicsit.

(Muszáj közbevetnünk, hogy milyen könnyen megy Obamának befagyasztani néhány korrupt orosz milliárdos vagyonát, miközben azok a büszke amerikaiak, akik 2008-ban szinte teljesen tönkretették az egész pénzrendszert, ma gazdagabbak, mint valaha.)

A lényeg, hogy Oroszország, néhány lépéssel előre gondolkozva, már most úgy kezeli a helyzetet, mintha a szankciók életbe léptek volna és vagyona nagy részét kivonja a nyugatról. Emlékezzünk, egy évvel ezelőtt is kiderült, hogy ugyanezek az oroszok, akiket Cipruson büntetni akartak, szintén időben kimentették a pénzüket, mielőtt a hétköznapi emberek pénzét lenyúlták volna. Valahogy mintha mindig előre tudnák, hogy mi fog történni.

Miközben az orosz válaszlépéseket már ismerjük, érdekes lenne tudni, hogy az érem másik oldala hogy is áll. Vajon mennyire áll készen a nyugat, és különösen Európa, egy olyan világra, amiben Németország földgázszükségletének egyharmadát hirtelen elzárják? Jövő héten kiderül.


http://idokjelei.hu/2014/03/az-orosz-elit-mar-csendben-kimentette-a-penzet-a-nyug ati-bankokbol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valószínűleg így néz ki, amikor Amerikával készülnek balhézn
  2014-03-16 19:03:37, vasárnap
 
 
Valószínűleg így néz ki, amikor Amerikával készülnek balhézni az oroszok

március 15., szombat 21:33

Egyszer csak kivesz valaki 105 milliárd dollár (rengeteg forint) értékű amerikai államkötvényt az amerikai jegybankból.

Az amerikai jegybank a Fed nem csak pénzt nyomtat, hanem hagyományos bankként is működik abban az értelemben, hogy vezetnek ott mindenféle számlákat. Például külföldi országok központi bankjainak is van náluk számlája. A külföldi országok gyakran vásárolnak amerikai államkötvényt, és aztán az amerikai Jegybanknál vezetett számlájukon helyezik el ezeket.

Na, most az történt, hogy egyik hétről a másikra valaki nagyon sok ilyen államkötvényt, amit eddig az amerikai Jegybankban tartott, kivett, és átvitt egy másik bankba.

105 milliárd dollárnyit. Ennyit még sosem vettek ki ilyen rövid idő alatt.

Nem adták el az értékpapírokat, mert az látszana a piacon, csak máshová vitték őket.

Amerikában most az a pletyka járja, hogy az orosz állam vitte el az amerikai Jegybankból az náluk tartott értékpapírjaikat.

Valószínűleg azért, mert nyugaton, például Amerikában is sokat beszélnek arról, hogy az ukrán konfliktus miatt be kellene fagyasztani az oroszok számláit. Eddig konkrétan senki sem mondta, hogy az állami számlákat fagyasszák be az amerikai Jegybanknál, de valószínűleg az oroszok óvatosak.

Inkább átvitték másik, “független" pénzintézetekhez az államkötvényeket, hogy ha tényleg összerúgják a port Amerikával, akkor ne legyen olyan könnyű kicsavarni a kezükből a pénzt. (qz)

http://444.hu/2014/03/15/valoszinuleg-igy-nez-ki-amikor-amerikaval-keszulnek-balh ezni-az-oroszok/?fb_action_ids=728214773879563&fb_action_types=og.recommends& amp;fb_source=other_multiline&action_object_map=[227176704138343]&action_ type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Medvét mindenhova azonnal!
  2014-03-16 18:53:00, vasárnap
 
  Medvét mindenhova azonnal!

A medve, a róka és a farkas elmennek a munkaügyi hivatalba munkát
keresni, mert nagyon éheznek... A szakember ki is közvetíti őket a
megfelelő helyre.
A rókát egy baromfiudvarba segítőnek,a farkast egy
birkanyájhoz szintén segítőnek,míg a medvét egy téglagyárba
melósnak.
Eltelik két hét, találkoznak.A róka hülyére verve, csont soványan, a farkas szintén. A medve pedig szépen kigömbölyödve.
Ki-ki elmeséli, hogy mi történt vele.
- Két napig jól ment sorom - mondta a róka -, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybenhagytak. Azóta is alig ettem valamit.
Azt mondja a farkas:
- Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött,
hogy miért hibádzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót
nem. Azóta sem ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték.
Mire a medve:
- Nézzétek, nekem nem lehet okom a panaszra, mióta ott vagyok, a
téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Putyin ismét borsot tört a cionisták orra alá: Oroszország k
  2014-03-16 18:43:06, vasárnap
 
  2014-03-16. 16:08
Putyin ismét borsot tört a cionisták orra alá: Oroszország két újabb atomreaktort épít Iránban

