Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Megcsömörlök a rajtam emelt elme médiától
  2014-03-19 19:23:29, szerda
 
  Rosszul vagyok a Rákóczi tér tomboló tetteit látva, Müller Péter és Szakcsi Lakatos roma börtön, Rácz Kati szőkeként is meg neve alapján is embergyilkosságból előadó közös fellépésein a nyolcvan éves roma börtön borsodi 666 központ magyarok és emberek megölőinek mutogatásától, örömtáncuktól még jobban.

Minket végig cigányozva kerültek a Benkőék kilencven éve Gábor Zsazsa szőke elmeosztálya óta emberi fej támadással a Szív küldi szívnek tiszta emberek gyilkosságával a médiába Müller Péter Sziámi izraeli és roma börtön csapásai apokalipszist hajtva végre folyamatosan az indiai depressziósnak megírott 130 éve Európát és Amerikát eljáró legalacsonyabb törzseivel az Indiát is rettegésben tartó csapásoknak, amik itt a vasbabilonos Ágnes asszonnyal kezdődött Pszichografológiai nemeseket mentették meg, emberek megáldozásával, hosszabbítva a Rákóczi teret és a Keresztöltést, mint felettes pusztítóikat.

Az öcsém köpdösésével cigányként és emberként való végig gyilkolásával élnek valamennyien jólétet, ez az egész elmeosztály médiáját jelenti a börtön könyveit a világnak felhalmozó holokausztusaival együtt.

Rosszul vagyok a francia és a többi ország elmeosztály képviselőitől, az 1998. óta ismétlésben a börtönnel az összes könyvüket rajtam végrehajtók világ végi sorozai miatt, ami az én Krisztus börtön feszületeimet jelenti a kék szemű elmeosztály szervezésében szirmabesenyői üveges kezdettel, illetve folytatásával a fekete mágusi jehováknak.

Rosszul vagyok a budapesti taxisok elektromos autói miatt az 1998. óta sátán feleleségeként engem gyilkoló korláti cigánytelepétől a Bródy apokalipszisnek, amelyek ufó támadásai miatt megtámadtak engem a szabadköműves ufó kísérete miatt az Idegosztályán a megyei kórháznak, s ezek le vannak százalékolva hadirokkant csapásaként a sátánistáknak, mint római egyházas Isten gyermekei. Ök vitték az ózdiakkal a technikát a Xénia lázzal Pestre, kezdték a számítógépekkel. A hitler Braun a Názába ment a háború után, de a Bertalan utcai Farkas Bertalan elmeosztályról került az orosz űrhajós programba is. Furcsa börtön technikája ez Borsodnak, elektromos autó az elmeosztály Jóban, rosszban műsorát nézve az autóban utazva. Valahogy nem erre vágyott az emberiség.

Müllerék támogatói a borsodi fekete központból közölték, hogy a megtámadott magyar nép kultúráját hozzák a cigány kultúrával összhangba, azokéval, akik végig gyilkoltak minket lírai karámként egy életen.

Ők a fricskát azoknak szánják, akik tisztességes emberként akartak élni a média műsoraival, rólam hallgatva, mert nem ők szenvednek gyalázattal, hanem emberi áldozatuk 56 éve már. Az volt a fontos, hogy kommunikációsan teljesen megcsonkítsanak, elvegyék a hangomat, a gondolkozásomat, legyilkoljanak szerintük eldöntött értelmiségként, így vigyék az elmét és gyogyót iskolába. Az volt a fontos egyedül, hogy kihalassanak minket a karmikus betegségeikkel. Ezek az ember gyilkosok jelentik ma már a bíróságot is, nemcsak a kormány képviselőit. Játszanak, mivel egész Ázsia Miskolcon érintett, mögöttük vannak a csapások, mellettük Spanyolország, Németország, mint kezdeti ember áldozók Ausztriával együtt, az olasz Időjelek Rákóczi terével, meg a szlovák Hunnia elmével. Kubai foglyokkal kesztyűs kézzel kellett bánni, miközben az én nevemen vannak berendezve, a játékosoknak mártír szobrokak állítanak, egyedül az embereknek nincsen élethez való joguk sem, sem ennivaló, sem ruha, sem szabadság nem jár nekik Magyarországon, az állandó kivégző csapások országában.

