Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Kohut Katalin: Atlantiszi Halak
  2014-03-17 22:41:42, hétfő
 
 

A szőke Kos pusztító
atlantiszi Halakként
gyilkolt egy életen át
egyetlen énekesként.
Megírtam a történetét
a munkahelyi üldözésekkel,
valahogy így:
,,Atlantiszi ember vagyok,
álmodozó.
Tudomásul vettem, az ok
földönkívüli önkívület,
hű kísérőm a feszület.
Lepottyantam én közétek,
mit raktatok rám: vétek.
Arany tiszta én-tudatom
ismerkedett az emberrel,
idegennel.
S hogy mily' nehéz lenn veletek?
Megölitek a szenteket...
Fényben fogan és hal
az igaz ember, s mind ki hal."
Ez alapján valamennyi Halak
megváltója én lettem,
a halál nép húsz éve
ebből emelkedik
Pszichografológiai
félig nemes, félig leszbi
nemesi szülött helyett
cigányság és keleti nép
emberré válásával
ember áldozással.
Minden Halak szülött
sikeres és híres lesz,
sorsukat végrehajtva
életem a nyomor, gyalázat
mindegyik helyett.
Atlantiszi történelem
egykori dalnokait
rejti a Jelenések - a Biblia.

2014. március 17.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: A szív nem felejt
  2014-03-17 22:12:36, hétfő
 
 

A szív soha nem felejt.
Csúf szavaktól meghasad,
bántástól tüske marad.
A szív őrzi a sebeket.

A szív soha nem felejt.
Értelmetlen szenvedés
üresség érzékelés.
A szív nem ejt könnyeket.

A szív soha nem felejt.
Gyógyírja a sebeknek
tiszta és nyílt szeretet.
A szív már titkokat rejt.

A szív soha nem felejt.
Szerelem láng, ha elér,
öröm-táncod égig ér.
A szív őrzi nevedet.

A szív soha nem felejt.
Emberség, ha megtalál,
kezed vígan szalutál.
A szívjóság felemelt.

2014. március 17.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Mekate Katalin néven Hermann Ottó csapásai
  2014-03-17 20:33:21, hétfő
 
  A miskolci Duna tévés Herman Ottó múzeum kiadott mentaszín könyve borítóján a Katalin Zirkuli könyvbe tett Mekates egykori pusztai jel szerepel. Innen volt a Zétényi név, innen van a Keresztöltés pókja Katalin néven, s valamennyi csapása a médiának élővilág és természet ellenesként az én nevemen áldozásommal megmentve és emelve médiába vitellel.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zöld szemem kék - pusztító kislányként - Bródy János
  2014-03-17 20:29:42, hétfő
 
  Álmosfüzeteim szerint a zöld-kék szemű Vörös Oroszlános főnixes római egyházas Kos-nőként járó pusztító társa, a zöld-kék szemű pusztító törte össze a bal fülemet, melybe a trianoni biblia olvastatás idején beletettek egy hatalmas nagy misztikus rontást, mely lengedezett a bal fülemben, olyan erővel rontották a volt férjemet, hogy akkor ütött, amikor éppen valamelyik csapás megsérült. Álmos füzetem szerint a szőke pusztítót - Kos-nő formájában a Szentpéteri kórház előtt ütötte a társa, a zöld-kék szemű, ekkor megütötte az én bal fülemet is, egyszerre kaptam a csapásokat a csapásokkal születésem óta.

A zöld szemem kék pusztítója a Vörös Oroszlánnak dalát az én kislány áldozásommal írta meg Bródy János a Meduzával, aki írta helyette a dalokat, mint Vízi táncsor Szív küldi szívnek szívvel rendelkezők elleni dalokkal kezdődő apokalipszis zeneszerzője. Zöld szemem kék ilyen a természetem, ez az igazság, mivel hogy így hiszem. Minden oly' szép és minden nagyon jó, nincs is talán hozzám hasonló. Hej tükör, mondd meg bátran, k i a legszebb a világban, hej tükör összetörlek, ha nem én vagyok a legszebb lány.....A pusztító társ nyugodtan élte az életét, a zöld-kék szemű az én bal fülemet törte össze, amit a Bertalan utcába rendeztek be mindkét pusztítójával a római egyháznak, itt 1998-ban kezdték el ismétlésben Sátán feleségeként a gyilkolásomat Müller Péter Sziámi borsodi 666 cigánytelepével, sátánistákkal, börtönnel együtt, amik elállták az Émász előtti utat is, Hamvas műveit is ismételve a családomon.

