Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Kohut Katalin: Soha nem szerettél - Szonett
  2014-03-25 21:59:12, kedd
 
  Soha nem szerettél
35. Szonett
Írta: Kohut Katalin

Soha nem szerettél, felfogtam végre,
ember-csodálatomon sem osztoztál.
Igazad van, mert soha nem biztattál,
okot sem adtál szeretet-reményre.

Nem adtál választ egyetlen kételyre,
ragaszkodásom ennyire irritál?
Neved a szívemben egymagában áll,
nincsen seb-gyógyír a fájdalom-űrre.

Minden vágyam az ember-szív szeretet,
de kölcsönös a csodálat, tisztelet,
a távolságod jól ismerem, s érzem.

Félek, elszakítasz magadtól végleg,
- senki Rajtad kívül nem értett még meg -,
melegséged, barátságod remélem..

2014. március 25.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Sziklai halottak koldusként apokalipszisből
  2014-03-25 20:45:23, kedd
 
  A pincés nép Pincés néven van berendezve az országban. Míg mutatták az ómasztai pincét, ahonnan a szülöttek már régen kijöttek, minket hármunkat nem engedtek ki a bezártságból a miskolciak, Ómaszta Péter már elmúlt negyven éves, családot alapított a hatvanas években kapott ócska eperjes használt ruhámból átkerült ennivalós berendezésű kommunista avonosok közül, addig a sziklai nép halottjai miatt is Müllerék engem támadtak meg. Az apokalipszis szerint ismertem párat gyerekkoromban, olyan is volt, aki velem járt óvodába. Végigmentem álmosfüzetek szerint, mely a két utcai apokalipszis megmentett árnyékainak élete lett volna és a miskolciaké a sziklai oduk előtt, egyiküket megismertem, hogy féltem tőle kiskoromban, annyira durva volt. Naponta egyszer kaptak ennivalót, de azt mondta kérdésemre, hogy el vannak anélkül is, a sziklai oduk arra valók voltak, hogy odamentek elmúlni, csak lefekszenek és várják a végzetüket fájdalom nélkül, erről is faggattam az ismerőst.

Sziklai halottakat Sziklai művésznőjével rendezték be az Ábel Anita atlantiszi Halakként ember áldozással kiválasztottal és Kulka Jánossal a Katalin könyv alapján áldozásommal, Freit Edit Zöld Medeia nyomorultjával.... Mint a Bokros is Kiliánból van, a ruháim voltak szétszórva a bokrokra és megjelentek a bokrokban az idegenek 1991-ben. A Galyas is Miskolcot jelenti. Alig maradtak az országban emberek.
A Szomszédok film minden szereplője az én áldozásommal Romániát jelenti, ez Csűrös Karola is a Bertalan utcai ember gyilkosok utcájából, előzőleg Benkő Lajos Olaszliszka birtokosa támadói, ezt ismétli az elmeosztály születésem óta.

A börtön a sziklai árnyék halottakat koldusként használja szerte a világon, nem engedték elmúlni őket. A Bertalan utcai kanálisba több, mint tíz éve költözött be egyikük. Jöttek kutyás felmentők, erőszakkal kiszedték onnan a veszélyes magyarság támadóját ismétlésben. A rendőrök tudták, hogy veszélyes, engem kérdeztek meg éppen. Erőszakkal vitték tisztulni a Máltai Szeretetszolgálatához ahhoz a Kozmának, amelyik a gyerekkoromban odakozmált tejről kapta a nevét. Minden jótékonysági intézmény ilyen a Pax tévé dögjeivel együtt, valamennyien csapásokat mentenek, mint az alkoholistáit a Talmud Meni italdémon népének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pitti Katalin ember áldozó ismételt Dunánál verset
  2014-03-25 20:17:21, kedd
 
  A Pszichografológiai elmeosztály képviselője ember áldozással minden Katalinnal egykori mindig tiszta jelentés ellen létrehozva az elmeosztályok által, létbe léptetve őket, majd engem támadva miattuk annak ellenére, hogy a pusztai helyszíneivel kezdtek a világnak egykori történelmet a Zirkuli könyv alapján, minden Katalin miatt legyilkoltak, mint Éles Katalin Rákóczi téri és a Szajkók helyett, én mentem fel Pestre kurválkodni- - kiabálta anyám férjhez zavarásomkor a cigányság helyett, mert nekik uruk van gyerekfejjel, ez a Kukó cigánysága a magyaroknak kastélyba téve Romániában a Kiszes kezdet Végh Antal Egyedül a kastélyban pusztai könyve alapján Ilonának, mint tanítónőnek Répáspusztán és a Simonoknak, Simon Éva karmikus sorsával így kezdtek.