Mivel az elmeosztály a Talmud csapásaival szag alapján kezdte a karmikusok és büdösek kitermelését, eldöntött volt az emberek sorsa, különösen úgy, hogy a szomszéd lírai karám nevét felvevő Vekerdivel kezdtek, helyette nem engedtek engem megfüröszteni a börtönnel. Ezt jelenti az irigy hónaljmirigy a borsodi vasfüggönyös apokalipszisként.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
I-es Idegosztálya a vasbabilonos Fecske Csabának
  2014-03-19 05:23:25, szerda
 
  1991-ben a Kelet születésem óta sorsomat megíró Horváth Gyula szorgalmas világmegváltójaként engem gyilkoló börtön népe a Pszichografológiából költője, Fecske Csaba leesett a lábáról, az I-es Idegosztályra került a megyei kórházba, majd megjelentette a versét, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel.

Már ekkor idehoztak túsznak, bár az apokalipszisét a 666 megyéjének Müllerék születésem óta hajtották végre rajtam borsodiak helyett. Ha valami bajuk történik az Időjelek elmeosztályának, támadnak embereket, így öltek meg mindenkit. Nem sokkal később már berendezték a fogadásomra Sági Ilona és Balogh Gizella börtön orvosok keze alatt a megyei kórház Idegosztályát, mint a vasfüggönyösök hosszabbításának ellenségét, hogy a megyeiek végig cipeljenek engem az árnyékoskert és a testenyészetek helyett a kivégző orvosokhoz megnézni, melyik mit fog tenni egy emberrel. Így juttattak el a fogkiszedő fogorvosok kezébe, annak ellenére, hogy a foglyuggató magyar ellenes Gáborok sorsát is rajtam hajtották végre, mint Gábor Áron rézágyújainak megmentését, a fogcsonkító boszorkányokat már megmentették, amik helyett megölték az embereket. Románia művészeti világa a Bertalan és Révész utcai névtárral rendelkezik. A nemzetközi focisták Jehova összekevert világ testvériségét szimbolizálják, mint értelmiség legyőzőket, testnevelés ellenes csapásokkal.
Az elmeosztály irányítja a magyar politikát, ha lehet a Ringasd el magad legyeinek megmentését politikának nevezni Presser Gábor Bertalan utcai fogkiszedő csapástól, meg az Időjelek Ratkósait nyaraltatni a spanyol pusztító védelmében a tengerparton, akinek Vasék eladták a lelküket.


Még az Időjelek túszként való idehozatalomkor Cseh Károly vasbabilonos bibliás föld létrehozóval a börtönnek félt az orvosoktól. Törökvészes nagykövetség képviseletében mentek végig Cseh Károly Kelet sorozatain az engem születésem óta emberként Íziszként feszületre téve megáldozó Média elmebetege, Cseh Károly erkölcstelen írásain, melynek része az Aranyháló volt, nagyhasú japán nővel és démonokkal, ufókkal körülvéve. Így jöttem ide a megyébe japán történelemként Zoltán Erika Zöld Medeiájával.

Mikor Barna Gabriella dührohamokat kapott börtön sógora helyett ideges lettem a Kiliáni tégla lakásukban, bevittek az idegosztályára Fecskének, ahol a Bertalan utcai csapások legyilkoltak, meggyaláztak a Zöld Medeiával, senki sem tudott segíteni. Két karomba is csapásokat kaptam a helyiektől, meg a fejembe elektromos csapásokat, mely miatt nem tudtam beszélni és gondolkozni, fóbiás nácik gyilkolását folytatták és a börtön Furhman Imre könyveit a cigányság emelésével együtt.

Már a menhelyiek szerető családokban éltek, mert őket emelték, mint apokalipszis állandó végrehajtóit a gyogyóval együtt, minden elmebeteget és apokaliptikus csapást. Valamennyi borsodi község berendezésre került az Idegosztályon, amelyek helyett addig engem gyaláztak és gyilkoltak. Így Edelény tanárnővel, amelyik haját a férje tépte, mint nyomorult alkoholistának, Szilvásvárad alkoholistájával egy újságíró egri feleségének, melyek Hevesi Tamás beállításával már a menhelyi Ének az esőben film alapján értelmiség gyilkosság sorozattal jártak végig a borsodi falvakon, városokon, emelték a börtönt és az elmét tanárnak, értelmiségnek.

1995-ben az Idegosztályra vitték a korláti 666 cigányait gyomorgonddal, amiért én a gyomromba egy hatalmas csapást kaptam, Isten gyermekeiként támadtak rám 1998-ban a Bertalan utcai 1991-es Fecske Csaba Időjelek testenyészete helyett való kivégzésem ismétlésében.

A falvak népei kosztümükben jártak szülői értekezletére a Kossuth giminek, miközben nekem még melltartóm sem volt, semmire sem tellett, csak egy zsarnais fekete cicanadrágom és két zsarnais blúzom volt. Már 1991-re is valamennyi borsodi paraszt karmikus sorsát embereken hajtották végre.

