Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Anyám az egyetlen finn-ugor apja sorsának ismétlőivel
  2014-03-27 23:54:20, csütörtök
 
  Anyám apjának, Benkő Lajosnak a legyikolóinak az utcájában élek, a Pszichografológiai Pán-Európai Unió Bertalan utcájában. A Média Benkő Dánielék kezdetével ismételte a Bertalan utcai és a Révész utcai Pszichografológiai apokalipszissel folyamatosan körben járva a nácikkal, zsidókkal, vasfüggönyösökkel, mint főnixes Vörös Oroszlánnal, köztük a nemesekkel, István koronájával, Kisgazdákkal, Rákóczi tériekkel, Keresztöltéssel, Szörnyeteg koporsójával, Izraellel, mint náci Talmudos vörös központjával az iker toronynak, a római egyház missziósaival, a reformátusokkal, Egyiptommal, beduinokkal, Sátán zsidó népével, kommunistákkal, alkoholistákkal, aljanéppel, menhellyel, börtönnel, elmeosztályokkal, pusztítókkal az olaszliszkai központ megtámadását a politikusaival Romániának.

Azt írtam, hogy gyűlölöm a magyarokat, mert a börtönnel jöttek minket németként legyilkolni egykori széles arcúként, gyűlölöm a finn-ugorokat, ami itt egyedül anyámat jelenti, bár a Tóthok a Bertalan utcából és a vasfüggönyös Benkők nemesi családfát állítottak fel maguknak Finnországgal közösködve a média műsorai szerint. Anyám helyett az itt lakókat kellene gyűlölni, a Rákóczi tér kezdetével a Keresztöltés Keresztesi fogtalanítóit, amiket a Pázsitra vittek lakni, s tőlük van a családom kihalatója, a sógörnőm, aminek a Rákóczi tere 1971-ben öltöztetett be Joli szürke nadrágjába, azóta rajtam van tanÍttatva három gyerekkel népesítve a kihalatott bátyámat, majd folytatták velem romániai cigányteleppel beállítva a Klimaxx együttesét az apokalipszisnek.

Nem értem most sem, hogyan lehet, hogy nem szeretett Simon Éva és Ágnes kurvák helyett engem, hogyan küldött varrólánynak a menhely helyett, hogyan éheztetett határozatlan Medveczky Ilona műanyag virágos helyett, hogyan zúzta össze a média Gábor Zsazsa kezdettel ennyire a reformátusokkal, amiket egyesével visznek ki innen Pestre és külföldre.

Azt írtam, hogy a börtön ugrált elektromosságként az Émász mögött 18 évvel ezelőtti Rákóczi téri és sátánisták cigány kínzása kezdetével, holott a menhely volt elektromos sátánistákkal, az összes Hamvas könyvet végrehajtották a világ minden országának könyvével együtt, így vonultak ki a szerepjátékosok, bibliai csapások a tik sem vagytok magyarok romániai cigányteleppel, mert romániai csapások.

Anyám soha nem fogja tudni felfogni az életet, amit nekünk adott, nem tud gondolkozni a szőkék helyett, amit előlről kezdett az elmeosztály velem az összes szőke helyetti sors végrehajtásával rajtam, beleértve a cigányságot és az összes Halak szülöttet atlantiszi halakból, amit Ginával beállítottak, mégis engem támadtak meg mindegyiket utaztatva, jólétbe téve, emelve, mint a börtön zsidó Csernus Imrét, amelyiknek saját könyve is volt a Jónás cigányával együtt az apokalipszisnek.

Urbán szavaiból, hogy nen éljem magam bele a szerepekbe 1992-ben elhangzottan arra következtetek, hogy itt mindenki tudta, hogy a szerepeiket az ezer éves karmikusok rajtam hajtják végre, azt is tudták, hogy én ember vagyok, ezzel is fogadott az elmeosztálya Benedek Évának orvos nővérével együtt.

Miskolc az egész ország és világ ellenes csapásokkal megy ki innen születésem óta, amit a korláti cigánytelep húsz éve ismétel 666 központjával a Bródy apokalipszisnek Ébredő játszótér varjús végéhez érve darabokra hullott könyvekkel. A két Gábija Szirmabesenyőnek a Bertalan utcából világ gyilkosait jelenti, fogtalanítóként a börtön reformátusainak, sötétkapus dögök kísérik őket, amik születésemkor támadtak meg Demjén Rózsi deformáló népeként, de az arcom nem lesz ismerős Időjelek Vargáival, vasfüggönyös nácikkal a Pszichografológiai Vas-babilonként.