Pitti Katalin apja népével a verseken mentek végig, így a Dunánál verset lövésekkel hajtották végre játékból. A Pszichografológiai szörnyetegek így játszanak. Ezért engem megtámadtak ismétlésben is pár éve, amikor a menhely ideért Pitti Katalin apja miatti támadásom berendezettjéhez a Révész utcában az apokalipszis átírásával.

Hosszú Katinka az elmeosztályról már régen tündököl a médiában, a börtön állította be a Tv2-be, ugyanis Liptai malac démonnal együtt a II-es elmeosztályát jelentik a miskolci megyei kórháznak.

Katalinokkal visszamentek időben, Mátainé Katika már ötven éves volt 1989-ben és miatta sem szerethetett engem anyám. Már előtte a cigányok gyilkoltak Oláh Ibolya 666 korláti cigánytelepével a római egyháznak és izraelnek Katiként a népükkel, még a Vekerdi kezdete után a lírai karám nevét felvevőknek, amik helyett nem engedtek engem megfürdetni születésem után, az indiai cigánytelepe mellett a Láma Erdős Annás nemesi kezdetének a Vörös Oroszlánnnal a kövesdi reformátusként őrült Johanna sorsával indult a kommunizmus.

Mivel valamennyien Magyarország ellenes csapások, minden verset, Jókai könyvet, régi irodalmat végrehajtottak, mint az albánokkal a Bánk Bánt, minden dalból népeket hoztak létre, minden tantárgy ellen csapásokat.

A meséket horrorszerűen gyalázattal ismételték, mint a Jancsi és Juliskát, a bodrogközi Csipkerózsikát, fonodákat így rendezték be fogatlan, cigiző lányokkal, hogy jönnek értük a királyfiak Visszhangban az egriek könyvei szerint.

Medveczky Ilona miatt anyámat összezúzták a hatvanas években már, mert a határozatlan halak a műanyag virágot jelenti, ezért anyám cirkuszolt apa virágai miatt, majd én lettem a nyolcvanas évektől az, aki addig néz ki jól, míg meg nem mukkan a szomszéd berendezett helyett születésem óta, így állították össze a Pszichografológia Bertalan utcáját 1971-ben, ahová engem hoztak azért, mert szegény árnyékokat és legyeket bérházba tették, ahol csótányok és denevérek élnek, meg egyiptomi fáraóhangyák az egyiptomi magyar támadók miatt, már világ gyilkosok az egyiptomiak, egész Ázsia Borsoddal. Az élősködő csótány, Nagy Feró került az emberek helyett hatalmas házba, engem zártak be a gyufásskatulyába helyettük.

Tehát a meghalt árnyékok ugyanolyan szerepjátékosai egy-egy könyvnek, vagy versnek, regénynek, mint a gyilkosok, így játszanak ezer éve már, közben kicserélik a világot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Talmud hatvanas években bal szemem - Darnyi Tamás
  2014-03-25 20:03:16, kedd
 
  A zsidók kezdtek születésemkor Ágnes helyetti kurvázásommal, bal lábam megrántásával Hitler népével Istálló-Jézus-Vénuszt, mely már sas lett Jézus zöld szemével az én áldozásommal miskolci cserépkorral 1995-ben, Igazi gazdagság című egykori egri Isten elmélete alapján, melyből meggazdagodtak a reformátusok, bár Hitler népe van a római egyházban Braun ház és római ufós ikerház összeépítésével a Tatárdombról.