Az én könyveim nem jelenhettek meg, melyek a valódi történelemről szóltak valódi egykori Jézusokkal, melyből felállították az egyházakat a börtönből és az elmeosztályokról biblia olvastatás közben.
A verseim és a novelláim a főnixes Vörös Oroszlán kommunizmusáról szóltak, egykori vallási korokkal együtt, valamennyit az elmeosztály ismételte bezúzásuk után. Az egykori magyar történelmet el kellett tüntetni, mert a vas-babilonos főnixes 666 Világ-Magyarország új történelmet miskolci berendezéssel az emberekkel együtt, mert az emberek a múltat jelentették, nekik vannak emberjogi bizottságaik, emberhez méltó emberfeletti élettel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungaricum Időjelek cigányzenekara
  2014-03-19 05:07:23, szerda
 
  Az Időjelek világ végét megadó testenyészetei helyett születésem óta embereket gyilkolnak. Ilyen a vas hosszabbítása a vasfüggönyösöknak pszichopatákkal Borsodban, amik az Ébredő játszótér Bródy Mákostészta Hintás magyar ruhába beöltöztetve kezdtem a kislány áldozással születésemkor apokalipszissel, Jehovákkal, mint fekete sátánistáival a Dental Softnak Soltészné sárga melegítős apokaptikus fekete mágussal fogsárgításommal a vasbabilonos orvosokkal.

Az Időjelekből nemcsak a Rákóczi téri hosszabbítás tompalátása, Szelep eredt már 42 éve emberré nemesedve, amióta engem legyikoltak az Időjelek helyett, hanem a zsenik, a bermudások a végén, a Ferencek a Medúzás Balázs Fecós kezdetből Papadimitru református sötétkapujával, Pogány Judit menhelyével, amelyiknek elmeosztályra kellett volna mennie a legyeivel. Sumer, egyiptomi kor is az Időjelekből van, itt berendezve fáraóhangyák vonulásából magyarok és emberek támadóiként.

A száz tagú cigányzenekar a Vörös Oroszlán elmeosztály nemeseivel mutatozott a falvakban, sorsukat, hogy ufóknak zenélnek megszünésük előtt Fábry az elmeosztálytól ismételte.

Minden Hungaricum, ami emberek megölésével függ össze, akár a Puskás Stadionja a Vörös Oroszlános Kiliáni börtön kutyáknak.

Az Időjelek Vass Tibor hosszabbításával a vasfüggönyösöknek - Silja Walter és több külföldi költő lírai karám beállításával - eladta a lelkét a Kos-nőként engem üldöző spanyol pusztítónak. 1978-ban jelentkezett nálam, magas lázzal és vírusfertőzéssel. Mivel allergiás vagyok minden méreganyagra, lázcsillapítót sem vehettem be. Dr. Zsoldos szerint hatalmas bűz terjengett körülöttem, bár előtte mosakodtam, mégis érezte a láz szagát. Vass Tibor Mákostésztás ébredő játszótér vallási korainak kezdete magyar kislányként történő beöltöztetésem az Időjelekbe téve a rajzát Bródy Mákostésztájának Spanyolnátha felelős, már ismétlésben is.

Minden Időjelek szereplő felett így a római egyházas pusztító áll. Ezért is rendeztek Bika viadalt egykori bika társa szimbólumaként a Kos-nőnek Spanyolországban, sárga a színe, a halált jelenti.

Ezt tudta a világ minden részét berendező Miskolc városa, 1983-ban összeállította két főnixes utcáját, az újhelyi Révészt és a miskolci Bertalant, amiben a nácik, 1956-osok meg minden nyolcvan éves esemény emberek és Benkő Lajos magyar református támadói szerepelnek, Varga Miklós Európa számának kezdetével járnak végig a tetteik ismétlésén a világ könyvtár minden részét jelentő ország történelmével, amit a lírai karám írt meg, új berendezésként, új történelemként. Varga idevaló, arca nem lehet ismerős, torzulásra volt megírva az elméjéről és hogy semmi sem lehet belőle a többi Vargával együtt, ami én nem lehettem születésem óta. 1983-ban már bemutathatták a meghamisított történelem alapján a rock-áriát, István a királyt Szegeden a megmentett Időjelek feszületes kutya testenyészeti Deák Bill Gyulával, amelyiknek vizsgálták a levágott lábát, amivel létrehozták eredetileg a rajza szerint, az öcsémet gyilkolták végig helyette és cigánytelepe helyett cigányozva őt egy életen át. A börtöné az egész világ miskolci berendezéssel, amelyiknek a könyvet Imre főszereplőivel együtt rajtam maga helyett végrehajtotta skizopren refrén borsodi elmeosztályokkal és a médiájukkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 205
  • e Hónap: 2564
  • e Év: 54830
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.