Lényegében haragszom anyámra, mert apával összeházasodott, de már apát a média megtámadta anyám előtt is filmeket végrehajtva rajta Miskolccal. Anyám utolsó magyarként hozta Benkő Dánielék perverzeit a főnix világ végét váróival bárányukkal együtt, sorsuk és szerepük eljátszásával az embereken.

Szeretni nem lehetett B-né Ágnes helyett engem és Simon Éva helyett le kellett nézni, Simon Ilona helyett engem sem szerethettek a gyerekeim. meg Jakubcsek Gabriella elmeosztálya helyett. Ez a Bertalan utcája a bal és jobboldalnak. A szomszédokat kellene gyűlölni és a borsodiakat, kénytelen vagyok velük élni gyalázatukkal együtt, amivel végig kísértek a nyolcvanas évektől válásukkal a szörnyetegektől és támadásaikkal. Azt mondta Cseh Károly 1992-ben, hogy nem nekem kell szégyenkeznem, hanem a magyaroknak. Itt cipelem az eldeformált testemet megcsonkítva húsz éve már anyám sorsának ismétlésében Müllerékkel korláti 666 központból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Időjelek hintás magyar kislány Motsilnik Katalin
  2014-03-27 15:34:57, csütörtök
 
  Pázsitról lett mag támasztva a magyar zsidó Rákóczi térnek Motsilniknél, Motsilnik Katalin azután született meg, miután 1962-ben a vasfüggönyösök elkezdték a magyar ruhába öltöztetésemkor az Illés apokalipszist rajtam 666 borsodi központtal. Motsilnik Katalin magyar zsidó utánam született meg elmúlt történelemből ismétlésként, kivitték Sátoraljaújhelyből Budapestre Medve Marianna Kata kocsmás 666 kommunista szőke kiválasztott testvérrel a nyomorultak közül. Motsilnik Katalint felébresztették már ismétlésben, karmikus depresszióban szenvedett, maga jelenti a depressziót.

Érdekessége a magyar kislány sorsnak, hogy kettő van. Egyik a visszament időben náci Jézus megtámadásomkor izraeli születési kezdettel zöld szemmel a Talmudból Motsilnik Katalin, másik visszament időben a Vörös Oroszlán nemeseivel Illés apokalipszisből G. Maczó Ágnes, Ágnesként kiválasztva, mindkettő később született tőlem, mindkettő sorsát rajtam hajtották végre. Még ilyen gyilkosságokat, hogy a sorsát a szereplők elhordoztatják a nyomorult médiával és a Rákóczi térrel együtt, cigánysággal, a világ nem látott.

Az Időjelekbeli hintás kislányához a testenyészeteknek tartozik az ébredő játszótér egyházaival, a sünök és a kapufa. Az Illésé a Korlát község a világ csapásaival, világ végi begyűjtéssel.

Szintén a Pázsitra lett téve Godzsák Ildikó Sátán boszorkány feleségeként Romániából,állandó apokaliptikus szereplő Bajzáth férjével együtt, három gyerekesként élnek hatalmas házban már saját boltot üzemeltetve.

Dr. Vaszily Mária Vaszily népe a Pázsitra lett téve, itt már nyugdíjba vonult börtön elmeosztályáról igazságügyi elmeszakértője a börtön bűnözőknek, ember áldozóként. Itt valamennyi pszichiáter ember gyilkos a börtönnel és az elmeosztályokkal, beleértve Baltást, amelyik az Egyedül a kastélyban Kiszes Végh berendezése volt Mülleréknek a korláti központtal.

Én hamarabb születtem Motsilniknál, de volt tervezve, már egyszer eljátszhatta a szerepét az Időjelek Új bekezdéséből Rákóczi tériként a zsidó rokonsággal együtt, mivel a hajamat négy éves koromban rövidre vágta az öcsém a Talmud dr. Tűzkő Judit osztályán berendezettek segítségével,amik csapásait ismételten megkaptuk.