A hatvanas évek elején akarták kiszúrni a bal szememet Peter Falk elmeosztály szülött miatt, majd kaptam egy olyan rontást, melytől tompalátó lett a bal szemem Darnyi Tamás úszómester apokaliptikus csapás és Egerszegi egér Talmudos páros ismétlése alapján Kilián telep börtönével az ezeréves Talmudos Ízisz áldozó Kiss Tábornokra is költözött Kata kocsmás alkoholista kommunista labirintusos, minden címer berendezője népétől, az ezer éves Busta írása szerinti szerepjátékosok valamennyi könyvét rajtam végrehajtva, míg ők ittak és ették a mi ennivalónkat Miskolc teljes egészével és a falvakkal folytatták a zabálást és tivornyát magyar kislánynak történő Időjelek Új Bekezdés medúzás kezdetével történő legyilkolásom óta a parasztság helyett, ami szív ellenes énekekkel kezdődött Pogány judittal a menhellyel és a főnixes feketékkel, Balázs Fecóval, Kupa Mihállyal. Mivel az Új bekezdés Időjelek világ végét megadói már ismételtek a bermudásokkal a végén Xénia lázzal, csak most véget ért a vándorlásuk, űrhajóval leszálltak a földre, így került a bal szemem megrontásra a még meg sem született Szabó Szelep helyett az apja Talmudos ezer éves állandó világ berendezői és szerepjátékosai részéről.

1972-ben született meg Szelep, már 42 éve éli az életemet testenyészetként, miután hozzáértek 1995-ben dr. M. kórházában, ismét megtámadott a Talmud, így mentem az orvosához az Illés apokalipszisnek, melyre 1972. óta készültek, hogy felcsúszott az orromon előtte, kicsapott hatalmas lángként a bal szememből dr. Melion József jungista pszichiáterre, aki állta a csapást. Szelep coca-colásai ekkor Müller Szigetével ünnepelni kezdték az emberek legyilkolását, ami húsz éve tart, miközben a menhely ismételte a sötétkapus református dögjeivel Szelep anyjának az összes média anyám ellen elkövetett tettét az egész város világ minden országával, melyet Miskolc jelent. 1961-ben ölték meg nagyapámat az anya népével tüdőrákban, mert énekes volt. Szelep támad engem, mert párszor céloztam arra, hogy összefügg az én életemmel a családja, szent a családja, az emberek nem azok a coca-colásoknak, melyek be vannak rendezve az egész országban 1972-es Rákóczi téri hosszabbításként maffiákkal együtt, ez a Lila kocsmai jelzés is a bal szememet oldalra vívő Keresztöltés hosszabbítójával a sógornőmnek, aki jelmezét 1971-ben kaptam meg, azóta élem a Rákóczi téri sorsát, így lett a bátyám három gyerekesként kihalatva a Keresztöltéstől a Pszichografológiából.

A Vörösmarty művelődési házba 1995-ben jött orosz természetgyógyász körbeégette a bal szememet füstőlővel és parancsolt a benne lévő csapásnak, azóta sem történt semmi, csak egyre több csapást kaptam a két utcai és az ezer éves játékosok reformátusainak népétől és a szőkék miatti puffasztómtól, Szulák Andrea táguló elmeosztályától, ahol megszülettek belőlem - ezek voltak berendezve 2004-ben - a születésemkor minket láthatatlan világban gyilkoló Talmudos csapások, ekkor mindegyik helyett a börtön és a menhely ismét engem gyilkolt le, megcsonkított véglegesen az ózdiak inyevő baktériuma után.

A Talmud, amelyik tégla beállítás bizonyításával a vipera Bodrogi újhelyi névvel berendezett autója alá Voith Ági malac kiválasztottal a tisztátalan állatok közül és és anyja, Mészáros Ági kezdetével a Kata kocsmának ismételt megint a Pszichografológiából, együtt védték meg születésem óta az Időjelek állandó megadóit, mint a száz tagú cigányzenakart, vastrágya folytatását Új Bekezdés apokalipszisként a biblia alapján.

