Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Csiba Gábor református sötétkapus húsz éve a börtönből
  2014-03-23 22:29:27, vasárnap
 
  Csiba Gábor református Fideszes sötétkapus dögökkel világot felszámoló börtön karmikus miatt 1998-ban már ismétlésben támadott meg a Menhely, ugyanis belőlem lett orvos is, mint az apja is Jeruzsálem csapásaként Miskolc városa teljes egészével, Magyarország felszámolói.

Csiba Gábor sötétkapus dögjei születésem óta vannak nálunk, hajtják végre a börtön könyveit az I-es és II-s elmeosztályára berendezett elmeosztályokkal, beleértve Liptai Klaudiát démonokkal és az Időjelek világ végi megadóját, Szulák Andrea bermudását a Tatárdombnak, Xénia láz filmük szerinti árnyékokkal az ózdi központból.

Csiba Gábor és Pintér Margit fogorvos helyett támadták rám, belőlük lett az összes Gábor Áron rézágyúja elvitelével a református karmikusoknak könyveik végrehajtásával ismétlésben is, valamint Pintér rendőr cecelégyként. Ez már régen nem Toldi Mária emberhez méltó sorsát jelenti, hanem az élősködők és csapások felvonulását, az emberiség megcsúfolását Orbán Viktor Fideszeseitől, Gyurcsány anyám miatt született egészségügyi idegbetegségének kezdetével felvonuló különféle betegségekkel a nyomorultak után.

Csiba Gábor Csák Verás könyvét a két elmeosztálya 2001-ben hajtotta végre, elvették az egész életemet, az egész fiatalságomat, egészségemet a berendezett pszichiáter elmebetegekkel. Azt vizsgálják az amerikai skizoprenek, hogyan gyógyulhatnának meg, reformálták maguknak az elmeosztályokat, járnak terápiákra.

Csiba Gábor a sötétkapus dögökkel mindig felszámolását jelenti a létnek. 18 éve ismétli a könyveit a börtönének, semmit sem tett a megszabításom miatt a skizoprenektől és a börtöntől.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kósa-Szederkényi Fiúk, lányok évkönyve Pszichografológia
  2014-03-23 21:45:03, vasárnap
 
  Kósa néven kiadott falvak egykori népviseleti berendezését a Bertalan utcai elvitt világ könyvtárért felelős rajtunk emelt vasfüggönyös parasztokkal hajtotta végre, Kósa Emese ekkor az újhelyi pszichiáter lett a hetvenes évek elején egykori brazil eredettel. A debreceni polgármester idetartozva a Pszichografológiához ember gyilkossággal emelkedett elvitt csapásaival Miskolcnak a debreceni blbiájából emelkedett Debrecen lakosságával együtt már ismétlésben, mert az Omega Debreczeni névvel ott indult a reformátusokkal a református bibliával és a falvak cigánytelepének kitermelésével, Verákkal együtt a Nyírő Gyula zsidó és börtön elmeosztályával a Pszichografológia állandó létrehozóinak Pán-Európai Unió néven.

Kicserélik őket, panaszkodtak, mint elektromosságokat, sőt meg is sokkolják a fejüket, ezért támadták meg az öcsémet a többi emberrel együtt nyolcvan éve már a menhellyel, amivel hajtják végre a könyveket.

Kósa nevét most fedeztem fel az Unió képviselőjént az interneten, vagyis ezt az egy könyvét a falvak berendezőinek többször végrehajtotta a Bertalan utcai magyarok és emberek gyilkosai névtárán végighaladó skizopren refren elmeosztály.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tömegként közlekedtem mindig - nem járt más az embernek
  2014-03-23 17:31:19, vasárnap
 
  Nekem, mint tömegnek találták ki Magyarországon a vonatot, buszt, villamost, hogy a tömeg, mely mindenütt régen az alvilágot jelentette, ezeken közlekedjen, ezzel megkíméli az emberi méltóságot, a két világ képviselete elméletben soha nem találkozhat össze.