Pár névre emlékszem a Pázsitról a Keresztesi mellett,ami 1971. óta hosszabbít, befejezve a családomat Bodorékkal együtt, akik helyett nem szerethettek és tisztelhettek a gyerekeim a Rákóczi téri kezdettel születésem óta, pókjuk miatt a méhemet megrontották, húsz éve tart a gyilkosságuk ismétlésben Keresztesi Ildikóékkal.

A ricsei láger helyéről Rózsa utcába költözött cigánytelep szintén Pázsit e mesét jelenti, amiket az RTL klub német médiája ment menteni, bemutatni, saját csapásként a vastrágyából, ami a német vasbabilon nácijait jelenti, amik megrántották a lábamat, lezárták a határokat Vargával születésemkor, müncheniekkel elkezdve a Pszichografológiáját a Pán-Európai Uniónak. Hatalmas nagy a szimbólum tára a Pszichografológiának, minden régi kor jele Egyiptoméval, mexikói pillangóval, sumerekkel, izraeli, babiloni, káldeusi csillaggal megtalálható benne művészeti terápiásokkal együtt okkultizmusként a szörnyetegekkel kelet és a cigányság emelésével egyetlen közös áldozásában a leszbikus Ágnesnek, amivel kezdtek az én megtámadásommal aznap, amikor megszülettem. 56 éve tart Miskolc városa ember gyilkossága újhelyi támadással, helyszín megszüntetésével ismétlésben cigányság helyetti gyalázatommal 18 éve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őrházas Varga határlezárás Varsányi csípőcsont rántóm
  2014-03-27 13:15:42, csütörtök
 
  1998-ban a Rákóczi téri Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója, melyet kihalatásra ítéltek 1972-ben Dávid sírjával a képviselőnek a Pszichografológiából kikötötte fekete mágiával a csípőcsontomat mindkét oldalon a Varsányi László apokaliptikus nevéhez érve ismétlésben, akikhez tartozik a bölcsődében történő csípőcsont megrántásom a náci sánta vörös botos Talmudjából. Varsányinak azóta mindkét csípőcsontjába protézist tettek, az Idegosztály megmentette az emberek gyilkosait az egész megyében, Húsz éve majdnem, hogy Varsányi helyett engem támadtak meg születési kezdtem ismétlésében.

Élettársa az az Őrház patikás Varga Erzsébet, amelyik Varga börtön népe lezárta vasfüggönnyel a határokat az apokaliptikus álmosfüzetei szerint az Idegosztálynak 1991-es kezdettel írva, itt ismételve gyalázattal és kínzással.
Azok a Vargák zárták le a vasfüggönnyel a határokat, amiknek az arcának el kellett volna torzulniuk - itt az enyémet torzítják az emberekével születésem óta, 56 éve gyilkol a népük, az embereket megölték.
Semmik sem lehettek volna, engem nem engedtak tanulni, vagyis születésemkor a Varga izraeli Őrház Patika nálunk volt lábmegrántásomkor. Izrael így részt vett a határlezárásban az Őrház Patikájával, születésem óta nyugodtan épülhetett az odament izraeli csapásokkal nyomorultként.

Varga Erzsébet és társa vidáman él, húsz éve hosszabbít, autóval jár és finomakat eszik, mint az összes embergyilkosa a Bertalan utcának, akár a zöld Medeia Halak tortás minden halakat atlantiszi halakként cigánysággal együtt ember gyilkosságból emelő börtönként, mutogatják, miket esznek, mióta én levegőből és koldulásból éltem.

Varsányi decemberben átjött azzal, hogy olcsón segít nekem megoldani egy gondot, rosszul javította meg a tárgyat, ezért rosszul tette vissza azzal, hogy bármikor ismét elromlik, garanciát vállal érte. Gyenge voltam hozzá, még mindig bíztam, hogy itt nemcsak jellemtelenek élnek parákként és árnyékokként legyekkel együtt, mint amiknek a panelt gyufásskatulyámból felépítették, s engem hoztak ide túsznak a Rákóczi tér hármas hosszabbítása miatt.

Ma hazajött a kórházból csípőprotézis beültetése után húsz éves kínzásom alatt születésem utáni lábrántásomat, mondtam neki, hogy adja vissza a kontár munkáért a pénzt, hogy mással el tudjam végeztetni, mert tízezer forintom van mindössze és videókártyát is hitelben vettem, ki kell fizetnem az árát. - Ilyet, hogy pénzt visszakérni! - felkiáltott. Mondtam neki, hogy tudta, hogy rosszul végezte el a munkát és garanciát vállalt, hogy mindig itt van, elvégzi majd rendesen az ismerősével. Legatadta, hogy ő garanciát nem vállalt.