A Talmud Zorobabel sánta vörös botos könyvét a Braun háznak Szeleptől kaptam, amit bemásoltam ide is a démonjaikkal és dögjeikkel együtt a kutyás Máriájukkal, Mária Magdalénával, akiben hét gonosz volt, valamint a születési kezdetem, Jézus megszületett? kérdéssel induló kék asszonyos játékukkal, szamárral, bikával.....1989-ben Kosutány István kézanalízisét végeztem el a Kőporos utcai albérletében Miskolcnak, mely szerint Ízisz vonal van a tenyeremben a rengeteg tehetség mellett és csodálatos életemnek kellett volna lennie. A Szelep által adott Talmudba bele lett téve az ezer éves lyukas szívű Talmudos szerepjátékos kézlenyomata ezelőtt 18 évvel. Azóta is mentik a reformátusokat, az újhelyi temetőt is felforgatták teljesen, nagyapa sírján a születési dátumát a holt tengeri tekercses szakállas, kalapos zsidói miatt Kun könyv pléhkrisztos reformátusainak átírták. Feltehetően nemcsak a hullaboncolók vettek részt az ember gyilkosságban, amelyikük egyike nevetett az öcsém halálán 2007-ben, hanem az újhelyi temetkezési vállalat is, nemcsak a borsodivánkai kommunista elmebetegek, amik engem kurváztak Kovács Ildikó pszichiáter helyett 1988. körül, hanem az összes elmeosztálya az országnak, mint Ráczé Dávid Ibolya borsodi-olasz Rákóczi terével a magyarországi csapásoknak, melyek mint írtam a Dávid Mónika nyomorultjaival Szörnyeteg koporsója néven a Koporsóhegyből Weöres szervezésében a Magyar Irodalom történetéből, Szelep coca-colásaival 1972. óta, a Keresztesi családból a sógörnőmmel 1971. óta hosszabbítanak, cigányság állandó kíséretével.

A szomszéd atlantiszi Halakként kiválasztott Ágnes sorsát születésem óta hajtják végre rajtam, velem kezdték a pók termékenységi nép lányának sorsát fogkiszedésével anyámnak. 1995. óta miatta belém döfték a katétert az idegosztályon, mert a Rákóczi tér levágta az asszonyok húgyhólyagjait, ez a népét jelenti a Kereszöltésével egykori Bodornak, amelyik az Okos Kati felmentő sereget hozta ide 1989-ben a cigánysággal ember gyilkosként már, azóta szaporodva Okos Kati hosszabbít a város a Bertalan utcával.
Egy öngyilkos miatt támadtak meg a Braun házban a menhellyel, amelyik minden hónapban benn van a kórházban öngyilkossággal, beletettek a szomszéd miatt valamit a méhembe, ami már hatalmas azért, mert ő a pókot szülte meg már húsz éve így járok, meggyaláztak, amit folyamatosan tesznek a Rákóczi terükkel.

Valamennyi Ágnes Ágnes asszonyból apokaliptikus csapása lett volna az országnak, itt az enyémek lettek ismétlésben is.

Még a pesti bérházakból is kidobták a Rákóczi téri tisztulás miatt az ágyukat az ablakból, mikor mentek végig a férjhez adásán a Pszichografológiának 1989. óta folyamatosan, ezt elnevezték rendszerváltásnak, hogy a zsidók már nyíltan Eperjesékkel médiába álltak szabadköműves kávés elmeosztállyal és a coca colásokkal a Rákóczi térről. Feltételezés szerint légy-féle van a méhemben, amin nevettek az orvosok hasi ultrahangon, a látók, de senki semmit nem tett értem húsz éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1990. november 15. egri barokk ufó nép - munkanélküliség
  2014-03-25 11:49:34, kedd
 
  Az Ember tragédiáját végrehajtó Tigáza a 666 központnak T. Asztalos Ildikó apokaliptikus csapás sorsát kezdte el polgármesterré emelve, engem Rendcsicsovszky és Tisza a börtön cigányokkal együtt szerte az országban munkanélkülire küldött, a börtön orvosokkal az Idegosztályról nemi csapásként végig, azok emelésével.

Lejárt a sorsuk a börtön gyilkosoknak rendszerváltásnak nevezett vasfüggönyös táncdalfesztiválosok mellett emelt Révész utcai kommunikációs és szexuális támadásomból emelt kormányával Romániának a tolvajokkal.

Ikonokat festettem, ebből lettek híres ikonfesték azóta. Csal a Zsuzsa beállítása a vasfüggönynek, minden Zsuzsa Nyertes Zsuzsával nyertes lett.

Valakinek meg kell válnia hivatásától ismétlése volt 1986-nak, amikor a munkahelyek Íziszként és főleg emberként gyilkoltak a pusztítóval, mint apokaliptikus csapásai a 666 központnak Korláton.