Magyarország felrúgta ezt, megtámadva az embereket, meggyalázva, megcsonkítva őket saját csapásait betegségeivel eltorzítva, ugyanakkor elektromos autóval közlekednek a támadóim 18 éve a Média suttogójával.

Én vagyok itt az emberekkel 130 éve az aljanép, aki veszélyes másokra nézve, s nem jár neki, csak a tömegközlekedés.

A legyek, a csapások, az elmebetegek, amik felvonultak mellettem kocsisorral 1995-ben, a börtön, a vajda roma cigányság, amik karcsai nővélygyűjteményem alapján házasodnak lagzikban, amit a falvak cigánysága soha nem tett volna, a mercedeses náci cigányság, aminek állítólag holocausztja volt ózdi központtal, a borsodi 666 nép Rákóczi tere, az amerikai szövetségesekkel, az innen tett nyomorultak politikusai mind aljanépet jelentenek, amik veszélyesek másokra nézve, nemcsak a kíséreteik miatt az elméről.

Az alvilág tömegközlekedését átcserélték emberek tömegközlekedésére már nagyon régen kihalatásuk kezdetével nyomorba döntve őket.

A vastrágya népei is alvilágot jelentenek a papjaikkal az elmeosztályokról, amik beiskolázták őket, valamennyi mulatós paraszttal, kommunizmus hippi, punk csótány élősködőivel a panel végrehajtóknak.

Ausztrália, mint írtam kivétel, mert ott az Ufók már régen autó formát vesznek fel, s úgy szállítják a zöld kislányokat mindenhová, mint kincseket. Haragszom Ausztráliára, mert beleavatkozott a magyar embergyilkosok történetébe, helyet adott az Egerek és emberek John-janinak, a Talmud egereinek, amik híres művészek, énekesek lettek, Krencsey Marianna Katalin ember áldozóinak, a kinn lévő vastrágya és Zöld Medeia nyomorultjaival együtt, akik hatalmas házakat építettek a tengerpartokon vasparasztként, s mint Marsi Anikó és Palik férjének, valamennyi Pál ember áldozással történő kiválasztottsága nevének, amivel kezték anyám Rákóczi téri áldozását születésem után fogkiszedéssel a Kereszötltéssel, itt megállt az élet 1995-ben is, szerető családban élnek, tőlem mindent elvettek ékességeimmel együtt, róluk szól a világ történelem összes könyve is Ágnesekkel együtt, amivel kezdtek születésemkor, hogy megszületett ismét egy kurva a Ligájában a Rákóczi térnek. A többi európai ország már ismeretetes tetteivel együtt, mint a német református zsidók emberként történő magyar református gyilkosaimmal, mint trianoniak, melyek ellen jött a táncfalfesztiálos vasfüggöny az ukránokkal, mely még 1995-ben is körben járt a világ történelmén, akkor éppen a tűzléleknél Indiában Jeneivel a Kilián börtönéből.

Szóval megsemmisítettek csapásként a borsodiak a médiájukkal 1983-as főnixes támadásuk kezdetével ismételve anyám és az anyja, apja történelmét. Megölték az elmeosztályok a börtönnel az embereket, már nem félnek az oroszoktól a börtön bűnözők, sem az elmebetegek orvosoktól. Hatalmas erővel torzítanak és gyaláznak engem harminc éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Holnap is szeretlek
  2014-03-23 16:50:56, vasárnap
 
 

Szeretlek akkor is, ha nem akarod,
összeköt az emberség,
sorsunk két hatalmas óceánként
víz feletti mértékegység.
Hatalmas találkozás, szív-jóság,
összezúzza a sziklákat,
az értelmem sem ellenkezik,
átadnám Neked a csodákat,
melyeket rejteget a nagyvilág,
örökzöld fenyveseivel,
megmutatnám a színhelyet,
a kisvárosi énekeimmel.
Akit érdekel a másik élete,
szereti, szívből és igazán,
hol nőtt fel, kivel játszott szertelen,
ki bántotta egyszer is talán.
Két hatalmas óceán jelünk
remélem - jövőnk ide vezet,
szabadságom visszakapom majd,
szívedben megőrzöd a nevemet.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Munkáspárt ember gyilkosként Pszichografológiában
  2014-03-23 16:31:53, vasárnap
 
