Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Molnár Rózsa - Gina Lolobrigida kezdetem visszament idővel
  2014-03-24 16:39:02, hétfő
 
  Godzsák Ildikó boszorkány szülött Molnár Babi nevével kezdték el Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalakként beállított történelmet visszament időben Gina születéséig, így öregedett meg a Vitray és Antal Imre börtönével bemutatott okkultista Bertalan utcai Évája a Bibliának, ezért szedte ki az oldalbordáját is.

Rózsa kiadóval ismételte a Bertalan utcai az összes Rózsa megöregedettként történő elvitelével családjuk Svájcba és az egész világba a börtönből az én német emberként történő megáldozásommal, minden Rózsa és Rózsi világ végét megadó dögje helyett Miskolcnak Demjén családdal külföldön szintén bírójukkal együtt, amelyik játszott a Szörnyeteg koporsója 1972-ben maga helyett engem eltemetett igazságügyi szakértőjével a nyomorultaknak a Pszichografológiából, Dávid Mónikával, Pogány Balázs Időjelek Új bekezdés képviselője helyett gyilkoltak le közösen, Balázsné Győri kapui nagymamát meggyalázó lakásban akkor itt tartózkodott nemi csapásaival a Mónika Shownak. Legtöbbje Olaszországban tartózkodik, ugyanis az Időjelek része Új bekezdésből az olasz Rákóczi tér teljes egésze Sophia Loren idegösszeroppanást kapottal az élen, Carlo Ponti férjével a Keresztöltésnek. Nem véletlen a találkozása a sakkártyásnak a fasisztával.

A Rózsák születésem óta gyilkolnak maguk helyett, a könyvkiadók és irodalmi oldalak helyet adnak nekik és futtatják őket, mint ember gyilkosokat. Már én rosszul vagyok a net világától, valamennyi vasfüggönyös csapás könyveket ad ki a börtönnel. Románia boszorkányai helyett megölték a családomat a Rákóczi terével Jeruzsálemnek. Jeruzsálem összes országán végig mentek dr. Tűzkő elméjével, Liptaiékkal, köztük az egész világ zsidósága, kezdve a magyar és német zsidókkal, amik megáldoztak minket emberként maguk helyett, s ezért volt a vasfüggöny Táncdalfesztivállal, de hangsúlyozom, hogy Kovács Erzsi szőke és féltékeny helyett a családot apával együtt tönkre tették, mint Fábry irigysége helyett a börtön római egyházából engem, a malacok sértődöttsége miatt is a Mici Mackós elmeosztályukról a II-es elméjéről a megyei kórháznak.

A Rózsái a börtönnek megöregedtek, jól megérdemelt nyugdíjasként élnek, mint az Ildikók és Erikák, Magyarország ellenes csapásként kurvaként előző életükben, amiért engem végig gyilkoltak egy életen helyettük a Bestiával az adventi sorozatból.

Miskolc apáca kezdete 130 éves már, száz éves a denevéres református egyház film szembesítés szerint, a besitáé volt a római az apácákkal.

A II-es elmeosztály képviselete az avonosokkal, melyeknek kiárulás üres szívvel a sorsuk elméletben Zoltán Erikával és Szandi orosz nácival együtt nagy házakat építenek homlokráncolóként elmebetegként tanulva tovább, szaporulattal ellátva. A Horváthok vígan élnek szerte a világban a Bertalan utcai magyarok és emberek gyilkosaiként Dudás Sándor olajfák költőjével Jeruzsálemnek a vasfüggönyösök közül. Az árnyékoskertje Miskolcnak pöcegödörbe tett a börtönnel azzal, hogy ők puffadva halnak meg, a Zöld Medeiával, amelyiknek vissza kellett volna menni a két elmeosztályra a megyei kórházba 1995-ben. Ekkor támadtak meg közösen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győr-Sopron megye Győri kapuja Miskolcnak - Avas a vas
  2014-03-24 09:25:15, hétfő
 
  Győri kapujához tartoznak a miskolci Kata kocsmás kommunista Vörös Oroszlános főnixes árnyéknéphez Győr-Sorpon megye nyaraló, utazgató, jólétben élő értelmiségei, vasfüggönyös csapásai Romániának magyar nevekkel, amit a médiájuk folyamatosan mutat, hogy magyar vasfüggönyösök vannak szerte a világban, születésem óta hidegháborúsként rajtam végrehajtva az összes vaskommunizmust és vastrágya feszületét az egyházaknak nyaralgatnak, utazgatnak, autóval járnak, nagy házakat építenek a matyós vas mezőkövesdi vasfüggönyös központjával a művészeti Cseh Károlynak, ami létrehozta a vas bibliás földet világ-Magyarországnak Jeruzsálem csapásaiként.