A Sajtosok unokái Angliába házasodnak, belőlük vannak az angol nők létrehozva Romániából. A reformátusok tartják el őket ennivalóval, olcsó ebéddel a falvakban. A csodálatos életük Hámori Ildikó gyerekkorát is magában foglalja a Losonczkykkal együtt Borsodból.

A háromgyerekes szikszói Szabadosné Éva miatt meg akartak gyalázni engem, mert a francia néger mérnök büdös volt, már Éva belőlünk volt a cukros férjével együtt és szőke volt. Asztalos Ildikóval mentek tovább először az egri barokk korba Etyvel való találkozással, altató szedésével, majd Zoltán Erika és Szandi, Avon helyetti Üres szív kiráulásommal hatalmas nagy hipnózisos erővel, ami itt skizopreniát jelent az apokalipszis orvosainál. A baszógép Kis Ferenc óta jött a börtön a kígyós nyakörvemmel az összes börtön bűnözőt emelve Furhman Imre néven az összes skizoprenjével apokaliptikus cigányával a megyének. Avasi vasfüggönyösök állandóan újabb szereplőket kaptak a hetvenes évektől, legutóbbi vasfüggönyösök a cigányokat és romániai tik sem vagytok magyarokat jelentik a maffiákkal együtt. Az avasi fehérnek látszó Jeruzsálem csapásai szabadulnak tőlük, bár ugyanazt jelentik, mint ahogyan Kati és kerek perec Rákóczi téri árnyékvilágát is megtisztították a gyerek tönkre tevésével a szőke kiválasztott Király folytatásával Imre felmentő börtönével. Pogányné szerint születésem óta választják szét a vadállati férjektől a vasfüggöny és Rákóczi tér asszonyait végig a mi támadásunkkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyelvek akusztikai tehetségeit értelmiségként megtámadták
  2014-03-25 09:04:12, kedd
 
  A Keresztöltés a Pán-Európai Unióból, amit a borsodi Bertalan utcai Tóthok és Zámbók képviselnek a börtönnel jeleneleg Pelczné Gaál Ildikó szőke ember áldozóval és a médiájuk Müller Péter Sziámi izraeli roma börtönnel és cigányteleppel megtámadták az összes értelmiségként, nyelvi akusztikai, zenei tehetséggel született embert az egész országban, mert ők lettek volna az értelmiségiek. Ezek állírtották be magukat esernyővel, mint Szandi Kelet Cseh Károly vastrágyás sorozat egykori nácija, Dolly a Józsefvárossal, Heves megye, Forgószél Idegenhangú Éva ufós népe Kanadából és Heti hetes vastrágyaként vasfüggönyösként Ádám hol vagy száma alapján Fenyvessy Gabi kiválasztottnak a többi megmentettjével együtt a vasfüggönyös vasnépnek, így ismételtek itt 18 éve a Heti hetessel, hogy rájuk oltják a villanyt és vérben múlnak el, addig játszanak, ez Staller Ilona is óvodás koromban történő megtámadásommal emelkedve Budapest szőke kurváival. Az olasz hatóságot nem minősítem, hiszen náci és Új bekezdés Rákóczi tere Sophia Loren sakkkártyás fasisztával, Carlo ponti társával megöregedve és a csőtésztákkal, amiket megmentettek a börtönnel, akiknek a zsidók felkínáltak engem a médiájukkal, Gina Lolobrigida Éva bibliai csapás okkultista atlantiszi halakjával és a Rózsákkal, megmentve a boszorkányait a médiának. Müller Rózsa borsodi német berendezésnek számít, hiszen új történelme van a zsidóktól.

A Tóthokkal kezdődött, a két utca berendezésével az értelmiség legyőzés, majd a szőkék fejtámadásával és a zsidók Sátánjával a börtönnel folytatódott. Csoda, hogy ennyien megtanultak nyelveket, amennyien maradtak a csapások jeruzsálemi országából. Az értelmiség legyőzőket 18 éve kivitték külföldre, ismételve a fejtámadásomat a média által a suttogójával Zoltán Erika japánok helyetti gyilkosommal születésem óta, a japán Aranyhálója a gésáknak rajtam lett végrehajtva ismétlésben is a török nagykövetséggel, egész Ázsiával, ez a borsodi szövetség. A gésák vastrágyái a börtön könyveknek az Oláh Fejezetek a szexualitás történetéből könyve alapján egykori idők történelmének.