  A vörös hajú kommunisták Kiss Ferenc karcsai futball kezdetével a régi fekete-fehér és a színes tévének a Bertalan utcához tartoznak a vörös hajúak Munkáspártjával az elmeosztályhoz. Kiss Ferenc karcsai református és felesége a karmikus Simon Éva sorsát születésem óta hajtják végre a családomon, hogy engem anyámnak le kell nézni a börtön karmikus helyett.

A borsodi Munkáspárt büntetlenül pár éve a választását cipész műhelyben rendezte, ugyanis Kohut Istvánt, nagyapa testvérét megbénították valamelyik miskolci munkáspárti elmeosztály szülött helyett. Munkáspárti volt az iker torony Időjelek Viczián képviselete, amelyik két a fia lábát összekötötte születése után.

A munkáspárt saját focival rendelkezik az oroszokkal, a vörös hajú kommunisták odatartoznak a Bertalan utcával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Lepedővel letakart Európa
  2014-03-23 07:25:56, vasárnap
 
  Európa lepedővel letakart
borsodi Chicciolinákkal,
Heti hetes forgószelei
esernyővel értelmiség
legyőzők, fekete levessel.
Ezer ember és a parasztság
szövetsége hol van?
Nincsen szív-barátom,
nincs kivel megértetnem,
felszámolták az embereket.
Betegséghez joga mindenkinek van -
mondta Miskolc városa,
miután a csapások rontásait megkaptam,
karmikus lettem, börtön bűnöző
és apokaliptikus csapás,
így fektettek le meghalni,
kihalatva a családomat.
Barátot keresek, nincs sehol,
ki szívemből beszél,
ismer engemet.
Vasfüggönyt húztak elém
a Táncdalfesztiválosok,
körbe járva a világot
a régmúlt történelmével,
miközben hidegháborús
kommunista sorozatokat
egymás után én álltam,
majd jöttek a vastrágya feszületeik,
Időjelek hintás magyar kislány
ébredő játszótere a régi egyházaknak.
Magyarrá tettek engem,
a parasztság értelmiséggé vált.
Eltemettek. Haldoklásomkor
megismertem és egyfolytában
csalódom, mert egyformaságot érzek
az áldozóimmal, a börtönnel
törődésben, bánásmódban.
Mióta ismerem, reménykedem,
jöttek a felmentők, bár kevesen,
hálám száll mindenki felé,
aki segédkezet nyújtott,
hogy megrontott fejjel is
elmondjam a szörnyűséget,
ami velem történik húsz éve
skizopren refrenek végrehajtásában
minden börtön könyv után
ezer éves szerepjátékosok helyett.
Európa talán egyszer
újra benépesedik emberekkel,
ahogyan százharminc éve
borsodiak felszámolták őket,
ugyanennyi idő talán
ismét elegendő lesz,
s lesz védelmük, pártfogójuk,
mint egykor a római egyház.
Akkor, ha megszabadulok
remélem, szeretni fogsz,
bár a deformációm nem engedi
a szerelmet, az ember-szerelmet,
mégis bízom, szeretni fogsz
és emberként fogok élni,
jobban, mint a hasonmások,
kiknek emberhez méltó életük volt.