A zöld szemem kékből lett emelve az Elzett dolgozója zöld kék szemmel, Jenő bácsi, a tolmács fia, akihez megtámadásom idején, 1986-ban jártam ismételten németet tanulni, ekkor sem engedélyezték a nemesi Nagy Karola indiai cigánytelepével, amellyel már ekkor emelték, megtartották a Vörös Oroszlános hívő nemeseit.

A zöld szemem kékből választották ki Szarvast is színésznek.

Hihetetlen, amikor a pusztítók kislányként szerepelnek az apokalipszisben, egyik, a szőke Kosnő formájában járó végig üldözött innentől atlantiszi aranylélekként, társa a zöld szemem kék összetörte a bal fülemet.

A spanyol pusztító végig üldözött egy életen engem, lázzal jelentkezve 1978-ban sárga halál színével az országának. Ez védi az Időjelek világ végét megadóit, ennek adták el a lelküket, már születésem előttől, mivel a Spanyol náthája Vass Tibor hosszabbításának a vasfüggönyösöknek már ismétlés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: A suttogó
  2014-03-17 18:52:31, hétfő
 
 

Majdnem húsz éve ismétli
anyám és nagyanyám sorsát
a Zöld Medeia szörnyeteg suttogója,
a szőkék helyetti agyi bénítónk.
Viccelnek a focista feleségek,
az okos barna már majdnem száz kiló.
Bennem nő, egyre tágul,
s míg következnek a betegségeik,
szörnyek hátamon,
embert cipelnek Sátán miatt,
az alakom deformálódik.
A suttogó népe holnapba lépett,
míg féktelen a nyomorultak népe,
tisztességet kapott
minden kurtizán, házasodik
a féktelen sereg.
Én vagyok a látlelete
a Pszichografológiának,
ismétlik a múlt tetteit.

2014. március 17.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Nudista Púder a Bertalan utcai elmétől szexulális könyvből
  2014-03-17 09:08:43, hétfő
 
  A Bertalan és Révész utcai apokalipszis berendezettjei helyett az egész apokalipszisen hetven éve járnak körbe-körbe, ezt jelenti a mindekori politika 1956-osokkal, nácikkal, neseivel a cigánytelepnek, mint lovagokkal, lámákkal.

Púder bejárta egész Európát és Amerikát az Oláh féle Fejezetek a szexualitás könyvéből alapján, mindig kezdte előlről a könyvet a maffiákkal, mint a többi benne szereplő termékenységi nép és korszak, mint viktóriánus mezÍtelenséggel, szocializmussal, köztük az utópista szocialista Enfantin ember eszményével, Liszt Ferenc mesterével Franciaországban.

Mind Vörös Oroszlán részét képezi az összes mesével együtt.

Púder műsort az utcai Zöld Medeia Zoltán Erika kilencven éve szőkék helyetti fejtámadókkal és engem deformáló, bennem növő szörnyetegével a suttogójuknak berendezte a nyomorultakkal. Tordai Teri tor ünnepet jelent már Torgyánnal és Tormával, minden tor kezdetűvel együtt.

Láttam az arcomat 1993-ban szeplősen, így módosították a Púder tetteit, így is rendezte be média műsorával.
A termékenységi törzseket, mint írtam a cigányság állította be az utcákban.

A szőke Európát összepisilőként létrehozott nemi csapások óriási napelemmel működő óceán és tavak melletti házakat építettek párjukkal, tisztességes életet élnek, mióta megtisztultak.

1991-ben rengeteg házat terveztem, még kihalt területre is űrhajó formában. Mindegyikben megtalálható volt a tó és a patak a kert végében. Mindegyik másé lett, nekem a koldulás maradt a cigányteleppel, amik öcsémet is kifosztották a menhellyel, míg a csapások megmaradtak, reformálva magukat. Így kellett volna elmúlniuk, ahogyan velem tették húsz esztendeje, sőt 1983. óta, 1967-es éheztetés kezdetével a nyomorultaknak.