Két éve csontsűrűség vizsgálaton megállapították, bár nem írták le ketten, két orvos vizsgált Katalin rendelőjében a vasgyári kórházban, hogy valami látszik a csípőcsontomnál. Megkérdezték tőlem, van-e csípőprotézisem. Nekem minden részemben a börtön elektromos csapásai vannak. A lábaimat a Rákóczi tér KÍna történelmét ismételve lyuggatta szét korláti cigányság helyett két háromszög jelével a két elmének, teljesen eldeformálta. Előzetesen véreztek a körmeim a bőr cipőben, mert nekem nem járt. Átadták a bőrcipőmet a boszorkány Lutheránnénak a Kilián börtönéből, amit a volt férjem vett drágán. Ezután a divatos magas sarkú szandálokban égni kezdett a talpam, nem tudtam járni bennük. Mindkét bokámat kificamították, egyiket 1989-ben az ezeréves szerepjátékos református alkoholista helyetti kukoricásban, amit labirintusként mutattak be születésem óta való ezer éves szerepjátékosok könyveinek végrehajtásakor ismétlésben, másikat Lévay helyett zsibbadással vitték oldalra, bokasüllyedés keletkezett, nem tudok rendesen járni sem, elefánt lábrendelésre küldtek, majd közölték, hogy a Tűzkő Judit gyógyszerétől ment tönkre a lábam, az Abillifijétől. Minden megszállott skizopreniás, én is az lettem, egy sorsom van a gyilkosaimmal.



Vargák zárták le tehát a vasrfüggönyt ismétlésben az én lábmegrántásommal az Őrház bibliai patika és Szerbia képviseletében, mivel az Őrház Patika szerb menekülteket vonultatott 1998. után. Miután az ember áldozást még mindig nem fejezték be, de a város számolja fel a mexikói csempékkel megjelölt Stadiont és többi épületet, eltüntette, bezárta az Őrház Patikáját a 666 korláti központnak. Varsányiék ellen a bizonyíték, az álmosfüzetek Vargák lezárásával már nincsen meg, Müllerék bezúzták, miközben mentek végig az álmokon, mint ahogyan a szőke pusztító miatt is megtámadtak, hogy miért ütötte a zöld szemem kék a bal fülét meg a pusztítónak, ekkor kaptam 1995--os biblia olvasáskor újabb rontást a bal fülembe Mülleréktől.

Müller kitámadott ma iderendezetten osztrák nyelvi tehetségként egy irodalmi oldalon, mert azt írtam, hogy zsidó berendezés a biblia, hogy töröljem a hozzászólásomat. Az ő boldogságukat és egymásra találálásukat Horváth Katalin néven megmentett születési gyilkosaim-mal 1989. a taxissztájk idején, akkor már idehoztak túsznak Pszichografológiai ismétlés és folytatás miatt. 1989. a Pszichografológiai szülöttek párosodásának folytatását jelentette a hosszabbításokkal,a vasfüggöny Táncdalfesztivál még 1995-ben is tartott a Pszichografológiából.

Azt mondták, ne tegyek fel több vallásos témájú verset, mert tilos beszélni arról, hogy zsidók rendezték be az újhelyi színhelyet kezdésnek, tilos beszélni a Parabrutális romáiról, akik Román Katalin néven ember áldozással akarnak tanulni, ezért is kitámadtak, hogy leírtam, honnan vannak a romák.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barziliát rima Jeruzsálemként a börtön jelenti
  2014-03-27 08:26:34, csütörtök
 
  A Liptai elmeosztályát dr. Tűzkő Judit vasas képviselőjének a nemi csapásoknak szörnyetegekkel való ágyon dobálásommal a mókus rendi barzil füves maffiájával a Kata kocsmai Mészáros Kata kommunistáinak a börtön jelenti Tescosokkal együtt, melyek a média tetteinek Benkő Dániel óta majdnem húsz éve emelkedett összes reklámban szereplőt jelenti a 666 borsodi központból. Mindenkit megtámadtak, aki hasonlított az egykori csillagok alapján született külsejével a régi időknek megfelelő értelmiségi emberekre, átírták börtön karmikus asztrológiára a karmikus börtönt, mivel nem rendelkeznek a horoszkópokban leírt külsővel, megtámadták az igazi horoszkóp képviselőket is.