Oroszország és Irán előzetes egyezséget kötött két újabb atomreaktor építéséről az iráni Bushehrben lévő nukleáris erőműben. A létesítményben már most is működő egyetlen reaktort szintén az oroszok építették.
Az Iráni Atomenergia Szervezet, valamint az orosz állami nukleáris nagyvállalat, a Roszatom képviselői március 12-én találkoztak Teheránban. A felek annak módozatait vitatták meg, miként lehetne tovább szélesíteni a két állam nukleáris együttműködését, melynek kereteit egy 1992-ben kötött megállapodás rögzítette.
Az iráni küldöttség szóvivője a megbeszélések után közölte: a tárgyalófelek előzetes egyezséget kötöttek arról, hogy orosz szakemberek a Bushehrben található erőműben két újabb - egyenként ezer-ezer megawattos - reaktort építenek. Bizonyos technikai illetve pénzügyi kérdéseket még a jövőben kell tisztázni - jelentette ki az Iráni Atomenergia Szervezet szóvivője.

A busrehri nukleáris reaktor
Az Iráni Iszlám Köztársaság moszkvai nagykövete korábban arról beszélt, hogy a két reaktor felépítéséért (miként különböző orosz termékekért is) Irán olajjal fog fizetni. Számítások szerint Bushehrben már most is évente annyi elektromos energiát lehet előállítani, amihez a hagyományos erőművekben 1,6 millió tonna (11 millió hordó) olaj, illetve 1800 millió köbméter gáz felhasználására lenne szükség. (Az olajat és a gázt Teherán kemény valutáért értékesítheti, habár a nemzetközi szankciók miatt az iráni olaj- és gázexport jó ideje súlyos nehézségekbe ütközik.) Az Iszlám Köztársaság energetikai minisztere egy alkalommal azt mondta, hogy a bushehri nukleáris erőmű évente hozzávetőleg 2 milliárd dollár értékű olaj illetve gáz megtakarítását teszi lehetővé a perzsa állam számára.
A Bushehrben lévő reaktort a német Siemens KWU kezdte el építeni még 1975-ben. Az iszlám forradalom 1979-ben bekövetkezett győzelme után azonban a munkálatokat felfüggesztették. 1994-ben Oroszország vállalta a reaktor építésének befejezését. Némi késlekedést követően az erőművet 2011. szeptember 4-én kapcsolták rá az elektromos hálózatra. Az energiatermeléshez szükséges nukleáris alapanyagokat Oroszországból szállítják Iránba, majd az atomhulladékot Oroszországba szállítják vissza.
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség munkatársai a bushehri atomerőművet rendszeresen ellenőrzik. Atomfegyver előállítására utaló nyomokat soha nem találtak.
Perge Ottó - world-nuclear-news.org nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/125184/#ixzz2w9HeD0WE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kettős mérce: a Nyugat kedvenc eszköze
  2014-03-16 18:15:15, vasárnap
 
  Kettős mérce: a Nyugat kedvenc eszköze

Posted on 2014/03/10 by Nifadmin

A Krím-félsziget azon szándéka, hogy Oroszország részévé váljon ellentmond a nemzetközi jognak - állítja sok politikus a Nyugaton.

Mindazonáltal amikor 2008-ban Koszovó egyoldalúan kinyilvánította szuverenitását, számos európai ország és az USA teljesen jogosnak tekintette ezt a lépést. Nincsen ebben semmi meglepő - mondják a szakértők. - A kettős mérce már régóta a nyugati országok politikája részévé lett.

,,A március 16-ra tervezett népszavazás a Krím-félsziget csatlakozásáról az Orosz Föderációhoz jogellenes, mert ellentmond mind az ukrán alkotmánynak, mind a nemzetközi jognak" - mondta Angela Merkel német kancellár a Vlagyimir Putyinnal folytatott telefonbeszélgetésben. Korábban más nyugati politikusok, köztük Barack Obama amerikai államfő is kijelentette, hogy a Krím óhaja, hogy Oroszország részévé váljon, ellentmond nemzetközi normáknak. A 2008-as koszovói precedens pedig Oroszország partnerei körében senkit nem hoz zavarba. Ez csak arról tanúskodik, hogy az utóbbi időben a Nyugat egyre gyakrabban úgy értelmezi a nemzetközi jogot, ahogyan ez neki kényelmesebb - mondjaTyimofej Bordacsov politikai elemző.

Kivéve azt a tényt, hogy a Krím-félsziget egy másik állam joghatósága alá akar tartozni, és Koszovó nem ment át, mondjuk, Albánia joghatósága alá, semmilyen különbség nincs köztük. Sajnos, az elmúlt években a nemzetközi jogot annyira szabadon értelmezik, hogy úgy fest a helyzet: annak van igaza, aki erősebb.

Azonban az ENSZ 193 tagállamából 108 elismerte Koszovót. És amikor Szerbia az ENSZ Nemzetközi Bíróságához fordult, ez a struktúra megerősítette Koszovó elszakadásának jogszerűségét. Ezt azért tették, mert bizonyos esetekben a nemzetek önrendelkezési joga elsőbbséget élvez a határok sérthetetlenségével szemben. Ebben a tekintetben furcsának tűnik az az állítás, hogy Krím kívánsága elszakadni Ukrajnától ellentmond a nemzetközi jognak - állítja Valerij Vanyin jogász.