Én minden nyelvet nyelvet egyből tudtam utánozni, legtehetségesebb zenei emberkének születtem, másfél éves korom óta énekeltem papagája helyett a távcsöves csillagásznak közvetítő Villa népnek, ugyanis Villa Európájából született Hei Hitlernek Erich Fried könyvsorozata alapján, melyben a futball és az Annás régi történelem található, mindegyiken végig mentek egyesével és be is vannak rendezve a szereplők futballal együtt egész Európában. Bak Szilvia és a Muzsikás együttese Romániának lett a nyelvi játékaimból, ember gyilkosok, ezért rezegteti a hangják a Muzsikás énekes elóadója, amit Friderikusz mutatott be a többi ember áldozóval együtt, mint Fenyő erdélyii vastrágya képviselettel, míg velem a régi erdélyi fenyős történelmet hajtották végre, az orgona művéssszel a börtönből, Xantus Xavérral. Így várták együtt az ég seregét jeruzsálemi begyűjtéskor a buzikkal, gyalázattal 1995-ben.

Orbán Viktor ennek ellenére át kívánja adni a diplomáját az ember áldozó értelmiség legyőzőknek a két utcai lista alapján, melynek egyes szülöttjei a fekete kommunizmusból már nyolcvan éven felüliek, mint a Nagy Istvánok, hatalmas nyugdÍjjal és jólétben, egyedül a szenilitás a gondjuk.

A hangomat végleg Pogány Balázs Időjelek megadó Új Bekezdés vasfüggönyös hosszabbítás népe vette el 2004-es legyilkolásomkor Liptaiék barzil mókus rendi maffiája helyetti legyilkolásom idején Tűzkő Judit bermudás Időjelek és árnyékertjével az árnyékoknak, Kata kocsmás kommunistákkal, Müllerék menhelyi csapásaival. Örökre elnémultam. Nem rezegnek a hangszálaim, amiket az arab orvossal viccből megműtöttek, hangyákat téve az ajándék bonbonjába is a Coop üzletben vásároltan az egyipotmi és M. Gabriellal szirmabesenyőből elvitt református karmikus foglyuggató kísérettel rendelkező helyett, megvastagodott a nem használt hangszálam, de mindegy, mert már nem másfél éves vagyok, ahogyan kezdődött a tehetségem kibontakozása. Az arabok szintén Oláh Ibolyáék által ismételt Fejezetek a szexualitás történetéből vannak létrehozva, ezért támadott a Lila kocsmai cigányság a szőke lánya miatt a vezetőnek 1995-ben meg minket az arab szeretője miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolc megmaradt lakossága acélgyárat épít Okos Kataként
  2014-03-25 08:37:58, kedd
 
  Ménesi Kereszöltés Bodor hosszabbítása születési kezdetemnek a cigánysággal, ami idehozta a hetvenes évektől a jövőjét Miskolcnak a pusztító fogkiszedő népéhez, melynek párnája nagynéném által elkészítve bizonítékként nálam van a hatvanas évek elejétől, hogy kiszedte anyám fogait, a nagynénémét a börtön a Tv2-vel, az öcsémét és az én csonkításomat, a bátyám fogait a Rákóczi tér szedte Müllerék korláti 666 csapásaival, amiket mentenek húsz éve, mint római egyház vastrágya cigány sátánistáit Hajdú Marianna kezdetével, ekkor vették körbe a Hitler házat Hajdú Marianna sátánistáival, még a forrásvizet is felhozták a házba, mindenem tönkrement. Hajduk néven van berendezve az összes Hajdúja a börtönnek.

Okos Kata néven van jelenleg Kata Miskolci kommunizmust ismétlő lakosság közös kártyája után az egész azóta született egyetemekre járó nyomorult népe a megyének.

Bodor hosszabbításának könyvét a nyíregyházi Kiadó adta ki Téltakarító címen, ez eltűnt a levegőben a többi tárggyal együtt, attól függően, éppen mire volt szüksége a Rákóczi térnek, ugyanis így vannak itt láthatatlanul.