Branyiczky Mihály és barzil füves felesége a kiliáni börtön téglaházból jött át ide eljátszani az ember gyilkosságát, mivel az újhelyi embereket barzil mókusrendi kivégzők gyilkolták meg Liptai Klaudia médiájával a Talmudból, a Talmud nácikkal Jézus-Vénusz Istállós kezdetével így tartósítja magát a Pszichografológiai szörnyekkel, mint a Keresztesiekkel Pázsit e mese néven. A barzilok rengeteg buzit jelentenek, ezért nevezték el Jeruzsálemet rimának, valamennyien elmebetegek a borsodi elmeosztályról Isaora egy forintos kezdetével, fekete ufó dobáló Időjelek Új Bekezdés szél népével együtt a börtöntől.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pszicho Fidesz vasfüggönyös Vas megyéje Borsod
  2014-03-27 08:15:15, csütörtök
 
  A Vaskapu történetét egykor Jókai Mór írta meg valahol Románia területén, megkövült csigákkal és régi emlékekkel, régi vas-babilonos náci berendezéssel, a sakk-kártyával együtt ezeréves szerepjátékosok, amik most a sorsukat a Kiss Tábornok utcai református Talmudos főtanácsnáknokjával a Kata kocsmás alkoholistáknak lyukas szíve miatt velem hordatta el az összes könyvével együtt a református ezeréves játékosokkal, elvitt Gondolatok a könyvtárban világ összes könyével a börtön holokausztusainak.

A Pszichografológia, amivel a Szörnyeteg koporsója Rákóczi tér végtelen hosszabbítással kezdődött a Keresztöltéssel, fogkiszedőjével a pusztítónak 130 éves borsodi berendezés újhelyi Pázsit e mese néven egykori idők történelme alapján Weöres Sándor távol-keleti idők képviselőjének.

A Pszichografológiájában az Ágnes nemesi leszbivel megváltott Keletnek és a cigányságnak kezdtek az én áldozásommal születésemkor egyből, hogy én vagyok Ágnes, a kurva, azóta folyamatosan támadnak az Ágnes asszonyok miatt, mert a Rákóczi tér tisztul, válnak férjeiktől Románia csapásai. Hermész egyetlen névként szerepel a könyvben a Vörös Oroszlánnal, melyet szintén állandóan berendeznek.

Névtáblájukat meg kell keresni, én éppen most talláltam meg magam Román Kata néven, hogy így mentettek meg Romániát Nagy Anna kommunista halottal együtt. Megvolt a romániai Katalin szerepjátékos, mint a többi is megvan, csak embert gyilkoltak maguk helyett.

Vas megyei berendezés Dental Soft lelkeket égető Soltészné hófehér fogsorú pusztítóé, amelyik a sárga jehova focizó kutya kezdet mellett már itt volt berendezve világ-testvériség missziójukkal, majd 1995-ben Jézusként kivégeztek engem az elmeosztályokkal Lénártné tatárdombi szőke jehova tanúja népével, lányával az avasiaktól, amelyik nevetett, amikor a Hitler-Braun házat zúzták össze naponta felettem, jártam kétségbe esve. Szemezett az égi nappal, szőkeként kiválasztva a két elmeosztálytól. Vasbabilonos, akár a Fidesz, amelyik a kommunista két utcai berendezésből lett emelve, bár romániai tolvaj, a többi név is itt van, mint az Időjelek Új Bekezdés majma, Deutsch Tamás. Rengeteg híve van a vasfüggönyösöknek, az ezer ember, akit meghagytak a kitermelt parasztsággal Kovács Zsuzsa elmeosztályról nem fog felállni a politikába, nem tudja magát képviselni a Pszichografológiai pusztítók mellett.

Hermész Adam is Annája szőke haja miatt megmentett az én emberként való megáldozásommal Omegás vasfüggönyös eredetével együtt.