Sopron városát ismételte a Kelemen cigánysága a szőkeként kiválasztott Merlin Monroe népének a Nyírő Gyula pszichografológiai zsidó kórházban 2001-ben, amikor Csepegő és az ádámcsutkás gyerek torkának rontásával emelkedett ádám csutkások egyike, Almássy az elmeosztályról legyógyszerezett engem segítség kérésemkor a Vaszily borsodi kommunistája helyett, mentek végig az összes vastrágya kommunistáján egyesével az összes elmeosztálynak, majd az egyházaknak, így ölték meg az öcsémet és rokonságomat is. Mai napig itt vannak az elmebetegek csapásai rajtam körben. Halálra ítéltek a halott Nagy Anna és Csiba Gábor fogkiszedője helyett egykori Romániának a sötétkapusokkal, ahová tartozik a börtönével. Végigmentek az összes megjelent írásomon és az Északban megjelent rajzokon írásokkal együtt a média sötétkapus dögjeivel, Feketevonattal, Romanticcal és társaikkal a cigánytelepről húsz éve folyamatosan kínzásommal a börtön könyveit végrehajtva média tetteivel Benkő Dániel óta ismétlésben.

Még a Dallas miatt is megtámadtak, hogy Amerikában leszoknak a kórházakban a cigiről a vasfüggönyös ottani média képviseletei, maguknak ugyanezt vívták ki.

Avas kilátóval berendezett minden vastrágya képviselete Magyarországnak az egész világon készül a jövőre idegenforgalommal, Okos Kati belőlem született nyomorultjaival az árnyékoknak, amik helyett én puffadok 18 éve már.

Szentpéteri kapuján jöttek be a római egyház Hunnia börtönével a Vatikániak egykori művészeti sorozata alapján Ledniczky Zsoltnak a Bertalan utcából Süveges kiliáni börtön és Balogh Éva szövetségben minden Baloghgal, jelenleg roma kisebbségek emberjogi bizottságainak ember gyilkos vezetőivel.

Miskolc az egész világot átcserélte 130 év alatt, ezt ismételte a menhely az én kínzásommal és könyveiken való végighaladással, ezt mutatta be Busch Amerikában, hogy tisztítják ott az egyházakat, mint Noé bárkáját a kiliáni börtön szövetségben.

Ha Jeruzsálem elviszi az országból a csapásait és Romániai kihalt pusztai területéről, nem maradnak csak a parasztok, ezer ember és aki a jót képviselte.

Most mentem végig hatalmas kínok között, ahogyan közlekedem már 18 éve a városon villamossal. Mindenkit kimentettek, alig maradtak a 666 főnixes népéből páran, külföldön vannak a fekete csapások, mint a világ és az emberek gyilkosai jólétben.
A Spar Ázsia centrumával együtt az ember gyilkosoknak mindenütt berendezve van. Közösen ismételték a média tetteit anyám sorsával, életével együtt. Magyarország megölte a német embereket, a kisebbségek, amiket támogat borsodi csapásokat jelentenek, mint ahogyan már írtam, a svábok is ember gyilkosok, előzőleg voltak magyarok támadói, gyalázói Shuszter patkánnyal, amiért megpofozták Fejjel Máriát és Shuszter Lórántot a két utcai berendezésnél hozzájuk érva, a csapásukhoz, amik buzikként lettek beállítva.

A Spar a Familia Kft-től ismételte a médiát, 1995-ben támadtak meg sötétkapus dögjei azzal, hogy a Familia Kft színészei jönnek engem megmenteni.
A menhely által alapított Penny kiszedte a fogaimat Magyarország történelmét ismételve a nemesi Sissy miatt azzal, hogy Sissy a férjétől kapott betegséget, ezért kiestek a fogai. Kata névvel rendezte be nemrég is a hirdető újságját.

A Coop Szelep 1972-es hosszabbítását jelenti, engem cipelnek már teljesen tönkretett bal szemem tompalátásával az Időjelek Új bekezdésétől a Spanyolnátha pusztító berendezés védelmében, börtönnel együtt.

A Pszichografológiai francia világ gyilkosok, mint zsidók Auchanja ismert a jelecskéivel, megérkezett a Bertalan utcai magyarok és emberek gyilkosaihoz.