2014. március 23.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Vasfeszülete Erdélynek és vaskommunista Vörös Oroszlánnak
  2014-03-23 06:26:37, vasárnap
 
  1991. júliusában a megyei kórház Idegosztályára szállítottak dr. Barna Gabriella fehér mercedessel Csabai történelmet ismétlő focistájával a Révész utcai Gabi fogkrémeknek hófehér fogsorával Adamek Gábor Rákóczi terével együtt, csíkos esernyőjével a Zsíros Rákóczi térnek, babák és Rákóczi tér, valamint a boszorkányok helyett ismétlésben a börtön kivégzett a Vörös Oroszlános Szaturnuszi Koncz pisiszag borsodi elmeosztályával kezdődött kommunista korok és Hunnia egyház börtön emelkedésekor végig ember áldozással végrehajtott könyvei alapján a Vasbabilon összes feszületese helyett, amit Cseh Károly megjelentett az Észak-Magyarországban, bár a Jézus várás még mindig a Vár-hegyet jelentette, ez nem zavarta az Íziszként egykori egyiptomi és sumer időből eredő elméletet végrehajtóinak a Kelet lírai karámjának az orosz főpappal együtt.

A vasfeszületesek a kommunista korok lezárásaként végeztek ki kommunikációs bénítóival a Bertalan utcának ufóival elektromossággal a kezeimben, amelyek a pervezreket emelték innentől az egész világon, Amerikában és mindenfelé Mónika Show Szörnyeteg koporsójával és Medveczky Ilona határozatlan Halak Pszichografológiájával, Malek gyalázója jógázás közben 1995-ben támadott rám.

A vastrágya eszméit jelentik a húsz éve belőlem emelkedett asztrológiai és természetgyógyászok közössége a börtönből és az elmeosztályokról a neten és a világ minden részen amerikai cserépkorból lett orvosi közösséggel együtt a börtönből.

A hidegháborúnak nevezett kommunista korok végrehajtása a börtön könyvei és Vörös Oroszlán jeruzsálemi elmeosztálya alapján jött a folyamatosan történő feszülete az egyházainak, bár először jöttek a kávés rózsakeresztesek az elméről, a szabadköművesek a Révész utcáról Moldovánékkal, I. emelettel, a farizeusok, szadduceusok, avatárok, antikrisztusok, hatalmas nagy serege a föld gyilkosainak indiai cigánytelep által emelt nemeseivel Nagy Karola könyvének.

1991-es feszületesként kezdték a vastrágya egyházainak emelését, a kommunista hidegháborúja után a vas-világ-magyarországi főnixes Rákóczi térnek és csapásoknak. Kihízott falusi kommunisták hatalmas nyugdíjjal megöregedve vannak a két utcában szaporodva, a Kiss Tábornok utcán Lila és Kata kocsmával ismételtek rajtam az elmeosztályaikkal, amelyek szintén kommunizmust hajtottak végre végig az öcsém és a mi gyilkosságunkkal a magyar helyesírás és tiszta hangú énekhang miatt. Mulatnak a Duna tévével, mutatják magyarként népeiket az egész világon.

Az internet káosz világában mindegyik vastrágya elméleteikkel együtt, skizoprenek és börtön elmeosztályt jelentenek. Ha valamelyik baja támadt, mint Fecske Csabának, kivégeztek minket az elmeosztályaikkal, a média a törökökkel és az Ázsia centrummal, tatárdombiakkal, ahol Csákányi László kommunista utcája is van ismételte és végrehajtotta a Kelet sorozatát Cseh Károlynak vas bibliás föld - egész világ - létrehozásával, a volt kommunista vasfüggönyösök ember temetőivel együtt, míg engem kínoztak és gyaláztak a börtön buzikkal és Rákóczi térrel a kezdete miatt a szomszéd Bodor Keresztöltéssel együtt, így indult az életem, ezért lett kihalatva a családom az Időjelek és Keresztöltés által a Rákóczi térrel. Ágnes atlantiszi Halak szomszéd miatt születésem óta gyilkolnak, gyaláznak engem, Okos Kati szaporulával a cigánytelepnek, ami idehozta őket 1989-ben.