El sem bírom képzelni, miért volt jó Miskolcnak a Keresztöltés Bodor hosszabbítása a Kelet vasfüggönyös művészeti egyesületének a Rákóczi térrel, végtelen születésükkel, Okos Katiként a börtönnel, s miért mentek Vas megyét ismételni berendezésével együtt anyám apjának testvéri Benkő Sándor nevével rajtunk, német emberként. Én még nem gyűlöltem senkit, de most gyűlölöm a magyarokat a magyar börtön és a zsidó németek embergyilkossága miatt a médiájukkal együtt. Gyűlölöm a bizottság beállítása szerinti zsidókat, pedig én nem vagyok fajgyűlölő, hogy férjhez üldöztek a Rákóczi tér és a cigányság helyett, felkínálva engem az összes maffiának, zsidónak, a nyakamba ment Sátánjukkal együtt a 666 miskolci központjából.Mivel az újhelyi hét hegyből vannak, természetes, hogy el akarták tüntetni a történelmi színhelyet a berendezéssel együtt, mi, mint írtam odakerültünk az orosz börtön házába, nem szerepeltünk a világ történelmében egészen 130 évvel ezelőttig, amikor a magyar-szlovák Tóthok megmenve menhely által 1971-es Uniós kezdetével Mülleréknek, mint dögöknek a nevünket felvéve az összes zsidóval együtt azóta, amióta nagyapáékat Sátoraljaújhelybe üldözték Európa átrendezése közben.

El sem bírom képzelni a Talmud zsidóitól, miért kínoznak szemem tönkretevésével a hatvanas évekből az Időjelek Új Bekezdés börtön képviselet Rákóczi téri coca colás Szelep helyett kávéfőző sorozatokkal és Sziget fesztivállal, amivel tort ülnek a világ végi begyűjtés óta a börtön buzikkal, ők gyalázták meg a jókat az ég seregéből.

El sem birom képzelni, miért mérgeznek a dohányukkal a II-es elmeosztályukkal, a Pán-Európai Unióval, ember mérgezéssel szokott le a vasfügggönyös Vass Tibor pszichopataként megmentett a cigiről a többi vasfüggönyössel együtt. El sem bírom képzelni Dávid Mónikás berendezettjeit a Rákóczi téri hosszabbításnak a Koporsóhegyből Dávid Szörnyeteg koporsója néven Pázsitra téve a Pálokkal együtt kihalatásra születésem előtt már a magot támasztó Kiskatijával az Időjeleknek a zsidókkal együtt, akik Pesten tartózkodnak, az ócska ruháikat nekem küldték, Jókai Mór sorozatokat hajtottak végre a termékenységi népet vatta dugással együtt Oláh könyvből beállított 666 borsodi Korlát központjával Bródy János elmeosztályának Illés apokalipsziseként egykori Romániának az ortodox Metro vasfüggönyöseivel, akik helyett meggyaláztak pár évesen, mert Zorán pulyaszeplősítő volt, unokabátyámra lökték a létráját a felszámolt pályafenntartásnak egyikük púpja miatt, lehet, hogy Godzsák zsákos kezdete Lezsák Sándor fekete árnyéknak, a zsákos Béres Alexandrával folytatva a zsákba kitett könyveivel a Gondolatok a könyvtárnak farkas berendezettjével, farkasok sorozatával a szőke Oszwald Marikának börtön névvel.

Nem szeretem a finn-ugorokat anyám miatt, bár azt mondják, a Rákóczi tér és a börtön miatt nem tud szeretni. Anyám görög katolikus, nem református a Benkő neve ellenére, a média és a reformátusok születése óta tették tönkre, ezek a trianoni védett zsidók. Ezt ismétlik rajtam születésem óta a két utcai berendezésen járva körbe, ez jelenti a politikáját Borsodnak.

Mivel az uniós csapások Müllerék apokalipszisét jelentette volna varró néven került berendezésre a varróleány időszakom énekesként, szív küldi főnixes apokalipszisre váró Rákóczi tér kezdetével a szív küldi szívnek szívesen emberi szívet áldozó 666 borsodi központja által, egyértelmű volt hogy az embereknek van szívük egyedül, hogy ellenük ment a fekete sereg a Rákóczi térrel, a legyekkel együtt Presser Gábor népeként, mint lyuggató, kivégző hadosztályával Barach Obamának egész Ázsia szövetségében Miskolc világ négy égtája jelentésének.

Szóval választanak a vasfüggönyösök, ráérnek az emberi ronccsal körben járni a könyveikkel együtt a tolvajok és romániai nyomorultak magyar néven.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 250
  • e Hét: 408
  • e Hónap: 2767
  • e Év: 55033
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.