Ennyi üzlet maradt szinte, mindenki elhagyta az ember gyilkos megye színterét büntetlenül.

Mint a fecske repülj messze délre, csak egy dala volt a Kodály osztálynak, ahová úgy vittek, hogy ott vannak a parasztok. Ebből az egy dalból lett fecske nadrág fiúknak, Fecske cigaretta. Minden dalon így mentek végig és minden tantárgyán a magyaroknak, ezért öltöztettek be magyar kislánynak engem Bródy Jánosék Illés apokalipszise szerint, aminek a sorozatát elégették, de pár dátumra pontosam emlékszem, most púderezik Bródy, hogy nem 1962-ben írta a Mákostésztát korláti cigánytelepe berendezésével, amik h úsz éve gyilkolnak embereket, torzítanak, csonkítanak a menhelyével Oláh Ibolyának és az egészségügyével az Orvosok együttesnek az elmeosztályról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Müller Péter a jövő, én vagyok a Voltam 56 éve döglégyként
  2014-03-24 08:21:50, hétfő
 
  Müller Péter a Volt fesztivál résztvevőivel együtt a jövő izraeli és roma börtön 666 borsodi csapásaival a jövőt jelenti, azt írta, mindig lesz, átlépett a jövőbe hetven éve Oláh Ibolya Fejezetek a szexualitás történetéből könyvét végrehajtó ózdi sátánistáival, lábaim és fogaim megcsonkítóival, gyalázóimmal a Rákóczi terével Jeruzsálemnek és Romániának.

Én vagyok a voltamja a Szörnyeteg koporsójának az Rtl klubnál, a Hullája a Magyar nemzetnek Nagy Anna romániai református halál cigánya helyett, én vagyok a világ gyilkos döglégy Izraelből. A Rákóczi tere Ménesinek, mint Okos kata, amit a cigányok hoztak ide 1989-es hosszabbításként megölték a nagynénémet, öcsémet és az embereket velem együtt, kínoznak húsz éve majdnem, miközben ők autóval járnak, felesége Keresztöltésként fogkiszedője anyámnak és minden embernek, ezzel kezdett a megye médiája 1995-ben tetteiket ismételve. Ágnesként a megye kiválasztotta, sorsát végrehajtva folyamatosan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aczél Endre Pataki Attila acél városából
  2014-03-24 07:59:24, hétfő
 
  Acélvárost képviselte a jó politikusnak mondott Herman Ottó csapása, Aczél Endre, elektromos szemekkel rendelkező hatalmas nagy árnyként lépett be a Hitler Braun és Rákóczi tér közös ikertorony felének házába a kórházba juttatásom estéjén és előző estéken is az elektromos szeme a börtönnek, Pataki Attilával együtt eltűntettek engem a sötétkapus dögökkel örökre az élők közül kihalatva a méhemet az akkor szanatórumokban elhelyezett cigányság helyett.

Pataki Attilát a jeruzsálemi-borsodi-romániai és valamennyi csapása Jeruzsálemnek teljes begyűjtése után egykori szeretőinek cserépkoruk végrehajtásával rajtunk kitüntette. Az egész média börtönnel és maffiákkal együtt, minden zsidóval Jeruzsálemet jelenti, Barziliával, Új-Mexikóval, Kínával, Japán vastrágya gésávaival, valamennyi könyvével Visnyei Lászlónak, amit a holokausztos börtön hajtott végre maga helyett.

Minden egyház Jeruzsálemet jelenti, így írták meg a holt tengeri tekercseket, hogy ott jön el Jézus, akire várnak Vár-heggyel többezer éve, miután felvonulnak a filmek szembesítés miatt. El akartak jönni az ufók Jézus formában 1995-ben, de a korláti cigányság lyuggatóival megtámadtak engem a romániai cigánysággal, ezek mentették a légy Friderikusz Sándort a Vörös Oroszlánból börtönével és Langot Falusival, mint egyik film alapján két cápaként létrehozott börtön elmebetegeket. Ennek már húsz éve, itt folytatták 1998-ban, már majdnem húsz éve a teljes megszüntetésemet kínzásommal mai napig a Szörnyeteg koporsójával, minden Dávid Mónika néven berendezett központtal, köztük a Teve utcai rendőrségével Jeruzsálemnek a börtönnel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 517
  • e Hét: 2839
  • e Hónap: 9080
  • e Év: 61346
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.