Világ vastrágya Magyarország erdélyi része leadta voksai jogát már a magyar Pszichografológiai kormányra, mint nyomorultak, alkoholisták, halál reformátusok, vasfüggönyösök, cigánytelepével a 666-nak, roma Parabrutális népével, valamennyien magyar néven vannak berendezve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szexis New York Iker lábbal és toronnyal
  2014-03-23 05:57:26, vasárnap
 
  Szexis New York összetétele nemcsak a borsodi Vándor Sándor utcai Demjénék világ végékkel végrehajtott elvitt vándorait jelentik, hanem a most berendezett Kelet sorozat Királyait. Régebbi királyuk volt Martin Luther King, az indiai cigányság felemelője, eredetileg néger volt, né germán összetételéből az Isaora egy forintos maffiával emelt nyomorultjainak. Elbúcsúztok a germánoktól Pá-ger névvel, utána lett né-ger.
Így cserélik ki az egész világot a borsodiak a zsidókkal ezer esztendeje, Európát 130 éve, azóta kerültek az emberek nyomorba Újhelyben, ezért dicsekedett húsz éve a borsodi elmeosztály autós felvonulós vigyorgóival, hogy az elmebetegek autót vezetnek, sőt elektromos autót is létrehozták Magyarország nevében a börtönnel.

Az Iker háza Amerikának kezdetben Braun-Viczián volt Időjelek spanyol, görög, fekete sárkány, úttörők általi létrehozásában a Józsefvárosnak, amelyiknek most kézzel kellett volna mosnia. Mikor a Viczián összekötött lábaihoz értek 1995-ben az Időjelekből, a lila kocsmai cseremisz pusztító rajtam hajtotta végre Viczián Sándor sorsát, a borsodi egészségügy, akár, mint Deák Bill Gyula újhelyi nevet felvevő kutya testenyészet féllábát vizsgálgatta, hogyan hozták létre, tudják, hogy Deák miatt soknak levágták a lábait, mint egykori Titonak, támad a menhely elmeosztálya az elmeosztály csapásai miatt, minden deformáció és betegség miatt, amivel létrehozták őket, mint a szőkéket. A fejemben nemcsak a zsidók sátánja van, meg a nyakamban a nyolcvanas években berendezett két utcai kommunisták és egyházak gyilkosságában, hanem a szőkék helyetti egyensúlyzavart okozó felejtést jelentő gondolkozást bénító csapása a börtönnek, maga helyett gyilkol az elmeosztályával születésemtől. Mondja ezután valaki, hogy nyaralnia kell a börtönben nekik, s nem jár nekik a könyvek begyűjtése és végrehajtása miatt holokauszt?

Szabó István ezer éves református szerepjátékos lyukas szíve miatti támadásommal kezdtek a Kiss Tábornok utcai szerepjátékosokkal 1983-ban, a szívemnél fogva odaszegeztek az ágyhoz egy teljes napig. Én lettem a labirintus járó is helyette, míg ő főtanácsnokként végig mulatta az életét, ami miatt a körzeti orvosuk engem támadott az elmeosztályával ismétlésben is, majd a Lila kocsmai pusztító népe támadott rám a fia, Szelep tompalátása miatt az Időjeleknek húsz éve ismétlésben, 1972-es születési kezdete óta az én emberi sorsomat élte elvéve tőlünk az ennivalót is a Kiss Tábornok utcával, amik nagyrésze elköltözött a városból a Zizi Magazin népével, Bukovszkyékkal együtt. A szemem rontását 1998-ban is ismételte a 666 korláti népe orvosoknak kiabálva a lakásban társaival, mint pusztítókkal. Az Időjelek világ végét megadó csapásai lettek volna a szembe támadók is a Szemetekbe bújok könyve alapján az Új Bekezdésnek, mint apokalipszis folytatásának Miskolcon spanyol puszító védelmében Spanyolnáthával.
A mi szemünket tették tönkre maguk helyett Müllerékkel, mint döglegyei és sátánista cigányaival fogaimba téve a betokozódott fogkiszedő csapásait Oláh Ibolya korláti sátánistáinak, az ózdi inysorvadás baktérium csapása után. Ez mind a médiában van. Az Időjelek félt az orvosoktól, mint a vasbabilon a börtöntől.
Az újhelyi Révész utcai Szabó István elzettes mini párttitkárnak szőke leánya már diplomás, már Tokajba járt tanulni a nyolcvanas években, már a Révész utcát az én gyilkosaimból, apa, nagymama, emberek gyilkosaiból állították össze 1983-ban, majd végrehajtották sorsukat rajtunk.