1995-ban nevetve vezettek dr. M-hez az Illés apokalipszisből Emlék M-nek 1992-ben készülő magyar hintás kislány kezdetük végéhez. Szégyelltem, hogy kiszőrösödött kissé a lábszáram, mert véletlenül végig húztam a borotvát rajta. Rejtegettem a lábszáramat térdig érő nadrágomban kislányként, mivel éppen itt jártak Oszwald Marika sorsának ismétlésében Piroskánál. Azóta minden részem eldeformálva, megcsonkírtva Rákóczi tér helyett, amelyik születésem óta gyilkol minket. Nincs reményem az Okos Kati központ cigánytelepétől, Keresztöltéstől, Szörnyeteg koporsójától, Időjelek világ végét megadói szerepeiből való kilépéshez, megmeneküléshez.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dósa Mátyás Miskolc-Kilián börtönből Szigligeti színház Rock
  2014-03-17 06:39:07, hétfő
 
  Dósa Mátyás sokadik generációja borsodi 666 központnak a Szigligeti színházával az ember gyilkosoknak ismétli a Fenyő légy történelmét a Hungáriának Erdély vasfüggönyöseinek megmentése miatt. A rockot is előlről kezdték, mint az operetteket Bertalan utcai ufókkal.

A Hungária a Táncdalfesztivál vasfüggönyösei között kezdett, amik ellenem állottak fel, hiszen a kezdeti Jehova foció kutyás berendezetteknek,a német és magyar református zsidóknak nem ártottak, ők bibliai szülöttek, ember formában, de árnyékok, mint mindenegyik bibliai teremtmény, hiszen fekete teremtő hozta létre őket.

A Hungária a fenyős egykori történelmét a régi Erdélynek folyamatosan kezdte előlről, árnyékvilággal is beállított Fenyővel és gyilkosságával, amiért a rendőrség nyomozott is. A borsodi árnyékvilág helyett húsz éve puffasztanak, mivel ez az egyetlen megszünési módjuk Zoltán Erika szőkék helyetti gyilkosságában a japánonokkal együtt történő maguk helyetti anyám áldozását ismételve rajtam, méhembe tett iszonyatával a menhelynek a szomszéd megtisztított Rákóczi téri helyett, amivel születésem után kezdtek azzal, hogy a Keresztöltés sötét leánya elviszi az anyák fogait. A Rákóczi tér kiszedte szüléskor - levágta egyszerűen - a nem játékos asszonyok húgyhólyagjait, kiszedte az emberek fogait a Keresztöltés pusztítójával együtt a reformátusoknak. Nincs különbség köztük, sem a hosszabbítás miatt cigánysággal hozott fasiszták és nácik miatt.

A fenyőt egykori többszáz éves történelemként írtam meg Jupiter lány kalandjaival együtt, Égboltnyi veled az ébredés, mint mikor aranylón nap kel és fényében egyre emelkedem. Szivárványként ölel tekintetem. S kék is vagy patak partján, vagy talán láva, tüzes vulkán? Ellentét rejtelmesem. Szomjad olt, aztán feltüzel...faodudban engem rejtesz, titkom tudod: hív a fenyves.

Igen úgy tűnik, hogy valóban ezzel a mókus történelemmel kezdtek kiskoromban, nagyapa mókusával, amiből a punk - műanyag kommunizmus végrehajtóinál mókus rendi örs lett, Liptai Semmelweis elmeosztályánál, az elvitt Branyiczky Mihállyal barzil füves maffiája Borsodnak az én dobálásommal az ágyon 2004-ig a pusztító által, hangom elvétele az árnyékoskertiekkel maguk helyett.

Dósa a Benedek utcáján lakott Kilián telepnek, ezt ismétli a börtön az elmeosztályokkal, amint a románniai művészeti vezetők a két utcai listát, a romániai és magyar népviseletbe öltözöttek egykori diafilm alapján a régi történelmet, Kósa-Szederkényi Fiúk, lányok évkönyvét. Valamennyi paraszt ember gyilkos, magyar kislánnyal kezdték az ember áldozást velem, így lettek értelmiségiek is. A tanyasi Soma könyvvel rendelkező árnyékvilág miatt 1986-ban támadtak rám, Borbarlangban iszonyatot hajtottak végre a Zöld Medeiával. Soma azóta a kávés elmeosztály királynője lett az árnyékoskertiekkel. Valamennyi fertelem Rima Jeruzsálem közös néven szerepel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 44
  • e Hét: 452
  • e Hónap: 12157
  • e Év: 51158
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.