Ez a kívánság nem mond ellent a jogi noermáknak, ha bármilyen nemzet önrendelkezésre törekszik olyan helyzetben, amikor az állam területén nincsen kormány, amely ezen állam minden nemzetiségének akaratát fejezné ki. Éppen ilyen esetben - az ENSZ jogszabályai szerint - a nemzetnek joga van önrendelkezéshez, akár különváláshoz is.

De ha ez így van, akkor miért Koszovónak szabad a Krím-félszigetnek viszont nem? A válasz nyilvánvaló: ebben az esetben a kettős mérce politikájával van dolgunk. Tyimofej Bordacsovkommentálja:

Ez a politika a leggyakoribb, a leghétköznapibb az USA és az EU külpolitikai gyakorlatában. És mindannyian nagyon jól megértjük ezt. Tehát nem arról van szó, igazat mondanak-e vagy hazudnak partnereink, hanem arról, hogy fel tudunk-e ellenérvet hozni.

Meglepő a nyugati partnereink, az emberi jogi szervezetek és a külföldi média szégyenlős hallgatása. Felmerül a kérdés: hol van az a híres objektivitásuk és a demokrácia iránti elkötelezettségük?

Oroszország Hangja


http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/03/10/kettos-merce-a-nyugat-kedvenc-esz koze/#more-30605
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmuck Andor, a mázsás lódító
  2014-03-16 18:11:15, vasárnap
 
  Schmuck Andor, a mázsás lódító
2014.03.16 15:20


Schmuck újra nagyot mondott. Felszólította az összes egyéni képviselőjelöltet, hogy utalják vissza a Magyar Államkincstár számára folyósított kampánypénzt. A kóser szabályoknak maradéktalanul megfelelő szociáldemokrata fősertés törvényjavaslatban kezdeményezi, hogy az összeget fordítsák bölcsődei fejlesztésekre. Arról miért nem beszél a túlsúlyos képviselőjelölt "úr", hogy ők már több bölcsődényi pénzt elloptak és eldorbézoltak? A Tisztelet Társasága nevű pénzmosó szervezettel okoztak elég kárt a magyar embereknek.


Schmuck Andor éppen szociálisan érzékenyen retteg az ATV-ben.

Persze kampányolni jól lehet ezzel, az agymosott nyugdíjasok közt, ami nagy kár, hogy őket csak a 3000 forint nyugdíjemelés élteti, ezért adják el négyévente a fiatal generációkat az MSZP-nek és egyéb férgeknek. A gerontofíl Schmucki azt is elröffentette, hogy "...a duma ideje lejárt, a Pilvaxban sem kaptak napidíjat a baloldali ifjak!". Milyen baloldali ifjakról beszél ez a torkos kisfiú? Még ő merészel napidíjat emlegetni, akinek egy ebédje a kedvenc éttermében többe kerül, mint egy átlagos háztartás egyhavi porciója? Szociális érzékenységről is beszél. Mikor szociálisan érzékeny, amikor meglopja a magyar embereket a vaskos állami / uniós pénzekkel?

Detki Kristóf

http://www.hidfo.net/2014/03/16/schmuck-andor-mazsas-lodito
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Háború - ma vagy holnap?
  2014-03-16 18:09:38, vasárnap
 
  Háború - ma vagy holnap?
2014.03.16 10:46


A donyecki Donbass Népi Milícia vezetője közleményt tett közzé, miszerint szombat éjszaka az ukrán hadsereg járművei kezdték ellepni Donyeck utcáit. "...reggel nézzetek ki az ablakokon, és ukrán harckocsikat fogtok látni!" - írja Pavel Gubareva. Amennyiben ez megtörténik, biztosak lehetünk benne, hogy a harc elkezdődik. A donyecki oroszok ugyan fegyverekkel nem rendelkeznek, de Gubareva véleménye szerint, ha atrocitás éri az oroszokat, a határon várakozó orosz haderő pillanatokon belül megérkezik Donyeckbe.

Hídfő.net | A harkovi népi milícia önkormányzati épületeket foglal vissza majdanistáktólA harkovi népi milícia önkormányzati épületeket foglal vissza majdanistáktól.

Más hírek beszámolnak róla, hogy nagyon megnövekedett a dezetrálások száma az ukrán hadseregben. Maga a hadsereg sem akar háborút, bármennyire uszítja a kijevi cionista vezetés. Az alábbi videofelvételen az orosz civil tiltakozás visszafordítja az ukrán konvojt.


http://www.youtube.com/watch?v=SZXqftu6alE&feature=player_embedded

Egy biztos. Ezekben a körzetekben a lakosság nagyrésze orosz, és elszánt, mind a függetlenedés, mind az orosz csatlakozás mellett. Kijev ilyen fajta fellépése egyértelműen háború, és már nem polgárháború, hanem akár orosz-ukrán háborúvá is fajulható konfliktus.


http://www.hidfo.net/2014/03/16/haboru-ma-vagy-holnap
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 421 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2145
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 16358
  • e Év: 169854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.