Szexis New York-ra visszatérve, nemcsak Braun-náci, hanem hozzáment a miskolci Rákóczi tér is, másik része az Időjelek és az ufós római egyház miskolci berendezéssel, amik külföldön is betöltik szerepüket, hiába mentek el Ágnes asszonyokkal a börtönből, mint születési kurvák kezdetével a Pszichografológiából.

A Pszichografológiai pusztítók mentek New Yorkba még, Király Linda Katalin névmagyarázóból emberré váltan Ketten a kertben Kelet emberré nemesedett ember gyilkosai közül ott született, családja már ismételte a magyarság és emberek elleni gyilkosságát.

Perecest 1989. óta tisztítják, mint Rákóczi téri árnyékokat a kolóniás pusztító népétől, először az én megáldozásommal, Királyokhoz az Imrék jöttek, miután elválasztották a szőkéket a pusztító és mexikói férjektől. Húsz éve folytatták Kati és a kerek perec főnix feketéinek tisztítását a gyerek tönkre tevésével a bankokkal együtt Pataki Attila tolvaja helyett a Herman csapásoknak Katalin néven átcserélt jövőjével az embereknek, kihalatásra ítéltettem az egészségügy és a cigánytelep Rákóczi tér végrehajtásában, meg folyamatos kínzásra a Lila kocsma pusztító babái, Svédország Puskás Katalin kutyanépe helyett, melyeknek az orrába beesik az eső, mint értelmiség legyőzőknek, szőke haja miatt sorsát családjának rajtunk hajtották végre, ők cserélték ki a Vörös Oroszlán főnixeseivel Svédországot, meg a Dávid Mónika minden területen berendezett Szörnyeteg koporsójával, melyek 1972-ben temettek el maguk helyett.

A Vénusz szobor Kelet lírai karám sorozatába került, oda üzengettek Akác Istvánnal kezdődően, ezeket a verseket ismételte a cigánytelep húsz esztendeje, azt is, hogy egyiküknek a cigányság kézzel adta az ennivalót, s húsos fazekaik fölött csapások lengedeznek, dicsekedve saját emberjogi bizottságaikkal 2001-es kihalatásakor nőiségemnek Nyírő Gyula elmeosztály zsidó csapásai és börtön orvosai által.
A Vénusz szobor a kommunizmus Kata gyümölcsei kezdetet jelentették a születésemnek hegyvidéki kisvárosban vénuszi alkattal, atlantiszi földrengés egykori történelme alapján,amiért a Rákóczi tér végig gyilkolt egy életen saját elmeosztályát téve énekesnek, beöltözve őket szép ruhába, az enyémeket összelyuggatta, lábaimmal együtt a 666 korláti cigánytelepével hat esztendeje már.

A szexis Ney Workhoz mentek a református karmikus újhelyi állandó szerepjátékosai a Hubertus pálinkának, mint jövő apokaliptikus népei a Lantos zsidó Ktsz-ből, saját református templomuk van a kinti magyaroknak.

Míg Kanada forgószél Idegenhangú Éva népe a vasfüggönyösöktől esernyővel védte magát a menhely értelmiség legyőzése közben Izraelnek és a korláti 666 központnak a roma börtönnel, addig a szexis New York a fehér ház ufóival védte magát a borsodi elmeosztálytól, ugyanis a két utcának ufó kísérete van, ezekkel gyilkoltak végig hatalmas hipnózisos erővel a nyolcvanas évektől.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 159
  • e Hét: 3091
  • e Hónap: 5450
  • e Év: 57716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.