Miskolc acélvárost épít, bár egyik helyszíne a börtönével az az Aggtelek, ahol elégette az egykori zeneszerzőket és hattyúdal énekeseket. Így vitték a Kodályosokat énekelni a visszhangnak a hatvanas években a Gergelyjárást, a Lengyel Lászlót és a Menjünk az iskolába dalunknak szárnyán, nálunk a tanulás a fő kezdetű dalt, melynek a vége az, hogy a tudás a cél. Nem egyenlő a cél acéllal, Pataki Attila acélvárosával, ezek a börtön gyilkosok voltak.

Most Kabai Zoltán vastrágya Időjelek Új bekezdés hosszabbítás adta ki a könyvét, Pogány Balázzsal, Vass Tiborral, Tompalátás hosszabbítással 1972. óta már ismétlésben is a Ratkós kezdettel a száz tagú cigányzenekarával a testenyészeteknek megmentve vannak a német emberek legyilkolásával, magyar vastrágya kurróziumnak számítanak, vastrágya Vörös Oroszlán földesuraival mulatták végig az elmúlt századot, olyan régi az Új bekezdés vasfüggöny hosszabbítása Miskolcnak az olasz Rákóczi térrel bibliai apokalipszissel, főleg avantgardeként, mint ahogyan a lepedővel letakart Európát áthozták hozzánk, férjhez adásomkor az Ortodoxokkal, kalapos zsidókkal és kukó cigánysággal anyám Rákóczi téri lepedőjével takarták le a református fekete ruhás parasztok előtt az eljegyzési asztalomat. Ezek a zsidók. Lendvai Ildikóval kezdték az öcsém gyilkosságát.

Miskolc, bár 130 éves a történelme, ahol jártak 1992-ben azzal, hogy mi hárman jöttünk a hegyen át ide ufók helyett, már akkor népesedett a téglaházi börtönnel, így kezdődött a történelme a református sötétkapus dögök előző lakosságai gyilkossága és világ teljes begyűjtése után. Most ez elmaradt az emberek megáldozásával, így mentek tovább egyházakat építeni, tovább tanulni, természetes a megyének az emberek legyilkolása, már hetven éve hajtják végre, 130 éves nyomorba döntés után.

Épül a jövője az acélvárosnak az összes elmebetege skizopren refrenje könyvei végrehajtása mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sátoraljaújhelyi zsidó focizó temető mercedeses kezdete
  2014-03-25 08:25:09, kedd
 
  Kalapos fekete ruhás zsidók jöttek a kisvárosba a hatvanas években, amikor a Járványtemető megszüntetésének gondolata megfont Miskolci nagyhecskei felakasztásakor a legnagyobb fájára a temetőnek, új történelmet írtak maguknak a jelenlegi Izraellel a nácik. Ugyanakkor, mint már írtam jött haza Csabai volt Spartacus focista Amerikából fehér mercedessel, akinek még a szülői házát is történelmi bizonyíték eltüntetése miatt a börtön megszűntette Izrael történelmének igazi házaival és lakossának névtárával együtt, amit én írtam meg, mivel rajtam hajtották végre az egész világ történelmét, mint kislány gyilkos zsidók, amik az emberi tehetséget sem bírják elviselni az elmeosztályokkal, sem az egészséget, sem az egészséges élelmiszereket, amiket fogyasztottunk, sem a családom tiszteletre méltóságát a városban. Német szélesarcúként tartottak számon minket és Miskolc városa is felismert idejövetelemkor, ami azt jelentette, hogy az embereket az egész megye ismerte, erre bizonyíték Sztankay István létrehozása apa arcával, hogy mióta ellenség az ember Borsod megyének és mindenkori média színészeinek.

A rabbik most fel vannak háborodva, most ismertem fel a fekete kalaposokat, amik a városba jöttek, amikor még senkinek sem volt autója. Már akkor a nácik születésem óta áldoztak engem Jézusként Istálló-Vénuszként, amivel a Kata kommunizmusát is kezdték a medvének, amit Miskolc a börtönnel Kata kocsma berendezésével ismétel az aljanéppel Bertalan utcai árnyékokkal, azok helyetti gyilkolásommal húsz éve, engem temettek el valamennyiük csapását megkapva, folyamatos gyalázatával a két elmeosztályuknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2014.03 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 339
  • e Hét: 1101
  • e Hónap: 12806
  • e Év: 51807
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.